ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک و راهنمایی برای خرید تلوزیون پلاسما

compi
24-05-2011, 10:42
با درود به همه دوستان
من میخواستم تلوزیون ال ای دی بخرم ولی بعد از خوندن تایپیک های این وب سایت تصمیمم تغییر کرد و حالا میخوام پلاسما بخرم
بعد از اینکه برند مورد نظرم رو انتخاب کردم و قیمتشون رو دیدم نظرم عوض شد
اول میخواستم از بین پلاسما های شارپ و فیلیپس یکی رو بخرم خیلی قیمتا بالا بود
و حالا میخوام از بین ال جی و سامسونگ یا سونی یه پلاسما 50 اینچ با قابلیت ها و امکانات به روز و به قیمت زیر 2 تومان بخرم (سه بعدی هم نبود نبود )
ولی موندم اول کدام برند و بعد چه مدلی
لطفا دوستان بدون تعصب روی مارکی و برندی و فقط صادقانه من رو راهنمایی کنند
با سپاس از همه دوستان گرامی و صاحب نظران عزیز

sound.vision
24-05-2011, 11:33
با درود به همه دوستان
من میخواستم تلوزیون ال ای دی بخرم ولی بعد از خوندن تایپیک های این وب سایت تصمیمم تغییر کرد و حالا میخوام پلاسما بخرم
و حالا میخوام از بین ال جی و سامسونگ یا سونی یه پلاسما 50 اینچ با قابلیت ها و امکانات به روز و به قیمت زیر 2 تومان بخرم (سه بعدی هم نبود نبود )

سلام دوست عزیز
خیلی وقت هست که تی وی پلاسما از برند فیلیپس ندیدم... می شه قیمت و مدل هایی که گفتی قیمت بالا بودن رو بگی. در مورد سوالت هم باید بگم (البته من تخصص و اطلاعاتی تو زمینه پلاسما تی وی ندارم) تا اونجایی که من از همین تاپیک های این فروم خوندم ظاهرا تو پلاسما برند پاناسونیک خیلی خوب از آب در آمده....بازم باید دوستان حرفه ای جواب سوال شما رو بدن...

infernal_a
24-05-2011, 11:49
با درود به همه دوستان

سلام ، اگه نظرت رو پلاسما ه همه ميدونن كه بهترين پلاسما سازهاي دنيا Pioneer و Panasonic هستن . حالا ببين با بودجت و50 اينچي كه ميخواي تو اينا ميتوني چيزي پيدا كني يا نه .
ولي اگه فقط فقط نظرت رو اين برنداييه كه خودت گفتي پيشنهاد من رو LG ي

compi
24-05-2011, 12:02
سلام دوست عزیز
خیلی وقت هست که تی وی پلاسما از برند فیلیپس ندیدم... می شه قیمت و مدل هایی که گفتی قیمت بالا بودن رو بگی. در مورد سوالت هم باید بگم (البته من تخصص و اطلاعاتی تو زمینه پلاسما تی وی ندارم) تا اونجایی که من از همین تاپیک های این فروم خوندم ظاهرا تو پلاسما برند پاناسونیک خیلی خوب از آب در آمده....بازم باید دوستان حرفه ای جواب سوال شما رو بدن...
با سپاس از پاسخ شما
توی وب سایت فروشگاه چاره برند فیلیپس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

سلام ، اگه نظرت رو پلاسما ه همه ميدونن كه بهترين پلاسما سازهاي دنيا Pioneer و Panasonic هستن . حالا ببين با بودجت و50 اينچي كه ميخواي تو اينا ميتوني چيزي پيدا كني يا نه .
ولي اگه فقط فقط نظرت رو اين برنداييه كه خودت گفتي پيشنهاد من رو LG ي
با سپاس از پاسخ شما
کدام مدل از ال جی؟

infernal_a
24-05-2011, 12:35
با سپاس از پاسخ شما
توی وب سایت فروشگاه چاره برند فیلیپس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

با سپاس از پاسخ شما
کدام مدل از ال جی؟

Lg Pk950 يا 750
samsung هم C7000

compi
24-05-2011, 12:54
Lg Pk950 يا 750
samsung هم C7000
با درود به شما در ضمن شما چه برندی غیر از اونهایی که نوشتم پیشنهاد میدین؟میشه راهنمایی کنید
سپاس گزار میشم

compi
26-05-2011, 11:26
با درود به همه دوستان
من دیروز رفتم تو بازار نمایندگی ال جی و سامسونگ هیچکس از پلاسما راضی نبود خودشون میگفتن در مقایسه با ال ای دی
ضیفتره حتی نمایندگی سونی میگفت اگه پلاسما خوب بود شرکت سونی چهار سال پیش تولیدش رو تعطیل نمی کرد
در مقایسه تصویری هم نمایندگی ال جی هم پلاسما pw350 را با ال ای دی همون رده کنار هم گذاشته بود تصویر ال ای دی خیلی شفاف تر بود البته بعد از ظهر ساعت 6 عصر بود که من رفتم اونجا و نمیشه گفت نور زیادی هم بکار رفته بود
حالا دوباره برگشتم سر خونه اول بین پلاسما و ال ای دی موندم کدوم یکی رو بخرم؟:41::13:

Mehran-King
26-05-2011, 11:33
همون بهترینش LED هستش سامسونگ کیفیتش هم عالیه ، قابلیت های جالبی هم داره! ما که LCD داریم به قیمت 1 میلیون و 400 تومن گرفتیم 40 اینچ ، اما بهترش همون LED هست که تصویر رو واضح تر و قشنگ تر نشون میده...

compi
26-05-2011, 12:18
سامسونگ ال ای دی سری 7000 چه مدلیش خوبه کیفیت رنگ سامسونگ بعد از چند سال ضعیف نمیشه ؟
در ضمن سامسونگ ساخت و مونتاژ کجاست؟

Mehran-King
26-05-2011, 12:30
سامسونگ ال ای دی سری 7000 چه مدلیش خوبه کیفیت رنگ سامسونگ بعد از چند سال ضعیف نمیشه ؟
در ضمن سامسونگ ساخت و مونتاژ کجاست؟
سامسونگ LED 3D SAMSUNG 46C7000 یکی از آشناهام داره کیفیتش خوبه،رنگشم تا حداکثر زمان میبره تا بخواد تغییر کنه!،
کره جنوبی

sezareta
26-05-2011, 19:19
سلام
هم پلاسما کیفیت خوب و بد داره هم ال ای دی
شما گفتید دیگه سونی پلاسما نمیزنه اگه خوب بود میزد!!!
اما پاناسونیک که داره هرسال بهترینش رو میزنه یعنی پانا سونیک حالیش نبوده!!!
v10 v20 vt20 vt30 اینا پلاسما های پاناسونیک بودن که هرساله از سال 2009 تا 2011 جز بهترین تلویزیون های نمایشگاه
Ces 2011 جز بهترین تلویزیون ها بودند
و یا اینکه نوکیا یکی از بزرگترین کمپانی های ساخت گوشی همراه اکثرا از سیستم عامل سیمبین استفاده میکنه و HTC از سیستم عامل ویندوز موبایل و این یعنی چونکه نوکیا ویندو موبایل کمتر میزنه ویندوز موبایل خوب نیست!!!
در حالی که ویندوز موبایل خیلی قدرت مند تر از سیمبین هست
بنا بر این نباید خیلی با این استدلال ها که چرا این شرکت این رو میسازه و یا اون شرکت چیز دیگه ایی رو به برتری اونا بپردازی
به نظر من LG بیشتر روی تکنولوژی ال ای دی تمرکز کرده تا پلاسما برای همین کیفیت ال ای دی هاش نسبت به پلاسما بالا تر هست
بهترین کار اینه که اول خودت یه فیلم آماده کنی که در اون صحنه هایی با سرعت بالا و همچنین رنگ های زیاد هم روشن و هم تاریک وجود داشته باشه همراه با صدا هم صدای صحبت و هم سخنرانی و هم صدای موسیقی و موسیقی متن که یک باره کیفیت صدا رو هم ببینی
و اگه میخوای بین ال ای دی و پلاسما مقایسه کنی در پلاسما فقط و فقط v10 v20 vt20 vt30 رو برای مقایسه انتخاب کن البته vt30 هنوز در ایران نیومده
v10 فقط 50 اینچش در ایران هست حدود 1700000 و v20 42 اینچش حدود 17000000 و vt20 هم از لحاظ کیفیت فرقی با v20 تقریبا نداره و فقط سه بعدی هست
به نور مغازه هم دقت کن نور زیاد لامپ ها و یا نور خورشید!!!
در آخر اگر به نظر من فقط 50 اینچ زیر 2 میلیون میخوای v10 بگیر و اگر 42 اینچ هم خوبه زیر 2 میلیون v20 بگیر
اگر فقط ال ایدی میخوا ی زیر 2 میلیون که کیفیتش از پلاسما v20 بالاتر باشه و کیفیت قطعاتش هم خوب باشه تقریبا نیست
سونی که خیلی گرونه اگر برات راه داره حدود 2400000 بده ال ای دی LG LE 8500 بگیر42 اینچ اگه گیرت نمیومد 8600 بگیر اما گرونتره و یه همچین چیزی با برند سونی حدود 3 میلیون میشه که به نظر من ارزش نداره اینقدر براش هزینه کنی
و اگر برات راه نداره 2400000 پول بدی یه چند ماهی صبر کن هم قیمتش کمتر میشه و هم انشالله پول بیشتری دستت بیاد

با تشکر

pgu83
26-05-2011, 19:35
شما یه نگاه به v20 پاناسونیک بنداز پشیمون نمیشی.
من از پلاسما به شما 42v20 و از led به شماLG LE 850042 پیشنهاد میدم
البته led یکم گرون تره ولی با هدیه و اینا تقریبا همون میشه.
هر دوی این مدلها جز بهترین مدلهای بازار هستن.

compi
28-05-2011, 07:23
بادرود به همه دوستان
دیروز پلاسمای v20 50 اینچ پانا سونیک رو قیمت گرفتم 2400000 تومان خیلی بالاست صرف نمیکنه
برای همین فروشنده که یکی از دوستان منه به من ال ای دی سونی ex520 42 اینچ رو پیشنهاد داد قیمت حدودا 1300 بدون گارانتی بود شما چی پیشنهاد میدین؟

saeed1351
28-05-2011, 17:04
سلام حدود 20 روزه مطالب دوستان را می خوانم خیلی از مسایل را الان میدانم اما چون امکان تست کردن را ندارم (در شهر ما همه مدل تی وی داخل فروشگاه ها نیست)لطف کنید کمک کنید خودمم تی وی که گرفتم قول میدم چند ماهی بدون غرض به دوستان اطلاعات بدهم!!!!
اما محل استفاده از تی وی یک سالن 24 متری با سه پنجره 2در1.60 که میتوانم با پرده کلی از نور را کم کنم!
اما روشنایی در شب هم مانند خانه های معمولی دیگر است.
اینها را گفتم ببینم آیا P42V20 برای سالن من مناسب است از لحاظ برگشت نور یا انعکاس لامپ های خانه
البته تا حدودی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن میزان انعکاس آیا مانند تی وی های معمولی 21 اینچ است یا خیلی کمتر است؟

compi
01-06-2011, 10:50
با درود به همه
بالاخره بین این دو و سه مدل یکی رو به من پیشنهاد بدین
sony 46 ex520
samsung 46cu7000
lg e8500
sharp 46 e700m
البته قیمتها رو ندارم اگه با قیمت بگین ممنون میشم بدون گارانتی باشه
یا پلاسما ال جی مدل 2011
lw5600
در ضمن 3دی نباشه بهتره

saghezshop
01-06-2011, 14:24
سلام حدود 20 روزه مطالب دوستان را می خوانم خیلی از مسایل را الان میدانم اما چون امکان تست کردن را ندارم (در شهر ما همه مدل تی وی داخل فروشگاه ها نیست)لطف کنید کمک کنید خودمم تی وی که گرفتم قول میدم چند ماهی بدون غرض به دوستان اطلاعات بدهم!!!!
اما محل استفاده از تی وی یک سالن 24 متری با سه پنجره 2در1.60 که میتوانم با پرده کلی از نور را کم کنم!
اما روشنایی در شب هم مانند خانه های معمولی دیگر است.
اینها را گفتم ببینم آیا P42V20 برای سالن من مناسب است از لحاظ برگشت نور یا انعکاس لامپ های خانه
البته تا حدودی اگر راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن میزان انعکاس آیا مانند تی وی های معمولی 21 اینچ است یا خیلی کمتر است؟
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
سلام خدمت همه‌ دوستان
برای همچنین فضایی 42 یا 46
که‌ سایز 42 پلاسماست و سایز46 ال ای دی یا ال سی دی
اگر فقط برات تصویر مهمه‌ و امکانات زیادی لازم نداری همان 42 پاناسونیک مناسب کار شماست.
انعکاس نور هم در در مقایسه‌ با تی وی های معمولی اصلا قابل مقایسه‌ نیست.
اگر هم سایز 46 باشه‌ که‌ به‌ ترتیب مدلهای ex520 و cx520 w
البته‌ باید حدود قیمتی رو که‌ برات مقدور است را میگفتید.

saghezshop
01-06-2011, 14:35
با درود به همه
بالاخره بین این دو و سه مدل یکی رو به من پیشنهاد بدین
sony 46 ex520
samsung 46cu7000
lg e8500
sharp 46 e700m
البته قیمتها رو ندارم اگه با قیمت بگین ممنون میشم بدون گارانتی باشه
یا پلاسما ال جی مدل 2011
lw5600
در ضمن 3دی نباشه بهتره
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'
سلام
با تو جه‌ به‌ اطلاعاتی که‌ دوستان ارائه‌ داده‌اند و اطلاعات شخصی خود جمع بندی کلی را در این میبینم که‌
مناسبترین گزینه‌ برای شما
ex520 است اما این مدل فکر نکنم 42 اینچ داشته‌ باشه‌،سایز 40 و46 است
که‌ 46 اینچش حدودا 1600000 در میاد .
.....................
اگر هم میخواهید پلاسما بگیرید حتما از برند پاناسونیک انتخاب نمایید.:11:

compi
02-06-2011, 07:54
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'
سلام
با تو جه‌ به‌ اطلاعاتی که‌ دوستان ارائه‌ داده‌اند و اطلاعات شخصی خود جمع بندی کلی را در این میبینم که‌
مناسبترین گزینه‌ برای شما
ex520 است اما این مدل فکر نکنم 42 اینچ داشته‌ باشه‌،سایز 40 و46 است
که‌ 46 اینچش حدودا 1600000 در میاد .
.....................
اگر هم میخواهید پلاسما بگیرید حتما از برند پاناسونیک انتخاب نمایید.:11:
با سپاس از پاسخ شما
قیمت که گفتید بدون گارانتیه در ضمن داخل کارتن چه لوازمی باید باشه؟
مدلی که 100 هرتز باشه و 3 دی نباشه چی پیشنهاد میدین

compi
08-06-2011, 08:21
با درود به همه دوستان
نظرتون رو در مورد این سه مدل و تفاوتها و کیفیت و ماندگاری بدین ممنون میشم
KDL-46EX723سونی
47LV5500 ال جی
Samsung D7000 (UE46D7000