مشاهده نسخه کامل
: درخواست Activation Code براي Download Accelerator
new goddess
21-05-2011, 09:16
سلام
من نياز به كد فعال سازي Resume دانلود ها براي Download Accelerator دارم.
با تشكر
One Mania
21-05-2011, 14:10
يعني هر لينكي كه Resume را پشتيباني نكنه هم، با اين قابليت دانلود ميشه. آيا از حجم هم خبر داريد. يعني هر لينكي با هر حجمي يا محدود هست.
سلام
دوست گلم قابلیت Resume بستگی به سروری داره که ازش دارید دانلود میکنید و نیازی به کرک و یا سریال نداره.
موفق باشید :40:
water_lily_2012
22-05-2011, 15:28
فكر كنم دوستمون درست گفته. آخر من هم يك گزينه در Download Accelerator ديدم به نام Always Resume و براي استفاده بايد يك كد وارد كرد. البته هر چه جستجو كردم كد معتبري پيدا نشد.
فكر كنم در صورتي كه كه معتبري داشته باشيد خود برنامه لينك را مستقيم مي كند.
فكر كنم دوستمون درست گفته. آخر من هم يك گزينه در Download Accelerator ديدم به نام Always Resume و براي استفاده بايد يك كد وارد كرد. البته هر چه جستجو كردم كد معتبري پيدا نشد.
فكر كنم در صورتي كه كه معتبري داشته باشيد خود برنامه لينك را مستقيم مي كند.
سلام
اگر منظور ایشون برنامه ی DAP هستش تا اونجایی که میدونم نیازی به کد واسه Resume نداشت .
new goddess
22-05-2011, 18:04
سلام
شما لطفا يكبار وارد تنظيمات DAP بشويد و روي گزينه Always Resume كليك كنيد. يك دكمه به نام Active مشاهده خواهيد كرد كه بعد از كليك يك Email و Activation Code مي خواهد.
من اين كد را مي خواهم.
سلام
شما لطفا يكبار وارد تنظيمات DAP بشويد و روي گزينه Always Resume كليك كنيد. يك دكمه به نام Active مشاهده خواهيد كرد كه بعد از كليك يك Email و Activation Code مي خواهد.
من اين كد را مي خواهم.
سلام
خب برای اینکه فعال بشه باید کرکی رو که همراه نرم افزار دانلود کردید کپی کنید.
ورژنی رو که دارید استفاده میکنید ذکر کنید تا کرکش رو بدم خدمتتون.
البته کرک های DAP اکثرا" ناقص اند و معمولا" کار نمیکنن . ورژن های جدید رو تست نکردم ، نمیدونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.