ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با هارد ديسك - لطفا كمك :)

nap30-2008
26-05-2011, 15:11
با سلام خدمت دوستان عزيز

من به تازگي مشكلي به هارد ديسك دوم سيستم پيدا كردم . روي هارد اول ويندوز XP و روي هارد دوم ويندوز 7 نصب هست . وقتي توي ويندوز XP هستم سيستم بعد از مدتي تيك ميزنه اين طور به نظر ميرسه كه هارد دوم مي پره ! و وقتي روي درايو هاي هارد دوم ميرم سيستم هنگ مي كنه . و وقتي كه در ويندوز 7 هستم بعد از گذشت چند دقيقه ويندوز هنگ مي كنه و هيچ كاري نمي شد كرد . در هر دو حالت چاره اي جر ريستارت سخت افزاري نيست ... وقتي كه سيستم به طور صحيح كار ميكند امكان دسترسي به درايو هاي هارد دوم هست و بدون مشكل ميشد با فايل ها و فولدرها كار كرد ...

در نرم افرار Hard Life Pro دو هارد را كه چك مي كنم هر دو را سالم و OK نشون ميده . البته دماي هر دو هارد ديسك حدود 50-55 درجه سانتي گراد هست ( كه به نطر بالاست ) . مدتي هست كه فن پشت هارد ها ( كه 12 سانتي هم هست ) از كار افتاده ... هر دفعه كه سيستم را به علت مشكل ريست مي كنم اسكن ديسك شروع به چك كردن درايو C هارد دوم ميكنه و بيشتر يه فايل با ايندكس خاص را تعمير ميكنه و يكي دو بار هم سكتور MBR را تعمير كرد ...

هر دو هارد وسترن هستند . من اينطور حدس ميزنم كه سكتور MBR در هارد دوم آسيب ديده و يا هارد دوم بيش از حد گرم و با مشكل Over Heating مواجه هست و يا به هر حال هارد دوم مشكل دارد ... قبلا هم هارد دوم يه نويز با ريتمي خاص ميداد .

و لطفا يه نرم افزار خوب و مناسب براي تست و تعمير سخت افراري هارد ديسك معرفي كنيد تا در صورت امكان مشكل هارد بر طرف شود ...

دوستان عزيز لطفا راهنمايي كنيد ... با تشكر و سپاس ...

esenosen
26-05-2011, 15:29
این کارو بکن به احتمال زیاد درست میشه وقتی سیستمت بالا اومد در کیست رو باز کن و کابل های برق هارد دوم و یکی از سی دی رام هاتو جدا کن(البته اگه داری که صدرصد چندتاشم داری) و پس از چند ثانیه با فاصله یکی یکی دوباره وصل کن وسیستم رو ری استارت کن بعد جوابشو بگو که چی شد

EXTREME
26-05-2011, 15:52
مشکل شما میتونه از ویروس باشه
میتونه از ضعیف بودن پاور باشه
در آخر برید سراغ چک کردن هارد
اونکه بعد از ریستارت چک میکنه فایل سیستم یکی از درایوها مشکل پیدا کرده که این اتفاق میفته
برای فیکس mbr هارد از نرم افزار mbr fix که تو مجموعه ی نرم افزار hiren boot cd هست میتونید استفاده کنید
و برای تعمیر هارد به صورت نرم افزاری میتونید از نرم افزار hdd regenerator استفاده کنید

nap30-2008
26-05-2011, 20:25
ممنون از دوستان

نه فكر نمي كنم از پاور باشه . پاور من 535W Real هست و حتي از توان كل قطعات سيستم هم بالاتره . درايو C هارد دوم را هم با وجود ويندوز فرمت كردم ‌( براي پاك شدن ويروس احتمالي ) . فردا به صورت كاملا جدا گانه روي هارد ويندوز 7 نصب مي كنم ( در اين هنگام با شرط احتياط بقيه قطعات غير ضروري را جدا مي كنم ) و البته قبل از نصب با سي دي ريكاوري سعي به تعمير سكتور MBR ...
اون نرم افزار HDD Regenerator 2011 هم نصب كردم ( توي ميندوز XP در هارد اول ) . بعد از كمي اسكن يكي دو تا Delay پيدا كرد ... ( يعني چي ؟! ) . حالا به هر حال بعد از نصب موفق و يا نا موفق ويندوز روي هارد دوم يه اسكن فول انجام ميدم تا ببينم چي ميشه .

فعلا

nap30-2008
28-05-2011, 20:31
من اسكن كامل با نرم افزار HDD Regenerator انجام دادم . كلا حدود 7 تا Delay Sector پيدا كرد . نه بد سكتور نه چيز ديگه ...

حالا بايد چيكار كرد ؟

PC_Expert
28-05-2011, 20:50
دوست عزیز هارد شما از کدوم دسته از هارد های وسترنه؟
green ?
blue ?
black ?

nap30-2008
28-05-2011, 20:59
والا هاردي كه به نظر مشكل داره تا حدودي قديمي هست ... با ظزفيت 500 گيگا Western Digital Caviar SE فكر كنم.
مدلش مهم نيست . مي خواستم بدونم حالا بعد از اسكن كامل برنامه HDD Regenerator كه تعدادي هم Delay Sector پيدا كرده چيكار بايد كرد ... ؟