ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین هارداکسترنال

zeynal
21-05-2011, 22:27
ـــــــلام
عرض شود حضور تمام دوستان
یه سوال در مورد هارد اکسترنال دارم ، من به یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی نیاز دارم که نمیدونم بهترین مارک موجود در بازار چیه و دقیقا برای اینکار باید به چه گزینه هایی توجه و دقت بیشتری داشته باشم؟ یا قیمتش حدود چنده؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

یاعلی

ata.royalfalcon
21-05-2011, 22:42
سلام دوست من
تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
============================

به نظرم بهترین هارد اکسترنال موجود در بازار هاردهای وسترن هستن .

اگر هارد رو زیاد جابجا میکنین اجبارا باید پرتابل (بدون آداپتور) بخرین چون کوچکتر و سبکتره
مدل پیشنهادی با توجه به اینکه یک ترابایت میخواین وسترن My Passport Essential SE به SE دقت کنین چون مدلهای عادی یکترابایت ندارن . این مدل در حجمهای 750 گیگ الی 1 ترابایت موجوده . ضمنا این مدل usb2+usb3 ساپورت هستن که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و قیمت مدلهای پرتابل یک ترابایتی بیشتر از 130 تومن باید باشه
برای کسب اطلاعات بیشتر

اگر زیاد جابجایی ندارین بهتره که مدلهای دسکتاپی آداپتوردار بخرین چون ارزونتر تموم میشه
مدل پیشنهادی وسترن My Book Essentialکه از 500 گیگ الی 3 ترابایت موجوده این مدل دو جور هست
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 ساپورت که باید در موقع خرید دقت کنین
قیمت یک ترابایتی دسکتاپی فکر کنم کمتر از 100 تومن باشه
لینک این مدل

توصیه میشه که با گارانتی سازگار بخرین ، البته من تبلیغ نمیکنم و اصولا کیفیت این هاردهام هم بالاست و انشااله که به گارانتی هم نمیخوره

saman-a
01-06-2011, 11:55
اقای ata ، با تشکر از پست شما. منم با شما موافقم امیدوارم هاردهایی که از سازگار خریداری میشه به گارانتی نیاز نداشته باشه. چون من تجربه دست و پنجه نرم کردن با گارانتیشو دارم. پشیمونم کردن:41: اصلا توصیه نمی کنم.

rmao
26-06-2012, 20:01
سلام من میخوام یک هارد هکسترنال بخرم که هم باکیفیت باشه هم گارانتی معتبرداشته باشه هم usb3 هم ضد ضربه من راهنمایی میکنید

ata.royalfalcon
26-06-2012, 21:14
سلام من میخوام یک هارد هکسترنال بخرم که هم باکیفیت باشه هم گارانتی معتبرداشته باشه هم usb3 هم ضد ضربه من راهنمایی میکنید

سلام دوست من
تاپیک جامع >> هارد اکسترنال << ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام برای ضد ضربه silicon power armor a80 انتخاب مناسبی هست . در هر حال حتی اگر هارد هم ضد ضربه باشه بایستی با نهایت دقت نگهداری کرد تا عمری طولانی داشته باشد .

hitman908
01-12-2012, 20:28
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد