PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم عملکرد پرینتر hp p1102

JAVAD 0361
21-05-2011, 17:48
با سلام
یک هفته پیش این پرینتر رو خریدم hp p1102
تو مغازه تست کردم کار می کرد
ولی بعد از نصب درایورش تو کامپیوتر خودم نسبت به زدن پرینت تو هر برنامه ای هیچ کاری انجام نمی ده و فقط موقع روشن کردن یه چند ثانیه می چرخه
از چند نفر پرسیدم گفتند ایراد از کابلته و من با چند نوع کابل تست کردم که با یکی از اونا جواب داد و پرینت گرفت ولی بعد از یه ری استارت دو باره مثل اولش شد
دوباره درایور پاک ، نصب ، ووو ....... ویندوز ریستوری ولی هیچ جوری دیگه جواب نداد
حالا موندم این عیب از کجاست
تو ویندو اکس پی و سون هم تست می کنم و هر دو این مشکل دارن ولی اون یه بار که جواب داد اکس پی بود
فقط چراغ سبز پاور روشن میشه ولی اون دفعه که راه افتاد یادمه چراغ اخطار نارنجی هم یه کارایی می کرد ولی دیگه روشن نشد:19::41::19::41::19::41::19::41:
حالا می خوام ویندوزم رو عوض کنم ببینم چی میشه ولی تا اون موقع هر چی میدونید بگید

یــــــــــــــــک دنیا ممــــــــــــــــنون:11:

EXTREME
21-05-2011, 19:42
وقتی پرینتر شناسایی میشه این یعنی اینکه کابل سالمه لازم به چک کردنش نبود
شما درایور پرینتر رو که نصب کردین برید تو تنظیمات پرینتر تو کنترل پنل و رو پرینتر که اسمش هست راست کلیک کنید و بزنید set as default ببینید درست میشه یا نه اگه نشد باید بقیه ی موارد رو بررسی کنیم

JAVAD 0361
22-05-2011, 16:57
وقتی پرینتر شناسایی میشه این یعنی اینکه کابل سالمه لازم به چک کردنش نبود
شما درایور پرینتر رو که نصب کردین برید تو تنظیمات پرینتر تو کنترل پنل و رو پرینتر که اسمش هست راست کلیک کنید و بزنید set as default ببینید درست میشه یا نه اگه نشد باید بقیه ی موارد رو بررسی کنیم
ممنون که جواب می دید
ولی من این کار هارو قبلا انجام دادم و مشکل کابل رو که گفتم منظورم قطعی یا ... نبود منظورم کیفیت کابل ، نویز . سرعت و ... بود که چند نفر گفته بودند .
ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداشت
اگه در کنترل پنل هم از پرینتر تست بگیرم این پیغام رو میده :

a test page is now being sent to the printer .
depending on the speed of your printer .
it may take a minute or ttwo before the page is printed .
the test pagebriefly demonstrates the printers ability to print graphics and text
and it provides technical information about the printer driver .

if the test page prined click ok
if the test page did not print click troubleshoot

که با کلیک روی ok هیچ کاری انجام نمی شه و با کلیک روی دومی میره تو قسمت help

و یه نکته دیگه که اگه از اتوران سی دی روی instal کلیک کنم تا یه جا هایی پیش میره بعد یه پنجره باز میشه که میگه دستگاه را روشن و کابل usb رو وصل کنید و زیرش با یه تصویر همین مطلب رو گفته ولی با خاموش و روشن کردن و وصل کابل هیچ اتفاقی جز یه دور چرخیدن پرینتر و صدای دینگ دانگ اتصال usb نمی افته .

کمکم کنید

باز هم ممنون

befermatooo
22-05-2011, 17:05
متاسفانه من هم با این پرینتر مشکل دارم البته یکم فرق داره

مشکل من اینه که پرینترم کار میکنه اما اگه خاموشش کنم یا ویندوز رو ریست کنم باید دوباره درایو پرینتر رو نصب کنم اخه Offline میشه .

EXTREME
22-05-2011, 17:12
ممنون که جواب می دید
ولی من این کار هارو قبلا انجام دادم و مشکل کابل رو که گفتم منظورم قطعی یا ... نبود منظورم کیفیت کابل ، نویز . سرعت و ... بود که چند نفر گفته بودند .
ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فایده ای نداشت
اگه در کنترل پنل هم از پرینتر تست بگیرم این پیغام رو میده :

a test page is now being sent to the printer .
depending on the speed of your printer .
it may take a minute or ttwo before the page is printed .
the test pagebriefly demonstrates the printers ability to print graphics and text
and it provides technical information about the printer driver .

if the test page prined click ok
if the test page did not print click troubleshoot

که با کلیک روی ok هیچ کاری انجام نمی شه و با کلیک روی دومی میره تو قسمت help

و یه نکته دیگه که اگه از اتوران سی دی روی instal کلیک کنم تا یه جا هایی پیش میره بعد یه پنجره باز میشه که میگه دستگاه را روشن و کابل usb رو وصل کنید و زیرش با یه تصویر همین مطلب رو گفته ولی با خاموش و روشن کردن و وصل کابل هیچ اتفاقی جز یه دور چرخیدن پرینتر و صدای دینگ دانگ اتصال usb نمی افته .

کمکم کنید

باز هم ممنون
یعنی دستگاه روشنه و اصلا کاغذ رو نمیکشه ؟

JAVAD 0361
22-05-2011, 17:31
بله دستگاه روشنه ولی هیچ عکس العملی نشون نمی ده !

EXTREME
22-05-2011, 17:37
ممکنه سنسور ورودی کاغذ اون ایراد داره
یا اینکه کاغذ رو تشخیص میده و پیکاب یا موتور راه انداز کاغذ خرابه که کاغذ رو نمیکشه

JAVAD 0361
22-05-2011, 17:55
ممکنه سنسور ورودی کاغذ اون ایراد داره
یا اینکه کاغذ رو تشخیص میده و پیکاب یا موتور راه انداز کاغذ خرابه که کاغذ رو نمیکشه
پس چرا یه دفعه با تعویض اون کابل کار کرد ؟ یا چرا موقع نصب به ارتباط کابل گیر میده ؟ ( طبق توضیهات بالا )
و چه جوری چیزایی که گفتید رو تست کنم ؟

EXTREME
22-05-2011, 18:38
با یه درایور جدیدتر امتحان کردید؟

JAVAD 0361
22-05-2011, 19:11
با یه درایور جدیدتر امتحان کردید؟
نه
راستی موقع نصب از اتوران تو سی دی دقیقا این مدل رو ننوشته
چهار تا گزینه داره که باید یکیش انتخاب بشه
hp laserjet professional p1100w Series
hp laserjet professional p1100 Series
hp laserjet professional p1560 Series
hp laserjet professional p1600n Series
دیگه بیشتر نمیدونم
اگه لینک دارید که راحت بشه درایورش گرفت بزارید ممنون می شم

با سپاس

EXTREME
22-05-2011, 20:05
من یه بنده خدایی این مشکل رو داشت درایور جدیدشو گرفتم براش مشکلش حل شد شما باید 1100 رو نصب کنید
پس واستید درایورشو بگردم براتون پیدا کنم ویندوزتون چیه؟

EXTREME
22-05-2011, 20:18
این درایور پرینتر برای xp 32 bit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

JAVAD 0361
22-05-2011, 20:32
من یه بنده خدایی این مشکل رو داشت درایور جدیدشو گرفتم براش مشکلش حل شد شما باید 1100 رو نصب کنید
پس واستید درایورشو بگردم براتون پیدا کنم ویندوزتون چیه؟
منم همون 1100 رو انتخاب می کردم ولی گفتم می رسه به اونجا که می گه کابلو وصل کنید و دیگه ادامه نمی ده ولی اون دفعه که کار کرد اون گیر رو نداد وادامه داد و ... .
حالا بلکه بتونم این دایور بگیرم نصب کنم ببینم چی می شه
اقا دمت گرم شرمندم .

Erfan.B
22-05-2011, 20:42
منم همون 1100 رو انتخاب می کردم ولی گفتم می رسه به اونجا که می گه کابلو وصل کنید و دیگه ادامه نمی ده ولی اون دفعه که کار کرد اون گیر رو نداد وادامه داد و ... .
حالا بلکه بتونم این دایور بگیرم نصب کنم ببینم چی می شه
اقا دمت گرم شرمندم .

دوست عزيز ممكنه مشكل از كنترلر مادربرد هم باشه. قبلاً يه هم چين مشكلي رو يكي از دوستام داشت رو سيستمش هر كاري مي كردنصب نمي شد ولي رو يه سيستم ديگه كه تست مي كرد درست بود! آخرش به اين نتيجه رسيديم كه كنترلر مادربرد مشكل داره (ولي هيچ مورد ديگه اي نبود كه بشه مادربرد رو مقصر دونست! فرقي با نو نداشت!) و وقتي مادربرد عوض شد ، درست نصب شد و پرينت شد. واقعاً آدم تو كامپيوتر مشكلاتي مي بينه كه اصلاً فكرش رو هم نمي تونه بكنه كه از يه جاي ديگه هم مي تونه باشه!!

JAVAD 0361
23-05-2011, 16:32
دوست عزيز ممكنه مشكل از كنترلر مادربرد هم باشه. قبلاً يه هم چين مشكلي رو يكي از دوستام داشت رو سيستمش هر كاري مي كردنصب نمي شد ولي رو يه سيستم ديگه كه تست مي كرد درست بود! آخرش به اين نتيجه رسيديم كه كنترلر مادربرد مشكل داره (ولي هيچ مورد ديگه اي نبود كه بشه مادربرد رو مقصر دونست! فرقي با نو نداشت!) و وقتي مادربرد عوض شد ، درست نصب شد و پرينت شد. واقعاً آدم تو كامپيوتر مشكلاتي مي بينه كه اصلاً فكرش رو هم نمي تونه بكنه كه از يه جاي ديگه هم مي تونه باشه!!
ممنون
ولی حالا من چیکار کنم ؟؟؟
حتی فکر نعویض مادر بوردمم نمی تونم بکنم حتی اگر مجبور شم این پرینتر رو بندارم تو کوچه ... ./
GIGABYTE GA-P55A-UD3 نظرتون چیه ؟ یعنی ممکنه دست مادربورد باشه ؟!؟!
پس چرا یه دفعه همدیگر رو شناختند و تونستم باش چندتا پرینت بگیرم و بعد دوباره ... .
شاید هم واقعا باهم سازگاری نداشته باشند .:41:

یه خورده دیگه با درایورش ور میرم ببینم چی میشه !

اگه کسی راه حل دیگه ای داره بگه ممنون میشم

یا علی

EXTREME
23-05-2011, 18:22
میگم اگه با درایور مشکل نداشته باشه یا سنسور ورودی کاغذ ایراد داره یا پیکاب که کاغذ رو نمیکشه ؟
احیانا اخطار no papare یا چیزی تو این مایه ها نمیده؟
اول سخت افزار خود پرینتر رو چک کنید اگه درست نشد اونموقع برید سراغ مین
بایوس مین رو هم آپدیت کنید

JAVAD 0361
23-05-2011, 18:33
بلاخره راه افتاد .......
ولی فکر می کنید چه جوری ؟
همین طور که روشن بود و تو نصب از اتوران ، جایی که به کابل گیر می داد مونده بود و کاری نمی کرد سیم برقشو از پشت دستگاه کشیدم بیرون و بعد از اینکه دوباره برقو بهش وصل کردم بلاخره اون چراغ نارنجی اخطار شروع به چشمک زدن کرد و ادامه ماجرا ..... .
یه ری استارت هم کردم ببینم بازم بازی در میاره یا نه که خوشبختانه مشکلی نبود
حالا نمی دونم بعدا چی میشه ولی فعلا که خوبه
راستی احساس میکنم یه خورده کمرنگ چاپ می کنه مخصوصا در فونت های بزرگ ، تو تنظیماتش جایی هست که بشه مقدار رنگ رو تنظیم کرد ؟

بازهم به خاطر همه راهنمایی ها تون ممنونم / پیروز و سربلند باشید .:11: :10::11:

یا حق

EXTREME
23-05-2011, 20:00
بله مینونید تنظیم کنید که پررنگ تر بزنه ولی اینطوری کارتریج زودتر خالی میشه

JAVAD 0361
24-05-2011, 16:47
دوباره شد مثل اولش .........:41::41::41::41::41::41:
دیشب خوب بود حتی کامل هم خاموش و روشن کردم ( کل سیستم ) ولی کار می کرد
بعد خاموشش کردم و برق رو هم قطع کردم الان که روشن کردم بازن مثل قبل شده و هیچ جوری کار نمی کنه حتی با اون ترفند دیشبی ... .
دیوونم کرد چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟:13:

اون طریقه پررنگ کردن رو هم بگید ممنون می شم تا هر وقت را افتاد تست کنم

بازم ممنون

JAVAD 0361
24-05-2011, 17:54
مشکل رو پیدا کردم ولی راه حلش رو نمی دونم
باید هر دفعه که کل سیستم رو خاموش و برقشو قطع می کنیم بعد از روشن کردن دوباره درایورشو از راه اتوران نصب کرد و موقعی که به اتصال کابل گیر داد کابل برق پرینتر رو قطع / وصل و بعد کابل usb رو وصل کرد تا پرینتر کار کنه !!!!!!!
حالا این چه دردیه ... خدا داند:18:
البته شاید غیر خدا شما هم بدونید که اگه میدونید بگید تا ما هم بدونیم

منتظرتون هستم ... و باز هم ممنون .

JAVAD 0361
25-05-2011, 19:30
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟:5:

EXTREME
26-05-2011, 15:48
آقا جواد من فکر کنم مشکل شما از خود پرینتره این مشکل یا از سی پی یو ی داخل برد پرینتر هست که لحیم سردی داره
یا باید بایوس پرینترتون آپدیت بشه
موفق باشید

JAVAD 0361
26-05-2011, 19:28
دوباره از کار افتاد و دیگه هم راه نیافتاد
بردم دادم فروشنده دوباره تست کنه اما اونجا هم جواب نداد و کار نکرد
حالا قراره ببینه چه دردیشه

فعلا ... تابعد

از راهنمایی هاتون هم ممنون

JAVAD 0361
28-05-2011, 10:56
باز هم سلام
رفتم پرینتر رو گرفتم فروشنده گفت تعمیرش کردم و گفت اشکال از قسمت فرمتر ( یا فرمتینگ یا یه چیزی تو این مایه ها که دقیقا یادم نیست ) بوده و هیچ مبلغی هم بابت تعمیر نگرفت
الان هم وصل کردم به کامپیوترم و بدون هیچ کار اضافی راحت پرینت گرفت
ولی
ولی چند تا سوال برام پیش اومد
وقتی کارتریج ( یا تونر ، همون قطعه پلاستیکی که راحت از تو دستگاه میاد بیرون و من نمی دونم اسم اصلیش چیه )
رو از دستگاه کشیدم بیرون احساس کردم نسبت به قبل خیلی کثیف تر و سیاه تره و بعضی جا هاش همون پودر سیاه ریخته شده گفتم شاید اون رو عوض کرده ویا یه دست دو گذاشته جاش و یا ....... .
از طرف دیگه دقیقا مشخصه که الان پرینتر خیلی پررنگ تر از قبل پرینت می گیره ( پررنگ تر نسبت به اون دو دفعه ای که قبل از تعمیر راه افتاد و بعد دیگه کار نکرد ).
حالا اگه شما از حرف های من به نتیجه رسیدید بگید تا ببینم این وسط چی به چیه و قضیه چی بوده ؟؟!!؟؟!!؟؟!!

و ایا راهی وجود داره که بشه فهمید الان تونر چند درصد شارژ داره ؟

سربلند باشید .

EXTREME
28-05-2011, 17:34
احتمالا توتنظیم رنگش اومده حد بالاتری گذاشته میتونید کمتر کنید که پررنگ زیاد نزنه