PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام شرکت رو برای افتتاح حساب و دریافت مسترکارت یا ویزا کارت فیزیکی پیشنهاد میدید ؟

خوشبین
25-05-2011, 15:19
سلام دوستان

من میخوام یک مستر کارت یا ویزا کارت فیزیکی برای دریافت پول از گوگل ادسنس و سایر سایتهای کسب درآمد خارجی

با داشتن قابلیتهای زیر بگیرم :

1- دارا بودن تمام امکانات کامل Internet Banking مانند چک کردن حساب از طریق اینترنت ٬ حواله پول و ...

2- دارا بودن EFT برای دریافت پول از سایتهایی مثل گوگل ادسنس به صورت مستقیم

3- داشتن قابلیت واریز چک دلاری به حساب بانکی

4- افتتاح حساب در بانکی که از نظر تحریم با ایران مشکلی نداشته باشه و معتبر باشه

راستش من اصلاً‌ تجربه ای توی خرید اینجور کارتها ندارم و میترسم که این شرکتها کلاهبردار باشن
به نظر شما کدوم شرکت می تونه بهترین امکانات رو بهم بده؟
مطمئن ترین شرکت در این زمینه چی هست؟
ممنون:40:

خوشبین
26-05-2011, 11:56
هیچکس نبود جواب بده؟

aminakbari93
26-05-2011, 23:53
برای گرفتن ویزا کارت به درآمد مشخص ماهانه در اروپا نیاز دارید. شرکت های ایرانی هم نمی تونند کمک خیلی بزرگی بکنند. چون بعدا ممکن هست با گوگل هم بخاطر قانونی نبودن کارتتون به مشکل بر بخورید.
چرا ادسنس رو با چک تنظیم نمی کنید؟

خوشبین
27-05-2011, 10:33
برای گرفتن ویزا کارت به درآمد مشخص ماهانه در اروپا نیاز دارید. شرکت های ایرانی هم نمی تونند کمک خیلی بزرگی بکنند. چون بعدا ممکن هست با گوگل هم بخاطر قانونی نبودن کارتتون به مشکل بر بخورید.
چرا ادسنس رو با چک تنظیم نمی کنید؟
راستش فامیل قابل اعتمادی رو خارج کشور ندارم که بتونم چک رو به نام اون بفرستم به آدرسش.
خودم یه سایتی رو برای حساب باز کردن تو انگلیس پیدا کردم اما نمی دونم قابل اطمینان هست یا نه دوستان هم یه نگاهی بندازن نظرشونو بگن.این آدرسشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوشبین
27-05-2011, 15:05
اگه با چک تنظیم کنم امکانش هست که یه صندوق تو کشورهای اطراف ایران اجاره کنم و آدرس رو اونجا وارد کنم تا چک بره اونجا و از اونجا برام پست کنن ایران؟
و اینکه دیگه نیازی به حساب بانکی خارج از کشور ندارم؟
ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید:40:

aminakbari93
28-05-2011, 08:46
من جای شما بودم به این شرکت ها اعتماد نمی کردم. همون طور که می دونید توی ایران این جور شرکت ها هیچ گونه تعهدی ندارند. فرض کنید این شرکت، فردا بسته بشه. اون موقع می خواهید چکار کنید؟
به نظر من بهتر هست که یک آشنا پیدا کنید توی یک کشور دیگه.