ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ......:::: در خواست نرم افزاری برای کرک کردن فایل در حال اجرا ::::......

MichaelQwerty
23-05-2011, 12:34
سلام دوستان عزیز
من به دنبال نرم افزاری هستم که به تونه برنامه ای کگه در حال اجرا هستش رو دستکاری کنه
برای مثال: یه بازی کامپیوتری در حال اجرا هستش و یک مرحله داره که باید در یک زمان خاص انجام بشه حالا چه نرم افزارهایی رو به من پیشنهاد میکنید که توانایی از کار انداختن تایمر بازی رو داشته باشه ؟؟!
با تشکر

hepL3r
26-05-2011, 10:48
نرم افزاری رو واسه اینکه این کارو با یه کلیک انجام بده نمیشناسم ولی باید از API ها استفاده کنید مثل GetSystemTime

Javad100
26-06-2011, 02:08
سلام دوست عزيز
براي اين كار بايد از نرم افزار هاي ستخت trainer استفاده كني يا از trainer هاي آماده استفاده كني كه قابليت تغير يا freeze كردن متغيير هاي مختلف در بازي رو دارن. ولي اول بايد اون متغيير هارو با استفاده از تكنيك هايي كه تو آموزش برنامه هست اونها رو پيدا كني.

من Cheat engine و Art of money رو پيشنهاد ميكنم اگر اسمش رو اشتباه نكنم. ولي آماده پيدا كني راحت تري.

Mr.reCoder
06-07-2011, 19:26
یه چیز بیربط!! چرا از کد تقلب استفاده نمیکنی؟؟؟:31:
من که شخصا یه راحی پیدا میکنم که تمام مرحله 3 سوته تموم بشه! یعنی با کد تقلب یا با تغییر دادن فایلهای بازی که براحتی هم پیدا میشن!! مثلا در نید فور اسپید اندر گراوند با ادیت کردن فایل save شده ی user مورد نظر پولم بیشتر شد!!!!:5:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه اخلاقی: وقتت رو با بازی تلف نکن پسر!:46: