PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بوت نشدن ویندوز قبلی بعد از نصب ویندوز جدید

FOURTH RETURN
27-05-2011, 13:37
سلام
من یه ویندوز اکس پی روی دیسک دی دارم حالا اومدم پارتیشن سی رو پاک کردم فرمتش هم کردم و یه اکس پی نصب کردم روی درایو سی اما حالا فقط این اکس پی که روی سی نصب کردم میاد بالا اون قدیمیه که روی دی بود بالا نمیاد فکر کنم فایل بوتش که روی درایو سی بوده با فرمت کردن نابود شده حالا راهی هست برش گردونم؟ بدجوری به اون ویندوزه نیاز دارم لطفا سریع جواب بدین:31::40:

iMosi
27-05-2011, 19:47
منم همین مشکل رو دارم:((

FOURTH RETURN
27-05-2011, 20:03
منم همین مشکل رو دارم:((

يه برنامه اي هست وقتي نصبش ميكني ميگرده تو هارد ويندوزا رو پيدا ميكنه بعد ميشه براي ويندوزها بوت منو درست كرد من مدتها قبل داشتمش اما اسمش يادم رفته در به در دنبالشم:41:

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

فروم چه ساكت شده:41:

Amirrezaajalli
27-05-2011, 20:14
میتونید از فایل boot.ini داخل درایو C درستش کنی!
کافیه partition1 رو به خط پایینی اضافه کنی!

FOURTH RETURN
27-05-2011, 20:28
میتونید از فایل boot.ini داخل درایو C درستش کنی!
کافیه partition1 رو به خط پایینی اضافه کنی!

فايله دقيقا اينطوريه چي بايد بهش اضافه كنم؟

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Amirrezaajalli
27-05-2011, 20:33
فايله دقيقا اينطوريه چي بايد بهش اضافه كنم؟

[boot loader]
timeout=30
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

بهتره از کسی که 2تا win داره بپرسی چون متن دقیقش یادم نیست!
ولی فکر کنم اگه سطر آخر رو دقیقا copy کنی و یه enter بزنی و سطر پایین paste کنی و بجای partition(1) رو به partition(2) تغییر بدی که دایرکتوری 2تا سطر فرق کنه بهد save کنی کار میکنه!
امتحان کن.نشد باید از کسی که 2تا win استفاده میکنی بپرسی!

gha310k
27-05-2011, 20:44
شما روی my computer کلیک راست و گزینه properties رو انتخاب کن و به زبانه Advanced برو ؛ روی سومین Settings کلیک کن و تیک دو گزینه اول در قسمت system statrup رو فعان کن و مقدار ثانیه ها رو افزایش بده
شاید درست شد

iMosi
27-05-2011, 20:55
شاید درست شد

:27:..................:13::41::19:

mkIANI_en
27-05-2011, 22:03
سلام
شما فکرکنم با راهی که دوستمون Amirrezaajalli گفته مشکلت حل بشه اگه نشد نرم افزار VistaBootPRO مشکلت رو حل میکنه

FOURTH RETURN
27-05-2011, 23:13
شما روی my computer کلیک راست و گزینه properties رو انتخاب کن و به زبانه Advanced برو ؛ روی سومین Settings کلیک کن و تیک دو گزینه اول در قسمت system statrup رو فعان کن و مقدار ثانیه ها رو افزایش بده
شاید درست شد

نه دوست عزيز خودش فعاله روي 30 ثانيه هم هست مشكل چيز ديگه ايه:13:

---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

سلام
شما فکرکنم با راهی که دوستمون Amirrezaajalli گفته مشکلت حل بشه اگه نشد نرم افزار VistaBootPRO مشکلت رو حل میکنه

لطفا فكر نكنيد اگه واقعا وارد هستيد جواب بديد نه اون روش كه جواب نداد ويستا پرو هم بلد نيستم باش كار كنم ميترسم بزنه اين ويندوزه رو هم بپرونه:31:يه برنامه اي بود حيف اسمش يادم نيست اگرنه انقدر در به در نميشدم:41:

alyy
28-05-2011, 08:46
من هم همین مشکل سرم اومده ولی ویندوز من ویستا نبود .
تنها کاری هم که کردم اون ویندوزی که بوت نمی شد رو دیسکشو گذاشتم و بجای نصب کامل تعمیرش کردم راه افتاد حالا نمیدونم ویندوز ویستا رو میشه دوباره اپدیت یا تعمیر کرد(از طریق خود سی دی)یا نه؟اگه میشه امتحان کنید حتما جواب میده

FOURTH RETURN
28-05-2011, 09:02
من هم همین مشکل سرم اومده ولی ویندوز من ویستا نبود .
تنها کاری هم که کردم اون ویندوزی که بوت نمی شد رو دیسکشو گذاشتم و بجای نصب کامل تعمیرش کردم راه افتاد حالا نمیدونم ویندوز ویستا رو میشه دوباره اپدیت یا تعمیر کرد(از طریق خود سی دی)یا نه؟اگه میشه امتحان کنید حتما جواب میده

من ويندوزم ويستا نيست دو تا اكس پيه

alyy
28-05-2011, 10:04

دوست عزیز شما گفته بودین ویستا.مثل اینکه پست اولتون رو هم ویرایش کردین.
به هر حال اگه اکس پی هست خب تعمیرش کن درست میشه

FOURTH RETURN
28-05-2011, 10:07
دوست عزیز شما گفته بودین ویستا.مثل اینکه پست اولتون رو هم ویرایش کردین.
به هر حال خوب اگه اکس پی هست خب تعمیرش کن درست میشه

نه نگفته بودم ويستا ويرايشش كردم كه بهتر بفهمين
چيرو تعمير كنم شما اصلا درست خوندي پستمو؟
مطمعنم منظورم رو اشتباه فهميدي:41:

alyy
28-05-2011, 10:45
سلام
من یه ویندوز اکس پی روی دیسک دی دارم حالا اومدم پارتیشن سی رو پاک کردم فرمتش هم کردم و یه اکس پی نصب کردم روی درایو سی اما حالا فقط این اکس پی که روی سی نصب کردم میاد بالا اون قدیمیه که روی دی بود بالا نمیاد فکر کنم فایل بوتش که روی درایو سی بوده با فرمت کردن نابود شده حالا راهی هست برش گردونم؟ بدجوری به اون ویندوزه نیاز دارم لطفا سریع جواب بدین:31::40:

نه نگفته بودم ويستا ويرايشش كردم كه بهتر بفهمين
چيرو تعمير كنم شما اصلا درست خوندي پستمو؟
مطمعنم منظورم رو اشتباه فهميدي:41:

شما یه ویندوز رو درایو d داشتین یه ویندوز هم رو درایو c ویندوز درایو d بالا نمیاد(به خاطر تعویض ویندوز دایو c و فرمت کردنش)اگه منظورتون اینه
خوب ویندوز درایو d رو تعمیر کن درست میشه

در ضمن اینو یادم رفت بگم شما فایل ضمیمه رو دانلود کن از حالت زیپ در بیار جایگزین boot.ini داخل درایو c بکن قبل از این کار از boot.ini خودت یه کپی بگیر بعدشم روی my computer راست کلیک کن به مسیر properties>Advanced>startup and Recovery>Settings>

برو و اون قسمت ثانیه ها رو حد اقل تا 20 بزار
بعد اگه جواب نداد ویندوزتو تعمیر کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

F-Privacy
28-05-2011, 10:57

سلام.

تو Boot.ini ویندوز جدید اینجوری قرار بدید ، من فرض کرده ام یکی در C و یکی در D هست.

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional in Partition 1" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional in Partition 2" /fastdetect

ویرایش یافته ==»»» عبارت WINDOWS تو سطر سوم بصورت پیوسته صحیح هست ، ولی ویرایشگر فروم یک فاصله بین W و S انداخته.
============ همچنین : عبارت boot loader با آکولاد باز شروع و با آکولاد بسته تمام میشه.

:11:

FOURTH RETURN
28-05-2011, 12:55
شما یه ویندوز رو درایو d داشتین یه ویندوز هم رو درایو c ویندوز درایو d بالا نمیاد(به خاطر تعویض ویندوز دایو c و فرمت کردنش)اگه منظورتون اینه
خوب ویندوز درایو d رو تعمیر کن درست میشه

چطوری تعمیرش کنم وقتی نه بالا میاد نه تو منوی انتخاب ویندوز نیست:13:
بیخیال مشکلم حل شد

FOURTH RETURN
28-05-2011, 13:02
سلام.

تو Boot.ini ویندوز جدید اینجوری قرار بدید ، من فرض کرده ام یکی در C و یکی در D هست.

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional in Partition 1" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional in Partition 2" /fastdetect

ویرایش یافته ==»»» عبارت WINDOWS تو سطر سوم بصورت پیوسته صحیح هست ، ولی ویرایشگر فروم یک فاصله بین W و S انداخته.
============ همچنین : عبارت boot loader با آکولاد باز شروع و با آکولاد بسته تمام میشه.

:11:

ایول ایول ایول مشکلم رو حل کردی من اینطوری ادیتش کردم فقط دوتا فرق با اونی که گفتی داره صحیحش اینطوریه با قرمز مشخص کردم:

[boot loader]
timeout=30
[operating systems]

قبلا اشتباه ادیتش کردم اگه گفتی چرا؟
این ویندوز جدید که روی سی نصب کردم سرویس پک 3 هست و اسمشWINXP هست اما اون یکی اسمشWINDOWS هست بخاطر همین دومی نمیومد بالا

نکته: عبارت boot loader با آکولاد باز شروع و با آکولاد بسته تمام میشه. توی فروم اشتباه نوشته میشه:13:
نکته: کلمه مایکروسافت رو هم اینطوری نوشتم:Microsoft هم اینطوری:Micro soft دوتاش درسته فرقی نمیکنه امتحان کردم