ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا اومدن سیستم با تصویر خراب !! کمک !!

SA.JJ.AD
23-05-2011, 21:47
سلام دوستان !!
.
بنده امروز صبح کارت گرافیک 9500 قبلی خودمو که از سالم بودنش مطمئن بودم !! :13: رو بردم برای فروش !! یه جا قیمت مناسبی گفت ازت میخرم !! گفتم اوکی !! یارو گفت باید بزاری تستش کنیم !! الان سرمون شلوغه و بعد از ظهر بیا !!
.
من بعد از ظهر رفتم !! میگه خرابه !! :18: رو 2 تا سیستم هم تست کردیم اما خراب بود :18: !! گفت بیا الان رو این سیستم هم تست کنم تا ببینی !! بعد از وصل کردن به کیس و روزشن کردن !! بهم نشون داد !! تصویر همه در هم ور هم و سیاه بود و پر از خط ها و مربع های سبزو ابیو قرمز بود :18:
+
خلاصه بعد از اینکه یه سری چرتو پرتو فحش بارش کردم :2: کارتو گرفتمو زدم از مغازه بیرون :13:
+
+
میخواستم نظر شما دوستانو بدونم !! بنظرتون چرا اینجور شد !؟ من 2 سال ازش استفاده کردم !! هیچ مشکلی هم نداشت !! اخرین بار هم که کارت جدید تهیه کرده بودم و اینو در اوردم از تو کیس و انداختمش تو جعبش !! سالم وبود و هیچ مشکلی نداشت !! :18: فقط چند هفته تو جعبه بود !! :13:یعنی تو اون چند ساعت که کارت اونجا بود خراب کاری کردن !؟ :weird:
+
البته هنوز وقت نکردم رو سیستم خودم دوباره تستش کنم !!:20:
.
لطفا نظرتونو بگید !! :13:چه بلایی سر کارت اومد !؟

EXTREME
23-05-2011, 22:05
اگه کارت تا آخرین لحظه درست بوده پس هیچی
احتمالا اونا یه دست گلی آب دادن که اینطوری شده حالا شما گرافیکتون رو حتما روی یه سیستم خودتون چک کنید ببینید به چه صورته
درضمن مطمئن شید که گرافیکتون رو عوض نکرده باشن از این اتفاقا زیاد میفته

SA.JJ.AD
26-05-2011, 00:52
اگه کارت تا آخرین لحظه درست بوده پس هیچی
احتمالا اونا یه دست گلی آب دادن که اینطوری شده حالا شما گرافیکتون رو حتما روی یه سیستم خودتون چک کنید ببینید به چه صورته
درضمن مطمئن شید که گرافیکتون رو عوض نکرده باشن از این اتفاقا زیاد میفته

:13:
تست کردم چند ساعت پیش رو سیستمم !! تصویر بهتر از اونیکه اونجا بهم نشون داده بود هست !! اما چزی خوب دیده نمیشه !! وقتی ویهندوز بالا میاد رو دسکتاپ 1ر از خط های سبز رنگه و یه سری ارور و پیغام هم میاد رو صفحه که متاسفانه قابل خوندن نیستن از بس تصویر داغونه !!:2::41::13:
+
درست شدنی نیست ؟! بنظرتون چه بلایی سرش اومده ؟ سوخته ؟! :13::41:ای لعنت به هرچی دزده حروم زاده !! :13::2:

:2:

EXTREME
26-05-2011, 10:21
ممکنه gpu گرافیک مشکل پیدا کرده باشه یا پایه ی گرافیک خراب شده باشه با خروجی های دیگه ی گرافیک هم امتحان کنید ببینید چطوره