مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
ورزش3: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: همه راهها را رفتهام، به وزير اقتصاد و مسئولان اقتصادي اعلام کنيد آمادهام پرسپوليس واگذار شود محمد رويانيان در مورد واگذاري باشگاه فوتبال پرسپوليس گفت: از مسئولان اقتصادي بخواهيد، من همه راهها را رفتهام، پرسپوليس آماده است که به بخش خصوصي واگذار شود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حاشيه مراسم ارائه گزارش سرمايهگذاري خارجي در وزارت اقتصاد گفت: از آقاي وزير اقتصاد و آقاي وزير محترم ورزش خواهش ميکنم، اجازه دهيد که امسال پرسپوليس واگذار شود.
رويانيان گفت: همه کارها را کرديم و از اول امسال هم ميتوانستيم خصوصيسازي کنيم.
وي در مورد نحوه واگذاري باشگاه پرسپوليس گفت: واگذاري از طريق فرابورس خواهد بود. انشاءالله شرکتي که اين باشگاه را بخرد، تبديل به شرکت سهامي عام خواهد شد، سهام آن در اختيار مردم و هواداران قرار خواهد گرفت.
رويانيان در مورد ارزش باشگاه پرسپوليس گفت: ارزش آن بايد در حراج مشخص شود.
بچهها این جشن پرسپولیس رو بگیرید حتماً ... قشنگه، به خصوص این بخش تقلید صدا و حرکات نمایشی یوسف کرمی ...
کارش خوب بود ...
غلام پیروانی و بخشهایی از فردوسیپورش خوب بود، صحنه آهستههاش هم هر چند یه خورده Repeat داشت ولی در کل قشنگ بود ...
راستی جشن خوبی بودا ! دست رویانیان درد نکنه ...
هم پیرهن جدید رو رونمایی کرد، هم از پیشکسوتا تقدیر کردن و هم یه جشنی بود و دور هم خوش بودن : دی
دو تا خبر حاشیهای خوب ... :
+
پیراهن جدید پرسپولیس با فناوری Quick Dry / شش خط نشانه چیست؟!
آیا سازمان لیگ اجازه استفاده از این پیراهن را می دهد؟
مرجع خبری پرسپولیس : اما در طرح جديد پيراهن سرخها 6 خط با رنگ مشكي روي آستينها كار شده كه خيليها را با اين سوال مواجه كرده كه آيا اين شش خط به نشانه ششتاي معروف دربي 52 روي آستينها نقش بسته يا نه؟
سهشنبه شب هفته گذشته و در جريان جشن شعبانيه پرسپوليس نوبت به يكي از آيتمهاي مهيج برنامه رسيد تا نگاه عكاسان، خبرنگاران و البته هواداران و پيشكسوتان كنجكاو پرسپوليس به استيج و جايي كه رويانيان و مسوولان باشگاه ايستاده بودند جلب شود.
به دعوت رويانيان و مجريان برنامه و با هماهنگي قبلي يك هوادار شهرستاني خوش ذوق روي استيج آمده بود تا از پيراهن جديد پرسپوليس كه به تن يك مانكن پلاستيكي پوشانده شده بود رونمايي شود. با شمارش معكوس و خاموش كردن پروژكتورها لحظه رونمايي از پيراهن فرارسيد و با برداشتن پارچه بزرگ قرمزرنگ همه با پيراهني كه قرار است امسال بر تن ستارههاي تيم برود آشنا شدند.
آخرين فناوري در پيراهن جديد
اين پيراهن از فناوري جديد Quick dry بهره ميبرد كه بعد از 90 دقيقه بازي و با وجود از دست رفتن آب زيادي از بدن بازيكن حتي يك گرم به وزن آن اضافه نميشود چرا كه بافت پيراهن آب بدن بازيكن را جذب و خيلي زود بخار ميكند. طرح پيراهن هم يك طرح اختصاصي است از شركت آلاشپورت آلمان كه جزو طرحهاي سال 2012 اين برند قرار ميگيرد. جالب اينكه طرح فوق قرار بوده كاملا مخفي بماند اما يك بار در اردوي دبي و فروشگاه آلاشپورت و بار ديگر در جشن شعبانيه باشگاه لو رفت. ظاهرا قرار بوده اين اتفاق در مراسمي ويژه رخ دهد اما به نظر ميرسد تا روز 29 تيرماه و مصاف با صنعت نفت آبادان بايد منتظر ماند.
ششخط به نشانه ششتاييها؟
با نگاه اول به پيراهنهاي اين فصل پرسپوليس ذهن به سمت و سوي پيراهنهاي دانمارك در جامهاي جهاني گذشته ميرود اما در طرح جديد پيراهن سرخها 6 خط با رنگ مشكي روي آستينها كار شده كه خيليها را با اين سوال مواجه كرده كه آيا اين شش خط به نشانه ششتاي معروف دربي 52 روي آستينها نقش بسته يا نه؟ جواب البته «نه» است چرا كه اين مساله كاملا اتفاقي رخ داده و عمدي در كار نبوده است. خطوط سفيد و مشكي روي پيراهن و يقه گردي كه پيراهن دارد، روي هم رفته طرح جذابي را جلوي چشم هواداران قرار خواهد داد كه البته آلاشپورت به خاطر كپيهاي غير مجاز توليديهاي داخلي سعي دارد خيلي سخت و دير اين طرح را جلوي چشم عموم قرار دهد. ظاهراً تركيب مشكي، قرمز، سفيد و سفيد، قرمز، مشكي هم به ترتيب براي لباسهاي دوم و سوم پرسپوليس به كار خواهد رفت.
دستكاري روي پيراهنهاي آماده
اتفاق مهم و البته عجيب در لباسهاي اين فصل پرسپوليس را نه آن برند آلماني بلكه خود باشگاه رقم زده است. در همان جشن سهشنبه شب بلافاصله بعد از رونمايي از پيراهن، يكي از مجريان برنامه اعلام كرد روي آستين پيراهن عنوان «لا اله الا ا...» نقش بسته كه براي بسياري از حضار عجيب و جالب بود اما اصل قضيه چيز ديگري است. در طرح آل اشپورت تنها 6 خط مشكي روي لباسها ديده ميشود كه به موازات هم قرار گرفتهاند اما ظاهراً در لباس رونمايي شده دستكاريهايي اعمال شده بود تا آن خطوط به شكل لا اله الا ا... دربيايد. ظاهراً اين خواسته مسوولان باشگاه پرسپوليس است كه اين عنوان روي آستينها باشد و همين مسأله باعث شده پيراهنهاي آماده تحويل پرسپوليس دچار مشكل شود. چنانچه مسوولان باشگاه بخواهند اين تغيير رخ دهد مدتي زمان خواهد برد تا 6 خط روي آستينها به شكل عنوان جديد درآيد. از طرفي بايد ديد مسوولان سازمان ليگ و فدراسيون اجازه چنين كاري را خواهند داد يا نه. 4 سال پيش و در آستانه ليگ هفتم حبيب كاشاني پرچم ايران را به لباسهاي پرسپوليس اضافه كرد و حالا رويانيان قصد چنين تغيير مهمي را دارد كه بايد ديد عملي خواهد شد يا نه.
+
رویانیان :باشگاه پرسپولیس آماده واگذاری شد
مرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: همه راهها را رفتهام، به وزیر اقتصاد و مسئولان اقتصادی اعلام کنید آمادهام پرسپولیس واگذار شود
محمد رویانیان در مورد واگذاری باشگاه فوتبال پرسپولیس گفت: از مسئولان اقتصادی بخواهید، من همه راهها را رفتهام، پرسپولیس آماده است که به بخش خصوصی واگذار شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در حاشیه مراسم ارائه گزارش سرمایهگذاری خارجی در وزارت اقتصاد گفت: از آقای وزیر اقتصاد و آقای وزیر محترم ورزش خواهش میکنم، اجازه دهید که امسال پرسپولیس واگذار شود.
رویانیان گفت: همه کارها را کردیم و از اول امسال هم میتوانستیم خصوصیسازی کنیم.
وی در مورد نحوه واگذاری باشگاه پرسپولیس گفت: واگذاری از طریق فرابورس خواهد بود. انشاءالله شرکتی که این باشگاه را بخرد، تبدیل به شرکت سهامی عام خواهد شد، سهام آن در اختیار مردم و هواداران قرار خواهد گرفت.
رویانیان در مورد ارزش باشگاه پرسپولیس گفت: ارزش آن باید در حراج مشخص شود
منبع هر دو خبر: مرجع خبری پرسپولیس
(:دی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت باشگاه پرسپوليس: حسين ماهيني درباره شرايط پرسپوليس گفت: بدنسازي را به خوبي تمام کرديم و در حال حاضر با خروج از فشار بدنسازي تمرينات به گونهاي است که بدنها کم کم آماده مسابقات ميشود و در حال حاضر کارهاي سرعتي انجام ميدهيم.
وي افزود: در سه، چهار جلسه تمريني که با حضور آقاي مانوئل انجام داديم، شرايط خوبي بوجود آمده است. او کارنامه مشخصي دارد و سردار رويانيان يک مربي بزرگ را براي تيم بزرگ پرسپوليس آورد. به نظرم همه چيز براي شروع يک فصل بسيار خوب مهيا شده است و از اينجا به بعد بايد تمام تلاش خود را معطوف به آن کنيم که هر چه بهتر در بازيها حاضر شويم.
ماهيني ادامه داد: هميشه اينطور است که با شروع ليگ همه تيمها چند هفتهاي زمان ميخواهند تا به آمادگي خوبي برسند. البته ما قصد داريم با شروع بازيها امتيازات لازم را جمع کنيم اما در هر صورت تا هفته ششم که بازي دربي انجام خواهد شد، صد در صد آماده خواهيم شد و به يک تيم ششدانگ تبديل ميشويم.
وین رونی
09-07-2012, 19:47
امروز هم که باختیم
2 به 1 به آلمینیوم هرمزگان!!!!
کسی از برنامه تیم خبر داره؟بازی تدارکاتی؟
دومین بازی تدارکانی رو جلوی آلومینیوم باختیم
2گل رو روی اشتباهات فاحش "شهاب گردان" خوردیم
تک گل ما رو هم انصاریفر زد با پاس ماهینی
به نظرم این شکستها مقدمه پیروزیه، ما قهرمانیم!
باخت تو بازیهای تدارکاتی اهمیت چندانی نداره اما من انتظارش نداشتم از آلومینیوم ببازیم این دو تا بازی تدارکاتی که باختیم اونطوری که خبراش تو سایت اومده بود روی اشتباهات فاحش شهاب گردان بوده خدا کنه عملکردش توی بازیهایی لیگ برتر خوب باشه تا حسرت از دست دادن اسمیر آودوکیج نخوریم
عکسا نشون میده تیم خیلی فیزیکی شده
من بازی فیزیکی رو خیلی دوست دارم
"به نظرم" بچهها دارن از جون مایه میزارن/
کسی از برنامه تیم خبر داره؟بازی تدارکاتی؟
فکر کنم پنجشنبه 22تیر با فولاد خوزستان بازی داریم!
ايمون زايد پس از جلسه با رويانيان براي تمديد قراردادش با پرسپوليس به توافق رسيد.
ايمون زايد روز گذشته به ايران آمد و شب گذشته در ديداري با رويانيان شرکت کرد.
پس از اين جلسه زايد با رويانيان به توافق رسيد و قرار است به مدت يک سال ديگر قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد کند. البته پيشنهاد تمديد قرارداد دوساله به وي داده شده که او اعلام کرده تا هنگام ثبت قراردادش به اين موضوع فکر خواهد کرد.
ورزش3
aluminum
11-07-2012, 19:03
پرسپولیس از 7 سهمیه لیگ برتر فقط از 6 تاش استفاده کرده .درسته؟
1-قاضی-2-حسینی-3- بنگر 4- ماهینی 5- گردان و احتمالا 6- پولادی
خانزاده و اسماعیل زاده و انصاری فرد سهمیه زیر 23 سال
اگه اینجوری باشه که یک سهمیه رو سوزندن و میتونست از سهمیه اخر هم استفاده بکنن برای دفاع چپ و یا هافبک دفاعی و یا بازیساز
تا فردا که نقل و انتقالات تموم میشه فکر نکنم بتونن هافبک خوب خارجی و دفاع چپ آسیایی بگیرن.حالا میگن با دروازبان صحبت کردن
MCSE MAN
12-07-2012, 11:44
پرسپولیس از 7 سهمیه لیگ برتر فقط از 6 تاش استفاده کرده .درسته؟
1-قاضی-2-حسینی-3- بنگر 4- ماهینی 5- گردان و احتمالا 6- پولادی
خانزاده و اسماعیل زاده و انصاری فرد سهمیه زیر 23 سال
اگه اینجوری باشه که یک سهمیه رو سوزندن و میتونست از سهمیه اخر هم استفاده بکنن برای دفاع چپ و یا هافبک دفاعی و یا بازیساز
تا فردا که نقل و انتقالات تموم میشه فکر نکنم بتونن هافبک خوب خارجی و دفاع چپ آسیایی بگیرن.حالا میگن با دروازبان صحبت کردن
نه دوست عزيز، سهميه تكميل شده. انصاري فرد هم جزو سهميه ليگ برتري محسوب ميشه
دليلش رو اينجا نوشته كه چرا جزو سهميه ها حساب شده:
واقعا به جز دروازه بان بايد بين هافبك دفاعي و دفاع چپ يه نفر ديگه رو ميگرفتن
مهلت نقل انتقالات براي بازيكن هاي خارجي هم مثل بازيكنان داخليه يا وقت بيشتري ميدن؟
یه خبر جالب (و خوب؟)
تيکي تاکا در تمرين امروز پرسپوليس
پيرمرد پرتغالي اصرار داشت هر تيم در فوتبال دستگرمي حداقل 45 پاس تا رسيدن به دروازه بدهد. ژوزه به بازيکنانش ميگفت نميخواهد داخل محوطه جريمه حريف شويد و فقط پاس بدهيد .
روز سوم تمرينهاي مانوئل براي بازيکنان پرسپوليس روزي متفاوت از ساير تمرينها بود. مانوئل تاکيد داشت بازيکنان در فضاي محدود فوتبال دستگرمي مدام به همديگر پاس بدهند و سرعت پاسها و تعداد پاسهايشان را زياد کنند.
در آن جلسه تمريني کار تا جايي شدت يافت که بازيکنان بعد از پايان تمرين به شوخي به يکديگر ميگفتند: «امروز بارسلونا شده بوديم».
اين اصرار مانوئل در روزهاي بعد هم ادامه داشت و پيرمرد پرتغالي اصرار داشت هر تيم در فوتبال دستگرمي حداقل 45 پاس تا رسيدن به دروازه بدهد. ژوزه به بازيکنانش ميگفت نميخواهد داخل محوطه جريمه حريف شويد و فقط پاس بدهيد. وي بعضا سوسا و نوري را از ارسال پاس به جلو منع ميکرد و خواستار گردش سريع توپ در زمين بود.
اين اتفاق در ديدار تدارکاتي با آلومينيوم هم تکرار شد و پرسپوليسيها در پاسکاري سريع فوقالعاده کار کردند. سرخپوشان در بازي عصر دوشنبه بيشتر از 80 درصد مالکيت توپ را در اختيار داشتند اما در مجموع 7 موقعيت گل به دست آوردند که 3 تاي آن روي ضربات ايستگاهي بود و يکي از آنها هم با پاس به جلوي کيا، پريدن قاضي از روي توپ و ضربه نهايي انصاريفرد گل شد. با تمام اين برتريها - هر چند با اشتباهات گردان و تغييرات زياد در ترکيب - پرسپوليس به تيم ميثاقيان باخت تا مالکيت زياد سرخها بر توپ به چشم نيايد.
با اين حال به نظر ميرسد ژوزه پرتغالي شيفته مالکيت توپ و سيستم بازي اسپانيا باشد حتي اگر حفظ توپ منجر به خلق موقعيت نباشد. بايد ديد مانوئل تا کجا روي اين تاکتيک اصرار ميکند.
منبع: ورزش 3
مهلت نقل انتقالات براي بازيكن هاي خارجي هم مثل بازيكنان داخليه يا وقت بيشتري ميدن؟
بازیکنای خارجی 1هفته بیشتر وقت دارن!
aluminum
12-07-2012, 15:22
نه دوست عزيز، سهميه تكميل شده. انصاري فرد هم جزو سهميه ليگ برتري محسوب ميشه
دليلش رو اينجا نوشته كه چرا جزو سهميه ها حساب شده:
واقعا به جز دروازه بان بايد بين هافبك دفاعي و دفاع چپ يه نفر ديگه رو ميگرفتن
ممنون.
اینجور که توی خبرها اومده خارجی ها یک هفته بیشتر وقت دارن
پرسپولیس هم با دروازه بانی به نام نیلسون در حال مذاکره هست
تیم قبلیش ویکتوریا گیمارش بوده که از سال 2005 که رفته توی این تیم تا فصل قبل دروازبان اصلی تیم بوده و فصل قبل 28 بازی لیگ توی دروازه بوده و تیم ششم لیگ برتر پرتغال شده و 40 گل هم خورده.
اینجوری که من دیدم تیم ویکتوریا گیمارش توی این چند سال تیم متوسطی بوده و تقریبا همیشه وسطهای جدول لیگ پرتغال بوده.و بهترین رتبه شون سال 2007-08 بوده که سوم شدن
با این تفاسیر فکر کنم از لحاظ نام و اعتبار شاید خیلی بهتر از اودوکیچ باشه ولی خب سن بالا و قد کوتاه هم جز معایب این بازیکنه.
البته اینجور بازیکنها رو باید در لیگ دید.کی فکر میکرد اودوکیچ اینقدر خوش بدرخشه.من که فکر میکنم خرید این دروازبان کار درستی هست و امیدوارم قرارداد ببنده
ولی با تمام شدن فصل نقل و انتقالات به نظمر باید یک مقدار نگران خط هافبکمون باشیم.
الان هافبک وسط بدردبخور فقط کریمی و نوری رو داریم و این سوسا که هنوز ندیدمش
شاید موندن بادامکی خیلی به تیم کمک میکرد.امیدوارم توی روزهای باقی مونده به جای خرید دفاع چپ یک هافبک وسط آسیایی بگیرن.(چه دفاعی و چه تهاجمی)
چون دفاع چپ میتونیم از علی عسگر و یا حتی یک از دفاع وسطهامون مثل سید جلال استفاده کنیم
aluminum
12-07-2012, 15:23
می خواستم این دو لینک رو بزارم یادم رفت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هواداران ورزشگاه درفشی فر را فتح کردند/ ۶ هزار نفر حتی روی سقف های استخر زنانه استادیوم پرسپولیس
لیگ برتر - هجوم هواداران پرشمار پرسپولیس مشکلاتی را برای بازی دوستانه این تیم ایجاد کرد.
به گزارش خبرآنلاین ؛ بیش از 6 هزار هوادار علاقمند به پرسپولیس که در آخرین روز نقل و انتقالات به ورزشگاه درفشی فر رفته بودند ، هر طور بود بازی کهکشانی های تیم شان را از نزدیک به تماشا نشستند. جمعیت که تنها 1500 نفرشان برای نشستن روی سکو ، صندلی داشت ، با فشار به درهای ورزشگاه از فنس ها بالا رفتند و خودشان را به محدوده زمین رساندند. آنها حتی از سقف های استخر زنانه مجموعه هم بالا رفتند و مشکلاتی را از این بابت ایجاد کردند. البته این مشکل با تلاش ماموران انتظامی و خراست ورزشگاه خیلی زود حل شد اما هر طور بود خود را به جمع کسانی رساندند که مثل علی پروین ، مشقتیان ، آشتیانی ، حمید درخشان و سعید ترابی از مهمانان ویژه بازی بودند ، رساندند و بازی را تماشا کردند. پرسپولیس تا اواسط نیمه دوم بازی را 2 بر یک از حریف پیش بود.
اولین برد مانوئل با پرسپولیس
پرسپولیس نخستین بردش با مربی جدید پرتغالی جشن گرفت.
به گزارش خبرآنلاین ؛ در بازی دوستانه پرسپولیس که با حضور چشمگیر طرفدارانش در ورزشگاه درفشی فر با فولاد خوزستان برگزار شد ، بازیکنان مربی پرتغالی توانستند با نتیجه 2 بر یک از سد شاگردان حسین فرکی بگذرند در این بازی جواد کاظمیان و محمد فاضی برای پرسپولیس گل زدند و تک گل فولاد را هم ساسان انصاری به ثمر رساند. این اولین برد خوزه مانوئل در دومین بازی دوستانه اش در مقام مربی پرسپولیس است. این بازی بیش از 5 هزار تماشاگر را به ورزشگاه 1500 نفره درفشی فر کشانده بود که همین اتفاق مشکلاتی را ایجاد کرد.
ورزش 3 :مهاجم ليبيايي الاصل تيم فوتبال پرسپوليس که براي تماشاي ديدار تدارکاتي پرسپوليس مقابل فولاد به ورزشگاه درفشي فر آمده بود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خيلي خوشحالم که مي توانم يک سال ديگر کنار پرسپوليس باشم. الان هم از نظر بدني شرايط خوبي دارم.
وي ادامه داد: در ابتداي مذاکراتم با پرسپوليس مشکلات کوچکي وجود داشت که نتوانستيم برسر آنها توافق کنيم. پيش از اينکه از ايران بروم توافق نامه اي امضا کرديم که باشگاه پرسپوليس پس از مدتي برخي شرايط آن را تغيير داد.
زايد در پاسخ به اين سوال که آيا به خاطر مراسم عروسي خواهرش ديرتر از موعد مقرر به ايران بازگشته است؟ گفت: تاخير من به خاطر اين موضوع نبود در توافقي که در باشگاه انجام داده بودم قرار ما اين بود که بعد از مراسم عروسي خواهرم و پايان ماه ژوئن به ايران بازگردم. اما بخاطر اختلافات کوچکي که پيش آمد باشگاه توافق نامه را زيرپا گذاشت و من به همين خاطر کمي ديرتر به ايران آمدم.
مهاجم پرسپوليس درباره اين صحبت رويانيان که گفته بود "من با زايد تلفني صحبت کردم و به او گفتم Good night، اما زايد تلفن را قطع کرد" بيان کرد: اصلا به اين صورت نبود و تنها يک سوء تفاهم شده بود و من متوجه نشدم که چه کسي آن طرف خط است. خيلي خوشحالم که بار ديگر در پرسپوليس هستم اگر بخواهم صادق باشم بايد بگويم حضور من در اينجا دو دليل اصلي دارد که نخستين دليل هواداران خوب پرسپوليس است و دليل دوم هم شخص رويانيان که به من کمک زيادي کرد.
ايمون زايد در پايان عنوان کرد: تابحال در عمر فوتبالي ام نديده بودم که در يک بازي تمريني اين همه تماشاگر به ورزشگاه بيايند. مي توانم بگويم که هواداران پرسپوليس بهترين در دنيا هستم.
ثبت قرارداد "قاتلِ استقلال" با پرسپولیس!
aluminum
13-07-2012, 00:40
انگار هوادارن بدجوری منتظر شروع لیگ هستند.امروز حسابی بازی دوستانه رو شلوغ کرده بودن و...
منم بی صبرانه منتظر دیدن پرپسولیس 91 هستم.
خیلی دوست دارم تیم رو با این ترکیب ببینم
52981
MCSE MAN
13-07-2012, 11:17
خوب خدا رو شكر آخرين بازي دوستانمون رو برديم. پيروزيه روحيه بخشي ميتونه باشه
هيچ جا هم درست ننوشتن تيم داره با چه سيستمي بازي ميكنه
اين كه مانوئل رو پاسكاري تاكيد داره خيلي خوبه چون يكي از بزرگترين نقاط ضعف ايراني ها همين پاس دادن هاشونه ولي اگه تيم بخواد مثل اسپانيا فقط پاسكاري كنه فكر نميكنم خيلي خوب نتيجه بگيره. اون سبك يه سري بازيكن مخصوص ميخواد و هر تيمي نميتونه اجراش كنه. مثلا فرانسه با اين سبك اصلا موفق نبود. ايراني ها هم كه حوصله اين همه حفظ توپ ندارن!
با توجه به بازيكن هايي كه گرفتيم من اين تركيب رو ميپسندم:
گردان
پولادي(فشنگچي) ....... حسيني ....... بنگر ......... ماهيني
سوسا
كاظميان(معدنچي) ......... كريمي(نوري) .......... رضايي(علي عسگر)
زائد(نوروزي) ............. انصاري فرد (قاضي)
معدنچي رو با توجه به اين احتمال زياد مياد گذاشتم ولي اگه نيومد هم فشنگچي ميتونه اونجا هم بازي كنه
يه مقدار اين سيستم هجوميه ولي اگه بخوايم تو يه بازي حساس دفاعي تر هم بازي كنيم ميشه هافبك كنار ها رو كشيد عقب تا سيستم از (2-3-1-4) به 2-1-3-4 تبديل شه
ترکیب مورد علاقهی بنده! :دي
[منبع]دختران سرخ آماده باشند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبری پرسپولیس: جلسه کیمته بانوان هوادار باشگاه پرسپولیس جهت هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص فعالیت های هواداران خانم این باشگاه تشکل شد. پس از حضور موثر کمیته بانوان در نمایشگاه بازی های رایانه ای و تنفیذ حکم دبیر کمیته بانوان هوادار توسط سردار رویانیان دیروز جلسه کمیته بانوان هوادار باشگاه پرسپولیس با حضور اعضای کمیته به دبیری خانم الهام صفوی زاده برگزار شد. نام گذاری کانون هوادارن با نام "بانوان سرخ" انجام گرفت. در این جلسه اهداف اولیه کمیته هواداران با هدف ارتقا نام پرسپولیس، حمایت ویژه از کانون هواداران خانم مورد بررسی قرار گرفت. در همین راستا با توجه به مسئولیت ها اجتماعی باشگاه پرسپولیس این کمیته با هدف سلامتی در ابعاد مختلف زندگی هوادارن برنامه هایی را در دست اقدام دارد که در روزهای آینده به اطلاع هواداران محترم می رساند. در همین راستا دبیر کمیته از کلیه بانوان علاقمند و مشتاق که می توانند در زمینه های مختلف ورزشی، اجتماعی، هنری و علمی فعالیت کنند دعوت به همکاری می کند. همچنین برای حضور پررنگ بانوان در اجتماع و فعالیت های فرهنگی، هنری و ورزشی برنامه های در دست اقدام کمیته می باشد. در همین راستا اعضای کمیته معرفی می شوند: خانم ها: الهام صفوی زاده، بیتا شاه منصوری، فرحناز فریدونی،آیت حسینی، ندا آقا بابایی.
فهرست کامل نفرات پرسپولیس در پایان فصل نقل و انتقالات!
*دروازهبان
شهاب گردان - مسعود داستانی - (احتمالا نیلسون کورهآ)
*مدافعان
سیدجلال حسینی - محسن بنگر - رضا نورمحمدی - محمدحسین کنعانی - حسین ماهینی - مهرداد پولادی - مهدی مهدویکیا - علی خانزاده
*هافبکها
علی کریمی - محمد نوری - روبرتو سوسا - سامان آقازمانی - امیرحسین فشنگچی - حمیدرضا علیعسگری - افشین اسماعیلزاده - جواد کاظمیان - (احتمالا مهرزاد معدنچی)
*مهاجمان
ایمون زاید - کریم انصاریفرد - محمد قاضی - هادی نوروزی - غلامرضا رضایی - روحالله سیفاللهی
yoosef_st
13-07-2012, 15:47
ایول! یعنی معدنچی هم میاد؟
دوسش دارم :)
فهرست کامل نفرات پرسپولیس در پایان فصل نقل و انتقالات!
*دروازهبان
شهاب گردان - مسعود داستانی - (احتمالا نیلسون کورهآ)
*مدافعان
سیدجلال حسینی - محسن بنگر - رضا نورمحمدی - محمدحسین کنعانی - حسین ماهینی - مهرداد پولادی - مهدی مهدویکیا - علی خانزاده
*هافبکها
علی کریمی - محمد نوری - روبرتو سوسا - سامان آقازمانی - امیرحسین فشنگچی - حمیدرضا علیعسگری - افشین اسماعیلزاده - جواد کاظمیان - (احتمالا مهرزاد معدنچی)
*مهاجمان
ایمون زاید - کریم انصاریفرد - محمد قاضی - هادی نوروزی - غلامرضا رضایی - روحالله سیفاللهی
خدایی تیمو ادم نمیدونه کدوم بذاره تو زمین
امسال صددرصد هم لیگ هم حذفی قهرمانیم
اندکی "صبر" سحر نزدیک است!
farshidshd
14-07-2012, 10:43
همینم باعث حاشیه بیشتر در تیم میشه ( البته فقط در ایران )
MCSE MAN
14-07-2012, 10:49
از الآن نميشه گفت ما قهرمانيم. هممون اميدواريم ولي به نظرم بهتره از الآن فشار رواني رو تيم وارد نشه
تيم هاي ديگه هم كم بازيكن ندارن. مخصوصا با اين خرج هاي ميلياردي (حتي چند ميلياردي!) كه اين اواخر دارن ميكنن. جالبه كه همينا معترض خريد هاي ميلياردي بودن!!
ولي مطمئنا امسال خيلي ليگ جذابي خواهد بود با حضور 3 تا تيمي كه عالي بسته شدن
بايد صبر كرد و ديد چي ميشه
حيف شد كه امسال با اين تيم تو ليگ قهرمانان آسيا نيستيم
به اميد قهرماني پرسپوليس:40:
رویانیان: عالمان دینی اجازه دهند در ماه رمضان در لیگ شرکت نمیکنیم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از سفرش به قم و عدم شرکت این تیم در لیگ در ماه مبارک رمضان در صورت اجازه علما خبر داد.
محمد رویانیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: در هفته جاری نزد علمای قم مشرف خواهم شد و پس از ارائه توضیحات در صورت تاکید این عزیزان و اجازه آنها، در ماه مبارک رمضان در لیگ برتر شرکت نخواهیم کرد.
رویانیان ادامه داد: درباره این موضوع در آینده بیشتر با هواداران صحبت خواهم کرد و درباره تصمیم و دیدارهایم، مسائل را ریز به ریز توضیح خواهم داد. به دنبال حفظ ارزشهای دینی و الهی هستیم و برای ما این موضوع اهمیت صد چندان دارد.
به گزارش فارس دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال از پنجشنبه هفته جاری (29 تیر)آغاز میشود. برای مشاهده برنامه 7 هفته اول این رقابتها اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را کلیک کنید.
رویانیان: عالمان دینی اجازه دهند در ماه رمضان در لیگ شرکت نمیکنیم
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از سفرش به قم و عدم شرکت این تیم در لیگ در ماه مبارک رمضان در صورت اجازه علما خبر داد.
محمد رویانیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: در هفته جاری نزد علمای قم مشرف خواهم شد و پس از ارائه توضیحات در صورت تاکید این عزیزان و اجازه آنها، در ماه مبارک رمضان در لیگ برتر شرکت نخواهیم کرد.
رویانیان ادامه داد: درباره این موضوع در آینده بیشتر با هواداران صحبت خواهم کرد و درباره تصمیم و دیدارهایم، مسائل را ریز به ریز توضیح خواهم داد. به دنبال حفظ ارزشهای دینی و الهی هستیم و برای ما این موضوع اهمیت صد چندان دارد.
به گزارش فارس دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال از پنجشنبه هفته جاری (29 تیر)آغاز میشود. برای مشاهده برنامه 7 هفته اول این رقابتها اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])را کلیک کنید.
آره دیگه کسی که از فوتبال چیزی نمیدونه همینه دیگه
خودش میره بازیکن میگیره بعد تازه میاد دنبال مربی
مربی که باید بازیکن میگرفته
خودشون هم فهمیدن چه گندی داره بالا میاد حالا افتادن به رته پته
با وجود اینکه رویانیان رو در تمام زمینهها تا اینجا تحسین کردم و تیم امسالمون رو مدیون زحمات و تفکراتش میدونم، اما نمیشه نسبت به این اقدام آخریش (تعطیلی لیگ تو ماه رمضون و حواشی مرتبط با اون) ساکت موند ...
این مقالهی فرهاد عشوندی در این زمینه عالیه ...
تمام حرفایی که میخواستم بزنم در این باره ...
انتقادیه که باید نسبت به این مدیر خوب وارد بشه ...
پرسپولیس نمی خواهد در لیگ حاضر شود چون سردار رویانیان معتقد است برگزاری لیگ در ماه مبارک به انجام فرایض دینی بازیکنان ضربه می زند. ایشان اولین انتقاد رسمی شان را برای بازی های لیگ - مسابقاتی که تقویم برگزاری اش از اسفند ماه گذشته اعلام شده بود – 4 روز قبل از اعلام نام سرمربی تیمش در جمع رسانه ها مطرح کرد. همان جایی که گفت:« به یک قهر کروش جام حذفی را حذف می کنند ، ماه رمضان که ماه عبادت است را با برگزاری لیگ...»
لیگ برتر ایران حداقل 5 دوره است که در ماه مبارک رمضان به صورت منظم و بعد از اقطار برگزار می شود و آمار نشان می دهد میزان استقبال خانواده ها از بازی های لیگ برتر در این ماه به مراتب بیش از ماه های دیگر سال است. تجربه شیرین بازی های پر از تماشاگر در هفته های اول لیگ در این سال ها با کمترین حد از بی احترامی به بازیکنان ، داوران و ... تنها گویای حقیقتی شیرین است؛ مردم به حرمت ماه مبارک رمضان هم که شده ، فضای ورزشگاه را پاک نگه می دارند . اتفاقی خوشایند که این بار به دلیل ناراحتی سردار دوست داشتنی طرفداران پرسپولیس باید تعطیلش کنیم.
آقای رویانیان شما از آزردگی خاطر علمای گرانقدر در این باره سخن گفته اید. اتفاقی که پس از انتقادات شما به عنوان چهره ای متشرع تشدید شد و خاطر این بزرگواران را آزرده کرد. آزرده از اینکه که مبادا گروهی برای رسیدن به موفقیت بازیکنان شان را ترغیب به روزه خواری در ملاء عام و پیش چشم مردم کنند.
آیا شما از این دست مدیران هستید؟ آیا بازیکنان تان را سوار بر اتوبوس تا فاصله 8 فرسخی از شهر می برید و بر می گردانید تا مسافر باشند؟ شما که مجموعه ورزشی تان یکی از مجهزترین استادیوم های تمرینی ایران است و مشکلی از بابت نور ندارد ، چرا برای مسابقاتی که قرار است ساعت 22 شب برگزار شود ، در همان ساعت از شب تمرین نمی کنید تا بازیکنان تان هم بتوانند مسابقات شان را برگزار کنند و هم به فرایض دینی شان در دیگر ساعات روز برسند؟
اصلا اگر به احترام گفته شما لیگ برای یک ماه تعطیل شود ، تمرینات تیم تان را تعطیل می کنید؟ یک ماه بازیکنان تان می روند تا به فرایض دینی شان برسند؟ سرمربی گرانقیمت پرتغالی تان به کشورش می رود ؟ پرسپولیس تعطیل می شود یا بازیکنان حرفه ای تان تمرین خواهند داشت؟ تمرینات تان در این ماه در چه ساعتی برگزار می شود؟ قبل یا بعد از افطار؟ تمرینات تان حتما بعد از ساعت افطار است؟ پس شما که آن ساعت تمرین می کنید حتما مشکلی بابت برگزاری مسابقه ندارید.
آقای رویانان ؛ تنها لحظه ای خود را جای کارگرانی بگذارید که در همین گرمای هوا همین طور که فرایض دینی شان را به جای می آورند ، پای کوره سوزان ایستاده اند و کار می کنند. آنها که به عکس بازیکنان شما شاید حتی توان خوردن 2 وعده مرغ در ماه را در کنار خانواده های شان نداشته باشند.
سردار دوست داشتنی ؛ هم شما و هم ما می دانیم که نگرانی مراجع و علمای گرانقدر را می توان با تشریح حقایق درباره مسابقات لیگ برطرف کرد نه اینکه با حساسیت زایی بحرانی جدید برای فوتبال ملی مان به راه انداخت. شما دوست بزرگوار که از میان هزاران مربی حرفه ای ، کسی را به تیم تان آوردید که قصه دشمنی اش با مربی تیم ملی را حتی خواجه حافظ شیرازی هم شنیده فکر نمی کنید با کمی همدلی می توان کمک کرد تا فوتبال مان راهی جام جهانی شود و می شود شرایط را بدتر از این نکرد. وقتی عربستانی ها می توانند در ماه مبارک رمضان بازی های شان را برگزار کنند ؛ وقتی در 5 سال گذشته این مسابقات بی هیچ مشکلی برگزار شده است چرا چنین فضا را متشنج کنیم. خدای ناکرده مشکل از زمانی نیست که پرسپولیس برای انتخاب مربی از دست داده؟ نکند پرسپولیس کهکشانی تان آماده نیست؟
فرهاد عشوندی / خبرآنلاین
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، علي پروين در حاشيه نشست امروز پيشکسوتان پرسپوليس گفت: هواداران بايد صبور باشند و به تيم زمان بدهند تا جفت و جور بشود. آن وقت اين تيم جواب خوبي ميدهد. اينها صحبتهاي علي پروين است که سرد و گرم اين فوتبال را چشيده است. پروين اين روزها در صحبتهاي خود از هواداران ميخواهد زمان کافي را به تيم بدهند. گفت و گوي پروين را بخوانيد:
پرسپوليس در سومين بازي تدارکاتي خود برابر فولاد خوزستان به پيروزي رسيد، آيا اين نتيجه را به معناي آمادگي تيم براي شروع ليگ ميدانيد؟
بازيهاي تدارکاتي زياد مهم نيست. نه روي باختش بايد حساب کنيم و نه روي پيروزي در آن. بازي تدارکاتي براي شناخت تيم است. من اعتقاد دارم پرسپوليس بايد در بازيهاي اول و دوم ليگ خودش را بشناسد.
ارزيابي شما در خصوص جايگاه واقعي پرسپوليس چيست؟
زمان خود ما در بازيهاي اول امتياز ميداديم، اما در همان فصل راحت قهرمان ميشديم. در بازيهاي اول مربي تازه ميخواهد بازيکنان را بشناسد. با اين تيمي که بسته شده، توقع مردم بالا رفته است ولي بايد کمي زمان بدهيم. ما ميخواهيم پرسپوليس را به جايگاه واقعي خودش برسانيم و به اميد خدا بعد از هفتههاي اول با 4، 5 پيروزي، خستگي را از تن همه ما بويژه سردار رويانيان خارج کنند.
شما هميشه از پرسپوليس دهه 60 به عنوان پرسپوليس رويايي ياد کرده ايد، فکر ميکنيد تيم فعلي بتواند بخشي از آن خاطرات را زنده کند؟
الان فوتبال تغيير کرده است، فاصلهها کمتر شده است. من دلم ميخواهد اين تيم سختيهاي چند سال اخير را جبران کند اما دهه 50 و 60 يک چيز ديگر بود. پرسپوليس الان هم يک چند سالي ميشود که از قهرماني دور شده است ولي به اميد خدا با کارهايي که انجام شده، بتوانيم همان پرسپوليسي را ببينيم که همه را خوشحال ميکرد.
در حالي که همکاري خوبي بين شما و رويانيان وجود دارد، بعضي مسائلي را مطرح ميکنند که با حضور مربي خارجي نقش شما کمتر خواهد شد، در اين باره چه نظري داريد؟
به اين حرفها توجه نکنيد. ما آمدهايم که با هم دوباره پرسپوليس را بسازيم. من همانطور که حضور دارم که در زمان دنيزلي بودم. ميروم و به تمرينات سرکشي ميکنم. نظر من اين بود که پرسپوليس يک مربي درجه يک ميخواهد. پرونده آقاي مانوئل هم خوب است. حالا همه چيز بستگي به نتايج دارد ولي با اين بازيکنان منتظر نتايج خوب هستيم.
وقتي پرسپوليس در حال جذب بازيکنان بود جوسازيهاي زيادي شد، اما در مورد ساير تيمها اينطور نيست؟
سردار در برنامه ورزش و مردم حرف قشنگي زد. وقتي قرار است باشگاه 40 تا 50 درصد بودجه را تامين کند، بايد يک حرکتي از خودش نشان بدهد. اين حر ها که پول نفت و بنزين است، معني ندارد و حرف بيربطي است. اگر حرکتي نشود، پول از کجا بيايد؟
چرا الان که بعضي باشگاهها در حال جذب بازيکنان ميلياردي هستند کسي حرفي نميزند؟شايد به اين خاطر است که بازيکنان ما بيشتر به چشم مي آمدهاند.
به نظر شما الان تيم از نظر مهره کامل است؟
تيم خوبي بسته شده اما يک گلر خوب ديگر ميخواهيم. البته آقاي گردان خوب است ولي براي خود او هم بهتر است که يک دروازه بان خوب ديگر کنارش باشد.
براي هواداران صحبتي داريد؟
هواداران بايد صبور باشند. بايد حوصله کنند و طاقتشان را بالا ببرند. الان تيم خوبي بسته شده است، هم بازيکن خوب داريم، هم مربي خوب، ولي کمي زمان ميبرد تا همه اينها با هم جور بشوند. مطمئنا اگر هواداران حمايت کنند، اين تيم خواسته آنها را بر آورده ميکند.
وین رونی
14-07-2012, 21:37
اینطور که هست اگه پرسپولیس تو لیگ هم شرکت کنه سردار بازیکنان را مجبور میکنه تو ماه رمضان روزه بگیرن
تو حالت عادی با این گرما نمیشه روزه گرفت چه برسه بخواهی تمرین کنی و مسابقه بدی
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس؛ امیر فرزند احمد رضا عابدزاده که مدت ها منتظر فرصت برای پیوستن به تیم پرسپولیس بود، پس از مذاکره با مدیر عامل باشگاه با قراردادی سه ساله به جمع سرخپوشان پایتخت پیوست.امیر عابدزاده در این خصوص گفت: چون دوست ندارم در آمریکا فعالیت کنم، تصمیم گرفتم به وطن بازگشته و در تیم محبوبم پرسپولیس بازی کنم.فرزنده عقاب آسیا که یک پرسپولیسی تمام عیار است پس از حضور در ایران قراردادی سه ساله با باشگاه پرسپولیس به امضاء خواهد رساند.امور اداری برای جذب این بازیکن در حال انجام است و امیر به زودی در تمرینات پرسپولیس حضور خواهد یافت.امیر عابدزاده یک پرسپولیسی تمام عیار مانند پدرش است و دوست داشت فوتبالش را در ایران دنبال کند. امیدواریم در آینده با کسب تجربه و درخشش در میادین گوناگون، بخشی از خاطرات پدرش را برای هواداران پرسپولیس زنده کند.
مهرزاد معدنچي در خصوص آخرين وضعيتش اظهار داشت: پس از اينکه روز پنجشنبه با سردار رويانيان ديدار داشتم همراه شيريني معاون باشگاه و سرپرست موقت تيم و زايد به ورزشگاه درفشيفر رفتم تا بازي با فولاد را ببينم. پس از اين اتفاقات قرارداد داخليام را بستم و هيچ مشکلي نبود.
وي افزود: پس از اين اتفاق، سعيد شيريني به من گفت با توجه به اينکه بازيکن آزاد هستم مشکلي براي ثبت قراردادم وجود ندارد و با خيال راحت تمرينم را شروع کردم. روز گذشته پس از اينکه همه چيز امضا شده بود سرپرست پرسپوليس به من گفت به دليل گرفتاري امروز قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت ميشود. امروز شيريني را در تمرين ديدم اما ديگر با او حرفي نزدم چون قرارداد داخليام را امضا کردم و تا اول مرداد وقت است که قراردادم را ثبت کنم. هر موقع صلاح بود براي ثبت قراردادم آمادهام.
معدنچي خاطرنشان کرد: وقتي در بازي فولاد وارد ورزشگاه درفشيفر شدم و لطف هواداران را ديدم به اين واقعيت پي بردم که يکي از بهترين انتخابهاي خودم را انجام دادم. در پرسپوليس دو سال بازي کردم و خاطرات خوبي دارم و اکنون هم با تمام انگيزهام ميخواهم دوباره در اين تيم سال موفقي داشته باشم. رابطه من و پرسپوليس قلبي است. من يک سال در شرايط فوتبالي نبودم اما حالا آمدهام که جواب مثبتي به اعتماد باشگاه، کادر فني و هواداران خونگرم اين تيم بدهم.
وي در پاسخ به اين سؤال که ميگويند مصدوم هستي، گفت: واقعاً نميدانم اين حرفها از کجا آمده و چرا زده ميشود. پس از جلسه امروز و بعد از اينکه قراردادم را بستم ديداري خصوصي با ژوزه داشتم. او حرفي به من زد که واقعاً من را سورپرايز کرد. به من گفت واقعاً در تمرين امروز که پا به توپ شدي، با نشاط و با انگيزه بودي. حتي در فوتبال امروز دو گل زدم و ژوزه از من راضي بود.
اين بازيکن افزود: بايد به آمادگي بدني لازم برسم، حتي روز جمعه که تمرينات تعطيل بود من و زايد تمرينات اختصاصي انجام داديم. مطمئن باشيد از نظر پا هيچ مشکلي ندارم و ژوزه نيز آنقدر حرفهاي است که ميداند چه بازيکناني را لازم دارد.
معدنچي تاکيد کرد: ژوزه به من گفت تو را آرام آرام ميخواهم، عجله نکن و راحت به شرايط آرماني برس. من تو را در هفته دوم و سوم با توجه به اينکه تأييدت کردهام لازم دارم.
معدنچي با اشاره به تماس يک ماه پيش رويانيان اظهار داشت: حدود يک ماه پيش از پرسپوليس با من تماس گرفتند و گفتند در ليست دنيزلي جاي داري. دکتر فريد زحمت کشيدند و از من تست پزشکي گرفتند، 10 جلسه هم با چيذري تمرين کردم و عکسهاي مختلفي هم از پايم گرفته شد و خدا را شکر مشکلي نداشتم اما شرايط طوري شد که دنيزلي به ايران نيامد.
معدنچي با تشکر از رويانيان تأکيد کرد: جا دارد از مردانگي رويانيان تشکر کنم چون سر حرفش ماند. رويانيان به من گفت اگر در تست پزشکي خوب باشي تو با مايي. عليرغم اينکه دنيزلي رفت او مردانگي کرد و به قولش عمل کرد. خيلي از مديران هستند که نظرشان ساعتي تغيير ميکند اما من به رويانيان يک قول ميدهم و آن هم اينکه با تمام وجودم به پرسپوليس خدمت خواهم کرد.
ورزش 3
[منبع]بنگر: آخر فصل معلوم میشود چه تیمی جام میگیرد و روسیاهی به چه کسانی میماند! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبری پرسپولیس: محسن بنگر گفت: الان هر صحبتی داشته باشیم فقط حرف است، اما آخر فصل معلوم می شود چه کسی جام را می گیرد و رو سیاهی به چه کسانی می ماند. مدافع میانی پرسپولیس گفت: کاری نداریم که سایر تیم ها چگونه بسته شده اند و چه نفراتی در اختیار گرفته اند. آنچه اهمیت دارد این است که پرسپولیس با هدف قهرمانی بسته شده است. ما به بازی ها و عملکرد خودمان نگاه می کنیم. الان هر صحبتی فقط حرف است اما آخر فصل معلوم می شود چه کسی جام می گیرد و رو سیاهی به چه کسانی می ماند. وی با اشاره به برخوردهای متفاوت با رویدادهای نقل و انتقالات گفت: نمی دانم این تبعیض ها از کجا ناشی می شود. وقتی ما با پرسپولیس قرارداد می بستیم طوری برخورد شد که گویی این پول حرام است اما حالا نقل و انتقال های میلیاردی حلال است. احتمالا هر کس بر اساس سقف پول بگیرد، محکوم می شود. بنگر در ارتباط با شرایط تیم با توجه به نزدیکی اولین مسابقه لیگ برتر تصریح کرد: همه چیز خیلی خوب پیش رفته است. تمرینات تاکتیکی خوبی داشتیم و تقریبا آماده هستیم. به هر حال همه تیم ها بعد از هفته های دوم و سوم تازه جا می افتند و این مساله برای پرسپولیس هم وجود دارد، چون تغییرات زیادی داشته ایم، اما این بدان معنی نیست که از همین بازی اول دنبال کمتر از سه امتیاز باشیم. با حضور آقای مانوئل همه چیز خوب پیش می رود.
+
پن: خیلی حال کردم با حرفاش
اونا میلیاردی خرج میکنن میشه درایت مدیرشون،
واسه ما میشه پول بیتالمال!
ایشالا تو زمین برتریمون رو بهشون نشون میدیم
[منبع]مطلبی دربارهی استادیوم آزادی تهران! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبری پرسپولیس: دوستاني كه حالا هزار نفر هزار نفر از ظرفيت آزادي ميكاهند، نه تنها قدرت احداث سازهاي با ده درصد عظمت آن را ندارند، بلكه گاهي حتي نميتوانند از درهاي ورودي و خروجي اين بنا به درستي استفاده كنند.
1- دو روز پيش سايت معتبر و آمريكايي بليچر ريپورت كه تخصصش عمدتا پرداختن به رشتههاي پرهوادار و حرفهاي ينگهدنيا مثل بسكتبال NBA و هاكي NHL است، فهرستي جديد از 50 ورزشگاه برتر دنيا را ارايه كرد كه در ميان اسامي ذكر شده در آن، نامي ديرآشنا و به شدت دوستداشتني براي ايرانيان به چشم ميخورد؛ استاديوم آزادي تهران! اين پايگاه اينترنتي مشهور، از ورزشگاه قديمي و خاطرهانگيز پايتخت ايران، به عنوان يكي از 50 استاديومي نام برده است كه هواداران فوتبال قبل از مرگشان بايد آنها را ببينند. كرنش مراجع بينالمللي و موثق خبري – تحليلي در قبال آزادي 40 ساله ايرانيان، در حالي همچنان ادامه دارد كه اين ورزشگاه به تازگي آماج حملات بيرحمانه برخي از مسوولان كشور خودمان قرار گرفته است. الان مدتهاست كه دعوا بر سر كاستن از ظرفيت آزادي ادامه دارد و هر روز تخمين تحقيرآميز جديدي در اين مورد به گوش ميرسد؛ اول ميگفتند 90 هزار نفري است، بعد رفته رفته كاشف به عمل آمد كه اين بناي عظيم ورزشي 80 تا 85 هزار نفر گنجايش دارد و تازگيها حتي اعدادي مثل 75 هزار نفر هم به گوش ميرسد! در مملكتي كه مديران پرمدعايش حتي توانايي يك دور چاپ و توزيع دقيق بليت براي آگاهي از گنجايش واقعي استاديوم آزادي را ندارند، آقايان هر روز به حربهاي جديد براي كوچك جلوه دادن اين ورزشگاه متوسل ميشوند. يك روز سكوها را متر ميگيرند و عدد حاصله را بر ابعاد بدن انسان تقسيم ميكنند و روزي ديگر، دست به دامان «گوگلارث» ميشوند تا ثابت كنند اجداد ما چقدر سادهلوح بودند كه اسم اين بنا را گذاشته بودند «يكصد هزار نفري»! اگر اين تقلاها و به در و ديوار كوبيدنها صرفا جنبه علمي و حقيقتجويانه داشت، ميشد راحتتر تحملشان كرد، اما لحن تحقيرآميز بسياري از اين دوستان محاسبهگر، نشان ميدهد مشكل احتمالا از جاي ديگري است و نوعي لجاجت و عناد در اين ميان به چشم ميخورد.
2- اينكه «ورزشگاه آزادي واقعا چقدر جا دارد؟» ميتواند يك پرسش طبيعي و منطقي باشد كه يافتن پاسخش با راهكارهاي نه چندان پيچيده جاري نيز ممكن است. با اين وجود بعيد است بتوان دريافت جواب درست اين سوال را از كساني توقع كرد كه حتي قدرت برنامهريزي براي پنج بازي جام حذفي را هم ندارند و همانجا، روي كاغذ يكي، دو مسابقه كم و زياد ميآورند تا مثلا داربي تهران ناگهان دو ماه جلو بيفتد. پاسخها و تحليلهاي كنوني ارايه شده از سوي آقايان مسوول در فدراسيون فوتبال پيرامون گنجايش استاديوم آزادي، همانقدر دقيق و قابل استناد به نظر ميرسند كه ارقام كيلويي و فلهاي اعلام شده در مورد تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاهها! فارغ از اين كشمكشها اما، پرسش مهم ديگري كه در واكنش به كوششهاي امروز دستاندركاران فوتبال ايران به وجود ميآيد آن است كه مگر ما در اين سالها چه كردهايم و چه ساختهايم كه حالا همه قدرتمان را صرف هر چه كوچكتر نشان دادن تنها ورزشگاه استاندارد كشورمان ميكنيم؟ آنها كه امروز خطكش دستشان گرفتهاند و به جان سانتيمترها افتادهاند تا شايد چند صد نفر ديگر از ظرفيت آزادي كم كنند و همانها كه هنگام محاسبات مثلا ميليمتريشان يادشان ميرود سهمي هم براي هزاران ساكن سرگردان راهروها و راهپلههاي آزادي در مسابقات مهم كنار بگذارند، ميتوانند توضيح بدهند در اين سالها چه دستاوردي در حوزه زيرساختهاي ورزشي براي ايرانزمين به ارمغان آوردهاند كه حالا فقط بار «يكصد هزار نفري» بودن آزادي روي گردهشان سنگيني ميكند؟ آيا غير از اين است كه فقر شديد كشورمان در اين حوزه همين حالا باعث شده است استان پهناور لرستان حتي يك استاديوم كوچك نيمهاستاندارد هم نداشته باشد و تيم تازه صعود كرده اين خطه، در بدو كارش مجبور به خانه به دوشي شود؟ پروژه پرسر و صداي احداث استاديومهاي 15 هزار نفري در دولت قبلي به كجا انجاميد كه اكنون برخي از دوستان همه زورشان را ميزنند تا مليترين سازه ورزشي ايران را كه با امكانات 40 سال پيش احداث شده، محقر جلوه بدهند؟
3- بليچر ريپورت به كاربرانش توصيه ميكند قبل از مرگشان ورزشگاه آزادي را ببينند، اما شايد مسوولان اين سايت ندانند كه برخي سوءمديريتهاي حاكم بر اداره همين استاديوم زيبا و رويايي باعث شده خيليها بلافاصله بعد از تماشاي آن در آغوش مرگ جا بگيرند! دوستاني كه حالا هزار نفر هزار نفر از ظرفيت آزادي ميكاهند، نه تنها قدرت احداث سازهاي با ده درصد عظمت آن را ندارند، بلكه گاهي حتي نميتوانند از درهاي ورودي و خروجي اين بنا به درستي استفاده كنند؛ چه، اگر غير از اين بود، هفت هموطن بيگناهمان به دليل بينظمي در باز و بسته شدن همين درها، غريبانه جان نميدادند و نونا پسانين، دونده نوجوان و معصوم ايراني زير بار يكي از همين درهاي زهوار در رفته و فرسوده نخاعش را از دست نميداد. شايد بتوان با «آزادي» معاملههاي ديگري غير از تحقير گنجايشش انجام داد؛ مثلا موتورخانهاش را تعمير اساسي كرد تا ديگر جان كارمندي را تنها يك هفته قبل از فرا رسيدن دوران بازنشستگياش نگيرد يا شايد بتوان دستي به سر و گوش سقفش كشيد تا خريداران بليتهاي 10 هزار تومانياش، «چكهباران» نشوند!
4- «آزادي» ايراني، در حالي در داخل كشور خودمان هر روز آب ميرود كه اعتبارش نزد محاكم منصف و موثق بينالمللي كماكان پابرجاست. حظ تماشاي فوتبال در بزرگترين ورزشگاه خاورميانه، همه جاي دنيا همچنان به رسميت شناخته ميشود، حتي اگر عدهاي در ايران ارج و قرب استاديومي را كه چهار دهه قبل طي فقط سه سال ساخته شده و به بهرهبرداري رسيده دستكم بگيرند و هر روز ضربهاي كاريتر بر سرش بكوبند.
ragbar12
16-07-2012, 17:16
سید جلال حسینی:
ژوزه خشن نیست،جدی است/تا دیروز چه میگفتند،حالا چه قراردادهایی میبندند!
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: آنهایی که دیگران را متهم میکردند حالا چگونه عمل میکنند و چه قراردادهایی میبندند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سید جلال حسینی گفت: با تمرینات حساب شدهای که آقای مانوئل برنامه ریزی کردهاند، برای شروع لیگ آماده شدهایم و با ادامه این روند هواداران هر هفته عملکرد بهتری را از تیم میبینند. برنامه بدنسازی خوبی داشتیم. بعد از اینکه مانوئل ژوزه آمد تمرینات برنامه ریزی شدهای برای ایجاد هماهنگی تیمی و تاکتیکی صورت گرفت. زمان ما کمی محدود بود، اما با توجه به اینکه تیم زود جمع شد و انگیزه بالایی هم وجود داشت، سریع پیشرفت کردهایم.
مدافع ملی پوش پرسپولیس در ارتباط با توقعاتی که از خط دفاع وجود دارد و میزان هماهنگی با سایر نفرات، تصریح کرد: دفاع کردن یک کار تیمی است و همه نفرات تیم در آن دخیل هستند. در واقع تمام نفرات یک تیم با هم گل میخورند و با هم گل میزنند. یعنی اینکه عملکرد همه بازیکنان در نتیجه نهایی موثر است.
حسینی ادامه داد: از نظر هماهنگی خط دفاع، با توجه به اینکه در تیم ملی کنار هم بازی کردهایم، نسبت به یکدیگر شناخت داریم ولی هماهنگی بین ما و سایر نفرات، بازی به بازی بیشتر خواهد شد. در واقع زمان مشکل را حل میکند و این هماهنگی با گذشت هر روز، بیشتر میشود.
وی در ارتباط با عملکرد مانوئل گفت: در واقع این مربی است که درباره بازیکنان نظر میدهد، اما درباره اینکه میگویند او خشن است، باید بگویم تا اینجا که خشونتی ندیدیم اما جدیت فوق العادهای دارد و بسیار سخت گیر است که شاید با خشونت اشتباه گرفته شود اما پرسپولیس به این نیاز دارد. به هر حال، فوتبال ورزشی سخت است و مربیگری هم از سختترین کارها است. او در تیمهای بزرگ و پر مسئولیت کار کرده و همین باعث شده تا خیلی جدی باشد.
حسینی در پایان درباره تفاوت برخوردها با قرارداد او و قراردادهایی که این روزها صحبت از آن در میان است، گفت: سوال خیلی خوبی است. فکر میکنم الان سکوت بهترین پاسخ است، چون مردم بهتر از هر کسی میتوانند به این سوال جواب بدهند. آنها بهترین قاضی درباره اشخاصی هستند که تا دیروز یک حرفهایی میزدند و دیگران را متهم میکردند ولی حالا همه میبینند که چگونه عمل میکنند و چه قراردادهایی میبندند.
بازگشت معدنچی به پرسپولیس
ویدئو گل تاریخی معدنچی به شماره یک تیم ملی در دربی 61ام! دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معدنچي با پرسپوليس 3 ساله بست
مهرزاد معدنچي مهاجم اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران، عصر امروز (دوشنبه) با حضور در هيات فوتبال استان تهران با اين تيم قرارداد 3 ساله ثبت کرد و به تيم سابقش بازگشت.
مهرزاد معدنچي که چندين روز است در تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس شرکت مي کند، پس از انجام معاينات پزشکي و موافقت ''مانوئل ژوزه'' با مسوولان اين تيم به توافق رسيد و امروز (دوشنبه) با حضور در هيات فوتبال استان تهران، قراردادش را با اين تيم ثبت کرد.
قرارداد محسن عاشوری تمدید شد/ سرپرست پرسپولیس ثبت کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس؛ محسن عاشوری که فصل گذشته به پرسیپولیس پیوسته بود با تائید مانوئل ژوزه همچنان در کادر فنی حضور خواهد داشت. او امروز (دوشنبه) همراه با نماینده باشگاه در هیات فوتبال استان تهران حاضر شد و قرارداد یکساله خود را به ثبت رساند
همچنین سعید شیرینی به عنوان سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را با این باشگاه به ثبت رساند.
منبع:سایت رسمی باشگاه پرسپولیس
جشن گل قاضی!
ragbar12
17-07-2012, 00:58
يك مصاحبه خوندم از يكي از بزرگان باشگاه پرسپوليس ناصر محمد خاني مهاجم نامبر وان دهه 60 پرسپوليس گفتم بزارم براتون يك يادي هم از اين ستاره كرده باشيم
ناصر محمدخانی از روزهای خوش فوتبالش میگوید و از آن شب تلخ... سکوتی میکند و دوباره میگوید: از همان لحظه اول گفتم کار خودش است؛ اعدامش کنید.
خبرآنلاین: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ناصر محمدخانی میگوید: محرمی و کریمی به خوبی از پیراهن شماره 8 مراقبت کردهاند.
شاید تا 15 سال قبل همه او را غزال تیزپای فوتبال ایران مینامیدند. همین حالا هم وقتی حرف از یکی از بهترینهای فوتبالمان میشود، بیشک یکی از ستارهها نام اوست؛ تیزپای تکنیکی تیمملی و پرسپولیس که حالا سالهاست به حاشیه رفته. صاعقهای به زندگیاش خورد و زندگیاش به آتش کشیده شد.
ناصر محمدخانی در این گفتوگو از روزهای خوش فوتبالش میگوید و از آن شب تلخ... سکوتی میکند و دوباره میگوید: از همان لحظه اول گفتم کار خودش است؛ اعدامش کنید.
*از بانک ملی شروع کنیم؟
از بانک ملی یا اگر خواستید از قبلش راهآهن شروع کنید. سال اولی که رفتم، ابوطالب مربی ما بود و من هم چیزهای زیادی از ایشان یاد گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*حتماً مربی بعدیات ناصر ابراهیمی بوده؟
نه ناصرخان بعد از انقلاب آمدند، مربی که خیلیها از جمله امیر قلعهنویی و... را در راهآهن تعلیم دادند.
*چند تن از همبازیانت را در راهآهن برای ما معرفی کن.
بهروز تابانی که چند سال مربی راهآهن بود، بهروز طاحونی بود و ...
*قبول دارید تیمملی ایران در سنگاپور بهترین تیم تاریخ تیمهای ملی ایران بود؟
بله، نه اینکه چون من بودم بگویم آن تیم بهترین تیمملی بود اما هرجا که میرفتیم و حتی از مربیانی مثل کارلوس آلبرتو پریرا و... همه که آمار گرفتیم مربی کویت و عربستان همهشان میگفتند ایران قهرمان می شود. تو بازار هم خود سنگاپوریها میگفتند ایران قهرمان میشود، منتها دو بازی در پنالتی باختیم. علیدوستی آسیب دید و بازی نکرد اصلاً آن تیم را چشم زدند. بعد ما دو بازی را دقیقه 89 باختیم. آن موقع دقیقه 91 و 92 در کار نبود. من بعد از تعویض دور زمین چرخیدم. به خدا گل را هم ندیدم بچهها گرمکن را انداختند روی شانههایم بعد یکهو دیدم تماشاگران بلند شدند و دست میزنند.
*ما سر تعویض شما به ناصر ابراهیمی هم خرده گرفتیم؟
بعد از آن مسابقات توقفی در دوبی داشتیم. آقای حبیبی و آقای شرفی و... آنجا بودند، آنها هم پرسیدند، موضوع تعویض مرا پرسیدند. من هم گفتم چون آمپول به پایم زده بودم، کشالهام در بازی عربستان کشیده شده بود و چون خواستم به پایم فشار نیاید یکی دو دقیقه زودتر از زمین بیرون آمدم و ناصرخان هم فکر میکرد همهچیز تمام است هرچند که بعد آقای حبیبی گفت « آن بازی یک فینال بود و کاش شما بازی میکردی. تیم به فینال میرفت و بعد شما در فینال بازی نمیکردی، من هم گفتم به هرحال تعویضم نظر مربی بوده.»
*بعد از آن هم چه کسانی پنالتی خراب کردند؟
جعفر مختاریفر و بعد هم چند چهره بزرگ دیگر تیم پنالتی خراب کردند و ناباورانه قهرمان نشدیم.
*خود شما هم در یک بازی زمانی که زانویتان را بسته بودید پنالتی خراب کردید. بازی مقابل کرهجنوبی.
بله در بازیهای سئول بود که متأسفانه آن پنالتی را از دست دادم و خیلی هم ناراحت شدم.
*بگذریم، بعد از راهآهن شما به بانکملی رفتید؟
بله، من از یک باشگاه سازنده به یک باشگاه دیگر رفتم. بانک ملی آن موقع تیم بسیار خوبی داشت و همیشه بین تیمهای اول تا سوم بود. بانک، تیمی نبود که فقط بازیکن جذب کند و یک باشگاه سازنده بهتمام معنی بود.
*اگر قرار باشد بپرسیم باید از شما بپرسیم اما چرا الان باشگاهی به سازندگی بها نمیدهد؟
الان همه شدهاند نتیجهگرا و میدانند که اگر نتیجه نگیرند مدت زیادی ماندگار نخواهند بود، به همین دلیل همه دنبال نتیجه هستند.
*مثلاً همین تیم راهآهن علی دایی نمیتوانست در کنار تیم اصلیاش یک تیم سازنده دیگر را هم در کنار خود داشته باشد؟
بله میتوانند یک مربی خوب و کاربلد را بگذارند و از این تیم بازیکن خوب و مستعد را تحویل تیم بزرگهای راهآهن بدهند. قبلاً هم همینطور بود مثلاً زمانی که در راهآهن بودم و در تیم جوانان راهآهن بازی میکردم در تیم بزرگهای راهآهن هم در جام تختجمشید بازی میکردم. البته آن موقع تیم امید به آن صورت نبود. نوجوانان و جوانان بود و بازیکن مستعد یک راست از تیم جوانان میرفت به تیم بزرگها.
*دقیقاً چه سالی رفتی پرسپولیس؟
دقیقاً سال 60. پاییز سال 60 بود که رفتم به پرسپولیس.
*چه سالی برای اولینبار با پرسپولیس آقای گل شدید؟
سال 62.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*همان سالی که استقلال قهرمان شد؟
بله من آن سال آقای گل شدم، سال بعد هم داشتم آقای گل میشدم که بازیها خوابید و کنسل شد و من دیگر نتوانستم عنوان سال قبلم را تکرار کنم.
*موضوع درگیریتان با یک پیرمرد در ورزشگاه شیرودی چه بود، بازی پرسپولیس و پاس که لغو شد و به جنجال کشیده شد؟
نه، ازدحام جمعیت عجیب بود، تشک سوزاندند، چمن سوخته شد و دروازهها هم از جا درآمدند! همان بازی هم باعث شد که بازیهای بعدی ما به ورزشگاه آزادی انتقال داده شود و ما دیگر در شیرودی بازی نکردیم و پرسپولیس دیگر به شیرودی برنگشت و آنجا بازی نکرد.
*آن روز میگفتند ناصر محمدخانی با یک پیرمرد دعوایش شده؟
یادم نمیآید! شاید ما میخواستیم شلوغ نکنند، یکهو تظاهرات کردند، شعار دادند و... بهخاطر همین گفتم باید با آنها صحبت کرد تا جو را متشنج نکنند. خیلی بد میشد.
*چند دربی در آن سالها داشتیم، دربی سال 61 که یک - یک شد که غلام فتحآبادی و بهتاش فریبا در آن گل زدند. در آن سال در پرسپولیس بودید؟
بله، آن بازی را ما باید میبردیم. دو، سه گل را علی پروین خراب کرد. حجازی هم درون دروازه استقلال بود.
*بعد هم چند سال دربی نبود و بعد هم دربی معروف سال 65 بود که پرسپولیس 3 بر صفر حریف را برد.
ما 65 تا 69 به استقلال نباختیم حتی ما زمانی هم که رفتیم با یک تیم جوان در تیم پرسپولیس سال 68 هم با جوانانی مثل عابدیان استقلال را برد، باوجود اینکه استقلال هم آن سالها خیلی تیم خوبی را در اختیار داشت.
*سال 65 هم در آن دربی مخصوص شما ستاره زمین بودید از آن پنالتی که شما در ابتدای بازی گرفتید حرف بزنید.
در آن بازی سعید مراغهچیان روی من خطای پنالتی مرتکب شد.
*بعدچه شد، آن پنالتی را به شاهرخ بیانی دادید که پنالتی را بزند؟
خب شاهرخ آن زمان بهخاطر برخی حساسیتهایی که با برخی از استقلالیها داشت از من خواست پنالتی را بزند من هم قبول کردم و پنالتی را به او دادم که بزند.
*ناصر محمدخانی یکی از بازیکنانی بود که به اعتقاد خیلیها میتوانست یکی از اسطورههای پرسپولیس باشد، چطور شد محمدخانی در پرسپولیس تبدیل به یک اسطوره نشد؟
احتمالاً دلیلش یک وقفه کوتاه بود که من به قطر رفتم و سه چهار سال نبودم، شاید یکی از دلایلش به این موضوع باز میگشت. دلایل دیگر هم آن موقع مثل الان نبود که مطبوعات و رسانهها اینقدر مانور کنند روی بازیکن بعد مثلاً بازیها مستقیم پخش نمیشد. ما بازی میکردیم فردا شب پخش میشد و... اینقدر فوتبال و بازیکن اهمیت نداشتند. دهه زمان60 جنگ بود. کمتر به ورزش پرداخته میشد. الان شما نگاه کنید یک تیم باشگاهی وقتی مثلاً به ترکیه میرود چه پوشش تصویری و خبری به آن موضوع میپردازد. در زمان ما گاهی اوقات بازی رسمی تیمملی هم پخش نمیشد.
*چرا شما و پروین همیشه کاشتههای پرسپولیس را میزدید؟
برای اینکه من و علی آقا خوب کاشته میزدیم، ضمناً پرسپولیس زمان ما بهترین پرسپولیس تاریخ بود، پنج سال متوالی قهرمان شد. هم جامحذفی قهرمان میشدیم و هم لیگ. بازیکنان خیلی خوبی بودند و مثل الان خیلی به مادیات اهمیت نمیدادند.
*پنالتی یا کاشته میشد، پروین به شما چه میگفت؟
موقعی که من در کورس آقای گلی بودم علیآقا میگفت ناصر بزند. به هرحال ایشان هم کاپیتان بود و هم مربی و او تشخیص میداد که خودش و من بهتر کاشته میزنیم.
*چند دوره آقای گل شدید؟
من یک دوره در بانک ملی، یک دوره در پرسپولیس، یکی دو دوره در تیمملی آقای گل شدم در جامملتها.
*در قطر هم آقای گل شدی؟
قطر نه، آنجا ما زحمت میکشیدیم و توپها را میدادیم به جوانها، آنها آقای گل شوند. کیف کنند و گل بزنند!
*نگفتی دقیقاً آن پنالتی در سال 65 را چرا به شاهرخ دادی. واقعاً با آن پنالتی میخواستی روحیه استقلالیها خراب شود یا موضوع دیگری در میان بود؟
شاهرخ توپ را برداشت و گفت من میخواهم توپ را بزنم. علیآقا هم گفت شاهرخ روحیهاش خوبه، بگذار پنالتی را بزند. البته شاهرخ یک مقدار ناراحتی داشت با سعید مراغهچیان و چند بازیکن دیگر، به همین دلیل هم او پنالتی را زد .
* دوست داشتی تو پنالتی را بزنی؟
نه فرقی نمیکرد! آن موقع خیلی تو این مسائل نبودیم.
*از آن فرار استثناییات در سال 65 بگو؟
باور کنید همان سال هم میتوانستم آقای گل شوم اما به هرحال فرشاد پیوس آقای گل شد، مثلاً من خودم 5 گله بودم و اگر آن پنالتی را گل میزدم و یکی دو فرصت عالی دیگر 8-7 گله میشدم اما در بازی با دارایی به فرشاد دو پاس گل دادم که فرشاد 6 گله شد.
*در آن دربی معروف سال 65 یک گل زدی و دو گل ساختی و با وجود دو گلی که شاهرخ زد، رسانهها تو را ستاره دربی معرفی کردند.
به هرحال شاهرخ را در موقعیت عالی دیدم و به او پاس دادم و او هم عالی گل زد. جریان پنالتی را هم که برایتان توضیح دادم.
*مرحوم ناصر حجازی بعد از آن دیدار حرفی به شما نزد؟
نه ایشان بعد از آن دیدار رفتند برای مربیگری و صحبتی در این خصوص نشد و من بعداً مصاحبهای یا صحبتی از جانب ایشان نخواندم.
*در مصاحبههای بعد از بازی پورحیدری سرمربی وقت استقلال واقعاً حرفی از آن بازی نزده بود؟
چرا منصورخان گفته بود جعفر مختاری را برای مهار ناصر محمدخانی گذاشته بودیم و من هرجا میرفتم جعفر کنارم بود اما گفته بودند ایشان نتوانسته خیلی خوب مرا مهار کند!
*شکل توپگیری شما هم عجیب بود؟
بله من معمولاً تا خط میانی عقب میآمدم. در آن بازی سال 65 هم توپ را از میانه میدان گرفتم و بعد هم با دریبلینگ خدا کمک کرد و گل زدم.
*از آن فینال معروف بگویید چطور شد در دیدار با شاهین، علی پروین پشت آن کاشته ایستاد اما ضربه را شما زدید؟
من به علیآقا گفتم خودم میزنم، علیآقا هم یواشکی گفت: «باشه تو بزن».
*بعد آن کاشته را زدی و پرسپولیس هم با همان گل تو قهرمان شد.
بله خدا را شکر با آن ضربه قهرمان شدیم.
*بهترین گل فوتبالیات در پرسپولیس و تیمملی کدام بود؟
به شاهین، وحدت و خیلی از تیمهای دیگر با ضربه کاشته گل زدم. دقیقاً یادم نیست چون بیشتر مربوط به دهه 60 و 30 سال پیش است اما فکر میکنم کاشتهام به شاهین که باعث قهرمانی پرسپولیس شد و کاشتهام به چین در جامملتها که بهترین ضربه کاشتهام در تیمملی بود؛ دیداری که حساسیت زیادی داشت.
گل به شاهین را بیشتر دوست داری یا گلی که در بازی 3 بر صفر به استقلال زدی؟
به هرحال گل به شاهین گل قهرمان بود و گلی که به استقلال زدم حیثیتی بود و برای هوادارانمان خیلی اهمیت داشت.
*در آن سالها هیچوقت از استقلال پیشنهاد نداشتی؟
سالهای قبلترش در سال 66 که آقای گل شدم، شاهینیها با من حرف زده بودند، میخواستم بروم شاهین که گفتم با علیآقا صحبت کنم که اگر ایشان اجازه دادند به شاهین بروم.
*با استقلال؟
نه با استقلال حرفی نزدم، آن موقع اینطوری نبود که وقتی کسی پیراهن قرمز را بپوشد برای رفتن به تیم رقیب با آن صحبت کنند.
*اما چرا شاهرخ، غلام فتحآبادی یا هاشمینسب از استقلال و پرسپولیس به تیم دیگر رفتند؟
شاهرخ با استقلال در مقطعی مشکل داشت، غلام هم رفت اما تمام شد. مگر مهدی هاشمینسب نبود که رفت اما چندان موفق نبود! چون تماشاچیها تحت فشار قرار میدهند. مهدی یکسال از این تیم به تیم دیگری رفت اما بعد شهرستان رفت و به نوعی نابود شد! نیکبخت یا... هم همینطور...
*اما نیکبخت در پرسپولیس بد ظاهر نشد؟
نیکبخت میتوانست ده سال عالی بازی کند اما چه شد؟
*چرا در پرسپولیس تمامی مهرههای بزرگ زیر سایه علی پروین بودند؟
به هرحال پروین کاپیتان و مربی ما بود و بهخاطر احترام و کسوت ایشان همه ما به ایشان احترام میگذاشتیم.
*پروین آن زمان لقب سلطان را داشت الان هم سلطان است؟
بله لقب که عوض نمیشود، لقب علی پروین هم سلطان بود و تغییر نمیکند. لقب همیشه میماند.
*محبوبیت شما در آن سالها بهخاطر گلهایی بود که میزدید یا بهخاطر مردمداری و سربه زیری خاصی که داشتید؟
بهخدا یک وقتهایی میشد نیم ساعت یا بیشتر از آن به جوانها امضا میدادم، همیشه هم به بقیه توصیه میکردم مردمدار باشند. در تیمهای بزرگ باید مردمدار بود و در زمین هم فقط به فکر مردم بودم و به آینده و مادیات اصلاً فکر نمیکردم.
*چرا به قطر رفتید؟
زمانی به قطر رفتم که 26 یا 27 ساله بودم، بعد هم زمانی که من خواستم بروم پیش علیآقا رفتم و از ایشان اجازه گرفتم. علیآقا هم به من گفت ناصر اینجا از این خبرها نیست، برو سراغ زندگیت، برو دنبال آیندهات. خدا شاهده سر همان حرف آقای پروین من رفت ولی 4 سال بعد هم آمدم و دوباره برای پرسپولیس بازی کردم.
*اما وقتی برگشتی آن ناصر محمدخانی همیشگی نبودی؟
خب قبول دارم شیره ما را آنجا کشیدند اما هرچه بود برگشتم و بازهم بازیهای خوبی برای پرسپولیس انجام دادم.
*تیتری از شما یادمان نمیرود، شما گفته بودید وقتی که پدرم مرد 15 هزار تومان بدهی داشتم.
در سال 62 بعد از فوت پدرم یک روز علی آقا به اتفاق یکی از دوستانش پیش من آمدند و 15 هزار تومان در جیب من گذاشتند و گفتند اگر کم داشتی بازهم به ما بگو، خب آن مشکل بزرگ من هم توسط علیآقا حل شد.
*شما چرا 8 را میپوشیدی؟
8 قسمت ما بود. 8 پرسپولیس را آقای کلانی میپوشید، یک روز هم بچهام به من گفت بابا این آقای کلانی چقدر آدم باشخصیتیه.
*منظور ما این بود که چه کسی به تو گفت شماره 8 را بپوشی؟
به هرحال همیشه شماره 8 تن بهترینهای پرسپولیس بوده. یک زمانی آقای محرمی خوب از این شماره مراقبت کرد، الان هم علی کریمی.
*اگر بخواهی یک تیم پرسپولیس را بچینی چه اسمهایی را در آن مینویسی؟ لطفاً بنویس تا خوانندگان آن را ببینند.
کار سختی است اما این کار را میکنم. برایتان میخوانم. عابدزاده، پنجعلی، مرتضی فنونیزاده، مهدویکیا، محرمی، باقری، کریمی، پروین، درخشان، پیوس و علی دایی، 11 بازیکن برگزیده من هستند.
*بالاترین پولی که شما در فوتبال ایران گرفتید چقدر بود؟
فکر کنم زیر یک میلیون بود!
*دهه شصت در زمان اوجتان چقدر میگرفتید؟
قرارداد ما یک تعهدنامه بود که مینوشتیم و به علیآقا میدادیم و بحث رقم مطرح نبود. مبلغ نمینوشتیم چون پول نبود، مثل الان نبود که اسپانسر باشد، تبلیغات هم نبود. یکبار من با یک گالری همکاری ناخواستهای داشتم، میخواستند از تیمملی مرا سه سال محروم کنند. من هم گفتم روحم از این موضوع خبر نداشته. از درآمد بازیها پول بود و از این پول که به علیآقا میدادند و ایشان هم به نسبت بازیکنان، بین بچهها پولها را در پاکت میگذاشت و بین همه پخش میکرد.
*الان اگر ناصر محمدخانی بازی میکرد باتوجه به ارقام فعلی باید چقدر پول میگرفت؟
تعارف ندارم وقتی بازیکن فعلی میگوید یک میلیارد، من میگویم 5 میلیارد. بازیکنی که تازه به فوتبال آمده و میگوید 2 میلیارد میخواهم، بازیکنی که هنوز 5 تا بازی ملی نکرده میگوید 2 میلیارد، خب من چه بگویم؟
*علی پروین چقدر میارزد و الان برای بازیاش چقدر باید بگیرد؟
بالای 10 میلیارد!
*واقعاً؟!
بله علیآقا حق بازیگری، مربیگری و کاپیتانی داشت و مسلماً باید پول زیادی میگرفت!
*قطر چقدر پول گرفتید؟
قطر خوب بود. زندگی ما را متحول کرد. من در تیم نادیالقطر 4 فصل بازی کردم و با حمید درخشان با هم بودیم.
*اولین سال در قطر چقدر گرفتید؟
سال اول، فکر میکنم 12-10 میلیون گرفتم. آن موقع در ایران پول خیلی کمی به ما میدادند.
*یعنی وقتی آمدید دیگر آن بچه شهر ری نبودید؟
نه، آمدم در بالای شهر خانه خریدم، مغازه خریدم و یک دفتر با آقای درخشان گرفتیم و اگر اینجا بودیم پولی گیرمان نمیآمد. همدورههای من واقعاً به سختی زندگی میکنند، بیزنس بودند، کار کردند، پول درآوردند اما بیشتر همدورههای من سخت زندگی میکنند. متأسفانه همدورههای من مستأجرند، با تاکسی کار میکنند، یکسری از آنها نمیتوانند راه بروند و واقعاً مشکل دارند و باید یک حقوقی برای آنها تعیین کنند.
*افسوس نمیخوری که 20 سال دیرتر به فوتبال ایران نیامدی؟
چرا ناصر ابراهیمی هم همیشه به من میگوید باید 20سال دیرتر میآمدی اما به هرحال همین که تن سالم دارم خدا را شکر میکنم ولی به هرحال فکر میکنم با آن استعداد اگر 20 سال دیرتر میآمدم شرایط بسیار بهتری داشتم.
*خطرناکترین چهره استقلال در زمان بازیگری شما چه بازیکنی بود؟
ناصر حجازی درون دروازه مؤثر بود و شاهرخ هم واقعاً تأثیرگذار و مؤثر بود، البته استقلال چهرههای دیگری هم داشت.
*سالی بود که شما بگویید کاش فلان بازیکن هم در پرسپولیس بود؟
چرا، مثلاً دوست داشتم علیدوستی در تیم ما بود یا مثلاً مجید نامجومطلق. البته مجید اول به پرسپولیس آمد اما ما مفت او را از دست دادیم.
*آمد پرسپولیس اما چرا رفت استقلال؟
به او پیشنهاد موتور دادند و پول، بعد هم مشکلاتی پیش آمد که نشد و او هم خیلی ناراحت شد و رفت اما مجید حیف شد، واقعاً بازیکن خوبی بود.
*پروین جمله معروفی داشت که میگفت هرکسی به پرسپولیس میآید باید پولی هم بدهد؟
بله پروین به رضا شاهرودی گفته بود و حتی خود رضا هم در مصاحبهاش این مسئله را گفته بود. متأسفانه به قول ما و به قول عباس کارگر ما نسل سوخته فوتبالیم.
*از خودت بگو، اولین باری که قرار شد به پرسپولیس بیایی و با پروین صحبت کردی؟
سال 60 و سالی که در بانک ملی آقای گل شدم میخواستم بروم پرسپولیس اما روییندل سرمربی ما و بقیه بانکیها در اوایل سال 60 برای من مهمانی گرفتند تا من مجدداً در بانک ملی بمانم. من هم ماندم تا آقای گل شوم و با آقای گلی به پرسپولیس بیایم.
*و بالاخره در آخر سال 60 به پرسپولیس آمدی.
چهار، پنج تن از دوستان علیآقا که آدمهای خوبی هم بودند با من حرف زدند، من هم پرسپولیس را دوست داشتم و از بچگی عاشق پرسپولیس بودم به همین دلیل به پرسپولیس رفتم.
*همان سال پیشنهاد بهتری از تیمهای دیگر داشتی؟
بله، شاهین آن سال پول خوبی به من میداد اما من به پرسپولیس رفتم.
*کریم انصاریفرد هم با آقای گلی به پرسپولیس آمد فکر میکنید موفق میشود؟
در پرسپولیس، کریم باید دوبرابر تیمهای قبلیاش توان بگذارد چون تیمها تدافعی بازی میکنند، سرسختانه کار میکنند و ... چون تیمها مقابل پرسپولیس محکم بازی میکنند و به قولی سرشان را جلوی توپ میگذارند.
*اگر شما جای مدیرعامل پرسپولیس بودید چه پول و بودجهای برای بازیکنان فعلی در نظر میگرفتی؟
باتوجه به تورم و زندگی در دوره فعلی به بازیکنان با اصول خاصی پول میدادم. سالهای قبل بازیکنانی بدون مطالعه کافی آوردیم و بعد هم آنها را در معرض فروش قرار دادیم. پول باید به بازیکنان اصولی داد، نه اینکه پول براساس معرفی فلان دلال و فلان شخص به بازیکن بدهیم. نمیخواهم نامی از برخی بازیکنان ببرم اما قبلاً چندتا از بازیکنان را در یک چرخ گوشت میریختی یک بازیکن از آنها بیرون نمیآمد و در واقع پیراهن پرسپولیس برای برخی واقعاً گشاد بود که متأسفانه آن را برتن کردند، من پیراهن شماره 8 را برتن کردم و 8-7 سال این پیراهن را به کسی ندادم اما واقعاً الان نمیدانم چه بگویم بازیکن بهراحتی میآید و میرود و بازیکن دیگری به راحتی پیراهن با ارزش پرسپولیس را تن خود میکند.
*بودن ملیپوش هم در ترکیب پرسپولیس خیلی تأثیر داشته؟
بله چند سالی بود که پرسپولیس به آن صورت جز در مقاطعی خاص ملیپوش آنچنانی نداشت، هرچند که امسال خوشبختانه پرسپولیس بازیکنان ملیپوش خوبی جذب کرده است و این خیلی برای قدرت تیم از نگاه من مهم و تأثیرگذار است.
*شما در مقطعی به عنوان مربی چهارم به پرسپولیس آمدید و خیلیها معتقدند در مربیگری سوختید؟
به هرحال بعد از پروین و ناصر ابراهیمی من مربی سوم بودم و به لحاظ کسوت و بسیاری از مسائل دیگر نمیتوانستم مربی اول شوم.
*چه بازیکنی از پرسپولیس خصوصیات شما را داشت؟
مهدی مهدویکیا بازیکنی بود که عالی و سریع حرکت میکرد، خوب سانتر میکرد اما او را هم پله به پله عقب آوردند اما خب خیلیها میگفتند شبیهترین بازیکن به من در پرسپولیس مهدی مهدویکیاست.
*بازیهای فصل گذشته پرسپولیس را نگاه میکردی؟
باور کنید بچههای من بیشتر از من حرص میخوردند، اصلاً بعضی وقتها گریه میکردند.
*الان دو پسرتان چند سالهاند و چهکار میکنند؟
پسر بزرگم علی 21 ساله است و در تیم الاهلی قطر بازی میکند، پست او هم هافبک تهاجمی و مهاجم است و پسر دومم هم عرفان است و در تیم جوانان الاهلی بازی میکرد و دوست دارد در یکی از تیمهای جوانان ایرانی بازی کند.
*آنها که مثل ناصر محمدخانی نمیشوند؟
به هرحال آنها خودشان باید بخواهند.
*فرزندانت بعد از مرگ همسرت خیلی ضربه خوردند.
آن اوایل بله، اما بعد از گذشته 10 سال تقریباً فراموش کردهاند و الان وقتی دوباره حرف میشود، پسران من میگویند از آن مسئله دیگر حرف نزن.
*پرونده شهلا جاهد هم بسته شد در حالی که تا روز آخر هم میگفت من همسر ناصر را نکشتم؟
بله قتل، کار خود شهلا بود، من همه این حرفها را به قاضی گفتم که ایشان کلید زده و به منزل راه پیدا کرده بعداً هم خودش به همه این موارد اعتراف کرده بود، واقعاً نمیدانم چرا این کار را کرد، شاید خانه و زندگی ما را دیده بود، علاقهاش بود، طمعش بود، واقعاً نمیدانم علتش چه بود و چرا او این کار را کرد.
*بهنظر برخی تصمیماتت احساسی بود؟
نه من هیچ وقت احساسی تصمیم نگرفتم.
*الان چهکار میکنید؟
یک مجموعه ورزشی هست که مسئولیتش را به من سپردند و یک مغازه است که در آن مشغولم و خدا را شکر فعلاً کنار دو فرزند پسرم زندگی میکنم.
naneye havas
17-07-2012, 11:17
امسال پرسپولیس میترکونه !
مخصوصا با این دو تا دفاع توپش بنگر و حسینی
راستی بچه ها علی کریمی چی شد؟
[منبع]گردان: نکونام هم استقلالی شود، بازهم پرسپولیس بهتر است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبری پرسپولیس: شهاب گردان مهمان ما بود؛ چند روز بعد از گلهایی که در بازیهای دوستانه خورد و تحت فشار طرفداران و روزنامهها قرار گرفت. شهاب خیلی منطقی در اینباره حرف زد. او جوری با انتقادها برخورد کرد که گویا سالها در پرسپولیس بازی کرده. گردان که میدانست فشار زیادی روی او خواهد بود، لبخندزنان گفت: «من مطمئنم امسال مشکلی پیش نخواهد آمد.» این شما و این هم گفت و گوی صریح با شهاب گردان، گلر اول پرسپولیس در فصل آینده:
*مانوئل ژوزه سرمربی پرسپولیس شده. طرفداران از او شناخت زیادی ندارند. تو به عنوان کسی که با او مدت کوتاهی کار کردهای، چه برداشتی از ویژگیهایش داری. چیزی هست که در تمرینات روی آن اصرار زیادی داشته باشد؟
کلاً طرز تفکرش طوری است که به قهرمانی فکر میکند. تیمهای او معمولاً شخصیت قهرمانی داشتهاند. به هر حال پرسپولیس هم هر سال، برای قهرمانی بسته میشود. طرفداران همیشه چنین توقعی دارند، حتی اگر تیم خوبی بسته نشود. به نظر من انتخاب ژوزه واقعاً بجا بود چون تیم هدفی جز قهرمانی ندارد و او معمولاً جام گرفته. قطعاً او این روحیه را به تیم هم تزریق خواهد کرد. در مدتی که با ژوزه تمرین کردهایم، متوجه شدیم که دوست دارد مالکیت توپ با ما باشد و آن را به حریف ندهیم.
*یعنی مثل بارسلونا.
در الاهلی مصر او این سیستم را پیاده کرد و به تیمش میگفتند بارسلونای آفریقا.
*قرار است پرسپولیس هم بارسلونای آسیا شود؟
بله، ما هم میخواهیم بارسلونای آسیا باشیم.
*روز اولی که او به تمرین پرسپولیس آمد، همه با آدمی مواجه شدند که کتش را روی دوشش انداخته بود. ما تیتر سوپر سلطان را برایش انتخاب کردیم. شما روز اول چه فکری دربارهاش میکردید؟
به نظر میآمد بداخلاق است ولی ما بعداً به این نتیجه رسیدیم، جدی است. به موقع میخندد و حتی با همه ما شوخی میکند. کارش را بلد است. مهربانتر از چیزی که فکر میکنید، هست. مثلاً در بازی صبا که من دو گل خوردم او پیش من آمد و شیرینترین حرفهایی را که به تا به حال شنیده بودم، به من گفت.
*چه گفت؟
با یک حالتی آمد سمت من. تنها هم سمت من آمد. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده باشد. گفت به این چیزها فکر نکنم، این بازی مثل یک تمرین بود. گفت تو در ماه گذشته، تنها دویدهای و کسی نبوده که با تو کار کند. در فوتبال هم از این اتفاقها میافتد. گل اول را بد خوردی ولی هر گلری هم جای تو بود ممکن بود آن گل را بخورد. این موضوع هم عادی است. از فردا مربیات میآید و کار اصلیات با تیم شروع میشود.
*که مربی مصری هم آمد...
بله. البته من یک روز با او تمرین کردم و بعد با آلومینیوم بازی کردیم. او 8 سال با ژوزه کار کرده و در مصر برای خودش آدم خیلی معروفی است و کارنامه موفقی دارد.
*ژوزه در تمرینات جدی است؟
وحشتناک!
*پس با مربیان ایرانی خیلی فرق دارد.
بله، خیلی جدیتر است.
*در مقایسه با کی روش چطور؟
خب هر دو پرتغالی هستند. کروش واقعاً مربی خوبی است.
*انگار با ژوزه زیاد خوب نیست، درست است؟
اینطور میگویند.
*حالا قیاس تو از تمرینات این دو چیست؟
خب مدت زیادی نیست که با ژوزه کار میکنیم ولی با کروش چرا. چندین اردو با او رفتهام و تنها یک اردو کنار تیم نبودم. ولی ژوزه تازه آمده و واقعاً درست نیست بخواهم درباره کارش حرف بزنم. حرف زیادی درباره او ندارم و باید به این مربی فرصت داد.
*البته از هرکدام که تعریف کنی، در تیم دیگر نیمکتنشین میشوی!
(خنده) فعلاً در تیم ملی که گلر اول نیستم و روی نیمکت مینشینم.
*در بازیهای دوستانه پرسپولیس از تو انتقاد زیادی شد. روزنامهها چیزهایی دربارهات نوشتند. اولاً بازی دوستانه به نظر تو اینقدر اهمیت دارد؟
حقیقتاً در شرایط خوبی بازی دوستانه انجام ندادیم. اولین بازی که در بدترین موقع بود. من دو گل خوردم که به نظرم خودم روی گلها خیلی مقصر نبودم اما نمیخواهم بگویم بازی درخشانی بود ولی در کل، من اینقدرها تقصیر نداشتم. وسط وزنهزدن بودیم که مسئولان گفتند باید با صبا بازی کنیم. آنهم چه تیمی؛ صبا. خیلی دونده هستند. حالا بحث زیادی درباره این مسابقه نیست. بعد بازی آلومینیوم از راه رسیدکه به نظر خودم در نیمه اول خوب بودم. دو سه تا توپ گرفتم اما سر یک توپ ساده، سهلانگاری کردم و گل بدی خوردم. نمیگویم که ناراحت نشدم ولی به نظرم در بازی دوستانه نباید درباره یک نفر قضاوت کرد و تحلیل. اما آدم واقعبینی هستم و شک ندارم اگر اشتباه من نبود، آن بازی را قطعاً نمیباختیم. ما موقعیتهای زیادی داشتیم که متأسفانه گل نشد و روی دو توپ ساده، دروازهمان باز شد.
*باید به طرفداران بهخاطر حساسیت روی تو، حق داد. به خاطر اتفاقات سال گذشته، طبیعی است آنها روی دروازهبان زوم کنند.
خب، من به آنها حق میدهم و معتقدم، شرایط فصل گذشته هم بیتأثیر نیست. طرفداران نگران هستند که دوباره از دروازه ضربه نخورند. من هم بابت این نگرانی کاملاً به آنها حق میدهم. ولی من در کل خوشحال شدم که این اتفاقها افتاد. تا آن روز نمیدانستم طرفداران چه روحیهای دارند. یعنی دیدم طرفداران با علم به این مسائل که بازی دوستانه است، در حالیکه من مربیام تازه آمده و خودم در بدنسازی هستم، روی دروازهبان حساس هستند. به هر حال آنها هر روز سر تمرین میآیند و از شرایط من خبر داشتند و میدانستند زیاد کار نکردهام. میخواهم به طرفداران بگویم اشتباه به هرحال پیش میآید. من دیدم که هوادارها ناراحت بودند ولی چیز خاصی از کسی نشنیدم. به نظرم اتفاق خوبی افتاد تا بفهمم در چه تیم بزرگی هستم. جو باشگاه به طور کامل دستم آمده. خدا را شکر میکنم که آن اتفاقها در یک بازی بیاهمیت افتاد که از نظر جدولی به تیم ضربه نزد.
*فکر نمیکنی اگر این اتفاقها در بازی رسمی بیفتد، علیه تو شعار بدهند؟ قطعاً از این موضوع با خبر هستی...
فکر نمیکنم حرف رکیکی بخواهند به من بزنند. آدم نباید اشتباه کند، مخصوصاً اشتباهی که به تیم ضربه بزند. اگر گل بد بخوری، تیم کلاً افت میکند و سخت میتواند خودش را جمع کند ولی در طول یک فصل ممکن است آدم 7، 8 تا بازی خوب بکند و یک بازی هم با اشتباهش همراه شود. من شک ندارم طرفداران منطقی به این موضوع نگاه میکنند. نمیخواهم بگویم که صبرشان را بیشتر کنند ولی امیدوارم اینقدر موفق باشیم که بتوانیم جواب بردباریشان را بدهیم.
*تو جوری حرف زدی که متوجه شدیم تا اینجا از عملکرد خودت راضی نیستی. میتوان گفت نبود رقیب جدی باعث این موضوع شده؟
من این حرف را قبول ندارم. شاید برای یکسریها این موضوع صدق کند اما... *به هر حال تو فعلاً رقیب جدی نداری...
ولی پیش نمیآید که من بخواهم در جایی بازی کنم و جدی نباشیم. من همیشه جدی هستم مخصوصاً الان که در تیمی مثل پرسپولیس بازی میکنم. من تازه به این تیم آمدهام و طبیعی است بخواهم خودم را نشان بدهم، پس شک نکنید جدی کار میکنم. مردم از من انتظار دارند و همین مسئله برای من از نظر انگیزشی کافی است. باشگاه پرسپولیس جایی نیست که آدم بیانگیزه باشد. هرگز فکر نکنید اگر من رقیبی ندارم، کار را شل میگیرم. این موضوع درمورد من صدق نمیکند.
*الان قرار است یک گلر برزیلی بیاید ولی انگار سنش بالاست.
خب تا الان من و داستانی که گلر تیم امید است در تمرینات بودیم. باشگاه باید یک گلر دیگر میگرفت. پرسپولیس آزاد بود که هر گلری دوست دارد جذب کند.
*بعضی از روزنامه نوشتند که یکی از شرطهای شهاب گردان این بود که آودوکیچ نباشد و اگر باشد، گلر دوم تیم شود. این شایعات تا چه حد درست است؟
به نظر من اصلاً ربطی ندارد. اگر هم من این حرفها را زده باشم، شک نکنید هیچوقت به گوش کسی نمیرسد. قرار بود آودوکیچ در تیم بماند. او و باشگاه صحبت کردند ولی انگار به توافق نرسیدند.
*ظاهراً قیمت او بالا بود.
آودوکیچ گلر خوبی بود ولی فکر کنم همین باشد که شما میگویید اما قسم میخورم که من هرگز شرطی اینچنینی برای پرسپولیس نگذاشتم. اسم پرسپولیس بسیار بزرگتر از این حرفهاست که منِ شهاب گردان بخواهم برایش شرط بگذارم. من بارها گفتهام و الان هم میگویم دست باشگاه باز است که هرکسی را دوست دارد برای دروازه بیاورد. من حتی روزی که قرارداد بستم این را گفتم. باشگاه هزینه کرده، بازیکنان خوبی گرفته و حق دارد گلر خوب هم بیاورد.
*در ایران تجربه نشان داده دو گلر بزرگ در تیمهای ایرانی با هم کنار نمیآید.
اصلاً شما در تمام دنیا دقت کنید، معمولاً چنین چیزی را نمیبینید.
*گلرها آدمهای خاصی هستند که نمیتوانند با هم بسازند؟
همه چیز بستگی به شخصیت خود آدم دارد ولی تجربه نشان میدهد که همه تیمهای بزرگ هم دو گلر بزرگ ندارند. مثلاً شما گلر ذخیره رئال مادرید را نمیشناسید، درست است؟ من خودم در ذوبآهن سه سالی تنها بودم و خدا را شکر که مسئولان هم از عملکرد من خیلی راضی بودند. این مسئله که میگویم جدا از بحث خودم و پرسپولیس است؛ با تجربهای که من در این سالها بهدست آوردهام به نظرم بهتر است هر گلری جایگاه خودش را در تیم بداند؛ یکی گلر اول باشد و دیگری گلر دوم، در اینصورت گلر اول سعی میکند هیمشه بالا باشد و گلر دوم نیز خودش را به او برساند. در این حالت کار مربی نیز بسیار راحت خواهد بود.
*اگر گلرها همسطح باشند، چطور؟
من بعید میدانم بتوانند پیشرفت زیادی کنند. وقتی گلرها همسطح هم باشند، چیز زیادی از هم نمیتوانند یاد بگیرند. در کل دنیا این قاعده وجود دارد. وقتی هرکسی جایگاه خود را بداند، راندمان گلرها هم بالاتر میرود و حاشیهای هم برای تیم درست نمیشود.
*پس تو ترجیح میدهی گلر برزیلی که به پرسپولیس میآید، سطحش پائینتر از تو باشد؟
من آدم رو راستی هستم و دوست ندارم به شما دروغ بگویم. خیلی صادقانه میگویم، دوست دارم گلر اول پرسپولیس باشم. چون آمدهام که جایگاهم را در تیم ملی بهتر کنم ولی امیدوارم گلر برزیلی هم گلر خوبی باشد. شنیدهام در باشگاههای بزرگ برزیل بازی کرده است.
*به مسئولان نگفتی که حتماً باید گلر اول باشی؟
انصافاً نه.
*البته وقتی گلرهای غیرملیپوش هم از این ادعاها میکنند، طبیعی است تو که در تیم ملی هستی، چنین حرفی بزنی.
من فقط در صحبتهایی که با مسئولان داشتم متوجه شدم که آنها من را به عنوان گلر شماره یک گرفتهاند. شماره یک را هم به من دادهاند ولی خودم میدانم که نباید زبانی شماره یک باشم، بلکه باید در عمل نشان بدهم که این پیراهن برازندهام است. در گذشته گلرهای بزرگی در پرسپولیس بودهاند که به همه آنها احترام میگذارم و امیدوارم بتوانم درون دروازه اینقدر موفق باشم که طرفداران ناراحت نشوند. در واقع همه چیز بستگی به شخص خود من دارد.
*چه زمانی میتوانیم شهاب گردان را در پرسپولیس آماده ببینیم؟
من خوب بدنسازی کردهام. کار با توپم مانده. تقریباً 4جلسه با مربی جدیدم کار با توپ هم کردهام. متأسفانه مربی دروازهبانهای ما کمی دیر آمد. کمی به زمان نیاز دارم که آماده شوم. امیدوارم تا پیش از بازی اول، بتوانم نظر مربیان را جلب کنم.
*در پرسپولیس روی بازیکنان فشار زیادی وجود دارد. گلرهای فصل گذشته موفق نبودند. الان خودت را از نظر روحی و روانی برای این فشارها آماده کردهای؟
من کاری به این ندارم که سال گذشته چطور بود و هواداران چه انتظاری دارند، من به کار خودم ایمان دارم و خودم را میشناسم. به پرسپولیس آمدهام خودم را ثابت کنم و مطمئن باشید در فصل جدید مشکلی پیش نخواهد آمد.
*با میثاق معمارزاده و هوشیار هم حرف زدهای؟
نه صحبت خاصی با آنها نکردم.
*خوب میدانی که حضور در پرسپولیس ریسک دارد. میثاق سال گذشته ادعای پوشیدن پیراهن پرسپولیس را داشت ولی الان بدون تیم است. نمیترسی که این سرنوشت در انتظار تو هم باشد؟
واقعاً بیانصافی است که همه تقصیرها را به گردن گلرهای پرسپولیس بیندازیم. من هم از چیزی نمیترسم. اگر دقت کرده باشید، پرسپولیس سال گذشته از ابتدای فصل مشکل داشت و تحت فشار بود. از همان بازی اول مقابل ملوان هو شدند و همین مسئله کار را سخت کرد.
*شاید در اولین بازی شما در تهران هم در صورت نگرفتن نتیجه، آن اتفاقها تکرار شود؛ البته شاید هم در آبادان مقابل نفت.
طرفداران رقیب هر چیزی بگویند، ناراحتی ندارد. من خودم انتظاری از آنها ندارم. به هر حال وقتی تیم خودشان را تشویق میکنند، ممکن است کمی هم بخواهند تیم مقابل را اذیت کنند.
*ممکن است علی دایی تشویق شود...
خیلی مهم نیست. اگر هفتههای اول نتیجه نگیریم و طرفداران هم شعار بدهند، آخر کار همان هواداران پشیمان میشوند!
*چطور؟
مثلاً سال گذشته که آن اتفاقها افتاد، در نهایت هم طرفداران نتوانستند به خواستههای خود برسند ولی مطمئن باشید اگر هفتههای اول امسال هم نتوانیم نتیجه بگیریم، در ادامه موفق خواهیم بود و کسانی که علیهمان شعار دادند، پشیمان میشوند.
*تو فصل گذشته نشان دادی که تحمل نیمکتنشینی را نداری. آیا اگر در پرسپولیس هم نیمکتنشین شوی، اعتراض میکنی؟
شما میتوانید از کسی که به جای من در ذوبآهن بازی میکرد، سؤال کنید که آیا با او بد رفتاری کردم؟ من تا روز آخر هم با باقر هماتاق بودم. من مشکلی نداشتم و تنها یکبار مصاحبه کردم، آن هم زمانی بود که از تیم ملی خط خوردم. یادم میآید بعد از بازی تراکتورسازی مصدومیت کوچکی داشتم که مربیان تیم ملی مدام دربارهاش سؤال میکردند. آقای ابراهیمزاده هم گفته بود که مصدوم است. ولی من میتوانستم بازی کنم. اگر یکی دو بازی بعد از آن دیدار در ترکیب بودم قطعاً به تیم ملی میرفتم ولی بیرون ماندم تا اردوی تیم را از دست بدهم، وگرنه هیچ وقت به نیمکتنشینیام اعتراض نکردم... اتفاقاً به نظرم نیمکتنشینیام ربطی به چیزهایی نداشت که فکر میکنید. ترجیح میدهم زیاد مسائل را بازگو نکنم.
*امسال گلر اول و دوم تیم ملی در استقلال و پرسپولیس هستند. چکار میکنید؟ دربی هم که جذابتر میشود.
دربی همیشه قشنگ بوده و اینبار شک نکنید قشنگتر میشود. هر گلری که در یکی از این دو تیم موفق باشد، شک نکنید که گلر اول تیم ملی میشود.
*یعنی کی روش این کار را میکند یا اینکه دن گاسپار مثلاً میگوید رحمتی باید گلر یک باشد و او خواهد بود؟
من فقط میدانم که قطعاً عملکرد من و رحمتی در فصل آینده، بیتأثیر نیست. در نهایت این مربیان تیم ملی هستند که باید تصمیمگیری کنند. من به پرسپولیس آمدم تا به این هدف برسم. بازی کردن در این تیم، کار را برای حضور موفقتر در تیم ملی، راحتتر میکند. در واقع وقتی برای این تیم بازی میکنی، بیشتر تو چشم هستی.
*تو برای شماره یک تیم ملی به پرسپولیس آمدی؟
یکی از بزرگترین هدفهایم همین بود. از طرفی دوست داشتم به این تیم بیایم.
*ولی در تیم ملی رحمتی برای تو رقیب سرسختی است.
بله، رحمتی واقعاً گلر خوبی است. اما به هر حال جام جهانی است و ممکن است در راه این مسابقات اتفاقات زیادی بیفتد. من سعی میکنم از فرصتی که برایم فراهم شده نهایت استفاده را بکنم.
*درباره هدفهایت در پرسپولیس گفتی، شاید یکی از هدفهایت هم رسیدن به بنز و بیام و بود!
(خنده) به من نه بنز دادند و نه پیشنهادش را، ولی کاش میدادند. این وسط یکی دارد بنز و بیام و میدهد، یکی هم میگیرد. دو طرف راضی هستند. حالا من نمیدانم چرا یک عده ناراضی هستند.
*می گویند رویانیان حواله بیام و میگیرد مثلاً 100میلیون، بعد میدهد 150 میلیون.
اگر هم بدهد، مشکلی ندارد. خب بازیکن میخواهد ماشین بخرد، باشگاه به او ماشین میدهد. مشکلی ندارد.
*سقف را هم که رعایت نکردی...
چرا من سقف قرارداد را رعایت کردم.
*البته گلرها معمولاً سقف را رعایت نمیکنند. الان سقف شده، کف.
به قول آقای کفاشیان قرارداد مثل مهریه است؛ کی داده و کی گرفته! (خنده جمعی). مثلاً من قراردادم سال گذشته با ذوبآهن فلان رقم بود ولی تنها 40 درصدش را گرفتهام. بقیهاش را هم که به قول رئیس، کی داده و کی گرفته. فعلاً که 20 درصد جریمهام کردهاند، 20 درصد هم که نمیدهند و به ازای 20 درصد دیگر یک چک میدهند برای چند ماه دیگر.
*مجید جلالی هم اخیراً مصاحبه کرده و گفته بود بازیکنان معمولاً تنها چک اول فصلشان نقد میشود. آن وقت پول گرفتند، گرفتند، نگرفتند که هیچ.
واقعاً همینطوری است. البته در ذوبآهن یکی دو سال پرداختهایمان خوب بود. همانطور که میدانید این باشگاه خیلی خوشحساب است.
*درباره پرسپولیس امسال بحث زیاد است. میگویند ریخت و پاش کرده و نقل و انتقالات را بههم ریخته. نظر تو در این باره چیست؟
این بحثها شکل گرفت، چون تیم ما خیلی پر سر و صدا بسته شد. شما نگاه کنید مگر مس، سپاهان و استقلال بد بسته شدند؟ مگر قرارداد آنها پائین بوده؟ البته امسال همه باید زیر سقف ببندند چون تیمها باید ترازنامه داشته باشند. از طرفی بازیکنان هم این ریسک را نمیکنند که به خاطر چندرغاز بیشتر، محروم شوند.
*درباره نقل و انتقالات بحث زیاد بوده. اسم این دو تیم را گذاشتهاند کهکشانی...
کهکشانی فقط دو تیم هستند و آن هم رئال و بارسلونا. این القاب باعث میشود که روی تیم زوم کنند و دردسرساز شود. همین القاب باعث شد تا ماجرای بنز و بیام و در پرسپولیس مطرح شود. چنین اسمهایی نه تنها کمک نمیکند، بلکه تیم را به حاشیه میبرد.
*حالا کدام تیم پرستارهتر هستند؟
هر دو تیم خوب بسته شدهاند ولی پرسپولیس بهتر است!
حتی با حضور نکونام؟
او هم به استقلال برود، باز ما بهتریم.
*حالا به نظر تو استقلال در نقل و انتقالات بیشتر خرج کرده یا پرسپولیس؟
من که بازیکنم و در اینباره نمیتوانم حرف بزنم. فقط به نظرم ما پر سر و صدا تیم بستیم و استقلال چراغ خاموش.
*در چند سال گذشته قطب فوتبال اصفهان بود ولی انگار دوباره تهران قطب فوتبال میشود.
بله معمولاً سپاهان قهرمان میشد و ذوبآهن نایب قهرمان. الان هم نمیشود دقیقاً دربارهاش نظر داد. باید لیگ شروع شود و ببینیم کجای کار هستیم. یک سال هم برای قضاوت کافی نیست چون موفقیت فوتبال اصفهان تداوم داشت.
*چرا همه از اصفهان ناگهان به تهران کوچ کردند. تو، قاضی، بنگر، حسینی و...
من درباره خودم میتوانم بگویم که پرسپولیس را دوست داشتم. آدم در عمر ورزشیاش باید در یکی از دو تیم بزرگ تهران بازی کند. حیف است که پیشنهاد داشته باشی و نه بگویی. آدم باید این تجربه را کسب کند. بالاخره جو استقلال و پرسپولیس با تیمهای دیگر فرق دارد. اما یک چیز به شما بگویم؛ من عاشق ذوبآهن بودم. اگر شرایطش عین قبل بود، شک نکنید حالا حالاها از این تیم نمیرفتم. واقعاً شرایط در آنجا جوری شده بود که من را نمیخواستند!
*الان بازار کریخوانی در تهران و بین قرمز و آبیها داغ است. تو چرا زیاد کری نمیخوانی؟
اهل کری خواندن نیستم.
*البته یکبار جدی کری خواندی.
میگفتند پرسپولیس عین استیلآذین است، من هم گفتم پرسپولیس استقلال نیست که به دسته دو و سه بیفتد!
*قبولداری مردم کریخوانی را دوست دارند؟
بله، واقعاً جالب است. من به روزنامهها و مردم حق میدهم که میخواهند با کریخوانی، جذابیت را بالا ببرند. کریخوانی جزئی از فوتبال است.
*به اولین دربیات فکر کردهای؟
بله زیاد. برای من همه بازیهای لیگ برتر یک طرف است و بازی دربی در طرف دیگر. خیلی ذهنم را مشغول کرد. منتظر هفته ششم هستم.
*فکر میکنی 6 تای معروف تکرار شود؟ یا ممکن است برعکس اتفاق بیفتد!
هراتفاقی در فوتبال ممکن است بیفتد.
*پس ممکن است 6 تا بخوری!
6 تا بخورم که شاهرگم را میزنم! ولی فاصله تیمها نزدیک شده و بعید است آن اتفاق دیگر تکرار شود.
*هتتریک زاید هم بعد از 48 سال تکرار شد.
به همین دلیل میگویم هر اتفاقی ممکن است بیفتد.
*هم قلعه نویی مربی دربی است و هم ژوزه.
البته قلعهنویی سال گذشته دربی اصفهان را به ما باخت!
*در اصفهان به تو میگفتند دست طلا. این لقب را دوست داری؟
نه، اگر دستم طلا بود که یک شب میآمدند و دستم را میزدند.
[منبع]فوتبال به ریال، بلیت به یورو! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرجع خبری پرسپولیس: 1- اندكي پيش از آغاز رقابتهاي ليگ دوازدهم حرفهاي، يك خبر شوكهكننده جامعه هواداري فوتبال ايران را تحت تاثير قرار داد؛ بهاي بليتهاي ورود به استاديوم آزادي نزديك به صددرصد افزايش خواهد داشت. به اين ترتيب، وروديهاي دو، سه و پنج هزار توماني پيشين استاديوم يكصد هزار نفري، از حالا به بعد با سه، پنج و 10 هزار تومان در دسترس خواهند بود. در بسياري از ديگر كشورهاي جهان، تماشاگران و طرفداران فوتبال، اتحاديهها و كانونهاي مستقلي دارند كه در اينجور مواقع از حقوق آنها دفاع ميكند و حتي به افزايش يك يورويي قيمت بليتها هم واكنش نشان ميدهد. در ايران اما، از اين خبرها نيست و تنها عكسالعملي كه هواداران بيپناه فوتبال ما ميتوانند نشان بدهند، ترك عادت استاديوم رفتن است. دو فصل قبل و در هفتههاي آغازين ليگ دهم حرفهاي، مشكلي مشابه گريبان تماشاچيان فوتبال را گرفت و آنها را وادار كرد مسابقات فوتبال را از خانه تماشا كنند. آن روزها فدراسيون فوتبال در برابر فشارهاي سازمان تربيتبدني تسليم شد و اوضاع را به حالت قبلي برگرداند، اما در حال حاضر ارادهاي براي تغيير اين وضعيت ديده نميشود و بيم آن ميرود كه مسابقات فصل پيشرو، با كماقبالي هواداران روبهرو شود. در مقابل همه انتقادهايي كه وجود دارد، استدلال اصلي مبتكران و موافقان طرح افزايش قيمت بليتها، اين است كه باشگاهها ممر معاش ديگري ندارند و البته بهاي ورود به ورزشگاهها در اروپا بسيار بالاتر از كشور ماست. اين هر دو دليل اما، كاملا دور از منطق و غيرقابل استناد به نظر ميرسند. اگر باشگاههاي ايراني نميتوانند از سادهترين و رايجترين محلهاي كسب درآمد در جهان فوتبال بهره ببرند و ارتزاق كنند، لازم است كمتوانيها و بيكفايتيهاي خودشان را پوشش بدهند، نه اينكه يكراست به جيب مردم چشم بدوزند و بخواهند همه كم و كاستيهايشان را از اين طريق جبران كنند. از سوي ديگر، مقايسه فوتبال ايران با استاديومهاي اروپايي و اتكا به وروديههاي بالاي اين اماكن نيز كاملا بيراه به نظر ميرسد. كجاي جامعه و فوتبال ما شبيه به اين كشورهاست كه بخواهيم به بهانه بليتهاي چند ده يورويي ورزشگاههاي آنان، هزينه حضور در استاديومهاي ايران را بالا ببريم؟
2- اولين و سرراستترين تفاوتي كه فرآيند الگو قرار دادن استاديومهاي اروپايي براي تعيين قيمت در ايران را باطل ميكند، توجه به اختلاف فاحش رقم درآمد مردمان اين سرزمينهاست. در اروپا، هواداراني كه حاضرند 20 تا 100 يورو و حتي گاهي بيشتر پول بدهند و بازي تيم محبوبشان را ببينند، در مقابل درآمدهاي قابل توجهي هم دارند. آنها كه به يورو خرج ميكنند، به يورو هم پول درميآورند و در اين زمينه نگراني چنداني ندارند. آيا ميتوان وضعيت آنها را مثلا با جامعه كارگري ايران مقايسه كرد كه اتفاقا عمدهترين سهامدار سكوها هم هستند و بسياري از آنان ماهانه كمتر از 400 هزار تومان حقوق ميگيرند؟ وسايل حمل و نقل عمومي هم از ديگر تفاوتهاي بزرگ است. آيا دسترسي به استاديوم در ايران هم به اندازه كشورهاي مدرن، آسان و ارزان است؟ آيا در اروپا هم ممكن است تماشاچيان فوتبال گاهي تا يكي، دو ساعت بعد از پايان مسابقه در فضاي بيرون ورزشگاه سرگردان باشند و راه نجات نيابند؟ يكي از مهمترين وجوه افتراق اما، ماجراي «كيفيت» مسابقات است. بيترديد بهاي هر كالايي با ارزندگي و مطلوبيت آن رابطه مستقيم دارد. با توجه به اين نكته بديهي، در استاديومهاي ايران چه نوع مسابقاتي با چه كيفيتي برگزار ميشوند كه ما ناگهان تصميم ميگيريم بهاي تماشاي آنها را صددرصد افزايش بدهيم؟ در حال حاضر پيشفروش بليتهاي سوپرجام رفت اسپانيا با حداقل قيمت 30 يورو آغاز شده است. آيا واقعا يكهزارم درصد احتمال دارد بتوان جنس الكلاسيكوي اسپانيايي را با بهترين مسابقات داخلي قياس گرفت؟ گل سرسبد رقابتهاي باشگاهي در ايران، داربي تهران است. انصافا چقدر ممكن است مسابقهاي در اين سطح، در يك كشور صاحب فوتبال اروپايي، براي شش نوبت متوالي با يك نتيجه مشابه به تساوي كشيده شود؛ آن هم با اين كيفيت اسفبار؟ در يكي از آخرين الداربيهاي اسپانيا، مجموع قيمت بازيكنان اصلي حاضر در زمين، نزديك به دو هزار ميليارد تومان تخمين زده شد. وقتي مسابقهاي با حضور يك بازيكن 90 ميليون يورويي برگزار ميشود و همه دنيا هم دريافت چنين دستمزدي را كمترين حق او ميدانند، طبيعي است كه بتوان سر كيسه را شل كرد و براي تماشاي او و دوستانش چند ده يورو پول داد. آيا در ايران هم اوضاع به همين ترتيب است؟ به همه اينها بايد امكانات سختافزاري و نوع برخورد با تماشاگران را نيز اضافه كرد. چطور ميتوان به تماشاگراني كه بخش قابل توجهي از زمان حضورشان در ورزشگاه را در صفهاي طويل سرويسهاي بهداشتي ميگذرانند و از بدو ورود به استاديوم، به آنها به چشم مجرمان بالقوه نگاه ميشود، اين همه سخت گرفت؟
3- به جاي مانعتراشي در مسير حضور مردم در ورزشگاهها و دشوار كردن كار بر آنها، اتفاقا متوليان و سياستگذاران حوزههاي اجتماعي در ايران بايد تمام تلاششان را بكنند تا جوانان را به حضور در اماكن ورزشي سوق بدهند. حتي اگر لازم باشد، دولت بايد به مردم سوبسيد بدهد تا آنها راحتتر به ورزشگاه بروند، وقتشان را در مسيري صحيح و مطلوب بگذرانند و انرژي و هيجانشان را تخليه كنند. پول اندكي كه امروز در اين مسير خرج ميشود، دولتمردان را از هزينه كردن مبالغي دهها برابر بيشتر براي اصلاح و تاديب بزهكاران و بازگرداندن آنها به دامان جامعه معاف ميكند. گذشته از اين، اگر 50 هزار هوادار براي تماشاي يك مسابقه فوتبال راهي ورزشگاه شوند، حداقل 200 هزار نفر – ساعت سرگرمي سالم و سودمند در جامعه توليد شده است. دولت كه رسما وظيفه دارد چنين امكاني را براي شهروندانش فراهم كند، به چه شكل ديگري ميتواند از چنين سرمايه اندكي، اين بازدهي بالا را بگيرد؟ مسلما اگر قدري آيندهنگري بيشتر نزد مسوولان مربوطه وجود داشت، دوستان همه تلاششان را به كار ميگرفتند تا مردم و بهخصوص جوانترها خيلي راحتتر به استاديومها برسند، اما افسوس كه اينجا غالبا كسي جلوتر از نوك بينياش را نميبيند.
4- اخيرا برخي از مسوولان و صاحبمنصبان كشورمان توصيه كردهاند تلويزيون از پخش تصاوير مرغ خوردن بازيگران جلوگيري كند و مانع از خدشهدار شدن احساسات كساني شود كه قدرت خريد اين خوراكي را ندارند. با اين رويه، احتمالا بهزودي بايد شاهد منع پخش تصاوير افراد حاضر در استاديومها هم باشيم؛ چه اينكه با نرخهاي جديد، حضور در ورزشگاه با تحمل برخي هزينههاي جانبي مثل اياب و ذهاب و تهيه يك ميان وعده سبك، حداقل از 10 هزار تومان تجاوز ميكند و باعث ميشود استاديوم رفتن هم تبديل به يك كار لوكس و تجملاتي(!) بشود؛ به ويژه براي قشر ضعيف جامعه كه بيشترين هواداران فوتبال را تشكيل ميدهند.
Amir M.ohAma.D
18-07-2012, 12:12
تاپيك اختصاصي پرسپوليس تهران | ارتش سرخ | جلد 2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.