مشاهده نسخه کامل
: ساخت پرده
MRHArtsClube
23-05-2011, 16:31
سلامدوستان
میخاستم ببینم یکی اینجا کمک میکنه من پیرمرد دیگه نرم اون رآکتورارو بگردم؟ :9:
میخام یه پرده درست کنم که با انیمیشن از دو طرف آروم آروم باز بشه! همین :31:
کاملا رآکتورا رو یادم رفته بخدا!!! مرسی از دوستانی که می شتابند به من کمک کنن! عجله ایه :46: مرسی!
MRHArtsClube
23-05-2011, 19:43
دوستان خواهش می کنم
واقعا نیاز دارم واسه امشب! :19:
Borhan72
23-05-2011, 20:41
سلام...
از Cloth استفاده كن...
به نقل از هادی:
این مبحث cloth برای پارچه یکمی پیچیدست اما خیلی راحته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
خوب اول یه میله پرده بکش با استوانه
و بعد مثل شکل زیر یه Rectangle بکش که به میل پرده نزدیک باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بعد همین طور که این Rectangle انتخابه برو ابزار garment maker رو انتخاب کن بعد دوباره برو ابزاره cloth رو انتخاب کن .
خوب بعد برو توی گزینه ی object properties بعدم add objects رو بزن بعد اون Cylinder01 رو انتخاب کن ، حالا توی کادر پایین همین گزینه Rectangle01 زا انتخاب کن و بعد گزینه ی cloth را که سمت راست هست رو علا مت بزن بعدم توی لیست کرکره ای پایین نوع پارچه را انتخاب کن مثلا کتان
و بعد توی همون کادر Cylinder01 را انتخاب کن بعد بیا پایین و گزینه ی collision object را علا مت بزن ، و بعدم ok
.
خوب حالا زیر modifier list روی cloth کلیک کن تا زرد شه بعد هم هر چندتا از ورتکس های پرده که قراره به میله پرده بچسبه را انتخاب کن بعدم گزینه ی make group را بزن تا گزینه های دیگه فعال شه ، حالا surface را زده و روی استوانه ( میله پرده ) کلیک کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
خوب حالا دوباره روی cloth ( زرده ) کلیک کن تا خاموش شه
حالا اگه میخوای فقط فرم پرده رو توی یک فریم داشته باشی روی گزینه ی simulate localو اگه میخوای انیمیشن داشته باشی روی simulate بزن
حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه میبینی که یکمی طبیعی نشده باید بگم وقتی یه باد براش بزاری از پشته پنجره بوزه دیگه عالی میشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.