مشاهده نسخه کامل
: كمك فوري -- خريد اينترنتي رم و مين بورد
seyediali3
22-05-2011, 07:41
سلام دوستان نمي دونم اين سواال را كه مي پرسم اجازه اش را دارم يا نه اگه ندارم كه حذف خواهد شد و اما سوال:
توي شهرستان ما قيمت قطعات بخصوص مادربورد و cpu خيلي گرونتر از تهرونه هر كدوم حدود 60 تومان مي خواستم ببينم ايا ميشه به اين فروشگاههاي آنلاين اعتمادي كرد يا نه.مثلا اگه قطعه خراب بياد در خونه بايد چه كرد.اگه ممكنه يه سايت معتبر و با سابقه كه امتحان را پس داده باشه بهم معرفي كنيد. با تشكر
Saeed System
22-05-2011, 08:06
به نظر اصلا به صرفه نیست خرید آنلاین..
البته به یه شرط به صرفه است که قطعتون رو که در تهران قیمت گرفتید بعد اگر فروشگاه آنلاین همون قیمت رو داد ازش خرید کنید....
به نظر من مسافرت کنید به تهران برای خرید مادربرد و رم به صرفه تره ..
آخه من 3 هفته پیش یه مادربرد خریدم asus از پاساژ علائدین قیمت 90 تومن...
شاید باورت نشه ولی در تمام فروشگاهای آنلاین سخت افزار بالای 130 تومن گذاشتند برای فروش...
من شکه شدم وقتی قیمتی خرید اینترنتیش رو دیدم یه فروشگاه هم که ماشالله برای اینکه خیالش راحت باشه گذاشته بود 140
تومن!! بابا مذهبت رو شکر 90 تومن رو 50 تومن گذاشتید روش برای فروش اینترنتی.
پس قطعه که مد نظرتون هست رو قیمت بازار تهرانش رو اول دربیارید بعد اقدام به خرید اینترنتی کنید..
برای در آ.وردن قیمت بازار هم باید به بکی از دوستانتون که د رتهران هستند بگید برن بازار مثلا رضا یا پایتخت یا
علائدین قیمت کف بازار رو دربیارند..چون قیمت هر روز با روز دیگه بخاطر بالا پایین شدن دلار عوض میشه
و سایتهای اینترنتی برای اینکه ضرر نکن حداکثر قیمت رو درج می کنند ولی در بازار قیمت لحظه ای رو میدن
و البته خیلی کمتر از سایتهای فروش
این مادربرد منه خریدم 89 تومن :
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون برید تو سایتهای فروش سخت افزار ببینید چند قیمت زدند همین مادربرد 89 تومنی رو
این یه نمونش قیمت 140 گذاشته همین مادربرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا به نظر شما ارزش نداره به تهران سفر کنید برای خرید؟
من اگر بودم 100% سفر می کردم تهران
از لحاظ سالم بودن هم همونجا در بازار چک میکنه براتون اگر بخواهید .
seyediali3
22-05-2011, 08:16
خوب من قيمت موجود در سايت ------------ را ميپسندم و حوصله رفتن به تهران را ندارم فقط ترسم از خرابي و گارانتيشه كه نميدونم اگه مشكلي پيش امود به كي مراجعه كنم. حالا ايا اين سايت مورد قبوله؟
jabarsink2000
22-05-2011, 08:41
خوب من قيمت موجود در سايت ------------ را ميپسندم و حوصله رفتن به تهران را ندارم فقط ترسم از خرابي و گارانتيشه كه نميدونم اگه مشكلي پيش امود به كي مراجعه كنم. حالا ايا اين سايت مورد قبوله؟
شما از لیون کامپیوتر خرید کنید .
قیمتش با بازار اختلاف کمی دارد گاهی از بازار هم پاین تر است.
با خیال راحت خرید کنید هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .
با تشکر.
هادی
seyediali3
22-05-2011, 09:33
دوستاني كه از اعتبار اين سايت با خبرند يا از آن خريدي موفق (يا ناموفق) داشته ان دپست بگذارند و بگويند تا بنده حقير از تشويش خاطر درايم.
Saeed System
28-05-2011, 23:31
دوستاني كه از اعتبار اين سايت با خبرند يا از آن خريدي موفق (يا ناموفق) داشته ان دپست بگذارند و بگويند تا بنده حقير از تشويش خاطر درايم.
من خودم امروز از لیون کامیپوتر خرید کردم...
خودم که پست اول گفتم خرید اینترتی به صرف نیست برا یاینکه حرف ثابت بشه خرید کردم البته اتفاقی شد!
کارت evga gtx 550 ti رو برام زد 225 تومن در صورتی که قیمتش پایینتره در سایتهای دیگه و بازار!
هارد 500 گیگ وسترن رو زد 55 تومن
6 تومن هم پول پیک زد
کلا 286 تومن حساب کرد... ولی چنتا از دوستان گفتند کارت رو گرون حساب کرده منم خیلی حالم گرفته شده
خودم تو پست اول به شما گفتم خرید نکنید بعد خودم رفتم خرید کردم و سرم کلاه رفته!!:31:
خدا به جای مغز به من .......... داده
یکی از دوستان گفت قیمت جهانی کارتت 150 دلاره! یعنی من 70 هزار تومن پول اضافه دادم
ولی قیمت یک سایتی 215 گذاشته بود و قیمت بازار هم 100% حدود 200 باید باشه ...
حالا از دوستان پرسیدم ببینم قیمت بازار کارتم چنده..
پول هم کلا اینترنتی ریختم تو حسابش
سلام
خواهش میکنم اگر از چیزی مطمئن نیستید بدون اطلاع نظر ندهید تا خدای نکرده به کسی ظلم نشود.
این کارت گرافیک تو بیشتر سایتها همین قیمت رو زده بودن اختلاف قیمت احتمالا از گارانتیش هست چون گارانتیها قیمتهاشون فرق میکنه
با تشکر
Saeed System
23-06-2011, 09:22
سلام
خواهش میکنم اگر از چیزی مطمئن نیستید بدون اطلاع نظر ندهید تا خدای نکرده به کسی ظلم نشود.
این کارت گرافیک تو بیشتر سایتها همین قیمت رو زده بودن اختلاف قیمت احتمالا از گارانتیش هست چون گارانتیها قیمتهاشون فرق میکنه
با تشکر
دوست عزیز خیلی وقته ازاین قضیه میگذره ولی من امروز این پست شما رو دیدم می خواستم جواب بدم :11:
من قیمت کف بازار رو د رآوردم 187 تومن با گارانتی اصلی!!:11:ولی لیون کامپیوتر به من 225 داد!!
فکر نکنید من خوشحالم من خیلی هم ناراحتم و حرص اون 40 تومن پول اضافه ای کا دادم رو دارم می خورم
تازه من خودم هم ادعایی ندارم بقیه کاربران انجمن سخت افزار که تعدادشون هم زیاده میگفتند قیمت بازار
تفاوت فاحشی داره با این قیمت لیون کامپیوتر وگرنه من که خودم این حرف رو می شنوم ناراحت میشم
چون خودم خرید کردم از لیون کامپیوتر و دوست ندارم ببینم سرم کلا ه رفته :46:
با تشکر فراوان
بعدشم دوست عزیز این جا فرمودید:
خواهش میکنم اگر از چیزی مطمئن نیستید بدون اطلاع نظر ندهید تا خدای نکرده به کسی ظلم نشود
یعنی مطمئن تر از اینکه 2 بار رفتم علائدین قیمت گرفتم؟ و اینه 2 بارش به خودم لعنت فرستادمن چرا 40 تومن پول اضافه تو خرید اینترنتی
دادم که طرف بخوره حالشو ببره 40 تومن اضافه خودم میتونستم چه قدر 40 تومن چیز بخرم یا بخورم..
من هنوز هم دارم میسوزم از خرید از لیون اسمشو نبر:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.