PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال:برنامه نویسی شی گرا چیست ؟شی چیست؟ارتباطش با کلاس چیه؟

abbas_apolo
22-05-2011, 11:28
سلام من راستش درست نفهمیدم برنامه نویسی شی گرا چیه ؟ میخوام بدونم آیا مثلا دکمه ها در برنامه جز اشیا اند یا نه ؟
اصلا شی چیه ؟ و کلاس چیه ؟ در آخر هم چه ارتباطی بین کلاس و شی وجود داره؟
هر کسی میتونه خیلی راحت توضیح بده ممنون میشم

Milad2022
22-05-2011, 17:36
به تکست باکس و دکمه و لیبل و ... شی کفته میشه ( وقتی روی فرم قرار میگیرند کنترل نامیده میشن)

برنامه نویسی که مبتنی بر شی باشه شی گرا میگند یعنی تحت ویندوز اجرا بشه

به مجموعه ای از اشیای هم نوع (مثلا چندتا لیبل ) کلاس میگن

Open-Source
22-05-2011, 19:11
به تکست باکس و دکمه و لیبل و ... شی کفته میشه ( وقتی روی فرم قرار میگیرند کنترل نامیده میشن)

دوست عزیز! چیزی رو که در مورد اطلاع کامل ندارید خواهشا توضیح ندید.
اینجوری ملت رو بدتر گمراه میکنید.
:28:

و اما شی گرایی:
شی گرایی یک شیوه برنامه نویسی هستش و هیچ ربطی به زبان خاص و یا پلت فرم خاصی ندارد.
محوری ترین بحث در برنامه نویسی شی گرا قابلیت استفاده مجدد از برنامه ای هستش که مینویسید.
بحث شی گرایی خیلی مفصل هستش و الاماشاالله تا بخوای منبع براش وجود داره.
فعلا برای آشنایی اینجا یه سر بزن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه مشکلی یا سوالی چیزی داشته بعد بیا اینجا بپرس.

abbas_apolo
22-05-2011, 19:14

یعنی اینایی که گفتن غلطه؟؟!!!

Open-Source
22-05-2011, 19:21
99% بله.
:31:

abbas_apolo
25-05-2011, 15:15
[:41::41:منتظر

Open-Source
25-05-2011, 17:12
[:41::41:منتظر

منتظر چی هستی؟
اون پیج رو خوندی؟
جاییش برات مبهمه؟

اگه به سوالات پست اولت نرسیدی یه جواب مختصر و کوتاه بهشون میدم.

سلام من راستش درست نفهمیدم برنامه نویسی شی گرا چیه ؟ میخوام بدونم آیا مثلا دکمه ها در برنامه جز اشیا اند یا نه ؟
اصلا شی چیه ؟ و کلاس چیه ؟ در آخر هم چه ارتباطی بین کلاس و شی وجود داره؟
هر کسی میتونه خیلی راحت توضیح بده ممنون میشم

1.همونطور که قبلا گفتم شی گرایی ، یه شیوه برنامه نویسی هستش که فوق العاده کاربردی هستش و برای انجام پروژه های بزرگ و گروهی جون میده و میشه از مهم ترین ویژگی هاش علاوه بر قابلیت استفاده مجدد ، قابل فهم بودن ، اشکال یابی سریع تر ، پایین اومدن حجم کد نویسی و ... اشاره نمود.

2. بله ، دکمه ها و تکست باکس ها و ... هم جزء اشیاه هستند.

3.کلاس یه طرح و نقشه هستش که توسط برنامه نویس طراحی میشه (مثل یه نقشه ساختمون که توسط یه مهندس کشیده میشه) ، برای استفاده از این طرح و نقشه باید یه شیء (Object) ازش ساخته بشه (نمیتونی بری توی نقشه ساختمون زندگی کن یعنی اول باید یه ساختمون(Object)از روی نقشه بسازی تا بتونی ازش استفاده کنی).

4.فکر کنم رابطه Class با Object رو فهمیدی.

- به زبان های برنامه نویسی که از شیوه شی گرایی پشتیبانی میکنند شی گرا گفته میشود (مثلا زبان جاوا یه زبان شی گرای محض است و زبانی مثل VB تا حدودی شی گرا میباشد).

- به Object هایی که شکل بصری دارند (مثل همون لیبل و تکست باکس) اصطلاحا Control نامیده میشوند.(پس کنترل همون شی ء هستش با شکل و شمایل بصری - اون دوستمون 1% بهش اشاره داشت:27:).

برنامه نویس بهت جواب ندادن؟!!!:21::21::31::31:
چه جنگی بین ما رخ داد؟!!:39::39:
اکثر بچه های اینجا ، اونجا هم عضو هستند.
من خودم اینجا رو بیشتر از برنامه نویس دوست دارم.
به همین خاطر اونجا جوابت رو ندادم .
:16::16:

abbas_apolo
26-05-2011, 15:47
مرسی از توجه و دقتت . . . . . راستش اونجا فقط اسمش برنامه نویسه والا . . . . .
از توضیحاتت خیلی ممنونم و از این توضیح اخریت کاملا متوجه شدم . . . . . راستش یه چند سایت خارجی هم خونده بودم که فکر کنم خودت پیشنهاد دادی . . . . . . . به یکی از دوستام گفتم شی گرایی چیه بهم جواب داد ولش کن بابا ما با اون کاری نداریم !! . . . . . منم که گیر دادم بهش و در چند جا سوال کردم که فقط اینجا کسی تونست جواب بده . . . . . میدونی که کل اینتر نت ما کپی پیسه . . . . . کسی از خودش بلد نیست چیزی بگه . . . . . ولی این جور که معلومه خود شما استادی ! ممنونم ازت

soghi22
31-01-2013, 13:19
اره واقعا مفید بود مرسی