مشاهده نسخه کامل
: 5 قطعه Main+Ram+CPU+VGA+Hard با 350 تومن
mhv_kntu
25-05-2011, 12:11
درخواست مشاوره 5 قطعه Main+Ram+CPU+VGA+Hard با 350 تومن.
کارت گرافیک در حد 100 تا 120 باشه.احتمالا 240 GT رو می گیرم.
کاربرد بیشتر Autocad2011 و 3Dmax
بازی و اورکلاک هم در حد صفر .
مادربرد هم USB3 ساپورت کنه !
pasargadd
25-05-2011, 12:15
بازی در حده صفر پس چرا گرافیک میخواین؟با این بودجه اصلا نمیشه گرافیک خرید.
cpu amd x4 955=150
mb:asrock 880gmhusb3=100
ram:2*2gb elixir 1333=50
hdd:500gb samsung f3=48
350
پاورتون چیه؟
Dj_aghamajid
25-05-2011, 12:42
بله تایید میشه!
بهتره کارت گرافیک نگیرید!
پاور هم باید حداقل 330 وات باشه!
mhv_kntu
25-05-2011, 17:34
بازی در حده صفر پس چرا گرافیک میخواین؟با این بودجه اصلا نمیشه گرافیک خرید.
cpu amd x4 955=150
mb:asrock 880gmhusb3=100
ram:2*2gb elixir 1333=50
hdd:500gb samsung f3=48
350
پاورتون چیه؟
با 8400GS که تست کردم اصلا نمیشه آخرین ورژن Autocad2011 و 3dmax رو درست حسابی بالا آورد.
برای همین رفتم سراغ کارت های 100 تومنی.
پاور هم ندارم . واسه اون 50 تومن دیگه کنار گذاشتم.
با 8400GS که تست کردم اصلا نمیشه آخرین ورژن Autocad2011 و 3dmax رو درست حسابی بالا آورد.
اشکال از گرافیک نبوده.این دوتا گرافیک آنچنانی نمیخوان
System Requirements
For 32-Bit AutoCAD 2012
Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions); Microsoft® Windows Vista® Enterprise, Business, Ultimate, or Home Premium (SP2 or later) (compare Windows Vista versions); or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later)
For Windows Vista or Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology; for Windows XP: Intel Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology
2 GB RAM
2 GB free disk space for installation
1,024 x 768 display resolution with true color
Microsoft® Internet Explorer® 7.0 or later
Install from download or DVD
32-Bit 3ds Max 2012 or 3ds Max Design 2012 for Windows
Operating system: Microsoft® Windows® 7 Professional operating system, Microsoft® Windows Vista® Business operating system (SP2 or higher), or Microsoft® Windows® XP Professional operating system (SP3 or higher)
For general animation and rendering (typically fewer than 1,000 objects or 100,000 polygons):
Intel® Pentium® 4 1.4 GHz or equivalent AMD® processor with SSE2 technology*
2 GB RAM (4 GB recommended)
2 GB swap space (4 GB recommended)**
3 GB free hard drive space
Direct3D® 10 technology, Direct3D 9, or OpenGL-capable graphics card† (256 MB or higher video card memory, 1 GB or higher recommended)
Three-button mouse with mouse driver software
DVD-ROM drive††
Microsoft® Internet Explorer® 8.0 internet browser or higher or Mozilla® Firefox® 3.0 internet browser or higher
Internet connection for web downloads and Autodesk® Subscription-aware access
† Some features of 3ds Max and 3ds Max Design 2012 are enabled only when used with graphics hardware that supports Shader Model 3.0 (Pixel Shader and Vertex Shader 3.0). In addition, Quicksilver hardware rendering requires additional GPU resources to work effectively. A minimum of 512 MB of graphics memory should be used. A minimum of 1 GB is recommended for the most complex scenes, shaders, and lighting modes.
The integrated iray® rendering technology from mental images runs well on CPU processing alone but can be accelerated by NVIDIA GPU CUDA technology. Check to see if your graphic card is CUDA ready here:
majid322
25-05-2011, 17:58
دوستان ببخیشد که اینو میگم ولی وقتی اطلاعات کافی راجع به چیزی ندارید مشاوره ی اشتباه ندید
بازم ببخشید که این حرفو میزنم ولی هدفم اصلا توهین نیست
بازی در حده صفر پس چرا گرافیک میخواین؟
شما روی چه حسابی این حرف رو زدید؟تا حالا چند بار با 3d max کار کردید ؟
کارت گرافیک یکی از مهمترین قطعات تو کارهای مکسه و اگه قوی نباشه تو ویوپرت اذیت میکنه
تا حالا از خودتون پرسیدید که دلیل تولید کارتهای ورک استیشن چیه نکنه فکر میکنید برا بازیه
نخیر این کارتها مخصوص کارهای سه بعدی هستن و کارایی خیلی زیادی رو هم دارن
دوست عزیز شما باید برای کارهای سه بعدی مثل مکس بودجتون رو ببرید بالا مگرنه اصلا فایده نداره و
سیستم خیلی زود قدیمی میشه و پولتون سوخت میشه
موفق باشید
pasargadd
25-05-2011, 18:07
بله اصلا لازم نیست.
دوستان ببخیشد که اینو میگم ولی وقتی اطلاعات کافی راجع به چیزی ندارید مشاوره ی اشتباه ندید
بازم ببخشید که این حرفو میزنم ولی هدفم اصلا توهین نیست
بازی در حده صفر پس چرا گرافیک میخواین؟
شما روی چه حسابی این حرف رو زدید؟تا حالا چند بار با 3d max کار کردید ؟
کارت گرافیک یکی از مهمترین قطعات تو کارهای مکسه و اگه قوی نباشه تو ویوپرت اذیت میکنه
تا حالا از خودتون پرسیدید که دلیل تولید کارتهای ورک استیشن چیه نکنه فکر میکنید برا بازیه
نخیر این کارتها مخصوص کارهای سه بعدی هستن و کارایی خیلی زیادی رو هم دارن
دوست عزیز شما باید برای کارهای سه بعدی مثل مکس بودجتون رو ببرید بالا مگرنه اصلا فایده نداره و
سیستم خیلی زود قدیمی میشه و پولتون سوخت میشه
موفق باشید
بله درسته گرافیک کمک میکنه همچنین رم بالای 4 ضروریه توی رندر ولی ایا به بودجه ایشون میخوره.
برای این سیستم اول باید روی cpu سرمایه گزاری کرد و بعد رم و در اخر گرافیک.
تا این جا بحث سره gpgpu و cuda بود.
در مورد کارتهای مهندسی و صنعتی ایا بحثه شده مگه که شما اینطوری صحبت میکنین؟در ضمت قیمتهاشون از 350 تومان شروع میشه و اصلا به بودجه ایشون نمیخوره.
majid322
25-05-2011, 18:13
اخه دوستمون میگه اصلا کارت گرافیک نگیرید
من با نظر شما کاملا مخالفم توی کار با 3d max هر سه شون به یک اندازه اهمیت دارن
گرافیک کمک نمیکنه گرافیک کار اصلی رو انجام میده و نبودش غیر ممکنه
نه این که بگیم گرافیک اصلا مهم نیست
قصدم ادعا کردن نیست ولی خوبه که حرف یه ادمی رو که خودش توی این نرم افزار ها کار کرده رو قبول کنین
و روی حرف خودتون پافشاری نکنید
در ضمن من نگفتم که کارت ورک استیشن بگیرن ایشون ولی یه کارت گرافیک مثل 240 حتما نیازشونه
یه نگاهی هم به اینجا بکنید تا اطلاعاتتون در مورد سخت افزار توی کارهای گرافیکی بالا بره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pasargadd
25-05-2011, 18:37
اخه دوستمون میگه اصلا کارت گرافیک نگیرید
این هم باز برمیگرده به بودجه.وگرنه کسی منکر افزایش سرعت رندر گیری با استافده از cuda نیست.
من با نظر شما کاملا مخالفم توی کار با 3d max هر سه شون به یک اندازه اهمیت دارن
گرافیک کمک نمیکنه گرافیک کار اصلی رو انجام میده و نبودش غیر ممکنه
پس اینجا cpu و رم کاره ای نیستن که گرافیک مهمترین کارو انجام میده.
در گزشته هسته های پردازشی گرافیکها اول راه بودن و نرم افزارهای کمی هم با تکنولوژی gpgpu سازگار بودند اون موقع پس نباید کسی میتونست با نرم افزارهای 3 بعدی کار کنه دیگه.
ولی اینطور نیست قابلیتهای گرافیم همه باعث افزایش رندر گیری میشه و کاره اصلیو cpu انجام میده.
مگر سری حرفه ای quadro که بحثش جداست.
نه این که بگیم گرافیک اصلا مهم نیست
چرا مهم است ولی به جای خود و با بودجه جدا.
قصدم ادعا کردن نیست ولی خوبه که حرف یه ادمی رو که خودش توی این نرم افزار ها کار کرده رو قبول کنین
و روی حرف خودتون پافشاری نکنید
مسئله پافشاری نیست تجربه اطلاعاتی است که بدست اوردم.من 3dکار نیستم ولی تا دلتون بخواد چه اینجا چه برای مشتری سیستم بستم و کسی ناراضی نبوده.
در ضمن من نگفتم که کارت ورک استیشن بگیرن ایشون ولی یه کارت گرافیک مثل 240 حتما نیازشونه
عزیز قیمت 240 حدوده 100تومانه اگر اینو بگیرن باید 2Gb رو بگیرن و cpu هم اتلون باید بردارن.حتما میدونین l3 چقدر مهمه.
یه نگاهی هم به اینجا بکنید تا اطلاعاتتون در مورد سخت افزار توی کارهای گرافیکی بالا بره
اولا لینک فروم های دیگرو نزارین چون تبلیغه و خلاف قوانین.
دوما من که چیزه مهمی ندیدم اونجا.
توی سایتهای ایرانی پره از مطمالب غیر واقعی و بدون مدرک.
در ضمن برای بحث بهتره شما از همون اول شمشیرو از رو نبندین چون لینجا محله تبادل اطلاعاته و خوشحال میشم اطالاعاتتونو در اختیار ما قرار بدین.
majid322
25-05-2011, 19:00
بله طبق معمول شما به راحتی حرفای مارو پیچوندی رفت خیلی ممنون
گرافیک سهم خیلی کمی توی رندر داره تا جایی که میشه گفت اصلا بی تاثیره
ولی ایا شما میدونی ویوپرت چیه ؟ازت میخوام همین یه سوالمو جواب بدی؟ و چقدر کارت گرافیک میتونه مهم باشه و
توی کارهای خیلی سنگین کارت گرافیک قوی هست که امکان یه کار خوب رو به ما میده
و از همه مهتر حرف من اینه که اصلا نباید گفت که کارت گرافیک نگیرید این حرف کاملا اشتباه ولی متاسفانه شما
حرف من رو نادیده میگیرید
در ضمن من شمشیر رو از رو نبستم و فقط میخواستم اطلاعاتی به دوستان داده باشم
در ضمن این سایتی که ازش به عنوان سایتهای ایرانیه بدون مدرک حرف میزنید
یه سایت کاملا تخصصی در مورد برنامه های سه بعدی و دوبعدی هست که نمونش توی سایتهای ایرانی نیست
در ضمن من از دوستمون ممنون میشم که بهمون بگه کاری که از این سیستم میخواد چیه
معماریه؟انیمیشنه؟رندرینگه ؟مدلینگه
کدوم از ایناست
Dj_aghamajid
25-05-2011, 19:19
حالا شما بگید تا حالا با گرافیک آنبرد 880 کار کردین؟
فرق بین 8400GS و گرافیک آنبرد چقدره؟
میدونین گرافیک آنبرد تا 1.5 گیگ از رم میتونه برداره! پس ظرفیتش بالاست! سرعت رم هم الان حداقل 1333 هست!
شما اگه هم چیزی بقول خودتون میدونین بهتره فخر نفروشین! میتونید با دلیل ومدرک حرف بزنید! اگه حرف و دلیلتون منطقی باشه ما حتما قبول میکنیم!
در مورد ویوپرت که گفتین هم باید بگم قسمتی از 3Dmax هست که طراحی های انجام شده رو از زوایای مختلف نشون میده و هیچ فشار خاصی هم به کارت گرافیک نمیاره فقط باید مموری کارت گرافیک زیاد باشه تا بتونه اونو اونجا لود کنه!حالا اگه گرافیک آنبرد حافظه بالا داشته باشه مشکل حله!
مورد دیگه هم جناب پاسارگاد عزیز گفتن تناسب انتخاب قطعات هست! هزینه کردن برای کارت گرافیک به معنی کاهش هزینه برای رم وسی پی یو هست که بقول شما اونها هم جزء اساسی در این کارند!
majid322
25-05-2011, 19:27
من دیگه کشدار کردن این بحث رو بیشتر از این جایز نمیدونم و لازمه بگم که اصلا نمیخوام فخر بفروشم هدفم رو گفتم تو پستهای
قبلی
در ضمن ویوپرت جایی هست که همه ی طراحی ها اونجا صورت میگیره نه اینکه طراحی های انجام شده رو نشون بده
و اگه کارت گرافیک ضعیف باشه و صحنه سنگین کار در محیط غیر ممکن میشه
در مورد حرف سوم شما گرافیک انبرد و تری دی مکس تا حالا ندیدم کسی یه همچین کاری بکنه
و اصلا جوابگو نیست به هیچ وجه
بعد هم این برمیگرده به کارایی که دوستمون میخواد از سیستمش بکشه
شاید کارش خیلی ساده و شایدم خیلی حرفه ای باشه بستگی به کارش داره
تنها چیزی که میشه گفت اینه که با 350 اصلا سیستم خوبی برای کارهای سه بعدی نمیشه بست
و فقط سوزاندن پول هست
من خودم قصد دارم همین چهار تا قطعه رو با 600 بخرم ولی کمی فکر کردم دیدم بودجم کمه
دیگه چه برسه به 350
بازم ممنون که اطلاعاتتون رو در اختبارمون قرار دادی
Dj_aghamajid
25-05-2011, 19:33
ویو یعنی نمایش! من خودم یکم 3D کار کردم! شما وقتی که داری طراحی میکنی همزمان از قسمت ویوپرت میتونی شکل ظاهری طراحی رو ببینی!
وقتی شما تا حالا ندیدی کسی از گرافیک آنبرد استفاده کنه، چجوری میگی نمیشه؟ این حرفت منطقیه؟
امیدوارم که این صحبت ها بدرد صاحب تاپیک خورده باشه!
ما هم از صحبت های شما استفاده کردیم! ممنون!
ما اصلا قصد توهین یا اجبار به انتخاب به کسی رو نداریم!
هر کسی خودش مختاره که انتخاب کنه!
در مورد بودجه هم باید بگم که با این بودجه بهتر از این نمیشه گرفت! اما در آینده اگه پول دستش اومد میتونه یدونه کارت انویدیا روش بندازنه تا کاراییش زیاد شه! وکاملا قابل قبول باشه!
mhv_kntu
25-05-2011, 23:06
استفاده من 99% مدلینگ و معماری هست .
با کارت 7300Le اصلا نرم افزار بزور بالا میاد و فوق العاده کند هست! با 8400GS بالا میاد و کار می کنه ولی هنوز هم اذیت می کنه.
با 5570 تست کردم تازه قابل قبول شد. احتمالا 4670 هم جواب میده.
من بیشتر تو مادربرد گیر کردم . فرق چیپ های 770 و 870 و 880 چیه ؟
Dj_aghamajid
26-05-2011, 11:44
من بیشتر تو مادربرد گیر کردم . فرق چیپ های 770 و 870 و 880 چیه ؟
چیپهای 770 و 870 گرافیک آنبرد ندارن ولی 880 داره!
این مشخص ترین تفاوتشه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.