M A X I M U M
22-05-2011, 18:21
سلام دوستان
من یه نرم افزار آموزشی گرفتم که فوق العاده بچگانه طراحی شده بود
این نرم افزار شامل 4 دی وی دی و 1 سی دی بود
4 تا دی وی دی شامل محتویات آموزشی بود که توسط فایل اتوران واقع در سی دی 1 اجرا میشد و از طریق اون میتونستی محتوای بقیه دی وی دی هارو راحت ببینی
الان مشکل اینجاست که من میخوام این نرم افزار آموزشی رو روی لپ تاپ اجرا کنم اما موقع اجرا خطای not a valid win32 app رو میده من در حدود 3 ساعت تمام راهها رو امتحان کردم اما نتیجه نهایی این بود که قفلی که برای پنهان کردن فایل های سی دی استفاده شده اسکریپتش برای لپ تاب نیست و روی لپ تاب اجرا نمیشه
حجم کلی سی دی 220 مگه که تنها 3.4 مگش قابل رویته و میشه ازشون کپی برداری کرد
من بطور کل میخوام تمام محتوای داخل سی دی رو کپی کنم داخل هاردم و از هارد برنامه رو اجرا کنم
در خود سی دی یه پوشه هست بنام اوتو پلی که تمام فایل ها داخل همونه اما به شکل عادی نمیشه اون فایل هارو دید
توتال کوماندر رو هم نصب کردم اما اونم فایل های مخفی رو نشون نداد
با چه نرم افزاری و یا با چه راهی میتونم اون فایل هارو ببینم و کپیشون کنم ؟
راستی ایمیج گرفتن هم بی فایده است تنها راه دسترسی به همون فایل های مخفی شده است
پیشاپیش ممنونم
من یه نرم افزار آموزشی گرفتم که فوق العاده بچگانه طراحی شده بود
این نرم افزار شامل 4 دی وی دی و 1 سی دی بود
4 تا دی وی دی شامل محتویات آموزشی بود که توسط فایل اتوران واقع در سی دی 1 اجرا میشد و از طریق اون میتونستی محتوای بقیه دی وی دی هارو راحت ببینی
الان مشکل اینجاست که من میخوام این نرم افزار آموزشی رو روی لپ تاپ اجرا کنم اما موقع اجرا خطای not a valid win32 app رو میده من در حدود 3 ساعت تمام راهها رو امتحان کردم اما نتیجه نهایی این بود که قفلی که برای پنهان کردن فایل های سی دی استفاده شده اسکریپتش برای لپ تاب نیست و روی لپ تاب اجرا نمیشه
حجم کلی سی دی 220 مگه که تنها 3.4 مگش قابل رویته و میشه ازشون کپی برداری کرد
من بطور کل میخوام تمام محتوای داخل سی دی رو کپی کنم داخل هاردم و از هارد برنامه رو اجرا کنم
در خود سی دی یه پوشه هست بنام اوتو پلی که تمام فایل ها داخل همونه اما به شکل عادی نمیشه اون فایل هارو دید
توتال کوماندر رو هم نصب کردم اما اونم فایل های مخفی رو نشون نداد
با چه نرم افزاری و یا با چه راهی میتونم اون فایل هارو ببینم و کپیشون کنم ؟
راستی ایمیج گرفتن هم بی فایده است تنها راه دسترسی به همون فایل های مخفی شده است
پیشاپیش ممنونم