ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ری استارت شدن مداوم سیستم؟؟؟؟

martin62
23-05-2011, 16:48
با سلام
کامپیوتر با مشخصات زیر:
main: giga GA-8IPE1000-G
CPU: INTEL CELERON
RAM: 512 DDR 400*2
VGA: 256 AGP
POWER: PORSCHE 450W
HDD: 80
در کل سیستم قدیمی . جدیدا دچار این مشکل شده که بار اول میاد بالا ولی بعد چند مین ری استارت میشه و چند بار ری استارت میشه و در نهایت انگار سیستم روشن ولی هیچ تصویری دیده نمیشه.
احساس می کنم دمای داخل سیستم غیر معمول بالاست. بعد یه مدت که سیستم خاموش هست مجدد که روشن میکنم سیستم بالا میاد. بعد 10 دقیقه کار کردن خود به خود ری استارت میشه و به محض شنیدن صدای بالا اومدن ویندوز مجدد شروع میشه ری استارت شدن پی در پی و ........ ادامه روند قبلی.
لطفا راهنماییم کنید.

TREASURES
23-05-2011, 16:52
سلام شما کولر سی پی یو رو چک کنید .... یعنی یه بار بازش کنید اگه سیلیکن نداره بهش بزنید و با دقت کولر رو دوباره نصب کنید....

EXTREME
23-05-2011, 17:00
طبق گفته ی دوست خوبم amd جان اول از همه دمای قطعات رو چک کنید
چیزهایی دیگه ای که باید چک کنید رم اسلات حافظه پاور و هارد هست که احتمال دما بیشتره
موارد نرم افزاری مثل تعویض ویندوز و اسکن ویروس رو انجام دادین؟

Dj_aghamajid
23-05-2011, 18:53
بایوس رو هم فلش کنید!

TREASURES
23-05-2011, 18:59
بایوس رو هم فلش کنید!

منظورشون CLEAR CMOS یا اگه درست نشد آپدیت بایوس!

Erfan.B
23-05-2011, 19:13
با سلام
کامپیوتر با مشخصات زیر:
main: giga GA-8IPE1000-G
CPU: INTEL CELERON
RAM: 512 DDR 400*2
VGA: 256 AGP
POWER: PORSCHE 450W
HDD: 80
در کل سیستم قدیمی . جدیدا دچار این مشکل شده که بار اول میاد بالا ولی بعد چند مین ری استارت میشه و چند بار ری استارت میشه و در نهایت انگار سیستم روشن ولی هیچ تصویری دیده نمیشه.
احساس می کنم دمای داخل سیستم غیر معمول بالاست. بعد یه مدت که سیستم خاموش هست مجدد که روشن میکنم سیستم بالا میاد. بعد 10 دقیقه کار کردن خود به خود ری استارت میشه و به محض شنیدن صدای بالا اومدن ویندوز مجدد شروع میشه ری استارت شدن پی در پی و ........ ادامه روند قبلی.
لطفا راهنماییم کنید.

دوستان كاملاً برات توضيح دادن فقط من دوباره با اجازه ي دوستان برات بازنويسي مي كنم!‌:
اول در كيس رو باز كن ببين اصلاً فن سي پي يوت مي چرخه يا نه! بهتره بري يه فن واسش بخري ممكنه شكسته باشه به مرور زمان فكر كنم 4 تومن باشه واسه سلرون.
با برنامه ي everest يا hwinfo يه شات از دماي سيستمت بذار اين جا.
اگه مشكلت از فن نيست با برنامه ي memtest يه تست از رم ها بگير چون ممكنه عمرشون تموم شده باشه و سي پي يوت هم هي halt كنه.
اگه اروري نبود بايوس مادربردت رو آپديت كن كه بعيد مي دونم از سال 2006 به اين ور ديگه آپديتي واسش باشه!
اگه باز هم درست نشد با يه دونه از رم ها فقط بوت شو ببين باز هم ري استارت مي شه يا نه.
پاورت هم ديگه راندمان ممكنه نداشته باشه مي توني بري يه پاور بگيري 9 تومن همون 450 وات (فكر كنم 90 وات هم نباشه يا اگه مي توني خازن هاي پاورت رو خودت عوض كن!)
گرافيكت هم مي تونه باشه يه شات از دما بذاري بهتر مي شه راهنمايي كرد.
ولي در مجموع حتماً به فكر خزيد يه سيستم باش چون اين لنگت مي ذاره با 200-300 تومن مي توني يه سيستم نو بگيري كه ارزون هم باشه.:46:
خبرش رو بده.
موفق باشي.