مشاهده نسخه کامل
: 31 اردیبهشت پایان جهان ؟! (امروز)
Mehran-King
21-05-2011, 08:33
"هارولد کمپینگ" دراظهارات عجیب خود گفت : تاریخ 21 می ( 31 اردیبهشت ) ساعت 6 عصر زمانی است که جهان به پایان می رسد .
یک واعظ مسیحی آمریکایی در اظهاراتی عجیب و جنجالی پیش بینی کرد که جهان در کمتر از چند ساعت دیگر به پایان می رسد.
مسیحیان معتقدند که در زمان پایان جهان حضرت عیسی مجددا ظهور می کند و کمپینگ در اظهارات خود می گوید که در تاریخ ذکر شده پیامبر مسیحیان مجددا ظهور خواهد کرد.
به گفته این واعظ آمریکایی در آن تاریخ دو درصد از مردم جهان به بهشت می روند و مابقی ساکنان زمین نیز به مکان دیگری منتقل می شوند.
به نوشته ایندیپندنت، هر چند در گذشته نیز مبلغان زیادی از نزدیک بودن پایان جهان سخن گفته اند که اصلی ترین مورد آن آغاز سال 2000 میلادی و 2012 است اما گویا مردم آمریکا این پیام کمپینگ را جدی گرفته و در بزرگراه های برخی از ایالات های آمریکا بیلبوردها و نوشته هایی از سخنان او به چشم می خورد.
کمپینگ که هم اکنون 81 سال دارد و در سنین جوانی نیز به کار فنی اشتغال داشته از طریق یک شبکه رادیویی محلی پیام خود را مخابره کرده است.
این شبکه رادیویی که بیشتر تولیدات آن برنامه های مذهبی است به 48 زبان دنیا برنامه پخش می کند. همین امر موجب شده تا کمپینگ بتواند هواداران زیادی را در سراسر جهان برای خود دست و پا کند.
بیشترین هوادارن کمپینگ در کشورهای روسیه، افریقای جنوبی و ترکیه زندگی می کنند. این واعظ آمریکایی می گوید: بعد از 70 سال مطالعه انجیل روشی ابداع کرده ام که با استفاده از ریاضیات اتفاقات آینده را پیش بینی کنم.
برهمین اساس کمپینگ می گوید: تاریخ 21 می را از آن رو پایان تاریخ اعلام کرده ام چون این روز 722 هزار و پانصدمین روز پس از تاریخ اول آوریل 33 سال پس از میلاد حضرت مسیح است. این تاریخ روزی است که حضرت مسیح را به صلیب کشیده اند وعدد 722 هزار و 500 از ضرب سه عدد مقدس پنج، 10 و 17 به دست آمده است (البته این اعداد را باید دوبار در هم ضرب کنید). زمانی که من این عدد را بدست آوردم تصمیم گرفتم تا آن را به اطلاع مردم جهان برسانم.
امروز 6 عصر !!!:18::18::18::18::18:
اینم تصویری از این شخص پیشگو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید>
golmohammadi
21-05-2011, 09:39
سلام
به این شایعات زیاد توجه نکنید
Mehran-King
21-05-2011, 09:57
زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد. این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
بیزینس اینسایدر نوشت: چندی است که این ادعا شنیده می شود که "دنیا در 21 می 2011 پایان می بابد"
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی انتخاب ، اما همچنان که به این تاریخ نزدیک می شویم و مقدار این نوع سخنان زیاد تر می شود و کنجکاوری ها نیز افزایش می یابد؛ اما به واقع، دنیا دقیقا چگونه به پایان می رسد؟
مجله نیویورک که با یکی از افرادی که مدعی پایان دنیا در 21 می امسال است، گفت و گو کرده است. او می گوید: زمانی که به روز 21 می می رسیم در هر شهر و کشور، بر اساس نوشته ای از کتاب مقدس که می گوید زمانی که ساعت به 6 عصر می رسد، زلزله بزرگی رخ می دهد.
وی افزود: این زلزله با زلزله ای که در ژاپن، اخیراً امد قابل مقایسه نیست! و تمام دنیا می فهمند که روز قیامت فرار رسیده است.
بیزینس اینسایدر در ادامه در این خصوص نوشت: در نخستین بخش از کتاب مقدس به نام سفر پیدایش آمده است: زمانی که خدا به نوح گفت: هفت روز تمام، باران را به زمین به مدت چهل روز و چهل شب می فزستم و من زمین را از هر مخلوقی که افریده ام پاک می کنم.
وقتی که خدا به هفت روز اشاره کرد، منظور خدا از هفت روز ، هفت هزار سال بوده است ! به این دلیل که این سیل سهمگین در 4990 سال قبل از میلاد مسیح اتفاق افتاد است و هفت هزار سال بعد می شود، سال 2011!
دلیل دیگر این ادعا، تعداد روزهاست که بین مصلوب شدن (سالگرد به صلیب کشبدن حضرت عیسی) و 21 می 2011 است.
722.500 روز بین این تاریخ وجود دارد.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab.Ir، این وبسایت خبری در ادامه می نویسد : این عدد، عددی قابل توجهی است به این دلیل که از اعدادی قابل توجه تشکیل شده است5x10x17x5x10x17.
5 به نشانه رستگاری است، 10 به نشانه تکامل است و 17 به معنی بهشت است.
بیزینس اینسایدر در پایان نوشت: این اعداد نماینگر روز رهایی(5) و پایان دوران مسیحیت(10) و صعود به اسمان(17) است.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mehran-King
21-05-2011, 10:07
یک روزنامه انگلیسی با اشاره به اظهارات اخیر “هارولد کامپینگ” واعظ مسیحی در آمریکا نوشت: وی معتقد است فردا بیست و یکم می ۲۰۱۱ در ساعت ۶ بعد از ظهر دنیا به آخر رسیده و نابود می شود…
به گزارش مهر، روزنامه ایندیپندنت امروز در گزارشی به اظهارات اخیر یک واعظ مسیحی در آمریکا اشاره کرد و نوشت: هارولد کمپینگ معتقد است امروز ساعت ۶ بعد از ظهر دنیا به آخر رسیده و کاملا نابود می شود.
این واعظ مسیحی در ایالت کالیفرنیا با داشتن ۶۶ ایستگاه رادیویی در آمریکا توانسته این پیش بینی را به گوش میلیونها شهروند برساند. همچنین با انتشار و نصب بیش از ۲ هزار بیلبورد دست به تبلیغ این ایده زده است.
کمپینگ در خارج از آمریکا نیز بیکار ننشسته و با ترجمه بیانیه خود به ۴۸ زبان زنده دنیا آنها را در کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، امارات، روسیه و ترکیه منتشر کرده است.
این واعظ مسیحی معتقد است بر اساس معادلات ریاضی توانسته به رازهای کتاب مقدس پی ببرد و زمان پایان جهان را تشخیص دهد. البته وی یک بار در سال ۱۹۹۴ نیز پایان جهان را پیش بینی کرده بود که پس از دروغ از آب در آمدن آن ادعا کرد که نتوانسته برخی از مقاطع کتاب مقدس را به طور عمیق درک کند.
منبع :
Karkas20
21-05-2011, 10:17
به نظر من این موضوع گفته شده فقط یک شایعه هست...
والا قرار بود اواخر سال 2012 دنیا به پیان میرسه ولی نگو پیشواز رفتن !!
خلاصه به این شایعات و حرف های بی دلیل و منطق , نباید ادم گوش کنه.
کم کم اگر پیش بریم میترسم دنیا زودتر از موعد گفته شده به پایان برسه !!:27:
حالا این تموم شدن جهان هستی ..که گفته شده ساعت 6 عصر اتفاق بیفته...
یعنی امروز روز اخری هست که به انجمن میام :27:
باید به این پیشگو بگیم تو که لایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره..!!
از این کتاب مقدس ها هم زیاد پیدا میشن...خب جناب پیشگو شما که گفتید امروز اخر جهان هست..باید یه راه حلی هم پیدا بشه , چون شما به علم پیشگویی وارد هستید وباید جان مردم بیگناه جهان را نجات بدید !!:27:
Mehran-King
21-05-2011, 10:22
به نظر من این موضوع گفته شده فقط یک شایعه هست...
والا قرار بود اواخر سال 2012 دنیا به پیان میرسه ولی نگو پیشواز رفتن !!
خلاصه به این شایعات و حرف های بی دلیل و منطق , نباید ادم گوش کنه.
کم کم اگر پیش بریم میترسم دنیا زودتر از موعد گفته شده به پایان برسه !!:27:
حالا این تموم شدن جهان هستی ..که گفته شده ساعت 6 عصر اتفاق بیفته...
یعنی امروز روز اخری هست که به انجمن میام :27:
والا منم نمیدونم! توی نت پر این مطلب بود ، وبیشتر جاها بود گفتم توی پی سی هم باشه بهتره!
وقتی سایت یو.توب رو هم دیدم پر از فیلم و تبلیغات آخرت در ساعت 6 عصر بود! جالب اینجاست
امروز 17 جمادی الثانی-31 اردیبهشت-21 می هست! به اعداد دقت کنیم ؟!!!:19::18:
یک واعظ مسیحی آمریکایی در اظهاراتی عجیب و جنجالی پیش بینی کرد که جهان در کمتر از چند ساعت دیگر به پایان می رسد.
یک واعظ مسیحی آمریکایی، تا همین جاش جُکه... :27:
Karkas20
21-05-2011, 10:31
والا منم نمیدونم! توی نت پر این مطلب بود ، وبیشتر جاها بود گفتم توی پی سی هم باشه بهتره!
وقتی سایت یو.توب رو هم دیدم پر از فیلم و تبلیغات آخرت در ساعت 6 عصر بود! جالب اینجاست
امروز 17 جمادی الثانی-31 اردیبهشت-21 می هست! به اعداد دقت کنیم ؟!!!:19::18:
عزیز دل برادر..هر روز یه حرف مبهمی این کشیشا میزنن...
که خودشون هم توش میمونن چرا این حرف را زدن !!
که یه مشت ادم بی فکر هم تبلیغ میکنن...و فکر میکنن چون واعظ یا کشیش هست حرفش طلاست و باید به حرف اون اعتماد و اطمینان کرد.
ما فکر میکنیم هر کسی که کشیش یا واعظ هست...کارش درسته و بهش اعتماد میکنیم دریغ از این که در مورد اون فرد یکم اطلاعات داشته باشیم.
این چیزا را بشنو و باور نکن..
من حتی وقتی شنیدم سال 2012 پایان زندگی هست...فقط گفتم این یه حرف مفت و بی منطق هست.
File not found
21-05-2011, 10:34
31ارئیبهشت که خبری نشد، بریم در انتظار 2012:13:
Mehran-King
21-05-2011, 10:36
31ارئیبهشت که خبری نشد، بریم در انتظار 2012:13:
ساعت 6 :46::46:
fariborz_1
21-05-2011, 11:00
فکر کنم قسمت بعدی SuperNational هستش فقط هیجانشو جهانی کردن :31:
اینا می ان یه حرف می زنن معروف بشن...
a.salireza
21-05-2011, 11:01
:l
خو حالا ما منتظر میمونیم تا 6 عصر :l اگه زلزله نیمد تاپیک بسته میشه :l :دی
چرته بابا ... خودتون میبیند هیچ اتفاقی نمیوفته ... مگه کشکه یهویی ساعت 6 عصر دنیا نابود بشه ! نمیدونم این بابا فکره آبروشو کرده ؟ ...
بابا هنوز کلی بازی مونده تا بیاد:31::gears of war3-god of war 4-uncharted 3-mass effect 3 .................
من باید اینارو تموم کنم:31:
بابا این چرتو پرتارو گوش نکنید.فقط خدا میدونه کی قیامت میشه.
AMIR REZAs
21-05-2011, 11:14
این جملتو خوب اومدی ... راست میگه .... خود قرآن هم نوشته که وقتی قیامت میشه مردم غافلگیر میشن ( نه اینکه چند ساعت قبل خبرش تو جهان پخش بشه :18: )
farshidshd
21-05-2011, 11:15
حرف این 4 تا پیر خرفت گرگ صفت ارزش وقت گذاشتن و بحث نداره
Karkas20
21-05-2011, 11:28
حالا اگر این جهان امروز روزه اخرش نباشه و نابود نشه...بنظرت این واعظ یا هموم کشیش چی باید جواب مردم را بده ؟!!
میگه مگر بچه ها میگذارن برای جهان مشکلی پیش بیاد...میگه من یه وردی خوندم و با تجربه و جادوگرید و کمک کتاب مقدس کاری کردم که جهان امروز نابود نشه و من جونه مردم را نجات دادم !!
a.salireza
21-05-2011, 11:31
اوخ اوخ ! اینا دیگه زیادی به پیشواز رفتن : دی
این سایته زده یک ساعت دیگه : دی
کلاسه فیزیکم کنسل شده :l
SA3EDLORD
21-05-2011, 11:32
میگن خود حضرت مسیح و امام زمان هم نمیدونن کی باید ظهور کنن.........این کشیشه واقعا مسیحیه؟
این بحثهای مذهبی واقعا کِر کِر خندس :16: یه سری مسیحیِ خرفت بر اساسِ چهارتا دروغ می گن قیامت می شه , از این ور هم یک سری مسلمونِ دانشمند می گن نـــــــه !! هنوز امام زمانمون نیومده :biggrin:
قصد توهین به مسیحیت یا اسلام رو به هیچ وجه ندارم , عقایدِ هر کس واسه خودش محترم , ولی منِ لامذهب وقتی از بیرونِ گود به این حرفا گوش می دم واقعا خندم می گیره ...
Reza Azimy_RW
21-05-2011, 11:34
اول از General Mehran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر میکنم که خبرو اطلاع دادند واقعا ممنون
و بعد از اون هم بابا 6 ساعته دیگه صبر کنید . تو این 6 ساعت اخر عمری به جونه هم نیوفتید حده اعقل !
6 ساعت با حیجان میخوایم زندگی کنیما !:27:
Ali*Reza
21-05-2011, 11:37
یعنی حدودا فقط 5 ساعت وقت داریم ؟؟؟!!
Karkas20
21-05-2011, 11:40
خلاصه...
این کشیش هم مردم دنیا را گمراه کرده !!
شاد باشید رفقا:11:
مگه خود مسیحی ها اعتقاد ندارن که قبل از ظهور مسیح و قیامت 4 هورسمن ظهمور میکنن؟؟؟
دوستان بهتره اظهار نظر نکنیم چون 5 ساعت دیگه بیشتر نمونده البته من اصلا قبول ندارم
AMIR REZAs
21-05-2011, 11:46
این دیگه چی میگه ؟؟
چه زود سایتو راه انداخت همین امروز خبر دادن :27:
راستی 40 دقیقه مونده ؟؟؟ یعنی میشه تقریبا اذان ظهر !
شاید قراره امام زمان بیاد ؟؟ ولی جمعه بودا ! بیخیال ....
Arash4484
21-05-2011, 12:09
فقط امیدوارم فردا فراموش نشود. مثل 2000، مثل1/11/11 ، مثل هر کدوم از این عدد بازی های بزرگسالان
فراموش نشود که این هم نشد، فراموشمان نشود که دوباره سرگرمی به پا شد ماهم سرگم شویم، نه مایه سرگرمی.
ایول به کشیش مفرّح
Mehran-King
21-05-2011, 12:12
دوستان ساعت 1:30 به وقت ایرانه !!!
احتمالا سایتش ویروسی باشه به هیچ وجه واردش نشین اخه مگه الکیه دنیا تموم شه
در ضمن ساعت 1.30 به وقت ما میشه درسته؟
Reza Azimy_RW
21-05-2011, 12:22
فقط قربونه دسته مدیرا این تایپیکو قفل نکنن حرفه بعد از این واقعه از این کشیش خیلی جالب میتونه باشه ! یه ملتیو سره کار گذاشته !
Mehran-King
21-05-2011, 12:28
Arash4484
21-05-2011, 12:28
وضعیت تراست این سایت خیلی بده ، لینکی رو تعقیب نکنید
wordship
21-05-2011, 12:30
اقایون ساعت شد 1.30
هیچی نشد
فقط کسپر ما اپدیتش تکمیل شد :دی
Mehran-King
21-05-2011, 12:35
بریم یقه اون پیشگو رو بگیریم بکوبیمش زمین...
Arash4484
21-05-2011, 12:35
کارخانه نوجیه المسایل جناب کشیش:
نشد، کاینات آماده نبود، امتحانی بود که مردم برای رفتن آنی آماده شوند. یونیورس آهنگی دارد که رعایت آن الزامی است ولی کفایی است.
(هی پسر بپر تو تقویم ملل گوناگون نگاه کن ببین کی دوباره عددها پهلوی هم ردیف میشن، یا عدد قشنگ و رندی پیدا میشه)
و این جاست که می گن کذب الوقاتون !
اما طرف چه قدر ضااییع شدا !
خدا ازش نگذره ! :دي
بچه ها دیگه اسپم ندین ! :دي
AMIR REZAs
21-05-2011, 12:37
تعطیله .......
تاپیک تا پیشگویی بعدی قفل میشه :31:
شاد باشید....
shabe.saket
21-05-2011, 12:53
ما توی تاپیک 2012 هم این مورد رو یکی از دوستان چند روز پیش مطرح کرده بود.
یه فرمول من در آوردی از خودش ساخته بوده این کشیک.
نمیدونم چرا پایان جهان جدیدن خیلی مد شده.
Arash4484
21-05-2011, 12:58
به گفته این واعظ آمریکایی در آن تاریخ دو درصد از مردم جهان به بهشت می روند و مابقی ساکنان زمین نیز به مکان دیگری! منتقل می شوند.
پیدا کنید آن مکان را!
روش نشده بگه جهنم بنده خدا:27:
احتمال این هم هست که نت رو گفته!
shabe.saket
21-05-2011, 13:01
یک نتیجه گیری میشه کرد از این تاپیک.
اذهان عمومی برای مسئله پایان جهان بسیار آماده است.
بدون شوخي ، مسئله يه چيز ديگست ...
تمسخر آخرالزمان !
حالا تقويم مايا ها باشه ، 2012 باشه ، تمدن مصر باشه ، 31 ارديبهشت ، سال 3067 ، نوستراداموس و ...
هموني كه گفتم هست.
Mehran-King
21-05-2011, 13:26
فکر کردم آقا بابک تاپیک رو بستن!- همینجا از همه دوباره معذرت خواهی میکنم که بحث به چیزای بد کشید
معذرت میخوام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MosaferJade
21-05-2011, 13:29
خیلی جالبه
دنیا واسه چند نفر تموم شد
حتما اخبار رو گوش کنید
این چیزا دروغ محض هم این قضیه عصر هم 2012 که ظهور امام زمان و زندگی بعد از اون رو زیر سوال میبره:46:
همیشه همون اتفاقی میوفته که دفعات قبل افتاده بود.
مثل ماجرای همخطی سیارات چند سال قبل که قرار بود کره زمین به خاطر گرانش سیارات هم خط شده نابود بشن ... و نشدن. به راحتی فراموش میشه.
شیاد ها هم با تکیه بر این قابلیت قدرتمند ( فراموشکاری ما) هر چند وقت یک بار حقه جدیدی رو میکنن.
M0hsen3D
21-05-2011, 13:47
این امریکایی ها و صهیونیستی ها با این افکار از ریشه باطل فقط میخوان اسلام و امام زمان و رجعت رو زیر سوال ببرن.فقط خدا میدونه کی قیامت میشه برین ببینین نشانه های قیامت چیه تا بهش پی برین.
Arash4484
21-05-2011, 13:56
یک نتیجه گیری میشه کرد از این تاپیک.
اذهان عمومی برای مسئله پایان جهان بسیار آماده است.
نکته جالب اینجاست از سپیده دم تاریخ ، از زمان ظهور زرتشت ، در قرون نخست اسلامی، در یونان باستان، در اوان ظهور مسیح، در قرون وسطی، در قرون بیست و بیست ویک و... همواره کسانی بودند که میگفتند: این دوره فسق و فجور ، این دوره ظهور ادوات عجیبه و آلات غریبه، این بار دیگر زمان پایان دنیا است. (که حالا دقیق این پایان یعنی چی ؟ اختلاف است بین علمای عددشناس!)
خیلی جالبه اگر محاسبات این حضرت کشیش و مبشر براساس تقویم میلادی گریگوری بوده باشه:
در تقویم میلادی، طول سال، کمی با سال دقیق خورشیدی اختلاف داشت. به علت این اختلاف، هر ۴۰۰ سال یکبار، سه روز اضافه میآمد. در سال ۱۵۸۲ میلادی به فرمان پاپ گریگوری سیزدهم، کمیتهای از منجمان و ریاضیدانان، عهدهدار اصلاح تقویم شدند. مبدأ تقویم جدید که تقویم گریگوری نام گرفت، ۲۱ مارس، مطابق با روز اول بهار، تعیین شد و با کسر کردن ناگهانی ۱۰ روز از همان سال، جابهجایی را که در قرنهای گذشته پیش آمده بود، برطرف کردند. این سال را سال تصحیح تقویم نامیدند. البته این تصحیح اعتراض بسیاری از مردم را برانگیخت، زیرا آنها گمان میکردند به این ترتیب، ۱۰ روز از عمرشان کم میشود!!! آنها در مقابل اقامتگاه پاپ جمع شدند و فریاد برآوردند: "۱۰ روز ما را به ما برگردانید". برای جلوگیری از پیش آمدن اختلاف بین سال خورشیدی حقیقی و سال میلادی، مقرر شد که از آن سال به بعد، هر 4 سال یک بار، یک روز به فوریه اضافه شود، مگر سالهایی که بر صد بخشپذیر بودند. همچنین سالهایی که به ۴۰۰ بخشپذیر بودند نیز کبیسه محسوب میشدند. اصلاح تقویم گریگوری را بیشتر کشورهای کاتولیک پذیرفتند، ولی در دیگر کشورها این کار به تدریج پذیرفته شد. در انگلستان تا سال ۱۷۵۲ اصلاح تقویم را نپذیرفتند، اما در این سال چون تقویم آنها ۱۱ روز با سایر کشورهای اروپایی اختلاف پیدا کرده بود و این تفاوت مشکلساز شده بود، اصلاح تقویم پذیرفته شد. در روسیه هم تا سال ۱۹۱۸ تقویم قدیمی میلادی معمول بود. جالب اینجاست که این عدم پذیرش تقویم جدید، موجب اختلاف وقایعنگاری در این کشورها شد. برای مثال انقلاب اکتبر روسیه، در واقع با تقویم آن روز کشور، در ماه نوامبر اتفاق افتاده بود.
نقص نخست گاهشماری گریگوری، سرآغار سال است که امروزه ۱ ژانویه به صورت جهانی رسمی شناخته شده است. پیشتر در اینباره اتفاقنظری میان کشورها و فرقههای مسیحی نبود. با توجه به اینکه اول ژانویه برابر با ۱۰ یا ۱۱ دی گاهشماری خورشیدی (اوایل زمستان در نیمکرهٔ شمالی و اوایل تابستان در نیمکرهٔ جنوبی) است، این زمان از لحاظ حرکت انتقالی زمین و در مقایسه با سرآغاز گاهشماریهای معتبر جهان برای آغاز سال مناسب نیست. از همین جاست که اشکالهای بزرگ در ازمنهٔ تاریخ برای آن به وجود آمده است (چنانکه سال مالی کشورهایی که از این تقویم استفاده میکنند با سال میلادی منطبق نیست و تقریباً از اوایل فروردین آغاز میشود).
گاهشماری میلادی با وضعیت فصلها و موقعیت خاص زمین مانند اعتدالین و انقلابین همخوانی ندارد و شمار روزهای هر ماه نیز نامنظم است. سرآغاز سال و سرآغاز ماهها در تقویم مسیحی کلاً قراردادی هستند و به مسائل نجومی و یا حرکت انتقالی زمین مربوط نیستند و با بروج سروکاری ندارند. برای اتخاذ این روش هیچ دلیل منطقی وجود ندارد و از سوی دیگر در طول تاریخ بسیاری به دلخواه دخل و تصرفی در این تقویم کرده است.
همچنین این تقویم پایهٔ دقیق مذهبی ندارد و مشکلات مذهبی مسیحیان را برطرف نکرده است و ایام مذهبی را دقیقاً مشخص نمیکند و برای تعیین این ایام باید از تقویم قمری کمک گرفت و منجمین ناچارند هر سال با کمک گرفتن از روش اپاکت (Epacte) محل آن را در ماههای قمری پیدا کنند؛ در نتیجه عید پاک در فاصلهٔ ۲۲ مارس تا ۲۵ آوریل دائماً در تغییر است همچون سایر اعیاد و روزهای مذهبی مسیحیان و مسلمانان.
+برخی تاریخ منقول تولد عیسی مسیح رو دقیق نمیدونند.
dragon-fly
21-05-2011, 14:58
ای بابا نشد یه بارم یکی از خاک بر سرا راست بگن.
اگه میشد .........
Arash4484
21-05-2011, 17:01
20 دیقه دیگه تا ضایع شدن "هارولد کمپینگ":31::27:
با اجازه رفقا دارم میرم باشگاه
الانم ساعت 5 دقیقه به 6
عزیزان به وقت ما ظهر قرار بود 2011 / end of the world may 21st رخ بده : ))، تموم شد رفت...اعلام ساعت به زمان محلی بود.
این هم کرنومتری که گذاشته بودند و به صفر رسیده و آقا لابد مثل سال 94 که پیشگوییش پیچ خورد و گفت درک الهیم کم بوده، الان هم به دنبال یک حرفی برای پاسخگویی میگرده!...
تا قصه های بعدی 2012 و 2020 و 1414 و...
:31: ساعت از 6 گذشته و جهان نابود نشد:38:
a.salireza
21-05-2011, 17:26
:l
ما که هنوز زنده ایم :l نکنه اونجا زلزله اومده اما ایران نه ؟ ;l
Mehran-King
21-05-2011, 18:26
دنیا هر کس زمانی نابود می شه مال من امروز بود :41:
خدا صبر بده به شما دوست عزیز
در ضمن دوستان یه موضوعی بود که مهمه ! میگن حتی پیامبران ما مسلمونا هم نمیدانستن قیامت کی خواهد بود!!! حالا یه مسیحی !@#$ میخواد بیاد آخرت رو پیش بینی کنه... :27:
واقعا حتما الان توی آمریکا آبروی این مرد دروغگو رفته و حتما دیگه کاری میکنن دیگه چنین حرفای بی خودی نزنه!
آخه ... قیامت اگه بخواد بیاد خودش قوانینی داره که خداوند خودش توی قرآن و احادیث اومده و گفته هر موقع بشه توی ماه محرم میشه! اونم روز جمعه بعد از نماز جمعه!!!
در ضمن در روز اول ماه رمضان میگن ماه بطور کامل دیده میشه! که میگن یکی از نشانه های آخرت است! و ...
shabe.saket
22-05-2011, 10:37
تاپیک را وارد مسائل حاشیه ای نکنید لطفآ.
Lady parisa
22-05-2011, 11:18
فقط خداست که تعیین می کنه قیامت کی خواهد بود.
ژاپن با اینهمه ادعا توی سونامی و زلزله موند. به نظرم سونامی ژاپن گوشت مالی به انسانهای بی ادعا و با ادعا بود که اگر خدا بخواهد می شود.کن فیکن یعنی همین
اما قرنهاست نشونه داریم از قیامت. کسی نمی تونه اعتقادات ما رو زیر سوال ببره
MOHAMMAD2010
22-05-2011, 11:21
تو این کشور سیاست مذهبی شده ، متاسفانه علم هم مذهبی شده !
کاری به محتوای این تاپیک ندارم
ولی حسرت ابنکه یه جا حرف علمی - نجومی باشه و بحث مذهبی نشه به دلم موند !
MosaferJade
22-05-2011, 12:30
حرف خیلی قشنگی زد جناب MOHAMMAD2010
علم نجوم چه ربطی به مذهب ( منظورشون فقط وفقط اسلام می باشد ) داره
خیلی ها فکر می کنن که علم و اسلام راهشون از هم جداست
بفرمایید اینجا رو بخونید
کلا ریشه علوم از معصومین شروع شده
متاسفانه و متاسفانه ما انسانها برایمان عادت شده که مثلا یه درختی یه میوه ای داره که ما از آن
خوشمون میاد فقط به همین میوه نگاه می کنیم این میوه مقوی ، خوشمزه ، زیبا یا هرچیز دیگر که شما از اون خوشتون اومده
به کجا ها وصله ؟
ساقه و شاخه و ... تا ریشه
ما وقتی می خوایم یه علمی را مثلا شیمی ( درباره اتم ) بدونیم اول میایم میگیم تامسون اینو گفته نمیدونم بویلر اینو گفته
و و و تا می رسیم به آخر
ولی وقتی می رسه به دین و مذهب میگن بابا چه ربطی داره امام و پیغمبر که از خودشون اینا رو نگفتن
ولی متاسفانه امروزه به دلیل غفلت ما عده دیگری پیشتاز این میدان هستند
الان هدف بعضی ها فقط همینه که ما بین علم و اسلام فاصله بندازیم و ما با این کار داریم تیشه به ریشه می زنیم
Arash4484
22-05-2011, 16:30
تو این کشور سیاست مذهبی شده ، متاسفانه علم هم مذهبی شده !
کاری به محتوای این تاپیک ندارم
ولی حسرت ابنکه یه جا حرف علمی - نجومی باشه و بحث مذهبی نشه به دلم موند !
طرح این نکته ضروریه که نخستین تنظیمات نجومی برای کمک به کشت و زراعت-یافتن اوقات عبادت-تعیین اوقات سعد و نحس و... توسط کاهنین و موبدان و روحانیون انجام شد.
برای مثال یکی از دلایل قدرت بی حد و حصر ایشان در مصر باستان همین بود، که مردم برای پیدا کردن اوقات طغیان نیل و یا زمان برداشت محصول به ایشان رجوع میکردند.
کلیه گاهشماری های معظم اعم از میلادی، قمری، خورشیدی، عبری، مزديسنائى و... ریشه و مبدا مذهبی دارند(بغیر از چینی)
سال صفر تمامی این تقویم ها از تولد یا رحلت یا عمل مهمی از رسول دینی شروع شده.
در همین پیشگویی کشیش مبشر، مبنای توهمات ایشان بر محاسبات تقویم میلادی و اعدادی استخراجی از کتب عهد عتیق و جدید بوده.
هم اکنون برای اعمال دینی چه در اسلام شیعی، چه در سنی، چه در مسیحیت، چه یهودیت محاسبات عادی یا دقیق برای انجام فرایض انجام میشه.
پس خیلی غیرنرمال نیست که در بحث نجومی اینچنینی مباحث مذهبی پیش کشیده بشه.
این موضوع مختص به ایران یا خاورمیانه نیست.
در آمریکا جمع قابل توجهی که فعالیت اینترنتی قوی هم دارند بر اساس عهد عتیق تاریخ آفرینش کل کاینات رو حدود شش هزار سال میدونند...
باور نکردنی که در کشوری که انسان به ماه فرستاد، عده ای به هفتصد سال پیش رجعت کردند و زمین تخت باورند...
اما در اینجا بیشتر این نکته غیر طبیعیه:
نحوم تا حدی قابل هضمه، ولی در ایران در کلیه بحث های تخصصی اعم از فیزیکی، هنری(موسیقی، سینمایی، ...) ، تاریخی ، زیستی(تکوین و تکامل)، ادبی و.. حضور بالای مومنین رو شاهدیم.
یعنی همه حوزه ها.
اتفاقا راه علم کلا از دین جداست.تا حالا شاید هزار بار این جمله رو گفتم.اتفاقا اکثر کسانی که علم رو متحول کردند چه گذشته و چه حالا اصلا خدا رو قبول ندارن.چه برسه به دین.من خودم دین رو قبول دارم.مسلمون هم هستم.چون بهش اعتقاد دارم و با فکر بهش رسیدم.ولی راه و هدف دین مشخصه.کاری با علم نداره.این می شه که یه عده مثلا میان فلان مطلب علمی رو به دین ربط بدن بعد یه دانشمند میاد ضایع شون می کنه و اینجا فقط دین خراب می شه.اینو بهش می گن دوستی خاله خرسه مذهبیون با دین که دین براحتی خراب می شه
shabe.saket
22-05-2011, 22:53
تاپیک به علت اتمام تاریخ انقضای پیشگویی!!!
و انحراف از موضوع اصلی قفل میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.