ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با موس و کیبورد وایرلس(کمک فوری)

Nikonian
22-05-2011, 18:53
موس و کیبورد A4Tech مدل 1630 داشتم که یه مشکل عجیب پیدا کرد و مشکل این بود که موس موقع حرکت می ایستاد ! وبا تاخیر خیلی کم دوباره حرکت میکرد ولی بعضی وقتا تاخیر زیاد میشد و کاملا رندوم بود ! خلاصه کلی اعصاب رو خط خطی میکرد که نهایتا یه موس و کیبورد از همون مدل از کسی قرض گرفتم و متاسفانه باز هم مشکل سرجاش بود ، رفتم توی ست آپ مادربرد و جالب اینکه اونجا هم کیبورد تاخیر و گیر داشت ! پس یعنی ربطی به ویندوز ومشکلات نرم افزاری نداره !

با اینکه مشخص شد سیستم ایراد داره ( نمیشه که هردو موس وکیبورد ایراد داشته باشه !:41:) ولی چون موضوع درعین سادگی ، پیچیده شده این به ذهنم رسید که از برند دیگه ای موس و کیبورد بگیرم و بنا به نیازم باید وایرلس هم باشه ! یه کیبورد وایرلس فراسو 6700 بیسیم گرفتم که تاچ پد داره ، که بازهم مشکل سر جاشه !

والا نمیدونم از پاوره یا از پورت های USB هستش یا از چی هستش !

Nikonian
24-05-2011, 17:42
موس و کیبورد A4Tech مدل 1630 داشتم که یه مشکل عجیب پیدا کرد و مشکل این بود که موس موقع حرکت می ایستاد ! وبا تاخیر خیلی کم دوباره حرکت میکرد ولی بعضی وقتا تاخیر زیاد میشد و کاملا رندوم بود ! خلاصه کلی اعصاب رو خط خطی میکرد که نهایتا یه موس و کیبورد از همون مدل از کسی قرض گرفتم و متاسفانه باز هم مشکل سرجاش بود ، رفتم توی ست آپ مادربرد و جالب اینکه اونجا هم کیبورد تاخیر و گیر داشت ! پس یعنی ربطی به ویندوز ومشکلات نرم افزاری نداره !

با اینکه مشخص شد سیستم ایراد داره ( نمیشه که هردو موس وکیبورد ایراد داشته باشه !:41:) ولی چون موضوع درعین سادگی ، پیچیده شده این به ذهنم رسید که از برند دیگه ای موس و کیبورد بگیرم و بنا به نیازم باید وایرلس هم باشه ! یه کیبورد وایرلس فراسو 6700 بیسیم گرفتم که تاچ پد داره ، که بازهم مشکل سر جاشه !

بچه ها 19 تا مشاهده داشته این موضوع ولی دریغ از یک جواب !:19:

Dj_aghamajid
24-05-2011, 19:28
شما گیرنده امواج رو روی یک پورت USB دیگه امتحان کن!
نزدیک گیرنده امواج نویز نداری!
امواج موبایل و ....؟
شما بایوس مادربرد رو آپدیت کن و Clear CMOS کن! ببین چطور میشه؟

Nikonian
25-05-2011, 15:07
شما گیرنده امواج رو روی یک پورت USB دیگه امتحان کن!
نزدیک گیرنده امواج نویز نداری!
امواج موبایل و ....؟
شما بایوس مادربرد رو آپدیت کن و Clear CMOS کن! ببین چطور میشه؟

ممنون دوست عزیز

روی پورت های دیگه هم امتحان کردم ولی درست نشد.

Dj_aghamajid
25-05-2011, 17:48
باتری مادربرد رو در بیار و دوباره بذار!
بایوس رو نمیتونی آپدیت کنی؟

f_movin
04-02-2013, 00:58

اگر مواردی که دوستان گفندو انجام دادی نتیجه ای در بر نداشت و همینطور اگه روی ماوسهای معمولی نیز همین مشکل رو داشتی باید خدمتت عرض کنم که مشکل رو کنترولر مادربردتت که باید تعویض کنی در ضمن چنتا مقاومت کم اهم نیز هستش که باید اونارو نیز با اهمتر اندازه بگیری و همینطور خازنهای مادربردتت رو چک کن ببین نشتی نداره اگه داشت اونارو فقط تعویض کن نه کنترولرو