مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
shutdown
10-06-2011, 12:43
اسنایدر هم گفته هیچ جا نمیره و تو میلان راحته و یه جو خونواده رو واسش داره تو اینتر
09:29 Bad news for United and Chelsea fans: Wesley Sneijder has pledged his future to current club Inter Milan. Rumours were rife yesterday that the Dutchman was due to meet Chelsea chiefs in London this weekend, but Sneijder appears to have settled in Milan and praised Inter's "family atmosphere"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad King
10-06-2011, 15:47
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fprintable.php%3Fnn%3D9003194209)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fmail.php%3Fnn%3D9003194209%26tt%3D)
دور نهايي مذاكرات منچستريونايتد براي جذب اشلييانگ
خبرگزاري فارس: منچستريونايتد در حال انجام مذاكرات نهايي براي جذب بازيكن هجومي آستونويلا است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديليميل، سرآلكس فرگوسن، سرمربي مجرب يونايتديها از مدتها قبل در تدارك جذب اشلي يانگ بود. وي پس از آنكه براي اولين بار با اين بازيكن صحبت كرد و نظر مساعدش را براي حضور در اولدترافورد دريافت كرد، به مذاكرات خود از كانال مدير برنامههاي اين ستاره 25 ساله ادامه داد.
آخرين اخبار در اين زمينه حكايت از اين نكته دارد كه اريك والترز، مدير برنامههاي وي روز گذشته در محل باشگاه صاحب نام حضور يافته و به گفتوگوهاي نهايي پرداخته است.
رسانههاي انگليسي به همين خاطر احتمال زيادي ميدهند در ساعات آينده انتقال يانگ به منچستر قطعي شود.
بازگشت کینگ به خانه
بازی خداحافظی پل اسکولز روز 5 اگوست برگذار می شه . و چیزی که این مسابقه رو جالب می کنه بازگشت کینگ اریک به اولدترافورد . بله . انتظارها به پایان رسید :دی و کینگ اریک اینبار در نقش مربی به اولدترافورد می اد . بازی خداحافظی برابر تیم نیویورک کاسموس برگذار می شه . ( انتظار تیم بهتری داشتم. ) اما در هر صورت باید استفاده کنیم از اخرین دقایق پل و اریک .
کم کم داریم از دست کوژآک راحت می شیم :26:
البته چندتا نکته جدید به پست قبلی اضافه کنم .
کانتونا مربی تیم حریف هستش نه منچستر. و اینکه خیلی از ستاره های جهان دارن خودشون رو جا می کنن تو تیم حریف :دی از ژاوی اینستا گرفته تا زیدان و فیگو :8:
حتی پله هم به عنوان مدیرافتخاری باشگاه حریف ( اسمش سخته ) در ot خواهد بود . :26:
همین دیگه :دی
Hamid Hamid
10-06-2011, 19:43
حالا براي اسكلز بازي خداحافظي گرفتن ...
براي ادوين فندرسار چي؟
+
كاش اريك كانتونا با پيراهن منچستر بازي كنه ... با همون شماره 7 خودش كه بعد از اريك به نظر به تن هيچ كسي قشنگ نبود ... مخصوصا اين بازيكنه كه 2 سال پيش رفت رئال !!!!
حالا براي اسكلز بازي خداحافظي گرفتن ...
براي ادوين فندرسار چي؟
+
كاش اريك كانتونا با پيراهن منچستر بازي كنه ... با همون شماره 7 خودش كه بعد از اريك به نظر به تن هيچ كسي قشنگ نبود ... مخصوصا اين بازيكنه كه 2 سال پيش رفت رئال !!!!
اینو که خبرش رو خودم قبلا اعلام کرده بودم.:20:
فکر کنم تو جولای باشه بازی.بازی اژاکس ا منتخب جهان.مربی منتخب جهان هم ریئس .:26:
shutdown
11-06-2011, 11:20
خب....امروز یه سری خبر دارم که خبرایی خوبی هست....
اول اینکه به به قراره به صورت قرضی به بشینکتاش ترکیه بره که من به محض اومدنش باهاش عکس میگیرم:دی
خبر دوم که ریاد از صحتش مطمئن نیستم اینه که تاتنهام فردیناند رو از منچستر خواسته...البته نوشته چون جونز و اسمالینگ به یوناتد اومدن جای ریو به خطر افتاده که زیاد این خبر رو قبول ندارم....
و اینکه اشلی یانگ با دستمزد هفته ای 130هزار پوند موافقت کرده و در طول این هفته معرفی میشه
و خبری که خیلی خوشحالم کرد اینه که مودریچ با رد کردن پیشنهاد تاتنهام برای ادامه کار با باشگاه حضور خودش رو برای یونایتد پر رنگ تر کرده و دیلی میل گفته که این انتقال نزدیک تر از همیشه شده...و گفته که چون تاتنهام حضور در CL رو در این فصل از دست داده مودریچ ممکنه رو تصمیم مودریچ تاثیر گذار باشه و مودریچ به یونایتد بیاد
سایت باشگاه هم نوشته که برای نصری 10تا پیشنهاد داده منچستر ولی من فکر نمیکنم با این قیمت ارسنال حاضر به فروختنش بشه...هرچند تو ژانویه همین 10تا رو هم براش نمیدیم چون بازیکن ازاد حساب میشه:5:
به به به به!سلام به گلای یونایتد!این جا هم مگه از این تاپیکا هست!بهم خوش امد بگین!!!!
منم میام تو بحث.به نظر من باید برای اسکولز و فن در سار یک بازی توپ برگزار بشه.
من اصلا توی این یک ماه نمیدونم در یونایتد چه گذشته چون که امتحان داشتم و یکی از درس هام هم به خاطر همین بازی منچستر و بارسا خراب کردم!خواستم بخوابم هی قیافه مسی با جامش میومد توی ذهنم!
بگذریم.
اگر کسی خلاصه ای از وقایعی که توی چند مدت پیش برام توضیح بده ممنون میشم!
به به به به!سلام به گلای یونایتد!این جا هم مگه از این تاپیکا هست!بهم خوش امد بگین!!!!
منم میام تو بحث.به نظر من باید برای اسکولز و فن در سار یک بازی توپ برگزار بشه.
من اصلا توی این یک ماه نمیدونم در یونایتد چه گذشته چون که امتحان داشتم و یکی از درس هام هم به خاطر همین بازی منچستر و بارسا خراب کردم!خواستم بخوابم هی قیافه مسی با جامش میومد توی ذهنم!
بگذریم.
اگر کسی خلاصه ای از وقایعی که توی چند مدت پیش برام توضیح بده ممنون میشم!
سلام . خوش اومدی
تو این چند وقت اخیر و بازار نقل انتقالات خبر خاصی نبود به جز یه مشت شایعه
البته چندتاشون داره به واقعیت تبدیل میشه مثل ده گیا و اشلی یانگ
یه مدافع هم مثل اینکه از بلکبرن خریدیم به اسم فیل جونز
و تیم هم چند وقت دیگه به تور امریکا میره .
+
برای اسکولزی و ادوین وندرسار هم قــرار ـــه بازی ــه خداحافظی برگزار بشه !
+
BeBe هم به بشیکتاش قرض داده شد :دي
Mohammad King
11-06-2011, 15:10
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتقالي كه شايد انجام نشود
ناراحتي فرگوسن از اظهارات اسنايدر
خبرگزاري فارس: منابع رسانهاي بريتانيا از ناراحتي مقامات منچستريونايتد به خاطر اظهارات اخير هافبك هلندي اينترميلان خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس يك روز پس از آنكه وسلي اسنايدر در مصاحبه با سايت باشگاه اينترميلان عنوان كرد دليلي براي ترك ميلان نميبيند، روزنامههاي انگليسي مقالاتي به چاپ رساندند كه حكايت از ناراحتي اولدترافورديها داشت.
روزنامه سان در گزارشي كوتاه نوشت: وقتي اسنايدر ابراز ميكند در ميلان راحت است، اين موضوع به كام مقامات منچستر، به خصوص سرآلكس فرگوسن خوش نميآيد. اين مربي عزم خود را براي جذب هافبك 27 ساله جزم كرده؛ ولي با اين گونه اظهارات از طرف مقابل، انرژي منفي دريافت ميكند. اتفاقي كه منجر به كاهش سطح علايق او نسبت به بازيكن هلندي ميشود.
اسنايدر گفته بود آنقدر از زندگي در ميلان راضي است كه تمام اعضاي اينتر، حكم افراد خانوادهاش را دارند.
اين واكنش در حالي بود فرگوسن تلاش كرد با رقم 30 تا 35 ميليون يورو قادر به جذب بازيكن محوري نراتزوريها كه تا سال 2015 قرارداد دارد، شود.
shutdown
11-06-2011, 21:22
بچه ها کلیپ اون بازیکن که گذاشتم...پاتو رودریگز...منچستر باهاش توافق کرده و تو راه الترافورد هست.....
هافبک تهاجمی ایندیپندت هست و یه سرو گردن از رونالدو سر تره!!!
فکر نمیکنم رونالدو به عمرش همچین حرکاتی انجام داده باشه...مدافع تو فاصله 5متریش هست و پاتو رودریگز دریبل 2طرفه میزنه بهش!!!!
فوق العادس
سامان جان این که می گی هی هست ؟ از کجا می دونی منچستر باهاش توافق کرده ؟ چند سالشه ووو از این حرفها :دی
و این هم از دی گئا ... امدنت رو به منچستر تبریک می گم و بهت هم قول می دم منچستر صدها برابر مادرید . از مادرید که تا حالا کسی نیامده بود منچستر اما هرکی از منچستر رفته برگشته گفته منچستر چیزی دیگریست :دی
ببینیم می تونی جای ادوین کبیر رو بگیری یا نه ؟؟؟ :دی
B L A S T E R
11-06-2011, 23:30
بچه ها کلیپ اون بازیکن که گذاشتم...پاتو رودریگز...منچستر باهاش توافق کرده و تو راه الترافورد هست.....
هافبک تهاجمی ایندیپندت هست و یه سرو گردن از رونالدو سر تره!!!
فکر نمیکنم رونالدو به عمرش همچین حرکاتی انجام داده باشه...مدافع تو فاصله 5متریش هست و پاتو رودریگز دریبل 2طرفه میزنه بهش!!!!
فوق العادس
البته معمولا تو این کلیپا گلچین حرکات بازیکناست اونا رو یکم بالاتر از سطح معمولیشون نشون میده ...
شاید طرف تو 10 تا بازی 4 تا حرکت رفته باشه و اونو تو این کلیپ گذاشته باشن !
مثلا کوارشما اون موقع ها ازش کلیپ اومده بود همه اینجوری :18:شده بودن بعد رفت اینتر فیکس نیمکت : دی
البته این ارش بازیکن رو پایین نمیاره فقط مقایسش با بزرگان درست نیست :31:
shutdown
11-06-2011, 23:50
البته معمولا تو این کلیپا گلچین حرکات بازیکناست اونا رو یکم بالاتر از سطح معمولیشون نشون میده ...
شاید طرف تو 10 تا بازی 4 تا حرکت رفته باشه و اونو تو این کلیپ گذاشته باشن !
مثلا کوارشما اون موقع ها ازش کلیپ اومده بود همه اینجوری :18:شده بودن بعد رفت اینتر فیکس نیمکت : دی
البته این ارش بازیکن رو پایین نمیاره فقط مقایسش با بزرگان درست نیست :31:
برادر من:دی
رونالدو که از اول اینجوری نبوده...تو منچستر عمل اومده...مثل همین رودریگز که قرار رونالدو جدید بشه...مطمئنا همچین سرعت کار با توپی نمیتونه انفجاری باشه و از بین رونده!
حیلی با توپ روون بازی میکنه
B L A S T E R
11-06-2011, 23:56
حرف من اینه که انقد زود نمیشه اینده یه بازیکن رو پیش بینی کرد !
الان تو یوتیوب سرچ کنی کلی از همین بازیکنا پیدا میکنی که تکنیک فوق العاده ای دارن . ولی خوب تو کلیپ بیشتر به نظر میاد !
s-a-l-i-m
12-06-2011, 01:18
باید دید بازیکن حریف که مقابلش درون کلیپ هست کیا هستند ..
وقتی طرف مقابل بازیکن بزرگی باشه و انقدر راحت دریبل بخوره معلومه که اون بازیکن اینده داره حتی اگر شب و روز سر کوچشون بازی کنه...مثل همین رونالدو که از 11 سالگی رفت تو چشم یا مسی که از 11 سالگی به عنوان یک بازیکن خریداری شده بود ولی هر دو مشکلاتی داشتند از نظر جسمی { بقیه اش جاش نیست }
من که میگم تو منچستر خیلی پیشرفت می کنه زیر نظر سر الکس ...
Mohammad King
12-06-2011, 08:32
كانتونا با شاگردانش در جشن خداحافظي اسكولز شركت ميكند
ستاره فرانسوي پيشين منچستريونايتد مقابل ياران سابق خود به ميدان ميرود.
به نقل از ديلياستار، اريك كانتونا قرار است در تاريخ 5 اوت (14 مرداد) در ديدار خداحافظي و تقدير از پل اسكولز در ورزشگاه اولدترافورد حاضر شود.
اين چهره 45 ساله كه اكنون هدايت تيم كاسموسنيويورك را برعهده دارد، در سالهاي 1992 الي 1997 براي شياطين سرخ اولدترافورد به ميدان رفت.
وي در اين باره اظهار داشت: خيلي خوشحالم كه در جشن خداحافظي پل شركت ميكنم. براي من مايه افتخار است كه همراه با تيمم در مقابل تيمي كه سالها برايش بازي كردم، قرار ميگيرم.
در تاريخ مذكور اسكولز كه در تمام دوران ورزشياش به منچستريها وفادار ماند، با صورت رسمي كفشهايش را خواهد آويخت.
فکر کنم اون عکس که تو پست قبلی گذاشتم , بالا نمی اد :دی
در هر صورت عکس کتاب چهره دی گئاست که توش گفته خداحافظ مادرید و سلام به منچستر :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Lady parisa
12-06-2011, 09:21
به گزارش سرویس ورزشی برنا و به نقل از یو ان ریلیتی، رسوایی اخلاقی رایان گیگز ولزی این روزها ابعاد جدیدتری به خود گرفته است و گفته می شود در صورتی که وی در مورد رابطه اش با "ناتاشا" همسر برادرش اطلاعاتی به دادگاه ندهد و یا در این باره دروغ بگوید، می تواند با حکم زندان روبرو شود.
این هافبک 37 ساله و کهنه کار باید در دادگاه حاضر شود و در مورد اتفاقات رخ داده در این مدت پاسخ دهد. این در حالی است که برادر بزرگترش مانع این شده که وی در این باره صحبت کند.
یکی از وکلای بلندپایه دادگستری درباره رسوایی اخلاقی گیگز به دیلی استار گفت: کار زمانی خطرناک می شود که گیگز همه اطلاعات را درباره رابطه اش به دادگاه ارائه ندهد. اکنون وی در موقعیت دشواری قرار دارد اما اگر اطلاعات درستی ندهد باید به زندان برود.
امروز هم خواهر گیگز وارد ماجرا شده و از "استیسی" همسر رایان بهدلیل اتفاقات پیش آمده، عذرخواهی کرده است و خواهان آن شده که وی به زندگی با برادرش پایان بدهد.
وقتی کل رسانه های جهان دیگه در مورد گیگز سکوت کردن , رسانه های ایرانی به ..... گفتن ادامه می دن و داستان سرایی های اینها واسم جالب شده .
هر روز هم یه چیز جدید اضافه می کنن .پس فردا می نویسن گیگز با مادر بزرگش بوده چه می دونم با خواهرش بوده . خوشتبختانه این منچستر و گیگز اینقدر افتخار کسب کردن که بعضی ها عقده منچستر رو دارن حالا فرصت رو مناسب دیدن تا عقده 20 ساله خودشون رو خالی کنن .
هزارتا از این حرفها زده بشه بازم گیگز همون گیگز ...
تالار افتخارات گیگز اینقدر بزرگ هست که چندتا شایعه رو تو خودش محو کنه . این وسط فقط بعضی از خبرگذاری ها و رسانه ها هستن که با شایعه های زردشون , بار دیگه چهره کثیف خودشون رو به نمایش می ذارن.
shutdown
12-06-2011, 11:53
و اما بریم ببینیم امروز از اخبار چیا داریم:دی
اولین خبر اینکه سر الکس شخصا به سانچز گفته که به یونایتد بیا....دیلی میل نوشته الکس فرگوسن پیغام شخصی به سانچز داده و ازش خواسته به منچستر یونایتد بیاد...بارسا هم این بازیکن رو میخواد و در صورت تمایل از رم خواسته که +پول بویان رو هم بهشون خواهد داد و الکس فرگوسن امیدوار هست که با قیمت 30میلیون پوند سانچز رو به خدمت بگیره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه خبری هم نوشته بود که چلسی و لیورپول باز هم چوب لای چرخ یونایتد کردند و با مبلغ بیشتر بلکبرن رو وسوسه کردند تا زیر تعهدش برای فروش فیل جونز به یونایتد بزنه و اومدن جونز کمی کمرنگ بشه...گفته میشه این 2باشگاه 22میلیون پیشنهاد کردند..البته خود جونز گفته به لیورپول نمیره و اگه قرار باشه به یونایتد نره ترجیح میده تو بلکبرن بمونه...اما تا از یه سایت معتبر نبینم خبرش رو نمیزارم
این هم خبر معتبر...بلکبرن با دخالت های چلسی و لیورپول 4میلیون بیشتر درواست کرده از یونایتد
منچستر برای گرفتن اسنایدر پا فشاری میکنه اینبار با 35مییون پوند که گفته میشه اخرین پیشنهاد هست و همسنطور گفته بودجه منچستر 110 میلیون پوند در نظر گرفته شده
میرور همچنین نوشته منچستر برای سانچز از بارسا پیشه گرفته
Pessimist
12-06-2011, 12:30
ويديچ: چه دليلي دارد اولدترافورد را ترك كنم
مدافع مستحکم منچستر يونايتد هرگونه صحبت در خصوص حضور در تورين را به شدت رد کرد.
به نقل از سايت تراي بال، يوونتوسيها که در فصل گذشته از نتايج گرفته شده تيمشان به هيچ وجه راضي نبودند، در راستاي تقويت خود قصد دارند تابستان شلوغي را سپري کنند و بازيکنان بسياري را به خدمت بگيرند. مدير برنامههاي نمانيا ويديچ در مورد پيشنهاد يووه گفت: در مورد ابراز علاقه ساير باشگاهها با ويديچ صحبت کردم. او هيچ علاقهاي به ترک اولدترافورد ندارد و نميخواهد به خبرهايي که در اين خصوص منتشر ميشوند اهميت بدهد.
او در پاسخ به حرفهاي من گفت: من کاپيتان منچستر يونايتد هستم، درآمد خوبي دارم و از زندگي در اين شهر رضايت دارم. نيازي به تغيير در شرايط فعلي احساس نميکنم و دليلي هم براي اين کار وجود ندارد.
ويديچ که اهل صربستان است، سال 2006 از اسپارتاک مسکو به شياطين سرخ پيوسته و نزديک به 200 بازي براي اين تيم انجام داده است.
romantic
12-06-2011, 13:28
و اما بریم ببینیم امروز از اخبار چیا داریم:دی
اولین خبر اینکه سر الکس شخصا به سانچز گفته که به یونایتد بیا....دیلی میل نوشته الکس فرگوسن پیغام شخصی به سانچز داده و ازش خواسته به منچستر یونایتد بیاد...بارسا هم این بازیکن رو میخواد و در صورت تمایل از رم خواسته که +پول بویان رو هم بهشون خواهد داد و الکس فرگوسن امیدوار هست که با قیمت 30میلیون پوند سانچز رو به خدمت بگیره
سانچز بازیکن اودینزه است. خودش دوست داره بیاد بارسا (کی دوست نداره؟) ولی الان مهم اودینزه است که میخواد از فروشش پول حسابی به جیب بزنه. با این حساب اگر بارسا نتونه 30تا بده سانچز میاد منچستر (که انگاری محتمل تره)
پ.ن: این بویان هم رو دستمون باد کرده. راستی بویان رو بدیم بهتون برباتف رو نمیدید؟ خیلی آینده داره ها :31:
shutdown
12-06-2011, 13:40
پیشنهاد منچستر برای سانچز 32 میلیون پوند بوده....
بویان بازیکن اینده داریه اما تو بارسا با همچیت شرایطی کم بهش بازی میرسه...به نفعش هست از بارسا بره
kkkaktoos
12-06-2011, 14:27
اینجا همش از کسایی که فصل بعد میخوان بیان منچستر صحبت شده . یعنی هیچی از منچستر نمیخواد بره ؟ این که خیلی عالیه .
اینجا همش از کسایی که فصل بعد میخوان بیان منچستر صحبت شده . یعنی هیچی از منچستر نمیخواد بره ؟ این که خیلی عالیه .
حالا شما چشم نزن :31:
چرا چند نفر بودن . بربا و نانی اسمهاشون همون اول امد بیرون که می خوان ot رو ترک کنن که خودشون مصاحبه کردن گفتن نه جایی نمی ریم.:8:
الان احتمال رفتن گیبسون خیلی زیاد . براون و هم ساندرلند می خواد . کوزاک هم که فکر کنم وستهام بخوادش .نمی دونم دقیقا .:8:
اره . همینا.:20:
shutdown
13-06-2011, 14:32
آخرین اخبار یونایتد از ترانسفر تابستانی 2011
دیلی اکسپرس ، گزارش داد که ؛ فیل جونز قرارداد خود را هفته آینده با یونایتد نهایی میکند ، بعد از انکه وکیلان ، روی قیمت این مدافع ارزش گذاری می کنند و بررسی های نهایی صورت میگیرد .
دیلی میل ؛ یونایتد هنوز امید دارد که بتواند بارسلونا را در خرید آلکسیس سانچز شکست داده و این بازیکن اودینزه را به خدمت بگیرد .
دیلی میرر ، یونایتد و بلکبرن آماده اند تا با قراردادی 20 میلیون پوندی به توافق برسند و جدال و کش مکش های موجود بر سر فیل جونز را خاتمه دهند .
the Sun ؛ یونایتد مطمئن از خرید فیل جونز است ، آنها با وجود اینکه لیورپول با پیشنهادات جدید خودش ، قصد ربودن این مدافع را از دستان یونایتد دارند ، اما یونایتدی ها مطمئن از این قرارداد هستند .
آرسن ونگر به سمیر نصری ( هدف یونایتد در ترانسفر ) هشدار داد که هنوز کارش در آرسنال تمام نشده است و نیاز دارد تا برای تبدیل شدن به یک بازیکن کامل در این تیم بماند .
او در اعلام نظر دیگری گفته است که علیرغم شایعات موجود ، قصد نگه داشتن نصری را دارد .
مسوت اوزیل ، هافبک آلمانی تبار ، رئال مادرید ، شایعات موجود در رابطه با ترک رئال مادرید و پیوستن به یونایتد را رد کرد .
دوس داشتم اوزیل همون پارسال میومد...
همچنان هیچ خبری از بازی ساز نیست...کم کم داره نگرانم میکنه
shutdown
13-06-2011, 14:44
نانی اعلام کرده که که دوس داره زیر نظر مورینیو بازی کنه...
نانی گفته این خیلی خوبه که باشکاه های دیگه تورو بخوان که براشون بازی کنی اما چیزی که الان مهمه اینه که من تو یونایتد راحتم....همچنین در مورد فیکس نبودنشم کفته غافل گیر شده که تو ترکیب اصلی نبوده و دوس داشته مقابل ستاره ها بازی کنه اما این تصمیم مربی بوده و بهش احترام میزاره
سایت میرور خودش اضافه کرده که با وجود اومدن اشلی یانگ درها برای رفتن نانی باز شده که من یکی اصلا این حرف رو قبول ندارم نانی کجا و یانگ کجا....به هر حال:دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا امروز زیاد خبر نبود تو سایت ها که میدیدم...گیل قبل از تابستون هی دادو فلان که اقا امسال ما خیلی تابستونمون شلوغه....هنوز که خبری نشد....هرجا که میریم میگن از 1جولای همه قرارداد ها نهایی میشه...موریچ که 20تا عمرا نمیاد یونایتد...نصری هم 10تا!!!اخه این چه قیمت هاییه که پیشنهاد میدین...واسه فیل جونز 20تا واسه نصری 10تا!!! 10تا فقط باید به ونگر بدیم تا راضی شه...باشگاه بماند....
اسنایدر هم که نمیاد....واقعا کی میخواد وسط بازی کنه....کاش کریک رو میفروختیم....یا شایدم اوون هارگریوز برگشته و صداش رو در نیاوردن:دی یا شاید قرار برگرده و همه غافل گیر بشیم:دی
Mohammad King
13-06-2011, 15:05
خبرهاي كوتاه از نقل و انتقالات ليگ برتر انگليس
تهران- تكذيب پيوستن ويديچ به يوونتوس، قرارداد فيل جونز با منچستريونايتد، اسنايدر باب مذاكره را باز گذاشت، مبلغ پيشنهادي رورز براي سانتاكروز و عزم ليورپول براي جذب داونينگ از جمله خبرهاي نقل وانتقالات ليگ برتر انگليس است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
**ويديچ نمي خواهد به يوونتوس برود
گفته مي شود ' نمانيا ويديچ' مدافع صرب منچستريونايتد قصد ترك اين تيم را دارد ولي ' سيلوانو مارتينا' مدير برنامه هاي او اين خبر را تكذيب كرده است.
در روزهاي اخير بحث هايي درباره احتمال پيوستن ويديچ 29 ساله به يوونتوس مطرح شده است.
مديربرنامه هاي ويديچ گفت:با اودراين باره صحبت كردم پاسخ داد'من كاپيتان منچستريونايتد هستم، درآمد خوبي هم دارم و هرچه مي خواستم دراين باشگاه بدست آورده ام. چرا بايد به ايتاليا بروم؟ آن هم در اين دوران آشفته فوتبال اين كشور.'
وي گفت: ويديچ بازيكني است كه همه او را مي خواهند ولي اين اظهارنظر ثابت كرد همه آن خبرها دروغ است و او در اولدترافورد خواهد ماند.
ويديچ در سال 2006 از اسپارتاك مسكو به منچستريونايتد آمد.چند ماه پيش انتظار مي رود او اين باشگاه را به قصد رئال مادريد ترك كند ولي قرارداد خود را منچستريونايتد را چهار سال ديگر تمديد كرد.
اين بازيكن صرب ماه گذشته جام قهرماني ليگ برتر انگليس را بالاي سر گرفت و همراه با شياطين سرخ در فينال ليگ قهرمانان اروپا حضور يافت.
** فيل جونز به منچستريونايتد پيوست
سرانجام گمانه زني ها درباره ' فيل جونز' به پايان رسيد و او هفته آينده به طور رسمي بازيكن منچستريونايتد خواهد شد.
فيل جونز يكي از بهترين مدافعان جوان ليگ برتر انگلييس به شمار مي رود. گفته مي شود او در ازاي 20 ميليون پوند از بلك برن رورز به منچستريونايتد خواهد پيوست.
** اسنايدر: نگفتم نمي خواهم از اينترميلان بروم
' وسلي اسنايدر' هافبك اينترميلان به رغم اظهارنظرهاي هفته گذشته خود باب مذاكره براي انتقال از اين باشگاه را باز گذاشت.
وي گفت: دوران خوبي در اينترميلان داشتم ولي نمي دانم در اين باشگاه مي مانم يا نه.
ملي پوش هلندي اينترميلان روز جمعه گفته بود از وضعيت ميلان راضي است و دليلي براي ترك اين باشگاه سري آ ايتاليا نمي بيند. اين اظهار نظر به مذاق الكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد كه خواهان در اختيار گرفتن او است، خوش نيامد.
اسنايدر به روزنامه ايتاليايي ' لاگازتا دلو اسپورت' گفت: هواداران اينتر هميشه به خوبي با من برخورد كرده اند و مي خواهم از همه آنها تشكر كنم. در حال حاضر فقط خدا مي داند در آينده كجا خواهم رفت.
جذب اسنايدر يكي از برنامه هاي چلسي و منچستريونايتد است. قرارداد او با اينترميلان در سال 2015 به پايان مي رسد.
** رورز 5/6 ميليون براي سانتاكروز مي پردازد
بلك برن رورز مايل است ' روكه سانتاكروز' را با پرداخت شش ميليون و 500 هزار يورو بار ديگر در اختيار بگيرد.
اين بازيكن 29 ساله اهل پاراگوئه دو سال پيش در ازاي 17 ميليون و 500 هزار پوند از رورز به منچسترسيتي پيوست ولي عملكرد ضعيف او مانع از موفقيتش در ايستلند شد.
او سه گل براي منچسترسيتي زد با اين حال به طور قرضي در اختيار بلك برن قرار گرفت.
** ليورپول در پي جذب داونينگ
ليورپول تصميم دارد كار انتقال ' استوارت داونينگ' بازيكن استون ويلا را اواخر اين هفته به اتمام برساند.
گفته مي شود اين بازيكن قصد دارد استون ويلا را ترك كند و ترجيح مي دهد به باشگاهي برود كه راه فوتبال اروپايي را براي او هموار كند.
سرخپوشان ليورپول در تلاش هستند در ازاي 15 ميليون پوند اين بازيكن را براي پست هافبك خود بكار بگيرند.
ليورپول مبلغ هنگفتي در ماه ژانويه ( دي) براي جذب لوييز سوارز و اندي كرول پرداخت و فرناندو تورس را به چلسي فروخت.
اين باشگاه در آغاز فصل نقل وانتقالات تابستاني هم ' جردن هندرسون' را از ساندرلند در ا زاي 16 ميليون پوند گرفت.
1553/1647
اوه اوه چه اتفاقات عجیب و غریبی داره می افته :دی
مثل اینکه گلزرها می خوان باشگاه رو بفروشن .به یه شرکت چینی که سرمایه حدود 10 بیلیون پوند داره.
این وسط قطری ها هم هستن که سرمایشون .... اصلا من نمی دونم واحد شمارش چیه :دی اینقدر صفر داره . سرمایه قطری اینقدر هست که مدیر سیتی حتی 1 دهمش رو هم نداره . ابروموویچ هم که دیگه فاصلش خیلی زیاده . :دی :26:
چند شب پیش یه خبر امد که هزینه نقل و انتقالات یونایتد رو دارن قطری ها میدن :26: :8:
کلا داستانی شده . اینقدر شایعه و خبر هست که نگو و نپرس .کلا اوضاع خرابه . راستی مثل اینکه جونز قطعی شده و امشب اعلام می شه :26:
shutdown
13-06-2011, 16:40
خبر بعدی که میزارم یه جورایی میگه که سانچز به منچستر نمیاد....اینه که فدریکو ماچیدا تو منچستر میمونه....جوون با استعدادی که فصل 2009 هیچکس گل دقیقه 92 مقابل استون ویلا که باعث شد تو کورس قهرمانی بمونیم و در اخر قهرمان بشیم رو فراموش نمیکنه...یه گل زن به تمام معنا که خیلی عالی تو موقعیت گل قرار میگیره و نیم فصل به صورت قرضی به سمپدوریا رفته بود...این بازیکن ایتالیایی مورد علاقه فرگوسن هست و جوون بسیار اینده داریه....و چون قرار هست از چند سال دیگه باشگاه ها فقط از درامد هاشون خرج کنن(فکر میکنم سال 2014) از دست دادن بازیکنی مثل فدریکو بعید به نظر میاد...
فیل جـــونز با یونایتد 5 ســاله امضا کرد
فیل جونز رسما منچستری شد .:26:
امیدوارم موفق باشه . و ریو فردیناند سال های اینده شیاطین بشه.
Pessimist
13-06-2011, 18:59
منچستريونايتد خطرناك و گلزن در 15 دقيقه پاياني
براساس يک گزارش منتشرشده قهرمان ليگ برتر انگليس در فصل گذشته در دقايق پاياني بيش از هر زمان ديگري توان گلزني داشته است.
به نقل از يورونيوز، منچستريونايتد که فصل گذشته را با کسب 80امتياز و مقام نخست به پايان رساند، در طول فصل 78 گل به ثمر رساند. تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن بيشتر گلهاي زده خود را در نيمه دوم مسابقات به ثمر رساند. براين اساس 44 گل در نيمه دوم توسط ستارگان سرخپوش زده شد. در شرايطي که 34 گل نيز در نيمه اول به نام مردان فرگوسن ثبت شد.
براين اساس در آماري که از وضعيت گلهاي زده منچستر ارائه شده، مشخص شده اين تيم در يک ربع پاياني با 20 گل زده، همواره قابليت فراوان گلزني و تغيير نتيجه را داشته است.
* آمار گلهاي زده شياطين سرخ در اوقات مختلف بازي در فصل 2011- 2010 به اين شرح است:
نيمه اول:
دقيقه اول تا 15: 10 گل
دقيقه 15 تا 30: 10 گل
دقيقه 30 تا 45 : 14 گل
نيمه دوم:
دقيقه 45 تا 60 : 8 گل
دقيقه 60 تا 75 : 16 گل
دقيقه 75 تا 90 :20 گل
ویدیچ و فردیناند بعدی
یا
تری و فردیناند بعدی
shutdown
13-06-2011, 21:04
این عرب ها که بازیکن فقط میخرن و فقط پول خرج کردن بلد هستند فکر اقتصادیشون در حد جلبک هست و درامد زاییشون صفر....از سال 2014 که باشگاه ها فقط از درامد زاییشون میتونن خرج کنند باید باشگاه دست یک مدیر اقتصادی مثل پرز باشه....اصلا دوست ندارم تیمم تو دنیا به تیمی که خرید های گرون انجام میده معروف بشه
آخرین اخبار
- داوید دخیا تا هفتهٔ آینده قراداد رسمیشو با منچستر یونایتد امضا میکنه
- فیل جونز با همون مبلغ ۱۶.۵ میلیون پوند به منچستر یونایتد میاد
- منچستر یونایتد دوباره برای بخدمت گرفتن وسلی اشنایدر تلاش خواهد کرد
-سر الکس فرگوسن وعده داده ۱۰۰میلیون پوند برای به خدمت گرفتن ستارهها خرج خواهد کرد
-پاتریسیو رودریگز هم به احتمال زیاد به یونایتد میپیوندد
در مورد فیل جونز یه چیزی که من رو خوشحال میکنه اینه که خودش منچستر رو با وجود پیشنهاد لیورپول انتخاب کرده که میتونه بازیکن خوب و با غیرتی برای کاپیتانی باشه
در مورد فیل جونز یه چیزی که من رو خوشحال میکنه اینه که خودش منچستر رو با وجود پیشنهاد لیورپول انتخاب کرده که میتونه بازیکن خوب و با غیرتی برای کاپیتانی باشه
دقیقا" ... خیلی با این حرفش حال کردم ... چند روز پیش دیده بودم متنشو :
Phil Jones,when asked why he didn't join Liverpool, replied "If I wanted my career to continue trophyless I'd just stay at Blackburn''
+
یانگ هم گفته بعد از مراسم عروسیش همه چی معلوم میشه که اگه اتفاق خاصی نیافته میاد یونایتد !
+
الان فقط میمونه یه بازیساز که یا اسنایدر یا مودریچ رو باید بگیریم ...
hoomi_gta
14-06-2011, 12:18
صحنه هایی از بازی فیل جونز
به تیم با شکوه منچستر یونایتد خوش اومدی ! خوشا به سعادتت! :دی .
Mohammad King
14-06-2011, 15:32
واكنش موراتي درباره پيشنهاد شياطينسرخ
براي انتقال اسنايدر بايد فكر كنم
خبرگزاري فارس: مدتي است كه نام هافبك هلندي اينترميلان در خصوص انتقال به منچستر يونايتد انگليس شنيده ميشود كه مالك اين باشگاه را به واكنش وادار كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از توتو اسپورت، يونايتدها براي يافتن جانشين پل اسكولز كه از ميادين خداحافظي كرده به دنبال جذب وسلي اسنايدر هستند و به احتمال زياد وي را به اولدترافورد خواهند برد.
ماسيمو موراتي معتقد است بايد در مورد پيشنهاد يونايتدها ژرفانديشي كند و تمامي جوانب را در انتقال احتمالي اسنايدر در نظر بگيرد. از سوي ديگر خبرهايي در مورد پيشنهاد باشگاه چلسي به اين بازيكن منتشر شده كه رقابت اين دو باشگاه انگليسي براي جذب وي را به دنبال خواهد داشت.
وسلي اسنايدر كه در تعطيلات تابستاني به سر ميبرد، روز گذشته (يكشنبه) در گفتوگويي اعلام كرده كه از آيندهاش به هيچ وجه اطلاع ندارد و فقط خدا ميداند كه فصل آينده در چه تيمي خواهد بود. همين اظهار نظر وي به شايعههاي خروجش از باشگاه دامن زده و احتمال خداحافظي وي با نرآتزوري را افزايش داده است.
اگر اسنايدر اينتر را ترك كند، موراتي بايد به دنبال يك جانشين مطمئن براي وي باشد. به همين دليل هم اعلام كرده كه بايد در مورد انتقال وي مدتي فكر كند. از سسك فابرگاس، خاوير پاستوره، ريكاردو مونتوليوو و گاستون راميرس به عنوان جانشيان احتمالي اسنايدر نام برده ميشود.
shutdown
14-06-2011, 21:27
بخشی از صحبت های پاتریس اورا با mutv
It was an important decision for myself. I love this club, everyone knows that. I had a good meeting with Sir Alex and I talked to my family. I decided to follow my heart and my heart told me to stay here
در مورد خودش و پارک و پسرش حرف های جالبی میزنه و میگه این دوندگیش و خستگی ناپذیریش از کودکیش سرچشمه میگیره و خودش هم نمیدونه از کجا میاد!
مثل اینکه بازیکن ارژانیته ( پاتو رودریگز ) خیلی به باشگاه نزدیک شده.
یانگ هم که معلوم نیست داره چی می کنه :دی
دی گئا هم تو صفحه کتاب چهره گفته دارم میام منچستر.
اها راستی سانچز هم مثل اینکه هنوز با سیتی به توافق نرسیده.واقعا می خواد بیاد یونایتد .باید دید...
shutdown
14-06-2011, 22:59
حتی من ساعتی پیش تو اسکای اسپرت خوندم که سانچز پیشنهاد سیتی رو رد کرده و گفته یونایتد مناسب تره برام!!!
اخ اگه بیاد یونایتد...چی میشه
موراتی هم مثل اینکه حرف هایی زده....
بوهای خوبی میاد:دی
حتی من ساعتی پیش تو اسکای اسپرت خوندم که سانچز پیشنهاد سیتی رو رد کرده و گفته یونایتد مناسب تره برام!!!
اخ اگه بیاد یونایتد...چی میشه
موراتی هم مثل اینکه حرف هایی زده....
بوهای خوبی میاد:دی
حالا السیتی که اصلا هیچ بازیکنی تیم حسابش نمی کنه:27:
اما تو این دوره زمونه بارسا بهت پیشنهاد بده بعد نری , بگی من یونایتد رو دوست دارم واقعا معجزست:31:
اصلا بازیش در حد علی حمودی هم باشه باید به خاطر همین حرفش , بخریمش .:26:
بابا این بچه می خواد بیاد یونایتد , دست از سرش بردارین/:41:
اقا اصلا من خودم پولش رو میدم , بخریدش.:8::19:
ممنون از دوستان و هم تیمی های عزیز بخاطر خبرهای ناب و درجه 1 کشون :40:
چرا اینقد لفتش میدن خسته شدیم بابا . زودتر قرارداد ببندن تموم شه بره دیگه :31:
خدا کنه سانچز نره بارسا بیاد منچستر :40:
یانگ و سانچز هردو بیان تو کناره ها ترافیک میشه !
نانی - والن - یانگ - سانچز
4 تا بال تراز اول تو یک تیم
از بین یانگ و سانچز یکیشون باید بیاد ضمن اینکه مشکل ما اصلا کناره ها نیست ما پلی میکر میخوایم که هنوز هیچی :19:
shutdown
15-06-2011, 09:52
مثل اینکه مدیرای بارسا فقط50میلیون بودجه دادند که فکر میکنم حدود 40تاش برای فابرگاس بره و دیگه هیچ پولی برای سانچز نمیمونه....
فرگوسن دلیل خرید یانگ و سانچز اینه که این فصل هر 3جام رو میخواد!....مثل اینکه باخت مقابل بارسا بدجوری عصبیش کرده....اگه دقت میکردید فصل قبل نانی استراحت میکرد اوبرتان یا به به میومدن گند میزدند...بازیکنی مثل یانگ اگه ذخیره نانی باشه عالی میشه....رونی چیچا سانچز هم که دیگه:40:
30تا براس سانچز(شایدم 32) 35تا برای اسنایدر اگه نشد مودریچ....20تا برای یانک....16تا برای فیل جونز....18تا هم برای دخه ا....واقعا تیم تشنه بازیکن بود....119 میلیون پوند تو یک فصل بی سابقه بود برای یونایتد!
حساب کنید فصل قبل چقدر داغون بودیم که یه دفعه 119میلیون پوند باید خرج کنیم
shutdown
15-06-2011, 09:57
حسیییییییین بالاخره حرف من شد:دی
کجایی که ببینی سانچز خودش انتخاب کرد هدفش رو:40:
خبر بسیار خوب برای هوادارن منچستر یونایتد : منچستر یونایتد در یک قدمی امضای قرار داد با الگسیس سانچز با مبلغ ۲۷میلیون پوند . آخرین اخبار حاکی از آن است که چند روز آینده قرار داد الگسیس سانچز با منچستر یونایتد قطعی میشه
سانچز همین الان میگم خوش اومدی:دی
اینم چند کلمه از ادوین اسطورمون:40:
ادوین فن در سار، دروازه بان تازه بازنشسته شده منچستریونایتد، معتقد است منچستریونایتد با خریدهایی که انجام خواهد داد می تواند بارسلونا را شکست دهد.
یونایتدها در فصل نقل و انتقالات تاکنون فیل جونز را به خدمت گرفته اند و قصد دارند داوید دخه آ و اشلی یانگ را نیز بخرند و فن در سار معتقد است با این خریدها منچستریونایتد می تواند بهتر از بارسا شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بی تردید آنها سال آینده پیشرفت می کنند و بهتر می شوند. این کاری است که آنها باید انجام دهند. در حال حاضر بارسا بهتر از ماست و این اتفاق بعضی مواقع رخ می دهد که مقابل افرادی قرار بگیرید که بهتر از شما هستند. ورزش همین است. شما باید یاد بگیرید که چطور مقابل آنها قرار بگیرید.
در حال حاضر ما به اندازه کافی خوب نیستیم اما دلیلی وجود ندارد که تیم نتواند سال آینده بهتر شود.من دیگر در تیم نخواهد بود اما من می بینم که مربیان تیمی خواهند ساخت که می تواند با بارسا مقابله کند. این یک انگیزه بزرگ برای همه تیم است
shutdown
15-06-2011, 11:15
ترکیبی که من مد نظرم هست این ترکیب هست....فقط حمله....ببینید تو فصل همیشه این ترکیب نمیتونه باشه...یه مواقعی یانگ فیکس میشه....یا مثلا تو نیمه دوم یه مهاجم یا وسلی کم بشه و هافبک دفاعی یا جونز یا کریک یا فلچر بیان به زمین و رونی یه خط عقب تر بیاد....دقیقا با خطوط دفاعی غولی که ما داریم همین ترکیب کشندس....البته دخه ا رو یادم رفت بزارم:دی
در کل امیدوارم همین ترکیب ما رو 3جامه کنه:40:
shutdown
15-06-2011, 12:14
بچه ها شنیدید پیکه به رونی چی گفته؟!:دی
تو توئیترش نوشته وین امیدوارم موهات مثل پویول بشه:دی
قیمت بازیکنا تو انگلیس چقدر الکی بالا رفته
فیل جونز 16میلیون؟:18: تازه بنابه عملکردش به بالای 20میلیون پوند هم ممکنه برسه
اندی کارول به خاطر زدن 11گل 35 میلیون پوند؟:18:
فرناندو تورس 50 میلیون پوند؟:18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوردن هندرسون 16میلیون پوند؟:18:
البته بر اساس اقتصاد قابل توجیهه وقتی مشتری تو بازار زیاد باشه و فروشنده انحصاری باشه،اونوقت قیمت بالاتر از هزینه اجتماعی تولید میره ولی اینا دیگه نوبرشه:دی
30تا براس سانچز(شایدم 32) 35تا برای اسنایدر اگه نشد مودریچ....20تا برای یانک....16تا برای فیل جونز....18تا هم برای دخه ا....واقعا تیم تشنه بازیکن بود....119 میلیون پوند تو یک فصل بی سابقه بود برای یونایتد!
به شخصه فکر میکنم یونایتد بین سانچز و یانگ فقط یکیشونو میگیره که یانگ با توجه به قیمتش معقولتره
از بین اسنایدر و مودریچ هم فرگی میره سراغ اسنایدر چون بعیده که ردنپ حاضر بشه مودریچ رو بفروشه.
بودجه منچستر هم طبق چیزی که باز من امروز خوندم 70میلیون یورو+فروشای احتمالی هست
shutdown
15-06-2011, 13:15
اره بردیا...به این قضیه فکر کردم...قیمت ها خیلی زیاد شده تو انگلیس.....
اومدن سانچز داره میگه که 1مهاجم اضافس که با تمدید اوون و موندن ماچدا فقط بربا میمونه:دی
فیل جونز مثل فردیناند...فکر کنم فردیناند با 30میلیون اومده بود و الان شده این...جونز بازیکن بسیاد توانایی هست که هافبک دفاعی هم بازی میکنه....
ولی قیمت یانگ این نیست
در مورد قیمت ها .
بازیکنای انگلیسی همیشه همین بودن . قیمت بازیکنهای انگلیسی حداقل دو برابر قیمت واقعی مخصوصا وقتی جوان باشن ازشون تعریف هم بشه.
مثلا کارول . 11 گل تو لیگ برتز زد تو نیم فصل . قیمتش می تونست از 5 تا هم بالاتره ولی اگه ملییت مثلا افریقایی بود تهش می شد 15 تا :دی انگلیسی ها همینن.خودشون رو خیلی دست بالا می گیرن.واسه همینم هستش که هیچی نمی شن :دی ( تیم ملی )
در مورد سانچز.یه اصلی هست که میگه تا بازیکنی رو تو لباس منچستر ندید که تو لیگ بازی می کنه , باور نکن . نمونه بارزش اوبی میکل .
borderlessboy
15-06-2011, 16:01
بچه ها فکر کنم سانچز با منچستر قرارداد بست ,تو چند تا سایت خوندم
مثل اینکه مدیرای بارسا فقط50میلیون بودجه دادند که فکر میکنم حدود 40تاش برای فابرگاس بره و دیگه هیچ پولی برای سانچز نمیمونه....
فرگوسن دلیل خرید یانگ و سانچز اینه که این فصل هر 3جام رو میخواد!....مثل اینکه باخت مقابل بارسا بدجوری عصبیش کرده....اگه دقت میکردید فصل قبل نانی استراحت میکرد اوبرتان یا به به میومدن گند میزدند...بازیکنی مثل یانگ اگه ذخیره نانی باشه عالی میشه....رونی چیچا سانچز هم که دیگه:40:
سلام به دوستان عزیز
سامان جون بودجه بارسا درسته 45 میلیون هست ولی این مبلغ ها بهش اضافه میشه
3 میلیون بابت کاسرس + 23 میلیون بابته ابرا
که میشه 70 میلیون
البته همیشه مبالغ و بودجه را کمتر هم میگن ولی باز شاید با فروش 2 + 3 نفر دیگه این پول زیادترم بشه
از نظر من از بین روسی و سانچز یکیشو ما میگیریم که اگر روسی باشه سانچز حتما به منچستر میاد در غیر اینصورت فکر کنم به بارسا میپیونده نه سیتی :ی
بچه ها فکر کنم سانچز با منچستر قرارداد بست ,تو چند تا سایت خوندم
داداش من میگم تا کسی رو تو لباس منچستر ندید باور نکن :8: بعد هیچ جا نگفتن قرداد بسته . دارن مذاکره می کنن .
نمونه بارزش این تو لباس دیدن جان اوبی میکل .ایا می دانستید که جان اوبی میکل با منچستر تمرین هم حتی کرده ؟ :19:
کلا بگم واسه صددرصد شدن یه انتقال فقط به سایت باشگاه اعتماد کن.:31:
در مورد بارسا . داستان از این قراره که بارسا هزار تومن پول گذاشته تو جیبش امده تو سوپر مارکت , کلی هم جنس می خواد بخره :13:بعد دیدن که با هزار تومن دو تا چیپس فقط می شه خرید الان دارم فکر می کنن بالاخره این هزارتومنی رو خرج چی کنن ؟:26: ( واقعا من کشته مرده این مثال ها هستم :27: )
من فکر می کنم بارسا الان خیلی به روسی نزدیکه . ونگر بارها اعلام کرده که سسک رو نمی فروشه امروز هم خوده سسک گفت که خوشحالم . می مونه سانچز . نمی دونم ما هم وضعمون خوبه اما این وسط سیتی هستش که خراب کرده داستان و:41:
امیدوارم هرچی بشه به نفع یونایتد باشه.
B L A S T E R
15-06-2011, 19:36
اگه این بازیکنا رو هم من یو بخره هیچ وقت اینطوری با این ترکیب بازی نخواهد کرد !
خود کشیه محضه ! وسط زمین به فنا میره : دی
مگر اینکه مثلا 2 تا گل عقب باشه و شدیدا به گل نیاز داشته باشه !
چه خبره!امسال الکس ترکونده و و همه از همین الان دارن فکر فینال چمپیون سال اینده میکنن!سانچز همونی هست که توی تیم ادینزه هست؟من زیاد باهاش اشنایی ندارم.
اگر این نقل و انتقالات اتفاق بیفته دیگه هیچ پستی کم نداریم!
بچه ها دستتون درد نکنه!
اها راستی این وسط اسکای اسپورت گزارش داده که ساندرند خیلی به گیسبون نزدیک شده.مثل اینکه می خوان جایگزین هندرسونش بکنن . گفته که براون و اوشی رو هم می خوان . رو هم 12 میلیون.
من یه جورایی با رفتن هر 3 تاشون مخالفم :دی دلایل خودم رو هم دارم.فکر می کنم گیبسون رو هنوزم می تونیم بهش وقت بدیم . اره دیگه هیچوقت اسکولز نمی شه اما حداقل می تونیم بگیم نیمکتمون از اکادمی خودمون هستن . الان فقط 23 سالشه . تا 25 سالگی صبر کنیم . مطمئنم خوده رئیس بهتر از هرکس می فهمه یک بازیکن کی کارش تمومه.
با رفتن براون اوشی هم مخالفم. قبول دارم مدافع درجه 1 نیستن . عالی نیستن اما هرچی هستن 12 ساله که تو باشگاهن . من یکی نمی تونم ازشون دل بکنم . مگه چقد حقوق می گیرن هر سال ؟ :دی خیلی بگیرن هفته ای 20 تا باشه :دی بعدش اوشی تو 9 تا نقطه زمین بازی می کنه.خوب نیست که بره . شاید به دردمون خورد وقتی رافا و فابیو مصدوم شدن.
در مورد براون . واقعا براون اونقدر ها که میگن ضعیف نیست . وقتی وسط قرار می گیره خیلی ضعیف می شه من دقت کردم تو گوشه ها سانترهاش عالی . مخصوصا دو فصل که مصدوم نشده بود.اتفاقا همین چند شب پیش داشتم تجدید خاطرات می کردن نشسته بودم کیلیپ از 2003 تا 2009 کریس رو میدم.خیلی قشنگ بود . اما خیلی از گلهاش رو روی سانتر بروان زده بود . معروف
ترینش رو که خودتون هم یادتونه.فینال...
pcforlife
15-06-2011, 20:08
من یه جورایی با رفتن هر 3 تاشون مخالفم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا! Me Too
معروف ترینش رو که خودتون هم یادتونه.فینال...
آره... یادش بخیر... درباره اوشی هم یادش بخیر!! گل دقیقه نود و خورده ایش رو میگم...:31::31:
در ادامه ی حرف های علی و حسین :
معروف ترین و قشنگ ترین گل اوشی ضربه ی چیپی بود که به آرسنال تو اون بازی تاریخی 4.2 تو هایبوری زده بود
واقعا" اون لحظه که گل رو زد داشتم شاخ در میاوردم :دی
دانلود :
خیلی قشنگ بود . تازه با پای چپ هم زد . خودشم باورش نشده بود :دی
گرچه من مخالف گذاشتن خبر از سایتهای فارسی هستم اما اینها به نظرم تحلیل :دی
............
گزارش روز: 10 نکته درباره فیل جونز خرید جدید منچستر
امید عامری
سایت گل- اولین خرید یوناتدها در این فصل بازیکن جوانی است که چشم های زیادی را در جزیره به خود خیره کرده بود. بهتر است کمی او را بهتر بشناسیم:
1_فیلیپ انتونی جونز در 21 فوریه 1992 در پرستون به دنیا اومد.یک دفاع مرکزی که زیر نظر سم الاردایس سابقه بازی در پست هافبک دفاعی را هم دارد.
2_سم الاردایس در مورد او میگوید:او همه چیز را عالی انجام میدهد .به خوبی دفاع میکند.از توپ خوب استفاده میکند و بسیار پرانرژی است .و با اینکه پست او هافبک نیست ولی در پست هافبک دفاعی بسیار برجسته است.
کارلو انچلوتی هم میگوید:او باید بسیار تلاش کند و لی توانایی این را دارد که به یک جان تری جدید تبدیل شود.
سر الکس فرگوسن 18 ماه او را زیر نظر داشت و قصد خرید او در سال دیگر را داشت ولی بعد از نزدیک شدن باشگاه های لیورپول .تاتنهام و ارسنال به جذب او تصمیم گرفت همین امسال او را جذب کند.
3_در سن 11 سالگی به بلکبرن پیوست و به سرعت پیشرفت کرد و جایگاه خودش را به عنوان یک دفاع ثابت در تیم اصلی در سن 19 سالگی تثبیت کرد.
4_اولین بازیش را در 17 سالگی در پیروزی 0_1 مقابل ناتینگهام فارست در جام اتحادیه انجام داد و به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
5_او دوباره در جام اتحادیه مقابل پتربورگ و در جام حذفی مقابل استون ویلا بازی کرد تا در 21 مارس 2010 اولین بازی خود در لیگ برتر را در تساوی 1_1 مقابل چلسی انجام داد.
6_او 9 بازی در فصل 10_2009 در لیگ انجام داد و قراردادش 5 ساله دیگر تمدید شد.در فصل بعد به بازیکن ثابت تیم تبدیل شد و تقریبا در تمام بازی ها به طور ثابت بازی کرد تا اینکه از ناحیه زانو اسیب دید و تا ماه مارس خانه نشین شد.
7_اولین بازیش برای تیم زیر 19 ساله های انگلیس را در 17 نوامبر 2009 مقابل ترکیه انجام داد و در ماه اگوست برای اولین بار برای تیم زیر 21 ساله در برابر ازبکستان قرار گرفت.
8_او عضو تیم زیر 21 ساله های انگلیس به مربیگری استوارت پیرس است که در جام ملت های اروپا زیر 21 ساله شرکت میکند.
9_پسری اهل خانواده است که اعلام کرده دوست دارد شب های شنبه که تعطیل است به همراه والدینش به تماشای برنامه
Match Of The Day بگذراند .و به شوخی گفته :من هنوز توسط الن هانسن (کارشناس برنامه) مورد انتقاد و تمسخر قرار نگرفته ام.
10_همبازی جدیدش رونی یکی از طرفدارانش است و در توئیتر خود اعلام کرده:جونز یکی از بازیکنان خوب جوانان انگلیس است.و یکی از سخت ترین مدافعانی که فصل گذشته مقابلش بازی کردم.
جالب اینجاست منچستر در بازی مقابل بلکبرن در الدترافورد 7 گل زد.!!..
.................................
گزارش روز: خرید کدام یک برای منچستریونایتد بهتر است؛ اسنایدر یا مودریچ؟
احمد عامری
سایت گل- چیزی که فینال لیگ قهرمانان به یونایتدها نشان داد ,هر چقدر هم که دردناک باشد, این است که این تیم برای مبارزه در تمام جبهه ها در آینده نیاز به تقویت و بازسازی دارد.
آنچه این نیاز را پررنگ می کند بازنشستگی پل اسکولز این هافبک پراستعداد و پر کردن نقش اساسی او در قلب میدان است.
هدف اصلی در کنار پیدا کردن دروازه بان یافتن یک هافبک خلاق و گلزن با قدرت پاسوری بالاست .
از دو نام در هفته های اخیر برای ایفای این نقش یاد میشود:
هافبک هلندی اینتر میلان وسلی اسنایدر و هافبک ریزنقش تاتنهام لوکا مودریچ
فقط یک جای خالی برای یکی از این دو نفر وجود دارد هر چند احتمالا آنها دوست دارند هر دو را داشته باشند .بنابراین کدام یکی؟
اطلاعات عمومی و تاریخچه
مرد هلندی که از سال 2009 پیراهن نراتزوری ها را می پوشد بعد از اتنقالش از رئال مادرید .سال گذشته از بهترین فصل زندگیش لذت برد و یک سه گانه تاریخی را با اینتر تصاحب کرد.و با کشورش تا فینال جام جهانی پیش رفت.
و نمایش های او باعث شد که بهترین هافبک سال 2010 انتخاب شود و به عقیده بسیاری شایسته بهترین بازیکن سال دنیا هم بود.
به هر حال امسال یک داستان دیگری برای اسنایدر بود و بعد از جدایی مربیشان مورینیو اینتر دیگر به قدرتمندی سال گذشته خود نبود و بعد از حذف تحقیر امیز مقابل شالکه قهرمانی ایتالیا را هم به رقیب دیرینه خود میلان واگذار کردند و فقط به جام حذفی بسنده کردند.
اسنایدر پارسال از منچستر یونایتد به عنوان یک باشگاه زیبا نام برد قبل از اینکه در تابستان گذشته قرارداد خود را با اینتر تمدید کند. در 27 سالگی و هنوز بدون شک یکی از بهترین بازیکنان دنیا است ایا اینتر هنوز میتواند خواسته های او را براورده کند.؟
هافبک 25 ساله تاتنهام که در سال 2008 از دینامو زاگرب با مبلغ 12 میلیون پوند خریداری شد توانسته افراد بسیاری را به تحسین از خود وادار کند که از مهمترین ان ها سر الکس فرگوسن است.
امسال پس از ناکامی تاتنهام در کسپ سهمیه لیگ قهرمانان شایعه های جدایی مودریچ افزایش یافت.و خود او هم به این ها دامن زد با گفتن اینکه باشگاه باید خود را تقویت کند یا او باشگاه را ترک میکند.
ارزش بالقوه انتقال
هر قراردادی که اشنایدر را به الدترافورد بیاورد ارزان نخواهد بود با مبلغی بین 25 تا 35 میلیون پوند و به این اضافه کنید دستمزد هفتگی در حدود 200 هزار پوند و این اجتناب ناپذیر است که بعضی ها مسائل اقتصادی این انتقال را مورد سوال قرار میدهند.
مودریچ هم ارزان نخواهد بود هر چند به نظر میرسد جذب او ارزانتر از اسنایدر است.با مبلغی بین 20 تا 25 میلیون پوند و دستمزدی در حدود 120 هزار پوند .این انتقال ارزان نیست ولی سرمایه گذاری ارزانتری نسبت به اسنایدر است.
توانایی گل زدن
امار و ارقام همه چیز را در این مورد نشان میدهد:
مودریچ: 31 گل در 112 مسابقه در دینامو زاگرب _7 گل در 44 بازی ملی _9 گل در 91 بازی برای تاتنهام
اسنایدر : 48 گل در 127 مسابقه در Ajax_ یازده گل در 52 بازی برای رئال_8 گل در 51 بازی برای اینتر و21 گل در 76 مسابقه ملی
توانایی پاسوری و خلاقیت
در نظر من تنها بازیکنی که در سال های اخیر دیدم که توانایی ارسال پاس های بلند و طولی را در اندازه ی اسکولز دارد کسی نیست جز اسنایدر
.
در لیگ قهرمانان پارسال و جام جهانی نمونه هایی از پاس های بلند و دقیق اسنایدر را دیدیم.شاید از نظر دریبلینگ و پاس های کوتاه افراد بهتری از او باشند اما این هلندی سریعترین است و ترجیح میدهد به مدافعان دارای توپ فشار وارد کند تا سر جای خود بایستد.
مودریچ هم کم و بیش این توانایی ها را دارد اگر چه در حمل توپ و دونده تر بودن از اسنایدر بهتر است.
در حالیکه از نظر پاسوری بدون شک بسیار خوب است و رو ی توپ اعتماد به نفس بالایی دارد این کروات به این شناخته میشود که مرد مقابل خود را قبل از اینکه صاحب توپ شود شکست داده است.همچنین مودریچ سریعتر از اسنایدر است چه با توپ و چه بدون توپ که نکته مهمی در لیگ درگیرانه ی انگلیس است.
ضربات آزاد
در حالی که بیشتر ضربات آزاد و کرنر های تاتنهام را مودریچ میزند این مهارتی نیست که او به خاطر ان معروف باشد.
در طرف دیگر اشنایدر استاد ضربات آزاد است.و کرنر هاش همیشه یک موقعیت گل را فراهم میکند این ها را اضافه کنید به ضربات آزاد نانی .گیگز و رونی در کنار سرزنانی مثل ویدیچ و فردیناند.
تجربه
هر دو من به عنوان هافبک های میانی میادین بین المللی را تجربه کرده اند و هر در شرایط یکسان سنی هستند.
با این حال اشنایدر با تجربه تر از مودریچ به نظر میرسد با توجه به اینکه در 2 تا از بهترین لیگ های دنیا بازی کرده و بیشتر از 30 بازی ملی نسبت به مودریچ انجام داده هر چند مودریچ هم تجربه سه ساله بازی در لیگ انگلیس و تطبیق با لیگ سخت را دارد.
لیگ انگلیس به عنوان یک لیگ فیزیکی تفاوت هایی با لیگ های ایتالیا و اسپانیا دارد که فانتزی تر هستند و این ریسک در مورد اسنایدر هست که نتواند به راحتی در این لیگ جا بیافتد .ریسکی که در مورد مودریچ صادق نیست.
تنها شک در مورد مودریچ نداشتن تجربه کافی در بازی کردن در سطح بالا است اگر چه تاتنهام باشگاه بسیار خوبی است اما تفاوت های بسیاری با باشگاهی مثل منچستر یونایتد دارد .
نتیجه
هر کدام از این دو می توانند یک مهره بزرگ برای منچستر باشند.هر دو توانایی های بالایی دارند در کنار معایبی کوچک.
هر کدوم کمک زیادی به سر الکس میکنند برای ساختن آخرین تیم قدرتمندش .
بعد از تحلیل منطقی از نظر شخصی من وسلی اشنایدر میتواند یک جانشین مناسب برای پل اسکولز بزرگ باشد.
او قدرت پاسوری بالا.خلاقیت.چشم انداز و تجربه بالایی دارد که زیاد در این اطراف پیدا نمیشود.
تا الان که هیچ خبری از سانچز نشده :دی مثل اینکه اونجا هم عیده رفتن تعطیلات :دی
اما دی لائت یکی از مدافعان جوان باشگاه , به باشگاه نوریچ تو دسته یک قرض داده شد.منبعش هم اسکای دیگه حال ندارم کپی کنم :دی :8:
بچها چطوری می تونم یه چیز رو محتوای مخفی کنم.چندتا عکس بزرگ دارم .
pcforlife
16-06-2011, 09:53
بچها چطوری می تونم یه چیز رو محتوای مخفی کنم.چندتا عکس بزرگ دارم .لینک عکس ها رو بزار. تو اسپویلر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونی بزاری. ولی من شخصا لینک رو پیشنهاد می کنم، چون حجم صفحه زیاد میشه.:20:
+
فردا هم برنامه پریمیر لیگ فصل 12-2011 اعلام میشه:
وای وای.وای وای :26: :26::26:
برید این لینک رو ببینید :
Manchester United Win Race to Sign £27m South American Superstar
به به چه خبر خوبیه.جون میده کباب کوبیده :26:
نمی دونم چقدر واقعیت داره اما من یکی اگه واقعیت داشته باشه با کله میرم تو دیوار :دی
Mohammad King
16-06-2011, 10:53
هفتهاي 160 هزار پوند بدهيد تا منچستر نروم
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مردم، سمير نصري كه از چندي قبل مورد توجه رقيبي همچون منچستريونايتد قرار گرفته است، از طريق مدير برنامههايش به آرسن ونگر و مسئولان آرسنال اطلاع داد حداقل حقوق هفتگي 160 هزارپوند ميخواهد و در غير اين صورت راه اولدترافورد را در پيش خواهد گرفت.
اين بازيكن 23 ساله كه سه فصل قبل به عضويت توپچيها درآمد، در اين مدت جزو بازيكناني بوده كه حقوق بالايي دريافت كردهاند.
با اين خواسته به نظر ميرسد پس از كاهش شانس انتقال وسلي اسنايدر هلندي از اينترميلان ايتاليا به منچستريونايتد، بخت حضور هافبك - مهاجم فرانسوي تيم آرسنال براي شاگردي فصل بعد سرآلكس فرگوسن افزايش يافته باشد. اين موضوع در نهايت ميتواند باعث افزايش فشار به آرسناليها براي حفظ لژيونر خود باشد.
shutdown
16-06-2011, 11:33
خب بریم سراغ خبرای امروز...که بیشتر رو سانچز زوم شده....
اول اینکه این مطلب رو ایجنت سانچز از قول سانچز گفته:
منچستر یونایتد تیم رویاهای تمام دوران زندگی من بوده و بدون شک انتخاب اولم منچستر یونایتد است - الگسیس سانچز
دیوید گیل هم به اسپانیا رفته تا با سانچز قرار داد امضا کنه
و همین طور دیلی استار مدعی شده که منچستر امسال اسنایدر رو با 35میلیون پوند به خدمت میگیره
اینم سر خط خبرهای روزنامه های مختلف:
- دوید جیل در سفر به اسپانیا از نهایی شدن مذاکرات برای پیوستن الگسیس سانچز به منچستر یونایتد خبر داده است
- الکس فرگوسن برای بخدمت گرفتن چارلی آدام پیشنهاد ۱۲ میلیون پوندی به این بازیکن ارائه کرد که از پیشنهادی که لیوپول به او داده بیشتر است .
- رافائل واران هنوز مد نظر سران باشگاه منچستر یونایتد است اما او اعلام کرده که میدانم تیمهای بزرگی به دنبال به خدمت گرفتن من هستند اما میخواهم جایی به فوتبال خود ادامه دهم که فرصت بیشتری برای بازی داشته باشم
- دوید دخیا در اظهار نظر جدید خود اعلام کرده که برای من پول مهم نیست مهم این است که بتوانم در منچستر یونایتد جانشین خوبی برای ادوین فن در سار باشم
shutdown
16-06-2011, 11:36
اگه خبرها نیاز به تایید مدیریت نداشت الان تو ویرایش میزاشتم این 2 خبر رو:41:
به به هم امسال به بشینکتاش میره به صورت قرضی
و گل ادعا کرده که تاتنهام فقط با 50میلیون مودریچ رو میفروشه!
قیمت بالایی هست
Alireza.M67
16-06-2011, 14:13
وای وای.وای وای :26: :26::26:
برید این لینک رو ببینید :
Manchester United Win Race to Sign £27m South American Superstar
به به چه خبر خوبیه.جون میده کباب کوبیده :26:
نمی دونم چقدر واقعیت داره اما من یکی اگه واقعیت داشته باشه با کله میرم تو دیوار :دی
خب بریم سراغ خبرای امروز...که بیشتر رو سانچز زوم شده....
اول اینکه این مطلب رو ایجنت سانچز از قول سانچز گفته:
منچستر یونایتد تیم رویاهای تمام دوران زندگی من بوده و بدون شک انتخاب اولم منچستر یونایتد است - الگسیس سانچز
دیوید گیل هم به اسپانیا رفته تا با سانچز قرار داد امضا کنه
و همین طور دیلی استار مدعی شده که منچستر امسال اسنایدر رو با 35میلیون پوند به خدمت میگیره
اینم سر خط خبرهای روزنامه های مختلف:
- دوید جیل در سفر به اسپانیا از نهایی شدن مذاکرات برای پیوستن الگسیس سانچز به منچستر یونایتد خبر داده است
هنوز هیچی معلوم نیست.
The Sun نوشته که بارسلونا تمام تلاششو برای بدست اوردن این بازیکن می کنه .
Big-Boss
16-06-2011, 16:46
گرچه من مخالف گذاشتن خبر از سایتهای فارسی هستم اما اینها به نظرم تحلیل :دی
............
بزار استفاده میکنیم.
مگه تاپیک بارسلونا و رئال مادرید کلا با چی پیش میره؟؟! :27:
shutdown
16-06-2011, 17:45
فینال لیگ قهرمانان تو سال 2013 تو ومبلی برگزار میشه...دوس دارم با بارسلونا بازی کنیم
زیاد خوشحال نشدم که ومبلی دوباره انتخاب شد . می تونست حتی امارات انتخاب بشه :دی یا حتی اولدترافورد می تونستن انتخاب کنن.
اما من واقعا دوست دارم که سال دیگه دوباره به بارسا بخوریم.اول به رئال بخوریم چون من هنوز از رئال بیشتر بدم , بعدش تو فینال به بارسا بخوریم :دی گرچه مطمئنم با این تیم اگه 50 بار دیگه هم با بارسا بازی کنیم تهش 5 بار می بریم :دی
راستی بارسا دیده خیلی از منجستر عقب افتاده تو جریان سانچز , دوباره مذاکره رو شروع کرده :دی
اما یه خبر خوشحال کننده اینکه مدیربرنامه های سانچز یجورایی به فرگوسن اشناست . از اون طرف هم سانچز یونایتد رو دوست داره.
shutdown
16-06-2011, 21:32
من ترجیح میدم اگه میخوایم قهرمان بشیم تو نیمه نهایی و نهایی به رئال و بارسا بخوریم....اینطوری با تمام اقتدار قهرمان میشیم....
اگه منچستر اسنایدر رو بگیره شک نکنید این امر ممکن خواهد بود.....
pcforlife
16-06-2011, 22:53
باورنکردنیه!! ومبلی انتخاب شد؟!! ایول! هم خوشحال شدم هم متعجب!! تا جایی که یادمه سابقه نداشته در حد فاصل سه فصل، یک استادیوم دو بار میزبان فینال لیگ قهرمانان باشه... درسته؟
shutdown
16-06-2011, 22:58
اینجور اطلاعات بردیا رو میطلبه:دی
بردیا جان یه توضیحی بده....
من که یادم نمیاد 1ورزشگاه 2بار تو 3سال واسه فینال انتخاب شه...شک نکنید که 2013 یونایتد فینالیسته....مثل بایرن امسال:دی
L.A.M.P.A.R.D
16-06-2011, 23:44
ﺯﻫﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺑﺎﻃﻞ :ﺩﯼ ....ﺩﯾﮕﻪ ﻓﯿﻨﺎﻝ ۲۰۱۳ ﻣﺎ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﻣﯿﺸﯿﻢ ﺍﻭﻧﻢ ﺗﻮ ﻭﻣﺒﻠﯽ ...
سلام
الکس فرگوسن تا کی قرار داد داره با تیم یعنی تا کی میمونه؟
راستی Van dersar دروازه بان اول جدی دیگه بازی نمیکنه؟ میگفتن شاید پشیمون بشه
من خودم زیاد از این انتخاب خوشحال نشدم.
این ومبلی نحس . واقعا میگم :دی نمی دونم چه مشکلی با تیمهای انگلیسی .به نظره من باید خرابش کنن از اول بسازن :دی
راستی چلسی هم افتاد دنبال سانچز . قراره یه پیشنهاد 27 میلیونی هم به مودریچ بدن.من نمی دونم اینا کلا هیچ گزینه ای واسه خرید ندارن ؟ :دی
نگاه می کنن بقیه می افتن دنبال چی بعد می رن دنبالش :دی
shutdown
17-06-2011, 10:31
اره علی....اما ببین...تو حاضری مثلا برای پرسپولیس یا استقلال بازی کنی یا برای استیل اذین؟!!
خب مشخصا بازیکن باید واسه خودش مشخص کنه که واسه چی به به تیم میره...قهرمانی یا پول؟!!
اگه بازیکن حرفه ای باشه....میره بارسا...منچستر....بایرن و ...دیگه نمیره منچستر سیتی!
پول همه کار میکنه....البته اونجوری که مشخص هست سانچز یا یونایتدی هست یا بارسلونایی...
در ضمن....منچستر هنوز از اومدن اسنایدر نا امید نشده اگه نا امید بشه پولی که برای اسنایدر گذاشته کنار رو میگیره و میره سراغ مودریچ...مطمئن باش
shutdown
17-06-2011, 10:33
در ضمن اون دوست عزیزمون که در مورد قرارداد سر الکس پرسید....
دیگه کار فرگوسن قراردادی نیست:دی منظورم اینه که هر وقت اراده کنه 10سال دیگه میمونه و هر وقت نخواد همین امروز میره....به قول خودش و همسرش تا جایی که برای سلامتیش مشکل ساز نشه ادامه میده
راستی امروز لیگ قرعه کشی شد :
کل برنامه ها :
............
برنامه منچستر:
برنامه منچستر ماسفانه اصلا خوب نیست . هفته دوم با تاتنهام و سوم با ارسنال و پنجم با چلسی .گرچه هر 3 تاش تو خونست اما من یکی اصلا راضی نیستم.
هفته 33 و 34 و 35 هم کارمون خیلی سخته.بازی با ویلا و اورتون و سیتی اصلا اسون نیست.
اینم یه عکس جامع از برنامه های لیگ.قرعمون اصلا خوب نبوده.افتضاح بوده یجورایی . ژانویه و فوریه فوقالعاده سختن.با لیور و ارسنال و چلسی تو 4 هفته پشت سرهم بازی داریم.
اینم یه عکس :
آره قرعه زیاد جالبی بهمون نخورد
هر چند گرفتن حداکثر امتیاز تو بازیهای فشرده ی ژآنویه تخصص سر الکس هست
به امید خدا امسال هم میگیره همشو :دي
shutdown
17-06-2011, 12:58
اقا چه قرعه مزخرفی خورد بهمون!!!!
همه بازی های سخت پشت سر هم....
البته از جهتی بد هم نشد...هفته های اول که این بازی ها رو امتیاز بگیریم تو هفته های بعدی یه کم خیالمون راحت تره با توجه به اینکه نیم فصل دوم 2باره قرعه کشی میشه....
چیزی که با قاطعیت می تونم بگم اینکه ماه ژانویه و فوریه خیلی اهمیت داره.همینطوره 5 هفته اول فصل.
به امید خدا .ما که باید همه رو ببریم :دی هیچ فرقی نمی کنه قرعه چی باشه :26:
این هم تاریخ مسابقات کارلینگ کاپ و اف ای کاپ...
Cup dates (provisional)
Wed 21 Sep Carling Cup 3
Wed 26 Oct Carling Cup 4
Wed 30 Nov Carling Cup 5
Sat 7 Jan FA Cup 3
Wed 11 Jan Carling Cup semi-final (1)
Wed 25 Jan Carling Cup semi-final (2)
Sat 28 Jan FA Cup 4
Sat 18 Feb FA Cup 5
Sun 26 Feb Carling Cup final
Sat 17 Mar FA Cup 6
Sat 14 Apr FA Cup semi-final
Sat 5 May FA Cup final
pcforlife
17-06-2011, 14:09
برنامه بازی های منچستر در یک کلام وحشتناکه! در سه مقطع زمانی ما باید در چندین بازی پیاپی با تیم های باشگاهی قدر بازی کنیم... بدترین جاش پشت سره هم بودن داربی مون با لیورپول و سیتی هست...
ولی در کل یونایتد تیمیه که تو این فصل قبل هم از این فشردگی ها زیاد واسش پیش اومدش...
در کل ایشالا قهرمانیم.:40:
+
والپیپر بازی های این فصلمون
این ردنپ هم دیکه خیلی مودریچ رو دسته بالا گرفته :دی
برگشته به چلسی گفته فقط 20 میلیون کفش های مودریج :دی
اصلا نخواستیمش . بهتره بریم سراغ یه سری گزینه های دیگه.راستی چند روز پیش خبر پیشنهاد 12 میلیونی منچستر به ادام رو شنیدم . با امدن اون حداقل یکم مشکلات کم می شه اما نه کامل.
امدم ادام با مثلا همسیک اون وسط رو منفجر می کنه.سانچز هم که بیاد .... :26:
shutdown
17-06-2011, 20:01
همشیک که میگن با میلان هست....
امروز یه خبری سایت باشگاه زد که امکان داره برباتوف به عنوان بخشی از مبلغ قرارداد به تاتنهام بره که خودش دارای یه خبر دیگه هم هست...یعنی هم میگه مودریچ اومدنی هست هم سانچزوووچون اگه سانچز قطعی نباشه بربا جایی نمیره
این ردنپ هم دیکه خیلی مودریچ رو دسته بالا گرفته :دی
برگشته به چلسی گفته فقط 20 میلیون کفش های مودریج :دی
اصلا نخواستیمش . بهتره بریم سراغ یه سری گزینه های دیگه.راستی چند روز پیش خبر پیشنهاد 12 میلیونی منچستر به ادام رو شنیدم . با امدن اون حداقل یکم مشکلات کم می شه اما نه کامل.
امدم ادام با مثلا همسیک اون وسط رو منفجر می کنه.سانچز هم که بیاد .... :26:
خب خدایی وقتی نگاه کنی ببینی امثال کارول و هندرسون و تورس و جونز و .... با اون قیمتای نجومی جابجا شدن چرا یه بازیکن امتحان پس داده مثل مودریچ همچین قیمتی نداشته باشه؟
البته همه این قیمتا فقط مال تیمای داخلی انگلیسه:31:
Pessimist
17-06-2011, 20:12
به به :دربشيکتاش ثابت مي کنم که فرگوسن درخريد من اشتباه نکرده
مهاجم جوان پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که ارزش تک تک پوندهايي که فرگوسن براي خريداري اش پرداخته کرده را دارد.
به به، ستاره پرتغالی باشگاه منچستریونایتد به دنبال آن است تا ثابت کند که خرید او ، به منزله ناکامی بزرگی برای یونایتد نبوده. او این فصل به صورت قرضی در بشیکتاش ترکیه بازی خواهد کرد و می خواهد در ترکیب این تیم نشان دهد که یونایتد در پرداخت 7.4میلیون پوند برای خرید او اشتباه نکرده. او تابستان گذشته از تیم ویتوریا گیمارش پرتغال به منچستریونایتد منتقل شد و تنها در 7 دیدار برای شیاطین سرخ به میدان رفت.
به به در صحبتهایی به دیلی میل گفت:« خوشحالم که به بهترین تیم ترکیه آمده ام.می خواهم ثابت کنم که فرگوسن در خرید من اشتباه نکرده است.او به شدت به من اعتماد کرد ولی متاسفانه نتوانستم ارزشهایم را نشان دهم و می خواهم این کار را در بشیکتاش انجام بدهم.»
به به پیش از انتقالش به یونایتد، تنها برای 5 هفته برای ویتوریا گیمارش بازی کرده بود و بعد از آن باامضای قراردادی 7.4میلیون پوندی به یونایتد آمد. فرگوسن هم بعد از این خرید اعلام کرد که بدون آنکه بازی به به را تماشا کرده باشد، او را به خدمت گرفته. البته به به در طول این یک سال توانست برای تیمش گلزنی کند.
به به امیدهای فراوانی دارد تا بعد از سپری کردن دوره یک ساله حضور قرضی اش دربشیکتاش و با کسب تجربه ، به عنوان بازیکنی متفاوت به انگلیس بازگشته و بتواند با خاویر ارناندس، وین رونی، دیمیتار برباتوف، دنی ولبک و فدریکو ماکدا برای حضور در ترکیب اصلی یونایتد بجنگد.
منبع
Pessimist
17-06-2011, 20:15
باورنکردنیه!! ومبلی انتخاب شد؟!! ایول! هم خوشحال شدم هم متعجب!! تا جایی که یادمه سابقه نداشته در حد فاصل سه فصل، یک استادیوم دو بار میزبان فینال لیگ قهرمانان باشه... درسته؟
علت انتخاب مجدد ميزبان ليگ قهرمانان اروپا از زبان رئيس يوفا
ورزشگاه ويمبلي لندن به عنوان برگزارکننده مسابقه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 2013 برگزيده شد.
به نقل ازيوفا، در کنگره اخير اتحاديه فوتبال اروپا با در نظر گرفتن شرايط کشورهاي خواهان ميزباني مسابقه نهايي اين جام، بيشترين راي از آن ورزشگاه ويمبلي شد که سه هفته قبل ميزباني همين جام را ميان بارسلونا اسپانيا و منچستريونايتد انگليس برعهده داشت.
اين اتفاق در حالي روي خواهد داد که اتحاديه انگليس در آن هنگام، صدوپنجاهمين سالگرد تاسيس خود را جشن خواهد گرفت. ميشل پلاتيني، رئيس يوفا در اين زمينه در نيون سوئيس گفت: هميشه متقاضيان زيادي براي برعهده گرفتن ميزباني مسابقه نهايي ليگ قهرمانان اروپا وجود دارد. براي سال 2013 نيز با توجه به مساله مصادف شدن با سالگرد تاسيس اتحاديه انگليس، اعضا يوفا راي به ميزباني ويمبلي دادند.
ورزشگاه ويمبلي 87659 نفر گنجايش دارد.
ورزشگاه آليانسآرهنا مونيخ در سال آينده پذيراي بازي نهايي جام فوق خواهد بود.
منبع
خب خدایی وقتی نگاه کنی ببینی امثال کارول و هندرسون و تورس و جونز و .... با اون قیمتای نجومی جابجا شدن چرا یه بازیکن امتحان پس داده مثل مودریچ همچین قیمتی نداشته باشه؟
البته همه این قیمتا فقط مال تیمای داخلی انگلیسه:31:
اینها همشون اینگلیسن :8: غیر از تورس که واقعا حداقل 40 تا رو می ارزه . تورس بازیکنی نیست که بگیم از دسته 5 برزیل اده هیکس بازیش رو ندیده . اگه کیفیت واقعی فوتبالش رو به نمایش بذاره حداقل 40 تا رو می ارزه.بقیه هم که گفتم انگلیسین و داستان خودشون رو دارند.:5:
قرار بود یه ورزشگاه تو انگلیس انتخاب بشه.فقط اولدترافورد و ومیلی شرایطش رو دارن . ( باید بالای 70 هزار ظرفیت داشته باشه. ) ot هم که دیگه خیلی درب و داغون شده می مونه ومبلی :41:
shutdown
18-06-2011, 11:32
18 میلیون + برباتوف برای مودریچ...عاقلانس:دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی اگه سانچز بیاد بربا بره و مودریچ بیاد فکر نکنم خرید دیگه ای داشته باشیم....
تصور کنید تو یه بازی مثلا عقب هستیم....مثلا هافبکی مثل کریک رو کم میکنیم سانچز میاد تو بازی:دی
رونی سانچز چیچاریتو....از اون سمت مودریچ توپ میده به این 3تا....دیگه خدا رحمت کنه مدافع های تیم حریف رو:دی
یعنی میشه....
هرچند از قدیم گفتند خبرهای سایت گل رو فقط بخون و باور نکن....به هر حال:دی
از قول مودریچ نوشته که من میخوام از تاتنهام برم....میگه حالا وقتش شده که از تاتنهام به یه تیم دیگه برم...و گفته دوس داره تو لندن بمونه چون خودش و خونوادش تو لندن راضی هستند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی چسب که میگن همین برباتوف هست:دی (حسین:5::دی)
مدیر برنامه های برباتوف گفته منچستر هنوز پیشنهادی برای تمدید قرارداد ارائه نکرده اما بربا میخواد که بمونه....و البته نوشته که اگه تاتنهام قبول کنه بربا به عنوان بخشی از قرارداد به تاتنهام میره
hoomi_gta
18-06-2011, 12:48
به نظرم یکی از سخت ترین شروع های فصلمون باشه این فصل. بازی های سختی داریم. کلا هم که منچستر اول فصل و خوب شروع نمی کنه !
K.N.I.G.H.T
19-06-2011, 05:01
منچستر کی میخواد خریدهای اصلی رو شروع کنه ؟!؟
نکنه باز میخواد بذاره آخرین روز تا همه بازیکن ها بپرن !
راسته میگن مودریچ رفته سیتی ؟
چیچاریتو:موفقیت در "دی.ان.ای" منچستر است
سایت گل- خاویر ارناندس، ستاره مکزیکی باشگاه منچستریونایتد در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای کسب موفقیتهای بیشتر با منچستر گفته و در مورد اولین فصل حضورش دراین تیم که فصلی رویایی بود،صحبت کرده
ارناندس بعد از برد 1-2 مکزیک مقابل گواتمالا در رقابتهای جام طلا به روزنامه اکیپ گفت:« در هفته های ابتدایی، فکر می کردم که زمان محدودی برای حضور درترکیب تیم خواهم داشت.ولی رقابتهای این فصل به من کمک کرد تا مبدل به ژوکری شوم که برای حل مشکلات تیم به کار گرفته شوم.قطعا هدف من در این فصل این بود تا با شرایط لیگ برتر تطبیق پیدا کنم؛ به ویژه از نظر فیزیکی ولی تدریجا فرصت برای حضور در ترکیب تیم را پیدا کردم و کم کم اعتماد به نفسم بالا رفت؛ به ویژه بعد از اینکه در چند دیدار ابتدایی به گل رسیدم. همه چیز خیلی سریع پیش رفت.اصلا انتظار چنین فصل خوبی را نداشتم؛ فصلی رویایی را سپری کردم.»
ارناندس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با دو گلی که وارد دروازه استوک سیتی کرد، اعتماد به نفسش افزایش یافت و اعلام کرد که منچستریونایتد می تواند در آینده جامهای بیشتری را کسب کند:« به عنوان یک تیم، بسیار خوشحالم که قهرمان انگلیس شدیم. این افتخار بزرگی است، به ویژه بعد از کورس شانه به شانه و حساسی که داشتیم. چلسی،آرسنال و حتی منچسترسیتی تا آخرین نفس جنگیدند ولی ما هیچ وقت به قدرتمان شک نکردیم.
منچستریونایتد تیمی با روحیه و سخاوتمند است. موفقیت در «دی.ان.ای» این تیم نوشته شده و من در بهترین تیم دنیا هستم.همه چیر برای موفقیت و قهرمانی های بیشتر آماده است. تنها یک شکست در فینال لیگ قهرمامان اروپا ما را ناامید کرد. شخصا از عملکردم در این فصل خیلی راضی هستم ولی به همین اوضاع قناعت نمی کنم.می خواهم فصل بعد به مراتب بهتر شوم و به این تیم در کسب قهرمانی های بیشتر کمک کنم.»
churchil
19-06-2011, 19:43
سلام من علی هستم لطفا مارو هم به عنوان عضو جدید این کلوپ بپذیرید
Alireza.M67
19-06-2011, 20:16
فکر نکنم ، تو هیچ سایتی که چیزی ننوشته .
اون اگه بخواد جایی هم بره به احتمال زیاد میره چلسی .
خیلی خوش اومدی :10:
kkkaktoos
20-06-2011, 11:38
احتمال فروش پارك جيسونگ قوت گرفت
به نقل از روزنامه چوسون، در شرايطي که تصور عامه حکايت از رضايت سرآلکس فرگوسن از پارکجيسونگ دارد، ولي اين احتمال وجود دارد که در تابستان سال جاري، اين بازيکن به عضويت تيمي ديگر درآيد.
اين گزارش حاکي است از زماني که مربي اسکاتلندي شياطين سرخ براي جذب حداقل دو هافبک تلاش خود را آغاز کرده، چنين گمانهزني بوجود آمده است. از طرفي بازي کاملا ناموفق پارک در فينال ليگ قهرمانان به شايعه فروش وي دامن زده است. همچنين مساله سن وي که وارد 30 سالگي شده از جمله فاکتورهاي است که فرگوسن براي معامله با ديگر رقبا، مدنظر قرارداده است.
از اين رو حتي احتمال آن است که جيسونگ در فصل آينده به يکي از دو پيشنهاد کاملا جدي خود از لاليگا اسپانيا که سويا و آتلتيکو مادريد است، پاسخ مثبت دهد و با انتقالش تا حدي حساب باشگاه اولدترافوردي براي انجام خريدهاي تازه، پر کند.
پارک از شش فصل قبل در خدمت سرخهاي اولدترافوردي است.
منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/FONT]
Elendil1
20-06-2011, 15:08
مودریچ نمیره سیتی .. اگه می خواست از لندن جدا بشه میومد یونایتد ، احتماله جداییش از تاتنهام به گفته ی گری لینه کر 100 در صده تقریبآ ، و به گفته ی خود مودریچ می خواد بره چلسی ! دیگه کاریش نمیشه کرد ،ولی بازیکن خیلی خوبی هست ... حیف !
احتمال فروش پارك جيسونگ قوت گرفت
به نقل از روزنامه چوسون، در شرايطي که تصور عامه حکايت از رضايت سرآلکس فرگوسن از پارکجيسونگ دارد، ولي اين احتمال وجود دارد که در تابستان سال جاري، اين بازيکن به عضويت تيمي ديگر درآيد.
اين گزارش حاکي است از زماني که مربي اسکاتلندي شياطين سرخ براي جذب حداقل دو هافبک تلاش خود را آغاز کرده، چنين گمانهزني بوجود آمده است. از طرفي بازي کاملا ناموفق پارک در فينال ليگ قهرمانان به شايعه فروش وي دامن زده است. همچنين مساله سن وي که وارد 30 سالگي شده از جمله فاکتورهاي است که فرگوسن براي معامله با ديگر رقبا، مدنظر قرارداده است.
از اين رو حتي احتمال آن است که جيسونگ در فصل آينده به يکي از دو پيشنهاد کاملا جدي خود از لاليگا اسپانيا که سويا و آتلتيکو مادريد است، پاسخ مثبت دهد و با انتقالش تا حدي حساب باشگاه اولدترافوردي براي انجام خريدهاي تازه، پر کند.
پارک از شش فصل قبل در خدمت سرخهاي اولدترافوردي است.
منبع
فرگوسن پارک رو نمیفروشه ، و خود پارک هم دوست داره تو یونایتد بمونه ، این شایعات به خاطر احتمال خرید دیارا - هافبک دفاعی رئال - هست ، بازکن واقعآ خوبیه ، و قدرت بدنی بالایی داره ، و می تونه خرید خیلی خوبی باشه ، اما پارک هم نیازه .. .
-------------------------------------------------
فعلآ از بین اشلی یانگ ، دخه آ ، فیل جونز ، نسری ، اشنایدر و مودریچ ، فقط فیل جونز با ینوایتد بسته ...
سانچز هم به احتمال زیاد با رقمی حدود 56 میلیون دلار میره بارسا
shutdown
20-06-2011, 18:16
بعد از مدت ها چند خبر از یونایتد
یه خبر از اسنایدر که زیاد خبر قوی نسیت اما نوشته امکان اومدن اسنایدر به یونایتد بیشتر شده که من حدس میزنم این مقاله پس لرزه خبرای گذشته از رفتن مودریچ به چلسی و تمدید نصری هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اما مثل اینکه اشلی یانگ هم با 17میلیون همین روزا اومدنی هست
رافائل وارانه هم یه مدافع وسط جوون هست که گفته میشه تا 48ساغت دیگه خبر اومدنش قطعی میشه اما من این خبر رو قبول ندارم...
سلام دوست گرامی
ورودتون رو در ابتدا به انجمن های P30world وسپس به انجمن ورزش خوشآمد میگم . :11:
برای اینکه بتونید همانند سایر دوستان فعالیت مفیدی در این انجمن داشته باشید قبل از هرچیز قوانین کلی انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سپس قوانین و توصیه های انجمن ورزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید /
موفق باشید .
پارک جی سونگ از احتمال جدایی از یونایتد می گوید
سایت گل- پارک جی سونگ،ستاره کره ای باشگاه منچستریونایتد درصحبتهایی اعلام کرد که برای مدتی طولانی در رختکن منچستریونایتد نخواهد ماند.این درحالی است که سران تیمهای سویا و اتلتیکومادرید برای جذب پارک ابراز تمایل کرده اند
این ستاره 30 ساله که در سال 2011 و با پایان رقابتهای جام ملتهای آسیا از فوتبال ملی خداحافظی کرد، تا پایان فصل 2-2011 با یونایتد قرارداد دارد.
میرر فوتبال در گزارشی به این نکته اشاره کرده که پارک جی سونگ پیشنهادی جنجالی از اتلتیکومادرید دارد و سران این تیم مادریدی آماده اند تا با وجه حاصل از فروش آگوئرو و دخئا برای خرید پارک وارد عمل شوند.
پیش از این روزنامه تلگراف در گزارشش به این نکته اشاره کرد که پارک درنظر دارتا بعد از بازگشت به اردوی یونایتد،در ماه آگوست، قراردادش را تمدید کند.
پارک اخیرا در ویتنام دیداری خیریه را ترتیب داد و در جمع خبرنگاران از احتمال پیوستنش به تیمی دیگر صحبت کرده بود:« بعد از یکی دو سال قادرنخواهم بود تا در اوج عمر فوتبالی ام باشم . نمی دانم تا چه مدتی می توانم در منچستریونایتد بمانم.الان هیچ وقت به خداحافظی از دنیای فوتبال فکر نمی کنم ولی می دانم که زمان زیادی به عنوان یک بازیکن ندارم.با توجه به شرایط، احتمالا منچستر را ترک خواهم کرد و فوتبالم را در تیم دیگری به پایان خواهم برد.»
خوب بعد مدتی امدم :دی یکم فعالیت کنید :دی
یه سری اخبار دارم داغ داغ :دی اول خوب بگم یا بد ؟ اول بد می گم :دی
اول اینکه همونطور که خودتون می دونید سانچز رفت بارسا . امیدوارم سال دیگه مثل ویا نیاد بهمون گل بزنه . ( ویا قرار بود به منچستر بیاد که به خاطر حضور تو اسپانیا نیومد )
تیم زیر 21 سال انگلیس هم با اینهمه ادعا حذف شد.به خدا اینهمه ادعا نیشخند داره :دی
اها یه چیز دیگه اندی کول هم رفته اسم بچه اش رو نوشته تو اکادمی باشگاه منچستر سیتی ! چرا ؟ معلوم نیست :دی بابا می اوردی پیش خودمون . بهتر از عربها هستیم ( تبعیض نژادی ؟؟؟ )
...................
اها من نمی فهمم این یانگ عروسیش تموم نشد ؟ از دیگئا هم خبری نیست . معلوم نیست باشگاه داره چیکار می کنه خوب اگه قرداد بستین بیاین اعلام کنید دیگه.:دی
خبر های تکمیلی در پست های اینده :دی
راستی گفتم پسر اندی کول , یه یادی هم از کی بکنیم :دی
مثل که رونی خیلی تاکید داره این بشر فوتبالیست بشه واسه همین بردتش اکادمی بچه های 15 ماهه!!! اخه بچه 15 ماهه چی یاد می گیره :دی
اها از از وین و کالین و کی که بگذریم می رسیم به بکس :دی دیوید هم اونور دنیا داره با بچهاش حالی می کنه :دی
(عکسش رو پیدا کنم می ذارم :دی )
اها در یابید چیچا رو که همینطوری فرت فرت داره گل می زنه . نمی دونم چه جامیه اما داره می ترکونه :دی انشا... کوپا امریکا هم اقای بشه.مکزیک هم بشه.این گل اخرش که باعث شد مکزیک بیاد نیمه نهایی.
shutdown
20-06-2011, 23:13
سایت باشگاه اعلام کرده معرفی دخه ا 1 جولای هست و الان امروز 21 جوئن...یعنی 9یا 10 روز دیگه معرفی میشه
Elendil1
20-06-2011, 23:22
اها یه چیز دیگه اندی کول هم رفته اسم بچه اش رو نوشته تو اکادمی باشگاه منچستر سیتی ! چرا ؟ معلوم نیست :دی بابا می اوردی پیش خودمون . بهتر از عربها هستیم ( تبعیض نژادی ؟؟؟ )
اندی کول هر کاری کرد نتونست کاری کنه که پسرش یه یونایتد بیاد و پسرش سیتی رو انتخاب کرده بود ...
QUOTE=shutdown;6195704]بعد از مدت ها چند خبر از یونایتد
یه خبر از اسنایدر که زیاد خبر قوی نسیت اما نوشته امکان اومدن اسنایدر به یونایتد بیشتر شده که من حدس میزنم این مقاله پس لرزه خبرای گذشته از رفتن مودریچ به چلسی و تمدید نصری هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اما مثل اینکه اشلی یانگ هم با 17میلیون همین روزا اومدنی هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرافائل وارانه هم یه مدافع وسط جوون هست که گفته میشه تا 48ساغت دیگه خبر اومدنش قطعی میشه اما من این خبر رو قبول ندارم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]
اشنایدر فوق العادست ، واقعآ عالیه ، حتی تصور اومدنش به یونایتد هم حال میده :دی
اشلی یانگ هم میتونه خوب کمک کنه ، اما شاید آنتونیو والنسیا بره ، و یا اینکه ازش در هافبک راست استفاده بشه. اما نانی قطعآ موندنیه ...
flatrish
21-06-2011, 00:51
من که از اومدن یانگ اصلا هیجان زده نمیشم هیچ، ناراحت هم میشم. نه واسه اینکه بازیکن بدی باشه ولی واقعا چیزی به کیفیت فعلی یونایتد اضافه میکنه؟
سانچز هم هنوز نرفته البته خیلی امیدی هم نیست ما بگیریمش! ولی اشنایدر، واقعا دوست دارم بیاد. یکی دو کلاس خط هافبک تیمو بالا میبره.
Elendil1
21-06-2011, 10:11
من که از اومدن یانگ اصلا هیجان زده نمیشم هیچ، ناراحت هم میشم. نه واسه اینکه بازیکن بدی باشه ولی واقعا چیزی به کیفیت فعلی یونایتد اضافه میکنه؟
سانچز هم هنوز نرفته البته خیلی امیدی هم نیست ما بگیریمش! ولی اشنایدر، واقعا دوست دارم بیاد. یکی دو کلاس خط هافبک تیمو بالا میبره.
اشلی یانگ قطعآ میتونه کمک کنه ، فرگی بی دلیل دنبال بازیکن معروف نمیره.
سانچز 90 درصد به بارسا میره ...
shutdown
21-06-2011, 10:54
خبری که امروز تو اسکای اسپورت دیدم زیاد دور از انتظار نبود.....
ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر گفته مایکون اتوئو و وسلی اسنایدر این تابستون هیچ جا نمیرند
موراتی گفته من با هر 3تا صحبت کردم و همشون میخوان با باشگاه بمونن و من هم دلیلی برای فروششون نمیبینم...
shutdown
21-06-2011, 12:32
مثل اینکه رونی بعد از اون برگردونی که به جو هارت زده حالا سواری هم ازش میگیره:دی
Elendil1
21-06-2011, 13:55
خبری که امروز تو اسکای اسپورت دیدم زیاد دور از انتظار نبود.....
ماسیمو موراتی رئیس باشگاه اینتر گفته مایکون اتوئو و وسلی اسنایدر این تابستون هیچ جا نمیرند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموراتی گفته من با هر 3تا صحبت کردم و همشون میخوان با باشگاه بمونن و من هم دلیلی برای فروششون نمیبینم...
همیشه اومدن اشنایدر به منچستر برام مثه یه رویا بوده و مثله اینکه مثله یه رویا باقی خواهد ماند !!! :دی
فیل جونر هم که با TeamTalk مصاحبه کرده بود ، گفته که خیلی زود تر دوست داره کارش رو با منچستر شروع کنه و خیلی هیجان زده هست ...
مثل اینکه رونی بعد از اون برگردونی که به جو هارت زده حالا سواری هم ازش میگیره:دی
اها این عکس و که گذاشتی دلم نیومد چندتا عکس توپ از زونی و کالین لب ساحل نذارم.کلا الان 24 ساعته لب ساحل دارن حال می کنن :8:
چه حالی می کنن.دمه رونی هم گرم . به این میگن یه مرد خانواده :31: تابستون سال پیش افتضاح بود . خدا رو شکر امسال همه وقتش رو گذاشته واسه کی . دمش گرم.:8::40:
..........................
اها راستی شما فردی به نام رائل موریسون می شناسید . خوب اگه نمیشناسید حالا دیگه بشناسید :18: این پسر 18 ساله بهترین استعداد انگلیس انتخاب شده . تو تیم اکادمی خودمون هست . فقط تنها مشکلی که داره مسائل انظباطیشه . هی می افته زندان و بازداشتگاه:41: اما رئیس تصمیم گرفته موریسون هم با خودشون به امریکا ببرن.:8:
فقط این صجنه رو نگاه کنید که چه می کنه...
دوستان بزرگوار لطف کنید اگر عکس ارسال میکنید ( به خصوص وقتی بیشتر از یک عکس رو ارسال میکنید) حتما و حتما و حتما از اسپویلر (محتوای مخفی) استفاده کنید تا دوستانی که از اینترنت کم سرعت استفاده میکنند مشکلی در لود شدن پیج نداشته باشند .
ممنون از توجه و همکاری و همراهی شما /
دوستان بزرگوار لطف کنید اگر عکس ارسال میکنید ( به خصوص وقتی بیشتر از یک عکس رو ارسال میکنید) حتما و حتما و حتما از اسپویلر (محتوای مخفی) استفاده کنید تا دوستانی که از اینترنت کم سرعت استفاده میکنند مشکلی در لود شدن پیج نداشته باشند .
من چندفعه بهشون تذکر دادم گوش نکردن :31: از من یاد بگیرید . حتی یه بار هم عکس بزرگ نذاشتم.:27::18:
حالا بگذریم.
مثل اینکه یانگ دیگه صددرصد شده . مک لیش هم تایید کرده که او رفته یونایتد ( از یک ماه پیش هیچ پیشرفتی نکردیم.:13: )
راستی اون راول موریسون که گفتم . پستش هافبک بازیساز. می دونم شما هم به همونی فکر می کنید که من فکر می کنم ؟:41: رئیس می خواد بذارتش تو ترکیب ثابت جایه اسکولز ؟ من همیشه استقبال کردم از بازی دادن به جوانها ولی اخه ؟
من که دیگه واقعا امیدم رو نسبت به خرید از دست دادم . یعنی دیگه کسی نمونده . پاستوره که قیمتش حدود 45 میلیونه.همسیک هم که ... خیلی خیلی هنر کنیم می ریم رادول و فلاینی یا شایدم ادام رو بخریم . یعنی سال دیگه ...
بهتره بگیم اسکولز واسه گیبسون و اندرسون و فله و کریک چندتا کلاس خصوصی بذاره.:18:
البته با توجه به شناختی از باشگاه دارم اگه واقعا یه کسی رو بخواد می تونه بخرتش . معمولا هم زیر 23 سال و خبرش رو هم هیچکس نمی دونه :20: حداقل قبل از تور باید همه خریدهامون رو انجام بدیم.نمی خوام داستان به به تکرار بشه.:26:
Big-Boss
21-06-2011, 18:54
محتوی درون اسپویلر هم لود میشه.
بهترنی راه قرار دادن عکس ها بصورت بندانگشتی و گذاشتن لینک سایز اصلی اون هست.
تا جایی که من اطلاع دارم و تست کردم تا اسپویلر باز نشه محتوای دورنش لود نمیشه
اون کاری هم که گفتید زمان بر هست برای کاربران چون امکان ضمیمه ی فایل برای مدیران انجمن امکانپذیر هست / به هرحال امتحان اسپویلر ضرری نداره .
عذر خواهی میکنم از دوستان که تاپیک منحرف شد از موضوع اصلیش
نه دوست عزیز لود میشه. :46:
پ.ن:
ممکن هست بستگی به مرورگر هم داشته باشه.
محتوی درون اسپویلر هم لود میشه.تا جایی که من اطلاع دارم و تست کردم تا اسپویلر باز نشه محتوای دورنش لود نمیشه :20:
اون کاری هم که گفتید زمان بر هست برای کاربران چون امکان ضمیمه ی فایل برای مدیران انجمن امکانپذیر هست / به هرحال امتحان اسپویلر ضرری نداره .
عذر خواهی میکنم از دوستان که تاپیک منحرف شد از موضوع اصلیش :11:
shutdown
21-06-2011, 19:27
فصل قبل همه بازی ها اسکولز نبود....تیم به کارش ادامه میداد...اما بحث ما بازی هاس مهم هست...با تیم های مهم....به نظر من هم دیگه تموم شده....تیم با یه بازی ساز جوون فصل رو شروع میکنه....دیگه همه چی تموم شدس برای خرید بازی ساز....یکی مثل رئال اوزیل الونسو خدیرا شاهین دیارا کاکا که البته پست تخصصی هافبک دفاعی و وینگر هم توشون هست اما بارها به عنوان بازی ساز فوق العاده عمل کردند...یکی مثل ما حتی یکی هم نداریم
shutdown
21-06-2011, 19:45
گفتم بازی ساز جوون...پر بیراه نگفتم
باشگاه به روی هافبک حجومی و بازی ساز تیم اژاکس زوم کرده....این بازیکن که ملیت دانمارکی داره و 19 سالش هست ممکن فصل بعد بازی ساز منچستر یونایتد باشه
اسمش کریستین اریکسن هست....نوشته دارای تکنیک خارق العاده هست و خیلی سریع و همچنین با هر 2پاش میتونه به توپ ضربه بزنه...همچنین فدرت پاسوری بسیار بالا و از راه دور هم خوب شوت میزنه....
در مورد نقص هاش نوشته بدن ضعیفی داره و برای بازی تو انگلیس مناسب نیست اما میشه روش کار کرد...قدرت سر زنی و تکل زیاد خوبی نداره که میشه با تمرین پیشرفت کرد....
همچنین نوشته فقط کافیه چند لحظه به این بازیکن فرصت بدید اون موقع هست که معجزه میکنه....
این حرف ها رو سایت باشگاه در موردش زده اما من فکر نمیکنم با این اب و تابی که این ها تعریف میکنن بازی کنه...به هر حال...میشه بهش اعتماد کرد
vahid_civil
21-06-2011, 22:44
منچستر هیچ کاری واسه نقل و انتقالات نکرده واقعاً ؟
پس این پولا رو میخان چیکار کنن ؟
K.N.I.G.H.T
21-06-2011, 23:48
چرا خرید کردن واسه منچستر اینقدر سخته !!!
ای بابا بین این همه گزینه یکی رو بخرین دیگه
اگه دروسی هم بخریم بد نیست هم تو بازیسازی خوبه هم تو کارهای دفاعی و با توجه به اینکه قراردادش یکسال بیشتر نمونده خیلی هم نمیتونه گرون باشه
shutdown
22-06-2011, 10:01
دوستان ما هم نمیدونیم رئیس داره چیکار میکنه!
فقط میدونم با این وضعیت نمیشه بازیکن خرید...باید پول خرج بشه...مثلا فیل جونز یا یه قیمت بالا که باشگاهش نتونست رد کنه پیشنهاد رو...همینطور اشلی یانگ....یا دخه ا....مثلا برا همین اسنایدر میگفتیم 50میلیون پوند موراتی میتونست رد کنه؟!
یا قراردادش رو بندیش میکردند...مثلا 30تا اول پرداخت شه در صورت اومدن تیم به فینال یا قهرمانی تو لیگ 10تا در صورت زدن یا دادن پاس گل به ترتیب 10 یا 15 گل و پاس گل 10تا دیگه اضافه بشه...انقدر از این بندها میشه اضافه کرد که تیم ضرر نکنه....بازم باید شاهد پاس گل های کریک به تیم حریف باشیم
اقا یه خبر خوش دارم.نمی دونم شایدم بد :دی
سانچز با بارسا به توافق نرسید . یعنی یدفعه زدن زیرش :دی بارسا می خواسته زرنگی کنه 25 میلیون بده بقیه اش رو جفرن رو بده , که جفرن هم گفته من اودینزه نمی رم و این حرفها .
گرچه به ما که ربطی نداره .چون سیتی پریده وسط و گفته 40 میلیون :دی
به نظرم مثل همیشه باید به سرالکس اعتماد کنیم و منتظر بمونیم ، "یه پیرمرد همیشه حقه هایی در آستین داره" :46:
shutdown
22-06-2011, 19:57
اشلی یانگ امروز تو تست پزشکی باشگاه شرکت کرده
shutdown
22-06-2011, 22:47
به نظرم مثل همیشه باید به سرالکس اعتماد کنیم و منتظر بمونیم ، "یه پیرمرد همیشه حقه هایی در آستین داره" :46:
یه پوکر باز همیشه از هوش استفاده نمیکنه...باید به دست بازیش هم نگاه کنه...همیشه یه فول هاوس نمیتونه از وان پیر و فول کارت ببره...باید برگه درست دستت باشه...
به نظرم خرید برگه درست بر خلاف پوکر به پول احتیاج داره...باشگاه باید خرج بکنه...همین...وگرنه باز هم میرسیم به فینال و بارسلونایی اونجا هست....
به نظرم توانایی بردن تیم های دیگه رو به راحتی داریم...اما باید از بارسا انتقام بگیریم
من عاشق فرگوسنم بهش هم اعتماد کامل دارم اما بت سازی ممنوع :8: فرگوسن همه مثل همه ما اشتباهاتی داشته اما اینقدر موفقیت هاش زیاد بود که ناخداگاه فراموشمون می شه.:40::40::40::40::40:
راستی چناب یانگ.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4162572n.jpg
بهیرهن یانگ دقت کنید . عکس محمد علی کلی .:26:
بله اینم جناب یانگ که با تست پزشکیشون رو هم دادن , دارن برمیگردن منزل :دی
من واقعا نفهمیدم . چطوریه که جونز 16 میلیون , یانگ 15 ؟ گیج شدیم ما :دی
در هر صورت تبریک میگم.:26:
K.N.I.G.H.T
23-06-2011, 01:05
امیدوارم خرید یانگ باعث خروج نانی نشه
churchil
23-06-2011, 07:28
بله اینم جناب یانگ که با تست پزشکیشون رو هم دادن , دارن برمیگردن منزل :دی
من واقعا نفهمیدم . چطوریه که جونز 16 میلیون , یانگ 15 ؟ گیج شدیم ما :دی
در هر صورت تبریک میگم.:26:
حالا بده یکیو با قیمت واقعی گرفتیم . فکر میکنم دلیلش این بود که یانگ فکر کنم سال اخر قراردادش بود.
به هر حال
منفکر نمیکنم مشکل ما اینه که پول کافی خرج نمیکنیم .فرگی از مربیایی هستش که اگه یه بازیکن رو واقعا نیاز داشته باشیم با هر قیمتی میاره مثل فردیناند اون زمان حاضر شد برای یه دفاع 23 ساله 30 میلیون پوند بده یا رونی و بربا . ولی فکر میکنم اشنایدر برای اوردنش کلا هم شک داره . چون بازیکنیه بدون قابلیتهای دفاعی و همه میدونیم تو این سالهی فرگی سعی کرده در خط هافبک از بازیکنایی با قابلیت هجومی و دفاعی با هم استفاده کنه نه اینکه در هردو خوب باشن ولی بتونن اگه یه هافبک دفاعین 60 درصد اون هم در حمله باشن. کین-اسکولز-فلچر-اندرسون-کریک-ورون-بات-حتی همین گیبسون به طور کلی فکر میکنم از کسی مثل ده روسی یا مودریچ بیشتر خوشش بیاد
shutdown
23-06-2011, 09:43
چه بهش میاد:دی
بعد از اینکه سانچز پیشنهاد منچستر سیتی رو رد کرد و همینطور انتقالش به بارسا تو ابهام قرار داده الان وقتش رسیده یه پیشنهاد بالا بدیم و این بازیکن رو بگیریم
H A M A S
23-06-2011, 10:05
شياطين سرخ به کشيش افتخاري خود متوسل شدند؛ درس اخلاق به بازيکنان يونايتد
دانيال صدقي:باتوجه به رفتارهاي مشاهده شده از سوي بازيکنان منچستريونايتد و رسوايي هاي اخلاقي مکرر برخي از ستاره هاي اين تيم ازجمله وين روين و رايان گيگز، باشگاه منچستري از جان بويرز کشيش مذهبي خواسته تا ارزش هاي ازدست رفته نزد بازيکنان يونايتد در جريان درس هاي اخلاقي براي بازيکنان اين تيم را براي آنها زنده کند.
نشريه ديلي استارضمن اعلام اين خبر نوشته که جان بويرز بايد در مورد رفتارهاي بازيکنان اين تيم درس هاي تازه اي به آنها آموزش دهد تا از بروز رسوايي هاي اخلاقي جنسي نظير آنچه درمورد چهره هاي شناخته شده اين تيم رخ داده، جلوگيري به عمل آيد.
درهفته هايي که رايان گيگز در طوفان رسانه اي مربوط به افشاي رسوايي اخلاقي وي وخيانت به همسرش و داشتن رابطه نامشروع با همسر برادر خود به دام افتاده، حتي اين خبر شايع شده بود که معشوقه او با دوايت يورک، فيل باردزلي و دني سيمپسون که همگي زماني زير نظر سرالکس فرگوسن فوتبال بازي کرده اند هم رابطه نامشروع داشته است.
سال گذشته نوبت روني بود که بابت افشاي رابطه پنهاني اش با جني تامپسون که هفته گذشته قصدخودکشي داشته و هلن وود در زمان بارداري همسرش کالين، براي يونايتد آبروريزي به بار بياورد.اين رفتارهاي ستاره هاي منچستري سبب شد تا از اين کشيش براي برپايي کلاس هاي اخلاقي وآموزش آن به جوانان آکادمي فوتبال يونايتد، استفاده شود.
بويرز که سال 1992 از واتفورد به يونايتد آمده، درمورد مأموريت خود گفته که وظيفه اصلي او آماده کردن بازيکنان جوان يونايتد براي رويارويي با زندگي در دوران بزرگسالي است و بايد به آنها درمورد دوستي، رابطه جنسي، نژادپرستي و عزاداري آموزش هايي دهد. «من طي سال هاي اخير حمايت هاي روحي زيادي از اعضاي داخل باشگاه و مردمي کرده ام که با شناخت نسبت به من اعتماد پيدا کرده اند و درمورد همه چيز با من حرف زده اند.» مسلماً جان بويرز در جريان درسهاي اخلاقي خود درمورد حوادث رخ داده اخير که در روزنامه هاي انگليسي درمورد آنها صحبت شده، حرف نخواهد زد.
يک منبع ناشناس به ديلي استارگفته که احتمالا دراين باشگاه براي اظهارات بويرز که يکي از اعضاي مهم اين تيم به شمار مي رود و تمام تلاش خود را براي کمک کردن به بازيکنان و نگه داشتن آنها در مسيردرست به کار مي گيرد، ارزش زيادي قائل خواهند بود.
جان بويرز در طول 21 سال حضور افتخاري اش درباشگاه منچستريونايتد، چندين بار با گيگز صحبت داشته و او را راهنمايي کرده است. اما نشريات انگليسي به طعنه درمورد رسوايي اخلاقي بازيکن ولزي يونايتد نوشته اند که ظاهرا گيگز دربرخي از جلسات درس بويرز به خصوص در جلساتي که درمورد وفاداري به همسر و مفاهيم مشابه صحبت مي شده، غيبت داشته است.
shutdown
23-06-2011, 10:41
و اما سایت میرور فوتبال به مقاله نوشته در مورد اینکه چرا با وجود اینکه منچستر نانی و والنسیا رو داره یانگ رو خریده که با کلیپ هایی از بازی های یانگ توضیح داده....
بله.
دیشب بازی مکزیک و هندوراس بود . طبق معمول دیگه :دی چیچا بازم گل زده و مکزیک رفت فینال :26:
دمه چیچا گرم .
shutdown
23-06-2011, 13:05
خبرش رو که صبح دیدم چشام 4تا شد!!!!
چقدر یه بازیکن میتونه گلزن باشه اخه!!!!
تو 4تا بازی 7یا 8 گل زده!!!!
shutdown
23-06-2011, 13:07
کاش هرناندز بتونه جیووانی دوس سانتوز رو به منچستر بیاره...واقعا مهاجم عالی هست
romantic
23-06-2011, 15:48
بله.
دیشب بازی مکزیک و هندوراس بود . طبق معمول دیگه :دی چیچا بازم گل زده و مکزیک رفت فینال :26:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددمه چیچا گرم .
با توجه به روند پیشرفت و گلزنی چیچا، اگر فصل بعد بخورید به رئال احتمالا مورینیو دو هافبک دفاعی و 4 مدافع رو برای مهارش (شما بخون زدن) در نظر میگیره
یانگ هم 100درد100 شد.:26:
با اینکه چیچا همینطوری داره همه تیمها رو می کنه تو قوطی اما من رو یجورایی داره نگران می کنه.
چیچا حتی یه روز هم استراحت نکرده.بعد این بازیها هم تور ما شروع می شه. وقتی همه دارن استراحت میکنن چیچا داره بازی می کنه.این خیلی فشار می اره.من بیشتر دوست داشتم با تیم تمرین کنه .
اگه اینطوری پیش بره من حدس می زنم مصدوم بشه.
راستی دقت کردیم چیچا چه قدرتی داره تو گل زدن موقعیت ها توی 6 قدم . از این به بعد باید بهش بگیم چیچا 6 قدم :دی البته بعد چیچا 30 ثانیه :26:
churchil
23-06-2011, 22:45
من فکر میکنم چیچا وسطای تور تابستونی اضافه بشه مثل رونی و دیگران بعد از جام جهانی
shutdown
24-06-2011, 10:41
و اما باشگاه منچستر تو یه حرکت طرفدار پسند:دی جام قهرمانی رو میخواد تو یک تور 12 روزه به کشورهای چین اندونزی تایلند مالزی سنگاپور ببره تا به نوعی از طرفدارهای یونایتد قدر دانی کنه...تخمین میزنند که تو این منطقه منچستر حدود 333میلیون طرفدار داشته باشه و ریچارد ارنولد مدیر تجاری باشگاه اعلام کرده که ما با برخی از شریک های تجاری و تعدادی از بازیکنا که تعطیلات تابستانی خودشون رو رها کردند و به این سفر میاند میخوایم به طرفدار ها ثابت کنیم که اونها هم بخشی از تاریخچه باشگاه هستند....از شریک های تجاری یونایتد شرکت نایک و ائودی و ترکیش ایرلاین منچستر رو همراهی میکنند....
اما من یه چیزی بگم....شاید واسه بعضی ها سوال بشه شرکت ائودی چرا اسپانسر یونایتد هست....شرکت سازنده خودرو ائودی سازنده یکی از بهترین و راحت ترین صندلی های اتومبیل دنیاست...و تو راحتی تو دنیا شهره هست...اگه دقت کرده باشید روی صندلی نیمکت الترافورد ارم شرکت ائودی نوشته....
و اما باشگاه منچستر تو یه حرکت طرفدار پسند:دی جام قهرمانی رو میخواد تو یک تور 12 روزه به کشورهای چین اندونزی تایلند مالزی سنگاپور ببره تا به نوعی از طرفدارهای یونایتد قدر دانی کنه...تخمین میزنند که تو این منطقه منچستر حدود 333میلیون طرفدار داشته باشه و ریچارد ارنولد مدیر تجاری باشگاه اعلام کرده که ما با برخی از شریک های تجاری و تعدادی از بازیکنا که تعطیلات تابستانی خودشون رو رها کردند و به این سفر میاند میخوایم به طرفدار ها ثابت کنیم که اونها هم بخشی از تاریخچه باشگاه هستند....از شریک های تجاری یونایتد شرکت نایک و ائودی و ترکیش ایرلاین منچستر رو همراهی میکنند....
اما من یه چیزی بگم....شاید واسه بعضی ها سوال بشه شرکت ائودی چرا اسپانسر یونایتد هست....شرکت سازنده خودرو ائودی سازنده یکی از بهترین و راحت ترین صندلی های اتومبیل دنیاست...و تو راحتی تو دنیا شهره هست...اگه دقت کرده باشید روی صندلی نیمکت الترافورد ارم شرکت ائودی نوشته....
برنامه تور
Hong Kong – 23 June
China – 27/28 June
Indonesia – 29/30 June
Thailand – 1 July
Malaysia – 4/5 July
Singapore – 6/7 July
:26:
برنامه تور
Hong Kong – 23 June
China – 27/28 June
Indonesia – 29/30 June
Thailand – 1 July
Malaysia – 4/5 July
Singapore – 6/7 July
:26:
ایران نمیاد!!!!!؟؟؟؟
بچه دستتون درد نکنه خبر های خیلی خوبی گذاشتین.از نصری چه خبر؟؟؟همینطور اشنایدر؟
راستی ساعت و تاریخ دقیق بازی های دوستانه و خداحافظی را اگر کسی داشت بزاره.
ایران نمیاد!!!!!؟؟؟؟
بچه دستتون درد نکنه خبر های خیلی خوبی گذاشتین.از نصری چه خبر؟؟؟همینطور اشنایدر؟
راستی ساعت و تاریخ دقیق بازی های دوستانه و خداحافظی را اگر کسی داشت بزاره.
وا... خودشون هم نمی دونن دارن چیکار می کنن . من که هر رو امیدم کمتر می شه.:41:
راستی بچها یانگ رو دریابید.
فقط همین یه عکس رو میذارم.بفپقیه اش رو لینک میدم.بهتره.:8:
راستی بچها اواتار و امضای جدیدم چطوره ؟ :11:
اقا the times اعلام کرده که مسئولای منچستر گفتن هزینه نقل و انتقالات امسال از 50 میلیون هم بیشتره می شه .:26: :26:
با این حساب می تونیم روی یه بازیکن دیگه غیر از دی گئا حساب باز کنیم.امیدوارم اون فرد یه هافبک تهاجمی خوب باشه .
البته با توجه به اینکه طرف حسابمون گلیزرها هستن نباید به اشنایدر و مودریچ دل بست . می شه رو رادول یا ادام حساب کرد در هر صورت امدن ادام یکم اون تحرک لازم رو میده اما نه انتظار ما رو براورده نمی کنه :دی
shutdown
24-06-2011, 20:04
بیشتر از 50 میلیون؟!!!
بزار حساب کنیم....16تا برای یانگ+19تا برای دخه ا و 16تا هم برای فیل جونز....الان این خرید هایی که انجام دادیم شد 51 میلیون پوند!
به نظرت حرف شاخی زدن مسئولای باشگاه و گلیزرها؟!!
همین الان هیچ خرجی نکردیم شده 51 میلیون پوند...به نظرت کدوم بازیکن رو میخرن؟
من که میگم با یه جوون 8/9 میلیون پوندی سرو تهش رو هم میارن....
بیشتر از 50 میلیون؟!!!
بزار حساب کنیم....16تا برای یانگ+19تا برای دخه ا و 16تا هم برای فیل جونز....الان این خرید هایی که انجام دادیم شد 51 میلیون پوند!
به نظرت حرف شاخی زدن مسئولای باشگاه و گلیزرها؟!!
همین الان هیچ خرجی نکردیم شده 51 میلیون پوند...به نظرت کدوم بازیکن رو میخرن؟
من که میگم با یه جوون 8/9 میلیون پوندی سرو تهش رو هم میارن....
اره اگه طرف حسابمون قطری ها یا ابراموویچ بودن , من این پول واسم , مثل پول خرد بود . ولی ما با گلیزرها طرفیم.:18:
من خودم باورم نمی شد که 50 میلیون خرج کنیم. ما تو 20 سال اخیر فقط 150 تا خرج کردیم.:20:
منم گفتم که فکر نمی کنم بازیکن چهارم اشنایدر یا مودریچ یا یه بازیکن سرشناس باشه.تهش یکی مثل ادام یا اگه خیلی باشه , رادول.اما خوب , خوبیش اینکه یه نفر هست .
انسان به امید زندست.:19:
pcforlife
24-06-2011, 23:34
یا قحط الرجال شده یا قحط المانی (al money)!!:31:
یعنی ما نمیتونیم یه هافبکی تو سبک بازی فلچ تو همین فوتبال باشگاهی انگلیس پیدا کنیم...؟
80 میلیون پوند رونالدو و پول قهرمانی ها و نائب قهرمانی هامون هنوز تو جیب گلیزر هاست...:2:
یا قحط الرجال شده یا قحط المانی (al money)!!:31:
یعنی ما نمیتونیم یه هافبکی تو سبک بازی فلچ تو همین فوتبال باشگاهی انگلیس پیدا کنیم...؟
80 میلیون پوند رونالدو و پول قهرمانی ها و نائب قهرمانی هامون هنوز تو جیب گلیزر هاست...:2:
سر الکس که می گه بازیکن میخوایم
گلیزر ها هم که مثلا می گن بودجه میدن
پس این David Gill بی عرضس حتما :13:
سر الکس که می گه بازیکن میخوایم
گلیزر ها هم که مثلا می گن بودجه میدن
پس این David Gill بی عرضس حتما :13:
ببین 3 تا حالا بیشتر نداره.
1_فرگوسن بازیکن رو نمی خواد.
2_گلیزرها پول ندارن .
3_ دیوید گیل بی عرضست :5:
باید نظر سنجی بذاریم.:27:
churchil
25-06-2011, 15:20
ببین 3 تا حالا بیشتر نداره.
1_فرگوسن بازیکن رو نمی خواد.
2_گلیزرها پول ندارن .
3_ دیوید گیل بی عرضست :5:
باید نظر سنجی بذاریم.:27:
گزینه چهارم هم هرسه
در کل من فکر میکنم فرگی برای اینکه بتونه 2تا به خط هافبک اضافه کنه لاسو ادام رو میخره که روهم قیمتشون به اندازه اشنایدر شاید نشه تازه من فکر میکنم جواب بهتری هم بده چون اشنایدر فقط یه دردمون رو دوا میکنه ولی این دو تا دوتارو خصوصا لاس که این کریکو یا به خودش میاره یا بیرون میکنه دیگه
پس بودجه ي 100 ميليون پوندي رو كشيدن بالا
كي اين بدهي گليزرها تموم ميشه
Izaguirre مدافع چپ تیم سلتیک گفته که یونایتد من رو می خواهد و مثل اینکه قرار ماه دیگه سر انتقال این بازیکن بحث بشه بین سلتیک و منچستر.
"I have to confirm it's 100% true that Manchester United were following me and were interested in me in January."
Emilio Izaguirre
ترجیح میدم سال دیگه بریم سراغ بینز . این فصل بهترین دفاع چپ لیگ برتر بود بدون شک.
shutdown
25-06-2011, 20:54
حالا چه اسراری هست به مدافع؟!
هر خبری میبینیم از جذب یک مدافع هست!
خب دیشب هم اسپانیا قهرمان شد هم مکزیک . چیچا با 7 گل آقای گل Gold Cup شد و De Gea هم یه مدال طلا به افتخاراتش اضافه کرد .
امیدوارم De Gea هر چه سریعتر به یونایتد ترنسفر شه تا خیالمون راحت شه
+
+
اینم گل چهارم مکزیک که دوس سانتوس زده . خیلی قشنگ ــه دان کنید .
بقیه عکس ها در این جا::40::40:
ديدار خيريه شاگردان فرگوسن در موناكو
تيم فوتبال منچستريونايتد در ديداري به سود کودکان سرطاني در موناکو فرانسه به ميدان خواهد رفت.
قهرمان فصل گذشته رقابتهاي ليگ برتر انگليس موافقت خود را براي حضور در مصاف با موناکو در ديدار خيريهاي که 2 اوت (سه شنبه 11 مرداد ) برگزار خواهد شد، اعلام کرد.
براين اساس سرآلکس فرگوسن در اين تاريخ و در ورزشگاه موناکو بازيکنانش را به مصاف تيمي از ستارگان سابق جهان همچون فابين بارتز و پاسکال اوملتا به ميدان خواهد فرستاد.
باشگاه المپيک مارسي نيز با در اختيار گذاشتن چند تن از نفراتش در اين بازي عامالمنفعه مشارکت خواهد کرد.
قرار است عوايد اين بازي در اختيار کودکان سرطاني و خانوادههايشان قرار گيرد.
نانی به یانگ خوش امد گفت :26::26: و البته تاکید که نمی خواد از منچستر بره:
Premier League - Nani welcomes Young, will not quit[/CENTER]
.........................
پشنهاد 15 میلیونی منچستر برای تیاگو:
babelirani
27-06-2011, 16:13
ناني: نگران نيستم اشلي يانگ جايم را بگيرد
يونايتدها هفته گذشته اشلي يانگ را با انتقالي 20 ميليون يورويي به خدمت گرفتند و اين هافبک- مهاجم ملي پوش به دنبال راه يافتن به ترکيب اصلي اين تيم است.
سايت گل- ناني، هافبک پرتغالي منچستريونايتد، مطمئن است علي رغم حضور اشلي يانگ در الدترافورد، جايگاهش در ترکيب اصلي شياطين سرخ را از دست نخواهد داد.
يونايتدها هفته گذشته اشلي يانگ را با انتقالي 20 ميليون يورويي به خدمت گرفتند و اين هافبک- مهاجم ملي پوش به دنبال راه يافتن به ترکيب اصلي اين تيم است.
اما ناني که علي رغم بازي هاي خوبش در رقابت هاي فصل گذشته، در فينال چميپونزليگ در ترکيب اصلي يونايتدها قرار نگرفت، اعلام کرد که به اشلي يانگ به عنوان يک تهديد نگاه نمي کند و معتقد است که اين ستاره سابق استون ويلا مي تواند به باشگاه در به دست آوردن جام هاي بيشتر کمک کند.
ناني در گفتگو با خبرنگاران گفت:" البته من از هر بازيکن جديدي که به باشگاه بيايد، استقبال مي کنم. فکر مي کنم منچستريونايتد باشگاه فوق العاده اي است. وقتي بازيکنان جديد به باشگاه مي آيند، حتما مديران باشگاه تشخيص داده اند که او براي باشگاه مناسب است و اين خريد مي تواند به باشگاه کمک کند. ما براي بردن جام هاي جديد به بازيکنان بيشتري نياز داريم.
من اينجا بودم وقتي باشگاه کريس رونالدو را داشت. کريس يکي از بهترين بازيکن هاي دنيا بود. من نگران اين نيستم که يانگ جاي من را بگيرد."
babelirani
27-06-2011, 16:15
جی سونگ پارک می خواهم در منچستریونایتد بمانم
با خرید اشلی یانگ و همچنین بازیکن جوانی مانند تام کلورلی، جایگاه پارک در ترکیب اصلی شیاطین سرخ به خطر افتاده
سایت گل- جی سونگ پارک، ستاره کره ای منچستریونایتد اعلام کرد قصد دارد در این باشگاه بماند و شایعه پیوستنش به یوونتوس را رد کرد.
با خرید اشلی یانگ و همچنین بازیکن جوانی مانند تام کلورلی، جایگاه پارک در ترکیب اصلی شیاطین سرخ به خطر افتاده اما او تاکید کرد که قصد ندارد الدترافورد را ترک کند.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" بازی کردن برای منچستریونایتد برای من یک افتخار است. می خواهم در منچستریونایتد هم بمانم. به عنوان یک بازیکن آسیایی، بازی کردن برای بزرگترین باشگاه دنیا یک افتخار است. می خواهم بیستمین قهرمانی را نیز با منچستریونایتد جشن بگیرم."
دی گئا در حال دادن تست پزشکی.......:26:
تبریک میگم دوستان:دی
De Gea مشغول تست پزشکی یونایتد :
+
یادم رفت تبریک بگم
تبریک :40:
ولی بازم بقول معروف تا با پیراهن یونایتد تو دروازه ندیدینش باور نکنید :دی
shutdown
28-06-2011, 19:03
اینم خبر موثق . منچستر یونایتد به دنبال تیاگو
آخرین اخبار :
-به نظر میرسه پیوستن سمیر نصری به منچستر یونایتد داره هر روز جدی تر میشه و شاید تا هفتهٔ آینده سمیر نصری رو در منچستر یونایتد ببینیم
-گفت میشه منچستر یونایتد ۴۵ میلیون پوند برای به خدمت گرفتن سمیر نصری و ادیسون کوانی در نظر گرفته است
-منچستر یونایتد مبلغ ۱۵ میلیون پوند برای تیاگو هافبک جوان تیم جوانان اسپانیا و تیم بارسلونا کنار گذشته است
-منچستر یونایتد سخت به دنبال جذب خوان ماتا گوش چپ تکنیکی والنسیا اسپانیا است
داوید دخیا با مبلغ ۱۷.۸ میلیون پوند تو همین هفته راهی منچستر یونایتد میشود
داوید دخیا امروز برای تست پزشکی وارد انگلستان شد و تا چند روز آینده قرداد رسمی خود را با باشگاه به ثبت میرساند . طرفداران منچستر یونایتد به دوید دخیا لقب
(Van Der Gea) دادن .
مبلغ قرارداد دخیا با منچستر یونایتد ۱۸.۳ میلیون پوند است
دخیا ۲۰ ساله متولد ۷ نوامبر ۱۹۹۰ در شهر مادرید است ۱۹۳ سانتی متر بلندی قامت اوست و ۷۶ کیلو گرم وزن دارد او این فصل ۳۸ بازی برای اتلتیکو مادرید به میدان رفته که ۱۵۴ بار دروازه را نجات داده و در ۱۱ بازی دروازه تیمش را بسته نگاه داشته است .
اینهم خرید جدیدمون دوید بکهام نسخه ۲ . اشلی یانگ
این خبر رو تا چند روز آینده بیشتر خواهید شنید . تاتنهام با پیشنهاد ۳۵ میلیون پوندی منچستر یونایتد برای جذب لوکا مدریچ موافقت کرده و احتمالا مدریچ هم تا چند روز آینده به یونایتد میاد
چیچا در پیج رسمیش :
I feel like I've been inManchesterUnitedfor ten years
kasra_khan2003
28-06-2011, 22:30
میشه بگین منچستر تا الان کیا رو خریده؟ ممنون.
pcforlife
28-06-2011, 22:40
میشه بگین منچستر تا الان کیا رو خریده؟ ممنون.
کسرا جان... از اینجا میتونی نقل و انتقالات قطعی این فصل یونایتد رو دنبال کنی:20::
shutdown
29-06-2011, 06:16
اقا کسری من یه بار میگم که یه مروری هم شده باشه....
منچستر تا الان فیل جونز مدافع 19ساله بلکبرن رو با 16میلیون پوند گرفته که بهش میگن جان تری جدید....همچنین وینگر استون ویلا اشلی یانگ رو با 18میلیون پوند و داوید دخه ا دروازه بان 20ساله اتلتیکو مادرید....
همچنین این بازیکن ها هم تو لیست خرید هستند....
لوکا مودریچ....وسلی اسنایدر....سمیر نصری....تیاگو....الکسیس سانچز.....د روسی
Hamid Hamid
29-06-2011, 08:00
دی گئا در حال دادن تست پزشکی.......
دوستان اين پارچه هاي سفيد چيه دنبالش گرفتن؟! آدم ياد لباس عروس ميوفته : دي
+
De Gea يا هر كس ديگه اي كه باشه ... ما هيچ وقت 2 تا از بهرتين دوازبان هاي تاريخ فوتبال رو در باشگاهمون فراموش نمي كنيم.
پيتر اشمايكلي كه سال 99 باهاش ليگ قهرمانان رو برديم ... و ادوين فندرساري كه سال 2008 باهاش جام رو برديم و در سال هاي 2009 و 2011 باهاش نايب قهرمان اروپا شديم + جام هاي زيادي در ليگ برتر و ... كه با اين 2 گلر خوب بدست آورديم كه فكر ميكنم خيلي از افتخارات منچستر و سر الكس مربوط به دوران حضور اين 2 دروازبان هستش.
+
ديدن فوتبال براي كسايي كه اسطوره هاشون رفتن و كسايي ديگه اي به جاشون اومدن خيلي تلخ و سخت هستش ... سال ديگه تيم منچستر بدون فندر سار ...
واسه این که از دید مردم و رسانه ها دور باشه ولی مثل اینکه نشد .....
+
به شخصه خیلی دلم واسه اسکولزی و ادوین تنگ میشه :( . اسکلولزی که قرار ــه بیاد تو بخش فنی امیدوارم ادوین هم بیاد مربی دروازبان ها بشه هر چند خودش گفته میخواد یه 2.3 سالی بره استراحت
+
De Gea يا هر كس ديگه اي كه باشه ... ما هيچ وقت 2 تا از بهرتين دوازبان هاي تاريخ فوتبال رو در باشگاهمون فراموش نمي كنيم.
پيتر اشمايكلي كه سال 99 باهاش ليگ قهرمانان رو برديم ... و ادوين فندرساري كه سال 2008 باهاش جام رو برديم و در سال هاي 2009 و 2011 باهاش نايب قهرمان اروپا شديم + جام هاي زيادي در ليگ برتر و ... كه با اين 2 گلر خوب بدست آورديم كه فكر ميكنم خيلي از افتخارات منچستر و سر الكس مربوط به دوران حضور اين 2 دروازبان هستش.
+
ديدن فوتبال براي كسايي كه اسطوره هاشون رفتن و كسايي ديگه اي به جاشون اومدن خيلي تلخ و سخت هستش ... سال ديگه تيم منچستر بدون فندر سار ...
خیر سرشون امدن مخفی بازی در بیارن.اون پارچه ها رو گرفتن تا کسی نبینه که داره می ره توی بیمارستان . نمی دونن که رسانه های اینگلیسی از سازمان سیا , m6 هم قویترن :27:
واقعا راست گفتی . حالا ون در سار رو یه کاریش کنیم.غم اسکولز رو چیکار کنیم ؟ :41:
قرار داد De Gea امروز رسمی میشه !
hoomi_gta
29-06-2011, 12:19
این قضیه پرده انداختن برای اینکه قضیه دخیا مخفی بمونه خیلی خنده دار بود :دی . بابا قرن 21 پرنده پر بزنه همه دنیا میفهمن! :دی
من هم خریدن دخیا دروازبان آینده دار تیم و تبریک میگم. البته راه زیادی داره که به پای ادوین و پیتر برسه.
ما دروازبان آینده دار قبلا هم داشتیم مثل فاستر. ولی تجربه برای دروازبانی یک چیز دیگس!
shutdown
29-06-2011, 14:13
تو عکس هایی که تو سایت ها دیدم وقتی از ماشین پیاده شد جلوی در ماشین گرفتن این پارچه رو که معلوم نشه چه کسی پیاده میشه...تو همون زمانی که دخه ا داشت سریع وارد میشه عکاس زرنگ عکس رو انداخت:دی
نمیدونم چرا
hoomi_gta
29-06-2011, 15:22
به گزارش سایت رسمی ، دیوید دخیا دروازبان جوان و 21 ساله ی تیم اتلتیکو مادرید به یونایتد پیوست و قرارداد 5 ساله بست گفته میشه مبلغ این قرارداد 18 میلیون پوند است. دخیا در سال 2010 به همراه اتلتیکو مادرید لیگ اروپا و سوپر جام اروپا را فتح کرد و همچنین فصل پیش از 45 بازی 24 بازی دروازه خود را بسته نگه داشت که رکوردی عالی محسوب میشه.
باید ببینیم میتونه جای خالی ادوین و پر کنه یا نه
بله . امروز دی گئا قردادش رو امضا .تبریک میگم دوستان.تو چهره اش موفقیت رو می بینم.چقدر فرگوسن لباس باحالی پوشیده :دی دمش گرم.
به افتخار دیوید.
shutdown
29-06-2011, 16:46
قرارداد دخه ا رسمی شد...به قول خودمون van der gea :46:
البته شخصا دوس دارم دخه ا تا پایان دوران بازیش تو یونایتد بمونه...اما وقتی کاسیاس بازنشسته بشه....رئالی اونجا در کمین است:دی دروازه بان هم اسپانیایی...رئال هم پولدار...من از الان دارن اون روز رو میبینم:دی
shutdown
29-06-2011, 16:59
shutdown
29-06-2011, 17:01
با اتمام رقابت های کونکاکاف و قهرمانی مکزیک سرالکس استراحت سه هفته ی رو برای هرناندر در نظر گرفت ....
هرناندز که با زدن 20 گل برای یونایتدها در فصل گذشته امار خوبی را از خود به جا گذاشت پس از اتمام فصل و قهرمانی با منچستر با تیم مکزیک در رقابت های کونکاکاف به میدان رفت و با درخشش خیره کننده خود در این رقابت ها بازدن 7 گل بهترین گل زن و همچنینی باارزش ترین بازیکن این رقابت ها انتخاب شد سرالکس فرگوسن پس از پایان این بازی ها اعلام کرد که به وی استراحت سه هفته ی خواهد داد و به این ترتیب هرناندز در بازی های پیش فصل منچستر رو همراهی نخواهد کرد و به احتمال زیاد اولین بازی خود را در بازی خداحافظی پل اسکولز و یا در جام خیریه در مقابل منچستر سیتی انجام خواهد داد
shutdown
29-06-2011, 19:10
ارسن ونگر از ازدست دادن نصری و فابرگاس نگران هست...این خبر گفته با نزدیک شدن منچستر به نصری و بارسلونا به فابرگاس ونگر نگران شده
این خبر هم در حد شایعه ای بیش نیست:دی
بارسا دنبال نانی
احتمال فروش جان اوشی . وز برون ، دارن گیبسون ، و جانی اوانز
ایجنت کاوانی گفته هیچ مشکلی برای پیوست کاوانی ازناپولی به یونایتد وجود نداره
رئیسمون دکتر شد. :26:
دانشگاه استرلینگ دکترای افتخاری به سر الکس داد .دمشون گرم.
و این هم رئیس در حال بازی گلف .فکر تعطیلات تو جنوب فرانسه بود:دی
shutdown
29-06-2011, 21:19
مثل اینکه به فرگوسن دکترای افتخاری دادن...چه مرد بزرگی هست سر الکس...ببینید چقدر اسکاتلند به یه اسکاتلندی اهمیت میده....وقتی بعد از 200 سال الکس رو از دست دادند حداقل خیالشون راحت هست که براش کم نذاشتن:40:
مثل اینکه به فرگوسن دکترای افتخاری دادن...چه مرد بزرگی هست سر الکس...ببینید چقدر انگلستان به یه اسکاتلندی اصل اهمیت میده....وقتی بعد از 200 سال الکس رو از دست دادند حداقل خیالشون راحت هست که براش کم نذاشتن:40:
اولا اینکه تکراری :27: (این تایید پستها بدیش همینه دیگه . :41: )
دوما اینکه این داشگاه توی اسکاتلند نه انگلیس :31:
سوما اینکه اون صفحه گذاشتم شاید بعضی نبینن :8: :
سرالکس در تعطیلات :
shutdown
30-06-2011, 01:06
هفتهای ۲۰۰ هزار پوند پیشنهاد منچستر یونایتد به وسلی اسنایدر
shutdown
30-06-2011, 11:19
نظر سنجی:دی
به نظر شما چرا مسی به هرناندز چشمک میزنه؟!
در کل مسی پسر خوبیه....کمتر تو حاشیه س....
shutdown
30-06-2011, 21:00
تو خبرها اومده که مثل اینکه فرگوسن امید زیادی به خرید نصری داره و گفتن که ارسنال نصری رو به منچستر میفروشه...البته با رفتن فابرگاس یه قیمت نجومی میتونه نصری رو به الترافورد بیاره
shutdown
02-07-2011, 00:30
اورا: خرید های جدید یونایتد میتواند آنها را برای رسیدن به قهرمانی در اروپا کمک کند
شیاطین سرخ تابستانی بسیار داغی را سپری کرد تا آنها بتوانند در فصل جدید در رقابت های فصل 2011/12 با حریفان خود نیز رقابت کنند. سر الکس فرگوسن با خرید فیل جونز , دیوید دخیا و اشلی یانگ 50 میلیون پوند خرج کرده که همه ی این ها خرید های بسیار کلیدی و مهمی هستند.
و اینطور که به نظر میرسد یونایتد هنوز هم برای خرید چهره های جدید تلاش خواهد کرد.
پاتریس اورا مدافع چپ شیاطین سرخ بسیار خوشحال است از خرید های تازه ای که یونایتد در این تابستان داشته تا باز هم یونایتد بتواند در اوج فوتبال انگلیس خود را نگه دارد و او نیز امیدوار خواهد بود که یونایتد فصل بعد بتواند لیگ قهرمانان اروپا را فتح کند بعد از شکستی که در ومبلی با بارسلونا داشتند اورا گفت: چهره های جدید در الترافورد دیده می شوند و من فکر می کنم که آنها خرید های بزرگی برای ما بوده اند.
من به همه ی آنها خوش آمد می گویم قطعا این بازیکنان به ما کمک خواهند کرد که اعتماد بنفس زیادی را در آینده و گرفتن جام های پیشروی مان داشته باشیم. و پس از باختی که در لیگ قهرمانان تجربه کردیم و به نظر من ما میتوانیم با خرید های بزرگی که داشتیم به آینده امیدوار باشیم.
و ما امیدواریم که از عنوان قهرمانی خود در فصل آینده دفاع کنیم و همچنین قهرمانی در اروپا را هم بدست آوریم.
توپ جدید لیگ برتر , سری ا و لالیگا :
kasra_khan2003
02-07-2011, 12:40
قرارداد دخه ا رسمی شد...به قول خودمون van der gea :46:
البته شخصا دوس دارم دخه ا تا پایان دوران بازیش تو یونایتد بمونه...اما وقتی کاسیاس بازنشسته بشه....رئالی اونجا در کمین است:دی دروازه بان هم اسپانیایی...رئال هم پولدار...من از الان دارن اون روز رو میبینم:دی
آکادمی رئال تو یه کار خوب باشه، همین دروازبان هست. الان هم هر سه تا دروازبان تیم اصلی از آکادمی هست. خرید رو تبریک میگم، ایشالا موهاش تو پیرهن یونایتد سفید شه.
shutdown
02-07-2011, 12:40
پاتریس اورا : از داوید حمایت میکنیم
دخه ا دروازه بان خوبی هست ما هنوز اون رو نمیشناسیم ولی براش یه خوشامد گویی زیبا داریم
هیچوقت اسون نیست که جانشین دروازه بانی مثل وندرسار باشی و من یه کم ناراحتم که ادوین از فوتبال خداحافظی کرد...اما الان باید به داوید فکر کنیم....چون اون اینده دروازه بانی تیم هست
داوید باید به سختی تمرین کنه چون خیلی سخته که کار وندرسار رو انجام بدی و جای اون رو پر کنی
و از طرف تیم یونایتد بهترین ارزوها رو برای داوید دخه ا کرده....
shutdown
02-07-2011, 20:52
آکادمی رئال تو یه کار خوب باشه، همین دروازبان هست. الان هم هر سه تا دروازبان تیم اصلی از آکادمی هست. خرید رو تبریک میگم، ایشالا موهاش تو پیرهن یونایتد سفید شه.
و یکی از همون دروازه بان هایی که من خیلی بهش علاقه دارم ادان هست....به جرئت میتونم بگم اگه بهش تکیه کنن و زیر سایه کاسیاس نمونه و بهش بازی بدن میشه 1کاسیاس جدید....مگه کاسیاس چند سالش بود که برا رئال فیکس بود....
ادان تو کلاس جهانی هست
pouya_99999
03-07-2011, 12:36
به همه ی بچه ها سلام عرض می کنم
درسته پست نمی دم ولی همه پستاتونو می خونم ...
ان شا الله وقتی تائید پست ها برداشته بشه بازم در خدمتتون هستم
سه تا خریدمون هم تبریک میگم .. امیدوارم یه هافبک مرکزی بگیریم
Alireza.M67
04-07-2011, 13:28
منچستريونايتد هنوز به جذب الکسيس سانچز اميدوار است
سر الکس فرگوسن اميدوار است تا با الکسيس سانچز قرار داد امضا کند
سر الکس فرگوسن مربي کاردان منچستريونايتد اماده ارائه پيشنهادي 28 مليون پوندي براي جذب الکسيس سانچز است
اين در حالي است که پيشنهاد نهايي مسئوليين بارسا به باشگاه ايتاليايي مبلغ 24 مليون پوند به اضافه 10 مليون پوند بوده است که اين پکيج هنوز هم نزد باشگاه اودينزه معتبر است اما مبلغ 10 مليون پوند اضافي در صورتي به باشگاه اودينزه مي رسد که سانچز در 4 سال آينده در 50 درصد بازي هاي بارسا حضور داشته باشد " مبلغي که شايد هيچ گاه به آنها تعلق نگيرد
اما پيشنهاد يونايتدي ها پيشنهادي تضمين شده است و فرگوسن اميدوار است در اين راه سربلند بيرو آيد البته همه اين ها بستگي به پيشروي قرارداد فابرگاس با بارسا دارد که در اين صورت مسئولين بارسا از جذب سانچز منصرف ميشوند
منبع :
کانون هواداران منچستر یونایتد
Alireza.M67
04-07-2011, 13:29
یونایتد در حال برنامه ریزی پیشنهاد 30 میلیونی برای بازیساز آلمانی
فرگی همچنان برای جذب یک بازیساز تلاش می کند ..
سر الکس فرگوسن در حال برنامه ریزی برای بخدمت گیری بازیسار آلمانی شواین اشتایگر است تا بتواند او را به الترافورد بیاورد اینطور که شواهد پیداست یونایتد هنوز می خواهد برای خرید بازیکن پول خرج کند آنها با خرید دیوید دخیا اشلی یانگ و فیل جونز 50 میلیون پوند نیز خرج کرده اند.
و فرگوسن میخواهد برای جذب یک بازیساز در فصل نقل انتقالات تلاش کند. البته یونایتد سه بازیکن را به عنوان یک بازیساز در نظر گرفته سمیر نصری , وسلی اسنایدر و لوکا مودریچ از تاتنهام
فرگوسن به دنبال یک تغییر بلند مدت در یونایتد است که احتمال دارد شواین اشتایگر 26 ساله با مبلغ 30 میلیون پوند راهی یونایتد شود بعد فصل نا امیدی که با تیمش بایرن مونیخ سپری کرد.
منبع:
کانون هواداران منچستر یونایتد در ایران
shutdown
04-07-2011, 17:40
یونایتد در حال برنامه ریزی پیشنهاد 30 میلیونی برای بازیساز آلمانی
این خبر رو جای دیگه هم خوندم....اصلا خبر قوی نیست...هیچوقت ندیدیم بایرن ستاره هاش رو بفروشه....البته این اخبار شایعست.....گزینه هایی که فرگوسن اعلام کرده نصری مودریچ و اسنایدر هست...فینال امسال CL تو الیانز ارنا هست و بایرن پول داده نویر رو خریده و کلی برنامه ریزی داره که تو فینال تو ورزشگاه خودش جام بگیره اونوقت میاد با 30میلیون شواینی مورد علاقشون رو میفروشه؟!!!!
اصلا حرفش رو نزنید
shutdown
04-07-2011, 23:28
مثل اینکه والنسیا دوباره از همون ناحیه قوزک پاهاش تو بازی های کوپا امریکا مصدوم شده و مدت مصدومیتش مشخص نیست....والنسیا 6ماه از مصدومیت همین ناحیه بازی نکرده بود فصل قبل و من خیلی نگران شدم
Mohammad
05-07-2011, 09:29
موراتي در انتظار پيشنهاد منچستريونايتد است
ماسيمو موراتي معتقد است الکس فرگوسن سرمربي يونايتد به زودي براي امضاي قرارداد با اين هافبک هلندي اقدام خواهد کرد.
مبلغ درخواستي موراتي 25 ميليون پوند است و در جايي نيز اعلام کرده با مبلغي کمتر از اين، به هيچوجه وسلي را به يونايتد واگذار نخواهد کرد. جيانپيرو گاسپاريني سرمربي جديد اينتر ميلان نيز با فروش اسنايدر موافقت کرده و همين موضوع موراتي را به فروش وي ترغيب کرده است.
گاسپاريني معتقد است با مبلغ به دست آمده از فروش اسنايدر ميتواند 2 بازيکن ديگر به خدمت بگيرد که به افزايش قدرت تيم کمک بسياري ميکند.
الکس فرگوسن نيز بارها اعلام کرده از ابتداي سال جاري وسلي اسنايدر در صدر فهرست بازيکنان مورد علاقه وي قرار داشته و ابراز اميدواري کرده به زودي بتواند او را به اولدترافورد بياورد.
ورزش 3
====
چراغ سبز نشون دادن ! امیدوارم قطعی بشه انتقالش .
shutdown
05-07-2011, 17:34
پل اسکولز اعلام کرده سمیر نصری میتونه جانشین خوبی برای من باشه و کلی از سمیر تعریف کرده
مثل اینکه اوشی هم همین روزا به ساندرلند میره
مثل اینکه اوشی هم همین روزا به ساندرلند میره
آچار فرانسه ی خط دفاعه این اوشی ، این دیگه چرا ؟ ( که زمانی جاودانی بهش :اوشی بی استعداد: اطلاق میکرد ) /
اوشی بودنش بهتر از نبودنش هست
جدا به قول سروش خان آچار فرانسه هستش
تو تمام نقاط خط دفاعی سابقه ی بازی داره
تو بازی با تاتنهام تو وایت هارت لین سال 2006 دروازه بانی هم کرد یه تک ب تک هم اگه اشتباه نکنم گرفتش
هافبک دفاعی هم بارها بازی کرده
و از همه مهم تره مهاجم نوک هم بازی کرده . فصلشو یادم نیست اما بازی با لیورپول بود تو آنفیلد . دقیقه 80 و خورده ای سر الکس گذاشتش مهاجم نوک بعد تو وقت های اضافه گل زد 1.0 بردیم :دی
خلاصه درسته بعضی وقت ها رو اعصابه ولی .....
منچستر از اون باشگاه هايي نيست كه بازيكنهاي با سابقه اش رو رد كنه بره
ديگه بي انصافيه كه جان رو كوچيك كنيم درسته بازيكن عالي نيست ولي خوب كه هست
hoomi_gta
06-07-2011, 13:45
اوشی تقریبا تمام پست ها برای یونایتد بازی کرد. توی دفاع هم هر پستی و میتونه بازی کنه وقابل قبول هم بازی میک نه حیفه اگه از تیم بره.
هیچ وقت هم دروازبانیش جلوی تاتنهام و توپی که از رابی کین گرفت و یادم نمریه :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$plit/C_71_Articles_235264_BodyWeb_Detail_0_Image.jpg?05 %2F02%2F2007%2015%3A05%3A57%3A812
Alireza.M67
06-07-2011, 15:33
آخرین اخبار ترانسفر
- به نظر می آید سیتی توانست یونایتد و چلسی را در خرید نصری شکست دهد ، بر اساس گزارش دیلی میل و سان ،
آنها با پیشنهادی در حدود 19 تا 20 میلیون پوند ، این قرارداد را طی این روزها نهایی خواهند کرد .
گویا شب گذشته من سیتی پیشرفت خوبی برای خرید این ملی پوش فرانسوی داشته است .
- البته دیلی اکسپرس و دیلی میرر این خبر را تکذیب کرده اند و اعلام کردند که آرسن ونگر پیشنهادات
کمتر از 25 میلیون پوند را اصلا قبول نخواهد کرد .
- با توجه به اخبار موجود ، سرآلکس فرگوسن توجه ویژه خود را معطوف به وسلی اسنایدر کرده است .
البته اینتر نیز به دلیل تعادل مسائل مالی ( to balance their books for the advent of UEFA's financial fair play regulations )
مجبور به فروش بازیکن هلندی خود هستند .
- حتی دیلی میرر نیز گزارش داد که یونایتد شب گذشته برای خرید اسنایدر بسیار نزدیک شده است .
- دیلی استار نیز گزارش میدهد که اگر فرگوسن در خرید نصری و اسنایدر شکست بخورد به سرعت به سراغ شوان اشتایگر خواهد رفت .
- پارک جی سونگ در آستانه عقد قرارداد جدیدی با یونایتد است . (یک سال دیگر می ماند)
منبع :
کانون هواداران یونایتد در ایران به نقل از اسکای اسپرت و یورواسپرت - ترانسفر
shutdown
06-07-2011, 18:42
- پارک جی سونگ در آستانه عقد قرارداد جدیدی با یونایتد است . (یک سال دیگر می ماند)
پارک حدود 1ماه پیش 2ساله بست با یونایتد(فکر کنم 2ساله بود)
مطمئنی خبرا جدید هستند؟!
اخه تمدید قرارداد پارک خیلی وقته انجام شدس
shutdown
06-07-2011, 18:44
و خبری که اگه جای دیگه میخوندم بهش شک میکردم....مثل اینکه اینتر برای 35میلیون پوند چراغ سبز نشون داده و اگه همه چی درست پیش بره اسنایدر رو تو منچستر میبینیم
Alireza.M67
07-07-2011, 00:46
پارک حدود 1ماه پیش 2ساله بست با یونایتد(فکر کنم 2ساله بود)
مطمئنی خبرا جدید هستند؟!
اخه تمدید قرارداد پارک خیلی وقته انجام شدس
غاز مذاکره لژيونر کرهاي براي تمديد قرارداد
پارك جيسونگ يك سال ديگر در منچستر ميماند
هافبک کرهاي تيم منچستريونايتد مذاکره بر سر تمديد قرارداد جديدش را با شياطين سرخ اولدترافورد آغاز کرد.
به نقل از روزنامه سان، پارک جي سونگ 30 ساله که سال 2005 درازاي 4 ميليون پوند از تيم آيندهوون هلند راهي اولدترافورد شد، از طريق مدير برنامههايش به گفتوگو با تيم شش سال اخيرش پرداخته است.
اين اتفاق در حالي روي ميدهد که پس از باخت از بارسلونا اسپانيا در فينال ليگ قهرمانان اروپا گفته ميشد احتمال واگذارياش به تيمهاي اسپانيايي همچون والنسيا وجود دارد.
اما اکنون از اردوي يونايتديها خبر ميرسد که سرآلکس فرگوسن، سرمربي اسکاتلندي 25 سال گذشته تيم در تلاش است مقدمات تمديد قرارداد اين بازيکن را به مدت يک سال ديگر فراهم کند.
لژيونر آسيايي تا تابستان سال آينده با سرخپوشان قرارداد دارد.
Alireza.M67
07-07-2011, 16:06
منچستر یونایتد با 7 میلیون پوند سیسوکو رو تعقیب می کند.
اخبار و منابع فرانسوی امروز گزارش داده اند که منچستر یونایتد علاقه ای به جذب هافبک تیم Toulouse موسی سیسوکو دارند. تیم های دیگر انگلیسی هم نظری آرسنال و لیورپول و منچستر سینی برای جذب این هافبک علاقه نشان داده اند.
سیسوکو می خواهد سطح بازی خود را در بالا ترین سطح به نمایش بگذارد و توانایی های خود را در یکی از تیم های بزرگ اجرا کند و احتمال دارد که این هافبک به لیگ برتر انتقال یابد. شیاطین سرخ هم همچنین میخواهند با مبلغ
7 میلیون پوند این هافبک را مورد آزمایش قرار دهند بعد از بازنشستگی پل اسکواز که جانشین مناسبی برای او باشد ضمن اینکه اوون هارگریوز هم میخواهد باشگاه منچستر یونایتد به صورت آزاد ترک کند.
-------------
پ.ن :
جالبه . اون موقع که من فیفا منیجر 10 بازی می کردم با منچستر یونایتد ، این بازیکن و شلوی (بازیکن فعلی لیورپول که اون موقع توی چارلتون بود) رو واسه هافبکم خریدم ، خیلی تیم خوبی شده بود :11:
shutdown
07-07-2011, 17:20
گویا نصری از ونگر خواسته که با انتقالش به منچستر یونایتد موافقت کنه
و اینکه وزلی براون و جان اوشی به ساندرلند پیوستند
churchil
07-07-2011, 19:40
بابا این قضیه فردیناند چیه دیدم نوشته بود حداقل با 10 نفر بوده اخه چرا اینطور شد همه بازیکنامون اینطور از اب ر اومدن اونم همه اسطوره
shutdown
07-07-2011, 23:36
داشتم گل هایی که از یونایتد داشتم رو نگاه میکردم
چیچاریتو یه جورایی قاتل چلسی شده:دی
اول از کامیونتی شیلد شروع کرد...امسال تو لیگ انگلیس هم تو اروپا
Alireza.M67
08-07-2011, 17:02
آمده ایم با اخبار خوب : :20:
به گفته سایت اصلی باشگاه منچستر یونایتد،سمیر نصری به زوی با این باشگاه قرار داد خواهد بست.گفته می شود این انتقال با قیمت بیست میلیون پوند بین باشگاه منچستر یونایتد و آرسنال صورت خواهد گرفت.
و یه چند تا خبر که شایعه هستن :
باشگاه منچستر یونایتد به دنبال آن است که مهاجم بلغاری تیم خود یعنی دیمیتار برباتوف را با بازیساز آلمانی باشگاه بایرن مونیخ یعنی باستین شواین اشتایگر معاوضه کند.در این صورت باشگاه منچستر یونایتد باید علاوه بر دیمیتار برباتوف مقداری پول به باشگاه بایرن مونیخ بدهد.
مالاگا پیشنهادی سی و پنج میلیونی به اینتر برای جذب وسلی اسنایدر هافبک این تیم داده است.قبل از این منچستر یوناید خواهان جذب این بازیکن بوده و این طور به نظر می رسد که مالاگا رقیب منچستر یونایتد در خرید این بازیکن می باشد.
باشگاه لستر سیتی خواهان جذب اوون هارگریوز،هافبک همیشه مصدوم منچستر یونایتد شده است.
Alireza.M67
08-07-2011, 17:03
یادم رفت بگم که ترجمه ها واسه سایت طرفداران منچستر یونایتد در ایران بود .
Manutd.ir
(من نمیفهمم این تایید پست دیگه چه صیغه ایه )
shutdown
10-07-2011, 10:47
شاعر میگه تا نباشد چیزهایی مردم نگویند چیزها!!!:
امروز خبرگذاریهای مطرح دنیا از جمله دیلی میل ، میرور و چند خبر گذاری دیگه از توافق نهایی منچستر یونایتد و اینتر بر سر انتقال وسلی اشنایدر به انگلستان خبر دادن و خبر از عقد قرارداد اشنایدر با منچستر یونایتد در هفته جدید دادند
بزن کف دست قشنگه رو به افتخار فرگی بزرگ:31:
بعد اینکه دستمزد چیچاریتو به 75 هزار پوند در هفته افزایش یافت:دی
shutdown
10-07-2011, 10:49
اینم خبر توافق منچستر با اینتر از یه سایت دیگه
shutdown
10-07-2011, 12:53
اینم از یه سایت دیگه که اعلام کرده اینتر اماده فروش اسنایدر هست
آخرین شایعات تابستان 2011
- سمیر نصری یکی از اهداف یونایتد در این فصل ، به مسئولین آرسنال گفته است که این تیم را به مقصد اینترمیلان ترک نخواهد کرد !
در عین حال خبر میرسد ، سیتی گوی سبقت را از همشهری خود ربوده است و با مبلغ 23 میلیون پوند به تیم دوم شهر منچستر خواهد پیوست .
اگرچه که او امروز همراه با آرسنال به تور خاور دور سفر میکند .
- وضعیت اسنایدر برای یونایتد تا 48 ساعت آینده مشخص خواهد شد اگرچه که گفته میشود یونایتد حاضر به پرداخت حقوق گزاف اسنایدر نیست .
- ساندی میرر امروز گزارش داد یونایتد احتمالا به دنبال سرخیو آگرو با مبلغ 40 میلیون پوند است !!
- مترو امروز گزارش داد که یونایتد دوباره خواهان لاس دیارا شده است ،بعد از آنکه مورینیو او را همراه با خود به تور آمریکا نبرده است .
- استیو بروس در اقدامی جالب قصد دارد دوباره ، دنی ولبک بازیکن جوان یونایتد را بعد از گذراندن فصلی موفق در ساندرلند ، بصورت قرضی به خدمت بگیرد .
- Mail on sunday امروز گزارش داده است که ساندرلند علاقه خود برای جذب دارن گیبسون را از دست داده است و از این انتقال منصرف شده است .
- تاتنهام میخواهد با پرداخت مبلغ 22 میلیون پوند برباتوف و اوانز را از یونایتد به خدمت بگیرد .
- با این حال Mail on sunday امروز ادعا کرده است که فرگوسن اطمینان خاطر داده است که برباتوف در فصل بعد در این تیم حضور خواهد داشت .
کانون هوداران یونایتد در ایران به نقل از اسکای اسپرت و یورواسپرت - ترانسفر
Alireza.M67
10-07-2011, 15:25
با توجه به اخبار منتشر شده احتمال اینکه تا آخر این هفته این دو تا اتفاق رخ بدن از بقیه بیشتره :
وزلی اسنایدر >>> منچستر یونایتد .
سمیر نصری >>> منچستر سیتی .
shutdown
10-07-2011, 23:10
مسئله دیگه ای که در مورد یونایتد محبوبم هست اینه که ما به جز بازی ساز به یک هافبک تخریبی مثل لاسانا دیارا احتیاج داریم....با دوندگی و جنگندگی بالا!
بعضا دیدیم که ترکیب یونایتد 3-3-4 باشه....یعنی مثلا در نظر بگیرید...لاس فلچر اسنایدر و 3مهاجم...نانی و اشلی یانگ تو کناره ها رونی هم وسط به عنوان شادو استرایکر...خیلی به بازی تیم طراوت میده...دست مربی تو ترکیب بازه...میدونه اگه این جواب نداد میتونه با کم کردن یه هافبک و اضافه کردن هرناندز حجومی تر بشه و با اوردن والنسیا که کمی بیشتر رو به عقب هست حاشیه امنیت تیمش رو با تعویض یه هافبک حفظ کنه....واقعا به این طراوت نیاز داره منچستر....من کلا این صحبت هام درمورد لیگ برتر نیست...من فقط دارم به CL نگاه میکنم
shutdown
11-07-2011, 12:30
خبرها رو که میخوندم تقریبا همه خبرگزاری ها رو اومدن اسنایدر و تلاش منچستر تاکید دارند....مثل اینکه قضیه خیلی جدی شده
shutdown
11-07-2011, 12:31
این رو یادم رفته بود بزارم:دی
shutdown
11-07-2011, 12:49
میرور اعلام کرده اینتر اماده فروش اسنایدر به یونایتد هست....
مسئولین اینتر فردا با مسئولین یونایتد مذاکره میکنند...گاسپرینی سرمربی اینتر اعلام کرده که اسنایدر یکی از بهترین بازیکن های جهان هست و اگه از تیم بره ما میتونیم جانشین خوب به جاش بیاریم و نوشته این انتقال میتونه با قیمت 35میلیون پوند انجام بشه که در این صورت وسلی جانشین اسکولز میشه...
من میگم یه وس از دست دادیم(براون) یه وس دیگه به جاش میاریم(اسنایدر):دی
امیدوارم سریعتر این Sneijder رو بگیریم . دیگه صبرم تموم شده همش شایعه و ...
+
سامان قرار بود با Be Be عکس بگیری چی شد ؟:دی
pcforlife
11-07-2011, 19:26
برنامه بازی های لیگی منچستریونایتد طبق اعلام رسمی سایت باشگاه تغییر کردند. (برنامه قبلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])):20:
عین خبر سایت باشگاه رو میزارم:
United fixture changes
The first fixture changes for 2011/12 have been announced, affecting ten of United's opening twelve matches in the Barclays Premier League.
Nine of the amendments have been made for live television coverage while another, Everton away, has been brought forward at the request of the police. Details of the changes are as follows:
West Brom away (was Saturday 13 August) - Sunday 14 August KO 16:00, live on Sky
Tottenham home (was Saturday 20 August) - Monday 22 August KO 20:00, live on Sky
Arsenal home (was Saturday 27 August) - Sunday 28 August KO 16:00, live on Sky
Bolton away - Saturday 10 September KO 12:45 or 17:30 tbc, live on ESPN
Chelsea home (was Sat. 17 September) - Sunday 18 September KO 16:00, live on Sky
Stoke away - Saturday 24 September KO 17:30, live on ESPN
*Liverpool away - Saturday 15 October KO 12.45, live on Sky
Man City home (was Sat. 22 October) - Sunday 23 October KO 13:30, live on Sky
Everton away - Saturday 29 October KO 12:00 (police request)
Swansea away - Saturday 19 November KO 17:30, live on ESPN
*The Liverpool away match is subject to further change as a result of the UEFA Champions League Group Stage draw. This draw will take place in Monaco on Thursday 25 August.
منبع خبر:
Alireza.M67
11-07-2011, 19:48
اخبار ضد و نقیض خیلی زیاده در مورد اسنایدر
بعضی سایتها نوشتن که اسنایدر به منچستر یونایتد میاد.
بعضی دیگه نوشتن که اینتر اسنایدرو نمیفروشه .
کلا معلوم نیست چه خبره و نمیشه در مورد این موضوع با یقین حرف زد .
pcforlife
11-07-2011, 20:10
نه آرسنال، نه ليورپول
فان درسار: چلسي و سيتي رقيبان منچستريونايتد هستند
ادوين فان درسار چلسي را جديترين رقيب شياطين سرخ در فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر دانست. او گفت، شايد منچسترسيتي هم بتواند، براي يونايتدها دردسرساز باشد ولي آرسنال و ليورپول رقباي جدي شاگردان نخواهند بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فصل پيش روي رقابتهاي ليگ برتر بدون ادوين فاندرسار برگزار خواهد شد.
سنگربان هلندي منچستريونايتد در پايان فصل گذشته رقابتهاي ليگ برتر از فوتبال كنارهگيري كرد. با اين همه هنوز هم پيگير اين رقابتهاست. او آخرين بار در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا برابر بارسلونا به ميدان رفت كه با شكست شياطين سرخ به پايان رسيد. او در ليگ برتر شاهد قهرماني ديگري بود و فكر ميكند، همبازيان سابقش در نبود او ميتواند از عنوان فصل پيش خود دفاع كنند.
سنگربان سالهاي پيش، آژاكس، يوونتوس و فولام در پاسخ به پرسشي درباره جديترين رقيبان يونايتد در راه دفاع از عنوان قهرمانياش گفت: باز هم چلسي خواهد بود. آنها همواره ما را به چالش فرا ميخوانند. شايد منچسترسيتي نيز در كورس باشد، اگرچه آنها ميتوانند براي متقاعد كردن توس به ماندن در تيمشان با مشكلاتي روبهرو باشند.
فان درسار ادامه داد: در مورد آرسنال اوضاع تا اندزهاي نامشخص است، زيرا برخي از بازيكنان اين تيم ميروند. آنها دردسرهايي دارند از جمله در تقويت تيمشان و همچنين نگه داشتن بازيكنانشان. ليورپول بسيار باانگيزه خواهد بود آنها تلاش خواهند كرد به 19 عنوان قهرماني ما برسند ولي باور ندارم اين اتفاق رخ بدهد.
لینک منبع خبر:
حمايت ناني از وياس بواس
وقتش بود خودش به ليگ برتر بيايد
حمايت از وياس بواس پس از حضور روي نيمكت چلسي به بازيكنان تيم رقيب هم سرايت كرده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آنكه آندره وياس بواس، مربي جوان و موفق فصل گذشتهي پورتو تصميم گرفت هدايت آبيهاي لندن را بر عهده بگيرد از كارمندان و مديران باشگاه چلسي گرفته تا بازيكنان زبان به تحسين شجاعت و شهامت اين مربي گشوده و اكنون نوبت بازيكنان تيم منچستريونايتد رسيده كه از اين مربي حمايت كنند.
ناني ستارهي پرتغالي و هموطن بواس با حمايت از تصميم اين مربي جوان گفت: بواس در زمان حضورش در ليگ پرتغال نقش بسزايي در انتقال ستارهها و استعدادهاي پرتغالي به ليگ برتر انگليس داشت و اكنون فرصت خوبي بود تا خودش حضور در انگليس را تجربه كند.
وي ادامه داد: چلسي باشگاه فوق العاده اي است. فكر مي كنم منصفانه بود كه بواس براي هدايت اين تيم انتخاب شود و شانسش را امتحان كند. مربيگري تيمي مانند چلسي يك شغل رويايي است.
ناني در پايان دربارهي ناراحتي برخي هواداران پورتو از جدايي بواس هم عنوان كرد: من شرايط را درك مي كنم. البته بايد به بواس هم توجه كرد، من او را هم درك مي كنم و مي دانم كه الان ناراحت است. ترك كردن باشگاهي كه در قلب يك بازيكن يا مربي جاي دارد هميشه كار دشواري بوده و هست.
آندره وياس بواس كه فصل گذشته سه جام قهرماني ليگ پرتغال جام حذفي و ليگ اروپا را به دست آورد از فصل آينده سكاندار آبيهاي لندن خواهد بود تا قهرماني را منچستريونايتد پس بگيرد.
لینک منبع خبر:
shutdown
11-07-2011, 23:32
سامان قرار بود با Be Be عکس بگیری چی شد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
هنوز تمرین های بشینکتاش شروع نشده...شروع بشه یه سر بهشون میزنم:دی
ولی پول مفت دادیم بابتش...7.4 میلیون پوند خیلی زیاده واسه کسی مثل به به که سانتر کردن هم بلد نبود...فرگوسن خیلی بهش فرصت داد
shutdown
12-07-2011, 00:00
همسر وسلی اسنایدر که تو لس انجلس داره تعطیلاتش رو میگذرونه ازش سوال شد که نظرت در مورد منچستر چیه گفته تا حالا اونجا نبودم ولی اگه به منچستر برم سریع خودم رو با اونجا وقف میدم و خودو رو پیدا میکنم...اسنایدر هم گفته وقتی تو رئال بود و باشگاه تصمیم گرفته بود که اون رو بفروشه گفته بوده که رفتن از اسپانیا براش سخته و میگه زندگیم تو 10 دقیقه تغییر کرد و من به اینتر اومدم و اینجا راحتم ولی اگه باشگاه تصمیم بگیره که من رو بفروشه حرفی ندارم و با شرایط جدید خودم رو تطبیق میدم....گری نویل هم در موردش گفته که وسلی اسنایدر یه بازیکن با سابقه و حرفه ای هست که تو تیمهای بزرگی مثل رئال و اینتر بازی کرده و از قدرت پاس دهی و موقعیت سازی و گل زنی و هوش اسنایدر تعریف کرده و ارزو کرده که اسنایدر به منچستر بیاد و گفته اگه باشگاه نتونه اسنایدر رو بیاره مطمئن هست که یک بازیکن جوون و خوب تو اون پست معرفی میشه
hoomi_gta
12-07-2011, 08:36
سر فرگی خیالمون و بابت نصری راحت کرد و گفته نصری به یونایتد نمیاد و با یک تیم دیگه به توافق رسیده شایدم در آرسنال بمونه
اون تیمه دیگه را هم نگفت ولی من بهتون میگم : سیتی!
pcforlife
12-07-2011, 13:08
فرگوسن :نصری به یونایتد نمی آید
قهرمان لیگ برتر بعد از خداحافظی پل اسکولز به دنبال جانشینی برای او بوده است و فرگوسن در این مورد می گوید:" جایگزین کردن اسکولز تقریبا غیرممکن است
سایت گل - سر الکس فرگوسن سرمربی باشگاه منچستریونایتد احتمال پیوستن سمیر نصری هافبک فرانسوی باشگاه آرسنال را به این تیم رد کرد.
این مربی اسکاتلندی پیوستن نصری به یونایتد را تکذیب می کند اما احتمال پیوستن او به یک باشگاه دیگر را رد نمی کند.
فرگوسن در کنفرانس خبری در اردوی پیش فصل یونایتد در آمریکا گفت:" نصری، نه. او به یونایتد نمی آید."
" به نظرم او با یک باشگاه دیگر به توافق رسیده است، شاید هم در آرسنال بماند. نمی دانم."
قهرمان لیگ برتر بعد از خداحافظی پل اسکولز به دنبال جانشینی برای او بوده است و فرگوسن در این مورد می گوید:" جایگزین کردن اسکولز تقریبا غیرممکن است. اگر به من بگویند نام سه هافبک برتر دنیا را بگو من می گویم ژاوی، اینیستا و اسکولز. او در بین 3 یا 4 هافبک برتر دنیا قرار دارد و پیدا کردن جانشین برای چنین بازیکنی کار آسانی نیست."
این در حالی است که گفته می وشد ونگر از ماندن سمیر نصری و سسک فابرگاس دو ستاره تیمش در امیریتس مطمئن است.بحث پيوستن نصري به منچسترسيتي نيز در رسانه هاي انگليسي مطرح است. او در حال حاضر همراه با آرسنال به تور آسيايي رفته و آرسن ونگر سرمربي اين تيم هم گفته است مي خواهد اين بازيكن فرانسوي را تا پايان قراردادش كه سال آينده خواهد بود در اين باشگاه نگهدارد.
لینک منبع خبر:
خبرخوش فرگوسن براي آرسنال!
نصري به منچستريونايتد نميآيد
به گفته سرآلكس فرگوسن، سمير نصري راهي اولدترافورد نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي يونايتدها در گفت و گو با پايگاه اينترنتي باشگاه منچستريونايتد درباره هافبك فرانسوي توپچيهاي لندن عنوان كرد: "فكر نمي كنم، او به يونايتد بيايد. به نظرم او پيشتر با باشگاه ديگري به توافق دست يافته است. شايد هم در آرسنال بماند. در حال حاضر اين احتمال برايم بيش از هر احتمال ديگري است."
فرگوسن در اين گفت و گو همچنين به ستايش از پل اسكولز، ستاره سالهاي اخير يونايتد پرداخت كه در پايان فصل گذشته رقابتها كفشهايش را آويخت: "چگونه بايد براي بازيكني همانند اسكولز جايگزيني يافت؟ كار بسيار دشواري است. از نظر من پل در ميان چهار بازيكن برتر خط مياني دنياست. بنابراين چگونه بايد براي او جانشيني را پيدا كرد؟ شايد بازيكني از تيم جوانان نقش او را بر عهده بگيرد و يا آن كه يكي از بازيكنان جوانتر ما آنقدر پيشرفت كند كه بتواند جاي خالي او را پر كند."
اين اظهار نظر فرگوسن باعث خواهد شد تا هواداران آرسنال مطمئن شوند، ستاره جوانشان دست كم راهي منچستريونايتد نخواهد شد. هر چند منچستر سيتي خواهان به خدمت گرفتن اين بازيكن جوان فرانسوي است. آن هم در حالي كه آرسن ونگر دوست دارد پس از سالها بار ديگر عنوان قهرماني ديگري را با توپچيهاي لندن به دست آورد. او از همين رو "ژروينيو" را به خدمت گرفت و همچنين اعلام كرد، تمام تلاشش را ميكند تا "سسك فابرگاس" و "سمير نصري" همچنان در ورزشگاه امارات به ميدان بروند. ونگر كه همراه با مردانش براي آماده سازي در مالزي به سر ميبرد، گفت: "سسك عاشق باشگاه است و ما هم با اميدواري اين موضوع را مديريت خواهيم كرد. مي دانيم كه داستان او با بارسلونا سالهاست كه ادامه دارد. بايد اين پرونده را ببنديم و بر روي فصل آينده تمركز كنيم؛ البته با سسك فابرگاس."
سرمربي فرانسوي آرسنال همچنين درباره سمير نصري عنوان كرد: "هرگز درباره اتفاقي كه پشت درهاي بسته صورت ميگيرد، حرف نميزنم. در رسانهها خبرهاي داغ به اندازه كافي وجود دارد و بيشتر نميخواهم به اين خبرها چيزي را اضافه كنم. براي من نصري همانند فابرگاس است. بر اين باورم كه او هم پيش ما ميماند. شايعهها هميشه وجود دارند، ولي او در حال حاضر بازيكن باشگاه ماست."
لینک منبع خبر:
بکام و ستاره های ام ال اس در مقابل منچستریونایتد
بکام که در سال 2003 از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست، سال گذشته در لیگ قهرمانان و با پیراهن میلان مقابل تیم سابقش ایستاد
سایت گل - دیوید بکام، ستاره لوس آنجلس گلکسی، در دیداری دوستانه که روز 27 جولای برگزار خواهد شد همراه با ستارگان ام ال اس مقابل تیم سابقش، منچستریونایتد، قرار خواهد گرفت. بکام که در سال 2003 از منچستریونایتد به رئال مادرید پیوست، سال گذشته در لیگ قهرمانان و با پیراهن میلان مقابل تیم سابقش ایستاد و اکنون بار دیگر برابر هم تیمی های سابقش قرار خواهد گرفت. تیری آنری، ستاره سابق آرسنال و لاندن داناوان، بازیکن سابق اورتون نیز در تیم ستارگان ام ال اس حضور خواهند داشت.
کیسی کلر که زمانی درون دروازه تاتنهام می ایستاد دروازه بان تیم ستاره گان لیگ آمریکا خواهد بود و رافا مارکس، مدافع سابق بارسا نیز در این تیم حضور دارد. منچستریونایتد سال گذشته نیز در تور پیش فصلش با تیم ستارگان ام ال اس روبرو شده بود که در نهایت با دو گل خاویر ارناندز، 5-2 به پیروزی رسید.
ترکیب ستارگان ام ال اس: کیسی کلر، گونسالس، فرانکلین، مارکس، رئام، بکام، جوزبری، شئا، داناوان، آنری، ووندولفسکی
لینک منبع خبر:
مذاکرات اینتر و منچستر یونایتد برای انتقال 40 میلیون یورویی اسنایدر
وسلی اسنایدر، ستاره خط میانی باشگاه اینتر یک گام دیگر به پیوستن به منچستریونایتد نزدیک تر شد؛ چرا که سران دو باشگاه مذاکراتی را برسر انتقال 40 میلیون یورویی این ستاره هلندی به اولدترافورد آغاز کرده اند
سران باشگاه ایتالیایی اعلام کرده اند تا سران یونایتد می توانند با پیشنهادی 40 میلیون یورویی بازی ساز 27 ساله هلندی را به رختکن تیمشان ببرند.
این در حالی است که سران یونایتد هنوز خبر ارائه این پیشنهاد را رسما اعلام نکرده اند ولی سران اینتر منطقا پذیرفته اند که اسنایدر در آستانه جدایی از تیمشان است و ممکن است او را حتی به قیمت 34 میلیون یورویی به فروش برسانند
یکی از منابع آگاه دراین رابطه به گل دات کام گفت:« یونایتد در طول 48 ساعت اخیر تمایلش برای جذب اسنایدر را افزایش داده.سران دو باشگاه درحال مذاکره هستند ولی باید برسر قیمت این ستاره هلندی به توافق برسند. سران اینتر ارزش اسنایدر را می دادند و می خواهند او را بین 34 تا 40 میلیون یورو به فروش برسانند. آنها آماده فروش ستاره شان هستند ولی تحت شرایط اقتصادی مناسب. اسنایدر بازیکنی نیست که سران اینتر او را غیرقابل فروش بدانند. پس همه چیز به سران یونایتد بسته است، اگر آنها بتوانند از نظر مالی سران اینتر را راضی کنند، اسنایدر را در فصل بعد در یونایتد خواهیم دید.»
---------------------------------------------------
Napoli offer Manchester United €1 million to play friendly
باشگاه ناپولی ایتالیا پیشنهادی یک میلیون یورویی رو برای بازی دوستانه با تیم منچستر به این تیم ارائه کرده.
اورلیو دی لورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی میخواد قبل از حضور تیمش در لیگ قهرمانان فصل آینده بازیکنانش رو
در برابر فینالیست فصل قبل این رقابت ها محک بزنه. دی لورنتیس در مصاحبش با مطبوعات گفته: " من برای
اینکه باشگاه منچستر در تابستان به اینجا بیادو با ناپولی بازی دوستانه داشته باشه، یک میلیون یورو پیشنهاد
دادم و منتظر پاسخ هستم. هدف من اینه که ناپولی نه تنها در ایتالیا ، که در سطح بین المللـی به باشگاهی
شناخته شده تبدیل بشه. "
.
pcforlife
12-07-2011, 22:57
سر بابی چارلتون: نام الدترافورد را تغییر نمی دهیم
به تازگی باشگاه منچسترسیتی حق نامگذاری ورزشگاهش را به شرکت هواپیمایی اتحاد فروخت و گفته می شود که لیورپولی ها نیز آماده اند تا حق نامگذاری ورزشگاه جدیدشان در استنلی پارک را بفروشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2Fnews%2F1832%2F%25D8%25A7%25D9%2586%25DA%25AF%2 5D9%2584%25D8%25B3%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%2586%2 F2011%2F07%2F12%2F2571862%2F%25D8%25B3%25D8%25B1-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25A8%25DB%258C-%25DA%2586%25D8%25A7%25D8%25B1%25D9%2584%25D8%25AA %25D9%2588%25D9%2586-%25D9%2586%25D8%25A7%25D9%2585-%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25AF%25D8%25AA%25D8%25B1 %25D8%25A7%25D9%2581%25D9%2588%25D8%25B1%25D8%25AF-%25D8%25B1%25D8%25A7-%25D8%25AA%25D8%25BA%25DB%258C%25DB%258C%25D8%25B1-%25D9%2586%25D9%2585%25DB%258C-%25D8%25AF%25D9%2587%25DB%258C%25D9%2585)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2Fnews%2F1832%2F%25D8%25A7%25D9%2586%25DA%25AF%2 5D9%2584%25D8%25B3%25D8%25AA%25D8%25A7%25D9%2586%2 F2011%2F07%2F12%2F2571862%2F%25D8%25B3%25D8%25B1-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25A8%25DB%258C-%25DA%2586%25D8%25A7%25D8%25B1%25D9%2584%25D8%25AA %25D9%2588%25D9%2586-%25D9%2586%25D8%25A7%25D9%2585-%25D8%25A7%25D9%2584%25D8%25AF%25D8%25AA%25D8%25B1 %25D8%25A7%25D9%2581%25D9%2588%25D8%25B1%25D8%25AF-%25D8%25B1%25D8%25A7-%25D8%25AA%25D8%25BA%25DB%258C%25DB%258C%25D8%25B1-%25D9%2586%25D9%2585%25DB%258C-%25D8%25AF%25D9%2587%25DB%258C%25D9%2585)
سایت گل - سر بابی چارلتون، اسطوره باشگاه منچستریونایتد، احتمال واگذاری حق نامگذاری ورزشگاه الدترافورد را رد کرد.
به تازگی باشگاه منچسترسیتی با قراردادی 400 میلیون پوندی، حق نامگذاری ورزشگاهش را به شرکت هواپیمایی اتحاد فروخت و همچنین گفته می شود که باشگاه لیورپول نیز آماده است تا حق نامگذاری ورزشگاه جدیدش در استنلی پارک را بفروشد.
با این وجود، بابی چارلتون که در حال حاضر به عنوان مدیر و سفیر باشگاه منچستریونایتد کار می کند، چنین شرایطی را برای باشگاه منچستریونایتد غیرممکن می داند زیرا معتقد است تاریخچه باشگاه بسیار مهمتر است.
او در گفتگو با دیلی میل گفت:" نه، فکر نمی کنم چنین اتفاقی رخ دهد. من چیزی در مورد سیتی یا لیورپول نمی دانم؛ این به خودشان مربوط است. وقتی باشگاه ها در لیگ های پایین تر با کمبود نقدینگی روبرو می شوند، باید چنین کاری انجام دهند.
اما باشگاه بزرگ باید به راه های مختلفی که می توانند پل در بیاورند، فکر کنند.
باید بگویم سیاست ما این نیست که نام الدترافورد را تغییر بدهیم. این برای ما خیلی مهم است. لیورپول باشگاه بسیار سازمان یافته ای است و من تردیدی ندارم که آنها در این مورد خیلی فکر کرده اند. اما این به من مربوط نمی شود که در مورد کار آنها نظر بدهم."
لینک منبع خبر:
boroki.us49
13-07-2011, 11:42
انتقال اسنايدر به منچستريونايتدجدي شد
مذاکرات منچستريونايتد و هافبک هلندي اينترميلان کاملا جدي شد.
به نقل از سان، پس از مدتها بحث و ارائه پيشنهادهاي مختلف، شب گذشته نمايندگان منچستر، اينترميلان و وسلي اسنايدر، در شهر منچستر باهم ملاقات کرده و جلسه گذاشتند.
در اين جلسه ديويد گيل، مدير داخلي يونايتديها رياست گروهاش را برعهده داشت. وي به خواسته سرآلکس فرگوسن، سرمربي منچستريها در اين جلسه مهم شرکت کرد.
براساس اخبار منتشر شده از اين جلسه، وي پيشنهادي به همتاهاي ايتاليايي و اسنايدر ارائه کرد که شامل 35 ميليون پوند به اضافه يکسري امکانات رفاهي است.
با توجه به برگزاري اين نشست و ارائه پيشنهاد فوق، در صورت توافق طرفين، به نظر ميرسد رقم هزينهشده يونايتديها بابت خريد بازيکن جديد در تابستان سال جاري با توجه به خريد فيل جونز، اشلي يانگ و ديويد دخهآ در کنار اسنايدر هلندي، بالغ بر 85 ميليون پوند شود که تاکنون سابقه نداشته است.
يونايتديها اميدوارند در ساعات آينده به توافق نهايي رسيده تا جانشين پل اسکولز، هافبک بازنشسته خود را به اين ترتيب معرفي کنند.
hoomi_gta
13-07-2011, 14:44
بروبچ یچیزی میذارم اینجا حالشو ببرید. تشکر یادتون نره :دی
فیلم رسمی کامل فصل پیش یا همون season review 2010-2011 . برید حالشو ببرید. حتما دانلود کنید و لذت ببرید البته بالغ بر 1 گیگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد:
کد:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'s_Won_It_12_Times.mp4.html
کد:
Manchester United chief executive David Gill flies into Milan to finalise deal for €40m Inter star Wesley Sneijder
گزارش ها حکایت از اون داره که هیئتی از منچستر یونایتد به رهبری دیوید گیل راهی میلان شده تا قرارداد ۴۰
میلیون یورویی این تیم با وسـلی اسنایدر رو نهایی کنه. افرادِ گیل روز سه شنبه برای آغاز مذاکـرات وارد میلان
شدند و امروز هم مذاکراتشون رو با اینتر ادامه دادند. ادامه ی مذاکرات در حالی صورت میگیره که مارکو برانکا
مدیر فتی اینتر میلان اعلام کرده که اسنایدر فروشی نیست. اما به اعتقاد سایت گل این بخشی از استراتژی
اینتر هست برای اطمینان اینکه اسنایدر رو به بالاترین قیمت میفروشه. خود اسنایدر در جمعی خصوصی اعلام
کرده که میخواد به تیم سر الکس بره اما هنوز صحبت عمومی در مورد این انتقال انجام نداده.
.
pcforlife
13-07-2011, 21:55
ريو فرديناند: منچستريونايتد براي رسيدن به موفقيت هاي بيشتر به خريدهاي جديد نياز داشت
شياطين سرخ تاكنون در بازار نقل و انتقالات فيل جونز، اشلي يانگ و داويد دخه آ را به خدمت گرفته اند
سايت گل - ريو فرديناند، مدافع باتجربه منچستريونايتد، تاييد كرد كه تيمش براي قهرماني دوباره در ليگ برتر و چمپيونزليگ به خريدهاي جديد نياز داست.
شياطين سرخ تاكنون در بازار نقل و انتقالات فيل جونز، اشلي يانگ و داويد دخه آ را به خدمت گرفته اند.
در چند ماه اخير گري نويل، ادوين فن در سار و پل اسكولز از فوتبال خداحافظي كرده اند و جان اوشي و وز براون نيز به ساندرلند رفته اند.
فرديناند در گفتگو با نشريه ديلي ميرر گفت:" بازيكنان جديد همان چيزي هستند كه باشگاه نياز داشت. همان طور كه سرمربي قبلا گفت، 3 نفر از باتجربه ترين بازيكنان باشگاه بازنشسته شده اند. بنابراين ما در چند پست به تقويت نياز داشتيم. منچستريونايتد باشگاهي است كه هميشه بهترين ها را داشته است.
حضور بازيكنان جوان در تيم فوق العاده است كه از تيم جوانان به تيم اصلي راه پيدا مي كنند. فوق العاده است كه سرمربي بازيكناني مانند فيل جونز، اشلي يانگ و داويد دخه آ را به خدمت گرفته است. ما مي توانيم به كمك آنها به دوران موفقيت آميزمان ادامه دهيم."
لینک منبع خبر:
boroki.us36
14-07-2011, 03:53
شیره منچستر.انصافا امسال رویایی تر هم میشه اگر اسنایدر بیاد.عاشق بازیشم
ماکدا خیلی خوب بود
یانگ هم خوب بود تو اولین بازیش !
borderlessboy
14-07-2011, 11:43
به گزارش دیلی میل:سران منچستر یونایتد با قراردادی به ارزش ۳۵ میلیون پوند و حقوق هفتگی ۱۹۰ هزار پوند بر سر انتقال اشنایدر به منچستر یونایتد به توافق نهایی رسیدن.
لینک منبع خبر:
Alireza.M67
14-07-2011, 14:37
به گزارش دیلی میل:سران منچستر یونایتد با قراردادی به ارزش ۳۵ میلیون پوند و حقوق هفتگی ۱۹۰ هزار پوند بر سر انتقال اشنایدر به منچستر یونایتد به توافق نهایی رسیدن.
لینک منبع خبر:
در متن خبر نوشته شده که یونایتد امیدواره با دستمزد هفتگی 190 هزار پوند اسنایدر رو راضی کنه ولی خبری از توافق فعلا نیست
+
این اخبار جالبه و منبعشم حداقل از این سایتهایی که شایعه پخش می کنن معتبر تره
سایت یورو اسپورت گفته :
فرگوسن علاقه اش به اسنایدر را انکار کرد :
(حوصله ترجمه خط به خط ندارم ولی خلاصه داستان اینه )
فرگوسن گفته که شما هر هفته شایعات و اخباری رو در مورد پیوستن اسنایدر به منچستر یونایتد می شنوید ولی من فکر نمی کنم که اینتر میلان حاضر به فروش این بازیکن باشه .
شما دو فصله که دارید شایعاتی رو مبنی بر پیوستن اسنایدر به یونایتد و جانشینی پل اسکولز می شنوید ولی باید اعلام کنم که مارکو برانکا ابتدای این هفته اعلام کرد که این هافبک 27 ساله هلندی فروشی نیست . :41:
----------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن :
نمیدونم چی بگم و اصلا چی راسته و چی دروغ فقط امیدوارم اسنایدر یا یه هافبک میانی درست و حسابی بخریم .
منبع :
shutdown
14-07-2011, 16:29
ولی من حرف هاتون رو قبول ندارم....تمام سایت ها از جمله سایت خود باشگاه به نقل از روزنامه ها این خبر رو تایید کرده که مبلغ قرارداد با تبصره به 40میلیون پوند میرسه...و حالا فقط توافق شخصی مونده....
دی یانگ هم تو یه مصاحبه رادیویی گفته بوده که اسنایدر ازش در مورد جای خوب برای خرید خونه تو منچستر سوال کرده
pcforlife
14-07-2011, 18:58
بازگشت آنتونیو والنسیا به انگلیس؛ غیبت هافبک اکوادوری در تور پیش فصل شیاطین سرخ
فرگوسن بعد از پیروزی تیمش مقابل نیوانگلند رولوشن در تور امریکای شیاطین سرخ تایید کرد که والنسیا به جای ملحق شدن به سایر بازیکنان تیم، به منچستر خواهد رفت
سایت گل - آنتونیو والنسیا، هافبک اکوادوری منچستریونایتد، بعد از اینکه در رقابت های کوپا آمریکا دچار مصدومیت شد، به انگلیس بازگشت.
فرگوسن بعد از پیروزی تیمش مقابل نیوانگلند رولوشن در تور امریکای شیاطین سرخ تایید کرد که والنسیا به جای ملحق شدن به سایر بازیکنان تیم، به منچستر خواهد رفت.
سرمربی اسکاتلندی به خبرنگاران گفت:"آنتونیو مستقیما به منچستر خواهد رفت. او در اولین دیدار اکوادور دچار مصدومیت شد و به همین دلیل به منچستر بازمی گردد.
مصدومیت او جدی نیست اما او نتوانست در ادامه رقابت های کوپا آمریکا حضور داشته باشد بنابراین دلیلی ندارد با وجود این مصدومیت، به اینجا بیاید.
ما امکانات خوبی در کارینگتون داریم. آنجا بهترین جا برای او خواهد بود."
والنسیا بیشتر هفته های فصل قبل را به دلیل شکستگی قوزک پا در دیدار مقابل گلاسکو رنجرز در چمپیونزلیگ از دست داد..
لینک منبع خبر:
فوربس اعلام کرد ; منچستریونایتد با ارزش ترین باشگاه جهان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg
باشگاه منچستریونایتد از سوی مجله فوربس به عنوان ارزشمندترین باشگاه جهان انتخاب شد.
این باشگاه که ارزشی 1.86 میلیارد دلاری دارند بالاتر از تیم های هاکی دالاس کاوبویز و نیویورک یانکیز در صدر جدول ارزشمندترین تیم های جهان قرار گرفتند. در آمد حاصل از تبلیغات باشگاه منچستریونایتد تاثیر بسیار زیادی در این رده بندی داشته است. قرارداد 4 ساله یونایتد با آ.او.ان به ارزش 80 میلیون پوند و قرارداد 13 ساله این باشگاه با نایکی به ارزش 302.9 میلیون یورو از جمله این قراردادها هستند.
در جمع 50 تیم اول تنها 8 باشگاه فوتبال از تمام نقاط جهان حضور دارند این در حالی است که هر 32 تیم رقابتهای هاکی آمریکا موسوم به ان.اف.ال در بین 50 تیم اول هستند.
باشگاه رئال مادرید اسپانیا در این رده بندی در جایگاه پنجم قرار دارد. رئال دوم باشگاه در این رده بندی است. آنها بالاتر از بارسلونا که در رده بیست و ششم قرار دارند ایستاده اند.
بایرن مونیخ در جایگاه نوزدهم، میلان در جایگاه سی و چهارم و یوونتوس در جایگاه چهل و نهم تمام باشگاه های فوتبالی هستند که در جمع 50 باشگاه ارزشمند جهان حضور دارند.
---------------------------------------
Manchester United and Inter agree €40m fee for Wesley Sneijder as negotiations continue on personal terms
طبق گزارش سایت گل، باشگاه منچستر یونایتد و اینتر میلان با مبلغ ۴۰ میلیون یورو بر سر انتقال وسلی اسنایدر
به توافق رسیدن و مذاکرات بر سر حقوق اسنایدر ادامه داره. گفته میشه اسنایدر برای انتقال به منچستر یونایتد
مبلغ هفتگی ۲۲۷ هزار یورو میخواد اما من یـونایتد مبلغ هفتگی ۱۹۳ هـزار یورویی رو برای وسلی اسنایدر در نظر
گرفته . و همچنان مذاکرات بر روی شرایط شخصی اسنایدر ادامه داره ...
.
توافق 40 میلیون یورویی منچستریونایتد و اینتر برای انتقال وسلی اشنایدر
سایت گل- باشگاه های منچستریونایتد و اینتر برای انتقال وسلی اشنایدر، ستاره هلندی، به توافقی 40 میلیون یورویی رسیدند.
در حال حاضر دستمزد این ستاره هلندی، مهمترین مشکل برای نهایی شدن انتقال است. منابع نزدیک به این بازیکن به سایت گل گفته اند که او دستمزدی 227 هزار یورو در هفته می خواهد در حالی که باشگاه انگلیسی حاضر نیست بیش از 193 هزار یورو در هفته به او بپردازد.
باشگاه انگلیسی امیدوار است که بتواند با این بازیکن به توافق برسد وگرنه این انتقال که بزرگترین خرید تاریخ باشگاه منچستریونایتد است، انجام نخواهد شد.
این توافق بین دو باشگاه بعد از آن رخ داد که، دیوید جیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد، اعلام کرد این باشگاه حاضر است برای خرید اشنایدر، قیمت مورد نظر اینتر را بپردازد.
این در حالی است که سرالکس فرگوسن در تازه ترین مصاحبه اش در مورد خرید وسلی اشنایدر گفت:" من چیزهایی در این مورد خوانده ام اما در حال حاضر هیچ اتفاقی رخ نداده است. اول از هم فکر نمی کنم اینتر آماده فروش او باشد. "
پل اسکولز به در پایا فصل اخیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و به همین دلیل یونایتدها برای پر کردن جای خالی او به دنبال به خدمت گرفتن اشنایدر هستند.
از سوی دیگر گاسپیرین نیز اصراری برای حفظ اشنایدر ندارد و همین مسئله انتقال این بازیکن به الدترافورد را محتمل تر کرده است.
الکس فرگوسن: در حال حاضر علاقه ای به جذب وسلی اشنایدر نداریم
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بار دیگر شایعه علاقه مندی این باشگاه به خرید وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر را رد کرد.
براساس گزارش ها، دو باشگاه در حال مذاکره برای انتقال این بازیکن هستند و بر سر انتقال 40 میلیون یورویی او به توافق رسیده اند اما اشنایدر هنوز در مورد دستمزدش با یونایتدها به توافق نرسیده است.
او دستمزدی 225 هزار یورویی در هفته می خواهد اما منچستریها حاضر نیستند بیش از 195 هزار یورو در هفته به او بپردازند.
با این وجود الکس فرگوسن که همراه با تیمش در تور پیش فصل باشگاه در ایالات متحده به سر می برد اعلام کرد که چیز زیادی در مورد این انتقال نمی داند.
" در حال حاضر به دلایل متعدد، علاقه ای به جذب اشنایدر نداریم. از زمانی که به اینجا امده ایم، من اطلاعی از این انتقال ندارم."
بعد از بازنشستگی پل اسکولز، یونایتدها به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او هستند و در این مدت از سمیر نصری و لوکا مودریچ هم به عنوان دیگر گزینه های یونایتدها یاد شد.
pcforlife
15-07-2011, 23:00
دروازه بان یونایتد جانشین موقت رنه آدلر سنگربان لورکوزن
باشگاه بایرلورکوزن قصد دارد توماژ کوژاک سنگربان منچستریونایتد را به عنوان جانشین موقت رنه آدلر به خدمت بگیرد
سایت گل - به نوشته روزنامه های لهستانی باشگاه بایرلورکوزن قصد دارد توماژ کوژاک دروازه بان لهستانی منچستریونایتد را به خدمت بگیرد.
لورکوزن قصد دارد کوژاک را به عنوان جانشین موقت رنه آدلر که اخیرا تحت عمل جراحی زانو قرار گرفته به خدمت بگیرد. آدلر در پیروزی 4 بر صفر لورکوزن مقابل ردبول سالزبورگ که در دیداری دوستانه برگزار شد دچار مصدومیت شد.
آدلر به دلیل این مصدومیت حداقل 6 ماه از میادین دور خواهد بود و به همین دلیل مسئولان لورکوزن به دنبال جانشینی برای او هستند.
کوژاک بعد از ادوین فان در سار دروازه بان دوم یونایتد بود و اکنون هم با امدن دیوید دخه آ باز هم دروازه بان دوم این تیم است.
ماه گذشته کوژاک اعلام کرد اگر در ترکیب ثابت یونایتد قرار نگیرد این تیم را ترک خواهد کرد.
لینک منبع خبر:
پ.ن: نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت!!!:blink:
pcforlife
15-07-2011, 23:13
فرگوسن: شش تيم فصل آينده مدعي قهرماني هستند
سرمربي تيم منچستريونايتد معتقد است شش تيم براي فتح جام قهرماني ليگ برتر در فصل آتي رقابتها شانس دارند
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الکس فرگوسن که فصل گذشته توانست با کنار زدن آبي هاي لندني جام قهرماني را پس از دو سال از اين تيم پس بگيرد معتقد است شش تيم منچستريونايتد، چلسي، آرسنال، تاتنهام، منچسترسيتي و ليورپول مي توانند در فصل آينده براي رسيدن به عنوان قهرماني با هم رقابت کنند.
فرگوسن دربارهي اين موضوع عنوان کرد: هميشه عادت داشتيم که بگوييم که تنها 4 تيم شانس قهرماني دارند. منچستريونايتد، آرسنال، چلسي و ليورپول، اما اين موضوع براي فصل آينده ديگر به اين شکل نيست و منچسترسيتي هم واقعا شرايطي دارد که مي تواند مدعي باشد.
وي ادامه داد: آنها اکنون قدرت مالي بالايي دارند و مي توانند بهتر از هر تيم ديگر بازيکن جذب کنند.
فرگوسن با تمجيد از وضعيت تاتنهام هم عنوان کرد: شايد حضور در ليگ قهرمانان اروپا باعث شد که آنها نتوانند خودشان را در ميان 4 تيم پاياني ليگ برتر حفظ کنند، اما بدون شک آنها هم براي فصل گذشته تيمي مدعي هستند. زماني که به اين شش تيم نگاه کنيم بايد بگوييم هر کدام از اين تيم ها مي توانند فصل آينده قهرمان شوند.
سرمربي شياطين سرخ در پايان دربارهي تور اين تيم در آمريکا هم اظهار کرد: مي دانيم فصل بعد رقابت و مبارزه ي شديدي براي رسيدن به جام قهرماني وجود دارد و به همين دليل بايد خودمان را تا جايي که مي توانيم براي يک رقابت سخت و دشوار آماده کنيم. قهرماني در ليگ برتر هيچ وقت کار آساني نبوده و نيست، اما ما تجربه ي رسيدن به اين مهم را داريم و همين موضوع مي تواند کمک زيادي به ما بکند.
لینک منبع خبر:
Alireza.M67
15-07-2011, 23:26
با توجه به شرایط پیش اومده ، به شخصه احتمال اومدن اسنایدر رو کم می بینم .
pcforlife
16-07-2011, 14:26
واکنش فردیناند نسبت به انتقادات:مضحک است؛ واقعا خنده ام می گیرد
ستاره باشگاه یونایتد از بی احترامی ها به شدت ناراحت شده است
سایت گل - ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستریونایتد معتقد است که جو منفی در اطراف اولدترافورد به این دلیل است که خیلی ها دوست ندارند یونایتد را قهرمان لیگ برتر ببینند.
فردیناند از انتقادات موجود ناراحت است و معتقد است که هواداران نمی خواهند آنها مجددا به موفقیت برسند. فردیناند به خبرنگاران گفت:« این مضحک است و مرا به خنده وا می دارد. ما در 5 فصل اخیر، 4 بار قهرمان شده ایم ونیمی از افراد می خواهند که تیم دیگری به قهرمانی برسد. قبل از اینکه من به منچستربیایم، این تیم معمولا قهرمان لیگ برتر بود و فکر می کنم هواداران فوتبال دوست دارند تا تیم دیگری قهرمانی را مال خود کند.گاهی وقتها این قلب است که به مغز دستور می دهد.»
تلاش یونایتد برای کسب بیستمین قهرمانی اش در لیگ برتر نکته ای است که ذهن فردیناند را به خودش مشغول کرده:« این چالش هر ساله ماست. هر سال باید خواسته هایت را بهبود بخشی. ما در 5 فصل اخیر 4 قهرمانی به دست آورده ایم. این اصلا آسان نبوده و فصل سخت دیگری را هم پیش رو داریم و ما بی صبرانه منتظر کسب قهرمانی دیگری هستیم.»
فردیناند در فصلهای گذشته بامصدومیتهای متعددی دست وپنجه نرم کرده و با گرفته شدن بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس از جان تری، کاپیتان سه شیرهاست.
این ستاره 32 ساله درمورد رقابتهای فصل گذشته گفت:« تابستان عجیبی بود. ما به نوزدهمین قهرمانی مان در لیگ برتر رسیدیم که این فوق العاده بود ولی در فینال لیگ قهرمانان اروپا مغلوب بارسا شدیم. زمانی که به آنالیز همه چیز می پردازی، به این نتیجه می رسی که فصل موفقیت آمیزی را پشت سر گذاشتیم. اگر کسی در ابتدای فصل می گفت که ما قهرمان لیگ برتر می شویم و به فینال لیگ قهرمانان اروپا می رسیم، ما این را قبول می کردیم و مطمئنم که رسانه ها معتقدند که ما عملکرد خوبی داشته ایم.فکر می کنم کسب نوزدهمین قهرمانی در لیگ برتر اتفاق بزرگی بود و باید ازاین موفقیت لذت ببریم.»
لینک منبع خبر:
pcforlife
17-07-2011, 00:42
وین رونی: اگر 5 درصد بهتر شویم، به بارسا می رسیم
شیاطین سرخ در رقابت های فصل اخیر لیگ برتر با اختلافی 9 امتیازی نسبت به تیم دوم به قهرمانی رسیدند اما در فینال چمپیونزلیگ 3-1 مغلوب بارسا شدند و از رسیدن به قهرمانی بازماندند
سایت گل - وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، اعلام کرد اگر تیمش می خواهد همچنان به قهرمانی هایش ادامه بدهد، باید به تیم بهتری تبدیل شود.
شیاطین سرخ در رقابت های فصل اخیر لیگ برتر با اختلافی 9 امتیازی نسبت به تیم دوم به قهرمانی رسیدند اما در فینال چمپیونزلیگ 3-1 مغلوب بارسا شدند و از رسیدن به قهرمانی بازماندند.
مهاجم باتجربه یونایتدها تایید کرد که بارسا بهترین تیم اروپاست اما تاکید که تیمش فاصله زیادی با تیم اسپانیایی ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بی تردید، آنها در حال حاضر بهتر از ما هستند هرچند ما در چهار سال اخیر، دو بار به فینال چمپیونزلیگ رسیده ایم.
ما خیلی از آنها فاصله نداریم. اگر ما تنها 5 درصد پیشرفت کنیم و تلاش کنیم تا بهتر شویم، آنگاه به آنها خواهیم رسید.
ما به جای نگاه کردن به گذشته، باید به آینده فکر کنیم. این چیزی است که این باشگاه به آن نیاز دارد. احساسی که از قهرمانی در جام های مختلف به شما دست می دهد، بی نظیر است. ما منتظر قهرمانی های بیشتر هستیم. ما باید افتخارات بیشتری برای باشگاه به دست بیاوریم. تا زمانی که سرالکس اینجاست، ما همچنان به دنبال قهرمانی های بیشتر خواهیم بود."
لینک منبع خبر:
Mohammad
17-07-2011, 10:43
چقدر حرف و حدیث و خبر در مورد اومدن ایسنایدر به منچستر هست ! از یه طرف خبر توافق با اون مبلغ از طرف دیگه صحبت های خود فرگوسن در مورد عدم تمایل به جذبش ! من که سر در نمیارم واقعا !
جدا از این تیم در وضعیت خوبی به سر می بره . بازی های تدارکاتی رو هم که خوب شروع کرده و به نظر من خبر خوب پیشرفت چشم گیر ماچدا هست .
به شخصه علاقه زیادی به هارگریوز دارم اما امیدوارم بصورت قرضی به وست بروم بره .
pcforlife
17-07-2011, 13:42
چقدر حرف و حدیث و خبر در مورد اومدن ایسنایدر به منچستر هست ! از یه طرف خبر توافق با اون مبلغ از طرف دیگه صحبت های خود فرگوسن در مورد عدم تمایل به جذبش ! من که سر در نمیارم واقعا !
جدا از این تیم در وضعیت خوبی به سر می بره . بازی های تدارکاتی رو هم که خوب شروع کرده و به نظر من خبر خوب پیشرفت چشم گیر ماچدا هست .
به شخصه علاقه زیادی به هارگریوز دارم اما امیدوارم بصورت قرضی به وست بروم بره .
به نظر من همه این حرفا برای بالا بردن قیمت یا شکستن قیمت هستش... از یه طرف گیل وقتی میره ایتالیا، اسنایدر میگه دلم با اینتره و مدیرای اینتر میگن اسنایدر تمایل داره بمونه... تو همون حین سر الکس میگه ما تمایل به جذب وسلی نداریم!!! خوب این تناقضات به نظرم به این مفهومه که اسنایدر میاد اگه چک و چونه زدن سره قیمتش تموم بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محمد جان... هارگریوز از در خروجی باشگاه هم خارج شده... بازیکن آزاده... سر الکس خیلی وقته با اوون خداحافظی کرده!:20::10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا خبر جدید هم من بدم:
شماره بازیکنا طبق لینک ویکیپدیا بالا:
داوید دخه آ: شماره 1 (شماره ادوین)
فیل جونز: شماره 4 (شماره هارگریوز)
اشلی یانگ: شماره 18 (شماره اسکولزی عزیزمون:40:)
+
و بالاخره پیراهن دوم فصل 2011/12 معرفی شد:
Mohammad
17-07-2011, 21:35
محمد جان... هارگریوز از در خروجی باشگاه هم خارج شده... بازیکن آزاده... سر الکس خیلی وقته با اوون خداحافظی کرده!
مرسی بابت این . ندیدم بودم خبرش رو ! کلا حیف شد ... یه بازیکن هم عمر فوتبالیش اینطوری می گذره !
+
خیلی از پیراهن دوم خوشم نیومد !
smallfrank
17-07-2011, 22:09
آره
یه چند فصل قبل پیرهن دوم آرسنال با این شکل و رنگ بود.
خیلی زیبا نیست و به منچستر نمیاد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.