مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
واکنش پاتو به پیشنهادات پاری سن ژرمن و باشگاه های برزیلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم برزیلی میلان علی رغم این موضوع که اکثر دیداهای فصل گذشته را به دلیل مصدومیت های پی در پی از دست داد، مورد توجه بسیاری از باشگاه های اروپایی قرار دارد.
پاریسنت جرمین فرانسه یکی از مشتری های ثابت او محسوب میشود، پاتو اعلام میکند که از تمام پیشنهاداتی که به وی میشود ممنون است، اما وی قصد دارد تا در میلان به حضور خود ادامه دهد.
پاتو 22 ساله که در حال آماده سازی خود برای حضور در رقابت های المپیک لندن است، در مصاحبه با r7.com از مصدومیت خود گفت:
من در کشاله های ران خود از یک عدم تعادل خاص برخوردار بودم، که خوشبختانه با مطالعه دقیق علت مصدومیتم و استفاده از شیوه های درمانی مخصوص توانستم بر آن فائق آیم.
من از زمانی که کودک بودم، عادت داشته ام که با سختی ها بجنگم، در آن زمان یک غده در بدن من وجود داشت و من با آن مبارزه کردم تا سرانجام بر آن ناتوانی غلبه کردم.
وی همچنین از پاریسنت جرمین که همانند ژانویه گذشته بسیار علاقه مند به او است، تشکر کرده و اعلام کرد که میخواهد در میلان به فوتبال خود ادامه دهد:
من پیشنهاداتی از سوی پاریسنت جرمین دریافت کرده ام، از آنها ممنونم اما من میخواهم در میلان بمانم. میخوام به قرارداد خود با میلان احترام بگذارم، و دین خود را به میلان ادا کنم.
من همچنین پیشنهاداتی از برزیل دریافت کردم، اما من فقط 22 سال سن دارم و در این سن و سال حضور ترک اروپا برای من مناسب نیست.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%AA-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%86-%DA%98%D8%B1%D9%85%D9%86-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84%DB%8C)
تياگو سيلوا و مذاکره با پاري سن ژرمن
سيلوا اکنون راهي پاريس شده و گفته مي شود باشگاه ميلان به او اجازه مذاکره با پاري سن ژرمن را داده است .
به گزارش نشريه اکيپ، تياگو سيلوا، مدافع برزيلي، راهي فرانسه شده تا با باشگاه پاري سن ژرمن مذاکره کند.
اين مدافع برزيلي يکي از بهترين مدافعان مياني دنياست و گزينه اول آنچلوتي براي تقويت خط مياني تيمش محسوب مي شود. در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين بازيکن برزيلي به باشگاه پاريسي منتشر شد اما مديران ميلان بارها فروش اين بازيکن را تکذيب کردند.
اما سيلوا اکنون راهي پاريس شده و گفته مي شود باشگاه ميلان به او اجازه مذاکره با پاري سن ژرمن را داده است.
پاريسي ها براي خريد اين بازيکن قصد دارند 40 ميليون يورو بپردازند اما ميلاني ها حداقل 50 ميليون يورو براي اين بازيکن مي خواهند.
منچسترسيتي، بارسا و رئال مادريد نيز به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن هستد اما به نظر مي رسد با توجه به حضور کارلو آنچلوتي در پاري سن ژرمن، اين باشگاه از شانس بيشتري براي به خدمت گرفتن سيلوا برخوردار است.
ورزش3
vahidgame
12-06-2012, 18:42
در مورد تیاگو سیلوا تقریبا میشه گفت دیگه همه چی تموم شده ست و ظاهرا این انتقال با مبلغ 50 میلیون یورو صورت می گیره!
این خبر خوبی برای میلان نیست ولی خب پول زیادی برای اون داده شده و با این پول میلان می تونه دو دفاع وسط تراز اول بگیره
اصلن برام قابل هضم نیست رفتن تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن
پاری سن ژرمن از هر نظری بگی چه از نظر تعداد قهرمانی و افتخارات در جام های اروپایی قابل مقایسه با تیمی مثل میلان نیست به نظر من که حماقت تیمی با پیشینه میلان به مقصد چنین تیمی ترک کردن که تازه با ثروت های باد آورده یک شخص بخواد با خرید بازیکنای بزرگ و تراز اول بخواد یک مقامی کسب کنه که اونم طی چند سال آینده به فراموشی سپرده میشه . متاسفانه این جور که بوش میاد دوباره داره جریان کاکا برامون تکرار میشه و جمله معروفش که گفته بود یک دستم روی قلبم میزارم و دست دیگرم رو روی پیراهن میلان و هیچوقت این تیم ترک نمیکنم که بعد به سادگی پا روی احساسات هوادارانش گذاشت و از تیم رفت و دیگه نتونست دوران اوجش با پیراهن میلان توی تیمی دیگه تکرار کنه و افت محسوسی تو این چند ساله کنه باید منتظر بمونیم ببینیم اخر این قضیه انتقال به کجا ختم میشه:45:
ميلان به دنبال مهاجم رم
باشگاه ميلان در راستاي تقويت خط حمله خود قصد دارد مهاجم جالوروسي را براي آمدن به سن سيرو اغوا کند.
پابلو اسوالدو در ابتداي فصلي که گذشت از باشگاه اسپانيول به رم پيوست و در کنار حاشيههاي زيادي که در ترکيب تيم داشت، نمايش قابل قبولي را نيز در اين تيم ارائه کرد.
از سوي ديگر باشگاه ميلان که به دنبال تقويت تيم خود در بازار نقل و انتقالات تابستاني است، اسوالدو را مورد توجه قرار داده و ميخواهد وي را به ترکيب خط حمله خود در فصل آينده بيفزايد. در حالي که ميلان علاقهاي براي دائمي کردن قرارداد مکسي لوپز از خود نشان نداد و اين بازيکن در پايان مدت قرارداد قرضي خود به کاتانيا بازخواهد گشت.
اسوالدو تابستان گذشته با مبلغ 17.5 ميليون يورو از اسپانيول خريداري شده و در اين فصل 11 گل براي تيم لوئيز انريکه به ثمر رساند. گفته ميشود اين مهاجم متولد آرژانتين جايي در برنامههاي زدنک زمن، سرمربي جديد رم ندارد.
ديگر مهاجمي که ماسيميليانو آلگري مورد توجه قرار داده، الساندرو ماتري است که بين 2008 تا 2010 زير نظر آلگري در کالياري کار کرده است.
ورزش3
دوران 26 - 27 ساله برلوسکونی در میلان تموم شده است
میلان به یک سرمایه گذار و مالک جدید احتیاج داره که انگیزه داشته باشه و برلو دیگه اون انگیزه سابق رو نداره.
بهترین کار فروش باشگاه به یک سرمایه دار خارجیه.
رسمی : سیلوا در میلان ماندنی شد!
سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه روسونری با انتشار بیانیه ای در وبسایت رسمی باشگاه میلان اعلام کرد سیلوا در میلان میماند.
در طی چند روز گذشته میلان و پاری سن ژرمن برای انتقال این بازیکن مذاکرات جدی خود را ادامه دادند و سر انجام در حالی که همه چیز آماده انتقال سیلوا به پاریس بود برلوسکونی تصمیم نهایی خود را رسما اعلام کرد تا مانع از ثبت گرانترین مدافع تاریخ شود.
آدریانو گالیانی نائب رئیس میلان پس از بازگشت از سفر دو روزه اش به پاریس به خبرنگاران در این رابطه گفت : "همه چیز به آقای رئیس,برلوسکونی بستگی دارد. کسی که در نظر داشت تا از فروش این ستاره منصرف شود"
عصر امروز سایت رسمی باشگاه میلان خبری را منتشر کرد که هدف و تصمیم این تیم را به طور روشن نشان می دهد.
در این بیانیه رسمی آمده است " سیلویو برلوسکونی تصمیم نهایی خود را اعلام کرده است و تیاگو سیلوا در میلان می ماند."
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8 %A7%D9%86%20%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86%DB%8C%2 0%D8%B4%D8%AF!)
ایبرا: انگیزهام چند برابر شده، با میلان و سوئد ادامه میدهم
زلاتان ابراهیموویچ بعد از دو شکست پیاپی به همراه تیم ملی سوئد در رقابت های یورو 2012، و متعاقبا حذف از این رقابت ها، اعلام کرد که از نتایج کسب شده در این رقابت ها سرخورده نیست، و کماکان تمایل دارد تا به حضور خود در تیم ملی سوئد ادامه دهد.
وی همچنین اعلام کرد که به قرارداد خود با میلان احترام میگذارد، و انگیزه او برای درخشش دوباره چندین برابر شده است.
ایبرا بعد از حذف از رقابت های یورو، در مصاحبه ای مطبوعاتی شرکت کرد و از وضعیت خود در تیم ملی سوئد گفت: البته که من بسیار عصبانی هستم، اما من به این مسائل دید منفی ندارم. بلکه برعکس، من میخواهم با قدرت پیش بروم.
اکنون ما یک دیدار حیثیتی برابر فرانسه خواهیم داشت و سعی میکنیم با نهایت احترام از رقابت های یورو خارج شویم.
زلاتان همچنین در مورد وضعیت آینده خود در رده باشگاهی عنوان کرد: من هنوز دو سال دیگر با میلان قرارداد دارم، و شکست در رقابت های یورو انگیزه ای برای من شد تا بتوانم در فصل آینده حتی بهتر از فصل پیش عمل کنم.
من اکنون در خود انگیزه ای میبینم که باعث موفقیت من در فصل آینده خواهد شد. من امیدوارم که میلان به زودی بازیکنان بزرگی را به تیم اضافه کند، چرا که میلان باشگاهی است که همیشه تمایل به پیروزی دارد.
زلاتان ابراهیموویچ در دیدار سوم و پایانی مرحله گروهی یورو 2012 به همراه سوئد در برابر فرانسه حضور پیدا خواهد کرد.
وی پیش از این در دو دیدار به میدان رفته موفق شده تنها یک گل به ثمر برساند. سوئد در حالی به مصاف فرانسه خواهد رفت که شانسی برای صعود به مرحله بعد نخواهد داشت.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%85-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%87%D8%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%87%D9%85)
آلگری: تا 31 آگست هر اتفاقی ممکن است رخ دهد
ماسیمیلیانو آلگری از تصمیم سران میلان مبنی بر عدم فروش تیاگو سیلوا که منجر به چلوگیری از ضعف کیفی میلان شد، بسیار خوشحال است. در حالی که طی چند روز پیش میلان آماده فروش تیاگو سیلوا به مبلغ 46 میلیون یورو به پاری سن ژرمن بود،
حتی پس لرزه های این تصمیم پیش از وقوع آن احساس شد، و بازیکنان بزرگی مانند کاسانو و بواتنگ از این تصمیم ابراز ناراحتی کردند.
در همی رابطه آلگری به اسکای ایتالیا گفت: این تصمیم بسیار مهمی بود، و پرزیدنت برلوسکنی با این تصمیم خود، هدیه ای بزرگ به هواداران میلان تقدیم کرد. علاوه بر سیلوا، ابراهیموویچ نیز در میلان خواهد ماند. او در فصل گذشته 28 گل در لیگ به ثمر رساند، و در فصل آینده حتی میتواند موفقتر عمل کند.
تصمیم سران باشگاه مبنی بر عدم فروش ستاره های بزرگ باعث حفظ انسجام میلان خواهد شد. اکنون میلان تیم تقریبا کاملی در اختیار دارد، اما بازار نقل و انتقالات تا تاریخ 31 آگست باز خواهد بود و در این مدت هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.
میلان فصل گذشته را بدون جام و با دستانی خالی به اتمام رساند، اما آلگری از انگیزه بالا برای فصل آینده خبر میدهد:
ما از انگیزه بسیار بالایی برای فصل آینده برخوردار خواهیم بود، و آماده ایم تا باز هم به کورس قهرمانی بازگردیم. در حالی که اسکودتو در فصل پیش در دستان ما بود، یوونتوس فصل بسیار بهتر از حد انتظار را پشت سر گذاشت.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنستانت و آچربي به ميلان پيوستند
وب سايت رسمي باشگاه ميلان عصر امروز جذب اين دو بازيکن را به طور رسمي اعلام کرده است.
فرانچسکو آچربي، مدافع فصل قبل کيه وو و کوين کنستانت هافبک تيم جنوا،فصل آينده را در ميلان توپ خواهند زد .
عصر امروز فرانچسکو آچربي در مقر اصلي باشگاه ميلان در مرکزاين شهر حاضر شد. در چند روز آينده او و کوين کنستانت تست هاي پزشکي را انجام خواهند داد.
وب سايت رسمي ميلان در رابطه باآينده بازيکنان تيم جوانان ميلان نوشت: " متيا والوتي در ميلان خواهد ماند؛ درحالي که پالرمو متئو دارميان را جذب کرده است."
کنستانت هافبک 25 ساله و سابق تيم کيه وو است که فصل گذشته در جنوا توپ مي زد.
آچربي 23 ساله در صحبتهايي دراين باره به گاتزتا دلوسپورت گفت: " من بسيار خوشحالم. بازي کردن در کنار سيلوا چه حسي دارد؟! اجازه بدهيد اين را پس از تجربه کردنش به شما خواهم گفت. من هر کاري که از دستم بر بيايد انجام مي دهم تا به ترکيب اصلي راه پيدا کنم. هرچند که فقط مربي است که تصميم نهايي را اتخاذ مي کند."
ورزش3
ایبرا استحقاق شماره 10 میلان را دارد
بعد از حداحافظی کلرنس سیدرف از میلان، زلاتان ابراهیموویچ بازیکن بعدی خواهد بود که شماره 10 میلان را در فصل آینده بر تن خواهد کرد.
سیدرف تایید کرد که سرانجام بعد از 10 سال حضور موففیت آمیز و زیبا در میلان، از این باشگاه خداحافظی خواهد کرد، و به نظر میرسد میلان پیش از این تصمیم خود مبنی بر اهدا شماره 10 سیدرف به بازیکن بعدی روسونری را اتخاذ کرده بود.
پیش از این، در سال 2010 و زمانی که ایبرا از بارسلونا به میلان پیوسته بود، وی از مسئولان میلان درخواست شماره 10 میلان را کرده بود، اما در آن زمان این پیراهن بر تن سیدرف بود، اما اکنون بعد از دو فصل حضور با پیراهن مشکی و قرمز، سرانجام ایبرا این شماره را بر تن خواهد کرد.
کلرنس سیدرف در کنفرانس خبری خداحافظی خود از میلان عنوان کرد:
شماره 10 میلان به زلاتان ابراهیموویچ خواهد رسید. زمانی که من به میلان آمدم هیچ وقت شماره 10 را طلب نکردم، بلکه این شماره از روی کاستا به من به ارث رسید.
اما من با ایبرا صحبت کردم، و به او گفتم که این مساله برای من بسیار خوشایند است که شماره 10 را از این پس او بر تن کند. او مستحق این شماره خواهد بود.
من و ایبرا مدتها پیش در اتاق رختکن باشگاه در مورد این موضوع با یکدیگر صحبت کرده بودیم. من به او گفته بودم که زمانی که من میلان را ترک کنم، بسیار خوشحال میشوم که او وارث این شماره باشد.
زلاتان ابراهیموویچ پیش از این د رقابت های یورو 2012 نیز پیراهن شماره 10 تیم ملی سوئد را بر تن کرده بود. سیدرف نیز در سال 2002 و طی یک پروسه 15-20 روزه از اینتر، به میلان پیوست.
او به هیچ عنوان از این تصمیم خود پشیمان نیست، چرا که در میلان به افتخارات بسیاری نائل آمد که مهمترین آنها دو بار قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا به همراه میلان بوده است.
گالياني:خريد کاکا و بالوتلي روياست
نايب رئيس ميلان تمايل به جذب بالوتلي و کاکا را رد و از تمايل اين تيم به جذب يک هافبک دفاعي خبر داد .
آدريانو گالياني،نايب رئيس باشگاه ميلان از تمايلات اين تيم در بازار نقل و انتقالات صحبت کرده است.
گالياني دراين باره به اسکاي اسپورت گفت" من آرزو هاي فراواني دارم اما ديدن بالوتلي در لباس ميلان در حد آرزو باقي خواهد ماند. بازگشت کاکا به سن سيرو را غير ممکن مي دانم. شرايط خاص مالياتي در اسپانيا ،مانع از انتقال او به ايتاليا مي شود."
گالياني درادامه پس از رد تمايل تيمش براي جذب بالوتلي و کاکا ،از ماندن روبينيو خبر داد و گفت:"براي تکميل تيم به يک هافبک دفاعي نياز داريم ، بازيکني که بتواند جلوتر از خط دفاعي بازي کند. ما کوين ( کنستانت ) را براي جانشيني مونتاري مصدوم به خدمت گرفتيم.هدف اصلي ما در فصل آينده قهرماني در سري آ هست و تلاش مي کنيم تا جايي که ممکن است در ليگ قهرمانان به پيش برويم.
برنامه ديدارهاي تابستاني ميلان
پس از مشخص شدن زمان برگزاري TIM و يک بازي دوستانه با کروزيه رو، برنامه ي مسابقات دوستانه ي ميلان در فصل تابستان به طور کامل مشخص شد که به شرح زير است:
(نهم جولاي) آغاز تمرينات تابستاني ميلان
(بيست و يکم جولاي)جولاي برگزاري مسابقه ي TIM
(24 جولاي ) شالکه 04 – ميلان در گلزن کرشن آلمان
(28جولاي) ميلان - چلسي در ميامي آمريکا
(4 آگوست) کروزيه رو – ميلان در ورزشگاه ژيلت در ماساچوست آمريکا
(6يا 7 آگوست) ميلان – رئال مادريد در نيويورک آمريکا
ورزش3
البته مدیر باشگاه کروزیرو گفته که بازی دوستانه مقابل میلان نخواهیم داشت...فعلا در تقویم این فصلمون دچار مشکل شدیم
کاکا علاقهمند بازگشت به ميلان
روزنامه اسپانيايي آ اس که نشريه اي نزديک به باشگاه رئال مادريد محسوب ميشود، از علاقه کاکا براي بازگشت به ميلان مي گويد.
کاکا تمايل دارد تا در يک باشگاه بزرگ اروپايي حضوري مداوم و ثابت داشته باشد، و ميلان را بهترين گزينه براي خود ميداند، و در اين راه حاضر است در مقابل تمام موانع موجود ايستادگي کند.
به گزارش گل به نقل از ميلانيستا، در روزهاي اخير پدر کاکا، که مدير برنامه هاي او نيز محسوب ميشود، در ميلان حضور داشته است، گفته ميشد که اين حضور در جهت مذاکره ميلان و او در مورد برادر کاکا، ديگائو، باشد. اما پدر کاکا در اين مدت اقامت خود در ميلان، حتي مسئولان ميلان را نيز ملاقات نکرده است.
از سويي پسر طلايي ميلان خواستار حضور در ترکيب 11 نفره يک باشگاه بزرگ است، بنابراين گزينه پاري سن ژرمن خود به خود منفي ميشود. به نظر ميرسد که او علاقه زيادي براي حضور مجدد در ميلان و تکرار موفقيت هاي پيشين خود با اين تيم طي دو سال آينده را دارد. چرا که وي بسيار مشتاق است تا در جام جهاني 2014 برزيل را همراهي کند.
مسئولان ميلان پيش از اين نيز، در تابستان گذشته سعي در بازگرداندن کاکا به ميلانلو داشتند، اما کاکا حاضر به کاهش دستمزد خود نشد، و اکنون گفته ميشود با محدود شدن شرايط، کاکا حاضر خواهد بود براي انتقال به ميلان، دستمزد خود را تا حد قابل قبولي کاهش دهد.
مسئولان ميلان از جمله برلوسکني و گالياني همواره به بازگرداندن کاکا علاقه مند بوده اند، اما در صورتي که کاکا به ميلان باز گردد وضعيت کوين پرينس بواتنگ در ميلان دچار تهديد خواهد شد، چرا که کاکا دقيقا در پستي حضور خواهد داشت که در حال حاضر کوين پرينس بواتنگ در آن بسيار موفق است.
فلاميني با ميلان تمديد کرد
باشگاه ميلان اعلام کرد متيو فلاميني، هافبک فرانسوي اين باشگاه، قراردادش را براي يک سال ديگر تمديد کرده و به اين ترتيب تا تابستان 2013 در سن سيرو خواهد ماند.
قرارداد قبلي اين هافبک فرانسوي با ميلان 4 روز ديگر به پايان مي رسيد و گزارش ها حاکي از آن بود که هافبک سابق آرسنال با قراردادي آزاد ميلان را ترک خواهد کرد.
با اين وجود، اين بازيکن 28 ساله اکنون براي يک سال ديگر قراردادش را تمديد کرده است.
در بيانيه اي که در سايت اختصاصي باشگاه ميلان منتشر شده، آمده است:" متيو فلاميني که از سال 2008 به ميلان پيوست، براي يک فصل ديگر در ميلان خواهد ماند. او تاکنون 100 بازي براي باشگاه انجام داده و يک قهرماني در سري آ و يک قهرماني در سوپرکاپ ايتاليا به دست آورده است."
فلاميني در سال 2008 از آرسنال به ميلان پيوست. او پيش از آن براي المپيک مارسي بازي مي کرد.
ورزش3
به نقل از اسکای : دیروز بعد از ظهر یک ملاقات جدید در Forte dei Marmi بین گالیانی و پرزیوسی مالک جنوا برگزار شده .
این ملاقات در هتلی به اسم Versilia برگزار شده که هر دو مدیر در حال صرف شام دیده شدن .
گالیانی گفته : " ما در حال استراحت و در تعطیلاتیم و این صحبت ها میتونه پیرامون خیلی از مسائل باشه. تیاگو سیلوا هم در میلان باقی میمونه .
دسترو ؟ ببینیم چه میشود . شاید به میلان ملحق شود ."
پرزیوسی در تائید این صحبت ها گفته که : " امشب چند بازیکن از جنوا به میلان ملحق شدن . این حقیقت داره که باشگاه PSG از مذاکره برای خرید تیاگو سیلوا کنار کشیده است."
پ.ن : تیم های بورسیا دورتموند - مونشن گلادباخ - اینتر - یوونتوس - رم و میلان به دنبال جذب ماتیا دسترو مهاجم 20 ساله ایتالیایی هستن.
این بازیکن در حال حاضر بصورت مالکیت مشترک در اختیار سیه نا و جنوا است.
.: ترجمه اختصاصی :.
کونستانت: میخواهم خودم را در میلان ثابت کنم
کوین کونستانت در تازه ترین اظهارات خود اعلام کرده است که انگیزه فراوانی برای یک شروع فوق العاده در میلان دارد، و برای شروع اولین دیدار فصل پیش رو بی صبری میکند.
با بروز مصدومیت 5 تا 6 ماهه برای سولی مونتاری، میلان مجبور به جایگزینی وی با یک بازیکن دیگر شد، و انتخاب میلان، کوین کونستانت هافبک سیه چرده جنوا بود که وی را به طور قرضی به خدمت گرفت.
کونستانت پیش از این نیز، در زمانی که در کیه وو حضور داشت مورد توجه سران میلان بود، اما وی در فصل گذشته یک فصل نسبتا متوسط را در جنوا سپری کرد.
کوین کونستانت روز گذشته آزمایشات پزشکی خود در میلان را با موفقیت به اتمام رساند و در مصاحبه اسکای اسپورت 24 اعلام کرد:
بسیار خوشحالم که اکنون در میلان هستم، من حدود 2 هفته پیش پی بردم که آنها به من علاقه دارند، و طولی نکشید که به میلان پیوستم. الگوی من؟ همه بازیکنان میلان، آنها همگی فوق العاده هستند.
نمیتوانم بیش از این برای اولین دیدار فصل منتظر بمانم، بسیار مشتاق هستم تا خود را در میلان به اثبات برسانم. در این روزها بسیار دوست دارم تا بازیکنان روسونری در تیم ملی ایتالیا موفق باشند، من طرفدار آنها خواهم بود، و البته بسیار امیدوارم فصل آینده با میلان بتوانم افتخارات بسیاری کسب کنم.
کونستانت به طور قرضی از جنوا به میلان پیوسته است، و قرار بر این است تا در مدت حدود 5 تا 6 ماهی که مونتاری در مصدومیت به سر میبرد، جای وی را در ترکیب میلان پر کند. اما با این حال به نظر نمیرسد که کونستانت را بتوان یکی از 11 بازیکن ثابت ترکیب میلان در فصل آینده دانست.
کونستانت 25 ساله اهل کشور افریقایی گینه است، اما وی حتی سابقه پویشدن پیراهن تیم ملی فرانسه را نیز داشته است.
خوب چه خبر از میلان!
بعد از یورو برگردیم به میلان عزیز خودمون, در حالی که یوه داره با لوسیو و بالزارتی به توافق میرسه
گویا قرار نیست اتفاق خاصی تو میلان بیوفته. از طرفی پسر برلوسکنی ابراز علاقه کرده به کرول مهاجم
انگلیسی که من شخصا ازش خوشم نمیاد, و بدتر اینکه این ممکنه پیش زمینه ای باشه برای رفتن ایبرا!
رایولا گفته هیچ تضمینی برای ماندن ایبرا در میلان نیست! معلوم نیست چه خبره تو باشگاه!
روبینیهو هم که تکلیفش 100 درصد معلوم نیست!
برای نقاط ضعف فصل قبل فقط تونستیم مونتولیو رو بگیرم, دفاع چپ و هافک دفاعی اصلا موفقیتی نداشتیم.
اگه اوضاع به همین منوال پیش بره فصل بعد شرایط سختی خواهیم داشت.
البته گالیانی گفته که ایبرا 100% در میلان میمونه . رایولا هم تکلیفش با خودش مشخص نیست
یک بار میگه ایبرا تا پایان قراردادش با میلان میمونه یک بار دیگه یک چیز دیگه میگه . ولی خود ایبرا گفته که تا پایان قراردادش در میلان موندگاره.
به قول ایبرا وقتی در جایی خوشحال و راحتی دلیلی برای ترک اون وجود نداره.
گفته میشه میلان اگه بخواد دسترو رو جذب کنه باید یکی از مهاجمین خودش رو به فروش برسونه . از روبینیو به عنوان محتمل ترین گزینه برای ترک باشگاه اسم برده میشه.
بعد از اون موقعیت هایی که از دست داد و ما رو دیوانه کرد به نظر فروشش کار خوبیه مخصوصا وقتی قرار باشه یک بازیکن با استعداد و 21 ساله ای مثل دسترو رو جذب کنیم که هم تکنیک و سرعت خوبی داره و هم این که تمام کننده خیلی خوبیه.
برای دفاع چپ هم که مشخصه . میلان مصباح و تایوو رو میخواد بفروشه و فصل بعد آنتونینی و دیداچ ویا در اون سمت بازی میکنن . امانوئلسون رو هم داریم.
ویا هم که فصل خیلی خوبی در اسپانیول داشته و همه بازی ها از بازی های لیگ گرفته تا جام حذفی در تیم حضور داشته و فقط یک بازی رو به دلیل محرومیت از دست داده و دو گل هم زده .
فقط میمونه هافبک دفاعی که باید دید مسئولان چکار میکنن!
B]سران ميلان: از افزايش دستمزد خبري نيست[/B]
ميلان دستمزد هيچ بازيکني را افزايش نمي دهد .
بنا به گزارشات رسيده سران ميلان علاقه اي به افزايش دستمزد کوين پرينس بواتنگ و ثبت قرار داد جديد با او را ندارد.
به نظر مي رسيد او تمايل داشت تا پس از تمديد قرار داد تياگو سيلوا با ميلاني ها، با ارائه ي پيشنهادي جديد ،مبلغ قراردادش را با ميلاني ها بهبود بخشد.
در حال حاضر بواتنگ پس از پرداخت ماليات سالانه چيزي در حدود 2 ميليون يورو درآمد دارد و اين در حالي است که زلاتان در حدود 9 ميليون يورو و سيلوا در حدود 6 ميليون يورو درآمد خواهند داشت.
اين هافبک 25 ساله مدت زيادي را به دليل مصدوميت از دست داد و در 18 بازي سري آ موفق شد 5گل براي تيمش به ثمر برساند.اما گويا سران ميلان تمايلي به افزايش دستمزد اين بازيکن ندارند و اعلام کرده اند که از افزايش دستمزد خبري نيست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سران_ميلان:_از_افزايش_دس مزد_خبري_نيست
ورزش3: آدريانو گالياني، مدير اجرايي و نايب رئيس باشگاه ميلان در صحبتهايي اعلام کرد که با حفظ تياگو سيلوا و رد پيشنهاد جنجالي سران پاري سن ژرمن براي خريد اين مدافع برزيلي، ميلان خريد جديدي در بازار نقل و انتقالات تابستاني نخواهد داشت.
اين درحالي است که سران پاري سن ژرمن در ماه ژوئن با پيشنهاد 46 ميليون يورويي براي خريداري تياگو سيلوا دست به کار شده بودند ولي درحالي که همه چيز درمسير انجام اين انتقال پيش مي رفت، ناگهان سيلويو برلوسکوني، مانع از انجام شدن اين انتقال شد.
سران باشگاه ميلان تا به اينجا دربازار تابستاني ريکاردو مونتوليوو، باکايه ترائوره، فرانچسکو آچربي و کوين کنستانت را خريداري کردند و گالياني اکنون در صحبتهايي اعلام کرده که تيمش خريد ديگري نخواهد داشت.
گالياني دراين باره گفت:« ما براي حفظ تياگو سيلوا تلاش زيادي انجام داديم. خود اين تلاش مثل خريد يک بازيکن جديد بود. ما مي توانيم بگوئيم که بازار نقل و انتقالات براي ما تمام شده است. هيچ بازيکن مياني جديدي را نمي خريم. تيم ما کامل است.هر بازيکني که عضو کليدي تيم نباشد، ممکن است از ما جدا شود.»
گالیانی به هدف اول خود رسید ; پایین آوردن میانگین سنی بازیکنان میلان.
در چند روز آینده فصل جدید میلان آغاز خواهد شد . در بین خروجی ها و ورودی های صورت گرفته در میلانلو چهره های جدیدی در میلانلو دیده خواهد شد.
پیش از این انتقادات فراوانی نسبت به میانگین سنی بالای میلان توسط منتقدین مطرح میشد
برای رسیدن به این هدف و جوان سازی میلان کارهای زیادی توسط آدریانو گالیانی انجام شده و چهره میلان را کاملا دگرگون کرده است.
با همدیگه بخش به بخش این تغییرات رو مرور و بررسی میکنیم:
دروازه بان : آملیا (30سال) , آبیاتی (35سال) هر دو بدون هیچ تغییری در میلان ماندگار شدن . فلاویو روما دروازه بان سوم فصول گذشته میلان با 38 سال سن به پایان کار خود رسید.
برای جایگزینی او برای دورازه بان سوم از باشگاه کروزیرو برزیل , گابریل جوان خریداری شد. این دروازه بان 20 ساله جای روما را به عنوان دروزاه بان سوم در اختیار گرفت .
با این تغییرات میانگین سنی در دروازه میلان از 34.3 به 28.3 کاهش یافته است.
دفاع : جوان سازی در خط دفاع با خروج دو بازیکن مستحکم میلان , نستا 36 ساله و زامبروتا 35 ساله شروع شد.قهرمانانی که با پیراهن میلان پیروزی های بسیاری را بدست آورده بودن با دیداک ویا و فرانچسکو آکربی جایگزین شدن.
بازیکن اسپانیایی تنها با 23 سال سن بعد از گذراندن یک فصل موفق و بصورت قرضی در باشگاه اسپانیول برای بازی در سطحی بالاتر آماده شده است .
مدافع مرکزی جدید میلان فرانچسکو آکربی که در ماه آگوست وارد 24 سالگی میشود .این بازیکن از باشگاه کیوو ایتالیا خریداری شده است و جایگزین نستا میشود .
فصل گذشته با احتساب حضور تایوو در میلان که در نیم فصل دوم به باشگاه QPR قرض داده شد میانگین سنی میلان در خط دفاع 31 بوده است که در فصل جدید با کاهشی قابل توجه به عدد 27.5 میرسد.
با تشکر از زحمات خروجی هایی بنام تایوو و مصابح برای میلان که با ماتیا دی شیلیو جوان جایگزین میشوند.
هافبک : این بخش با یک انقلاب اساسی روبرو شد . مارک فن بومل , سیدورف , گتوزو , آکویلانی میلان را برای کسب تجاربی جدید ترک گفتند .
بعد از ترک این بازیکنان برای پر کردن خلاء موجود در این منطقه بازیکنانی نظیر مونتولیوو , ترائوره جذب شدن و همچنین کوین کونستانت که بعد از مصدومیت عجیب مونتاری برای پر کردن جای خالی اون به میلان ملحق شد.
در خط هاقبک با توجه به میانگین سنی بازیکنان میلان به مانند این بود که این افراد جنگجویانی هستند که روی هم رفته هزاران میدان جنگی را تجربه کرده اند .
در حال حاضر این جنگجویان میلان را ترک کرده و میانگین سنی میلان در این منطقه به مانند خط دفاع از 30.2 به 27.5 کاهش یافته است.
حمله : در این قسمت کمترین تغییر ممکن صورت گرفته است . در واقع تنها دو تغییر در این قسمت صورت گرفته است که درک و باور یکی از آنها برای هواداران روسونری کاری بس دشوار بوده است.
فیلیپو اینزاگی یا همان سوپر پیپو با انبوهی از خاطرات , پیروزی ها و افتخارت میلان را ترک کرد. نفر بعدی ماکسی لوپز آرژانتینی است که در ماه ژانویه بخاطر مصدومیت های مداوم پاتو به بصورت قرضی به میلان منتقل شد و در آخر خریداری نشد و به کاتانیا بازگشت.
خط حمله میلان برای فصل بعد با حضور 5 مهاجم به نامهای ایبراهیموویچ , پاتو , الشاراوی , کاسانو و روبینیو با توجه به گفته های گالیانی و ماسیمو آلگری نیازی به تغییر نمیبیند و از هر نظر کامل و رقابتی است.
فصل گذشته با حضور اینزاگی و لوپز میانگین سنی میلان در خط حمله 28.4 بود که با خروج این دو بازیکن به 26.4 کاهش یافته است.
کاهش قابل توجه میانگین سِنی کل تیم : پس از انتقادات فراوانی که به میلان بخاطر میانگین سنی بالای اون وارد میشد , در این فصل با کاهش قابل توجه میانگین سنی روبرو هستیم که به جوان سازی تیم کمک شایانی کرده است و همه این مسائل توسط آدریانو گالیانی انجام شده است.
ترجمه شخصی
منبع ایتالیایی زبان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه دیدارهای تدارکاتی میلان در تابستان پیش رو و در جهت آمادگی برای حضور در رقابت های فصل 13-2012 اعلام شد.
باشگاه میلان به طور رسمی برنامه تمرینات اصلی میلان در کمپ، دیدارهای دوستان، و حضور در مراسم قرعه کشی دور مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را اعلام کرد.
مطابق برنامه اعلام شده، در ابتدا تیم میلان برای برپایی اولین جلسات تمرینی فصل جدید، در 9 جولای 2012 در میلانلو حضور به هم خواهند رساند، سپس مطابق سنت چند سال اخیر در رقابت های سه جانبه جام تیم فه مصاف اینتر و یوونتوس خواهد رفت.
شالکه، چلسی، دپورتیوو المپیا، و در نهایت رئال مادرید نیز حریفان تدارکاتی میلان قبل از شروع فصل جدید خواهند بود.
- دوشنبه 9 جولای 2012 - حضور در کمپ تمرینی میلانلو
- شنبه 21 جولای 2012 - باری، جام تیم، حضور در دیدارهای سه گانه و 45 دقیقه میان میلان، اینتر، و یوونتوس
- شهشنبه 24 جولای 2012 - شالکه - میلان، دیدار دوستانه در ولتینز آرنا واقع در گلزنکرشن آلمان
- شنبه 28 جولای 2012 - چلسی - میلان، World Football Challenge در استادیوم سانلایف در میامی امریکا
- شنبه 4 آگست 2012 - دیپورتیوو المپیا - میلان، دیدار دوستانه در استادیوم ژیلت در شهر فاکسپورو در ایالت ماساچوست امریکا
- چهارشنبه 8 آگست 2012 - رئال مادرید - میلان، World Football Challenge در استادیم یانکی در نیویورک امریکا
- شنبه/یکشنبه 26/27 آگست 2012 - اولین هفته از رقابت های سری آ در فصل 13-2012
- چهارشنبه 30 آگست 2012 - قرعه کشی دور مقدماتی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا در فصل 13-2012 در مونته کارلو فرانسه
kasra_khan2003
07-07-2012, 22:20
سیلوا:هرگز نخواستم میلان را ترک کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B2-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%85?source=breakingnews)
بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویچ، روبینیو، آنتونیو کاسانو، الکساندر پاتو، و ماریو یپس، بازیکنانی که به آنها احساس نزدیکی بیشتری میکنم، نیز به من توصیه کردند تا در میلان بمانم.
سایت گل - بعد از هفته ها بحث و شایعه در مورد فروش احتمالی تیاگو سیلوا به پاری سن ژرمن، و تصمیم سران میلان مبنی بر حفظ این مدافع برزیلی، تیاگو سیلوا سرانجام سکوت خود را شکست و از ماجراهای پیش آمده تعریف کرد.
تیاگو سیلوا به موفقیت میلان در فصل پیش رو بسیار خوشبین است و اعلام میکند که وی تمایلی برای ترک میلان به سوی پاری سن ژرمن نداشته است. سیلوا در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت از ماجراهای پیش آمده میگوید: هر آنچه در نشریات و روزنامه ها مطرح شد، واقعیت داشت. اما من هرگز به ترک میلان فکر نکرده ام، طبیعی است که پیشنهاداتی از سوی باشگاه های مختلف دریافت شده است. من با لئوناردو صحبت کردم، و او به من از پروژه جدید در پاری سن ژرمن گفت.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nId=8;itime=686648193;key=news:article+3227068+183 3+1822;sub1=[subst];)
من از او چیزهای زیادی فرا گرفته ام، همان طور که به تازگی از آلگری نکات بسیاری یاد گرفتم. من همچنین با کارلو آنجلوتی، سرمربی پاری سن ژرمن نیز، وارد مذاکره شدم و او به من گفت که این باشگاه در مسیر قرار گرفتن در رده بزرگترین باشگاه های اروپا قرار دارد. من همچنین در این مورد با آدریانو گالیانی نیز صحبت کردم، و از اطمینانی که به من داشته اند، از وی تشکر کردم.
بازیکنانی مانند زلاتان ابراهیموویچ، روبینیو، آنتونیو کاسانو، الکساندر پاتو، و ماریو یپس، بازیکنانی که به آنها احساس نزدیکی بیشتری میکنم، نیز به من توصیه کردند تا در میلان بمانم. من به قدرت میلان در فصل پیش رو کاملا اطمینان دارم، تغییرات زیادی در تیم به وجود نیامده است، اما این مساله باعث میشود تا ما هماهنگی بهتری با یکدیگر داشته باشیم.
تیاگو سیلوا به تازگی قرارداد خود را با میلان تمدید کرد. پیش از این قرارداد این مدافع برزیلی تا سال 2016 اعتبار داشت. که در قرارداد جدید حضور او در میلان تا سال 2017 تمدید شده است، و همچنین دستمزد وی از 4 میلیون یورو به 6 میلیون یورو در سال افزایش یافته است.
منبــــع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B2-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%85?source=breakingnews)
میلان در حال رشد است
گرچه به گفته آدریانو گالیانی پرونده نقل و انتقالات میلان بسته شده است ولی به همان اندازه نام و برند تجاری میلان در حال رشد و افزایش است .
صعود میلان بصورت ثابت و مداوم است . با توجه به آمار و ارقام منتشر شده از سوی برخی از مطالعات و جمع آوری اطلاعات مالی و تجاری برندهای فوتبالی , ارزش تجاری میلان با افزایش 7 درصدی روبرو بوده است.
میزان ارزش مالی برآورد شده برای میلان 292 میلیون دلار بوده است که باعث شده است کمپانی ویوتوراتی در رتبه ی نُهم این رده بندی قرار بگیرد.
این رتبه و ارزش گذاری زمانی خودش رو بیشتر نشان میدهد که بدانیم که در این رده بندی رتبه های بالاتر در اختیار تیم های لیگ برتری و ثروتمند انگلستان و همچنین دو غول اسپانیایی بنام بارسا و رئال است.
در ضمن دو تیم بایرن مونیخ و شالکه از آلمان هم در بین 10 تیم برتر این رده بندی قرار گرفته اند.
بهتر است که به این نکته توجه کنیم که در بین تیم های ایتالیایی تنها تیم میلان است که توانسته است در بین 10 برند برتر قرار بگیرد.
با سرمایه گذاری هایی که بر روی میلان انجام شد این تیم توانست که رتبه خود را بهبود بخشد و رشد مداوم میلان در مقایسه با سایر رقبای ایتالیایی مثل یوونتوس و اینتر بخوبی خودش را نشان میدهد.
اگر بخواهیم با دقت بیشتری این مسئله را بررسی کنیم باید گفت که میلان در حال حاضر در رده نهم از 10 برند برتر قرار گرفته .
سایر رقبای ایتالیایی میلان مثل اینتر در رده (13) , یوونتوس در رده (16) , رم در رده (21) و ناپولی در رده (22) قرار گرفته اند.
اعتماد کسانی که روی برند میلان سرمایه گذاری میکنند باعث تغییر در رتبه بندی اعتباری این تیم از AA- به AA+ شده است.
این موضوع زمانی خودش را بهتر نشان میدهد که بدانیم ارتقاء رتبه میلان تاثیر بسزایی در ارتقای رتبه سری آ داشته است.
در رتبه بندی جدید , سری آ در مکان چهارم با درجه A قرار دارد و میتواند با بوندس لیگای آلمان مقابله کند ,لیگی که با رتبه AA+ پشت سر لیگ انگلیس قرار گرفته بود.
رشد فعلی میلان , سرمایه گذاری ها و حامیان مالی این تیم , نمایانگر ارتقای بیشتر میلان در برنامه های آینده است ( و تازه این قدم اول است) .
آینده ای که میتواند باعث جهش بیشتر میلان و سری آ بشود و بالاتر رفتن سطح کیفی و کسب در آمد بیشتر شود که میتواند در نقل و انتقالات میلان تاثیر زیادی داشته باشد.
مسئله ای که گالیانی بخوبی از آن آگاه است.
ترجمه شخصی
منبع ایتالیایی زبان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امروز بصورت رسمی تمرینات تیم میلان شروع میشه و بازیکنان یکی یکی به کمپ تمرینی اومدن که شامل : امانوئلسون - آکربی - والوتی - مونتاری - فلامینی - دیداک ویا - ترائوره - کونستانت - بواتنگ و روبینیو و ... میشه.
ویا هم توی مصاحبه ای که با میلان چنل داشته گفته که : فصل گذشته در اسپانیا دوران خوبی رو سپری کردم و حالا خوشحالم که به میلان برگشتم .
من در طی این مدت در تیم اسپانیول بازی های بسیار زیادی انجام دادم و تجربه بیشتری کسب کردم. من به قابلیت های خودم ایمان دارم و خوشحالم که این فرصت رو دارم که در میلان بمونم.
این برای من مثل یک رویا میمونه ... در ادامه هم گفته اگه دوباره در لیگ قهرمانان مقابل بارسا قرار بگیریم خیلی خوب میشه چون که میتونیم انتقام فصل پیش رو از اونا بگیریم :31:
ورزش3 :مهاجم سابق ولفسبورگ در حالي راهي انگلستان و منچستر سيتي شد که هميشه از علاقه پيوستن خود به ميلان گفته است و حال به نظر مي رسد احتمال محقق شدن اين انتقال وجود دارد.
سران روسونري و منچستر سيتي در هفته گذشته ملاقاتي داشته اند و يکي از موضوعات مورد بحث طرفين احتمال انتقال ادين ژکو به ميلان بوده است.
اين مهاجم خوش آتيه در ژانويه سال گدشته از ولفسبورگ راهي منچستر سيتي شد اما عدم استفاده او در خط حمله منچستر سيتي ، به صورت دائمي، باعث شده تا او به شدت از سران باشگاه خشمگين شود.دراين ميان، مدير برنامه هاي اين مرد بوسنيايي در تلاش است تا باشگاهي مناسب براي ژکو پيدا کند ؛جايي که در ايتاليا باشگاهي چون ميلان و يوونتوس تمايل براي جذب او دارند و کاملا از نارضايتي اين بازيکن در منچستر سيتي آگاه هستند.
آدريانو گالياني در آخرين صحبت هاي خود اعلام کرد که پنجره نقل و انتقالات تابستاني براي آن ها تمام شده است؛ اما آنها همچنان در حالت آماده باش هستند تا در صورت وجود موقعيتي مناسب، از آن استفاده کنند و جلسه هفته اخير سران ميلان و سيتي ،خبر از تمايل ميلان براي جذب اين بازيکن را مي دهد.
ميلان در ژانويه ي فصل گذشته تلاش کرد تا کارلوس تبس را به خدمت بگيرد و البته گفته شده است که ميلان بالوتلي را نيز زير نظر داشته است. با اين حال به نظر مي رسد ميلان ديگر به دنبال جذب بازيکن سابق کورينتيانس نيست و در روز هاي 4 و 5 جولاي در حالي که با سران سيتي مذاکره مي کردند نامي از او را به ميان نياوردند.
بر اساس گزارشات ميلان به ادين ژکو نيز علاقه مند بود. به نظر مي رسد که منچستر سيتي علاقه اي به فروش اين بازيکن 26 ساله ندارد و خواهان حفظ اوست. با اين حال به نظر مي رسد که سران سيتي به دنبال آن هستند که يکي از مهاجمان خود را به فروش برسانند؛ چرا که تعدد مهاجم در اين تيم ، مي تواند برايشان مشکل ساز شود. ميلاني ها اعتقاد دارند که با ارائه پيشنهاد به اين بازيکن جوان که در کودکي هوادار روسونري بوده ، شانس بيشتري براي جذب او، نسبت به يووه دارند.
ميلاني ها با جلوگيري از فروش سيلوا در وضعيت نامناسب مالي خود باقي ماندند اما به نظر مي رسد که ميلاني ها تلاش دارند تا با ارائه ي پيشنهاد 24 ميليون يورويي که در طول چهار سال پرداخت خواهد شد ژکو را به ميلان بياورند.
ميلاني ها تمايل زيادي به جذب ژکو دارند ؛چرا که آينده ي مهاجمشان زلاتان ايبراهيمويچ چندان مطمئن نيست. به نظر مي رسد اين انتقال يکي از جنجالي ترين انتقال هاي تابستان امسال خواهد بود .
vahidgame
12-07-2012, 18:56
توی خبرهای هم سایت های خارجی در مورد انتقال زلاتان و سیلوا به پاریس سن ژرمن صحبت میشه که واقعا عجیبه!
با این انتقال میلان از نظر مالی خیلی به نفعش میشه ولی دو بازیکنش رو از دست میده که اصلا من تصورشو نمی کنم که تا مدت ها جایگزینی برای اونا پیدا بشه!
خیلی سایت ها نوشتن که این انتقال دیگه تقریبا تموم شده ست ولی امیدوارم همچین اتفاقی نیافته
Majid393
13-07-2012, 00:12
BREAKING NEWS
AC Milan owner Silvio Berlusconi has announced that Zlatan Ibrahimovic and Thiago Silva are set to join Paris Saint-Germain
به نظر میرسه که این انتقال انجام میشه, فروش ایبرا با این قیمت واقعا به صرفه هست و از طرفی علارغم
تمام کیفیتی که داره فصل قبل با رفتار و غرورش تمام بازیکنهای میلان رو تحت تاثیر خودش قرار داده بود.
از طرفی سن ایبرا هم بالا رفته و 31 سالگی رو پشت سر گذاشته و از نظر انگیزه افت محسوسی داشته و دیگه تشنه
موفقیت به اون صورت نیست.
ولی فروش سیلوا واقعا جبرانش سخته, من خودم اصلا دوست ندارم خط دفاعی میلان رو بدون سیلوا ببینم.
در کل فکر میکنم صلاح باشگاه در اینه چون بدهی ها, درامد و هزینه میلان با FFP همخوانی نداره و تا 2014 باید هرطوری شده
حساب و کتاب باشگاه مطابق با FFP باشه و کنار گذاشته شدن از cl خیلی سنگین تر از از دست دادن این دو بازیکنه. شرکت در cl
هر فصل بطور میانگین چیزی حدود 60 میلیون یورو برای میلان درامد داره که پر درامدترین باشگاه ایتالیایی از این نطر محسوب میشه.
حالا با احتساب قیمت فروش این دوبازیکن و سودهای حاصل از کاهش دستمزدها و مالیات ها, میلان چیزی حدود 160 میلیون تو فصل
بعد سود میکنه.
به هر حال با ظهور باشگاهایی مثل چلسی, سیتی و PSG انتظار همچین روزهایی هم میرفت. شاید باشگاه های ثروتمندی مثل اینها
به علاوه رئال و بارسا دیگه فقط قادر به خرید سوپر استارهای فوتبال باشند چیزی که روز به روز داره فوتبال رو به لبه پرتگاه نزدیکتر میکنه.
باشگاهایی مثل میلان جیبشون به منابع بی پایان چاهای نفت وصل نیست باید دخل و خرج فوتبالیشون رو متعادل کنند و بهترین الگو
برای میلان فکر میکنم بایرن مونیخ و حتی آرسنال باشند که تو این شرایط بهترین سیاست رو پیش گرفتند. مطمئنم که آینده فوتبال دست
همین باشگاهاست و نه امثال سیتی و PSG , . . .
چندوقت پیش اخباری مبتی از واگذاری سهام میلان به یک عرب بود که من واقعا دوست ندارم همچین اتفاقی بیوفته, تغییر سیاست ها خیلی
خیلی بهتر میتونه باشه فقط کمی زمان میبره.
شاید وقتشه میلان با استعدادهای جوان خودش قدم تو مسیر موفقیت بزاره, به هر حال بازیکنان بزرگ میان و میرن و این میلان که همیشه میمونه.
مشکلات مالی شده بلای جان میلان . برای همین میلان برای تامین بودجه نیاز داره که بازیکن بفروشه تا بتونه پول مورد نیازش رو تامین کنه.
فعلا هم که صحبت فروش سیلوا و زلاتانه .
البته رایولا که ایجنت زلاتان محسوب میشه توی مصاحبه ای که امروز داشت گفته که فعلا اختلاف زیادی بین درخواست ما و PSG وجود داره . زلاتان 14 تا 15 میلیون دستمزد سالیانه میخواد ولی PSG حاضر به پرداخت 9 میلیونه.
برای همین فعلا توافقی حاصل نشده . باید دید در آینده چی پیش میاد . به هر حال اخبار به هیچ وجه جالب نیست .
گفته میشه که شاید برای جایگزینی ایبرا , میلان توز یا ژکو رو بخدمت بگیره ولی بیشتر خبرگزاری ها از جذب توز و پدیده جدید ایتالیا یعنی دسترو خبر میدن.
:44:
این مدیر های میلان چیکار دارن میکن؟ رسما تیم رو دارن از بین میبرند واقعا چه فکری کرده زلاتان + سیلوا که جفتشون یکی بهترین بازیکن های پست تخصصی خودشون هستند رو به همین راحتی دارند میدن به یک تیم بی ریشه ؟! اون از کاکا که دادن به رئال اونم از پیرلو و حالا سیلوا و زلاتان؟ باید یک آفرین مشتی به اینا گفت!
توی جلسه ای که امروز میان رایولا (ایجنت زلاتان ) و لئوناردو برگزار شد هیچ توافقی صورت نگرفت . مشکل هم همونطور که گفتم میزان دستمزدی است که زلاتان از PSG میخواد ولی مسئولان اون تیم قبول نکردن.
فکر کنم یک ملاقات دیگه در بعد از ظهر برگزار بشه یا این که به روز دیگه ای موکول بشه .
توز هم به گفته دیلی میل انگلستان در مصاحبه ای گفته که میخواد در من سیتی بمونه و با این تیم قهرمانی کسب کنه . پس با این حساب توز منتفیه .
فعلا مسئله اصلی اینه که آیا زلاتان با این تیم پاریسی به توافق میرسه یا نه !؟ چون که رایولا گفته اختلاف ما بر سر مبلغ دستمزد به شدت زیاده و هیچ توافقی صورت نگرفته.
مصباح هم پیشنهاد تیم تورینو رو رد کرده و از اون طرف تیم مارسی بدجوری برای جذب این بازیکن فشار میاره . وضعیت این بازیکن هم همچنان نامشخصه.
اینم اضافه کنم که از عملکرد یوه هم خوشم میاد, فکر میکنم باشگاه های ایتالیایی رونده خوبی پیش گرفتند به عنوان مثال برای استعداد 13 ساله
وراتی اگه اشتباه نکنم, یوه 5 میلیون و یک فصل هم قرضی در همون تیم بازی کنه پیشنهاد داده بود که یک سال دیگه به تجربه هاش اضافه بشه اما
psg میاد و یک پیشنهاد 13 میلیونی بهش میده!! خوب این دقیقا مصداق کشتن استعدادهاست!
خیلی خوشحالم که ایتالیایی ها حاضر نیستند پول اضافه بابت بازیکن هایی بدن که ارزششو ندارن, شاید مقصر اصلی این تورم اول لیگ انگلستان باشه
که بعد به جاهای دیگه سرایت کرد! کی باورش میشه که رئال برای قرارداد مودریچ 44 میلیون و کاکا 60 میلیون بده! از طرف بارسا 40 میلیون برای ایبرا بده
و بعد 24 میلیون بفروشه, سانچز رو 40 میلیون از اودینزه بخره که شاید ارزش واقعیش نصف این مقدار باشه! من سیتی فکر کنم حدود 40 ملیون بابت آگرو
و 22 میلیون بایت نصری پول داده اگه اشتباه نکنم. خوب شاید برای بزرگی این رقم ها اصلا به چشم نیاد! ولی همین ارقام اینقدر بزرگ هستن فقط معدود
باشگاهی توان کمر زیر بدهی های همچین خریدهایی کمر راست کنن! و PSG هم که گل نو شکوفته این سیاست جدیده. اگه همین روند ادامه پیدا کنه
فوتبال زیر این بدهی ها و فشار اقتصادی له میشه. فقط کافی یک نگاه به بدهی های همین باشگاه های بزرگ بندازیم تا متوجه اوضاع بشیم.
رئال و بارسا به عنوان بهترین تیم های حال حاضر, پیشتاز این موضوع هستند. رئال با 589 میلیون یورو و بارسا با 578 میلیون یورو بدهی و این در حالیه که
فصل قبل این مقدار برای رئال 479 میلیون و برای بارسا 450 میلیون بوده. و این در حالیه که شرایط اقتصادی اسپانیا (البته همه جا) اصلا جالب نیست و
احنمال داده نمیشه که این مقادیر کمتر هم بشن. اگه این سیاست تا مرز ورشکستگی پبش بره, آیا راه برگشتی هست؟!! آیا صدماتی که به فوتبال
میزنه قابل چشم پوشی هست؟!
این روش اصلا آینده خوبی برای فوتبال رقم نمیزنه! شاید بگید اینا چه ربطی کلا به این تایپیک داشت ولی حرفای بود که دوست داشتم در مورد این وضعیت
ترنسفرها بزنم, فرصت از این بهتر پیدا نکردم.
+
نکته دیگه مالیاتی هست که در ایتالیا از بازیکن ها و تیم ها گرفته میشه, قوانین خیلی خیلی سختر از لیگ های دبگس طوری که در ایتالیا یک بازیکن
حدود نیمی از درامدشو بابت مالیات میده در حالی که در اسپانیا شاید یک چهارم یا پنجم باشه. خوب طبیعیه که امایل برای ترک ایتالیا بیشتر باشه!
ویرایش : آره درسته 19 ساله , مرسی اشتباه تایپ کرده بودم.
کلا از وقتی کیبردم رو عوض کردم غلط های املاییم زیاد شده :دی
البته به یک نکته کوچیک اشاره کنم و اون هم اینه که مارکو وراتی پدیده پسکارا 19 سال سن داره نه 13 سال :31:
به غیر از قاونو مالیاتی که در ایتالیا حاکمه , قانون حق پخش تلویزیونی هم خیلی بیخود شده . کلا از موقعی که آبته به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا انتخاب شد گند زد به همه چیز.
امیدوارم زودتر اون رو عوض کنن و یک فرد لایق رو انتخاب کنن.
M . Sayid
14-07-2012, 10:17
اگه سیلوا و زلاتان برن هیچی از میلان نمی مونه ! نکنه می خوان اینا رو بفروشن باهاش امثال اندی کارولو بخرن ؟
يک خروجي ديگر در ليست روسونري
بنا به گزارشات رسيده از رسانه هاي ايتاليايي روبينيو مي تواند آخرين ستاره اي باشد که ميلان را در فصل آينده همراهي نخواهد کرد.
اين بازيکن 28 ساله در فصل 2010 از منچستر سيتي جدا شد و به ميلان پيوست و به نظر مي رسد مورد توجه تيم سابقش سانتوس قرار گرفته است.
با وجود اين که شنيده مي شود که زلاتان ايبراهيمويچ به زودي ميلان را ترک خواهد کرد و البته سيدورف و اينزاگي نيز با ميلان خداحافظي کرده اند،سران ميلان براي آغاز مذاکرات براي فروش روبينيو آمادگي دارد.
به نظر مي رسد يک پيشنهاد به ارزش 15 ميليون يورو براي سران ميلان کافي است تا رضايت نامه ي خروج او از ميلان را امضا کنند.
ورزش 3
پ.ن. خیلی وضع بدی شده قبلن استرس داشتیم تیاگو سیلوا از تیم بره الان زلاتان هم بهش اضافه شده این طور که بوش میاد به احتمال زیاد این انتقال انجام میشه اگه زلاتان از دست دادیم خدا کنه ادین ژکو به جاش بتونیم به تیم بیاریم :45:
کسی میدونه تو تیم چه خبره یعنی روبینیو رو هم میخواهیم از دست بدیم بعد کدوم بازیکن میخواد جایگزین این 3تا ستاره بزرگ تیم بشه:9:
ورزش 3 :باشگاه پاري سن ژرمن با اعلام اين خبر افزود سيلوا که يکي از بهترين مدافعان حال حاضر جهان به شمار ميرود، قراردادي پنج ساله با اين تيم امضا کرده است. به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس، مبلغ قرارداد تياگو سيلوا اعلام نشده اما منابع نزديک گفتهاند احتمالاً وي در ازاي دريافت چهل ميليون يورو به پاري سن ژرمن پيوسته است.کارلو آنچلوتي مربي پاري سن ژرمن که تيمش روز شنبه در ديداري دوستانه مقابل زسکا مسکو با نتيجه مساوي دو بر دو متوقف شد گفت: تياگو سيلوا بازيکني فوق العاده است. همه ميدانند که او يکي از بهترين مدافعان جهان است و من از جذب اين بازيکن مليپوش برزيلي بسيار خوشحالم.وي افزود سيلوا قرار است بعد از بازيهاي المپيک به تيم پاري سن ژرمن بپيوندد.سيلوا قرار است همراه با تيم ملي المپيک برزيل در اين ديدارها حضور داشته باشد.پاري سن ژرمن براي جذب زلاتان ابراهيموويچ مهاجم مليپوش سوئدي تيم ميلان نيز مشغول مذاکره با مسئولان اين باشگاه است.نينو رايولا مدير برنامههاي ابراهيموويچ گفت: هنوز توافق نهايي صورت نگرفته و مذاکرات همچنان ادامه دارد.
kasra_khan2003
15-07-2012, 17:15
تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.