مشاهده نسخه کامل
: مهم: >> خرید کیس تا ۱.۱ <<
با سلام
یه مدتیه میخوام سیستمم رو ارتقا بدم، که البته چون خیلی قدیمی شده (مال ۵ سال پیش :-D) کارش از ارتقا گذشته، پس فقط یک کیس میخوام تا ۱.۱
استفاده و انتظاراتم از سیستم رو به صورت موردی مینویسم (اگه لطف کنید بگید چون این مورد را گفتی پس سیستم باید فلانجور باشه جنبه آموزشیم پیدا میکنه):
>> اگه فکر میکنید با یکم هزینه بیشتر قطعه ای میتونم بگیرم که تفاوتش خیلیه لطفا جداگانه بگید<<
۱. بازی، میکس و مونتاژ و رندر گیری ندارم
۲. کانورت فیلم و اهنگ و اینا دارم
۳. کامپیوتر روزی میانگین ۱۰ ساعت روشنه، احتمال داره به عنوان سرور شبکه خانگی استفاده بشه
۴. بتونه به ویدیو پروجکتور یا ۲ تا مانیتور همزمان وصل شه
۵. ترجیحا بتونم ۳ تا دی وی دی رایتر بش وصل کنم. ( اینو همه ساپورت میکنن نه؟)
۶. یه firefox اشباع از addon با یه music player بلا استثنا همیشه بازه، حالا
کارای دیگه بش اضافو کنین
۷. ۲تا سیستم عامل: لینوکس و win
۸. هارد ترجیحا یک ssd برای برنامه ها و سیستم عامل ( بقیه اطلاعات روی شبکه یا اکسترنال)
۹. مانیتور فعلیم Samsung sync master dfx1793 ازین گنده ها، اگه محدودیت ایجاد میکنه بگین عوضش میکنم
۱۰. اورکلا
ک فکر نکنم به خاطر پایین اومدن پایداری سیستم بکنم، اگه بخوام دست خودمو تو این مورد باز بزارم چیکار باید بکنم؟
*سیستمو تا ۵۰ روز دیگه لازم ندارم
*اینم اگه کمک میکنه: دانشجو IT و Webmasteram
ممنون از وقتتون :-)
ویرایش
- - - -
یکم شرایط فرق کرد
سیستمی که تا این لحظه به کمک دوستان جمع شده:
Current Build:
@CPU:Intel Core i5 2500K=270
@CPU Cooler: tuniq tower extreme =45 / COOLER MASTER Hyper 212 Plus RR-B10-212P-G1 =? / Zalman ?
@M.B:Asus P8P67 B3=220 / Prosh =? / Asus Z68 =?
@RAM:G.Skill Ripjaws 2X4GB 1600 CL7 =195 /Adata 1600 2x4gb Cl9 =160
@VGA: Sapphire HD 5670 1GB DDR5 =115 / Leadtek PX9600GT 512Mb=70 / 240GT=80 / Sapphire 5770 =170
@SSD: Ocz Vertex 2 50gb Read:285 Write:275 =165 / Crucial C300 Read:330 Write:75 64gb =?
@HDD: Seagate Barracuda XT SataIII 7200.64 2TB / Samsung f3 7200.32 2TB
@DVD RW: Liteon 24x Sata =25 / Plextor Sata =45
@Power:Green GP785B =130
@Case: Antec 900 =110 / Cooler Master HAF 922 =?
اگه بتونم حدود ۱۰۰ تا دیگه روش بزارم چی پیشنهاد میدید؟
sasan816
27-05-2011, 17:55
خوب همه ی نکات بالا به کنار کیس خالی باشه یا بامانیتورو...
پست رو ادیت کردم، فقط کیس. سیستمو واسه ۵۰ روز دیگه میخوام
Ultra_Black
27-05-2011, 19:24
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i5 2500K=270
M.B:Asus P8P67 B3=240
RAM:Kingmax Hercules 8Gb 1600 CL9 (4x2Gb)=130
VGA:Leadtek PX9600GT 512Mb=70
SSD:Adata S599 64Gb=175
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=65
DVD RW:HP 1270i=28
Power:Green GP635B=100
Case:Green Magnum2=45
All:1123
با خرید یک خنک کننده خوب قابلیت اورکلاک رو هم در سطح خوب دارید
ولی با توجه به کاربردهاتون من فعلا نیازی نمی بینم...
سیستم پیشنهادی دوستمون خوبه فقط پاورش کمه به نظر 885 بردار 160 قیمتشه
سیستم پیشنهادی دوستمون خوبه فقط پاورش کمه به نظر 885 بردار 160 قیمتشه
نه این پاور برای این سیستم کافیه
سیستمو واسه ۵۰ روز دیگه میخوام
قبل از خرید از ورود مادربردهای چیپست Z68 به بازار کشور اطلاع حاصل کنید ممکن است بتوانید از تکنولوژی SSD Caching بهرمند شده استفاده از گرافیک مجتمع و Quick Sync را در کنار اورکلاک داشته باشید.
سلام
از اونجايي كه خواستين جواب ها جنبه ي آموزشي هم داشته باشه من اين مطالب رو اضافه ميكنم البته ممكنه گفته هاي من 100درصد درست نباشه اگر مشكلي بود دوستان صاحب نظر تصحيح كنند :20:
1. در مورد اينكه بازي و ميكس و مونتاژ نداريد پس سيستم شما به كارت گرافيك قدرتمندي نياز پيدا نميكنه. دوست عزيزمون 9600GT رو پيشنهاد دادن كه اين كارت بيشتر از نياز شما قدرت داره و نكته ي ديگه در مورد اين كارت اين هست كه متاسفانه GPUاين كارت با بعضي از درايور هاي nvidia مشكل داره(خود من با اين مشكل در چند مورد مختلف درگير شدم و در آخر هم جوابي براي حل مشكل نتونستم پيدا كنم) و من توصيه نميكنم اين كارت رو بگيريد. به جاي اون ميتونيد كارت گرافيك GeForce210 رو تهيه كنيد يا حتي 9500. از اونجايي كه از لينوكس هم استفاده ميكنيد من از كارت هاي ATI پيشنهاد ميكنم استفاده نكنيد(به دلايل تجربي كه خودم داشتم)
2. براي اين مصارف به cpu هاي قدرتمند احتياج هست كه هرچه سرعت بالاتري داشته باشد سرعت كانورت بيشتر خواهد شد. اين مسئله را هم درنظر داشته باشيد كه اكثر نرم افزارهاي كانورت تا چند سال پيش پشتيباني خاصي از پردازش موازي يا چند هسته اي نداشتند و در چند سال اخير نرم افزارها به سمت اين نوع پرداش و پشتيباني از cpu هاي چند هسته اي سوق يافته اند اما پشتيباني از تنها 2 هسته و نه بيشتر. اخيرا اطلاعي از پيشرفت اين نرم افزارها اطلاعي ندارم كه آيا بيشتر از 2 هسته را پشتيباني ميكند يا خير دوستاني كه اطلاع دارند صحبت من را اصلاح كنند.
3. در اين مورد بايد به كيس و طراحي آن براي جريان هوا و خنك نگه داشتن قطعات توجه داشته باشيد و كيس مناسبي را انتخاب كنيد. همچنين كيفيت و توان پاور نيز مهم است.
4. كارت گرافيك هاي موجود همگي اين ويژگي را دارند . همچنين بيشتر كارت گرافيك هايي كه امروزه توليد ميشوند داراي دو پورت مانيتور هستند. در هر صورت در هنگام تهيه كارت گرافيك، كارتي را تهيه كنيد كه دو خروجي مانيتور داشته باشد.
5. همه سيستم ها اين ويژگي را ساپورت ميكنند.
6. تاثير چنداني در انتخاب قطعات ندارد به جز انتخاب cpu قدرتمند كه در مورد دوم به آن اشاره شد.
7. تاثير خاصي در انتخاب ندارد.
8. امروزه به دليل قيمت بالاي قطعات ssd استفاده از آنها مقرون به صرفه نيست مگر در موارد خاص. من پيشنهاد نميكنم به دنبال ssd برويد.
9. مشكلي ايجاد نخواهد كرد.
10. حتما از خنك كننده ها استفاده كنيد حتي اگر اوركلاك هم نكرديد، به دليل كاربردي كه از سيستم خواهيد داشت.
نه این پاور برای این سیستم کافیه
با توجه به 3تا odd و دوتا hdd و یدونه ssd واینکه کیس ایشون سرور هم می خواد بشه بهتره از پاور قوی تر مثل 885 , یا 785 استفاده کنه
یکی از دوستان پیشنهاد دادن از خنک کننده ها استفاده کنم، چی مثلا؟ ممکنه چند نمونه مثال بزنید..
pasargadd
31-05-2011, 11:04
یکی از دوستان پیشنهاد دادن از خنک کننده ها استفاده کنم، چی مثلا؟ ممکنه چند نمونه مثال بزنید..
تا 45 تومان میتونین tuniq towerextreme تهیه کنین.
این خنک کننده ها داخل کیس قرار میگرن یا بیرونش؟ همه کیس ها ساپورت میکننشون؟
ترکیب سخت افزاری دیگه ای هم اگه دوستان بتونن پیشنهاد کنن ممنون میشم
pasargadd
01-06-2011, 22:18
این خنک کننده ها داخل کیس قرار میگرن یا بیرونش؟ همه کیس ها ساپورت میکننشون؟
ترکیب سخت افزاری دیگه ای هم اگه دوستان بتونن پیشنهاد کنن ممنون میشم
داخل روی cpu.
توی x3 و کیسهای کوچک جا نمیشه.کیسه انتخابیتون چیه؟
CPU:Intel Core i5 2500K=270
M.B:Asus P8P67 B3=240
RAM:Kingmax Hercules 8Gb 1600
CL9 (4x2Gb)=130
VGA:Leadtek PX9600GT
512Mb=70
SSD:Adata S599 64Gb=175
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=65
DVD RW:HP 1270i=28
Power:Green GP635B=100
Case:Green Magnum2=45
All:1123
felan ke case green magnum2
کیس خوبی نیست تهویه خوبی نداره واسه کیس باید بیشتر هزینه کنید
شما پیشنهادتون چیه؟ یه سیستم پیشنهاد میدید..
Dj_aghamajid
03-06-2011, 13:20
با این قیمت بهترینه! فقط کافیه 2 تا فن 12 روش اضافه کنی!:46: خب ولی اگه بودجه هست میشه گزینه های بهتری گرفت!:27:
در مورد کارت گرافیک هم اگه 9600 نمیخواین، GT240 یا GT430 بگیرین!
430 حدود 80 تومنه! از 9600 ضعیفتره اما محصول جدیدتریه و ساپوت بهتری داره!:46:
بفیه موارد که اساتید محترم اشاره کردن کاملا صحیح و مناسبه!:20:
ehsan_old
03-06-2011, 14:31
با این قیمت بهترینه! فقط کافیه 2 تا فن 12 روش اضافه کنی!:46: خب ولی اگه بودجه هست میشه گزینه های بهتری گرفت!:27:
در مورد کارت گرافیک هم اگه 9600 نمیخواین، GT240 یا GT430 بگیرین!
430 حدود 80 تومنه! از 9600 ضعیفتره اما محصول جدیدتریه و ساپوت بهتری داره!:46:
بفیه موارد که اساتید محترم اشاره کردن کاملا صحیح و مناسبه!:20:
ASUS - GeForce GT 210 - 1GB بهتر نیست؟
من خیلی خوشم اومد ازش. بیشتر به خاطر اینکه Silent هست و فن نداره. هر وسیله ای که فن داشته باشه بالاخره صدای فنش شنیده میشه
اگه بتونید تا 120 برای کیس کنار بزارید خوب میشه
به نظرم این مدل ها خوبند
coolermaster 590 مدل های مختلف داره قیمتش هم 100 تومان تا 120
antec900 قیمت 107
green dragoon or infiniti قیمت 110
اگر بودجتون کمتره مدل فالکون از گیرین هم خوبه قیمتش فکر کنم تو 70 بچرخه
Dj_aghamajid
03-06-2011, 14:49
ASUS - GeForce GT 210 - 1GB بهتر نیست؟
من خیلی خوشم اومد ازش. بیشتر به خاطر اینکه Silent هست و فن نداره. هر وسیله ای که فن داشته باشه بالاخره صدای فنش شنیده میشه
ترتیب قدرت :
9600GT
GT240
.
GT430
.
GT220
GT210
کارت مورد نظر شما از همه ضعیفتره! بخاطر همین هم فن نداره چون فعالیتش کمه و گرمای زیادی تولید نمیکنه!
ehsan_old
03-06-2011, 19:31
کارت GT210 بازی ها رو تا چند سال دیگه میتونه خوب ساپورت کنه؟
Dj_aghamajid
03-06-2011, 19:50
کارت GT210 بازی ها رو تا چند سال دیگه میتونه خوب ساپورت کنه؟
تا بخوایم ساپورت رو چی معنی کنیم!
اگه منظور این باشه مثلا بتونه همه بازی ها رو فقط اجرا کنه!
یا اینکه بتونه بازیها رو با جزئیات زیاد و رزولوشن بالا اجرا کنه! و میزان فریم نرمال بده!
اگه منظور مورد دوم باشه ، الانم این کارت توانایی اینکا رو نداره، چه برسه به چند ساله دیگه!
در مورد رم سیستم، ۴X2GB پیشنهاد دادن به این میگن Quad channel?
این نسبت به Dual channel 4gb مزیتی داره؟
یه جوری بگین یه چیزیم یاد بگیریم ممنون میشم
شاید منظورشون 2تا 4گیگ هست چون آرایش مین برای رم dual channel هست و quad نیست
شاید منظورشون 2تا 4گیگ هست چون آرایش مین برای رم dual channel هست و quad نیست
شما هم یک سیستم پیشنهاد میدید؟
-quad اصلا ممکن هستش؟
با این سخت افزارا ویندوز BIT۶۴ باید استفاده بشو دیگه، نه؟
نظرتون راجع به هارد SSD چیه؟ به قیمتش می ارزه؟
*کارت شبکه لازم نیست؟ مین خودش داره؟
کارت شبکه رو که دیگه خیلی وقته مین ها دارند
ssd خیلی سرعت رو می بره بالا
می تونید از این ها رو تهیه کنید فکر کنم مدل ocz سرعتش یخورده بالا تر باشه
ocz vertex 50gb 165
adata 64 gb 165
کارت شبکه رو که دیگه خیلی وقته مین ها دارند
ssd خیلی سرعت رو می بره بالا
می تونید از این ها رو تهیه کنید فکر کنم مدل ocz سرعتش یخورده بالا تر باشه
ocz vertex 50gb 165
adata 64 gb 165
vertex تو بازار هست؟
ورتکس ۲ چی؟
شاید فعلا بیخیال SSD شم( چند ماه دیگه بگیرم) بودجشو اضافه کنم به پاور و کیس و کولر و یه HDD 2TB.
چندتا پیشنهاد واسه این قطعه ها میدید؟
vertex2 که هست فکر کنم vertex3 هم تو این هفته بیاد ولی قیمتش بالاست اگه بخوای این جوری در نظر بگیریم که بعدا ssd رو بگیری (حتما بگیری ها) می تونم بهت این قطعات رو معرفی کنم
پاور به نظرم 785eps بردار از برند گرین هارد هم که دوتا 1gb رید 0 کن سرعتش می ره بالا
کیسرو هم تا 110 تومان هزینه کن که چیز خوبی بتونی بگیری اینا هخوبند
coolermaster 590 107 چندتا مدل داره
antec 900 108 خودم دارمش خیلی راضیم
green dragoon 110
کولر تا چقدر می تونی بگیری
۱.ماکسیمم چندتا میشه رید کرد؟ ۲تا 1gb رید کنم میتونم بعدا SSD و یه هارد دیگه بهش اضافه کنم؟
۲.مادربوردها فعلی وقتی ساتا ساپورت میکنن ساتا۳ 6GB/S رو هم ساپورت میکنن؟
۳. قیمتها تو بازار ایران رو از منابع آنلاین در میارید؟ من فقط Digionline.ir رو میشناسم..
۴. خنک کننده ای که دوستان پیشنهاد میکنن ماله CPU یا واسه کل کیس (این یکی بیرون نصب میشه؟)؟
1-می تونید هارد ssd هم ببندی بعدا مشکلی ایجاد نمی کنه
2-آره ساپورت می کنند
3-از بازار بیشتر دی آنلاین قیمتش یخورده پرته بهتره بری حضوری قیمت بگیری
4-فقط مال cpu هست داخل کیس نصب میشه باید کیستون جاشرو داشته باشه تمام مدل های کیس رو که معرفی کردم توشون کولر بزرگ هم جا میشه
1-می تونید هارد ssd هم ببندی بعدا مشکلی ایجاد نمی کنه
4-فقط مال cpu هست داخل کیس نصب میشه باید کیستون جاشرو داشته باشه تمام مدل های کیس رو که معرفی کردم توشون کولر بزرگ هم جا میشه
۱. بیشتر از ۳تا نمیشه رید کرد؟ آخه 2TB نهایت ۴ماه دووم بیاره، بعدش حجم بیشتری لازمم میشه. اگه نشه مجبورم 1X2TB بگیرم
۴. خوب اولویت با کدومشه؟ با توجه به کاربردم کولر CPU یا بزرگ؟
متوجه نشدم منظورتون از اولویت چیه بیشتر توضیح بدید
منظورم اینه که اگه از این ۲ نوع(واسه CPU / واسه کل کیس) خنک کننده فقط یکیشو بخوام بگیرم، کدومو بگیرم
*اگه ۲تا 1TB بگیرم بعدا هم یه SSD بهش اضافه کنم، بازم جا میمونه ۱ هارد دیگم اضافه کنم؟
**اون ۳تا کیسی که گفتید جای اضافه کردن ۲تا فن رو دارن(از همین معمولیا که کیسا یکی دارن)؟
عزیز چیزی به اسم خنک کنده کل کیس نداریم فقط سخت افزار ها هر کدوم خنک کننده دارند (هارد-رم سی پی یو - گرافیک )
آره جا میشه
این مدل کیس هایی که معرفی کردم هر کدوم حداقل 6 تا فن بزرگ دارند بهتره یه سرچی تو نت بزنی مشخصاتشون رو پیدا کنی
بهتره یه سرچی تو نت بزنی مشخصاتشون رو پیدا کنی
شرمنده اگه اینترنت درست حسابی داشتم اینقدر اذیتتون نمیکردم. (با GPRS گوشیم ON میشم و گوشیمم Smart phone نیست!:-()
درمورد DVD RW از بین اینا به کدومش رای میدین؟ یا اگه چیز دیگه هست..
HP 1270I 28t
Liteon 24x sata
plextor sata (?) migan qeymata in brand gerun tare, ekhtelafesh cheqadre?
پلکستور خیلی بهتره اچ پی هم خوبه
قیمت پلکستور 45 تومانه
البته زیاد خودت رو درگیر خرید رایتر نکن چون واسه مصارف خانگی هیچ فرقی نمیکنه
تصمیم گرفتم کامپیوتر قدیمیمو نگه دارم، الان یه مانیتور و اسپیکرم میخوام. با بودجه ۳۰۰ چوق چی بگیرم؟ نوع استفادم از کامپیوترو که تو پست ۱ گفتم، متن زیاد میخونم فیلم هم در سطح معمولی، اسپیکرا هم اگه یه چی باشه خونه رو ساپورت کنه خوب میشه:-)
*مانیتور فعلیم CRT Flat
YAHYA-PRO
11-06-2011, 22:11
تصمیم گرفتم کامپیوتر قدیمیمو نگه دارم، الان یه مانیتور و اسپیکرم میخوام. با بودجه ۳۰۰ چوق چی بگیرم؟ نوع استفادم از کامپیوترو که تو پست ۱ گفتم، متن زیاد میخونم فیلم هم در سطح معمولی، اسپیکرا هم اگه یه چی باشه خونه رو ساپورت کنه خوب میشه:-)
*مانیتور فعلیم CRT Flat
شما هم یه جایی نرسیدی ؟
منم میخوام یه ماه دست نگه دارم 1 و نیم جور کنم یه دفعه یه چیزی بگیرم باب دلم:31:
ببین درست فهمیدم:
اگه بخوام تو کیسم ۴تا هارد و ۲تا درایو نوری جا بشه حداقل باید ۶تا Drive bay داشته باشه.؟
این کیسه antec که گفتید ارتقاش دادن antec 900 two v3 شده که واسه ssd & usb3 جا جدا داره، این تو بازار موجوده؟
راجعبه مانیتور من این دو مدل رو پیشنهاد می کنم که فول اچ دی و ال ای دی
asus ml238 350
asus ms238 230
فرقشون فقط تو پایشنونه من مدل ml رو دارم هیچ مشکلی نداره تو خیلی چیزا از مدل px23720 سامسونگ برتری داره (کنتراست )
راجعبه سوال دومتون هم بله این کیس تو بازار موجوده کلا کیس ها با قیمت بالا بزرگتر و جای بیشتری دارند شما نگران جا نمی خواد باشی همه کیس ها تو این رده تعاد جای کافی دارند اگه این مدل رو تو بازار پیدا نکردید می تونید از مدل های هم رده استفاده کنید برند های ترمالتک و کولر مستر هم خیلی عالی هستند .
این ms238H قیمتش همین حدوداس؟ این فروش آنلاینا ۳۴۰ اینا گذاشتن :اس
اگه همین ۲۳۰ که میگید باشم احتمالا همینو بگیرم.
در مورد کیس هم این ANTEC خییلی خوشگله :-D مشخصاتشم خوبه نگو گیر نمیاد، مخصوصا این antec 900 two v3
من تعداد فنهاش رو بهت میگم
یدونه 23*25 رو سقفش
دوتا 14 ×14 جلوشه یدونه هم 14*14 پشتشه
همه فنهاش هم تنظیم دور داره بدنش هم از فلزه (خیلی سنگینه ؟)بهش لقب تانک می دم
من تعداد فنهاش رو بهت میگم
یدونه 23*25 رو سقفش
دوتا 14 ×14 جلوشه یدونه هم 14*14 پشتشه
همه فنهاش هم تنظیم دور داره بدنش هم از فلزه (خیلی سنگینه ؟)بهش لقب تانک می دم
مرسی
اون سوالم در مورد قیمت ms238 ... همون دورو وره ۲۳۰؟
یکدوم از گرافیکای زیرو میگیرم، جفت اینا زورشون میرسه راحت تصویر FULL HD 1080X1920 بدن؟
@VGA:Leadtek PX9600GT 512Mb / 240GT
شرمنده قیمت ms رو اشتباه نوشتم 330 تومانه نه 230 تومان
در مورد کارت گرافیکتون هم خیلی ضعیفه اگه واسه بازی بخواید 1080 نمیده اصلا ولی تو پخش فیلم مشکلی نداره
در مورد کارت گرافیکتون هم خیلی ضعیفه اگه واسه بازی بخواید 1080 نمیده اصلا ولی تو پخش فیلم مشکلی نداره
۱.پس یعنی مانیتور رو FULL HD 1080 ست میکنم و واسه بازی ها از تو تنظیمات خود بازی رو رزولوشن پایینتر باید بزارم، درست فهمیدم؟
۲.شنیدم اگه رزولوشن مانیتور X باشه و شما (کارت گرافیکتون) بهش رزولوشن غیر X پایینتر بدید خیلی تو کیفیتش تاثیر میذاره
۳.تو حدود ٢٥٠ چی پیشنهاد میکنید، با توجه به کاربردام فکر کنم صفحه ی بزرگتر نسبت به کیفیت تصویر فضایی خیلی بیشتر کمک میکنه..
۴.گارانتی antec شما مال کجاس؟ زنگ بزنم ببینم نمایندگیش کجاس، چیا دارنو اینا
*من اگرم بازی کنم World of warcraft cataclysm که معروفه که توسترو به مانیتور بزنی میشه باهاش WOW بازی کرد :-D (نمیدونین با این سیستم این بازی چه FPS میده؟)
1-بله
2-من نشنیدم
3-LG W2261VP - sumsung BX2085 Plus - asus VH222T - asus VW228T
4-شماره رو برات فرستادم
مرسی بابت شماره، antec 900 نداشت، antec 900 two v3 رو هم میگفت تو ایران نیست اگه راست بگه.
حالا وقت شد باس پاشم برم یه چرخی بزنم سوال کنم
این antec 900 رو اون جای بالای کیس هارد اکسترنال بدون آداپتورا قشنگ جا میگیره؟
پست اول ویرایش کردم، به آخرش سیستمی که تا الان بش رسیدیم گذاشتم، یه نظر بدید ببینیم چطوره
Ultra_Black
15-06-2011, 12:39
پست اول ویرایش کردم، به آخرش سیستمی که تا الان بش رسیدیم گذاشتم، یه نظر بدید ببینیم چطوره
سیستم خوبیه
ولی اگه 100 تومن هم بتونید هزینه کنید توصیه می کنم رو پردازنده هرینه کنید و i7 2600K بگیرید....
واسه گرفتن کارت گرافیک مثم CPU نکته ای داره که مثلا با سیستم نخونه؟
یکم کارت گرافیکمو بخوام قویتر بگیرم چی بگیرم؟ تا ۱۲۰-۱۳۰
گرافیک رو 5770 بردار از برند سافایر قیمت 170
این موس کیبردای وایرلس چجوری شارژ میشن؟ هربار شارژ چقدر کار میدن شارژ کردنشون دردسر نیست؟ و اینکه چند میلی ثانیه Delay دارن
Dj_aghamajid
16-06-2011, 13:55
این موس کیبردای وایرلس چجوری شارژ میشن؟ هربار شارژ چقدر کار میدن شارژ کردنشون دردسر نیست؟ و اینکه چند میلی ثانیه Delay دارن
بستگی به مدلش داره!
معمولا کیبرد معمولا 6 ماه
موس هم حداقل 1 ماه!
من که دارم اونقدر تاخیرش قابل توجه نیست که تو کارت تاثیر بزاره! یعنی اگه کسی دقت نکنه اصلا متوجه نمیشه!
در ضمن به موس وکیبرد من باتری قلمی ونیم قلم میخوره!
به نظر منم سیم دار بگیری بهتره
این کیسهایی که جلوشون usb3 نداره اگه نمیشه بهش اضافه کرد؟ همین antec 900 ورژن جدیدش داره ولی پیدا نمیشه :-(
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
مادربوردا الان Wireless recevier (wifi) رو خودشون دارن یا نه؟
این ASUS P8P67 B3 بلوتوث داره WIFI هم میگیره؟
از قیمت این مانیتورا و اینکه آیا موجودن تو ایران یا نه اطلاع دارین؟ نظرتون راجع به اینا چیه؟
HP 2509m
Samsung P2370
Asus VH222H
Asus VH222H این مدل به نظرم بهتر باشه
بلوتوث دارند ولی وایرلس نداره
این Asus P8P67 B3 چقدر مدل داره! اینی که ULTRA BLACK منظورشه کدومه؟ اگه لینکشو تو newegg.com بهم بدین ممنون میشم.
رو این مادربورد ۲ تا ۴GB بندازم بعدا میتونم بهش اضافه کنم؟ جا میمونه؟
بیشتر از Dual channel ساپورت نمیکنه، نه؟
مدل زیاد داره تازه تو ایران نصف مدلاش اومده
درمورد توصیه دوستمون هم منظورش cpu اگه بتونی core i72600k بگیری خیلی خفن میشه من دارمش 8 هسته داره (4هسته ترید) قدرتش از i5 بیشتر طبعا قیمتش هم بیشتره شما اگه به cpu قوی خیلی نیاز داری بهتر i7 برداری شما که داری هزینه می کنی 100 تومان هم روش
این مداربرد 8تا اسلت داره بعدا ی تونی دوتا دیگه ماژول رم بهش اضافه کنی
این مادربرد دوال چنل هست
ممنون از توضیحتون یه لینک newegg از این مادربورد اگه به من بدین اونوقت دقیقا همه جزیاتشو میتونم بخونم.
برم بازار دنبال asus p8p67 b3 حتما همینو میدن یا چند مدل با این نام هستش؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این Dvd rw که شبیه ماله ضبط ماشین ( یعنی فقط یه شکافه! :-D ) گیر نمیاد؟ یادمه قبلا عموم CD ROM این مدلی داشت، خیلی راحت تره..
یکی از دوستان اینو گفت، موافقین؟
ﺍﮔﻪ ﭘﺎﻭﺭ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﺻﻄﺤﻼﮎ ﺳﯿﺴﺘﻤﺘﻮﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﯿﺮﻩ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺘﻦ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭﯼ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺩﯾﮕﻪ
**thermal grease لازم ندارم؟ چقدر تاثیر داره؟
پاوری که بهتون معرفی شده هم زیاد از حد نیست شاید 100w بیشتر باشه که اتفاقا بهتره چون ضریب اطمینان رو هم باید در نظر بگیریم شما گفتید 3تا درایور و چندتا هارد و ssd پس باید برق اونرو هم حساب کرد (فوتوسنتز که نمی کنند )
از این Dvd rw که شبیه ماله ضبط ماشین ( یعنی فقط یه شکافه! :-D ) گیر نمیاد؟ یادمه قبلا عموم CD ROM این مدلی داشت، خیلی راحت تره..
مرسی این چی؟
مرسی این چی؟
تاحالا dvd rwش رو ندیدم فکر نکنم بتونی پیدا کنی حالا بگردی ضرر نداره
Current Build:
@CPU:Intel Core i5 2500K=270
@CPU Cooler: tuniq tower extreme =45 / COOLER MASTER Hyper 212 Plus RR-B10-212P-G1 =? / Zalman ?
@M.B:Asus P8P67 B3=220 / Prosh =? / Asus Z68 =?
@RAM:G.Skill Ripjaws 2X4GB 1600 CL7 =195 /Adata 1600 2x4gb Cl9 =160
@VGA: Sapphire HD 5670 1GB DDR5 =115 / Leadtek PX9600GT 512Mb=70 / 240GT=80 / Sapphire 5770 =170
@SSD: Ocz Vertex 2 50gb Read:285 Write:275 =165 / Crucial C300 Read:330 Write:75 64gb =?
@HDD: Seagate Barracuda XT SataIII 7200.64 2TB / Samsung f3 7200.32 2TB
@DVD RW: Liteon 24x Sata =25 / Plextor Sata =45
@Power:Green GP785B =130
@Case: Antec 900 =110 / Cooler Master HAF 922 =?
اینجاهایی که علامت سوال گذاشتم قیمتاشو دارید؟ تو بازار هستش؟
حول حوش 50 تا 60 قیمتاشونه قیمت دقیق ندارم
مدل پرو 320 قیمتشه z68 هم هنوز نیومده
Crucial C300 Read:330 Write:75 64gb
172
حول حوش 50 تا 60 قیمتاشونه قیمت دقیق ندارم
مدل پرو 320 قیمتشه z68 هم هنوز نیومده
Crucial C300 Read:330 Write:75 64gb
172
با این اوضاع VERTEX نسبت به C300 سره، نه؟
عزیز ssd vertex تو بنچمارک ها جزء بهترین هاست
ﯾﺠﺎ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺑﻌﻀﯽ ﮐﺎﺭﺕ ﮔﺮﺍﻓﯿﮑﺎ ﺗﻮ
ﺑﻌﻀﯽ ﮐﯿﺴﺎ ﺟﺎ ﻧﻤﯿﺸﻦ،
ﺍﯾﻨﺎ ﭼﻄﻮﺭﻥ؟
@VGA: Sapphire hd 5670 1gb
Leadtek / ddr5 100289-2L =115
PX9600GT 512Mb=70 /
240GT=80 / 4670 =? / Sapphire
5770 =170
@Case:
Cooler master 590 / antec 900
two v3 / cooler master 922
atx / 690 II
m.b asus p8p67
این کیس هایی که می خری فضای کافی داره حتی gtx 590 هم توش جا شده
گرافیک رو هم 5670بردار فکر کنم 120 باشه قیمتش رو دقیق ندارم
قبل از خرید از ورود مادربردهای چیپست Z68 به بازار کشور اطلاع حاصل کنید ممکن است بتوانید از تکنولوژی SSD Caching بهرمند شده استفاده از گرافیک مجتمع و Quick Sync را در کنار اورکلاک داشته باشید.
این چیپ z68 اومده نه؟ دیدم بچه ها تو سیستمای پیشنهادیشون اینارو میذارن asrock z68 va p8z68
چه جوریاس؟
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
ادیت شد.............
این چیپ z68 اومده نه؟ دیدم بچه ها تو سیستمای پیشنهادیشون اینارو میذارن asrock z68 va p8z68
چه جوریاس؟
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
ادیت شد.............
بیشتر برای اورکلاک مناسبه که اینو مشه از مدار تغذیه و وجود تکنولوژی DIGI+ VRM در مدارتغذیه میشه فهمید امکانات زیاد تری هم این مین داره به خصوص قابلیت سوئیچ کردن بین گرافیک مجتمع و کارت گرافیک و دارای خروجی تصویر هم هست
بیشتر برای اورکلاک مناسبه که اینو مشه از مدار تغذیه و وجود تکنولوژی DIGI+ VRM در مدارتغذیه میشه فهمید امکانات زیاد تری هم این مین داره به خصوص قابلیت سوئیچ کردن بین گرافیک مجتمع و کارت گرافیک و دارای خروجی تصویر هم هست
خوب من که قصد اور دارم اینو با P67 هم در همین سطح دارم. اگه ممکنه یه نگاه به پست اول بندازین و با توجه به اون بگین من چیکار کنم؟
*قیمتاش چطوره؟
.
اساتید چسب حرارتی ؟() thermal compound لازم ندارم؟
*سرهم کردن قطعات کیس سخته؟ یا خودم میتونم؟ تلفنی که دیگه میشه؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
.
اساتید چسب حرارتی ؟() thermal compound لازم ندارم؟
*سرهم کردن قطعات کیس سخته؟ یا خودم میتونم؟ تلفنی که دیگه میشه؟
این کیس هایی که می خری فضای کافی داره حتی gtx 590 هم توش جا شده
گرافیک رو هم 5670بردار فکر کنم 120 باشه قیمتش رو دقیق ندارم
ممنون با این برد sapphire 5670 1gb
۲نوع داره یکی DDR5 یکی DDR3 کدوم منظورتونه؟
سر هم کردن سیستم اسونه اما موقعی که داری سوکت های پاور رو مادریود وصط میکنی حواست باشه یه اشتباه ممکنه چند تا قطعه رو بفرسته هوا !!!
ممنون با این برد sapphire 5670 1gb
۲نوع داره یکی DDR5 یکی DDR3 کدوم منظورتونه؟
مطمئنا ddr5 رو می گم
چند روز پیش ایرانیان یه چرخی زدم antec 900 و HAF 922 پیدا نکردم لطفا اگه این ۲مدل جایی دیدید بگید که لازمه..
agility3 Sustained Sequential Read:up
to 525 MB/s (SATA 6Gbps)
up to 280 MB/s (SATA 3Gbps)
Sustained Sequential Write:up
to 500 MB/s (SATA 6Gbps)
up to 260 MB/s (SATA 3Gbps)
MTBF:2,000,000 hours
این 60GB =۲00T اون VERTEX2 ۱۶۰T تفاوتش فکر میکنید واقعا احساس میشه؟
*این چیپای Z68 از گرافیک CPU همزمان با کارت گرافیک ( یعنی همدیگرو تقویت میکنن) استفاده میکنن؟ اگه کارتم Crossfire ساپورت نکنه چی؟
ربطی به کراس قایر نداره این قابلیت جداست
یعنی همینجوری همدیگرو تقویت میکنن؟
*آدم این ریویو های NEWEGG رو که واسه این SSD میخونه میترسه، از هر ۱۰ تا ۵تا گفتن بعد ۱ماه ترکید! ۲ دل شدم
این پاورای گرین چطوره؟ سر و صدا خیلی داره؟ چه فاکتورایی تو خرید پاور مهمه
من تا حالا ssd ندیدم بترکه
پاورهای سری epu گرین هم خوبند چون شرکت های خارجی اون هارو تولید می کنند
علاوه بر مارک گرین برند های ocz - coolermaster-silverstoon-acbel
هم خوبند
در مورد کیس محصولات کولر مستر نمایندگی گنده داره پیدا میشه.
میدونین CPU cooler zalman 9500a پیدا میشه یا نه؟
این SSD چیکار کنم؟ Agility3 sata3 60gb 200t / vertex2 sata2 50gb 160t
ارزش 40 تا اضافه رو داره؟ سرعتشو میشه استفاده کرد؟
اصولا مدل vertex از Agility قوی تره ولی چون Agility3 ساتا 3 هست پس بهتره چون می تونه سرعت کامل رو بده
ولی اگه بتونی vertex3 بخری خیلی بهتره
فن های کیس و فنایی که اضافه میخری به پاور وصل میشن یا مادربرد؟ اگه پاور پس موقع خرید پاور باید به نوع سوکت هایی که داره هم دقت کنیم اینکه چندتا داره و ... سخت شد که :-(
hessam2006
01-07-2011, 17:52
فن های کیس و فنایی که اضافه میخری به پاور وصل میشن یا مادربرد؟ اگه پاور پس موقع خرید پاور باید به نوع سوکت هایی که داره هم دقت کنیم اینکه چندتا داره و ... سخت شد که :-(
بستگی به کیس داره چند تا فن ساپورت کنه
بقیش با سوکت تبدیل حل میشه
ﻓﻦ ﺳﯽ ﭘﯽ ﯾﻮ Zalman 9500A
LED 92MM 2Ball ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ؟
ﻗﯿﻤﺘﺸﻮ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟
۲. ﭘﺎﻭﺭ ﺣﺪﻭﺩ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ
ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ ۷۰۰ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ ﺗﺎ ۱۵۰ ﻭﺍﺳﺶ
ﺑﻮﺩﺟﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﭼﯽ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺗﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ
ﺍﺭﺗﻘﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ؟ corsair cmpsu
750tx 750w / cooler master
silent pro 700
۳. ﭘﺎﻭﺭ ؟ modular or non-modular
ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﭼﯿﻪ؟
الان هارد 2tb 7200rpm زیر ۱۴۰ تومن به جز گرین چی دیگه هست؟
نمیخوام ۲ تا ۱ترا رید کنم.
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
واسه رید کدوم توصیه میکنید؟
2x samsung f3 sata2
2x seagate barracuda sata3 (1 port sata3 bishtar khali nadaram!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.