ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای کارت evga 460

PC_Expert
26-05-2011, 08:43
سلام
دوستم یه کارت evga 460 1 g خریده بود که تصویر نمیداد و با تست روی 2تا سیستم مشخص شد که خرابه. فن این کارت با دور بسیار بالایی میچرخید و صدای وحشتناکی داشت :41:
حالا میخوام بدونم کلا" evga 460 اینطوری کار میکنه و چنین صدایی داره ؟ یا اون صدا به خاطر خرابیش بوده؟

Vaioman
26-05-2011, 08:55
سلام
دوستم یه کارت evga 460 1 g خریده بود که تصویر نمیداد و با تست روی 2تا سیستم مشخص شد که خرابه. فن این کارت با دور بسیار بالایی میچرخید و صدای وحشتناکی داشت :41:
حالا میخوام بدونم کلا" evga 460 اینطوری کار میکنه و چنین صدایی داره ؟ یا اون صدا به خاطر خرابیش بوده؟

نه اون کارت مشکل داشته.کلآ 460 کارت بسیار کم صدا است و در بین کارت ها هم به این مسئله معروفه.در مورد EVGA هم خودم دارم و فوق العاده کم صداست حتی تو حالت Load.

blue_graphic
30-05-2011, 14:54
عزیزم شاید مشکل بالا بودن فرکانس در فرکانس بالا فن سریع تر می چرخه چون باید جی پی یو رو خنک کنه به نظر من کارت با نرم افزار های اورکلاک دستکاری شده و باید فرکانس بیاری پایین

EXTREME
30-05-2011, 19:23
عزیزم شاید مشکل بالا بودن فرکانس در فرکانس بالا فن سریع تر می چرخه چون باید جی پی یو رو خنک کنه به نظر من کارت با نرم افزار های اورکلاک دستکاری شده و باید فرکانس بیاری پایین
کارت رو از همون اول خریدن همینطوری بوده چطوری فرکانس دستکاری شده از مدل های اورکلاک شده هم نبوده

سلام
ممکنه gpu کارت ایراد داشته باشه
با خروجی های دیگه ی گرافیک هم چک کردین؟

EhsanCPU
31-05-2011, 16:32
دوست عزیز مگه گارانتی نداره؟
اصولا کارتهای evga گارانتي faress دارند
از گارانتی تعویض استفاده کن

SevenCity
22-06-2011, 14:19
یه سوال دارم:
من یه بار این کارتو بدون اینکه کابل برقشو بزنم وصل کردم (یادم رفته بود) کارت روشن شد صدای زیادی هم میداد و تصویری هم نمیداد
میخواستم بدونم اگه این اتفاق بیفته کارت خراب میشه؟
چون مشکل دما هم دارم (فن فول لود دمارو تا 37 میاره پایین در حالیکه روزای اول فن 30% دمارو 37 میاورد)
صدا هم که فن 4000 دور صدای کمی نداره

Vaioman
22-06-2011, 14:24
یه سوال دارم:
من یه بار این کارتو بدون اینکه کابل برقشو بزنم وصل کردم (یادم رفته بود) کارت روشن شد صدای زیادی هم میداد و تصویری هم نمیداد
میخواستم بدونم اگه این اتفاق بیفته کارت خراب میشه؟
چون مشکل دما هم دارم (فن فول لود دمارو تا 37 میاره پایین در حالیکه روزای اول فن 30% دمارو 37 میاورد)
صدا هم که فن 4000 دور صدای کمی نداره

نه این کار کارت رو خراب نمیکنه.الان هوا گرم شده و این کارت هم دمای idle با فن 30 درصد.باید حدود 40 تا 45 باشه.البته این مسئله به دمای محیط و کولینگ کیس هم کاملآ مربوطه.