ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موبایل وایرلس را میگیرد اما لپ تاپ نه

david-ebi
27-05-2011, 00:14
سلام دوستان. من با مشکل عجیبی روبرو شده ام. من یک لپ تاپ سامسونگ R-530 دارم که تا همین هفته پیش به راحتی به اینترنت وایرلس محل کارم که عمومی و رایگان است وصل میشدم. ویندوز من هم سون است. اما از یک هفته پیش یک مثلث زردرنگ کوچک پایین سمت راست دسکتاپم روی علامت آنتن دهی وایرلس پیدا شده که یک علامت تعجب وسطش دارد. و وقتی که نشانه گر موس را رویش میبرم می نویسد NO INTERNET ACCESS و اصلا لپ تاپ من هیچ آی پی ای نمی گیرد. و با اینکه کانکت هستم اما وارد هیچ سایتی نمی توانم بشوم. خود ویندوز هم بطور اتوماتیک نتوانست که مشکل را حل کند و پیغامی داد به این معنی که آی پی شما نادرست است.اما اینجای کار جالب است که در همان لحظه با موبایلم به راحتی به اینترنت وایرلس کانکت میشوم و تمام سایتها هم برایم باز میشود. حتی یکبار دیگر درایور وای فای لپ تاپم را نصب کردم اما هیچ فایده ای نداشت. دیگر دارم دیوانه میشوم چون من تمام کارم با اینترنت است و نمی دانم که چه کنم. از اساتید و دوستان عزیز خواهش میکنم که کمکم کنید. واقعا از نظر روحی بهم ریختم.

david-ebi
28-05-2011, 14:43
دوستان چرا هیچکس کمکم نمی کند. من فقط به کمک شما امید داشتم. درایور وای فای را هم دوباره نصب کردم اما نصب نمیشد و پبغام میداد که نرم افزار به درستی نصب نشده است. بگین چکار کنم. موبایلم راحت کانکت میشود و سایتها را باز میکند اما لپتاپم مدام آن مثلث زرد رنگ کوچک با علامت تعجب در وسطش روی شکل آنتن دهی وای فای لپتاپم هست و مینویسد no internet access و شما آی پی درست ندارید و از این جور حرفها دیگه کلافه شدم هر کار میکنم این مثلث زردرنگ نمیرود. قبلا می امد اما سریع میرفت و همه چیز درست میشد اما الان 10 روز است که ثابت شده است. خواهش میکنم که کمکم کنید.اومدم ویرایش کنم زدم پست قبلیم را حذف کردم. لپتاپ من سامسونگ r-530 است. با ویندوز7 اورجینال. تا ده روز پیش راحت به اینترنت وای فای محل کارم که رایگان و آزاد است متصل میشدم و وبگردی و دانلود میکردم اما از ده روز پیش یک مثلث کوچک زردرنگ گوشه پایین سمت راست دسکتاپم روی علامت میزان آنتن دهی وای فای لپ تاپ آمده و پیام میدهد که no internet access اما در همان لحظه با موبایلم به راحتی به اینترنت وای فای متصل میشوم و وبگردی میکنم. در ضمن با لپ تاپ هم متصل میشوم اما مرورگر هیچ سایتی را باز نمیکند. با چند مرورگر مختلف هم امتحان کردم همینطور بود. درایور وای فای لپ تاپ هم درست نصب نمیشود. تو را به خدا کمک کنید.

ghost-f
13-09-2012, 20:17
با سلام و خسته نباشید . من هم دقیقا مشکل این اقا رو دارم خواهش میکنم کمک کنید خیلی واجبه.ممنون!:42::42::42:

ghost-f
13-09-2012, 20:17
با سلام و خسته نباشید . من هم دقیقا مشکل این اقا رو دارم خواهش میکنم کمک کنید خیلی واجبه.ممنون![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mrt2iran
13-09-2012, 21:37
داداش شاید دیگه رایگان نباشه یعنی برای لبتاب فیلیتر شده باشه بهترین کار اینه که با یه لبتاب دیگه بری و تست کنی اگه اون وصل شد که مشکل از لب تاب شماست و اگه وصل نشد مشکل از شبکه است و اگه مویایلت وصل مشه دلیل نمیشه که شبکه برای لبتاب هم وصل شه فرق میکنه !!! و این که دو نفرید مشکل مشابه دارید مشکوک میزنه و باید بگم شاید مربوط به ویندوز باشه اگه میتونید ویندوز رو اپدیت کنید یا ویندوز رو تعمیر کنید و نصب دوباره درایو واکتیو کردن ویندوز

موفق باشی در خدمتیم

mehrdad8086
14-09-2012, 12:43
داداش شاید دیگه رایگان نباشه یعنی برای لبتاب فیلیتر شده باشه بهترین کار اینه که با یه لبتاب دیگه بری و تست کنی اگه اون وصل شد که مشکل از لب تاب شماست و اگه وصل نشد مشکل از شبکه است و اگه مویایلت وصل مشه دلیل نمیشه که شبکه برای لبتاب هم وصل شه فرق میکنه !!! و این که دو نفرید مشکل مشابه دارید مشکوک میزنه و باید بگم شاید مربوط به ویندوز باشه اگه میتونید ویندوز رو اپدیت کنید یا ویندوز رو تعمیر کنید و نصب دوباره درایو واکتیو کردن ویندوز

موفق باشی در خدمتیم
سلام چی دیگه رایگان نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر با IP staticیا IP dynamic تست کردی که قطعا اینکار رو کردی و با توجه به اینکه علامت تعجب زرد روی کانکشنت هست
از طریق system restore ویندوزت رو برگردون به تاریخی که درست کار می کرد.ممکنه مشکلت برطرف بشه.اتفاقا همین دیروز یه Aspire one برام اومده اونم همین مشکل شما رو داره.فردا عیب یابی می کنم نتیجه رو براتون بازگو خواهم کرد.

ssiinnaarad
14-09-2012, 18:57
سلام دوست عزیز ممکنه اشکال از خوده اینترنت محل کارت یا مودمشون باشه وایرلس به همین راحتی خراب نمیشه اما من بهت یه راه حل پیشنهاد میکنم به دستور زیر توجه کن:

روی علامت وایرلس راست کلیک کن بعد open network and sharing centre رو بزن بعد سمت چب گزینه manage wireless networks رو بزن اسمه هرچی وایرلس تا حالا کانکت شدی میاد همشونو پاک کن از اول کانکت شو ولی دادا چرا سامسونگ خریدی؟آشغال ترین لبتابه البته شاید با نصب کردن دوباره درایور درست شه

mehrdad8086
15-09-2012, 18:43
سلام
خاطرتون باشه در پست بالا گفتم aspire one برام اومده بود و این مشکل رو داشت.متاسفانه مشکل سخت افزاری بود وبا تعویض برد wifi مشکل برطرف شد.

ssiinnaarad
16-09-2012, 18:48
سلام دوست عزیز ماله منم اینجوری شد بعد فهمیدم از اینترنته نه از وای فای من

mehrdad8086
19-09-2012, 12:29
سلام دوست عزیز ماله منم اینجوری شد بعد فهمیدم از اینترنته نه از وای فای من

اینجا بقیه سیستمها وارد میشن.!:18:
خوب بله اون داستان فرق داره.ولی مشکل این سخت افزاری بود .

soroush0935
20-09-2012, 23:13
سلام
لب تابم شبکه های محلی رو پیدا نمیکنه ولی خودش وای فای به لب تاب دیگه میده و از لب تاب دیگه هم میگیره .
دوبار ویندوز عوض کردم هم ولی درست نشد ودرایور هاشو از سایت دل گرفتم ولی بازم جواب نمیده من باید چیکارکنم؟
جون هرکی دوست دارین کمکم کنید خیلی واجبه برام.