ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میتوان بعد از RAID 0 یک هارد دیگر اضافه کرد؟

Three Star
26-05-2011, 11:09
با سلام
من یک هارد 160 با کلی اطلاعات دارم و رفتم دو هارد 1TB SAMSUNG F3 خریدم برای رید 0.
میخواستم بدونم بعد از اینکه اون دو تا هارد رید کردم امکانش هست که اطلاعات هارد 160 به آنها انتقال بدم؟
یعنی هارد 160 خودم مثل یه هارد معمولی وصل کنم به ماذربورد و اطلاعات کپی کنم داخل درایو های اون دو تا هارد؟
مشکلی در روند رید پیش نمیاد چون شنیدم بعد از رید دیگه نمیشه هارد اضافه کردم؟
با تشکر.

alborz_k
26-05-2011, 11:27
با سلام
من یک هارد 160 با کلی اطلاعات دارم و رفتم دو هارد 1TB SAMSUNG F3 خریدم برای رید 0.
میخواستم بدونم بعد از اینکه اون دو تا هارد رید کردم امکانش هست که اطلاعات هارد 160 به آنها انتقال بدم؟
یعنی هارد 160 خودم مثل یه هارد معمولی وصل کنم به ماذربورد و اطلاعات کپی کنم داخل درایو های اون دو تا هارد؟
مشکلی در روند رید پیش نمیاد چون شنیدم بعد از رید دیگه نمیشه هارد اضافه کردم؟
با تشکر.
سلام مشکلی پیش نمی اد.. بعد از رید کردن دو هارد ، دیگه نمی شه هاردی رو باهاشون رید کرد ، ولی در وصل کردن هارد های دیگه محدودیتی وجود نداره.
هارد های سامسونگ رو چند گرفتین؟ پلاتر هاش سامسونگن یا سیگیت؟

Three Star
26-05-2011, 13:40
سلام مشکلی پیش نمی اد.. بعد از رید کردن دو هارد ، دیگه نمی شه هاردی رو باهاشون رید کرد ، ولی در وصل کردن هارد های دیگه محدودیتی وجود نداره.
هارد های سامسونگ رو چند گرفتین؟ پلاتر هاش سامسونگن یا سیگیت؟

راستش با کمک بچه ها "مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات" یه سیستم جمع کردم که مشخصات هاردش SAMSUNG 1TB-F3 HD103SJ رفتم برای خرید سیستم قیمت تمام قطعات بهم داد غیر از این دو تا هارد چون موجود نداشت.
حالا موقع تحویل قیمت دقیق میگیرم.
در رابطه با پلاترم اطلاعی ندارم فقط مشخصات همون.
شما گفتین پلاتر رفتم یه سرچی زدم یه جا خوندم که هارد 1 پلاتر سرعتش بیشتر از 2 پلاتر و بیشتر برای رید مناسبه الان این هاردی که من دارم میگیرم مناسبه اگه نیست بگین تا سریعآ تعویض کنم؟

alborz_k
26-05-2011, 14:23
راستش با کمک بچه ها "مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات" یه سیستم جمع کردم که مشخصات هاردش SAMSUNG 1TB-F3 HD103SJ رفتم برای خرید سیستم قیمت تمام قطعات بهم داد غیر از این دو تا هارد چون موجود نداشت.
حالا موقع تحویل قیمت دقیق میگیرم.
در رابطه با پلاترم اطلاعی ندارم فقط مشخصات همون.
شما گفتین پلاتر رفتم یه سرچی زدم یه جا خوندم که هارد 1 پلاتر سرعتش بیشتر از 2 پلاتر و بیشتر برای رید مناسبه الان این هاردی که من دارم میگیرم مناسبه اگه نیست بگین تا سریعآ تعویض کنم؟
کلأ هارد های 1 ترا موجود ، حداکثر دو پلاتره هستند . این هاردی که شما دارین می گیرین هم سریع ترین هارد 1 ترا بایت محسوب می شه! ولی همین سرعت بالاش باعث شده که ضریب اطمینانش نسبت به سایر محصولات ، به خصوص وسترن بلک کمتر باشه..
مدتی هست که شرکت سیگیت ، بخش هارد های سامسونگ رو خریده و فکر کردم که ممکنه از پلاتر های این شرکت در هارد های سامسونگ استفده شده باشه ، برای همین سوال رو پرسیدم..