PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

صفحه ها : 1 2 3 [4]

بردیا
13-05-2012, 15:56
اول از همه بگم که یوسف بیام اون طرفا کشتمت:دی

اشتباه بچگونه بواتنگ توی دادن یه پنالتی کاملا بی مورد باعث شد تیم بره رو هوا.
امیدوارم بازی با چلسی اینجوری نباشه
نویرم که گفت زشته فقط کاسیاس 5تایی باشه و دینشو به رقیبش اعطا کرد.
این دورتموند هم شده گربه سیاه،ازش بهتریما ولی نمیتونیم ببریمش
در مورد اسم نویرم باید بگم که من این همه مدت مسابقات بایرن و شالکه و تیم ملی رو چه از zdf چه از ard چه از دوبی و چه از jsc یا به هر زبونی که میدیدم همه بهش میگفتن نویر:دی

hojjatinho
13-05-2012, 16:27
کلی نوشتیم نمی دونم یک دفعه دستم به کدوم دگمه کیبورد خورد همه دود شدند رفتن هوا: دی

خب بعد از دوری چند روزه از پی سی ، بانهایت پر رویی بعد از بازی افتضاح دیشب بایرن : دی امدم که بگم :

افتضاح بودیم ...
واقعا نمی شد سر تیتر دیگری به جز این جمله به کار ببرم ...

تک تک بازیکنان فوق العاده بد بودند ...
از اون بازی هایی بود که حتی نمی شد یک بازیکن رو از تیم بازنده به عنوان خوب انتخاب کرد ..

گل اول رو که به اون شکل مفتضحانه خوردیم پیش خودم گفتم بازم باید خواب برد دورتموند رو دید . لامصب گوستاوو سوتی اول رو داد دید نه کامل نیست و دورتموندی ها نمی تونن استفاده کنن پشت سرش دومی رو هم تقدیم کرد : دی

خط دفاع که به معنای واقعی کلمه اماتور بودند ...چیزی که شاید به فینال رسیدن بایرن کمی اون رو پوشش داده بود ؛ ضعف شدید خط دفاعی ... از ابتدای فصل وجود داشت و درست در مهمترین زمان کار دست بایرن داد .

به جز گل اول و دوم دورتموند که به نظرم از خوش شانسی بزرگ زردپوشان بود .. باقی بازی اینقدر بد بودیم که نمی شد باخت رو گردن خوش شانسی دورتموندی ها انداخت .

قهرمانی بازم مبارکتون یوسف ... ولی تیم اینقدر بد بود که نیازی به تحلیل واینا هم نداشت : دی

طبیعتا فینال لیگ قهرمانان با این بازی کاملا متفاوت خواهد بود .. به یاد ندارم یک تیم دو بازی پشت سر هم وحشتناک بد باشه ... به همین امیدوارم و گرنه که باید جام رو تحویل یاران دی متئو بدیم .

بردیا
13-05-2012, 17:42
طبیعتا فینال لیگ قهرمانان با این بازی کاملا متفاوت خواهد بود .. به یاد ندارم یک تیم دو بازی پشت سر هم وحشتناک بد باشه ... به همین امیدوارم و گرنه که باید جام رو تحویل یاران دی متئو بدیم .

چرا من یادمه
پارسال بعد بازی رفت با اینتر که بردیم 2تا بازی پشت سر هم به دورتموند و هانوفر باختیم و به معنای واقعی گند زدیم(ستاد روحیه دهی به هوادارن:دی)

..........................
این بحثایی رو هم که درباره خستگی میشه قبول ندارم،بازیکنا یه هفته فرصت برای استراحت داشتن.شاید در طول فصل فرسوده شدن ولی قبول ندارم که خستگی فیزیکی باعث بدبازی کردنشون شد.
اگه خسته باشن که باید در تیم ریکاوری و پزشکی رو گل بگیرن و دکتر مولر رو بزارن تو قبرش.

fire159
13-05-2012, 19:50
به نظرم دورتمند خیلی عالی بازی کرد . این دفاع بایرن واقعا گند زدن . همون بهتر که تو فینال مقابل چلسی آلابا و بدشتوبر رو نداریم . چون همه ش داشتن دیشب سوتی میدادن ! نویر هم از اونور ! ! کلا فکر کنم بایرن فقط از لحاظ روحی جلوی دورتموند کم میاره ! وگرنه سطح فنی دو تیم اینقدر نیست .
به هر حال هر چی دورتموند قویتر بشه به نفع بایرن هم هست . باید تیم رو قویتر کرد . به نظرم یکی دوتا دفاع خفن نیاز داره تیم .

حالا بیخیال . ایشالا تو بازی تلافی اینا رو سر چلسی در بیاره . :5:

Masoud King
13-05-2012, 20:53
تبریک به دورتموند
واقعا نا امید کننده بود ولی مطمئن هستم تو فینال هفته دیگه همچین بازی ای رو شاهد نیستیم چون آلمانا تو بازی هایی که بحث ملی باشه ضعیف ترینشون هم میشه بهترین ...

خلاصه امیدوارم سال دیگه مدافع هایی جذب کنند که سر هر بازی مجبور نشیم کلی فحش نثارشون کنیم !!

OSEN
14-05-2012, 18:18
الآن از شوک این باخت فجیع اومدم بیرون تازه :31:....

ولی عیبی نداره . ..
درسته که باختیم و بدجور تحقیر شدیم ولی من به فینالِ CL بدجور امیدوارم هنوز . بازیکنا دیگه با غرور و سرخوش نمیرن تو زمین. و روحیه ـشون جوریه که میخوان شکست توی این فینال رو توی فینالِ CL جبران کنن . نابودشون میکنیم :31:.

بعدم اینکه با این باختِ بد، مدیرا دستشون میاد که تو آلمانشم یه رقیبِ مخوف داریم و اگه بوندس لیگای بعدی رو میخوایم باید بازیکن بخرن و هی مثل فصلِ پیش روح و روانِ بایرنی ها رو آسفالت نکنن . امیدوارم البته :19:.

.

Alinho
15-05-2012, 01:47
ورزش۳: باواريايي ها شنبه آينده در ديدار فينال ليگ قهرمانان در ورزشگاه آليانس آره نا مقابل چلسي قرار خواهند گرفت. فرانک ريبري، هافبک بايرن مونيخ، معتقد است چلسي از نظر تاکتيکي حتي از بارسا هم قوي تر است. باواريايي ها شنبه آينده در ديدار فينال ليگ قهرمانان در ورزشگاه آليانس آره نا مقابل چلسي قرار خواهند گرفت و ريبري اين مسئله که تيم لندني از بارسا ضعيف تر است را رد کرد و از هم تيمي هايش خواست شاگردان دي متئو را دست کم نگيرند. او در گفتگو با نشريه کيکر گفت:" اگر بخواهيم نتايج را در نظر بگيريم، بارسا قوي تر است اما اگر به سازماندهي، تاکتيک و ضربات آزاد نگاه کنيم، چلسي تيم بهتري است. در نيمه نهايي، چلسي مقابل تيمي مانند بارسا قرار گرفت و در فينال مونيخ هم آنها تدافعي بازي خواهندکرد؛ با يک سازماندهي مناسب و خط دفاعي فشرده. اين کار را براي ما بسيار دشواري خواهد کرد."بايرن در حالي پاي به ديدار فينال چمپيونزليگ خواهد گذاشت که در ديدار فينال جام حذفي آلمان مقابل دورتموند 5-2 شکست خورد.

بردیا
15-05-2012, 16:33
من نمیدونم تا وقتی دفاع وسطایی مثل ورتونگن و اسکرتل و ... هستن که میخوان از تیماشون جدا بشن چرا باید بریم دنبال کسایی مثل دانته
سال دیگه اگه دورتموند رو نبریم من استعفا میدم:دی

Alinho
15-05-2012, 17:16
ورزش۳: آبي ها در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر به رتبه ششم رسيدند اما دروازه بان سابق ژرمن ها معتقد است بايرني هاي از شانس بيشتري براي پيروزي در فينال آليانس آره نا برخوردار نيستند. الي کان، کاپيتان سابق بايرن مونيخ، معتقد است که باشگاه سابقش آنقدر ساده لوح نيست که چلسي، حريفش در فينال چمپيونزليگ را يک تيم متوسط در نظر بگيرد. او در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" چلسي هم زخم خورده است. آنها فصل چندان خوبي نداشتند و آنها هم در آخرين حضورشان در فينال چمپيونزليگ شکست دردناکي را متحمل شدند. شکست آنها مانند شکست ما در سال 1999 بود. اينکه بايرني ها فکر کنند چلسي يک تيم متوسط است، براي آنها بسيار خطرناک است. آنها نبايد آنقدر احمق باشند که چلسي را دست کم بگيرند." کان معتقد است کليد پيروزي بايرن در ديدار فينال چمپينزليگ، پشت سر گذاشتن شکست 5-2 در فينال ليگا پوکال است. "آنها بايد کليد "ديليت" را فشار بدهند و تنها روي ديدار پيش رو و قهرماني در چمپيونزليگ تمرکز کنند. بعضي بازيکنان تاکنون در اين رقابت ها به قهرماني نرسيدند بنابراين بايد فينال جام حذفي را هر چه زودتر فراموش کنند. آنها مي توانند در پايان فصل همه اتفاقات را آناليز کنند و در مورد بحث کنند."

hojjatinho
17-05-2012, 15:37
خبر رسمی: دروازه بان هوفنهایم به بایرن پیوست

تام اشتارک که از سال 2010 در عضویت باشگاه هوفنهایم بود به عنوان جانشین هانس یورگ بوت در نظر گرفته شده است.

سایت گل- تام اشتارک دروازه بان تیم فوتبال هوفنهایم با امضای قراردادی 3 ساله به عنوان ذخیره مانوئل نویر رسما به بایرن مونیخ پیوست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛این دروازه بان 31 ساله که از سال 2010 در عضویت باشگاه هوفنهایم بود به عنوان جانشین هانس یورگ بوت در نظر گرفته شده است.

کریستین نرلینگر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ در مورد این انتقال گفت:" بسیار خوشحال هستیم که توانستیم اشتارک را جذب کنیم او یک بازیکن با تجربه و حرفه ای است، که ما میتوانیم برای جایگزینی بوت از او استفاده کنیم."

تام اشتارک که از دویسبورگ به هوفنهایم پیوسته بود از سال 2010 در بیش از 40 مسابقه برای این تیم به میدان رفته بود.

منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن : همونیه که 7 تا خورد ؟:دی

City 17
17-05-2012, 22:15
یه خبر رئالی - بایرنی به نمایندگی از هر دو تیم می گذارم :

ایکر کاسیاس دیروز طی مصاحبه ای گفت : این مطلب برای من کاملا روشنه که بایرن سزاوارانه صعود کردن و در مجموع رفت و برگشت از ما کمی بهتر بودن ... در انتها هم درباره بازی فینال گفته : به نظر من بایرن تیم منسجم تری هستند و در اصطلاح تیم ترند .

با این وجود که ممکنه این نظر وجود داشته باشه که بایرن بیشتر از "کمی" بهتر بود ولی حداقل این مطلب را می رسونه که بر خلاف خیلی از هوادارا هنوز بازیکنان منصفی پیدا میشن که بعد از حذف شدن در یک نبرد منصفانه منکر برتری سزاوارنه تیم حریف نمیشن.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
. . .

دیوید لوییز مدافع چلسی هم اعلام کرده که گومز را می شناسه چون قبلا باهاش روبرو شده ولی از طریق پلی استیشن : دی

Stream
23-05-2012, 19:29
آدم واقعا ناراحت میشه وقتی می بینه تیمی مثل بایرن امسال که فوتبال اینقدر زیبایی رو بازی می کنه هیچ جامی رو برنده نشه. من هیچ وقت طرفدار بایرن نبودم ولی به عنوان طرفدار فوتبال زیبا، حساب شده و علمی واقعا ناراحتم از این اتفاق.

نتیجه شاید تیمی رو قهرمان کنه ولی به تیمی ارزش نمی ده، بایرن شاید امسال قهرمان نشد ولی نشون داد فوتبال با ارزشی رو بازی می کنه و این فوتبال در یاد همه می مونه. امیدوارم بایرن رو سال بعد بهتر از امسال ببینیم و امیدوارم سال بعد تلافی امسال رو هم در قهرمانی ها در بیاره.

yashgin128
23-05-2012, 21:38
سلام
یه خواهش از دوستان هالیوودی دارم:
اگه ممکنه چندتا عکس (با کیفیت باشه که بهتره)از ماریو گومز تو بازی فینال جام باشگاه ها میخوام.بیشتر میخوام تصاویر از روبرو(فیس کامل)باشه.
اگه تصاویر مخصوصا از اون لحظه ای که بازیکن ها وایسادن و دارن معرفی میشن(همون موقعی که سرود ملی کشورها رو میخونن تو اول بازی )خیلی بهتره.
منتظرتونم.
ممنون

yuseph
24-05-2012, 09:16
خدایی من به عقل ودرایت این مدیران بایرن شک کردم!
آخه چی از روبن دیدن که هی سنگش رو به سینه میزنن؟
بابا ولش کنید بره دیگه!
الان درک میکنم شما چی میکشین از این روبن...وای.
باورکنید اگه روبن آلمانی بود یوگی تیربارونش میکرد!
مرتیکه مزخرف!
بازی های امسال کابوس وار تمام شدرفت پی کارش!
به آینده باید نگاه کرد..
فکر میکنم سال دیگه حداقل قهرمان جام حذفی بشین:31:(شوخی کردم بابا)

yuseph
24-05-2012, 09:56
این هم چندتا عکس از ماریوگومزبه دخواست دوستمون:

f 800x449px.

Click this bar to view the original image of 657x493px.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 018622_n.jpg

fire159
24-05-2012, 12:24
حقارت از این بدتر!

وقتی تصویر همه چیز را به وضوح بیان می کند دیگر جای گفتن چیزی باقی نمی ماند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24307_n.jpg

fire159
24-05-2012, 12:45
یوهان کرویف در ستونی که در نشریه‌ی هلندی "د تلگراف" به نظرات و تحلیل‌های وی اختصاص دارد، به بازی سخت دفاعی و به نظر برخی کارشناسان مخرب چلسی در فینال لیگ قهرمانان پرداخته و از جمله نوشته است: «من نسبتا مطمئن هستم که تنها کسانی که از پیروزی چلسی خوشحال شده‌اند، فقط همان هواداران چلسی هستند.»

وی که در گذشته با باشگاه‌های آژاکس آمستردام و بارسلونا افتخارات زیادی را چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی کسب کرده، می‌افزاید: «من با این مسئله مشکل دارم که تیمی فراموش می‌کند که فوتبال بازی کند و در عین حال قهرمان می‌شود. من حاضر نیستم با همراهی آژاکس آمستردام و با تکیه با چنین شیوه‌ی بازی قهرمان باشگاه‌های اروپا شوم

yuseph
24-05-2012, 15:30
حقارت از این بدتر!
وقتی تصویر همه چیز را به وضوح بیان می کند دیگر جای گفتن چیزی باقی نمی ماند

اخه سیستمشون اینه بنده خداها دستور داشتن!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 533059_n.jpg

vahidgame
25-05-2012, 10:01
یوسف جان دیگه این کار از شما بعیده
معلومه هنوز از باخت یه تیم آلمانی توی خونه خیلی ناراحتی :دی
چلسی نسبت به بازی با بارسا کمتر دفاع کرد
این ضعفه بایرنه که حدود 20 تا کرنر می زنه نمی تونه هیچ کاری از پیش ببره و در مقابل چلسی با یه کرنر گل می سازه

اینجور عکس ها رو میشه بهشون گفت عکس های ترول
که جالبه اون کسی که اینو درست کرده خیلی هم ناشیانه درست کرده چون اولا که اگه قرار باشه همچین سیستمی باشه هم جای بازیکنا اینجوری نیست و اون کسی که اینو درست کرده احتمالا پستای بازیکنای چلسی رو نمی دونسته دوما اسین اصلا تو فینال بازی نکرد!
خصوصیت عکس های ترول هم اینه که سوتی زیاد میدن...

hojjatinho
25-05-2012, 22:40
یک هفته خیلی سخت رو داشتیم ...
ولی بلاخره فوتبال همینه .... به قول مولر همیشه تیمی که بهتر هست برنده نمی شه ... هر چند به نظرم تیمی که خوب هم دفاع می کنه می تونه صفت بهتر رو داشته باشه البته به شرطی که واقعا خوب دفاع کنند مثل یونان 2004 .
فعلا که حکایت ما هواداران فوتبال آلمان شده همین ... تا پای فینال رفتن و ناکام بودند ... امیدوارم این طلسم با قهرمانی توی یورو از بین بره.
به هوادارای چلسی هم تبریک می گم

yuseph
25-05-2012, 23:26
این ضعفه بایرنه که حدود 20 تا کرنر می زنه نمی تونه هیچ کاری از پیش ببره و در مقابل چلسی با یه کرنر گل می سازه

که جالبه اون کسی که اینو درست کرده خیلی هم ناشیانه درست کرده چون اولا که اگه قرار باشه همچین سیستمی باشه هم جای بازیکنا اینجوری نیست و اون کسی که اینو درست کرده احتمالا پستای بازیکنای چلسی رو نمی دونسته دوما اسین اصلا تو فینال بازی نکرد!
اگه بگم ناراحت نیستم دروغ گفتم.اما نه به اندازه ای که هوش از سرم بره بیرون:20:
وحیدجان اولا مقصود از اون عکس نشون دهنده سیستم بازی چلسی توی فینال بود وبس!
دوما عکس مال قبل از بازیه!پس بدیهیه که نفرات تغییر داشته باشن!
سوما:کی میگه چلسی دفاع محض نکرده؟
عزیزم یه نمونش اون20تا کرنره که خودت گفتی!بماند باقی ماجرا...
تنها موقعیت شما هم تبدیل به گل شد رفت پی کارش.
بهرحال شما با هر سیستم و نوع بازی خاص قهرمان شدین و جای هیچ بحثی نداره.اما دلیل نمیشه به قهرمان گیر فنی نداد!

فعلا که حکایت ما هواداران فوتبال آلمان شده همین ... تا پای فینال رفتن و ناکام بودند ... امیدوارم این طلسم با قهرمانی توی یورو از بین بره.
اگه بخواییم یه آمار بدیم میشه این:

1-نایب قهرمانی بایرلورکوزن در چمپیونز لیگ در سال 2002
2-نایب قهرمانی بورسیا دورتموند در جام یوفا در سال 2002
3-نایب قهرمانی تیم ملی آلمان در جام جهانی 2002
(این سال 2002 کلا هم سال نایب قهرمانی فوتبال آلمان بود هم تیم بایرلورکوزن که هم در بوندسلیگا هم جام حذفی و هم چمپیونز لیگ نایب قهرمان شد و لقب نورکوزن رو یدک کشید و اون سال چه سال تلخی هم بود برای بالاک که در چهار جام فقط رنگ مدال نقره ای نایب قهرمانی رو دید و با حسرت به جام ها نگاه کرد هر چند که فینال جام جهانی رو با فداکاری و دو کارته شدن خودش از دست داد و آلمان رو به فینال رسوند ولی باز هم جام رو در دست یارانش ندید.)
4-نایب قهرمانی آلمان در یورو 2008
5-نایب قهرمانی وردربرمن در جام یوفا 2009
6-نایب قهرمانی بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا 2010
7-و آخریش هم همین نایب قهرمانی تلخ چند شب پیش بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان 2012

تازه به این ها باید اضافه کرد مقام سومی آلمان در جام جهانی 2006 در خانه خودش و اون شب تلخ بازی نیمه نهایی با ایتالیا و دریافت اون دو گل به اون صورت و اون شکست دراماتیک و همینطور شکست مقابل اسپانیا در نیمه نهایی جام جهانی 2010

در واقع 9 ناکامی پیاپی برای فوتبال آلمان طی 10 سال
بهرحال اسمش رو نباید ناکامی گذاشت!
حضور در بالاترین سطح فوتبال ناکامی تلقی نمیشه اما از لحظ قهرمانی چرا!
پ ن:اشک توی چشم آدم جمع میشه وقتی میبینه اینقدر بدشانسیم..بعد بیان آیتم نداشته!خرشانسی رو بکوبن روی سرت..

Actros
26-05-2012, 10:18

اون عكس واقعيته ديگه داداشه من . چلسي نميتونست مقابل بايرن حمله كنه اتوبوس پارك كرد ! قهرمان شدين مباركتون باشه ولي ديگه سبك بازيتو وفبول داشته باشين خواهشا !
20 تا كرنر زديم ما ولي 11 نفرتون تو محوطه جريمه بودن از چي استفاده كنيم آخه برادره من ؟!!!! ضعف بايرن !!!! بايرن تو اين بازي ضعفي نداشت ! خود شما طرفداراي چلسي 120 دقيقه داشتين از استرس..........
ولي ما چند بار نوير رو ديدم تو اين بازي ؟ اگه اون كرنري كه اصلا كرنز نبود اتفاق نمي افتاد الان جام تو مونيخ بود !! ولي ديگه گذشته ها گذشته
چيزي كه ميمونه فوتبال ناب و زيباي بايرنه . شايد بايرن و بارسا اين فصل ميتونستن زيبا ترين بازي تاريخ رو رقم بزنن.
ولي با وجود چلسي بازي فينال شكله فينال نداشت و كلاس بازي رو كاملا پايين آورد با اون سبك بازي
=====
بازم بهتون تبريك ميگم
فقط ميتونم همينو بگم . به قول سلطان مسلم ميانه ميدان اشتفان افنبرگ : ما باز خواهيم گشت اين بار قدرتمند تر از گذشته

Masoud King
28-05-2012, 19:42
این پیزارو که باز اومد بایرن !!

فک کنم امسال خون دل خودنا از همین الان شروع شده !

Alinho
29-05-2012, 10:37
ورزش۳: بازيکن اسطوره‌اي پيشين فوتبال آلمان از تيم فوتبال بايرن مونيخ پس از ناکامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا انتقاد کرد. به نقل از يورونيوز، لوتهار ماتيوس گفت: پس از بازي فينال جام حذفي گفتم که در تيم بايرن بازيکنان زيادي هستند که مغرورند. آنها فقط به خود فکر مي‌کنند و منافع تيمي را در نظر نمي گيرند. حتي اين را هم گفتم امتياز دورتموند بر بايرن در اين است که زردپوشان به تيم مي‌انديشند نه به خود. در دورتموند همه تيم صاحب برد مي‌شوند اما در بايرن فقط يکسري که گلزني مي‌کنند، خود را برنده مي‌دانند. اين چهره 51 ساله با اين اظهار نظر نوک تيز پيکان انتقاد خويش را رو به سوي آرين روبن، ستاره هلندي سرخ‌پوشان گرفت. بازيکني که در ديدار نهايي ليگ قهرمانان مقابل چلسي، به انجام بازي گروهي هيچ‌گاه تمايلي نشان نداد و فردي عمل کرد. حتي يک ضربه پنالتي سرنوشت‌ساز را با بي دقتي هدر داد. ستاره دهه هشتاد باوارايي‌ها افزود: روبن بازيکني نيست که به دنبال نزديک شدن به بازيکن تيم خودي باشد. او هميشه مي‌خواهد بصورت انفرادي عمل کند. ماتيوس در مورد ناکامي بايرن در فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي و جام حذفي آلمان مقابل بورسيادورتموند، همينطور کسب نايب قهرماني بوندس‌ليگا نيز عنوان کرد: در بايرن کسب عنوان دوم هيچ ارزشي ندارد، اين مقام‌ها به منزله باخت است.

Alinho
29-05-2012, 11:08
ورزش۳: ستاره پرويي به تيم سابقش بازگشته است. کلوديو پيساررو، با امضاي قراردادي يک ساله به باشگاه بايرن مونيخ پيوست. سران باشگاه باواريايي اين خبر را اعلام کرده اند تا بعد از ماه ها گمانه زني در اين باره، هواداران بايرن از انتقال اين ستاره 33 ساله به تيمشان مطمئن شوند. کارلوس دلگادو ،مديربرنامه هاي اين ستاره و کريستين نرلينگر، مدير ورزشي باشگاه بايرن روز جمعه در مادريد با هم ديدار کردند و توافق نهايي در همين ديدار حاصل شد. پيساررو، پيش از اين تستهاي پزشکي اش را در بايرن پشت سرگذاشته بود. نرلينگر، مدير ورزشي باشگاه بايرن در صحبتهايي به وب سايت رسمي اين باشگاه گفت:«ما خيلي خوشحاليم که توانستيم کلوديو پيساررو را به خدمت بگيريم. مهاجمي با تجربه بين المللي و واقعا توانا.» اين به معناي بازگشت دوباره پيساررو به باشگاه بايرن است. او در طول سالهاي 2001 تا 2007 در اين تيم توپپ مي زد و در 174 حضورش در بوندس ليگا، 71 گل به ثمر رسانده بود. او بعد از جدايي از بايرن، به چلسي رفت و تنها يک سال بعد به آلمان بازگشت وبه وردربرمن، يکي ديگر از تيمهاي سابقش بازگشت.

بردیا
29-05-2012, 12:51
پیزارو که بیاد یعنی خبری از ژیرود و کسای دیگه نیست تو خط حمله
امیدوارم تو این فاصله یورو تا شروع فصل جدید گرد مولر رو بیارن که با گومز فقط روی تمام کنندگیش کار بکنه:دی

City 17
29-05-2012, 21:49
اینجوری که اخبارش هست باشگاه با ایجنت Javi Martines بازیکن اتلتیک بیلبائو تماس داشته ... مبلغی که باید پرداخت بشه تا بازیکن آزاد بشه 40 میلیون یورو هست ولی چیزی که معلومه میشه خیلی کمتر از این خریدش.
باشگاه بیلبائو گفته فقط به پیشنهاد های بالای 30 میلیون یورو گوش می کنه! که معادل با مبلغی هست که بابت سوپر ماریو (!) پرداخت کردیم.

جدای از اینکه قیمت خیلی بالاست ولی با بازی هایی که ازش دیدم خصوصا مقابل رئال و بارسا , بازیکن پر تلاش و جنگنده ای هست و توی پست هافبک دفاعی خیلی خوب کار می کنه. یه مزیت دیگه هم داره اینکه دفاع وسط هم بازی می کنه ( پستی که حتما به خرید نیاز داریم.)

منبع : بنگاه شایعه پراکنی گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) !

Alinho
30-05-2012, 20:27
ورزش۳: باواريايي ها براي پوشش نقاط ضعف خود در فصل گذشته و حضور موفق براي فصل آينده به نظر حضوري پر رنگ تر در بازار نقل و انتقالات اين فصل خواهند داشت. به گزارش وبسايت رسمي کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد، باشگاه بايرن مونيخ در اولويت ليست خريد هاي خود براي فصل آينده به دنبال دو گزينه مهم در خط هافبک و نوک حمله است که بدين تريتيب ژاوي مارتينز از بيلبائو و ادين ژکو از منچستر سيتي را براي اين دو پست در نظر گرفته است. بنا به گزارش هاي رسيده باشگاه مونيخي به توافقات لازم براي انتقال ادين ژکو به بايرن با باشگاه منچستر سيتي دست يافته است و در حال رايزني و توافق در مورد مبلغ اين انتقال به سر مي برند. باشگاه منچستر سيتي ژکو را با مبلغ 20 ميليون يورو از ولفسبورگ به خدمت گرفت.

Pessimist
02-06-2012, 19:41
اگر هافبک دفاعی می خواهید،ام ویلا را بخرید

Fcbayern.ir- باشگاه بایرن مونیخ این روزها به دنبال یک هافبک دفاعی خوب وقابل اعتماد در مارکتینگ می گردد.از این رو ویلی سانیول مدافع سابق بایرن ویکی از بهترین مدافعان تیم مونیخی یان ام ویلا را به مسئولان بایرن پیشنهاد می نماید

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ درایران وبه نقل از شبکه کانال پلاس فرانسه ویلی سانیول در مصاحبه به این شبکه فرانسوی می گوید :"اگر مدیران بایرن واقعا دنبال یک هافبک دفاعی کامل وآینده دار می گردند ،بهتر از ام ویلا را نمی توانند پیدا نمایند.بایرن می تواند او را جذب نماید.او در اینده یکی از بهترین های فرانسه و اروپا خواهد شد."

یان ام ویلا یکی از بهترین هافبکهای دفاعی فرانسه است که بازیهای بسیار خوبی را نیز در این فصل وهمچنین فصل گذشته برای رن فرانسه انجام داد.او اعلام کرده است رن را بعد از مسابقات یورو 2012 ترک خواهد نمود.چلسی منچستر سیتی لیورپول وبه خصوص آرسنال از مشتریان سر سخت این بازیکن محسوب می شوند.

آرسنال مدتی قبل در چند قدمی خرید وی پیش رفت ولی ناگهان ام ویلا پیشنهاد اولیه انها را رد نمود واعلام کرد هنوز برای تیم آینده خود هیچ تصمیمی نگرفته است.از یان ام ویلا به عنوان پاتریک ویرا جدید فرانسوی ها یاد می شود.

البته بایرن مونیخ برای این پست ژاوی یا خاوی مارتینز اسپانیایی را از تیم اتلتیک بیلبائو را در نظر گرفته است و نام او را در صدر فهرست خرید تابستانیش قرار داده است.اما آخرین خبر از از سوی این بازیکن حاکی است رئیس باشگاه بیلبائو امروز اعلام کرده این بازیکن را به کمتر از 30 ملیون یورو به یک باشگاه غیر اسپانیایی واگذار نخواهد کرد.ام ویلا به مراتب ارزانتر از این هافبک باسکی خواهد بود.باید منتظر شد وعاقبت ببینیم بایرن چه کسی را برای این پست خریداری خواهد نمود.

Alinho
20-06-2012, 02:19
ورزش۳: اين طور به نظر مي رسد که سران باشگاه بايرن مونيخ براي فصل اينده به دنبال يک هافبک دفاعي کامل وآماده مي گردند.گزينه نخست مونيخي ها، خاوي مارتينس ملي پوش اسپانيايي باشگاه اتلتيک بيلبائو است که به نظر مي رسد خريد او بسيار سختر از آنچه تصور مي شد، باشد.از اين رو بايرن مونيخ گزينه هاي ديگر را مد نظر قرار داده است. به گزارش رسانه هاي فرانسوي در صورتي که بايرن نتواند مارتينس اسپانيايي را شکار کند، به دنبال يان ام ويلا ستاره تيم رن فرانسه خواهد رفت.در همين رابطه ، اين ستاره فرانسوي که هم اکنون با تيم ملي فرانسه در مسابقات يورو 2012 به سر مي برد در جريان تمرينات با فرانک ريبري نيز در همين مورد صحبتهايي کرده است. فرانک ريبري در اين‌باره به شبکه 2 فرانسه گفته: "بله. ام ويلا در جريان تمرينات تيم ملي راجع به تيم بايرن مونيخ از من سوالاتي پرسيده و فکر مي کنم دوست داشته باشد به بايرن ملحق شود .او بازيکني بسيار عالي وکاملا مفيدي براي بايرن خواهد بود ؛من قبلا او را به مديران بايرن پيشنهاد کرده بودم." يان ام ويلا هم اکنون مشتريان سر سختي مانند آرسنال ،منچستر يونايتد ، اينتر ميلان وتاتنهام را نيز دارد.ام ويلا قبلا اعلام کرده بود بعد از يورو از رن جدا خواهد شد ولي هنوز تيم آينده اش را انتخاب نکرده.قيمت اين بازيکن در حدود 20 -22 مليون يورو خواهد بود که بسياز ارزانتر از ستاره باسکي مي باشد.

Alinho
20-06-2012, 23:39
ورزش۳: ملي پوش آلماني رئال مادريد ، بدين ترتيب از يکي از بزرگترين رقبايش از زمان حضورش در رئال تمجيد کرد . او در کنفرانس مطبوعاتي گفت : هر کاري که گوارديولا در بارسا کرده ، به خاطر لياقتش بوده است . او يکي از بزرگترين مربيان است . بايرن هم باشگاه بزرگي است و کاملا مناسب اوست . يک چالش جالب مي تواند باشد . هر چند که خديرا فعلا روي بازي بعدي يوروي آلمان در مقابل يونان که تيمي تدافعي است تمرکز کرده است . او مي گويد : فقط به يونان فکر مي کنيم . تيم خوبي هستند و نبايد آنها را دستکم بگيريم. نبايد به بازيهاي بعدش فکر کنيم به ايتاليا يا انگليس فکر نمي کنيم ، فقط به يونان نظر داريم . براي غلبه بر خط دفاع يونان ، در ابتدا بايد صبوري کرد . ما بايد تحرک زيادي در جريان بازي داشته باشيم و به دنبال حفره ها بگيرديم . مشکل است اما مي توان راهکارش را پيدا کرد . خديرا اعتقاد دارد که يونان خيلي متراکم بازي مي کند و تيم خيلي خوبي دارد . وي افزود : ما مي توانيم انتظاري مشابه بازي با دانمارک را داشته باشيم . در روزهاي اخير ، سخت تمرين کرده ايم . بايد کمي باهوش تر باشيم . وي در مورد هموطنش اوزيل گفت : او کارش را در سالهاي اخير کرده است و براي تيم ، بسيار بسيار ارزشمند است . وي در پايان راجع به صدراعظم آنجلا مرکل که به اردوي ژرمن ها سر زده بود هم گفت : اين مي تواند برايمان خوش شانسي بياورد.

danez
03-07-2012, 18:26
بايرن خواستار به خدمت گرفتن خديرا شد
تيم فوتبال بايرن مونيخ آلمان در نظر دارد "سامي خديرا" را از رئال مادريد به خدمت بگيرد.

"خديرا"ي 25 ساله در سال 2010 از اشتوتگارت به رئال مادريد پيوست و تا به حال در 42 بازي براي اين تيم به ميدان رفته ضمن اينکه فصل گذشته نقش پررنگي در قهرماني رئالي‌ها داشت.

به نقل از مهر ،اين در حالي است که "خوزه مورينيو" فصل گذشته بارها براي به خدمت گرفتن "باستين شواين اشتايگر" ابراز علاقه کرده و اين احتمال وجود دارد که اين دو بازيکن با يکديگر معاوضه شوند.

برپايه گزارش روزنامه اسپورت اسپانيا، رئالي‌ها با اين پيشنهاد موافق هستند به شرطي که به "شوايني" اجازه داده شود تا بايرن را ترک کرده و به سانتياگو برنابئو بپيوندد.

منبع:ورزش سه

yuseph
04-07-2012, 07:59
خدیرا برای چی؟
با وجود کروس وشواینی که حداقل میتونن تا4سال دیگه بیمه کنن کمربند تیم رو وجود خدیرا بی فایداست.هرچند بعیده خبر از اساس درست باشه.
درثانی رئال خدیرا رو مفت خرید اما مفت نمیفروشه،به گروه خونی بایرن هم نمیاد از این ولخرجی ها بکنه.
پ ن:باید دید با اومدن سامر بایرن متحول میشه یا نه.

بردیا
04-07-2012, 22:18
این همه بازیکن سابق تیم مثل کان و افنبرگ هستن نمیدونم چرا رفتن سراغ سامر
توی توانایی های سامر تردیدی نیست ولی از مکتب زردنبو ها چرا باید مدیرورزشی بیاریم نمیدونم:دی

yuseph
04-07-2012, 23:30
توی توانایی های سامر تردیدی نیست ولی از مکتب زردنبو ها چرا باید مدیرورزشی بیاریم نمیدونم
کان و افنبرگ کارنامه و تجربه ای در این زمینه ندارن خو.سامر تواناییهاش رو ثابت کرده.
پ ن:هرچقدر بهش گفتیم افت کلاس داره آخه تیمی که دوبله..سوبله..چوبله...و..شده لقبش که تیم نمیشه..اما گوش نکرد که نکرد:31:

بردیا
05-07-2012, 20:59
کلوپ: این فصل شانس بایرن برای قهرمانی بیشتر است زرد و مشکی ها در دو فصل اخیر بالاتر از بایرن، قهرمانی در بوندس لیگا را جشن گرفتند؛ ضمن اینکه این فصل قهرمان رقابت های لیگاپوکال نیز شدند

سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، معتقد است بایرن مونیخ از شانس بیشتری برای قهرمانی در رقابت های فصل پیش روی بوندس لیگا برخوردار است.

زرد و مشکی ها در دو فصل اخیر بالاتر از بایرن، قهرمانی در بوندس لیگا را جشن گرفتند؛ ضمن اینکه این فصل قهرمان رقابت های لیگاپوکال نیز شدند اما کلوپ اعلام کرد هدف تیمش در فصل پیش رو، بیش از اینکه کسب سومین قهرمانی در بوندس لیگا باشد، رسیدن به چمپیونزلیگ است.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" پیش از قهرمانی اسپانیا در یورو می دانستم که کسب سومین قهرمانی پیاپی یک احتمال است اما داشتن بهترین بازیکنان دنیا کمک زیادی به شما می کند.
در فصل پیش رو شانس بایرن بیشتر است. ما می خواهیم به چمپیونزلیگ برسیم."

کلوپ همچنین در مورد اخراج کریستین نرلینگر از بایرن و انتخاب ماتیاس سامر به عنوان سرمربی جدید این باشگاه گفت:" این قابل توجه ترین تغییر مدیر ورزشی در تاریخ فوتبال آلمان است. اما برای بایرنی ها خیلی بد خواهد شد اگر بخواهند از سامر به عنوان بازیکن استفاده کنند."

بردیا
05-07-2012, 21:00
کلودیو پیزارو:می خواهم با بایرن این فصل به همه جام ها برسم این مهاجم 33 ساله که در فاصله سال های 2001 تا 2007، سه قهرمانی در بوندس لیگا و سه قهرمانی در جام حذفی آلمان با بایرن به دست آورد، مصمم است تا جام های بیشتری با این تیم فتح کند.
سایت گل- کلودیو پیزارو، مهاجم جدید بایرن، اعلام کرد قصد دارد در همه رقابت های پیش رو با تیم باواریایی به قهرمانی برسد.

این مهاجم 33 ساله که در فاصله سال های 2001 تا 2007، سه قهرمانی در بوندس لیگا و سه قهرمانی در جام حذفی آلمان با بایرن به دست آورد، مصمم است تا جام های بیشتری با این تیم فتح کند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" می خواهم این فصل به همه جام ها برسم. همه چیز اینجاست. این هدف ماست."
پیزارو برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید با ماریو گومز رقابت کند اما او تاکید کرد ترسی از ملی پوش آلمانی ندارد.

" رقابت کاملا طبیعی است؛ این را در هر باشگاهی می توانید ببینید. وقتی اولین بار به بایرن پیوستم، ما 5 مهاجم داشتیم؛ به همین دلیل شرایط دشوارتر بود."
پیزارو در 333 بازی در بوندس لیگا، 160 گل به ثمر رسانده است.

yuseph
06-07-2012, 00:35
یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، معتقد است بایرن مونیخ از شانس بیشتری برای قهرمانی در رقابت های فصل پیش روی بوندس لیگا برخوردار است.
دیگه از شما بعیده!جنگ روانیه داداش من.اما خودمونیم فکرش رو بکن دورتموند این فصل هم قهرمان بشه:31:

بردیا
06-07-2012, 11:52
اگه دورتموند این فصلم قهرمان شد تو پاشو بیا تهران هرجا بخوای میبرمت ولی دونگی حساب میکنیم:دی

Aria1997
06-07-2012, 13:02
دیگه از شما بعیده!جنگ روانیه داداش من.اما خودمونیم فکرش رو بکن دورتموند این فصل هم قهرمان بشه:31:

چه رویایی :دی

عمرا اگه بذاریم :دی
البته اگه این گومز بره دورتموند بایرن قهرمان میشه :16:

Dark Soul
07-07-2012, 11:59
واقعا شاهکار کردن با این خریداشون...:41:
یک خرید درست حسابی نکردن اقلا یه خورده امیدوار بشیم.

hojjatinho
08-07-2012, 00:38
واقعا شاهکار کردن با این خریداشون...:41:
یک خرید درست حسابی نکردن اقلا یه خورده امیدوار بشیم.

خریدهای نسبتا مهم تیم :

دانته رو گرفتیم که برای نیمکت هسنت به احتمال زیاد . برای جانشین مدافع ها به یک بازیکنی مثل اون نیاز داشتیم .
شگیری ( یا همون شقیری ) : که انصاف بازیکن خیلی خوبی هست . بازیهاش توی بازل و تیم ملی سویس رو دیم . جانشین روبری یا بهتر بگیم رقیب روبری !
به جای پترسن که اخر نفهمیدم برای چی خریدیم پیزارو رو گرفتیم . بابابزرگ خودمونه :دی . حداقل از پترسن بهتر هست .

بهترین خبر برای من اضافه شدن امره چن به ترکیب اصلی و بزرگسال هست . قطعا از اون بیشتر خواهیم شنید .

اما دو تا خرید دیگه باید داشته باشیم : مهاجمی برای جانشینی اولیچ که طبیعتا با خرید پیزارو به دنبال مهاجمی در سبک اولیچ ، سرعتی خواهیم بود .
و دیگری یک هافبک دفاعی ؛ خاوی مارتینس که با این قیمت نمی ارزه . کاش بندر رو می خریدند . یا مثلا ام ویلا رو .

در مجموع نسبت به پارسال وضعمون بهتره . هر چند با این وضع ریخت و پاش ها در بعضی از باشگاهای اروپایی رقابت کردن در اروپا واقعا سخته . ما هم باید منتظر بشینیم تا ببینیم بعد از اتمام بدهی های الیانس ارنا مسولان بایرن دست به جیب خواهند شد یا نه .

به هر حال امیدوارم که سال خوبی رو داشته باشیم و 3 تا جام اصلی رو کسب کنیم .

Dark Soul
08-07-2012, 14:47
درسته در واقع نیمکت را تقویت کردند.
بهترین خرید شکیری هست اما بایرن نوک حمله و دفاعش ضعیفه.
با وجود پیزارو و ماندزوکیج که پرونده خط حمله احتمال زیاد بسته شده.
و با خرید دانته به نظر میاد پرونده دفاع هم بسته شده.
باداشتوبر و گومز ثابت کردند بازیکنای مطمئنی نیستند مخصوصا تو یورو ،ارزوم اینه یه باشگاهی پیشنهاد خریدشون بوده مخصوصا گومز.

Aria1997
08-07-2012, 15:11
درسته در واقع نیمکت را تقویت کردند.
بهترین خرید شکیری هست اما بایرن نوک حمله و دفاعش ضعیفه.
با وجود پیزارو و ماندزوکیج که پرونده خط حمله احتمال زیاد بسته شده.
و با خرید دانته به نظر میاد پرونده دفاع هم بسته شده.
باداشتوبر و گومز ثابت کردند بازیکنای مطمئنی نیستند مخصوصا تو یورو ،ارزوم اینه یه باشگاهی پیشنهاد خریدشون بوده مخصوصا گومز.

شدیدا با اون قسمت گومز موافق بودم ... واقعا مطمئن نیستش!

yuseph
09-07-2012, 08:54
شدیدا با اون قسمت گومز موافق بودم ... واقعا مطمئن نیستش!
مگه چشه این گومز بدبخت؟
وقتی توی بهترین شرایطش (مرحله گروهی)بازه فیکس تیم نمیشه،وقتی که با آمار خوب گلزنی بازهم مورد شماتت قرارمیگیره وقتی زمانیکه نیاز به حمایت داره کسی حامیش نیست چه انتظاری ازش دارین.بابا طرف رباط که نیست احساس نداشته باشه!توی یورو بجوری زدن روحیه و انگیزش رو داغون کردن...دیگه حتی انگیزه نشستن هم نداشت چه برسه به راه رفتن.
بنظرم یکی از موثرترین بازیکنانتون همین گومزه آمار پارسالش رو نگاه کنید.تویclبالاتراز رونالدو وپایین تراز مسی وایساد.خب این یعنی ایشون زرافه تشریف دارن؟:13:

Dark Soul
09-07-2012, 21:48
مگه چشه این گومز بدبخت؟
وقتی توی بهترین شرایطش (مرحله گروهی)بازه فیکس تیم نمیشه،وقتی که با آمار خوب گلزنی بازهم مورد شماتت قرارمیگیره وقتی زمانیکه نیاز به حمایت داره کسی حامیش نیست چه انتظاری ازش دارین.بابا طرف رباط که نیست احساس نداشته باشه!توی یورو بجوری زدن روحیه و انگیزش رو داغون کردن...دیگه حتی انگیزه نشستن هم نداشت چه برسه به راه رفتن.
بنظرم یکی از موثرترین بازیکنانتون همین گومزه آمار پارسالش رو نگاه کنید.تویclبالاتراز رونالدو وپایین تراز مسی وایساد.خب این یعنی ایشون زرافه تشریف دارن؟
توی همین لیگ قهرمانان ;
ون پرسی 16 تا ضربه توی چارچوب داشته 4 تاش گل شده،ایبراهیموویچ 13 تا داشته 5 تاش گل شده ، ویا 8 تا داشته 3 تاش گل شده و گومز هم 29 تا داشته 12 تاش گل شده...یه تناسب ببندید می بینید شاهکار نکرده(البته بایرن فینالیست هم بوده)
همین امار لیگ قهرمانان را دنبال کنید ببینید بازیکنای بالا چندتا پاس گل دادند ،حالا گومز چندتا داره..هیچی ،جالبه همه ی مدافعان بایرن حداقل یک پاس گل دادند !
چند بار دیدید پا به توپ بشه دفاع حریف رو بهم بزنه ،چقدر برای هم تیمی هاش موقعیت فراهم کرده ،چند تا پاس گل داده ، چه تعداد موقعیت عالی گلزنی که از دست نداده ...اصلا نمی تونه پا به توپ بشه ،تا حالا دیدید سانتر کنه.
البته گلزن خوبیه ،فقط گلزن اما این کافی نیست.

hojjatinho
14-07-2012, 03:10
توی پستی که درباره نقل و انتقالات نوشتم اصلا به ماندزوکیچ اشاره نکردم ! داشتم برای اولیچ دنبال جانشین می گشتم! احتمالا خواب بودم خبر های مذاکرات

با ماندزوکیچ رو نشنیدم :دی هرچند تنها شباهت این دو به جر ملیت اون ایچ اخرشون هست احتمالا :دی.

به هر این هم مهاجم سوم ما :

53032

پارسال یکی دو تا از بازیهاش رو دیدم . توی یورو هم که خوب بود . میشه روزهایی که گومز رو اعصاب هست از ماریو استفاده کنیم .

احتمالا به جز هافبک دفاعی خرید دیگه ای نداشته باشیم .

Aria1997
14-07-2012, 12:16
مگه چشه این گومز بدبخت؟
بنظرم یکی از موثرترین بازیکنانتون همین گومزه آمار پارسالش رو نگاه کنید.تویclبالاتراز رونالدو وپایین تراز مسی وایساد.خب این یعنی ایشون زرافه تشریف دارن؟:13:

حمایت بیخودی ؟ اخه بابا یه کاری بکنه بازیکن خوبی باشه چشم حمایتم میکنیم .... به درد نمیخوره به خدا !

nw_nk
17-07-2012, 15:37
تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود| جلد 2
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])