ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون راجع به این سیسنم و قیمتش چیه دوستان ؟

hamidhetfild
22-05-2011, 20:07
با عرض سلام خدمت همه بر و بکس باحالی که همیشه با راهنمایی هاشون گره از کار ما باز می کنند !
دوستان میخواستم بدونم نظرتون راجع به این سیستم چیه ؟

CPU : Core i5 2500 - 270.000

MB : asus p8p67 - 225.000

Ram : CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 1600 (PC3 12800) 90.000

HDD : Western Digital - SATA 2 - 500GB + / WD Caviar Black 80.000 + A-DATA - 64GB - SSD S599 : 250.000

VGA : CLUB - NVIDIA GeForce GTX460 270.000

DVD-RW : Pioneer 2 x 25.000

Case : GREEN - Black3 45.000

Power : GREEN - GP885B 165.000

اگر بخوام از سری 2500K استفاده کنم و Over کنم پیشنهادتون رای مادربرد چیه ؟
اگر نخوام اور کنم، مادر برد ارزون تر سراغ دارید ؟
یه سوال دیگه هم اینه که کلا هارد SSD رو پیشنهاد می کنید یا خیر ؟
ممنون:40::11:

pasargadd
22-05-2011, 20:19
سیستمه بدی نیست ولی مشکلی که داره سوکت مادربرد و cpu سازگار نیست شما باید asus p8p67 بگیرین با قیمت 240 تومان.
برای اور هم همین مادربرد.
برای کاربردهای خاص و بودجه زیاد ssd خوبه.
پاور زیاده.
گرافیک از برند evga بگیرین با قیمت 230 تومان.
هارد هم samsung f3 بهتره.
قیمت رم هم زیاده.
بودجتون چقدره؟کاربردتون چیه؟مانیتورتون؟

hamidhetfild
22-05-2011, 20:30
سیستمه بدی نیست ولی مشکلی که داره سوکت مادربرد و cpu سازگار نیست شما باید asus p8p67 بگیرین با قیمت 240 تومان.
برای اور هم همین مادربرد.
برای کاربردهای خاص و بودجه زیاد ssd خوبه.
پاور زیاده.
گرافیک از برند evga بگیرین با قیمت 230 تومان.
هارد هم samsung f3 بهتره.
قیمت رم هم زیاده.
بودجتون چقدره؟کاربردتون چیه؟مانیتورتون؟

درسته مین رو اشتباه نوشتم
پاور چقدر باشه خوبه ؟ میخوام یه نمه بیشتر از نیاز سیستمم باشه !
چرا EVGA ؟
مانیتور AOC 19 دارم نمیخوام جدید بگیرم
بودجه نزدیک 1200، کابرد Photoshop, InDesign, 3dMax, Game

pasargadd
22-05-2011, 21:07
cou:i5 2500k=270
cooler:tuniq towerextreme=42
mb:asus p8p67=240
ram:8gb (4*2gb)kingmax hercules 1600=140
vga:evga gtx 460 768mb=190
hdd:500gb samsung f3=47
ssd:32gb adata=105
odd:liteon=24
power:green 635b=100
case:magnumII=40
1200

mersoft
22-05-2011, 22:02
بودجه نزدیک 1200، کابرد Photoshop, InDesign, 3dMax, Game

CPU: Intel Core i7 2600=360
MB: MSI H67MA-E45 B3=165
RAM: Kingmax 4GB(2*2GB)DDR3 1333MHz=49
VGA: Gainward GeForce GTX 570 Phantom 1280MB GDDR5=440
HDD: SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB=70
ODD: Pioneer FX SATA=33
Power: Memonex Silent EX LowNoise 600W=90
Case: Green Magnum2=46
Sum= 1253

EXTREME
22-05-2011, 23:13
سیستم پاسارگاد جان ارزش خریدش بیشتره

mersoft
23-05-2011, 01:21
سیستم پاسارگاد جان ارزش خریدش بیشتره

یا به عبارتی میتوانید بگویید gtx460 768mb در کیسی یک میلیون و دویست هزار تومانی بهترین انتخاب است آن هم برای کسی که نخستین کاربرد را بازی فرموده! یا فراموش کنیم دومین کاربرد ایشان (3D max) از Hyper-Threading پشتیبانی میکند اما پردازنده i5 2500 فاقد آن است...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pasargadd
23-05-2011, 08:00
یا به عبارتی میتوانید بگویید gtx460 768mb در کیسی یک میلیون و دویست هزار تومانی بهترین انتخاب است آن هم برای کسی که نخستین کاربرد را بازی فرموده! یا فراموش کنیم دومین کاربرد ایشان (3D max) از Hyper-Threading پشتیبانی میکند اما پردازنده i5 2500 فاقد آن است...

شما فقط به قطعه نگاه میکنی.
اصلا دقت کردین مانیتور ایشون چیه؟برای 19 اینچ کدوم ادمی میاد Gtx570 پیشنهاد میده.
460 هم زیاده.
همچنین پاور این سیستم که memonex است کیفیت خوبی نداره و پیشنهادش منع شده.
بعد جالبه 1200 تومان پوله سیستم داده بشه و قابلیت اورکلاک همچنین استفاده از رم بالای 1333 نداشته باشن.
الان به مادربرد سیستمه پیشنهادیتو دقت کردم این ماردبرد خیلی جالبه:
ایشون 1200 پوله سیستم بده بعد حتی یک اسلات pci هم نداشته باشه.
شما همه چیزو فدای gtx570 کردین یعنی برای گرافیک 450 تومان گزاشتین اونم برای یک مانیتور 19 اینچ که 5750 هم کاملا کفایت میکنه بعد از تمام قطعات زدین.

mersoft
23-05-2011, 11:40
اصلا دقت کردین مانیتور ایشون چیه؟برای 19 اینچ کدوم ادمی میاد Gtx570 پیشنهاد میده.
460 هم زیاده.
حدس میزدم توجیه شما این باشد، تصور درستی از قدرت GTX460 768MB، ملزومات بازی های روز و افزایش نیاز روز افزون آنها ندارید. full hd را بسیار بزرگ 19 اینچ را بسیار کم میپندارید.
پیشنهاد میکنم کمی با افراد بازی دوست آشنا شده و از اشتیاق آنها برای فریم بیشتر مطلع گردید. GTX460 768MB یا حتی 6870 هیچ تناسبی با بودجه و کاربرد ایشان ندارد اگر مقبولتان نیست از بزگترهایتان بپرسید.

این بحث سخیف را فقط در تاپیک زیر پیگیری کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد جالبه 1200 تومان پوله سیستم داده بشه و قابلیت اورکلاک همچنین استفاده از رم بالای 1333 نداشته باشن.
هدف از اورکلاک در اینجا مگر افزایش کارایی نیست؟ 2500 را تا کجا اورکلاک کند که به 2600 در فرکانس 3.8 گیگاهرتز برسد؟ حال شما خوب است؟
آیا نیاز است برای شما هم بنچمارک بگذارم که رم با فرکانس 1333 هیچ تفاوتی نسبت به 1600 در کارایی سیستم ایجاد نخاهد کرد یا خودتان میدانید و قصدتان از بیان آن نوعی فریب بوده؟

مادبردی را به من معرفی میکنید که خودم اولین خریدار نسخه B3 آن بوده ام و از اسلات مرده ی PCI برای زندگی سیستم پیشنهادیتان بهانه میسازید.

به صاحب این تاپیک توصیه میکنم قدری تحقیق کند تا پول او به علت برخی رفتارهای خام و بچه گانه در بیراهه هزینه نگردد.

pasargadd
23-05-2011, 12:03
حدس میزدم توجیه شما این باشد، تصور درستی از قدرت GTX460 768MB، ملزومات بازی های روز و افزایش نیاز روز افزون آنها ندارید. full hd را بسیار بزرگ 19 اینچ را بسیار کم میپندارید.
پیشنهاد میکنم کمی با افراد بازی دوست آشنا شده و از اشتیاق آنها برای فریم بیشتر مطلع گردید. GTX460 768MB یا حتی 6870 هیچ تناسبی با بودجه و کاربرد ایشان ندارد اگر مقبولتان نیست از بزگترهایتان بپرسید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهدف از اورکلاک در اینجا مگر افزایش کارایی نیست؟ 2500 را تا کجا اورکلاک کند که به 2600 در فرکانس 3.8 گیگاهرتز برسد؟ حال شما خوب است؟
آیا نیاز است برای شما هم بنچمارک بگذارم که رم با فرکانس 1333 هیچ تفاوتی نسبت به 1600 در کارایی سیستم ایجاد نخاهد کرد یا خودتان میدانید و قصدتان از بیان آن نوعی فریب بوده؟

مادبردی را به من معرفی میکنید که خودم اولین خریدار نسخه B3 آن بوده ام و از اسلات مرده ی PCI برای زندگی سیستم پیشنهادیتان بهانه میسازید.

به صاحب این تاپیک توصیه میکنم قدری تحقیق کند تا پول او به علت برخی رفتارهای خام و بچه گانه در بیراهه هزینه نگردد.
انتظاری غیر از این جوابهای مغلطه امیز نداشتم.
جوابهاتون اصلا ارزش خوندن نداره و نادمم که وقتمو با پست شما هدر دادم.
جوابه شما باشه برای مدیران و ناظرین.

مادبردی را به من معرفی میکنید که خودم اولین خریدار نسخه B3 آن بوده ام و از اسلات مرده ی PCI برای زندگی سیستم پیشنهادیتان بهانه میسازید.واقعا متاسفم.
شما اینجارو با هفته نامه عصر ارتباط اشتباه گرفتین که یکتاز میدان هستین.
اینجا فروم هست و عصر ارتباط نیست که برای سوکت 1155 مادربرد با سوکت 1156 پیشنهاد بدین.یا طرفداری کور کورانه از msi و memonex
در ضمن 30 فریم با بالا کاملا بازی روونه و با این سیستم حداقل 60 فریم در تمام بازی ها میگیرن.شاید شما بالای 60 فریم میگین.که توسط چشم انسان قابل دیدن نیست.

ess_1362
23-05-2011, 13:15
به نظرم این بحث ها باید کوتاهتر بشن چون نه تنها بی نتیجه هست بلکه باعث گمراهی مشاوره گیرنده میشه
در مورد کارت گرافیک که به نظر من برای یک نمایشگر 19 اینچ کارتی مثل 460 و نهایت 560 کفایت می کنه مگر اینک ایشون قصد ارتقا داشته باشند
در مورد مادربرد هم باید دید کاربرد به چه سمتی متمایل هست؟استفاده از اسلات های pci ؟ اورکلاک ؟همه موارد یا هیچکدام!!
چیزی که مشخص هست تا به حال موردی در رابطه با ایراد در برهای چیپست اینتل از msi گزارش نشده و من هم چیزی ندیدم
عمده ایراد این شرکت به سه تا برد سوکت am3 برمی گرده که خوشبختانه داره از سطح بازار جمع میشه

در مورد پاور هم که مبحثش طولانی هست
به هر حال هر دوی این سیستم ها پیشنهاد های خوبی هستند و میشه روی اونها بحث کرد و با توجه به بودجه و کاربرد خریدار روی اونها بحث کرد(هر چند که من روی هر دو برد نظر موافق ندارم چون یکجوری افراط و تفریط هست!!)

hamidhetfild
23-05-2011, 15:30
1. اول ار هر چیز از تک تک دوستانی که وقت گران قدرشون رو صرف کمک و راهنمایی اینجانب کردن ممنونم:20:

2. دوم به خدا ما راضی نبودیم سوالمون بین بچه ها اینجا دعوا راه بندازه:41:

3. بعد عرض کنم که به نظر شما اگر صبر کنم تا سری بولدوزر AMD بیاد امکانش هست قطعات اینتل ارزون تر شه ؟ یعنی صرف داره تا اون موقع صبر کنم یا نه !:13:

4. در مورد گرافیک ( و تقریبا CPU و رم و ... ) میخوام سیستمم تا 3-4 سالی خیالم رو از همه طرف راحت کنه و تو بازی ها و برنامه های جدید کم نیاره ! حالا اگه مانیتور 19 باشه یه نمه گرافیک قوی تر باشه باز هم جای دوری نمیره راستی حتما میخوام کارتش Nvidia باشه به خاطر CUDA و PhysiX ! فکر هم نمیکنم که SLI یا CrossFire هم به کارم بیاد

5. در مورد PCI نمیدونم ! فکر نمیکنم کارتی چیزی برای این پورت لازم داشته باشم حالا نظر دوستان رو هم دوست دارم در این مورد بشنوم.:10:

6. در مورد رم اگر بشه 1333 رو تریپل چنل کرد چی ؟ کفایت میکنه ؟ یا همون دوالش هم کافیه ؟

5. از اونجایی هم که زیاد تو اور کلاک وارد نیستم i7 2600 رو به 2500k ترجیح میدم ! ولی میترسم i7 دیگه خیلی قوی باشه ! نظرتون راجع به 2600S چیه ؟ بهتر نیست اینو بگیرم که حد واسط 2500 و 2600 هست ؟

6. در مورد SSD هم با اینکه خیلی خوبه ولی فکر میکنم اگه به جای اون پولمو صرف گرافیک یا سی پی یو کنم بهتر باشه ! نظر شما چیه ؟:question:

7. پاور هم خودم اسم cooler Master و AcBel و green رو زیاد شنیدم فکر میکنم برندهای خوبی باشن !

خیلی خوبه که آخرش بتونیم به یه سیستم برسیم که از نتیجش بقیه هم بتونن به راحتی استفاده کنن
یکبار دیگه از همه دوستان تشکر میکنم:40::40::40::11:

mersoft
23-05-2011, 16:24
3. بعد عرض کنم که به نظر شما اگر صبر کنم تا سری بولدوزر AMD بیاد امکانش هست قطعات اینتل ارزون تر شه ؟ یعنی صرف داره تا اون موقع صبر کنم یا نه !
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود
توجه بفرمایید که پل شنی هم یک معماری جدید است و اختلاف کارایی چندانی بین دو مدل هم قیمت از پل شنی و بولدوزر نخاهد بود که ارزش صبر در شرایط اقتصاد خراب و بازار مریض ما را داشته باشد. قطعات جدید همیشه تولید و عرضه خاهند شد اما هنگام نیاز و خرید باید در نقطه ای معقول میل به داشتن بهتر را پایان داد.

4. در مورد گرافیک ( و تقریبا CPU و رم و ... ) میخوام سیستمم تا 3-4 سالی خیالم رو از همه طرف راحت کنه و تو بازی ها و برنامه های جدید کم نیاره ! حالا اگه مانیتور 19 باشه یه نمه گرافیک قوی تر باشه باز هم جای دوری نمیره راستی حتما میخوام کارتش Nvidia باشه به خاطر CUDA و PhysiX !
تضمینی به اینکه GTX570 بتواند تا چهار سال آینده راضی کننده باشد نیست اما بالاتر از آن در حد بودجه ی شما نمیباشد و پایینتر هم هم موجب پشیمانی و نارضایتی زود هنگام.

فکر هم نمیکنم که SLI یا CrossFire هم به کارم بیاد
از آنجایی که گرایش به چینش های چندگانه کارت گرافیک و اورکلاک ندارید پس مادربرد با چیپست H67 مناسبترین انتخاب است.

. در مورد PCI نمیدونم ! فکر نمیکنم کارتی چیزی برای این پورت لازم داشته باشم حالا نظر دوستان رو هم دوست دارم در این مورد بشنوم
روند حرکت شرکت های تولید کننده ی مادربرد خبر از اراده برای حذف اینترفیس های کهنه مانند PCI و IDE دارد.

6. در مورد رم اگر بشه 1333 رو تریپل چنل کرد چی ؟ کفایت میکنه ؟ یا همون دوالش هم کافیه ؟
چینش سه کاناله ی رم در حال حاضر فقط توسط چیپست X58 در سیستم های دسکتاپ پشتیبانی میشود.

. از اونجایی هم که زیاد تو اور کلاک وارد نیستم i7 2600 رو به 2500k ترجیح میدم ! ولی میترسم i7 دیگه خیلی قوی باشه ! نظرتون راجع به 2600S چیه ؟ بهتر نیست اینو بگیرم که حد واسط 2500 و 2600 هست ؟
پردازنده های پسوند S دار این نسل به علت فرکانس مرجع پایینتر مصرف انرژی کمتری دارند اما از آنجایی هم قیمت با مدل های با پسوند K هستند اما multiplier آنها قفل است دلیلی برای خرید آن در شرایط شما وجود ندارد.

. در مورد SSD هم با اینکه خیلی خوبه ولی فکر میکنم اگه به جای اون پولمو صرف گرافیک یا سی پی یو کنم بهتر باشه ! نظر شما چیه ؟
بله سیستم را بدون SSD تهیه کنید اگر بعد ها مدلی خوش قیمت با کنترلر SF-2000 وارد بازار شد در مورد خرید آن تصمیم میگیرید.

EXTREME
23-05-2011, 17:10

نخیر فهمیدم که برای بازی میخواد سیستم پیشنهادی شما مشکل داره همه ی قطعات رو فدای گرافیک کردید
من الان با 4850 تو فول اچ دی مشکل افت فریم ندارم اونوقت gtx 460 768mb مشکل افت فریم داشته باشه؟
شما میخواین به جای 60 تو مانیتور 19 اینچ 100 فریم بگیرید که هیچ فرقی نداره با هم
در ضمن نسل گرافیک بازی ها با نسل کنسول های بازی تغییر میکنه این یعنی اینکه این گرافیک تا 4 سال دیگه هم جواب میده
بعدشم سی پی یو یی که جناب پاسارگاد پیشنهاد دادن مولتی بازه اگه هم درآینده گرافیک اضافه شد یا تغییری
ایجاد شد راحت بشه اورکلاک کرد
بعدشم کی میگه فرکانس 1333 با 1600 فرق نمیکنه؟؟؟؟؟؟
درسته ممکنه تو بازی تاثیر نداشته باشه ولی تو کاربردهای دیگه خیلی مهمه

mersoft
23-05-2011, 17:51
نخیر فهمیدم که برای بازی میخواد سیستم پیشنهادی شما مشکل داره همه ی قطعات رو فدای گرافیک کردید
نمیدانم چه چیز فدای گرافیک شده، داشتن بهترین پردازنده در کنار یک کارت گرافیک بسیار خوب نوید سیستمی ایده آل برای کاربردهای ذکر شده را میدهد.

من الان با 4850 تو فول اچ دی مشکل افت فریم ندارم اونوقت gtx 460 768mb مشکل افت فریم داشته باشه؟
شما میخواین به جای 60 تو مانیتور 19 اینچ 100 فریم بگیرید که هیچ فرقی نداره با هم
در ضمن نسل گرافیک بازی ها با نسل کنسول های بازی تغییر میکنه این یعنی اینکه این گرافیک تا 4 سال دیگه هم جواب میده
مساله کاملن روشن است، قصد خرید کیس با اولویت کاربردی بازی در ماه می 2011 با بودجه یک میلیون و دویست هزارتومانی را داریم. چه تناسبی بین GTX460 768MB که هم اکنون هم برای عناوین پرطرفدار مانند کرایسیس و مترو ضعیف است و شرایط خرید ما وجود دارد؟

بعدشم سی پی یو یی که جناب پاسارگاد پیشنهاد دادن مولتی بازه اگه هم درآینده گرافیک اضافه شد یا تغییری
ایجاد شد راحت بشه اورکلاک کرد
در مورد گرافیک ملاک شما بازی های گذشته است و در مورد پردازنده اورکلاک در آینده ای نامعلوم آن هم برای کاربری که ناگفته پیدا بود اهل اورکلاک نیست. آیا واقعن جانبداری از دوستتان آنقدر مهم است از اخلاق فاصله بگیرید...

بعدشم کی میگه فرکانس 1333 با 1600 فرق نمیکنه؟؟؟؟؟؟
درسته ممکنه تو بازی تاثیر نداشته باشه ولی تو کاربردهای دیگه خیلی مهمه

بفرمایید این تفاوت خیلی مهم(!) را نشان دهید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] with.png

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ng

Vaioman
23-05-2011, 18:05
mersoft عزیز چرا بحث بیهوده میکنی.برای صفحه نمایشهای 19 اینچ که عمدتا با رزولیشن 900×1440 کار میکنند GTX 570 به چه درد میخوره.GTX 460 768Mb هم زیاده حتی برای مترو یا کرایسیس.در مورد CPU هم داشتن یه CPU با قابلیت اورکلاک بالا یه مزیت بزرگ محسوب میشه بخصوص در آینده.اما در مورد رم با شما موافقم که تا حدودی اختلاف بین 1333 و 1600 محسوس نیست و در بعضی موارد اصلآ به حساب نمیاد.لطفآ این بحث بیهوده رو( که داره کم کم تبدیل به توهین میشه ) تموم کنید.

pasargadd
23-05-2011, 18:24
نمیدانم چه چیز فدای گرافیک شده، داشتن بهترین پردازنده در کنار یک کارت گرافیک بسیار خوب نوید سیستمی ایده آل برای کاربردهای ذکر شده را میدهد.مادربرد که حتی یک اسلات pci نداره.
رم با حجم بالا که برای رندر جز لاینفکه.
پاور هم جز برندهای بی کیفیته.تمام ناظرا پیشنهاد این پارو منع کردن ولی شما به دلایله خاصی که همه میدونن حاظر نیستن پیشنهاد ندین.
واقعا خودتون باشین این سیستمو میخرین؟

مساله کاملن روشن است، قصد خرید کیس با اولویت کاربردی بازی در ماه می 2011 با بودجه یک میلیون و دویست هزارتومانی را داریم. چه تناسبی بین GTX460 768MB که هم اکنون هم برای عناوین پرطرفدار مانند کرایسیس و مترو ضعیف است و شرایط خرید ما وجود دارد؟همین دو تا بازی تو دنیا هست.
مترو که وضعیتش روشنه و با 580 هم فریم کمی میگیره.
من تمام گیم ها به جز مترو تو مانیتور full hd با بالاترین تنظیمات با کارته 5750 و 5770 بازی کردم بدون هیچ افت فریمی.چه برسه به 19 اینچ.

در مورد گرافیک ملاک شما بازی های گذشته است و در مورد پردازنده اورکلاک در آینده ای نامعلوم آن هم برای کاربری که ناگفته پیدا بود اهل اورکلاک نیست. آیا واقعن جانبداری از دوستتان آنقدر مهم است از اخلاق فاصله بگیرید...اورکلاک چیزی نیست که کسی بخواد از هفت خوان رستم رد بشه تغیییر یک عدد و در نهایت افزایش 1gb همین.
در ضمن cpuهای جدید با معماری سندی بریج بسیار خنک هستند و به راحتی روی ایر تا 4.5 و 5 ست میشن.

در مورد رم هم بله دیگه 1600 با 1333 و 2000 و.. فرقی ندارند شرکتها خودشونو مسخره کردن و فرکانس بالا میزنند.
در این تست اخلاف زیاد 1333 و 1600 کاملا مشخصه.

تفاوتها کاملا مشخصه حتی افزایش 157 مگاهرتز هم افزایش پرفرمنس داره چه برسه 267

بله لازم نیست 1333 با 1600 مقایسه به میبینی که 1432 هم از 1333 پیشی گرفته
پس اختلاف پرفرمنس دارن.
در ضمن مهمترین مسئله به غیر از افزایش پرفرمنس اورکلاک است که یک رمه 1333 بدون افزایش ولت تا 1600 ولی 1600 تا 1850 و با افزایش ولت تا 2000 اور میشه.
ترجیح میدم بحثو تموم کنم چرا که:
کسیکه که خواب هست میشه بیدارش کرد ولی کسیکه خودشو به خواب زده بیدار کردنش محاله.

PC_Expert
23-05-2011, 22:36
ضمن اینکه دلایل دوست عزیزم mersoft قانع کننده است از دوستان خواهشمندم به این سوال پاسخ بدن که 2500 رو چقدر اور کنیم بشه 2600؟ وقتی الان امکان خرید 2600 هست چرا 2500؟
در مورد مادربرد هم بنده خودم یک مادربرد msi h67ma-e45 دارم که واقعا برد خوبیه با قیمت منطقی. نداشتن pci هم برام مطرح نیست . یه مودم داشتم که بعد از گرفتن adsl پرتش کردم توی سطل آشغال.
در ضمن تو سیستم جناب mersoft از چیزی زده نشده. رم رو همیشه میشه خرید و در هر شرایطی قابل ارتقا هست. پاور هم جدا از بحث کیفیت که به نتیجه نرسید از نظر قیمت چندان تفاوتی وجود نداره و دلیل ایشان برای پیشنهاد قیمت نبوده.

hamidhetfild
23-05-2011, 22:45
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر/آری شود ولیک به خون جگر شود
توجه بفرمایید که پل شنی هم یک معماری جدید است و اختلاف کارایی چندانی بین دو مدل هم قیمت از پل شنی و بولدوزر نخاهد بود که ارزش صبر در شرایط اقتصاد خراب و بازار مریض ما را داشته باشد. قطعات جدید همیشه تولید و عرضه خاهند شد اما هنگام نیاز و خرید باید در نقطه ای معقول میل به داشتن بهتر را پایان داد.

درسته میدونم که سی پی یو اینتل عالیه ! منظورم این نبود که صر کنم تا بولدوزر بیاد برم اونو بخرم، منظورم این بود که صبر کنم بولدوزر بیاد قیمت CPU اینتل رو بشکنه برم همین پل شنی هارو بخرم ! نظرت چیه ؟

mersoft
24-05-2011, 01:18
درسته میدونم که سی پی یو اینتل عالیه ! منظورم این نبود که صر کنم تا بولدوزر بیاد برم اونو بخرم، منظورم این بود که صبر کنم بولدوزر بیاد قیمت CPU اینتل رو بشکنه برم همین پل شنی هارو بخرم ! نظرت چیه ؟

به نطرم این کاهش حتا اگر اتفاق بیفتد و چند ماه بعد به ایران نیز برسد در حد 5-10 درصد در مدلهایی خاهد بود که فروش آنها در اثر وجود رقیب برتر کاهش یافته پس سود ارزشمندی در صبر کردن نمیبینم زیرا فقط چند دلاری از هزینه پردازنده کاسته خاهد شد و بقیه اجزای سیستم روال خود را طی خاهند کرد اما به قطعیت نمیتوانم اظهار نظر کنم.

happyfeat
24-05-2011, 09:28
دوست عزیز به نظر من قطعا و یقینا ارزش 10 روز صبر کردن رو داره تا این پردازنده ها رو نمایی بشن و قدرتشون معلوم بشه در چه حدی هستش
اگه واقعا در کارهای 3d پردانده های 8 هسته ای کارایی آنها به اندازه پردازنده 980x اینتل که حدود 990 دلار قیمتشه بسیار معقول به صرفه خواهد بود خریدشون با قیمت 290 دلار که تو ایران هم مقداری بالاتر از قیمت جهانی خواهد بود . هر چند ردازنده های 6 هسته ای هم قیمت مناسب تری داره . پیشنهاد من این هستش که حتما این چند روز تا رونمایی این نسل از پردازنده ها اگه عجله ای برای بستن سیستم ندارید صبر کنید :46:

Vaioman
24-05-2011, 10:06
ضمن اینکه دلایل دوست عزیزم mersoft قانع کننده است از دوستان خواهشمندم به این سوال پاسخ بدن که 2500 رو چقدر اور کنیم بشه 2600؟ وقتی الان امکان خرید 2600 هست چرا 2500؟

دلایل دوست عزیزتون برای شخص من که به عنوان خواننده پستها قانع کننده نیست.بخصوص در مورد CPU و VGA.
اما در مورد سوال شما.2500k با یه اورکلاک کوچولو و نه زیاد از روی 2600 رد میشه.حالا با توجه به اختلاف 90 هزار تومانی این دو مدل،شما بازم میگی 2600 بهتره؟اینم شد دلیل که شما بیان میکنی:(وقتی امکان خرید 2600 هست چرا 2500K؟)!!!!!دوست شما بجای دلیل و مدرک برای گفته هاش همش داره با لغات بازی میکنه!!! در مورد رم تا حدودی با ایشون هم نظر هستم.اما لطف کنید شما یا دوست عزیزتون به این 2 تا سوال من پاسخ بدید:
1.GTX 570 به چه درد صفحه نمایش 19 اینچ میخوره؟؟؟
2.وقتی با 90 هزار تومن کمتر میتونی Performance بهتر داشته باشی خرید کدوم بهتره؟؟؟

پیشاپیش از دلایل منطقی و قانع کننده شما کمال تشکر را دارم.

PC_Expert
24-05-2011, 11:04
دلایل دوست عزیزتون برای شخص من که به عنوان خواننده پستها قانع کننده نیست.بخصوص در مورد CPU و VGA.
اما در مورد سوال شما.2500k با یه اورکلاک کوچولو و نه زیاد از روی 2600 رد میشه.حالا با توجه به اختلاف 90 هزار تومانی این دو مدل،شما بازم میگی 2600 بهتره؟اینم شد دلیل که شما بیان میکنی:(وقتی امکان خرید 2600 هست چرا 2500K؟)!!!!!دوست شما بجای دلیل و مدرک برای گفته هاش همش داره با لغات بازی میکنه!!! در مورد رم تا حدودی با ایشون هم نظر هستم.اما لطف کنید شما یا دوست عزیزتون به این 2 تا سوال من پاسخ بدید:
2.وقتی با 90 هزار تومن کمتر میتونی Performance بهتر داشته باشی خرید کدوم بهتره؟؟؟

پس شما چندان متوجه تفاوت 2500 و 2600 نیستین. معماری این دو پردازنده متفاوته . 2600 از فناوری Hyper-Threading استفاده میکنه که هر هسته به صورت موازی 2 رشته رو پردازش میکنه و 3dmax دقیقا برای این فناوری بهینه سازی شده. 1090 amd نیست که ضریب پردازنده رو یه دونه بالا ببری از 1100 هم قویتر بشه.
ضمن اینکه اگه هزینه خرید خنک کننده برای اورکلاک رو هم در نظر بگیرید (با توجه به فن آشغالی که روی این پردازنده ها گذاشتن و تحت تست عادی بدون اور دما تا 75 درجه بالا میره) خرید 2600 منطقی تر به نظر خواهد رسید.

در مورد کارت هم وقتی بودجه خرید وجود داره خرید 570 منطقیه. تا چند سال دیگه ایشون حتما از خرید 570 پشیمون نخواهند بود. به قول دوستمون شما مانیتور 19 اینچ رو خیلی کوچک فرض کردین و دست کم گرفتین. اگه این مانیتور میشد 21.5 اینچ همه چی یهو عوض میشد و همه میگفتن 570 .

Vaioman
24-05-2011, 11:46
پس شما چندان متوجه تفاوت 2500 و 2600 نیستین. معماری این دو پردازنده متفاوته . 2600 از فناوری Hyper-Threading استفاده میکنه که هر هسته به صورت موازی 2 رشته رو پردازش میکنه و 3dmax دقیقا برای این فناوری بهینه سازی شده. 1090 amd نیست که ضریب پردازنده رو یه دونه بالا ببری از 1100 هم قویتر بشه.
ضمن اینکه اگه هزینه خرید خنک کننده برای اورکلاک رو هم در نظر بگیرید (با توجه به فن آشغالی که روی این پردازنده ها گذاشتن و تحت تست عادی بدون اور دما تا 75 درجه بالا میره) خرید 2600 منطقی تر به نظر خواهد رسید.

در مورد کارت هم وقتی بودجه خرید وجود داره خرید 570 منطقیه. تا چند سال دیگه ایشون حتما از خرید 570 پشیمون نخواهند بود. به قول دوستمون شما مانیتور 19 اینچ رو خیلی کوچک فرض کردین و دست کم گرفتین. اگه این مانیتور میشد 21.5 اینچ همه چی یهو عوض میشد و همه میگفتن 570 .

من کاملآ درباره معماری این دو CPU اطلاع دارم.اما مسائل در عمل با روی کاغذ فرق میکنه.این پردازش 2 رشته ای موازی(در اصطلاح هسته های مجازی)خوبه(البته برای یکسری نرم افزارهای خاص) ولی در عمل مگه چند درصد تو استفاده از عموم نرم افزارها تاثیر داره؟در ضمن با همین فن اشغالی که شما میگی تا 3800 به راحتی اورمیشه و با یه فن 40 تومنی به 4.4 هم به راحتی میرسی.بازهم هنوز 50 هزار تومن ارزونتره و خیلی هم قویتر.2600 پردازنده خیلی خوبیه ولی برای کاربردهای خاص.تو جمع بندی کلی با توجه به دلایلی که اوردم به نظر من بازهم 2500K منطقی تره، مگر 2600 خیلی ارزونتر بشه.در مورد کارت گرافیک هم شما به جای سایز مانیتور به رزولیشن دقت کن که من تو پست قبلی هم گفته بودم.برای این رزولیشن GTX 460 هم زیاده.وقتی بدرد نمیخوره برای چی این همه هزینه بیشتر کنیم فقط به این دلیل که ممکنه 4 سال دیگه یه بازی خاص بیاد و فریم ریت ما از 60 بیاد رو 45.به نظرت میارزه؟خب بذار اینجوری به قضیه نگاه کنیم:بهتر نیست این دوستمون 2 تا GTX 580 بخره و SLI کنه که دیگه برای 10 تا 15 سال خیالش راحت بشه؟ادم باید مناسب با مورد استفاده ای که داره سیستم معرفی کنه نه بر حسب شاید ها و ارزوها.به هر حال فکر کنم این بحث نتیجه جالبی نداشته باشه.من نظرات خودم رو دارم و شما هم نظرات خودت.اجازه بده دیگران تصمیم بگیرند.
موفق باشید.

pasargadd
24-05-2011, 12:30
من کاملآ درباره معماری این دو CPU اطلاع دارم.اما مسائل در عمل با روی کاغذ فرق میکنه.این پردازش 2 رشته ای موازی(در اصطلاح هسته های مجازی)خوبه(البته برای یکسری نرم افزارهای خاص) ولی در عمل مگه چند درصد تو استفاده از عموم نرم افزارها تاثیر داره؟در ضمن با همین فن اشغالی که شما میگی تا 3800 به راحتی اورمیشه و با یه فن 40 تومنی به 4.4 هم به راحتی میرسی.بازهم هنوز 50 هزار تومن ارزونتره و خیلی هم قویتر.2600 پردازنده خیلی خوبیه ولی برای کاربردهای خاص.تو جمع بندی کلی با توجه به دلایلی که اوردم به نظر من بازهم 2500K منطقی تره، مگر 2600 خیلی ارزونتر بشه.در مورد کارت گرافیک هم شما به جای سایز مانیتور به رزولیشن دقت کن که من تو پست قبلی هم گفته بودم.برای این رزولیشن GTX 460 هم زیاده.وقتی بدرد نمیخوره برای چی این همه هزینه بیشتر کنیم فقط به این دلیل که ممکنه 4 سال دیگه یه بازی خاص بیاد و فریم ریت ما از 60 بیاد رو 45.به نظرت میارزه؟خب بذار اینجوری به قضیه نگاه کنیم:بهتر نیست این دوستمون 2 تا GTX 580 بخره و SLI کنه که دیگه برای 10 تا 15 سال خیالش راحت بشه؟ادم باید مناسب با مورد استفاده ای که داره سیستم معرفی کنه نه بر حسب شاید ها و ارزوها.به هر حال فکر کنم این بحث نتیجه جالبی نداشته باشه.من نظرات خودم رو دارم و شما هم نظرات خودت.اجازه بده دیگران تصمیم بگیرند.
موفق باشید.
دوست من بهتره بحثو تمومش کنیم چون کسی چیزو نخواد قبول کنه هیچ کاریش نمیشه کرد.
من پیشنهاد خودمو دادم همینطور شما و مهرداد و تصمیم با صاحب تاپیک است.

Vaioman
24-05-2011, 12:40
دوست من بهتره بحثو تمومش کنیم چون کسی چیزو نخواد قبول کنه هیچ کاریش نمیشه کرد.
من پیشنهاد خودمو دادم همینطور شما و مهرداد و تصمیم با صاحب تاپیک است.

صد در صد تآیید میشه.:11:

hamidhetfild
24-05-2011, 13:08

یعنی واقعا با اور کردن 2500 میشه قدرت بیشتر از 2600 گرفت ؟

دوست عزیز به نظر من قطعا و یقینا ارزش 10 روز صبر کردن رو داره تا این پردازنده ها رو نمایی بشن و قدرتشون معلوم بشه در چه حدی هستش
اگه واقعا در کارهای 3d پردانده های 8 هسته ای کارایی آنها به اندازه پردازنده 980x اینتل که حدود 990 دلار قیمتشه بسیار معقول به صرفه خواهد بود خریدشون با قیمت 290 دلار که تو ایران هم مقداری بالاتر از قیمت جهانی خواهد بود . هر چند ردازنده های 6 هسته ای هم قیمت مناسب تری داره . پیشنهاد من این هستش که حتما این چند روز تا رونمایی این نسل از پردازنده ها اگه عجله ای برای بستن سیستم ندارید صبر کنید :46:

خوب کاری نداره که صبر میکنیم ! کی رو نمایی میشن حالا ؟

PC_Expert
24-05-2011, 13:16

چه عرض کنم!!! میتونید تحقیق کنید. فقط هزینه اورکلاک رو هم مد نظر داشته باشد. همین طور کاربردتون و فناوری های استفاده شده در پردازنده ها. موفق باشید

Vaioman
24-05-2011, 13:19

بله .صد در صد قویتر از 2600.:20:
دقیقآ. این سری بولدوزر حدودآ 2 هفته دیگه رونمایی میشه.ارزشش رو داره شما حتمآ صبر کن.:46:

happyfeat
24-05-2011, 16:28

تاریخ رونمایی از بولدوزرJune 7 خواهد بود
منبع

PC_Expert
24-05-2011, 22:20
بله .صد در صد قویتر از 2600.:20:
:46:

لطفا یه سند یا بنچمارک در این زمینه ارایه کنید.

mersoft
25-05-2011, 01:51
کاربر گرامی ، mersoft

شما یک اخطار دریافت کرده اید

دلیل : آواتار غیر قانونی یا سیاسی
-------
لحن نامناسب
توهین به سایر کاربران
-------

پست اخطار گرفته:
6119696

460 هم زیاده.

هدف از اورکلاک در اینجا مگر افزایش کارایی نیست؟ 2500 را تا کجا اورکلاک کند که به 2600 در فرکانس 3.8 گیگاهرتز برسد؟ حال شما خوب است؟

اخطار ها به منظور یاد آوری قوانین و آگاه سازی شما از رفتار نامناسب شما صادر میگردند .
لطفا قوانین انجمن را مطالعه بفرمایید
با سپاس
P30World Forums

کسانی با من از "لحن نامناسب" سخن میگویند که محل درست استفاده از عبارت " آواتار غیر قانونی یا سیاسی" را درک نکرده اند و مضحک تر آنکه عده ای خیال میکنند مفاهیم مطلوب دنیای حقیر آنها برای من هم ارزش محسوب میشود و قصد دارند با چیزی به اسم "اخطار" روی بنده تاثیر گذار باشند. شاید میپندارند همچون خودشان مجنون رفتارهای بیمارگون مثل مجیز گفتن و شنیدن، یارکشی های دور از خرد، جمع کردن تعداد بالای تشکر، گفتگوهای پنهانی و آلوده در مورد شخص غایب و ... هستم.

سالها باش و بدین عیش بناز
تو و مردار تو و عمر دراز

من نیم لایق این مهمانی
گند و مردارتورا ارزانی

گردر اوج فلکم باید مرد
عمر درگند بسر نتوان برد

شهپرشاه هوا اوج گرفت
زاغ را دیده بر او ماند شگفت

لحظه ای چند براین لوح کبود
نقطه ای بود و سپس هیچ نبود

Stream
25-05-2011, 05:19
کسانی با من از "لحن نامناسب" سخن میگویند که محل درست استفاده از عبارت " آواتار غیر قانونی یا سیاسی" را درک نکرده اند و مضحک تر آنکه عده ای خیال میکنند مفاهیم مطلوب دنیای حقیر آنها برای من هم ارزش محسوب میشود و قصد دارند با چیزی به اسم "اخطار" روی بنده تاثیر گذار باشند. شاید میپندارند همچون خودشان مجنون رفتارهای بیمارگون مثل مجیز گفتن و شنیدن، یارکشی های دور از خرد، جمع کردن تعداد بالای تشکر، گفتگوهای پنهانی و آلوده در مورد شخص غایب و ... هستم.

تو و مردار تو و عمر دراز

من نیم لایق این مهمانی
گند و مردارتورا ارزانی

گردر اوج فلکم باید مرد
عمر درگند بسر نتوان برد

شهپرشاه هوا اوج گرفت

حق با شماست، اون آواتار سیاسی یک اشتباه در کلیک موقع تعیین نوع اخطار بوده، نوع صحیح اخطار شما (همونطور که از توضیحات مشخص است) "لحن نامناسب و توهین به سایر کاربران" بوده.
پست قبلی خودتون رو دوباره مطالعه کنید تا ببینید کجا به سایر کاربرها توهین کردید. نگاهی هم به همین پست آخر شما بندازیم تماما با توهین های مختلف همراهه.

بهتره اهمیت ندید، ما هم اهمیت نمی دیم تا زمانی در مباحث به سایر کاربرها احترام گذاشته میشه :20:
موفق باشید.

hamidhetfild
28-05-2011, 09:43
با تشکر از همه دوستانی که منو در زمینه خرید PC راهنمایی کردن، با توجه به صحبت هایی که شد ترجیح میدم چند روزی صر کنم تا بولدوزر هم بیاد و بببینیم اونوقت چکار کنیم بهتره !
واقعا از تک تک دوستانی که وقت گذاشتن و اطلاعاتشون را در اختیار سایرین قرار دادند ممنونم:40::40::40::10:

meisam_629
28-05-2011, 19:35
سلام دوستان. نظرتون راجع به این سیستم چیه؟

cpu:intel i5 2500k=270
mb:asus p8p67 pro=240
ram:2*2gb kingmax 1600 hercules=70
VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB=235
hdd:500gb samsung f3 7200=47
Power: Memonex Silent EX LowNoise 600W=85
Monitor: Samsung syncmaster=155

فکر کنم گرافیکو 470 بگیرم بهتر باشه. نظر شما چیه؟ به نظرتون هارد SSD می صرفه؟

Dj_aghamajid
28-05-2011, 20:13

تو و مردار تو و عمر دراز

من نیم لایق این مهمانی
گند و مردارتورا ارزانی

گردر اوج فلکم باید مرد
عمر درگند بسر نتوان برد

شهپرشاه هوا اوج گرفت

دوست من شما یکم زیاده روی کردی! بهتره که به دور از کینه وتعصب به موضوع نگاه کنی! ما همه با هم دوست هستیم هیچ لزومی نداره که بخاطر موقعیت های اینچنینی با هم درگیر بشیم! ما فقط میتونیم پیرامون موضوع مطرح شده نظرمون رو بگیم نه اینکه بخوایم نظرمون رو با هر وسیله ای توجیه کرده و فضای انتخاب رو برای دیگران مغشوش کنیم!
این مسائل ربطی به من نداشت ولی دوست هم ندارم افرادی مثل شما الکی از این فروم خارج بشن! بالاخره فکر و نظر جمعی نتیجه بهتری خواهد داشت!

حق با شماست، اون آواتار سیاسی یک اشتباه در کلیک موقع تعیین نوع اخطار بوده، نوع صحیح اخطار شما (همونطور که از توضیحات مشخص است) "لحن نامناسب و توهین به سایر کاربران" بوده.
پست قبلی خودتون رو دوباره مطالعه کنید تا ببینید کجا به سایر کاربرها توهین کردید. نگاهی هم به همین پست آخر شما بندازیم تماما با توهین های مختلف همراهه.

بهتره اهمیت ندید، ما هم اهمیت نمی دیم تا زمانی در مباحث به سایر کاربرها احترام گذاشته میشه :20:
موفق باشید.
جناب STREAM شما هم بهتره با صبر بیشتر با کاربران مفید برخورد کننین! این مسائل عادیه! من بارها پست هایی مفید از جناب مرسافت دیدم! حالا دوستمون هم یه اشتباهی کرده شما اینو زیادش نکنین و تو پروفایل با هاش درمیون بگزارید!
اخطار و ... هم بیشتر شبیه توهین هست تا هشدار!

pasargadd
28-05-2011, 20:14
سلام دوستان. نظرتون راجع به این سیستم چیه؟

cpu:intel i5 2500k=270
mb:asus p8p67 pro=240
ram:2*2gb kingmax 1600 hercules=70
VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB=235
hdd:500gb samsung f3 7200=47
Power: Memonex Silent EX LowNoise 600W=85
Monitor: Samsung syncmaster=155

فکر کنم گرافیکو 470 بگیرم بهتر باشه. نظر شما چیه؟ به نظرتون هارد SSD می صرفه؟
تاپیک بزنید و به این سوالها جواب بدین.
سیستمه خوبیه ولی یکسری مشکلات داره.
سیستمه برای گیم میخواین؟کاربردتونو بگین.
470 هم جالب نیست.
پاور هم برند جالبی نیست و توصیه میکنم گرین بردارین.

mersoft
28-05-2011, 23:13
آقا مجید و سایر دوستان توجه بفرمایید که بیشتر نگاشته های من حذف شده و برداشت شما حاصل عرایض پراکنده و ناقص بنده در کنار اظهارات بی کم و کاست دیگران است. زبان به حق گشودن اشتباه نیست به حکم اخلاق در مقابل آیینی زشت ایستادم و خشنودم از هرآنچه گفته ام.
به چشم خود دیدم گروهی را که برای افزایش فروش برندی خاص اقدام به سیاه نمایی برندهای رقیب در این فروم و سایر فروم های مشابه میکنند و متاسفانه عده ی بیشتری هم ندانسته و گاه برای چند عنوان یا هدیه مجازی آلت دست قرار میگیرند. پاسخ سوال دروغ و پاسخ مخالفت توهین است و اتهام.
هنگام وجود نظرات متقابل حول موضوعی یارکشی آغاز میشود و هرکه فارغ از اینکه نظر خودش چیست یا حق کدام طرف است شروع به جانبداری از موضع فرد مورد علاقه اش میکند. برخی هم که منصفتر هستند از اظهار نظر خودداری میکنند. گروه هایی که در بحثی ایجاد میگردند در بیشتر موارد خود را حفظ میکنند تا در بحث های آتی تیم قویتری داشته باشند.
به یاد داشته باشید بی تفاوتی به این رفتارهای زشت موجب نهادینه شدن و گسترش آنها میشود و روزی می آید که دیگر نشانی از فرهنگ درست گفتمان باقی نیست.