مشاهده نسخه کامل
: گرفتن بهتزین خروجی در Premier CS5
Shayan AW
20-05-2011, 21:54
سلام
بهترین فرمت برای خروجی یک ویدیو با کیفیت 720p چی هست ؟ چون هر وقت که میخوام ویدیو 720p رو Export کنم کیفیتش میاد پایین
Scorpionman
08-07-2011, 23:20
با سلام
مشكل ايشون مشكل من هم هست
در ضمن ميتونيم با برنامه بريمير مستقيمأ کلیبهامون را روی دي وي دي بزنيم؟
Mr Andersson
26-07-2011, 19:44
درود;
1- همون Dv بصورت AVI
2-
ميتونيم با برنامه بريمير مستقيمأ کلیبهامون را روی دي وي دي بزنيم؟ خیر
.......
منتظر المهدی
13-09-2011, 18:54
اول اینکه از نسخه cs4 به بعد پریمیر خودش برنامه رندر داره
adobe encore
adobe media encoder
که برای video_ts اولی و برای خروجی فایل دومی مناسبتر
بحث خروجی هم به نضر من این مشخصات برای دی وی دی بهترین
mpeg2
720*576
sampel bit rate 7000-8000
quality 5
pal
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
اول اینکه از نسخه cs4 به بعد پریمیر خودش برنامه رندر داره
adobe encore
adobe media encoder
که برای video_ts دی وی دی مستقیم اولی و برای خروجی فایل دومی مناسبتر
بحث خروجی هم به نضر من این مشخصات برای دی وی دی بهترین
mpeg2
720*576
sampel bit rate 7000-8000
quality 5
pal
Mr.World.Wide
13-09-2011, 23:31
درود;
1- همون Dv بصورت AVI
2- خیر
.......
ببخشید ولی جوابتون ربطی نداشت
بهترین فرمت برای خروجی یک ویدیو با کیفیت 720p
DV که 576i هست:720*576
ایشون منظورشون 1280*720 هست
شما یا Mov بگیر یا Mpeg2 blueray یا H264
سلام دوستان خسته نباشید من با خروجی از پریمایر مشکل ندارم ولی با اینکه چطوری خروجی ام رو روی دی وی دی جابدم مشکل دارم بانرو نمیتونم بیشتر از 20دقیقه فیلم جا بدم کمکم کنید واقعا نیاز دارم چون کلی فیلم دارم تو هاردم که نتونستم بریزم رو یک دی وی دی حدود 18 فطعه 10 دقیقه ای دارم میخوام رو ی یک دی وی دی بریزم کمکم کنید ممنون میشم
ببخشید ولی جوابتون ربطی نداشت
DV که 576i هست:720*576
ایشون منظورشون 1280*720 هست
شما یا Mov بگیر یا Mpeg2 blueray یا H264
کاملا ربط داره
البته حرفی که شما میزنید در صورتی توی کیفیت تاثیر داره که ویدئو های ورودیتون HD 720 باشه
در غیر اینصورت مثل اینه که موزیک نوار کاست رو روی CD بزنیم
کیفیت همون نوار کاسته اما روی CD
720 جزو فرمت های HD هست که برای داشتن این خروجی توی پلیر ها باید روی Bluray رایت بشه
فرمت HD هم مدل های مختلفی داره:
720
1440
1080
که خودشون هم زیر شاخه هایی دارن مثل Interlace و Progressive
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
معمولا ویدئو های HD به خاطر حجم زیادشون به صورت فشرده خروجی گرفته میشن که به صورت پیش فرض کمی افت کیفیت داره
شما در قسمت تنظیمات خروجی ویدئو کیفیت رو بذارید رو بالاترین حالت
یکی از بهترین فرمت ها برای خروجی گرفتن ویدئو های HD فرمت H.264 هست که استاندارد نسبتا جدیده و کیفیت بالایی داره
Mr.World.Wide
03-12-2011, 21:22
خب الان سایز dv تو کدوم قسمت hd قرار میگیره؟
720p یعنی سایز 1280*720 ولی dv یعنی سایز 720*576
1440 هم یعنی 1440*1080
متوجم دوست عزیز
من فکر میکنم منظور دوستمون این بود که چون به احتمال زیاد ویدئوشون DV هست ، خروجیش رو هم DV بگیرن که تغییر کیفیت نداشته باشه
samiei_m_j
04-12-2011, 00:53
سلام دوستان خسته نباشید من با خروجی از پریمایر مشکل ندارم ولی با اینکه چطوری خروجی ام رو روی دی وی دی جابدم مشکل دارم بانرو نمیتونم بیشتر از 20دقیقه فیلم جا بدم کمکم کنید واقعا نیاز دارم چون کلی فیلم دارم تو هاردم که نتونستم بریزم رو یک دی وی دی حدود 18 فطعه 10 دقیقه ای دارم میخوام رو ی یک دی وی دی بریزم کمکم کنید ممنون میشم
سلام
برای ریختن روی دی وی دی باید فرمت خروجی رو به فرمت دی وی دی تبدیل کنی که برای این کار convertor های زیادی تو بازار هست ولی ساده ترین راه اینه که با نرم افزاری که رایت میکنی این کارو بکنی برای مثال برنامه نرو(یا اکثر برنامه های رایت دی وی دی ) وقتی به قسمت رایت دی وی دی بری میتونی فیلم با فرمت avi بهش بدی که خودش تبدیل به فرمت دی وی دی میکنه حتی تتا چند ساعت فیلمو میتونی بهش بدی ولی طبیعتا هر چی بیشتر باشه کیفیت به نسبت پایین میاد که البته تا یک ساعت نیم الی دو ساعت کیفیت اصلی دی وی دی هست.:27:
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
Mr.World.Wide
04-12-2011, 11:14
اگه کارت راه نیفتاد نرم افزار corel dvd movie factory عالیه
خیلی خوبه
میتونی تنظیمات ویدیو رو هم دستی تغییر بدی
منو بسازی
...
بعد کلی اکسپورت گرفتن فهمیدم پروزه رو باید avi بدون کمپرس اکسپورت بگیری و با media encoder به فرمت دلخواه کانورت کنی کانورتور media encoder بی نظیر ترین کانورت رو میده
amirpers
04-02-2012, 15:56
دوستان اگه بخوایم یه پروژه رو که ورودیش فیلمی با کیفیت 720p dh 1080p هستش رو پس از مونتاژ بر روی DVD بریزیم ، بهتره که خروجی دارای رزولوشن DVD باشه یا اینکه با همون رزولوشن فایل ورودی اکسپورت بگیریم و بعد تبدیلش کنیم به دی وی دی بهتره ؟
رامین قاسمی
08-05-2012, 19:46
سلام
اساتید بزرگوار راهنمایی بفرمایند اکسپورت به صورت XviD و یا DivX در پرمیر بدون پلاگین آیا امکان پذیره ؟
با چه ورژنی؟ در ادیوس چطور؟ اگر پلاگینی سراغ دارید که واقعا تجربه کردید لطفا بگید.
Mr.World.Wide
08-05-2012, 22:16
دوستان اگه بخوایم یه پروژه رو که ورودیش فیلمی با کیفیت 720p dh 1080p هستش رو پس از مونتاژ بر روی DVD بریزیم ، بهتره که خروجی دارای رزولوشن DVD باشه یا اینکه با همون رزولوشن فایل ورودی اکسپورت بگیریم و بعد تبدیلش کنیم به دی وی دی بهتره ؟
بهتره خروجی MPEG2 DVD بگیری با بیت ریت 8000 و بعد با مدیا انکور اگر بلد بودی روی دی وی دی رایت کنی یا با کورل دی وی دی موی فاکتوری روی دی وی دی رایت کنی
یا اگر هم منو نخواستی همونطور به صورت دیتا رایت کنی دستگاه های دی وی دی میخونند
باز اگر خیلی کیفیت برات مهمه تیک کنار export with maximom render depth رو هم فعال کنه خروجی طول میکشه ولی خب بهتره
در ضمن فریم ریت رو با فریم ریت فایل ورودی یکی باشه یعنی اگه فایلت 29 فریم هست خروجی هخم 29 فریم بگیر اگر نسبت تصویرت 16به 9 هست تو هم 16 به 9 بگیر قسمت quality رو هم حتما روی 5 بذار
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
سلام
اساتید بزرگوار راهنمایی بفرمایند اکسپورت به صورت XviD و یا DivX در پرمیر بدون پلاگین آیا امکان پذیره ؟
با چه ورژنی؟ در ادیوس چطور؟ اگر پلاگینی سراغ دارید که واقعا تجربه کردید لطفا بگید.
توی پریمیر نه امکان پذیر نیست
رامین قاسمی
09-05-2012, 12:05
سلام
آیا با canopus procoder فایلی هست با پسوند prm که بشه توی common در فولدر پرمیر و زیر فولدر پلاگین کپی کرد و از این
برنامه بشه بصورت پلاگین استفاده کرد؟در بعضی برنامه های صدا سیما مثل صفحه کلید جام جم چنین چیزی گفته لطفا اگر شما یا دیگر عزیزان تجربه کرده اند راهنمایی بفرمان .ضمن اینکه با پرو کودر 2 نتیجه نگرفتم.
رامین قاسمی
15-05-2012, 13:22
سلام
لطفا کسی اگه تجربه کرده در زمینه خروجی XviD در پرمیر جواب بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.