مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3
من این بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی روش که کلیک میکنم میگه لطفا دیسک اصلی رو بزارید.
انگار مشکل کرک داره.
ولی تو دی وی دی کرک نداره.:41:
مشکلم برطرف شد :31:
حالا میرم تو بازی گرافیک بازی بعضی جاهاش ایراد داره.
نمیدونم چرا.
مثلا نور و خورشید یه دایره ی قرمزه :41::31::20:
گرافیکم 5770 xfx
چی کار کنم ؟ :41:
مشکل از چیه ؟ تا حالا سابقه نداشته تو یه بازی اینجوری باشه.
این یه شات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ش سیاهه :41:
------------------------------
این مشکلم حل شد ... اگه مث من این مشکل رو دارید آخرین آپدیت گرافیک 5770 xfx رو دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salar_aziz
02-08-2011, 18:53
در قسمت اپشن بازی گزینه اسکرین بازی از windowed رو به full screen
تغییر بدین
بازی 2 نفره نمیشه ولی انلاین میتونین بازی کنین اگر بازی اورجینال باشه
پیدا نکردم گزینه فول اسکرین شدن رو!! میشه دقیقا بفرمایین کجاست؟
ولی من شنیدم که با همین بازی های کرک شده و کپی که ما میگیریم 2نفره میشه بازی کرد!! کسی بلد نیست مارو راهنمایی کنه؟کارم گیره ها!!:10:
3Dmajid عزیز کارت گرافیکو آپدیت کردی؟ تنظیماتو دست کاری کردی؟ کرک رو عوض نکردی؟
اگه درست نشده به نظر من یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه.
shabnam1986
02-08-2011, 23:10
تو رو خدا میشه واسه من یه کرک اسکید رو بذارین؟
تو رو خدا میشه واسه من یه کرک اسکید رو بذارین؟
star Walker
04-08-2011, 04:06
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من دارم بازی رو با دسته ی ps3 بازی میکنم و همه چی درسته فقط یک مشلی هست اینکه ویبره نمیده ! ویبرشم on هستش , ویبره ی دستمم درسته تست گرفتم تو کامپیوتر , کسی میدونه مشکل از کجاست ؟! لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
sirchicco
04-08-2011, 08:35
پیدا نکردم گزینه فول اسکرین شدن رو!! میشه دقیقا بفرمایین کجاست؟
واسه Full Screen کردن بازی توی 7 برو :
Documents > My Games > DiRT 3 > Hardware Setting
فایل hardware_settings_config رو با Notepad باز کن بعد ctrl + f بزن، بنویس fullscreen بعد عبارت جلوی fullscreen رو از false به true تغییر بده!
پ .ن : توی بقیه ویندوزها فایل hardware_settings_config رو تو درایو ویندوز سرچ کنین
salar_aziz
04-08-2011, 17:29
واسه Full Screen کردن بازی توی 7 برو :
Documents > My Games > DiRT 3 > Hardware Setting
فایل hardware_settings_config رو با Notepad باز کن بعد ctrl + f بزن، بنویس fullscreen بعد عبارت جلوی fullscreen رو از false به true تغییر بده!
پ .ن : توی بقیه ویندوزها فایل hardware_settings_config رو تو درایو ویندوز سرچ کنین
ممنونم ولی هرچی تایپ میکنم true اصلا false تغییر نمیکنه و اصلا تایپ نمیشه!!
چکار کنم؟
eblisandenzo
04-08-2011, 21:16
سلام دوستان میشه بگین چطوری میتونم با دسته بازی کنم !
night lord
04-08-2011, 21:54
آقا من بازیو نصب کردم ولی وقتی رو آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته . چیکار کنم؟
البته live رو داشت دانلود میکرد که من کنسل زدم .
sirchicco
04-08-2011, 23:26
ممنونم ولی هرچی تایپ میکنم true اصلا false تغییر نمیکنه و اصلا تایپ نمیشه!!
چکار کنم؟
عجببببببب!:31:
شما اگه می تونی email کن واسه من فایلو ببینم چشه!
sir.chicco@yahoo.com
salar_aziz
05-08-2011, 15:58
عجببببببب!:31:
شما اگه می تونی email کن واسه من فایلو ببینم چشه!
sir.chicco@yahoo.com
ایمیل کردم واست
یک در دنیا و صد در آخرت ببینی!!:31:
(راستی نمیدونی چوری میشه دونفره بازی کرد با دودسته یا یه دسته و صفحه کلید؟!)
ممنون
:10:
سلام...بازی من تا دیروز درست بود...
ولی امروز وقتی میخوام اجراش کنم هیچ اتفاقی نمیافته...مثل اینکه هیچ کلیکی نکرده باشم...
بازی رو هم ریپیر کردم و هم دوباره نصب کردم...نمیدونم چش شده...
چی کار کنم...
ممنون میشم جواب بدید...:40:
sirchicco
06-08-2011, 22:13
سلام...بازی من تا دیروز درست بود...
ولی امروز وقتی میخوام اجراش کنم هیچ اتفاقی نمیافته...مثل اینکه هیچ کلیکی نکرده باشم...
بازی رو هم ریپیر کردم و هم دوباره نصب کردم...نمیدونم چش شده...
چی کار کنم...
ممنون میشم جواب بدید...:40:
این مشکلو منم داشتم البته اول که بازیو نصب کرده بودم
مشکل از Games for windows Live هستش، پاکش کن دوباره نصبش کن
پ. ن : برای نصب کامل این برنامه اول برنامه های
games for windows live - live redistributable
Windows Live ID sign in assistant
microsoft games for windows marketplace
رو پاک کنید و سپس gfwlivesetup 3.5 رو نصب کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقت کنین که خود این برنامه در هنگام نصب برنامه های live redistributalbe و sign in assistant رو دانلود و نصب می کنه واسه همین به اینترنت نیاز دارید
آقایون شما که به ما کمک نکردین خودمون یه خودمون کمک کردیم!
هر کی مشکل منو داره یعنی با ارور:
روبرو میشه این کارو بکنه مشکل کاملا رفع میشه.خودم فقط با این کار درست شد و الان دارم بازی میکنم.
این کرک کاملا تست شده بوده و باعث هیچگونه افت فریم و مشکلات دیگر نخواهد شد که با لینکی کاملا سالم در اختیار شما قرار گرفته است.
آموزش نصب:
1.ابتدا آنتی ویروس خود را غیر فعال کرده.
2.فایل FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3 را دانلود کرده و پس از خارج کردن از حالت زیپ آن را در محل نصب بازی کپی کنید.
3.سپس برنامه Microsoft Games for Windows Live 3.3 را دانلود و نصب کرده. (ورژن 3.3 مهم است فقط این ورژن از نرم افزار برای DiRT 3 لازم است با ورژنهای قبلی کار نمیکند.)
4.در نهایت وارد بازی شوید و پروفایل آفلاین خود را بسازید. (توجه داشته باشید که ممکن است آنتی ویروس شما فایلهای کرک را ویروس بشناسد و آنها را پاک کند پس به غیر فعال بودن آن توجه کنید)
FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3-P30BAND:
(حجم:8.9 مگابایت)
---------------------------------------------
Microsoft Games for Windows Live 3.3
برای این بازی این ورژن نیاز است
حجم:27.9 مگابایت
منبع:
آقا خسته نباشین..
من این فایله FullCrack (Fixed SAVE) DiRT رو که میگیرم آخرش error میده .و دانلود نمیشه .ارورشم مربوط به time out هست ..اگه میشه راهنماییم کنید چکار کنم
سلام
من Dirt3 رو نصب کردم موقع اجرا win32 error میده.
با هیچ بازی دیگه مشکل ندارم اولین باره که برای یه بازی این ارور رو میده ، مشکل از کجاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salar_aziz
07-08-2011, 22:29
آقایون کسی میتونه به من کمک کنه که بتونم با دوستان با یه سیستم دو نفره بازی کنیم؟
آخه تو سایت فروش بازی کرک شده(نه اینکه بگیم کرک نشده و اصلی که حالا بازی کرک شده ما نتونه این کارو بکنه!!) نوشته دو نفره میشه دو نفره اجرا کرد.
راستی سوال مهم من:
من با لپ تاپ بازی میکنم(hp 6090 ) و وقتی با گرافیک آنبرد بازی میکنم تیک داره ولی به جاش فول اسکرین اجرا میشه ولی وقتی با گرافیک دوم و با 6770 بازی میکنم بازی روی بالاترین شرایط اصلا گیر نداره ولی فول اسکرین نمیشه!!(یکی از دوستان گفت توی یه فیل configuration که توی my documents هست full screen رو از false به true تغییر بده ولی درست نشد و با گرافیک اصلی هنوز مشکل داره!!) ممکنه راهنمایی کنید و جواب سوالهامو بدید؟
ممنون
m.diadem
12-08-2011, 17:32
آقا من نمی تونم سیو کنم...چیکار کنم؟ ویندوز لایوم نصب کردم و پروفایلم درست کردم ولی همش می گه Creating Profile Failed
amirsezarr
15-08-2011, 02:36
jkgyhfhgcfgcfgcvb vyyh
Killzone2
15-08-2011, 11:20
سلام
من Dirt3 رو نصب کردم موقع اجرا win32 error میده.
با هیچ بازی دیگه مشکل ندارم اولین باره که برای یه بازی این ارور رو میده ، مشکل از کجاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برنامه هایی که داخل دی وی دی هست رو نصب کنید از جمله open al و دایرکت و دیگر نرم افزار ها مشکلتون حل میشه و اگر هم نشد بازی رو دوباره نصب کنید و همینطور در هنگام نصب انتی ویروس رو خاموش کنید.
موفق باشید :11:
آقایون کسی میتونه به من کمک کنه که بتونم با دوستان با یه سیستم دو نفره بازی کنیم؟
آخه تو سایت فروش بازی کرک شده(نه اینکه بگیم کرک نشده و اصلی که حالا بازی کرک شده ما نتونه این کارو بکنه!!) نوشته دو نفره میشه دو نفره اجرا کرد.
راستی سوال مهم من:
من با لپ تاپ بازی میکنم(hp 6090 ) و وقتی با گرافیک آنبرد بازی میکنم تیک داره ولی به جاش فول اسکرین اجرا میشه ولی وقتی با گرافیک دوم و با 6770 بازی میکنم بازی روی بالاترین شرایط اصلا گیر نداره ولی فول اسکرین نمیشه!!(یکی از دوستان گفت توی یه فیل configuration که توی my documents هست full screen رو از false به true تغییر بده ولی درست نشد و با گرافیک اصلی هنوز مشکل داره!!) ممکنه راهنمایی کنید و جواب سوالهامو بدید؟
ممنون
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این بازی رو فقط با نرم افزار های جانبی میشه دو نفره بازی کرد.تازه اونم دردسر داره:13:
در مورد سوال دوم اینکه در پوشه ی my document/save game/ پوشه ی software رو یه بار پاک کنید.حالا با صفحه ای کامل وارد بازی شوید:46:
دوستان این مشکل Steam Error : Application Load error ... درست شد ؟!
دوستان این مشکل Steam Error : Application Load error ... درست شد ؟!
شما اول از همه این نرم افزار:
وسپس این کرک رو تست کن:
amirsezarr
17-08-2011, 07:18
سلام من بازیو دانلود کردم ولی وقتی از حالت فشرده خارج میکنم ایمج درست نشده و پوشه بازی درست میشود وقتی رو ستاپ کیلیک میکنی اجرا نمیشه
انتی ویرووس هم ندارم
amirsezarr
17-08-2011, 07:30
بعضی ها برنامه WINDOWS LIVE برای اونا کار نمیکنن
من برنامه ی زیرو از سایت بازی گرفتم اون خودش شروع به دانلود موارد مورد نظر میکنه و برنامه خوب اجرا میشه
ادرس برنامه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکمیلی رفع مشکلات dirt 3 ( می توانید در صفحه اول تاپیک نیز استفاده کنید) :
(تمام مراحل تست شده)
.............................
کرک سالم که یکی از دوستان قرار داده (قبل از دانلود آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و اجازه دهید آنتی ویروس این فایل های DLL رو قرنطینه نکنه برای همیشه)
مشکل Save :
راه اول : اونایی که مشکل سیو نشدن در بازی رو دارند این فایل رو دانلود کنند ودر محلی که بازی نصب شده بریزند
راه دوم : برای مشکل save بازی این نرم افزار را باید نصب کنید.
آموزش ساخت اکانت آفلاین windows live برای Save بازی با تصاویر:
برای full screen کردن بازی نیز باید از کلید Alt + Enter استفاده کنید.
یا در قسمت اپشن بازی گزینه اسکرین بازی از windowed رو به full screen
تغییر بدین.
خب برسیم به مشکل نور خوردشید
این مشکل رو هم وقتی دایرکتیکس 11 بازی رو غیر فعال کنید درست میشه.
به پوشه نصب بازی برید فولدر system فایل hardwar system config ویراش بزنید و <directx forcedx9="false" />
true کنید.
همچنین مشکل ارور dirt3 executable has stopped working هم حل خواهد شد.
آموزش استفاده از دسته و بازی به صورت SplitScreen دو نفره:
وقتی بازی غیر اوریجینال بازی کنیم همینه دیگه همش میشه مشکل!
با تشکر از کاربران عزیز mehdy.z , pedram_sad و دوستان دیگر
Farshid72
17-08-2011, 16:25
آقا من نمی تونم سیو کنم...چیکار کنم؟ ویندوز لایوم نصب کردم و پروفایلم درست کردم ولی همش می گه Creating Profile Failed
دوسته عزیز شما حتما creat offline رو انتخاب نمیکنی.پیشنهاد میکنم شما از دوستان یه پروفایل بگیر.بهتره اونا یه کپی از پروفایلشونو بهت بدن
amirsezarr
17-08-2011, 21:04
کسی نمیدونه مشکل اجرا نشدن ستاپ از چیه؟
amirsezarr
17-08-2011, 21:06
یادم رفت اینو بگم من این بازیو از سایت میهن دانلود گرفتم و فقط نگار من این مشکلو دارم
amirsezarr
20-08-2011, 21:16
[نوشته شده توسط star Walker
ببینید بازی رو از اینترنت دانلود کردم 9 پارت با حجم 7.85 gig , اکسترکتش میکنم , وارد فولدر بازی میشم هیچ setup ای نداره فقط دو تا فایل با پسفند exe داره به این نام های ( (dirt3_game (13.8 mb و (dirt3 (9.26 mb) رو هر کدوم کلیک میکنم همین ارور رو میده ... البته یک فولدر هم هست به نام redist که داخلش directX و GFWL و OpenAL و Rapture 3D هست رو هر کدوم او نا هم کلیک میکنم که نصب شه همین ارور رو میده !؟!؟!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeee
میخواید عکسش رو آپلود کنم ؟ ولی بلد نیستم چجوری آپلود کنم !؟ باید تو سایت دیگه ای آپلود کنم بعد لینک بزارم یا مستقیم میشه همینجا عکس رو گذاشت ؟!
خوب تا یه حد معلوم شد!
بازی شما یه بازی نصب شده روی یک سیستم عامل 64 بیتی هست که وقتی شما بازش میکنی به علت اینکه سیستم شما 32 بیتیه بعضی از فایلها با ویندوز شما ناسازگاره به خاطر همین بهت پیشنهاد میکنم یا ویندوزت رو 64 بیتی کنی یا اینکه بری و یه نسخه_ی نصبی بازی رو بگیری!!
همین طور هم که گفتم اصل خود بازی با هیچ سیستم عاملی مشکل نداره!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی که پست اولیو داده گفته وییندوزش 64 بیتی هستش
منم ویندوزم 32 بیتی هستش ولی باز همین مشکل رو دارم
m.diadem
21-08-2011, 00:02
دوسته عزیز شما حتما creat offline رو انتخاب نمیکنی.پیشنهاد میکنم شما از دوستان یه پروفایل بگیر.بهتره اونا یه کپی از پروفایلشونو بهت بدن
توی اون قسمتی که باید پروفایل بسازم میام پایین و گزینه local رو انتخاب می کنم...مگه همین نیس؟
دوست عزیز تو صفحه قبل هم پستی که زدم، نوشتم برای آموزش ساخت اکانت آفلاین به این لینک بروید که با تصویر مشخص کرده.
saman_gh510
22-08-2011, 14:10
سلام من برای فول اسکرین شدن alt+enterمیزنم ولی سیستمم هنگ میکنه.
hp6090ee
saman_gh510
22-08-2011, 14:50
hardware_settings_config هم تغییر دادم ولی باز تمام صفحه نشد
hardware_settings_config هم تغییر دادم ولی باز تمام صفحه نشد
شما به روش زیر عمل کن بطبع باید جواب بده:
ضمنا رزولشنی که انتخاب میکنی حتما باید با رزولشن ساپورتی مانیتور سازگار باشه...
saman_gh510
23-08-2011, 10:06
شما به روش زیر عمل کن بطبع باید جواب بده:
ضمنا رزولشنی که انتخاب میکنی حتما باید با رزولشن ساپورتی مانیتور سازگار باشه...
سیستمم هنگ میکنه. هر 2 حالتو امتحان کرده بودم:13:
بازی اجرا میشه.صداش میاد ولی صفحه نمایش ثابت میشه:41:
رزولشن هم 1366*768
سیستمم هنگ میکنه. هر 2 حالتو امتحان کرده بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی اجرا میشه.صداش میاد ولی صفحه نمایش ثابت میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رزولشن هم 1366*768
چک کن که مانیتورت به طور صحیح به ویندوز شناسونده شده باشه و توی بازی گزینه Vsync روشنه باشه....
اگه هر دو حالت درسته وبازم مشکل داری ایندفعه دایور گرافیکت رو به روز کن ببین درست میشه یا نه.
saman_gh510
26-08-2011, 12:15
چک کن که مانیتورت به طور صحیح به ویندوز شناسونده شده باشه و توی بازی گزینه Vsync روشنه باشه....
اگه هر دو حالت درسته وبازم مشکل داری ایندفعه دایور گرافیکت رو به روز کن ببین درست میشه یا نه.
نشد!:41:
راستی از وقتی کرک جدیدی که از این سایت دانلود کردمو ریختم.راننده رو نشون نمیده.خاکی که تو گلگیر میزنه هم نشون نمیده.
پس خودت گفتی حتما مشکل از کرکه
آقا من یه مشکل خیلی بد جور دارم میرم توی بازی وقتی که میخوام بنچمارک رو اجرا میکنه میزنه بیرون بعد وقتی میخوام برم توی بازی موقعی که لودینگ میشه و ماشین رو میخواد نشون یده 5دقیقه صبر کردم نیومد یه ربع هیچی نیم ساعت هیچی حتی سده 1ساعت هم صبر کردم بازی نیومد که نیومد چیکار کنم؟
مشکل از کرکه؟یا کدشکنی بازی؟برم یکی دیگه بخرم؟
آقا کسی نیست جواب بده مثلا سایت تخصصیه هااااااااااا
karem2074
27-08-2011, 02:36
دوستان من stop working یا همون که مینویسه DiRT3 Executable رو داشتم.لطفا Directx 9 را نصب کنید سپس سیستم را یک بار ریستارت کنید.مشکلتون حل میشه.من تاحالا رو هر کامپیوتر و لب تابی اجرا کردم با این روش درست شده.رمز موفقیتش همین ریستارت کامپیوتر هست.دوستان اگه نصب میکنند کامپیوتر را ریستارت نمیکنند.لطفا ریستارت کنید تا درست بشه.
اقا ارور من با شما فرق میکنه البته من دایرکس9 رو دارم چندین بار هم قبلش ریست کردم سیستم رو ولی درست نشد من بدبختیم همین لودینگه اینقدر طولانیه اصلا بازی نیومد ابلا کسی راه حلی چیزی نداره؟
بابا یکی نیست کمک کن ه من ارورم خیلی بدجوره اصلا نمیره توی بازی کمــــــــــــــک
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
الووووووووووووووووووووووو وو
سرعت بازی با dx9 پایینه .
dx11 هم صفحه کاملا فول نمیشه قسمتی از سمت چپ مانیتور خالی می مونه .
HP Pavilion DV6-6199ee
ای بابا کسی نی جواب ما بده؟
BMW.M3_E46
28-08-2011, 01:11
ای بابا کسی نی جواب ما بده؟
بیشتر مشکلات از کرک هست ببین با این درست میشه!؟
دوست من لینکت مستقیم نی این یک
دویوما من مطمئنم کرکی که دارم سالمه آخه از فروشگاهه نیلوفرآبی خریدم شک ندارم ولی نفهمیدم مشکلش از کجا آب میخوره...:41:
دویوما من مطمئنم کرکی که دارم سالمه آخه از فروشگاهه نیلوفرآبی خریدم شک ندارم ولی نفهمیدم مشکلش از کجا آب میخوره...:41:اولا لینک دوستمون مستقیم هست وآدرس سایتشون یکی از معروفترین سایتهاست!....ثانیا حالا لینک مستقیم نباشه دیگه 5-4 مگابایت که دیگه مستقیم وغیر مستقیم نداره!!
سر آخر هم شما علاوه بر تعویض کرک کارهایی که توی این پست گفته رو انجام بده ببین درست میشه یا نه:
BMW.M3_E46
28-08-2011, 10:09
دویوما من مطمئنم کرکی که دارم سالمه آخه از فروشگاهه نیلوفرآبی خریدم شک ندارم ولی نفهمیدم مشکلش از کجا آب میخوره...:41:
اولا شما مثل این که فرق لینک مسقیم و غیر مسقیم رو نمی دونی !!!!
دوما به قول مهدی خان شما به مسقیم و غیر مسقیمش چی کار داری دانلودتو بکن!!!
د میگم لینک مستقیم نیست بگو چشم!وقتی توی ادرس بار کپیش میکنم میره یه سایتی که اصلا دیگه کرک توش نیست
در ضمن mehdy.z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوچ!درست نشد فکر نکنم مشکل اون باشه اخه وقتی مخوام برم توی بازی یه ساعت توی لودینگش صبر میکنم اصلا نمیاد...
BMW.M3_E46
28-08-2011, 15:49
د میگم لینک مستقیم نیست بگو چشم!وقتی توی ادرس بار کپیش میکنم میره یه سایتی که اصلا دیگه کرک توش نیست
در ضمن mehdy.z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوچ!درست نشد فکر نکنم مشکل اون باشه اخه وقتی مخوام برم توی بازی یه ساعت توی لودینگش صبر میکنم اصلا نمیاد...
وقتی کاربر فعال لینک تائید میکنه بگو چشم!!ok؟؟؟
لینک مسقیمه و هیچ مشکلی هم نداره!!!
اصلا ببخشیبد ولی جدی میگم اصلا دانلود نمیشه بعد از اینکه کپیش کردم توی آدرس بار میره سایت اصلیش
یعنی از این
میره به این:
BMW.M3_E46
28-08-2011, 17:07
اصلا ببخشیبد ولی جدی میگم اصلا دانلود نمیشه بعد از اینکه کپیش کردم توی آدرس بار میره سایت اصلیش
یعنی از این
میره به این:
این لینکو بزن بعد روی دومی که 8MB کلیک کن
دوستان یه کم آرامششون رو حفظ کنند کل قضیه یه سوء تفاهم ساده بوده:20:
خوب مثل اینکه لینک اصلاح شده توسط دوستمون ارائه شد...ولی اگه هیچ کدوم از کارهایی که من گفتم جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار تا بهتر بشه نظر داد...
دوستان به نظرم بهتره برم یه نسخه دیگه بخرم چون اصلا درست بشو نیست من توی همین تاپیک و تاپیک های دیگه کلی راه رو امتحان کردم درست نشد که نشد در هر صورت بای
بچه ها من DiRT3 رو نصب کردم ولی موقع اجرا پیغام زیر رو میده:
مشکل از چیه؟ چیکار کنم؟
star Walker
31-08-2011, 08:47
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
من دارم بازی رو با دسته ی ps3 بازی میکنم و همه چی درسته فقط یک مشلی هست اینکه ویبره نمیده ! ویبرشم on هستش , ویبره ی دستمم درسته تست گرفتم تو کامپیوتر , کسی میدونه مشکل از کجاست ؟! لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
کسی نبود جواب مارو بده ؟!!
لطفا کمک کنید ...
کسایی که با دسته بازی میکنن دستشون ویبره میده تو بازی ؟!
دوستان من مشکلم حل شد ولی واسه اونایی که مثل من همچین مشکلی داشتن بگم که خودم چیکار کردم که درست شد... توی پوشه ی کرک دوتا فایل هست یکیDirt3 و یکی play ، بازی با اون فایل dirt3 که میخواست اجرا بشه اون ارور رو میداد ولی اون گزینه ی پلی رو که میزنی بازی راحت اجرا میشه:5:
alone_boy
31-08-2011, 18:48
سلام
من تمام پیش نیازهای بازی رو هم نصب کردم ولی اصلا اجرا نمیشه
این دومین نسخه ایه که نصب میکنم و اجرا نمیشه(3 دی وی دی)
آیکون dirt 3 رو که میزنم بعد از یه مدت که سیستم مشغول میشه باز به حالت عادی برمیگرده
dirt 3_game رو که میزنم ارور openal میده.openal رو که نصب میکنم یه ارور دیگه میده
میشه بگید مشکل چیه؟
کل پیش نیازها رو لیست میکنید؟
سلام
من تمام پیش نیازهای بازی رو هم نصب کردم ولی اصلا اجرا نمیشه
این دومین نسخه ایه که نصب میکنم و اجرا نمیشه(3 دی وی دی)
آیکون dirt 3 رو که میزنم بعد از یه مدت که سیستم مشغول میشه باز به حالت عادی برمیگرده
dirt 3_game رو که میزنم ارور openal میده.openal رو که نصب میکنم یه ارور دیگه میده
میشه بگید مشکل چیه؟
کل پیش نیازها رو لیست میکنید؟
من که فقط با نصب برنامه هایی که اینجا نوشتم تونستم اجراش کنم...
Microsoft Visual C++ 2005
vcredist_x86_sp1
DirectX11 & 9
gfwlive
OpenAL
البته بازی واسه من یک بار روی کامپیوتر اکسترکت شد و از اونجا setup رو زدم و نصبش کردم...
Kurdistan2008 عزیز و بقیه دوستان خواهشا شما صفحات قبل و کل تاپیک رو ببیند، مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.
alone_boy
31-08-2011, 23:23
Kurdistan2008 عزیز و بقیه دوستان خواهشا شما صفحات قبل و کل تاپیک رو ببیند، مطمئن باشید مشکلتون حل میشه.
از صفحه یک شروع کردم به خوندن و ندیدم کسی مشکل من رو داشته باشه و حل شده باشه!
کاربر Ice_M@n مشکلش مثل من بود که حل شد و راه حلش رو هم ازش پرسیدم ولی واسه من جواب نداد
دوست عزیز به صفحه 53 مراجعه کنید، ببینید پستی که من و دوستان زدیم میتونه مشکلتون رو حل کنه.
pezhmantoop
01-09-2011, 22:51
موقع اجرای بازی این ارور میاید: dirt3 executable has stopped working
چی کار کنم ؟؟ همه چی رو هم نصب کردم
دسوتان ویندوز من 64 بیتی هست سون
زمانی که بازی نصب میکنم تمام میشه رو آیکونش کلیک میک نم اجرا نمیشه
چی کار کنم برای این مسئله بار ها پاک کردم و مجدد نصب کردن اما ....
sirchicco
03-09-2011, 07:56
دوست عزیز من این کار شما رو کردم ولی کار نکرد.....
باید کانکشن بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی روش کلیک می کنی مثل قبل است
Killzone2
03-09-2011, 11:27
دوست عزیز هنگام نصب بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کن چون فایل کرک حذف شده وارد بازی نمیکنه اون رو غیر فعال کنید و بعد کرک رو بریزید وارد بازی میشه.
دوست عزیز هنگام نصب بازی آنتی ویروس رو غیر فعال کن چون فایل کرک حذف شده وارد بازی نمیکنه اون رو غیر فعال کنید و بعد کرک رو بریزید وارد بازی میشه.
آنتی ویروسم غیر فعال بود و نصب کردم
کار دوستمونم کردم
و درست نشد
بعد یه فایل open32.dll تو این مایه ها این گار کم داشت نصب کردم
ردیف شد
البته کار دوستمون مکمل کار من بود :دی
برای من full screen نمیشه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای من full screen نمیشه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازدن alt+enter درست می شود
pezhmantoop
03-09-2011, 20:54
یکی جواب بده دیگه.............این دیگه چه وضعشه....
من منتظر هستم. شما واسه خوتون چت روم باز کردید............
دقیقا...................
شما واسه خوتون چت روم باز کردید
اینم همون بالایی.....
اصلا اینجا 1000تا صفحه هم داشته باشه بازم همین اشو همین کاسه! اصلا به غیر از پست اولش هیچکدومشون مفید نیست.......................................... .................................................. ..........
پدر سوخته!پدر پدر پدر سوخته!بزنم پدر پدر پدر سوختتو همییجا دربیارم(بلد)
کیه؟کیه؟کیییییییییییییییی یییییییییییییییه؟ هیچکی فقط خودمیم و من نقاشی میکشیم!(باباشاه)
---------- Post added at 04:44 AM ---------- Previous post was at 04:41 AM ----------
واقعا که 3ماه بیشتر نیست این تاپیک زده شده به کجاها کشیده میشه.........:41:
ess_1362
04-09-2011, 08:42
سلام
من همیشه با dirt مشکل داشتم حالا هم همین مشکل را دارم
نمی دونم چطور باید اکانت آفلاین بسازم
چیکار کنم؟
یکی یک راهنمایی کنه
sirchicco
04-09-2011, 11:16
سلام
من همیشه با dirt مشکل داشتم حالا هم همین مشکل را دارم
نمی دونم چطور باید اکانت آفلاین بسازم
چیکار کنم؟
یکی یک راهنمایی کنه
اگه از قبل اکانت live نداشته باشین رو سیستمتون وقتی Game for windows live رو نصب می کنین وارد بازی که می شین یه همچین چیزی باید ببینید (game for windows live 3.5)
روی Create new profile که کلیک کنید یه صفحه دیگه میاد که اگه پایین اسکرول کنید تا گزینه Local Profile رو ببینید
بعد از شما یه اسم می خواد که هرچی دوست دارین انتخاب کنید
پ.ن : برای این بازی شما حتما به Games For Windows Live 3.5 احتیاج دارین اگه ورژن های قدیمی روی سیستم نصبه پیشنهاد می کنم این پست رو بخونین تا به صورت کامل بتونین این برنامه رو نصب کنید
ess_1362
04-09-2011, 20:01
فکر کنم یک اکانت داشته باشم که مربوط میشه به بازی operation flashpoint red river
سلام
این نور خورشید و چیجوری میشه درست کرد ؟
من از سایت دانلودها بازی رو دانلود کردم آپدیتشم نصب کردم کارت گرافیک هم آپدیت کردم ولی درست نشد ،
جالبیش اینه که وقتی اسکرین شات میگیریم نشون نمی ده فقط تو بازی اینطوریه
من تو گوگل سرچ کردم اینو پیدا کردم
Tips 1: Fix Dirt 3 Red Sun Graphics Bug
If you encounter the graphic bug, you can follow the setps to fix it! Make a try:
Step 1: Now go to C:Usersyour user nameDocumentsMy GamesDiRT3hardwaresettings
Step 2: Find the DiRT 3 config file
Step 3: Look for antialiasing
Step 4: Now change the value to 8 or lower
Tips 2: Fix Dirt 3 Red Sun Graphics Bug
But if you are the Steam users, you need to set your Steam launch option to safe mode or autoconfig. Or you can try to restart your PC, then launch DiRT 3! Good luck!
ولی قسمت سومش و متوجه نشدم
pezhmantoop
05-09-2011, 00:38
sirchicco
05-09-2011, 11:09
فکر کنم یک اکانت داشته باشم که مربوط میشه به بازی operation flashpoint red river
اگه اکانت آفلاین داشته باشی و ورژن Game for windows Live هم 3.5 به بعد باشه وقتی وارد بازی می شی باید پایین سمت چپ یه چیزی مثل sirchicco sign in بیاد
اگه این اتفاق نمیفته پیشنهاد می کنم اون پست که گفتم رو بخونی
shahin_mp3
09-09-2011, 14:34
توي همين تاپيك يكي گفته كه DIRECTX 9 رو بريزين بعد كامپيوتر رو ريست كنين شما هم اين كار رو بكن ببين چي ميشه تاكيد ايشون اين بود كه وقتي ريختين حتما كامپيوتر رو ريست كنين :27:
در ضمن درايور كارت گرافيكتم اپديت كن :21: بهتره :31:
پست رفع مشکلات و راهنمایی برای dirt3
به پست اول اضافه بشه بهتره
soheilnouri
09-09-2011, 19:23
دوستان من الان reputation در 14 هستش....جقدر دیگه باید برم؟
pezhmantoop
09-09-2011, 23:10
حالا این ارور میاید application load error (steam error) m
در صورتی که من برنامه steam رو نصب کردم
کرک درست و حسابی هم ریختم............
بابا توروخدا مشکل از کجاست... 1 ماهه بازی رو گرفتم هنوز فقط دارم جلدشو نیگا می کنم :(
shahin_mp3
10-09-2011, 00:10
بابا توروخدا مشکل از کجاست... 1 ماهه بازی رو گرفتم هنوز فقط دارم جلدشو نیگا می کنم :(
بچه ها من DiRT3 رو نصب کردم ولی موقع اجرا پیغام زیر رو میده:
مشکل از چیه؟ چیکار کنم؟
دوستان من مشکلم حل شد ولی واسه اونایی که مثل من همچین مشکلی داشتن بگم که خودم چیکار کردم که درست شد... توی پوشه ی کرک دوتا فایل هست یکیDirt3 و یکی play ، بازی با اون فایل dirt3 که میخواست اجرا بشه اون ارور رو میداد ولی اون گزینه ی پلی رو که میزنی بازی راحت اجرا میشه:5:
اگه اين ارور كه اين دوستمون اين جوري حل كردن :31:
ess_1362
10-09-2011, 12:32
سلام
ظاهرا مشکل من با این گیم سر دراز دارد:31:
هر کاری می کنم بازی سیو نمیشه
اکانت آفلاین هم ساختم(لوکال اکانت) ولی وقتی انتخابش می کنم چند لحظه بعد مبنویشه LIVE ACCOUNT LOAD FAILED و بعدش GAME WILL NOT SAVE
چیکارش کنم؟
ممکنه از کرکش باشه؟
hosseinscoot
10-09-2011, 13:04
من رفتم تو قسمت گرافیک و یه چیزی بود اسمش یادم نیست کردم 16x دیگه تصویر کلا رفت و نمی تونم چیزی ببینم. بازی رو پاک کردم کامل و دوباره نصب کردم بازم مشکلم برطرف نشد و وقتی بازی رو اجرا می کنم تصویر سبزه پس ضمینه بازی هست. کسی می تونه بگه از کجا می شه تنظیمات رو برگردوند به حالت اول
soheilnouri
10-09-2011, 14:11
جواب منو کسی نمیده؟گفتم من الان ربیوتیشن 14 دارم تا چند باید برم....دیگه اینکه لایو این بازی به چه صورتیه؟
pezhmantoop
10-09-2011, 14:30
shahin جواب نداد اون روش play.exe
تازه اگه بری روش اون یکی ارور میاد....
من شنیدم یه کرک مخصوص می خواد واسه حل این مشکل....................:40::40:
tarfand08
10-09-2011, 16:34
احتمالا کرکی که نصب کردی خوب نیست یکی دیگه نصب کن
و مورد دوم شاید کامپیوترت نمیکشه
مورد بعدی شاید درست نصب نشده
به احتمال زیاد مشکل مورد اول هست
pezhmantoop
10-09-2011, 18:50
من یه چند تا کرک زدم..............
مورد 2 و3 و هم اشتباه است....
یه کرک که بتونه این مشکل را حل کنه رو میگی..........فقط برای حل این مشکل.................
چون قبلا چند تا کرک زدم کار نکرد................
shahin_mp3
11-09-2011, 01:15
shahin جواب نداد اون روش play.exe
تازه اگه بری روش اون یکی ارور میاد....
من شنیدم یه کرک مخصوص می خواد واسه حل این مشکل....................:40::40:
اين كرك ها رو امنحان كن :31:
pezhmantoop
11-09-2011, 10:08
مرسی ولی همه کرک ها یکی بودن که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ کدوم هم کار نکرد....................
فکر کنم دیگه باید بیخیال این بازی بشم
shahin_mp3
11-09-2011, 14:15
مرسی ولی همه کرک ها یکی بودن که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ کدوم هم کار نکرد....................
فکر کنم دیگه باید بیخیال این بازی بشم
ويندوزت چيه؟ :21:
pezhmantoop
12-09-2011, 22:03
ویندوز 7 //////// بابا ویندوز اینا مشکلی نداره...
تمامه برنامه ها نصبه و ................
shahin_mp3
12-09-2011, 23:19
ویندوز 7 //////// بابا ویندوز اینا مشکلی نداره...
تمامه برنامه ها نصبه و ................
به اين چيزا كه ربطي نداره :27:
شما دوباره بازي رو بريز با كرك هاي ---------- كه برات گذاشتم ببين چي ميشه :27:
اگه نشد برو روي يه مامپيوتر ديگه Win Xp داره تست كن حالا تونستي روي يه 7 ديگه هم تست كن :31:
ببين چي ميشه :21:
hesam_g59
13-09-2011, 03:54
عجب... من تا دیروز..روی سیستمی با سی پیو 2 هسته ای ...دو بار تموم کردم dirt3 رو
حالا که امشب سی پیو 4 هسته ای گرفتم...نه اجرا میکنه ..نه اینکه بعد از نصب و ریختن کرکهای موجود در نت...ارور close میده...
چرا؟
shahin_mp3
13-09-2011, 15:30
عجب... من تا دیروز..روی سیستمی با سی پیو 2 هسته ای ...دو بار تموم کردم dirt3 رو
حالا که امشب سی پیو 4 هسته ای گرفتم...نه اجرا میکنه ..نه اینکه بعد از نصب و ریختن کرکهای موجود در نت...ارور close میده...
چرا؟
يعني بازي به اين پر مشكلي نديدم :31:
شما ويندوزت 7 :21:
در ضمن ارورتو كامل مي نويسي :21:
pezhmantoop
13-09-2011, 23:30
ول کن داداش.... من کاملا بیخیال بازی شدم........... خاک تو سر ما که تو مملکتی هستیم که یه بازی درست و حسابی و اورجینال توش پیدا نمیشه... خاک تو سرمون.................. :(
hesam_g59
14-09-2011, 02:42
يعني بازي به اين پر مشكلي نديدم :31:
شما ويندوزت 7 :21:
در ضمن ارورتو كامل مي نويسي :21:
بله... 7 هستش... قبلا هم 7 بود اما راحت اجرا میکرد
هر چیزی که لازم باشه برای اجرای یه بازی رو هم نصب کردم( از لایو و فیزیکس و.....)
اینم ارور...
sin2x=2sinxcosx
14-09-2011, 16:48
ول کن داداش.... من کاملا بیخیال بازی شدم........... خاک تو سر ما که تو مملکتی هستیم که یه بازی درست و حسابی و اورجینال توش پیدا نمیشه... خاک تو سرمون.................. :(
آقا مشکل شما هنوز حل نشده ؟ :31:
مشکل از کرک نیست .
چون DiRT 2 من تو پی سی ام اجرا میشد ولی تو لپ تاپم نه .
هر دو هم سون بودن . کرک هاشونم طبیعتا یکی بودن .
دقیقا همین ارور میومد .
بازی نکن . من بازی کردم خیری ندیدم . (اینم یه راه حله)
2 قشنگتر بود .
واقعا................
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
هر چیزی که لازم باشه برای اجرای یه بازی رو هم نصب کردم( از لایو و فیزیکس و.....)
اینم ارور...
وقتی میری بنچمارک این ارور رو داری؟
hesam_g59
15-09-2011, 00:47
واقعا................
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
نه.. کلا بازی اجرا نمیشه...
میگم که...سی پیو رو عوض کردم.. ویندوز رو هم اجبارا عوض کردم... حالا دیگه اجرا نمیکنه
مجدد هم نصبش کردم..باز هم نشد
ess_1362
15-09-2011, 20:28
آقا مشکل من حل شد
اشکال از کرک بازی بود که درست شد
pezhmantoop
16-09-2011, 12:35
واقعا................
آره ...ما همه این ارور رو داریم ..........
hesam_g59
17-09-2011, 01:37
آره ...ما همه این ارور رو داریم ..........
اخه من تا چند روز پیش داشتم بازی میکردم...ولی روی سی پیو 2 هسته ای
حالا که 4 هسته ای شد و ویندوز عوض شد... دیگه کار نمیکنه :41:
shahin_mp3
21-09-2011, 14:30
اینم ارور...
1-كرك هاي درست و حسابي تو صفحه ي قبل گذاشتم اونا رو امتحان كن
2-هم DirectX 9 رو امتحان كن هم اخريو در ضمن اگه ريختي حتما كامپيوترتو ريست كن
3-كارت گرافيك اپديت
4-Nvidia PhysX اخرين نسخه
5-Net Framework بريز كه به احتمال زياد فكر كنم مشكل از اينه :21:
بيشتر سر 1-5 هست :31:
در ضمن سوييچ و امتحان كردي كليك راست Run As AdministratoR :31:
1-كرك هاي درست و حسابي تو صفحه ي قبل گذاشتم اونا رو امتحان كن
2-هم DirectX 9 رو امتحان كن هم اخريو در ضمن اگه ريختي حتما كامپيوترتو ريست كن
3-كارت گرافيك اپديت
4-Nvidia PhysX اخرين نسخه
5-Net Framework بريز كه به احتمال زياد فكر كنم مشكل از اينه :21:
بيشتر سر 1-5 هست :31:
در ضمن سوييچ و امتحان كردي كليك راست Run As AdministratoR :31:
در تکمیل صحبتهای دوستمون باید بگم همچنین در مسیر زیر:
فایل hardware_settings_config رو با کمک Notepad باز کن و directx forcedx9="false" رو به true تغییر بده....
arash2006
22-09-2011, 20:06
dirt3 تو سرویس پک 2 بالا میاد یا نه
dirt3 تو سرویس پک 2 بالا میاد یا نه
بله,فقط لازمه که XP به بالا باشه دیگه پکش مهم نیست...
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
ببخشید این سوال رو میپرسم ممکن هست قبلا بهش جواب داده شده باشه
ولی من پیدا نکردم تو انجمن
اولا که بازی رو خردیه بودم نصب نمیشد ... بعد از چند سری بازی خریدن بالاخره بازی رو سیستمم نصب شد
ولی حالا 3 تا بازی نسخه 3 رو دارم هر کدوم از یه شرکت متفاوت ولی همه هنگام اجرای بازی یه ارور میدن که اینه ....
این اولین ارور هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (upload20.ir)
و اینم دومی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (upload20.ir)
ممنون میشم دوستان بگن چجوری اجراش کنم خیلی تو کفشم که بازی کنم این نسخش روووو
و اگه بازم بعد از اجرا به مشکلی برمیخورم همین الان بگید که بتونم همین جا رفعش کنم و باز سوال نپرسم
shahin_mp3
27-09-2011, 03:09
اولا که بازی رو خردیه بودم نصب نمیشد ... بعد از چند سری بازی خریدن بالاخره بازی رو سیستمم نصب شد
ولی حالا 3 تا بازی نسخه 3 رو دارم هر کدوم از یه شرکت متفاوت ولی همه هنگام اجرای بازی یه ارور میدن که اینه ....
این اولین ارور هست
و اینم دومی
و اگه بازم بعد از اجرا به مشکلی برمیخورم همین الان بگید که بتونم همین جا رفعش کنم و باز سوال نپرسم
اين بازي خيلي مشكل داره
اول مرحله ي 4 رو انجام بده كرك و بريز به احتمال زياد مشكلت حل ميشه :31:
1-اپديت كارت گرافيك
2-DirectX رو ميگن اين بازي رو 9 جواب ميده يه سري رو 11 نميدونم اين ديگه چي بازيه
3-اخرين Nvida PhysX
4-از كرك هايي كه قرار دادم وقتي بازي رو ريختي از مال Download ها استفاده كن
اين كرك ها رو امنحان كن :31:
كرك و گرقتي انتي ويريوست خاموش باشه به خصوص NOD32 :31:
بازي به اين پر مشكلي نيست :31:
Karistias
28-09-2011, 10:32
دوستان در بازی DIRT3 وقتی با وارد منوی بازی شدم به اشتباه گزینه ی استارت نیو گیم را زدم و وقتی خواستم از دوباره پروفایله خودم که تقریبا نیمی از بازی رو رفته بودم را لودکنم فید می داد میخواستم ببینم اگر کسی می تونه راهنماییم کنه که بتونم پروفایله قبلیم رو لود کنم خیلی ممنون میشوم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
imostafa
28-09-2011, 16:14
دوستان من پچ 1.1 رو گرفتم ولی وقتی اجراش میکنم بازی رو نمیشناسه. نسخه ی من بدون کرکه. چه کار کنم ؟
imostafa
28-09-2011, 20:00
دوستان من پچ 1.1 رو گرفتم ولی وقتی اجراش میکنم بازی رو نمیشناسه. نسخه ی من بدون کرکه. چه کار کنم ؟
مشکلش حل شد. ولی حالا که پچ رو نصب کردم دیگه تو بازی نمیره.
میشه لینک دانلود کرک ورژن 1.1 بزارین.
ممنون.
Karistias
30-09-2011, 10:58
دوستان کسی نمیتونه جواب سوالم بده؟:5:
ashk1377
30-09-2011, 14:55
این اولین ارور هست
و اینم دومی
من که میگم اگه این کارایی که شاهین گفت رو انجام دادی نشد ولش کن منم 1 هفته باهاش درگیر بودم
ولی اصلا اون انگار که نه انگار که نه انگار یه دل نه صد دل عاشق ولی...
آقا من دیرتو با کرک اجرا کردم از بازیو هم خیلی رد کردم اما حالا میخوام بازیو اجرا کنم close میده چه کنم ممنون میشم کمک کنین بدون کرک اجرا میشه اما save نمیکنه کمککککککک
من دیرتو اجرا میکردم اما حالا میخوام اجرا کنم close میده چه کنم بدون کرک اجرا میشه لطفا کمککککک
shahin_mp3
03-10-2011, 20:26
آقا من دیرتو با کرک اجرا کردم از بازیو هم خیلی رد کردم اما حالا میخوام بازیو اجرا کنم close میده چه کنم ممنون میشم کمک کنین بدون کرک اجرا میشه اما save نمیکنه کمککککککک
اين كرك درست و حسابي :31:
اين هم راه حل مشكلات كه دوست عزيزمون گفتن :46:
(تمام مراحل تست شده)
کرک سالم که یکی از دوستان قرار داده (قبل از دانلود آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و اجازه دهید آنتی ویروس این فایل های DLL رو قرنطینه نکنه برای همیشه)
مشکل Save :
راه اول : اونایی که مشکل سیو نشدن در بازی رو دارند این فایل رو دانلود کنند ودر محلی که بازی نصب شده بریزند
تغییر بدین.
به پوشه نصب بازی برید فولدر system فایل hardwar system config ویراش بزنید و <directx forcedx9="false" />
true کنید.
helex8800
14-10-2011, 14:06
سلام
dirt3
رو گرفتم هر موقع بازی میکنم و مراحلشو بازی میکنم بعد از ریست کامپیوتر اطلاعاتش سیو نمیشه و بر میرگرده از اول بازی
Astarali
14-10-2011, 15:20
سلام
dirt3
رو گرفتم هر موقع بازی میکنم و مراحلشو بازی میکنم بعد از ریست کامپیوتر اطلاعاتش سیو نمیشه و بر میرگرده از اول بازی
روسيستمت Deep Freze هست؟؟
shahin_mp3
14-10-2011, 18:05
سلام
dirt3
اين كرك درست و حسابي :31:
(تمام مراحل تست شده)
مشکل Save :
تغییر بدین.
true کنید.
helex8800
14-10-2011, 18:23
روسيستمت Deep Freze هست؟؟
نه ندارم چطور
Astarali
14-10-2011, 19:31
نه ندارم چطور
گفتم شايد از Deep Freze باشه.
چون اين برنامه برنامه ايه كه اگه فعال باشه و با سيستم هر كاري كني بعد از ريست همه چي بر ميگرده
Farshid_B
24-10-2011, 02:42
سلام دوستان.
من این بازی رو چند روز پیش نصب کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد. ولی بعد از یک روز، دیگه بازی بالا نیومد. الان Games for Windows Live ورژن 3.5 نصبه. ویندوز هم سون Service Pack 1 هست. خودم حدس می زنم به خاطر آپدیت شدن ویندوز باشه. آخه چند باری گذاشتم آپدیت شد و بعد از اون دیگه بازی اجرا نشد. نظر شما چیه؟ راه حلی براش هست؟؟؟
با تشکر.
سلام دوستان.
ميخواستم در مورد پژو 405 (dirt 3) سوال كنم.اينكه من دقيقا نفهميدم database و DLC رو كجا بريزم.
AMINGERAMI در صفحه 34 اين فايل رو گذاشته بود كه دان كردم ولي نتونستم كاريش كنم.
ممنون ميشم كمك كنيد.
تو اين تاپيك در اين مورد پست هايي ديدم ولي همشون يجورايي مبهم بودن. (البته همه صفحه ها رو نگشتم).
جريان اينه:
اول بايد اينو داشته باشيد: (فايل rar شامل دو پوشه)
پسورد فایل :
حالا دو مرحله ي زيرو دنبال كنيد.
1) پوشه ي "XLive" رو از درايو ويندوزتون با استفاده از امكان Search پيدا كنيد.حالا از اون دوتا پوشه كه دانلود كرديد پوشه ي "DLC" رو توش كپي كنيد.
2) بريد به محل نصب بازي و اونجا پوشه ي "database" رو پيدا كنيد.بعد از اينكه بازش كرديد فايل "database_restrictions.xml" رو پاك كنيد و در عوض نمونه اي كه خودتون دانلود كرديد جايگزينش كنيد.(نمونه اي كه گفتم توي database دان شده توسط خودتون هست.)
------------------------
اين ماشين ها آزاد ميشن:
Colin McRae R4
1995 Subaru Impreza WRX STI
Ford Sierra Cosworth RS500
Hummer H3
والبته
Peugeot 405 T16 Pikes Peak
راستي،لينك از AMINGRAMI بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريد ولي تند نريد!
drs_mehry
28-10-2011, 19:34
تو اين تاپيك در اين مورد پست هايي ديدم ولي همشون يجورايي مبهم بودن. (البته همه صفحه ها رو نگشتم).
جريان اينه:
اول بايد اينو داشته باشيد: (فايل rar شامل دو پوشه)
پسورد فایل :
حالا دو مرحله ي زيرو دنبال كنيد.
1) پوشه ي "XLive" رو از درايو ويندوزتون با استفاده از امكان Search پيدا كنيد.حالا از اون دوتا پوشه كه دانلود كرديد پوشه ي "DLC" رو توش كپي كنيد.
2) بريد به محل نصب بازي و اونجا پوشه ي "database" رو پيدا كنيد.بعد از اينكه بازش كرديد فايل "database_restrictions.xml" رو پاك كنيد و در عوض نمونه اي كه خودتون دانلود كرديد جايگزينش كنيد.(نمونه اي كه گفتم توي database دان شده توسط خودتون هست.)
------------------------
اين ماشين ها آزاد ميشن:
Colin McRae R4
1995 Subaru Impreza WRX STI
Ford Sierra Cosworth RS500
Hummer H3
والبته
Peugeot 405 T16 Pikes Peak
راستي،لينك از AMINGRAMI بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريد ولي تند نريد!
متاسفانه
Peugeot 405 T16 Pikes Peak آزاد نشد.ولی هامر و سوبارو آزاد شد.
masouddaniali
03-11-2011, 23:08
دوستان این بازی رو با کلی مصیبت از میهن دانلود-دانلود کردم
ولی موقع نصب این ارور رو میده
ویندوزم home premium 7 64 bit هستش
majid322
03-11-2011, 23:21
سلام روی ایکون اصلی راست کلیک کن و از compatibility گزینه ی run this program in campatibility mode for رو روی
xp service pack 2 قرار بده احتمالا درست میشه....
ولی موقع نصب این ارور رو میده
بّرو تو این سایت کرک بازیو دان کن درست میشه:
gf.wiretarget.com
masouddaniali
03-11-2011, 23:55
بّرو تو این سایت کرک بازیو دان کن درست میشه:
gf.wiretarget.com
از اول نصب این ارور رو میده
کرک مگه برا بعد از نصب نیستش
با کامپبیلیتی هم درست نشد
شما کرکو از این سایتی که گفتم بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
masouddaniali
04-11-2011, 00:17
شما کرکو از این سایتی که گفتم بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
متاسفانه درست نشد
دوتا کرک بود یکی 8 مگ
یکی 1.7 مگ
تو 8 مگیه این نوشته
Quick how to:
1. D/l the CloneDVD image
2. Install the game from it
3. Copy CRACK into installation folder
4. Use play.exe to launch the game
که قسمت اول رو متوجه نمیشم
چون فایل های دانلودش rar بود اکسترکتش کردم بصورت همونیه که عکسشو گذاشتم iso نیست
1.7 مگیه
4تا فایل داشت که کپی ریپلیس کردم ولی جواب نداد
masouddaniali
04-11-2011, 13:19
ولی موقع نصب این ارور رو میده(اول نصب)
mohsen_md
04-11-2011, 13:49
با سلام و احترام
دوست عزیز روی سیستم من ویندوز 7 64 بیتی نصب شده و در هنگام اجرای بعضی از بازیها(Kane and Lynch 2 Dog Days) و نرم افزار با این پیام مواجع میشوم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم مشکل از کجاست
shahin_mp3
04-11-2011, 17:31
ولی موقع نصب این ارور رو میده(اول نصب)
بازيو پاك كن دوباره بريز
اين كرك و امتحان كن
اگه اجرا نشد روي ايكن بازي كليك راست و اتخاب Run As Administrator
mohsen_md
05-11-2011, 15:07
سلام کسی نیست به سوال ما پاسخ بدهد
Oracle_Eldorado
11-11-2011, 01:57
دوستان این فایل Paul.dll تروجان نیست ؟
تاحالا 2 تا آنتی ویروس بهش گیر داده ...
Oracle_Eldorado
11-11-2011, 01:58
Killzone2
13-11-2011, 16:59
این فایل برای کرک هست که یک سری آنتی ویروس ها این فایل رو پاک میکنن که ویروس نیست...
majid322
21-11-2011, 12:45
بازی من تو لودینگ گیر میکنه قبلا اینجوری نبود یعنی یه بار این سه تا مثلثه پر میشن دفعه ی بعد گیر میکنه :13:
دوستان یکی کمک کنه به ما :31:
majid322
21-11-2011, 14:48
بازی من تو لودینگ گیر میکنه قبلا اینجوری نبود یعنی یه بار این سه تا مثلثه پر میشن دفعه ی بعد گیر میکنه
دوستان یکی کمک کنه به ما
کممممممممممممممممک :31:
بازی من تو لودینگ گیر میکنه قبلا اینجوری نبود یعنی یه بار این سه تا مثلثه پر میشن دفعه ی بعد گیر میکنه :13:
دوستان یکی کمک کنه به ما :31:
دوست من شما توی داریو مخصوص ویندوز باید حداقل 2GB فضای باز داشته باشید چون این بازی حین اجرا توی پوشه_ی programdata یک فایل 2GB ایجاد میکنه که برای اجرای بازی لازمه به خاطر همین اگه این فضا توی درایو ویندوز نباشه ممکنه بازی دچار مشکل بشه....
majid322
21-11-2011, 20:07
دوست من شما توی داریو مخصوص ویندوز باید حداقل 2GB فضای باز داشته باشید چون این بازی حین اجرا توی پوشه_ی programdata یک فایل 2GB ایجاد میکنه که برای اجرای بازی لازمه به خاطر همین اگه این فضا توی درایو ویندوز نباشه ممکنه بازی دچار مشکل بشه....
ممنون از راهنماییت ولی من الان 3 گیگ فضای خالی دارم ولی توی لودینگ گیر میکنه...:13:
ممنون از راهنماییت ولی من الان 3 گیگ فضای خالی دارم ولی توی لودینگ گیر میکنه...:13:
خوب اگه مشکل از اونجا نیست ببین این آپدیت مشکلت رو حل میکنه:
ادعاش شده که مشکل لودینگ رو حل میکنه....
majid322
21-11-2011, 21:53
ممنون مهدی جان :11:
باید فردا بزارم برا دانلود بعد بهت خبر میدم... :46:
Переклад не
26-11-2011, 22:11
بچه ها سلام برای من تو ویندوز 7 64 بیت هر چی رو آیکنش کلیک میکنم اجرا نمیشه چیکار کنم حالا؟
alone_boy
27-11-2011, 17:28
سلام
فرمونش چرا اینطوریه؟؟
میترسم که سر پیچها بپیچم.تا میپیچم سریع میره ته دره!
از توی تنظیمات هم حساسیتشون رو به حداقل رسوندم ولی تغییری نکرد.راه حلی نداره؟؟
majid322
27-11-2011, 17:58
به هندلینگ عادت میکنی بعد نیم ساعت اولش اینطوره
این عین nfs نیست سر پیچ باید گاز رو ول کنی تو بعضی مواقع ترمز هم باید بکنی :46:
alone_boy
27-11-2011, 18:07
به هندلینگ عادت میکنی بعد نیم ساعت اولش اینطوره
این عین nfs نیست سر پیچ باید گاز رو ول کنی تو بعضی مواقع ترمز هم باید بکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه هندلینگ این خیلی خیلی روانه دیگه.
هیچ رقمه نمیشه درست و حسابی پیچید.حتی موقعی که گاز رو هم ول میکنم . . .
majid322
27-11-2011, 18:22
آخه هندلینگ این خیلی خیلی روانه دیگه.
هیچ رقمه نمیشه درست و حسابی پیچید.حتی موقعی که گاز رو هم ول میکنم . . .
عادت میکنی منم اولشم همینطور بود برام به حدی که از بازی بدم اومده بود ..
armin_goooodboy
01-12-2011, 11:51
دوستان این بازی با ویندوز سون 64 بیت مشکل داره؟
نصب کردم اصلا اجرا نمیکنه
یعنی wrong dick inserted مییده
majid322
12-12-2011, 12:40
کسی مشکل لودینگ نداره؟
من بازی رو قبلا خوب اجرا میکردم ولی الان توی لودینگ اول بازی گیر میکنه او نسه تا مثلثه یه بار میچرخه دیگه نمیچرخه..
خیلی دوست دارم بازیش کنم :37:
majid322
12-12-2011, 12:41
کسی مشکل لودینگ نداره؟
من بازی رو قبلا خوب اجرا میکردم ولی الان توی لودینگ اول بازی گیر میکنه او نسه تا مثلثه یه بار میچرخه دیگه نمیچرخه..
-----------------------------
اپدیت بازی رم نصب کردم و خود بازی رم میخواست مدوباره نصب کنم ولی در دسترسم نیست.
سلام من این بازی تو حالت عادی که نصب میشه directx11 برام خیلی راحت باز میشه ولی لگ داره
زمانیم که میبرمش رو directx9 مشکل لگ رفع میشه ولی زمان لود بازی ها و مراحل خیلی زیاد میشه گاهی اوقات 10 مین
اگه میشه یه راهنمایی بکنین
کسی مشکل لودینگ نداره؟
-----------------------------
اپدیت بازی رم نصب کردم و خود بازی رم میخواست مدوباره نصب کنم ولی در دسترسم نیست.
مجید جان برو توی آدرس زیر:
فایل hardware_settings_config رو با notepad باز و در قسمت directx forcedx9 مقدار رو بین false و true تغییر بده ببین مشکل رفع میشه....
majid322
12-12-2011, 22:46
ممنون مهدی جان که اینقدر به فکر منی...
ولی قبلا این رو سرچ کرده بودم اینم پیدا کردم امتحان کردم بازم درست نشد :41:
سلام من این بازی تو حالت عادی که نصب میشه directx11 برام خیلی راحت باز میشه ولی لگ داره
زمانیم که میبرمش رو directx9 مشکل لگ رفع میشه ولی زمان لود بازی ها و مراحل خیلی زیاد میشه گاهی اوقات 10 مین
اگه میشه یه راهنمایی بکنین
کس راه حلی برا مشکل من نداشت؟
سلام
ببخشید من بازی تازه خریدم ولی انگار خرابه.تو بازی نمیره 2 dvd ستاپ اصلی هم نبود.پچ 1.2 هم گرفتم ولی نصب نمیشه.کرک هم ندارم.live هم میخواست آپدیت بشه.
حلا من چیکار کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
دستتون درد نکنه
MOHAMMAD2010
23-12-2011, 18:20
بچه ها سلام برای من تو ویندوز 7 64 بیت هر چی رو آیکنش کلیک میکنم اجرا نمیشه چیکار کنم حالا؟
دوستان منم این مشکلو دارم با این تفاوت که ویندوز 7 32 بیت دارم
قبلا هم راحت این بازیو اجرا میکردم تا درصد 35 هم رفته بودم ولی یه روز که بستمش دیگه باز نمیشه !
هیچ کار خاصی هم نکردم !
حتی یه بار دیگه هم دوباره بازیو نصب کردم ولی بازم همین جوریه !
مشکل از چیه ؟
majid322
23-12-2011, 18:21
منم همینطورم بازی رو خوب بازی میکردم بعد یه روز اومدم اجراش کرد متا لودینگ میره دیگه وارد بازی نمیشه...
این مشکل تنها راه حلی هم که براش ارائه شده اینهاست که بگیر نگیر هم داره:
MOHAMMAD2010
24-12-2011, 13:22
این مشکل تنها راه حلی هم که براش ارائه شده اینهاست که بگیر نگیر هم داره:
ممنون
ولی این دو تا هم جواب نداد ! :41:
میدونی جالبیش به اینه من هیچ کاری نکردم که بازی بخواد اجرا نشه دیگه - یه شب بازی میکردم همه چی هم خوب بود خارج شدم از بازی روز بعد دیگه دیدم وارد نمیشه ! بدون اینکه کوچکترین کاری کرده باشم !
هی.... در حسرت یه بازی اورجینال...
dirt 3 executable has stopped working...
کسی راه حلی سراغ داره؟
shahin_mp3
19-01-2012, 15:31
dirt 3 executable has stopped working...
کسی راه حلی سراغ داره؟
اين كرك و امتحان كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/Game/Crack/Dirt%203%20SKIDROW%20([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com).rar
فاصلشو بردار
اين كرك و امتحان كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com/Game/Crack/Dirt%203%20SKIDROW%20([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com).rar
فاصلشو بردار
مرسی
امتحان کردم ولی نشد:41:
قبل ازین ک این سه تا فایل کرکو بریزم میره تو بازی اما سیو نمیکنه)
shahin_mp3
21-01-2012, 19:28
مرسی
امتحان کردم ولی نشد:41:
قبل ازین ک این سه تا فایل کرکو بریزم میره تو بازی اما سیو نمیکنه)
(تمام مراحل تست شده)
مشکل Save :
تغییر بدین.
true کنید.
javad.software
22-01-2012, 01:35
سلام لطفا کرک رو یه جا دیگه مثل مدیافایر قرار بدین
از 4شیر پاک شده میگی لینک واقعی نیست
shahin_mp3
22-01-2012, 14:57
سلام لطفا کرک رو یه جا دیگه مثل مدیافایر قرار بدین
از 4شیر پاک شده میگی لینک واقعی نیست
اين كرك و امتحان كن
فاصلشو بردار
javad.software
29-01-2012, 20:51
سلام با تشکر
بازم اجرا نشد؛ مشکل از کرک نیست ؛ تو برنامه event viewer که نگاه میکنم نوشته فایل xlive.dll داخل system32 وجود نداره فایل رو از اینترنت دانلود و کپی کردم بازم بازی اجرا نشد اخرین نسخه microsoft games live رو هم نصب کردم بازم اجرا نشد
CRIS Joon CR7
31-01-2012, 17:48
من اینو قبلا رو کامپیوتر تمومش کردم ولی نسخه کنسولی 360 شم دارم ولی فرمونش تیزه
حتی من با فرمون فورزا 4 مشکل ندارم ولی این تیزه
نمیشه تنظیم کرد؟
ممنون پیشاپیش:11:
CRIS Joon CR7
01-02-2012, 15:22
من اینو قبلا رو کامپیوتر تمومش کردم ولی نسخه کنسولی 360 شم دارم ولی فرمونش تیزه
حتی من با فرمون فورزا 4 مشکل ندارم ولی این تیزه
نمیشه تنظیم کرد؟
ممنون پیشاپیش:11:
خیلی واجبه
نبود
کمک میخوام:19::11:
خیلی واجبه
نبود
کمک میخوام:19::11:
تو قسمت کنترل بازی میتونی تنظیم کنی:46:
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
یکی کمک کنه باو این اصن SPLIT SCRENN نمیشه ...اون روشی ک گفته شده بودو میرم اما نمیشه ک نمیشه...
سلام من هر کاری میکنم تو صفحه ویندوز اجرا میشه و کامل نیست چکارش کنم
CRIS Joon CR7
11-02-2012, 22:11
سلام من هر کاری میکنم تو صفحه ویندوز اجرا میشه و کامل نیست چکارش کنم
ALT+ENTER
:11:
ara_elijah
26-02-2012, 10:22
سلام دوستان . شاید باورتون نشه که چند شب تا صبح بیدارم تا بتونم این بازی رو اجرا کنم و بلاخره موفق شدم.. اینو هم بگم که هر ارروری واسه شما ظاهر شده واسه منم ظاهر شده و تونستم همه ارور هارو از بردارم.. این همه شلوغش کردین اصلا چیزی نداره شما کافیه نرم افزارهای جانبیشو نصب کنید و کرک skidrow رو که 3 تا فایل بیشتر نیست رو در مسیر نصب بازی کپی کنید . جدیدترین دایرکس و درایور کارت گرافیکی سیستمون رو هم نصب کنید.
game for windows - live رو هم فراموش نکنید که حتما نصب کنید.
مهمترین اررور :
دوستانی که مشکل work stopped دارن باید برن به مسیر زیر :
جایی که بازی رو اونجا نصب کردن / پوشه system / بعد فایل hardware_settings_config رو اونجا پیداش کنین - با برنامه notepad بازش کنین عبارت directx forcedx9 رو توش پیدا کنین و جلوی این عبارت که نوشته false رو به true تغییر بدین
برین تو درایو c و تو پوشه My Games پوشه Dirt3 رو پاک کنید !!!
بعد بازی اجرا میشه به همین راحتی
100% جواب میده !
هر کس مشکلی داشت این آی دی منه میتونه پی ام بده ara_merlin
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام!
برای رفع این ارور چکار کنم؟
فاصله رو حذف کنید
اقا کسی این بازی رو XP نصب کرده؟
عکس باز نمیشه...
یه جا دیگه آپ کن
وقتی بازیو اجرا میکنید این اررو رو میده؟
دوستان جالبه ما به اسم اورجینال گرفتیم کلهم فایل ستآپ داغوونه . عجب بازاری شده
اینو امتحان کنید :
a.. Right click My PC / Properties.
b.. Click Advanced Tab
c.. Under Performance, click Settings
d.. Click Data Excecution Prevention tab
e.. Select Turn on DEP for essential Windows programs and services only
f.. Restart Windows
----------------------------------------------------------------------------------
At System Properties” => “Advanced” => “Performance” “Settings”, the DEP setting is set to "Turn on DEP for all programs and services except those I select :"
وقتی بازیو اجرا میکنید این اررو رو میده؟
آره، تو loading
به اینجا یه سری بزن ...:
prince95
26-03-2012, 16:48
سلام دوستان من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی پارت 21 مشکل داره
کسی میتونه راهنمایی کنه
33505775
27-03-2012, 09:34
برای من یک مشکلی داره اونم این که زبانش روسیه یک می تونه کل پوشه ی language را آپ کنه
:42::42::42::42:
hossein4276
27-03-2012, 16:43
سلام
من در اجرای بازی با دسته مشکل دارم وقتی وارد قسمت تنظیمات میشم تا کیبورد رو به دسته بازی عوض کنم هر کاری میکنم نمیشه دوستان کسی این بازی رو با دسته بازی کرده؟
برای من یک مشکلی داره اونم این که زبانش روسیه یک می تونه کل پوشه ی language را آپ کنه
:42::42::42::42:
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فایل رو بنداز توی پوشه_ی language ببین توی منوی تنظیمات زیان آیا انگلیسی اضافه میشه اگه نشد نام دو فایل language_eng وlanguage_rush (یا هر فایلی که به زیان روسی مربوط میشه رو عوض کن)احتمالا به طور اتوماتیک باید زیان نوشتاریش انگلیسی شه....
سلام
من در اجرای بازی با دسته مشکل دارم وقتی وارد قسمت تنظیمات میشم تا کیبورد رو به دسته بازی عوض کنم هر کاری میکنم نمیشه دوستان کسی این بازی رو با دسته بازی کرده؟
شما روی هر کلید enter رو بزن وقتی ازت خواست یه کلید رو به عنوان پیش فرض معرفی کن به جای کیبورد دکمه گیم پد رو بزن ...
farzan311
30-03-2012, 03:20
سلام
یه مشکل جدی این بازی داره اونم اینکه خیلی وقت ها موقع اجرا کلا سیستم هنگ میکنه و باید چند بار ریست کنم یا بلو اسکرین میشه و کلا عجیبه تنها با این بازی هم این مشکل رو دارم از کرکش هست؟ نسخه fightclub
farzan311
30-03-2012, 03:20
سلام
یه مشکل جدی این بازی داره اونم اینکه خیلی وقت ها موقع اجرا کلا سیستم هنگ میکنه و باید چند بار ریست کنم یا بلو اسکرین میشه و کلا عجیبه تنها با این بازی هم این مشکل رو دارم از کرکش هست؟ نسخه fightclub
afshin b
10-04-2012, 07:48
سلام
9 گیگ بازی رو دانلود کردم ولی نمیتونم فایل نصبش رو اجرا کنم.
راهی داره؟
Win7 x64
Killzone2
20-04-2012, 14:24
سلام
از کرک اسکیدرو استفاده کنید مشکلتون حل میشه :46:
من کلی وقت گزاشتم این بازی رو دانلود کردم.اما اکسترکتش که کردم.نمیدونم چه جوری باید نصبش کنم.
عکس محتویات اکسترکت شده رو تو این آدرس گزاشتم:
dirt3 و dirt3_game رو میزنم فقط یه لحظه DOS باز میشه بعد سریع بسته میشه.همین.
توروخدا یکی کمکم کنه.کلی وقت گزاشتم تا کامل دانلودش کنم.
ویندوزم 7 x32
با سلام
منم نسخه LiMiTED EDiTiON PRELOAD را از ميهن دانلود با كلي مكافات دان نمودم متاسفانه اجرا نميشه
اناع كركها رو هم امتحان كردم اما داخل بازي نميره
ويندوز لايو نصبه و دايرتكس 11 و اپن ال
ويندوزم xp
گرافيك جي فورسGT 9400 يك گيگ
سي پي يو اينتل CORE 2 DOU 3 GIG - E8400
رم 2 گيگ
با مشخصات فق ميشه اين بازي رو اجرا كرد
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
با تشكر
با سلام
منم نسخه LiMiTED EDiTiON PRELOAD را از ميهن دانلود با كلي مكافات دان نمودم متاسفانه اجرا نميشه
اناع كركها رو هم امتحان كردم اما داخل بازي نميره
ويندوز لايو نصبه و دايرتكس 11 و اپن ال
ويندوزم xp
گرافيك جي فورسGT 9400 يك گيگ
سي پي يو اينتل CORE 2 DOU 3 GIG - E8400
رم 2 گيگ
با مشخصات فق ميشه اين بازي رو اجرا كرد
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
با تشكر
اجرا شدن که میشه،البته در جزئیات پایین...
دقیقا چه اخطاری میده؟
دقیقا چه اخطاری میده؟
سلام
من کلی وقت گزاشتم بازی dirt3 رو دانلود کردم.اما اکسترکتش که کردم.نمیدونم چه جوری باید نصبش کنم.
ویندوزم 7 x32
CRIS Joon CR7
11-05-2012, 16:32
من کلی وقت گزاشتم این بازی رو دانلود کردم.اما اکسترکتش که کردم.نمیدونم چه جوری باید اجراش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوزم 7 x32
شما از کرک Skidrow استفاده کنید
من هم با اجرای این خیلی مشکل داشتم و خودم بالاخره تونستم درستش کنم و حتی جرقه های زدن این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک هم ازین بازی زده شد
شما ازین کرکی که گفتم استفاده کنید
یادمه یه چیزی رو باید جایگزین یه چیز دیگه میکردیم
دقت کنید یه فایل به اسم PAUL.DLL تو پوشه ی روت بازی باشه
اگه چیزی یادم اومد میگم:46:
شما از کرک Skidrow استفاده کنید
من هم با اجرای این خیلی مشکل داشتم و خودم بالاخره تونستم درستش کنم و حتی جرقه های زدن این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک هم ازین بازی زده شد
شما ازین کرکی که گفتم استفاده کنید
یادمه یه چیزی رو باید جایگزین یه چیز دیگه میکردیم
دقت کنید یه فایل به اسم PAUL.DLL تو پوشه ی روت بازی باشه
اگه چیزی یادم اومد میگم:46:
ممنون از راهنمایی تون:11:
اون فایلی زو که گفتید (PAUL.DLL ) نتونستم پیدا کنم
در واقع من تو نصب بازی مشکل دارم
این عکس محتویات پوشه پس از اکسترکت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی dirt3 و dirt3_game که کلیک میکنم یه لحظه dos باز و سریع بسته میشه. وقتی روی فایل راست کلیک میکنم از قسمت properties وارد تب program میشم و تیک گزینه close on exit رو برمیدارم. و دوباره فایل رو اجرا میکنم یه صفحه dos میشه که توش نوشته program too big to fit in memory. با ویندوز xp هم امتحان کردم همینجوری بود.
CRIS Joon CR7
11-05-2012, 17:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.php%3Ffile%3D42356990883176521652.jpg)
روی dirt3 و dirt3_game که کلیک میکنم یه لحظه dos باز و سریع بسته میشه. وقتی روی فایل راست کلیک میکنم از قسمت properties وارد تب program میشم و تیک گزینه close on exit رو برمیدارم. و دوباره فایل رو اجرا میکنم یه صفحه dos میشه که توش نوشته program too big to fit in memory. با ویندوز xp هم امتحان کردم همینجوری بود.
این فایل به همراه چند تا فایل دیگه توی یه فایل زیپ شده بود به اسم کرک skidrow واسه Dirt 3
شما این کرک رو بریز و حالت بازی رو هم روی ویندوز 2000 بزار
راستی همه ی نصبی های مورد نیاز هم نصب کن
اینا:
ویندوز لایو
فیزیک x
DX
آخرین آپدیت گرافیک و ...
شما ایتا رو بکن نشد بگو تا یه راه دیگه بگم
CRIS Joon CR7
11-05-2012, 17:45
من چون عجله دارم میخوام برم سر کار
راه حل دوم رو الان میگم:20:
احتمالا سیستم شما با اجرای این بازی با DX11 مشکل داره
شما برید به پوشه ی Codemaster
در داکیومنت
و پوشه ی دیرت 3
فایلی بود به اسم
Hardware setting
البته شک دارم اسمش این باشه
این رو با notepad
باز کنیدو
در خط نمیدونم همون اولاش گزینه ای است به اسم شاید
Directx11 <1
شما 1 رو بکنید 0
و فایل متنی رو سیو کنید
این کار بازی DX9 میشه و شاید اجرا شه گرچه 11 چیز دیگه ای هستش:11:
دقیقا چه اخطاری میده؟
با سلام
مشكلم با اپديت شماره 1 كه حدود 500 مگ هست حل شد دوست عزيز
البته اپديت رو نتونستم بريزم چون فايل ناقص دان شده بود و ستاپ اجرا نميشد فقط سه تا فايل داخل پوشه كرك داخل اپديت رو در محل نصب بازي ريختم و درست شد .
با تشكر:31:
سلام
9 گیگ بازی رو دانلود کردم ولی نمیتونم فایل نصبش رو اجرا کنم.
روی فایل اجرایی کلیک راست کن و properties رو بزن و بعد روی تب compa,, کلیک کن و ویندوز رو یزن 7-32 بیت یا ویستا یا ایکس پی و....
من چون عجله دارم میخوام برم سر کار
راه حل دوم رو الان میگم:20:
احتمالا سیستم شما با اجرای این بازی با DX11 مشکل داره
شما برید به پوشه ی Codemaster
در داکیومنت
و پوشه ی دیرت 3
فایلی بود به اسم
Hardware setting
البته شک دارم اسمش این باشه
این رو با notepad
باز کنیدو
در خط نمیدونم همون اولاش گزینه ای است به اسم شاید
Directx11 <1
شما 1 رو بکنید 0
و فایل متنی رو سیو کنید
این کار بازی DX9 میشه و شاید اجرا شه گرچه 11 چیز دیگه ای هستش:11:
راه حل اول رو امتحان کردم ولی نشد متاسفانه:41:
در مورد راه حل دوم هم همچین پوشه ای تو داکیومنت نیست یعنی نباید هم باشه چون من هنوز بازی رو نصب نکردم بعد از این که دانلودش کردم (تو 9 پارت با فرمت rar) اکسترکش کردم.عکس محتویاتش رو هم که گذاشتم....:23:
یعنی تو مرحله نصبش مشکل دارم:sad:
ممنون از وقتی که میگذارید :11:
با سلام
دوست عزيز اين نسخه اي كه شما گرفته ايد احتياج به نصب نداره دقيقا منم همين نسخه را دان نموده ام شما
اول كرك اسكيدرو كه حدود 17/ 8 مگه بگير و انتي ويروس خودتو غير فعال كن و محتويات پوشه كه 2 تا فايل هست بريز داخل همون پوشه كه عكس شو گذاشتي و
دوم يك پوشه داخل اپديت شماره يك بنام كرك هست كه 3 تا فايل داخلش هست كه اونارو هم بايد در پوشه بازي بريز ي و تمام
هر 2 تا فايل رو در تاپيك بازي ميتوني در همين سايت پيدا كني اگه نتونستي خبرشو بده تا برات اپلودش كنم
ضمنا اگه بازي با dirt3.exe اجرا نشد با play.exe اجراش كن
لودينگ بازي يه كم دير مياد
موفق باشي :31:
CRIS Joon CR7
17-05-2012, 21:19
با سلام
دوست عزيز اين نسخه اي كه شما گرفته ايد احتياج به نصب نداره دقيقا منم همين نسخه را دان نموده ام شما
اول كرك اسكيدرو كه حدود 17/ 8 مگه بگير و انتي ويروس خودتو غير فعال كن و محتويات پوشه كه 2 تا فايل هست بريز داخل همون پوشه كه عكس شو گذاشتي و
دوم يك پوشه داخل اپديت شماره يك بنام كرك هست كه 3 تا فايل داخلش هست كه اونارو هم بايد در پوشه بازي بريز ي و تمام
هر 2 تا فايل رو در تاپيك بازي ميتوني در همين سايت پيدا كني اگه نتونستي خبرشو بده تا برات اپلودش كنم
امیدوارم کار دوستمون راه بیفته
ولی شما اگه بتونی بازی رو روی DX11 اجراش کنی شما دیگه صفحه ای به اسم لودینگ دیگه نمیبینی:18:
در صورتی که اگه از DX9 استفاده کنی چیزی در حدود 1 دقیقه لودینگش طول میکشه:20:
با سلام
ممنون میشم اگه برام اپلودش کنین:11:
با سلام
چند روزي سايت دچار مشكل بود دوست عزيز
دو تا كرك زير رو كه لينك شو در پايين برات گذاشتم وبا كلي مكافات با اينتر نت ذغاليم برات اپلود كردم دان كن و توي پوشه بازي بريز انشا... كارت راه بيوفته .
ضمنا نصب ويندوز لايو و OpenALرا هم فراموش نكنيد
قبل از اكستركت فايلهاي زيپ حتما انتي ويروس رو غير فعال كن و فايلها رو به انتي ويروس بشناسون تا در مراحل بعدي پاكشون نكنه .براي اينكار اگه انتي ويروست نود 32 هست بشرح زير عمل كن
روي ايكن انتي ويرس روي تكسبار دبل كليك كن كه باز بشه بعد f5 رو بزن تا advanced setup باز بشه بعد علامت فلش جلوي computer كليك كن تا گزينه هاشو باز كنه گزينه exclusions رو انتخاب كن و در پنجره باز شده روي add كليك كن و ادرس محلي كه بازي رو روي سيستمت ريخته اي رو پيدا كن و 3 تا فايل زير را انتخاب كن و در اخر تمام پنجره ها رو با ok ببند
فايلهايي كه به انتي ويروس بايد بشناسوني binkw32.dll و paul.dll و SKIDROW.DLL ميباشد .
موفق باشي :12:
با سلام
چند روزي سايت دچار مشكل بود دوست عزيز
دو تا كرك زير رو كه لينك شو در پايين برات گذاشتم وبا كلي مكافات با اينتر نت ذغاليم برات اپلود كردم دان كن و توي پوشه بازي بريز انشا... كارت راه بيوفته .
ضمنا نصب ويندوز لايو و OpenALرا هم فراموش نكنيد
قبل از اكستركت فايلهاي زيپ حتما انتي ويروس رو غير فعال كن و فايلها رو به انتي ويروس بشناسون تا در مراحل بعدي پاكشون نكنه .براي اينكار اگه انتي ويروست نود 32 هست بشرح زير عمل كن
روي ايكن انتي ويرس روي تكسبار دبل كليك كن كه باز بشه بعد f5 رو بزن تا advanced setup باز بشه بعد علامت فلش جلوي computer كليك كن تا گزينه هاشو باز كنه گزينه exclusions رو انتخاب كن و در پنجره باز شده روي add كليك كن و ادرس محلي كه بازي رو روي سيستمت ريخته اي رو پيدا كن و 3 تا فايل زير را انتخاب كن و در اخر تمام پنجره ها رو با ok ببند
فايلهايي كه به انتي ويروس بايد بشناسوني binkw32.dll و paul.dll و SKIDROW.DLL ميباشد .
موفق باشي :12:
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.
فقط یه سوال دیگه:
کرک رو دان کردم و ریختم تو پوشه ی بازی و برنامه هایی رو هم که گفته بودید نصب کردم ولی این دفعه با یه ارور جدید مواجه میشم: dss launcher has stopped working:weird:
فقط یه سوال دیگه:
کرک رو دان کردم و ریختم تو پوشه ی بازی و برنامه هایی رو هم که گفته بودید نصب کردم ولی این دفعه با یه ارور جدید مواجه میشم: dss launcher has stopped working:weird:
با سلام دوست عزيز
توي ويندوز xp براي من با همين كركها كه برات پيوست كردم به راحتي اجرا شد البته با DX 11.
ضمنا 2 تا ايكن اجرايي براي بازي داريد كه اگه بازي رو با dirt3.exe اجرا كردي وبازي بالا نيامد از طريق تكسمنيجر فايل dirt 3.exe رو ببند و بازي رو مجددا با play.exe اجرا كن انشاا...كه اجرا ميشه
باز هم اگه اجرا نشد سعي كن اپديت شماره يك رو بگيري و نصب كني
بيشتر اين ارور ها با اين اپديت حل ميشه .
موفق باشي
:12:
فقط یه سوال دیگه:
میگم شما روش این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست رو هم عمل کن ببین جواب میده
میگم شما روش این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست رو هم عمل کن ببین جواب میده
ممنون از راهنمایی تون.
ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده:41:.
CRIS Joon CR7
24-05-2012, 14:18
ممنون از راهنمایی تون. ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده:41:. خب گویا شما نسخه ای رو دانلود کردید که پرتابل هستش یعنی نصب نشده بگو یکی که این رو نصب داره پوشه داکیومنت و پوشه یوزر رو واستون آپلود کنه.
ممنون از راهنمایی تون.
ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده:41:.
با سلام مجدد
چون اين نسخه اي كه منو تو دوست عزيز دان نموده ايم احتياج به نصب نداره داخل داكيومنت اين مسير اين فايل ايجاد نشده ولي اگه همه موارد درست باشه اولين باري كه بازي اجرا بشه اين مسير اتومات ايجاد ميشه
با اينكه سيستم و نوع ويندوز من تو با هم فرق داره اما اين پوشه را داخل فايل زيپ برات كذاشتم اميد وارم كارت را راه بندازاه از لينك زير بگيرش
كل پوشه را در مسير \My Documents\My Games بريز
موفق باشي
پوشه رو دانلود کردم وریختم توی داکیومنت
فایل hardware_settings_config رو با notepad همونطور که گفته بودید ویرایش کردم ولی بازم جواب نداد:44:.
فکر کنم باید بیخیال بازی بشم:13:
راستی وقتی با ویندوز اکس پی بازی رو اجرا میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده در صورتی که تو task manager که نگاه میکنم بازی داره بردازش میشه و 50درصد سی پی یو رو هم گرفته!!
به هر حال ممنون از راهنمایی ها تون.
CRIS Joon CR7
25-05-2012, 19:49
فایل hardware_settings_config رو با notepad همونطور که گفته بودید ویرایش کردم ولی بازم جواب نداد
:44:.
راستی وقتی با ویندوز اکس پی بازی رو اجرا میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده در صورتی که تو task manager که نگاه میکنم بازی داره بردازش میشه و 50درصد سی پی یو رو هم گرفته!!
شاید دیگه دیر شده باشه ولی نا امید نشو
من خودم واسه اجرای Gears Of War رو Seven 64 bit یک هفته تلاش کردم
همه جور پچ و فیکس و هر جور حقه و ترفند دیگه ای سرش آوردم
تا اینکه رو هشتم متوسل به نذر و نیاز شدم و 1000 تا صلوات نذر کردم و نشستم از اول همه ی مسیر هارو رفتم و بالاخره اجرا شد. :دی
البته اینم بگم اون موقع 360 نداشتم.
فایل hardware_settings_config رو با notepad همونطور که گفته بودید ویرایش کردم ولی بازم جواب نداد:44:.
با سلام مجدد
مثل اينكه اين بازي با شما سر ناسازگاري رو داره به هر حال شما 3 تا ايكن اجرايي براي بازي داريد اگه با dirt3.exe اجرا نميشه با اون 2 تاي ديگه امتحان كن
اين فايل ريجستري را هم در محل نصب بازي اجرا كن
با سلام مجدد
مثل اينكه اين بازي با شما سر ناسازگاري رو داره به هر حال شما 3 تا ايكن اجرايي براي بازي داريد اگه با dirt3.exe اجرا نميشه با اون 2 تاي ديگه امتحان كن
اين فايل ريجستري را هم در محل نصب بازي اجرا كن
این رو هم امتحان کردم دوست عزیز ولی نشد که نشد
حتی ویندوز رو هم عوض:19:
این رو هم امتحان کردم دوست عزیز ولی نشد که نشد
حتی ویندوز رو هم عوض:19:
با سلام
روي ويندوز xp نگفتيد چه اروري ميده بهت
درايورهاي ويندوز رو سعي كن به روزش كني مثل كارت گرافيك و NET_Framework و غيره را .
با سلام،دوستان من ارور application load error بهم میداد یه فایل هست تو پوشه ای که بازیو نصب کردم به اسم play.exe که بازی با اون اجرا شد ولی با dirt3.exe و dirt3_game.exe همیشه این ارورو میده،گفتم شاید به درد کسی بخوره امیدوارم مشکل شما هم به همین سادگی رفع بشه.
با سلام
روي ويندوز xp نگفتيد چه اروري ميده بهت
درايورهاي ويندوز رو سعي كن به روزش كني مثل كارت گرافيك و NET_Framework و غيره را .
با سلام
تو ویندوز اکس پی هیچ اروری نمیده هر چی هم صبر میکنم بازی بالا نمیاد در صورتی که داره پردازش میشه...
درایور اپدیت شده و برنامه های مورد نیاز هم نصبه.
این ارور رو چطوری رفع کنم ؟
Persian_Gun's
18-06-2012, 19:45
سلام..
بچه ها من یه مشکل جالب با این بازی دارم اونم اینکه تنظیمات گرافیک رو چه رو آخرین حد بذارم که کمترین حد بازی لگ میزنه!
گرافیکمم خوبه gtx 460..
فکر میکنم مشکل از بازیه لطفا" راهنمایی کنید..
مرسی..
سلام..
بچه ها من یه مشکل جالب با این بازی دارم اونم اینکه تنظیمات گرافیک رو چه رو آخرین حد بذارم که کمترین حد بازی لگ میزنه!
گرافیکمم خوبه gtx 460..
فکر میکنم مشکل از بازیه لطفا" راهنمایی کنید..
مرسی..
کرکت رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عوض کن ببین بهتر میشه...ضمنا شاید گرافیک و سیستم شما قوی باشه(البته نگفتی که cpu چیه)ولی باید توجه کنی که دیگه خیلی از درایورهای گرافیک جدید روی بازیهایی که یه مدت از اومدنشون گذشته خیلی خوب جواب نمیدن و برای بهترین فریم باید درایورهای حول وحوش زمان ریلیز بازی رو دانلود کنید!
Persian_Gun's
19-06-2012, 15:15
کرکت رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عوض کن ببین بهتر میشه...ضمنا شاید گرافیک و سیستم شما قوی باشه(البته نگفتی که cpu چیه)ولی باید توجه کنی که دیگه خیلی از درایورهای گرافیک جدید روی بازیهایی که یه مدت از اومدنشون گذشته خیلی خوب جواب نمیدن و برای بهترین فریم باید درایورهای حول وحوش زمان ریلیز بازی رو دانلود کنید!
کرک رو دانلود کردم فرقی نکرد!کلا" بیخیالش شدم ممنونم از راهنماییت.
mohammad1350
21-06-2012, 19:37
دوستان سلام من تا صفحه 29 رو خوندم اما جواب مشکل خود رو نگرفتم اگه میشه راهنماییم کنین من قبلا بازی رو نصب کردم راحت اجرا شد و چندین مرحله بازی کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم بعد این بازی رو نصب کردم هرکاری کردم بازی اجرا نشد یعنی بعد از کلیک روی آیکون بازی هیچ عکس العملی نشون نمی ده دیگه اعصابم بهم ریخته دستم به دامنتون روی سیستمم انتی ویروس کاسپرسکی نصبه که اونو غیرفعال کردم هرکاری دوستان دستور دادن اجرا کردم کرک سه گزینه ای رو هم کپی کردم اما دریغ از یک تصویر یا لوگو لطفا کمک کنین
سلام
دوستان کسی میتونه فایل ها زیر رو آپ کنه هر جا میگردم پاک شده، بازی سیو نمیشه ممنون میشم کمک کنید.
فایل های زیر:
FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3-P30BAND
با تشکر
Saeed System
29-07-2012, 14:43
ارور استیم..سلام دوستان امروز بازی رو خریدار یکردم...بعد کرک کردم آنتی ویروس هم خاموش..کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی کرک حاوی 5 فایل..اما بعد از اجرا بابزی با ارور استیم مواجه شدم....خواهش کمک کنید..از لطف شما سپاسگذارم...کوچیک شما
عکس:
ارور استیم..سلام دوستان امروز بازی رو خریدار یکردم...بعد کرک کردم آنتی ویروس هم خاموش..کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی کرک حاوی 5 فایل..اما بعد از اجرا بابزی با ارور استیم مواجه شدم....خواهش کمک کنید..از لطف شما سپاسگذارم...کوچیک شما
عکس:
نرم افزار steam رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن ببین کارت راه نمیفته....
دوستان سلام من تا صفحه 29 رو خوندم اما جواب مشکل خود رو نگرفتم اگه میشه راهنماییم کنین من قبلا بازی رو نصب کردم راحت اجرا شد و چندین مرحله بازی کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم بعد این بازی رو نصب کردم هرکاری کردم بازی اجرا نشد یعنی بعد از کلیک روی آیکون بازی هیچ عکس العملی نشون نمی ده دیگه اعصابم بهم ریخته دستم به دامنتون روی سیستمم انتی ویروس کاسپرسکی نصبه که اونو غیرفعال کردم هرکاری دوستان دستور دادن اجرا کردم کرک سه گزینه ای رو هم کپی کردم اما دریغ از یک تصویر یا لوگو لطفا کمک کنین
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم دفعه قبلی خیلی راحت نصب شد ولی بعد عوض کردن ویندوز دیگه هرکاری می کنم فاید نداره ...
همه کرک ها رم تست کردم 4 تا فابل dll مختلف هم که اروور می داد دانلود کردم ولی بازم فایده نداره الان فایل اجرایی برنامه رو که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
لطفا کمک کنید
majid322
04-11-2012, 17:41
جالبه ..همه ی پستها رو خوندم از 20 صفحه قبل به اینور..هیچ کس نتونسته این ارور لعنتیه dirt 3 executable has stopped working رو حل کنه..:دی واقعا جالبه من این بازی رو قبلا خیلی راحت اجرا میکردم الان انگار نه انگار هر کاری میکنم اجرا نمیشه..کسی راه حل جدیدی پیدا نکرده امتحان کنیم..:دی
Meysam Raz
05-11-2012, 00:32
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم دفعه قبلی خیلی راحت نصب شد ولی بعد عوض کردن ویندوز دیگه هرکاری می کنم فاید نداره ...
همه کرک ها رم تست کردم 4 تا فابل dll مختلف هم که اروور می داد دانلود کردم ولی بازم فایده نداره الان فایل اجرایی برنامه رو که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
لطفا کمک کنید
داداش امکان نداره بازی که یکبار اجرا شده با عوض کردن ویندوز اجرا نشه
مگر اینکه یک جایی اشتباه کرده باشید شما اینجا رو ببینید و هر کدوم آپدیت نیست رو آپدیت کنید مخصوصا ارور های dll مربوطه به ++c و dirext
اگر باز هم مشکل داشتید ویندوزتون رو آپدیت کنید
داداش امکان نداره بازی که یکبار اجرا شده با عوض کردن ویندوز اجرا نشه
مگر اینکه یک جایی اشتباه کرده باشید شما اینجا رو ببینید و هر کدوم آپدیت نیست رو آپدیت کنید مخصوصا ارور های dll مربوطه به ++c و dirext
اگر باز هم مشکل داشتید ویندوزتون رو آپدیت کنید
سلام
من هم همین مشکل رو دارم...
black years
04-02-2013, 19:07
سلام.
دوستان نمیشه کاری کرد که سر پیچ ها خودش ترمز نکنه ؟!!!
سلام.
دوستان نمیشه کاری کرد که سر پیچ ها خودش ترمز نکنه ؟!!!
قبل از شروع مسابقه اونجا که میتونی در جه سختی بازی رو هم دستکاری کنی کلا همه assistance ها رو خاموش کن.... تا کلا اختیار ماشین دست خودت باشه!!!
black years
05-02-2013, 15:40
قبل از شروع مسابقه اونجا که میتونی در جه سختی بازی رو هم دستکاری کنی کلا همه assistance ها رو خاموش کن.... تا کلا اختیار ماشین دست خودت باشه!!!
یعنی الان که این همه مرحله رفتم نمیشه کاریش کرد ؟؟؟
یعنی الان که این همه مرحله رفتم نمیشه کاریش کرد ؟؟؟
نه اشتباه گرفتی دوست من...
منظورم قبل از انجام هر مسابقه_ست...اگه دقت کنی در هر مسابقه درست یه جا قبل از شروع مسابقه شما باید کلید start رو برنی تا بره توی بازی(همونجا که ماشین شما رو از نمای کنار نشون میده)منظورم اونجا بود....
hosein_1256
12-02-2013, 21:01
مشکل اجرای بازی Dirt 3 با این فایل حل میشه
دانلود فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر یادتون نره
Arash TransAm
23-05-2013, 14:46
سلام بچه ها...
من بازی رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم و وقتی که خواستم بازی رو اجرا کنم (دبل کلیک) کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و هیچ اروری نداد... حدس زدم از Games For Windows باشه... رفتم بازش کنم ارور داد که باید برنامه Windows Live Id رو برای آپدیت کردن Games For Windows داشته باشی!!!!!!!!!! :|
وقتی هم که میخوام Windows Live Id رو نصب کنم... اونم ارور میده که: Your Sistem Has Not Been Modified
لازم به ذکر هم هست که سیستمم خیلی قویه...
با تشکر
Viva Us Cars
سلام به همه دوستان.یه سوال داشتم.من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم ولی موقعی که روی ایکون بازی کلیک میکنم اخطار میده به این شرح:
the program cant start because SKIDROW.dll is missing from your computer.try reinstalling the progrem to fix this program.
مشکل به نظر شما از کجا میتونه باشه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:n16:
black years
10-06-2013, 21:51
سلام به همه دوستان.یه سوال داشتم.من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم ولی موقعی که روی ایکون بازی کلیک میکنم اخطار میده به این شرح:
the program cant start because SKIDROW.dll is missing from your computer.try reinstalling the progrem to fix this program.
مشکل به نظر شما از کجا میتونه باشه.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:n16:
احتمال میره موقع نصب ، آنتی ویروس این فایل رو حذف کرده باشه.
دوستان متخصص بیشتر میتونند کمکتون کنند...
ممنون دوست عزیز.پس من انتی ویروس رو از کار میندازم و دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه.
دوستان من دوباره بازیو نصب کردم و انتی ویروس رو از کار انداختم اما باز هم همون اخطار رو میده.به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟:n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.