مشاهده نسخه کامل
: مشکل با سایت کمیاب kamyab.com
younes_ysf
25-05-2011, 14:02
سلام خدمت همه دوستان. من از سایت کمیاب چند تایی فایل با حجم حای مختلاف دانلود کردم اما همشون موقع درخواست پسورد میگن پسورد اشتباه است. و این امر فقط در مورد فایل اصلی اتفاق میفته یعنی فایل های کوچک و کم حجمی که با فایل اصلی هستن (مثل فایل های تکست یا عکس تبلیغ سایت) بدون مشکل باز میشن ولی فایل اصلی باز نمیشه. البته بهتر بگم کامل باز نمیشه. یعنی چی؟ یعنی اینکه یه فایل 40 مگی رو فقط 2-3 مگشش رو باز میکنه واسه بقیه فایل میگه پسورد اشتباه است. چند بار دانلود کردم ولی بازم همین مشکل هست. کسی میدونه علت چیه؟ به مسئولای سایت هم تاحالا چند بار پیغام دادم ولی انگار نه انگار. اصلا خبری نیست.
تمیدورام باز این پست پاک نشده. دیگه نمیدونم کجا باد سوالمو بپرسم.
lMlOlHlSlElNl
26-05-2011, 16:36
این مشکل از خود سایته چون به سری از فایلهاشون ناقص هستد من هم قبلا یه فایل 800 مگابایتی دانلود کردم که باز نشد و همش به باد رفت...:13:
Amirrezaajalli
26-05-2011, 16:39
جدی نگیر!
یه تعداد از فایل ها ایم مشکل رو دارن.اگه وقت داری گزارش بده اصلاحش کنن.
ولی واسه خود من کمتر از 2درصد فایل های دانلودیم اینطوری بودن!:27:
sajad-tnt
26-05-2011, 16:56
سلام دوستان.
با اين پسورد امتحان كن شايد مشكلت حل شد :46:!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي به كوچك بودن حروف هم دقت كن (سعي كن پسورد رو به صورت دستي وارد كني)!
موفق و پيروز باشيد:40: .
Amirrezaajalli
26-05-2011, 17:06
سلام دوستان.
با اين پسورد امتحان كن شايد مشكلت حل شد :46:!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستي به كوچك بودن حروف هم دقت كن (سعي كن پسورد رو به صورت دستي وارد كني)!
موفق و پيروز باشيد:40: .
بحث کوچک بزرگ بون حروف نیست.یه تعداد از فایل ها مشکل دارن.من از 16گیگ فایل که از کمیاب دانلود کردم حدود 2درصدشون اینطوریه!
منم دقیقا همچین مشکلی با سایتشون دارم
برای اولین بار با سایتشون آشنا شدم و حدود 1 گیگ فایلای مختلف دانلود کردم ولی صبح موقع اکسترکت شدن همشون ارور دادن :دی
بهشون پیغام دادم گل بگیرید در سایتتونو
اروری هم که میدادند ارور اشتباه بودن پسورد نبود
جالب اینجاست که فایلاشونو با فرمت zip فشرده میکنند :13: دیگه هم از اون موقع تو سایت مسخرشون نرفتم
ولی الان چند ساله از خود سایت kamyabonline دانلود میکنم هیچ مشکلی هم تاحالا نداشتم
واقعا جای تاسف داره مدیرای یه همچین سایتی فشرده کردن فایلو بلد نباشند :31:
lord_hadi
07-06-2011, 19:43
پسورد فایل های مال 3 -4 ماه پیشش فرق می کند
younes_ysf
30-06-2011, 19:05
صد بار پیغوم پسغوم فرستادم واسشون. اما مثل اینکه خودشون بی خیال سایتشون شدن. دیگه کمیاب که بزنی وارد کمیاب انلاین میشی. حیف فایل های خوبی داشت و 2 صد حیف که مشکل داشت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.