ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال زمین انسان‌ها



Meek
20-05-2011, 19:41
سلام دیدم این سریال تاپیک نداره گفتم تاپیکش را بزنم

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

سريال «زمين انسان‌ها» هفتگي روي آنتن مي‌رود
خبرگزاري فارس: با اتمام تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «زمين انسان‌ها» به كارگرداني ابوالحسن داوودي و تهيه كنندگي بيتا منصوري، پخش اين مجموعه از اوايل بهمن ماه به صورت هفتگي آغاز مي‌شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس، با اتمام تصويربرداري، صداگذاري، تدوين و ساخت موسيقي مجموعه تلويزيوني «زمين انسان‌ها» به كارگرداني ابوالحسن داوودي و تهيه‌كنندگي بيتا منصوري، پخش اين مجموعه از اوايل بهمن ماه به صورت هفتگي آغاز مي‌شود.
اين مجموعه تلويزيوني در 26 قسمت 45 دقيقه‌اي در گروه فيلم و سريال شبكه تهران تهيه شده است.
تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «زمين انسان‌ها» بر مبناي فيلمنامه‌اي از حميد سليمي از اول اسفندماه سال 88 شروع شده و قرار است از ابتداي بهمن ماه سال 89 در نوبت پخش قرار گيرد.
بخش‌هايي از اين سريال با حضور برخي بازيگران آلماني در كشور آلمان تصويربرداري شده است.
داستان اين سريال در يك بيمارستان مي‌گذرد. در اين بيمارستان چند پزشك در حال گذراندن دوره هستند تا تخصص خود را در رشته مغز و اعصاب بگيرند.
بيماران زيادي به اين بيمارستان مراجعه مي‌كنند و با خود قصه‌هاي متفاوتي را به داستان «زمين انسان‌ها» مي‌آورند و داستان زندگي و گرفتاري‌هاي اين بيماران در كنار زندگي پزشكان جوان بازگو مي‌شود. هركدام از اين شخصيت‌ها پيشينه و زندگي گذشته‌اي دارد كه در طول مجموعه به آن پرداخته مي‌شود. در مجموعه «سرزمين انسان‌ها» علي نصيريان نقشي متفاوت بازي مي‌كنند و ديگر بازيگران آن سروش صحت، عسل بديعي، مائده طهماسبي، بهمن زرين‌پور، افسانه ناصري، داريوش اسد زاده رضا آحادي، اميرمحمد زند و ... هستند.

SAMCRO
20-05-2011, 19:58
یه قسمتش رو دیدم ...
یه جووریه ! :دي

legolas 224
20-05-2011, 20:58
یه کپی ضایع از روی پرستاران :دی :27:

SHADEL
20-05-2011, 22:08
این سریال ارزش تاپیک زدنم نداره.

nil2008
11-06-2011, 07:21
با تشكر از دوست عزيز كه تاپيك اين سريالو زدن...نكات جالبي داره ...بنظر من در بخش نشون دادن جراحي هاي باز يكمي پيشرفت كردن ...من از مقايسه ي قوانين طلاق بين كشور خودمون وآلمان خيلي خوشم اومد ...اينجا دختره درخواست طلاق داد و احتمالا" مهريه اشو هم بخشيد ...در عوض اونور پسره نقره داغ شد ...زنه هم طلاقشو گرفت هم خونه زندگيشو گرفت هم حضانت بچه اشو ...تازه يه منتي هم گذاشت سر ِ ِ پسره كه زندونيش نكرده...آفرين به قانون حمايت از خانواده ي اونا!!!
نكته ي دي

moucker_boy
12-06-2011, 08:22
چه فد تقلید آخه؟ چه قد تقلید؟
اه اه اه.... این کارگردانای ایرانی هم هیچی گیر نمی یارن تقلید می کنن.
.
.
.