ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با بانک اکسس

شـیـفــو
27-05-2011, 05:25
سلام دوستان
یه مشکل برام پیش اومده که باید هرچه سریعتر رفع بشه خیلی برام مهمه .
یه برنامه دفترچه تلفن درست کردم برای کار عملی هست باید شنبه تحویل بدم ، با اکسس 97 یه بانک درست کردم و با استفاده از datagrid , ado به پروژه وصل کردم . رو سیستم خودم اجرا میشه اما روی سیستم های دیگه این ارور رو میده :

Cannot open a database created with a previous version of your application

بعد با اکسس 2002 بانکم رو به 2000 و 2002 هم کانورت کردم ، باز توی سیستم خودم همه چیز درسته اما توی سیستم های دیگران فقط خوانده میشه و اینگار قابلیت رایت نداره ، مثلا توی بانکم 3 تا رکورد ذخیره کردم ، فقط نشون داده میشن و نه تغییر میکنن و نه اضافه میشن .

مشکل از کجاست ، چیکار کنم ؟؟؟

شـیـفــو
27-05-2011, 21:55
heeeeeelp me

Payman_62
28-05-2011, 10:25
سلام.
شاید پرمیشن به اون فایل ها نداری.
از بانکت پروپرتی بگیر و تو تب سکوریتی به everyone دسترسی بده ببین مشکلت حل میشه.

farshidshd
28-05-2011, 12:48
رو هر کامپیوتری گذاشتی آدرسهای بانک عوض میشه
یا یه آدرس عین آدرس کامپیوتر خودت درست کن

یا آدرسهای توی برنامه رو عوض کن

شـیـفــو
28-05-2011, 22:14
آدرس توی برنامه app.pach + "\" + bank.mdb هست که تو همه سیستم ها یکی میشه ، میگم که بانک رو میخونه یعنی مشکل آدرس نداره فقط قابلیت رایت نداره

majj
01-06-2011, 10:32
دوست عزیز ado این قابلیت رو داره که رکوردها بصورت فقط خواندنی باز بشه اما از اونجا که میگید رو سیستم خودتون درست کار میکنه تنها حالتی که میمونه اینه که اقا پیمان گفتن حتما اجازه نوشتن روی فایل رو ندارین این موارد رو هم چک کنید
1 فایل رو از روی سی دی اجرا نکنید چون اونجا اجازه نوشتن ندارید
2 اگه تو محیط شبکه کار میکنید پرمیشن ها رو چک کنید .
3 از برنامتون فایل نصب بسازید تا پرووایدر های مورد نیاز روی سیستم مقصد کپی بشه

شـیـفــو
01-06-2011, 22:40
دوستان ممنون ، اون مشکلم حل شد اما حالا میخوام هر 5 دقیقه بانکش از اینترنت دالنود بشه ، خود بانک رو مسئولش آپ میکنه روی سایت میزاره و به ما آدرس داده که هر 5 دقیقه دانلود و جایگزین فایل قبلی کنیم اما میخواستم برنامه خودش هر 5 دقیقه بانک رو دانلود کنه و جایگزین فایل قبل کنه .
از چند نفر پرسیدم گفتن وی بی این قابلیت رو نداره اما دیدم کیلاگرهایی که با وی بی مینویسند همه اینکارو میکنند که مثلا فایل سرور هر 10 دقیقه یه لوگ از کیبرد میگیرند و روی یه هاست آپ میکنند سپس کلاینت اون رو دانلود و باز میکنه .
توی یه فروم دیگه هم پرسیدم گفتند باید با کنترلر وینسوک اینکارو بکنی که بلد نبودم و وقتی هم ازشون پرسیدم چیکار کنم مدیرانش به علت قوانین بی خودشون بـن کردنم .
دوستان خواهشا کمکم کنید خیلی مهمه .

majj
03-06-2011, 10:11
خوب حق با شماست وي بي 6 هم اين امكان رو داره سوكت پروگرامينگ ممكنه توسط وايروال يا انتي ويروسها بلوكه بشه
در ضمن ميتونيد از dofiledownload استفاده كنيد .از وب بروزر هم ميتونيد استفاده كنيد.