مشاهده نسخه کامل
: ویروس پاک شده ولی هنوز اثراتش باقی مونده ...
با سلام من فک میکردم باید اینو تو درخواست نرمافزار بنویسم ولی مثل اینکه جاش اینجاس
هاردم رو بردم کافی نت تا یه چیزی پرینت بگیریم .... ولی بعد از اینکه اوردم و به سیستم خودم وصل کردم دیدم حسابی ویروسی شده ... با دوتا انتی ویروس کاملا به روز شده Norton Internet Security و ESET NOD32 Antivirus کاملا و چند بار اسکن کردم ولی ویروسش پاک شده مثل اینکه ....
ولی تمام فولدر های داخل هارد به یک شرتکات تبدیل شده اند که حجم انها بیشتر بین 300 تا 400 کیلوبایت است ...و چند تا از شرتکات ها را پاک کردم ولی از حجم هارد اصلا کم نشد یعنی فوقش همون 300 کیلوبایت پاک شد و فولدر اصلی مثل اینکه هنوز هست درون هارد ولی قابل دیدن نیست اصلا ...
ولی فایل هاییی که مستقیما و داخل دسکتاپ هارد بوده راحت اجرا میشه و مشکلی ندارن .... ولی هیچ کدوم از فولدرها باز نمیشن و تا اینکه اینتر میکنم میگه فایل اصلی پیدا نشد و ایا مایل هستید شرتکات پاک بشه و ....
میشه کمکم کنید اطلاعات خیلی مهمی داخل هاردم دارم ...
شما از Control Panel داخل Folder Option برو و از سربرگ View روی Show Hidden Files and Folders کلیک کن و تیک Hide Protected Operating System Files رو بردار - پیغامی که ظاهر میشه رو Yes کن - حالا شما پوشه هایی که میخواستید رو میتونید ببینید.
بعد ار تمام کردن کارهای بالا :
پوشه هایی که الان ظاهر شدن و اطلاعات شما داخلش هست بصورت مخفی هستن
برای بیرون اوردن پوشه ها از حالت مخفی شما این کار رو انجام بده
داخل CMD ویندوز بشو (کلید Windows+R رو از روی کیبورد با هم بزن تا برنامه RUn اجرا بشه حالا داخل RUn تایپ کن CMD و اینتر رو بزن)
داخل CMD این جمله رو کپی کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار نکرد اینی که گفتین .... راستی الان هارد اکسترنالم اینجوریه نه خود هارد های کامپیوتر .... هارد سیستم خودم مشکلی نداره فقط اونه که فولدرها رو نشون نمیده .... در ضمن با فولدر اپشن هم تیکا رو میزنم فرقی نمیکنه:19:
میشه کمکم کنید اطلاعات خیلی مهمی داخل هاردم دارم ...
این روش به عنوان آخرین روش ممکن کاربرد داره ، پس اول منتظر راه حل های بهتر از طرف دوستان باشید ، اگر راه حل بهتری دیدید اول اون رو انجام بدید ، اگه نشد بعد این روش رو انجام بدید
================================================== ===============
تذکرات:
1- اول برنامه rrt که در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معرفی شده رو دانلود کن و اجرا کنن ببین مشکلت درست میشه یا نه
2- اگه فایلهای شورتکات با کلیک راست و کلیک روی Explore باز میشن که تمامی فایلهات رو خارج کن و در جایی ذخیره کن بعد مراحل زیر رو انجام بده.
================================================== ===============
از تمام اطلاعاتی که همین الان بهش دسترسی داره و توی هاردت موجوده بکاپ بگیر. توی یه جایی که مشکلی براش پیش نیومده.
یه برنامه ریکاوری مثل recuva رو دانلود کن و کل هارد اکسترنالت رو اسکن کن ببین هر چه قدر میتونی فایل های مهمت رو در محل قبلی بکاپ ذخیره کن. حالا باید روی آیکون هارد اکسترنال توی my computer کلیک کنی و properties رو بزنی. به تب tools برو و در قسمت error-checking روی check now کلیک کن ، باید گزینه اول تیک خورده باشه و گزینه دوم تیک نخورده باشه ، اگه همینجوری هست که دست بهش نزن و اگر اینطور نیست ، به این شکل که گفتم تغییرش بده ، اونوقت start رو بزن و صبر کن هر وقت تموم شد وارد هاردت بشو و ببین هر تعداد فایل درست تونستی ازش استخراج کنی اونا رو هم به محل بکاپ منتقل کن تا جایی که ممکنه فایلهات سالم بدست بیان
================================================== =======================
Dr Hannibal
24-05-2011, 14:10
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر فایل های شما از حالت مخفی به حالت عادی بر نمیگردند فایل show hidden رو که در پست شماره 1 پیوست کردم هرجایی که می خواهید فایل ها از حالت مخفی خارج بشند اجرا کنید. فایل مذکور فقط ساختار هیدن شده فایل ها رو نرمال میکنه نرم افزار تعمییر فولدرآپشن RRT هست که اعلام شد.
show hidden.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجش رو بگید
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر فایل های شما از حالت مخفی به حالت عادی بر نمیگردند فایل show hidden رو که در پست شماره 1 پیوست کردم هرجایی که می خواهید فایل ها از حالت مخفی خارج بشند اجرا کنید. فایل مذکور فقط ساختار هیدن شده فایل ها رو نرمال میکنه نرم افزار تعمییر فولدرآپشن RRT هست که اعلام شد.
show hidden.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نتیجش رو بگید
ممنونم دوست عزیز ..... فولدرها کلا برگشتن به حالت اولیه .... مرسی ...
فقط الان دیگه میتونم شرتکاتا رو پاک کنم !!!؟؟؟؟ مشکلی نداره ؟؟؟
Dr Hannibal
24-05-2011, 15:22
ممنونم دوست عزیز ..... فولدرها کلا برگشتن به حالت اولیه .... مرسی ...
فقط الان دیگه میتونم شرتکاتا رو پاک کنم !!!؟؟؟؟ مشکلی نداره ؟؟؟
بله ، البته اون ها احتمالا شرکات نیستن ، فقط ظاهر شرتکات دارند بلکه خود ویروس هستند ;)
موفق باشید.
sahel332
20-06-2011, 11:28
با سلام
بنده از برنامه شو هیدن که گفتید استفاده کردم ولی عمل نکرد . البته داخل خود فلش . درضمن تعداد پوشه هایی که مخفی هستند حدود 20 عدد می باشد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.