PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بوت نشدن هارد و از بین رفتن درایوها

irainian
21-05-2011, 12:58
با سلام
با اینکه وینوز روی سیستم نصب بود پس از ریستارت شدن سیستم در قسمت صفحه سیاه بالا آمدن ویندوز با اینکه سیستم هارد را میشناسد ولی پیغام booting disk sailure please insert boot disk می دهد
موقعی که سی دی نصب ویندوز گذاشته می شود در قسمت نصب شدن پیغام no drives found می دهد
سیستمم بالا نمیاد
با تشکر

E.I
21-05-2011, 13:45
اول سیستم ازداخل ستاپ دیفالت کنیدوبعدش سیو کنید بیاین بیرون دیدین درست نشدکامل برق کابل هاردبعلاوه کابلی که ازمین به هارد خورده رو بکشین وسیستم بعدش روشن کنید بعد که پیغام هارد داد سیستم خاموش کنید جفت کابلها رو که کشیده بودین وصل کنید ببینید درست میشه دیدین نشد کابل هارد و همچنین کابل برق که ازپاور به هارد خورده رو عوض کنیدجوابش بدین بعد:20:

happyfeat
21-05-2011, 13:53
1 - کابل های هارد رو چک کنید و اگه امکانش هست با کابل دیگه تست کنید
2 - از تو بایوس چک کنید هارد رو بشناسه و ترتیب بوت شدن قطعاتتون درست باشه
اگه هیچ کدوم جواب نداد هارد رو با یه سیستم دیگه تست کنید تا از سالم بودن هارد مطمئن بشید

EXTREME
21-05-2011, 17:08
اول از همه بوت رو بزارین رو هارد درست نشد با سی دی ویندوز دیگه ای بوت کنین و بوت رو بزارین رو سی دی
اگه هارد شناخته نشد اتصالات هارد و برقش رو چک کنید و همچنین برید تو setup تو قسمت integrated peripherals گزینه هاشو چک کنید ببینید به چه صورته
اگه درست نشد یا ایراد از هارده یا پاور
ببینید میتونید با hdd regenerator سیستم رو بوت کنید و هارد رو اسکن کنید یا نه
همچنین میتونید با نرم افزار hiren boot cd اطلاعات مهمتونو بریزید رو فلش و مجددا هارد رو اسکن کنید

irainian
22-05-2011, 22:45
ببخشید من هاردم یک ضربه کوچولو دیده بود اینطور شد که پرید
hdd regenator رو همون لحظه امتحان کرده بودم ولی جواب نداد اصلا پیغام داد چیزی پیدا نشده چجوری حل کنم این مشکل رو با تشکر

EXTREME
22-05-2011, 22:55
خوب اینو از اول میگفتین هارد ضربه خورده بهش آسیب رسیده گارانتی داره بفرستینش و گرنه بدید تعمیر

irainian
22-05-2011, 23:58
خوب اینو از اول میگفتین هارد ضربه خورده بهش آسیب رسیده گارانتی داره بفرستینش و گرنه بدید تعمیر
ببخشید اتفاقا فرستادمش تعمیر ولی بدون باز کردن درستش کردن نرم افزار میخواستم بپرسم شما خودتون خبر دارید از چه نرم افزار هایی استفاده میکنن من خودم اخه از doctor pdd partion bootable استفاده کردم
ولی جواب نداد با تشکر

EXTREME
23-05-2011, 15:29
توی نرم افزار hiren boot cd مجمو عه ی این نرم افزار ها هست میتونید ازش استفاده کنید