ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال Blue Mountian State

aliy2324
27-05-2011, 19:28
سریال blue mountain state داستان زندگی و مسابقات دانشجویان و اعضایی تیم bms است
محصول سال 2010 -2011 می باشد
این سریال از شبکه spike پخش میشود و تا کنون دو فصل آن که هر فصل شامل 13 قسمت می باشد پخش شده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لینک سریال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداپیزودهای پخش شده وامتیازات کسب شده هر اپیزود هم در لینک زیر ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدdarin brokes در این سریال نقش alex moran را بازی میکند
alan ritchson در نقش thad castle کاپیتان تیم

chris romano در نقش sammy لیدر تیم

ed marinaro در نقش مربی تیم

babak2002
27-05-2011, 22:00
من فصل اول این سریال رو دیدم
سریال توی مایه های American Pie هستش (یه چند تا پسر که همه کاری ازشون سر می زنه !!!)
بازی بازیگر ها به غیر از چندتاشون زیاد جالب نیست
داستان سریال فقط برای سرگرمی هستش و معلومه که زیاد روش کار نکردن ولی خوب دایلوگ های خنده دار زیاد داره
کلاً این سریال رو برای کسانی توصیه می کنم که می خوان برای دقایقی سرگرم باشن و بخندن
زیر نویس فارسیش هم جالب نیست (با تمام احترام به کار و تلاش مترجم عزیز)
به نظر من کلاً سریال کمدی رو نباید با زیرنویس دید.

aliy2324
28-05-2011, 17:35
من خودم هر دو فصل این سریال دیدم فصل دوم خیلی از فصل اول بهتره و انگار که بازیگر ها توی نقش هاشون جا افتادن
در کل فصل دوم از فصل اول خیلی بهتره و خنده دار تره