ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 6850 HD به این ضعیفی؟؟؟ help

enrique19854
20-05-2011, 15:21
سلام بچه ها
من چند وقت پیش یه کارت sapphire 6850 خریدم اما وقتی که اومدم استفاده کنم دیدم نمیتونه بازی هارو خوب اجرا کنه! مثلا بازی call of duty black ops! بازی های دیکه رو هم هر از گاهی یه تیکایی میزنه ! جالبتر اینکه وقتی کارتم رو توی کیس های دیگه تست کردم باز همین مشکل بود !اصلا" نمیدونم مشکل کجاست! اخرین آپدیت ها رو هم واسه کارت گرافیک دانلود کردم!
البتههههه ویندوز هم نمره 7.7 رو به کارتم داده :19:

cpu : phenom II x2 550 processor 3.10
ram : 4 gb
motherbord: asus m4n78
power : green 785 w
windows 7 32bit
کسی میتونه راهنماییم کنه؟:41:

Erfan.B
20-05-2011, 15:39
سلام بچه ها
من چند وقت پیش یه کارت sapphire 6850 خریدم اما وقتی که اومدم استفاده کنم دیدم نمیتونه بازی هارو خوب اجرا کنه! مثلا بازی call of duty black ops! بازی های دیکه رو هم هر از گاهی یه تیکایی میزنه ! جالبتر اینکه وقتی کارتم رو توی کیس های دیگه تست کردم باز همین مشکل بود !اصلا" نمیدونم مشکل کجاست! اخرین آپدیت ها رو هم واسه کارت گرافیک دانلود کردم!

windows 7 32bit

دوست عزيز ورودت رو به انجمن پي سي ورلد خوش آمد مي گم.
شما سي پي يوت تقريباً لب مرزه! انتظار رو نمي شه فقط به تنهايي از گرافيك داشت! ولي اگه مي خواي ببيني مشكلي از گرافيكت نيست (با توجه به اين كه مي گي تو كيس هاي ديگه امتحان كردي) اگه فكر مي كني به گرافيكت شك داري با سيستمت همون بازي رو اجرا كن و وقتي مي رسي جاهايي كه تيك مي زنه يه شات از برنامه ي hwmonitor بذار ببينيم مشكل دمايي داره سيستمت يا نه:46: در ضمن شما چند فريم مي گيري از بازي؟ كمي تيك طبيعي هست:46:

enrique19854
20-05-2011, 16:37
شما مطمئن هستید کهcpu رومرضه؟!!!
نرم افزار 3dmark 11 رو دارم ازش اسکریین بزارم؟

enrique19854
20-05-2011, 17:24
]من با 3d mark 11 تست کردم به نظرم اصلا جالب نبود!
روی نظیمات perfomance (p) 1280 x 720 (720p) with a moerate load sutablefor most gaming pC's -------- fps از 25 بالا نمیرفت! :41:

عک گرفتم ولی نمیتونم ضمیمه کنم!

B3HZ@D
20-05-2011, 17:58
عکسی که گرفتین رو نمیتونین ضمیمه کنین چون این مختص به مدیران و همکاران انجمن هست

عکستون رو در این سایت آپلود کنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dj_aghamajid
20-05-2011, 19:02
سلام بچه ها

windows 7 32bit
یه تیک هایی میزنه یعنی کارت خیلی ضعیفه!؟:13:
شما برنامه FRAPS رو دانلود کن و با اون میزان فریم تو بازیهای مختلف رو تست کن واینجا بزار تا ببینیم اوضاع چطوره!

abc pc
20-05-2011, 19:12
اگه خیالتون از درایور راحته،پس بگید‎ ‎در چه رزلوشنی و در چه سطح جزیاتی بازی میکنید در ضمن کم ترین دما و بیشترین دمای هسته کارت گرافیک شما چند درجه است؟

EXTREME
20-05-2011, 20:05
سی پی یو تون برای این گرافیک کافیه
شما سی پی یو تون رو میتونید راحت اور کنید و همچنین آنلاک
بازی black ops جزء بازی های مشکل دار بوده و کرک سالمی براش نیومده و اون افت فریم به خاطر کرکه
تو بازی های دیگه چطوره ؟
طبق گفته ی دوستمون با fraps موقع بازی یک فریم گیری بکنید و بگید تو چه ریزولیشن و تنظیمات گرافیکی بازی میکنید

enrique19854
20-05-2011, 21:47
این تیک هایی که میزنه برای بازی های دیگه هست! مثل nfs hot pursit . یه جورایی کلا" روان اجرا نمیکنه ! حتی با رزولشن 800 *600 !! یعنی چه گرافیک رو بالا میبرم چه پایین زییاد فرقی به حالش نمیکنه!

با 1280*1024
anti-aliasing 4x
screen refresh rate 75
texture quality extra
sho0wdow yes
number of corpses large
فریم تقریبا" 32 ایناست ! تو محیط اروم 65 میشه و45 اما تو شولوغی ها بالای 20 نمیره! ولی باز تو همه صحنه ها گیر داره! 
بنچ مارک گرفتم ولی نمیتونم بازش کنم و البته نمیدونم چه جوری واستون قرار بدم! (اگه لازم باشه)

E.I
20-05-2011, 22:32
شما تواین سایت پایین که قرارمیدم برین وبازی مورد نظرخودتون طبق شکل شماره یک انتخاب کنید رو دکمه RUN کلیک کنید بعدش نشون میده که سیستم شما در چه زمینه ای باید ارتقاش بدین مثلا اگر cpu ضیعف باشه میگه cpu باید چنج بشه مدل cpu رو هم نشون میده بعدش یک عکس موقعی که مشخصات سیستم واسه اجرای بازی نمایش میده بزارین هرقطعه ای هم هم که دراجرای بازی مشکل نداشته باشه پیغام PASS تایپ میشه جلوش درضمن شماهم Java Runtime باید روسیستم نصب باشه لینک دانلود اونم پایین میزارم:20:

لینک سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود Java Runtime

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vaioman
21-05-2011, 08:36
شما تواین سایت پایین که قرارمیدم برین وبازی مورد نظرخودتون طبق شکل شماره یک انخاب کنید رو دکمه RUN کلیک کنید بعدش نشون میده که سیستم شما در چه زمینه ای باید ارتقاش بدین مثلا اگر cpu ضیعف باشه میگه cpu باید چنج بشه مدل cpu رو هم نشون میده بعدش یک عکس موقعی که مشخصات سیستم واسه اجرای بازی نمایش میده بزارین هرقطعه ای هم هم که دراجرای بازی مشکل نداشته باشه پیغام PASS تایپ میشه جلوش درضمن شماهم Java Runtime باید روسیستم نصب باشه لینک دانلود اونم پایین میزارم:20:

[/URL]

این بدرد نمیخوره چون میاد و مینیمم سیستم لازم برای بازیها چک میکنه.

دوست گرانی 6850 کارت ضعیفی نیست و در حالا حاضر بجز 2 الی 3 بازی که خیلی سنگین هستند میتونه بقیه بازی هارو با Full Detail اجرا کنه.(من خودم از نزدیک تست کردم)شما ممکنه چند ایراد داشته باشی:
1.درایوری که نصب کردی به درستی نصب نشده.
2.ایراد سخت افزاری کارت.(با تست با چند سیستم دیگه توسط افراد وارد شناسایی میشه)
3.ایراد ویندوز(خراب شدن ویندوز،ویروسی بودن سیستم و ...)
4.عدم سازگاری سیستم شما با بازی مربوطه(مثلآ همین بازی Black Ops که به دلیل ایراد خود بازی با هر سیستمی سازگار نیست).
در هرصورت 6850 کارت جزء کارت های خوب به حساب میاد شما حتمآ موارد بالا رو چک کن.

enrique19854
21-05-2011, 09:11
ه! مثل اینکه حق با شما دوستان بود !======
آخه من این cpu رو 1 سالو اندی هست که خریدم! ویندوز هم نمره 6.4 بهش داده! (ضمنا" خمیر فن cpu ) هم شکسته!!
یعنی کارت گرافیکم هیچ مشکلی نداره؟ اورکلاک cpu فایده داره؟

یه سوال دیگه هم داشتم!---> اگه کارت گرافیکم ضعیفتر بود ممکن بود با یه cpu معمولی کارش راه میوفتاد؟ یا اینکه کلا این بازی ها cpu قوی میطلبن؟

این بدرد نمیخوره چون میاد و مینیمم سیستم لازم برای بازیها چک میکنه.

دوست گرانی 6850 کارت ضعیفی نیست و در حالا حاضر بجز 2 الی 3 بازی که خیلی سنگین هستند میتونه بقیه بازی هارو با Full Detail اجرا کنه.(من خودم از نزدیک تست کردم)شما ممکنه چند ایراد داشته باشی:
1.درایوری که نصب کردی به درستی نصب نشده.
2.ایراد سخت افزاری کارت.(با تست با چند سیستم دیگه توسط افراد وارد شناسایی میشه)
3.ایراد ویندوز(خراب شدن ویندوز،ویروسی بودن سیستم و ...)
4.عدم سازگاری سیستم شما با بازی مربوطه(مثلآ همین بازی Black Ops که به دلیل ایراد خود بازی با هر سیستمی سازگار نیست).
در هرصورت 6850 کارت جزء کارت های خوب به حساب میاد شما حتمآ موارد بالا رو چک کن.

راستش من خودم احساس میکنم مشکل سخت افزاری داره ولی نمیدونم چه جوری پیداش کنم چون همونطور که گفتم ویندوز هم 7.7 نمره داده به کارت( نمیدونم این نمره چقدر ملاکه) ولی اگه امکانش هست یه نگاهی هم به این تست سیستمم بندازید!

ممنون از همه دوستانی که دارن کمکم میکنند :11:

BZ7
21-05-2011, 11:56
دوست عزیز منم نظر خودم رو میگم :
این CPU واقعا قدرت چندانی برای بازی های امروز نداره و بهتره به فکر یه 4 هسته ای با فرکانس بالا باشی
6850 کارت خیلی خوبی هست و برای این بازی ها با این جزئیاتی که شما گفتین محدودیتی ایجاد نمیکنه
سیستم عامل شما 32 بیت هست و 0.5 گیگ از رم شما استفاده نمیشه پیشنهاد میکنم یه 64 بیت نصب کنین ( البته 64 بیت هم رم بیشتری مصرف میکنه ولی به نظرم بهتر از 32 هست )
و این تیک هایی رو که شما میگی من و خیلی از دوستای دیگه که سیستمشون بهتر از شماست داریم . تیک زدن به خیلی از دلایل مربوط هست و لزوما به این معنی نیست که سیستم شما ضعیفه
و اینکه تمام مواردی که Vaioman گفت رو حتما چک کن چون به احتمال زیاد دلیل این مشکل یکی از ایناست

Vaioman
21-05-2011, 12:09
این تست رو دیدم.ببین بازی Black Ops خیلی ایراد داره و به سیستم هم ربطی نداره.شما با بازیهای دیگه چک کن.در ضمن اگه میخوای ببینی که کارتت سالمه یا نه باید رو سیستم های دیگه چک بشه.نمره ویندوز هم خیلی ملاک نیست هر چند که نمره خوبی به کارت شما داده.CPU شما هم برای این کارت گرافیک خوبه و میشه گفت که تقریبآ محدودش نمیکنه.شما خمیر سیلیکون رو عوض کن و یه فن خوب هم براش بگیر.در ضمن احتمال خیلی زیاد بتونی CPU رو انلاک کنی و تبدیلش بکنی به 4 هسته ای.اگر هم Black Edition است براحتی تا 3.6 هم اورکلاک میشه.

enrique19854
21-05-2011, 12:28
راستش اان شرایط خرید یه cpu جدید رو ندارم ! جون قبلا فکر میکردم که مشکل از پاور باشه وقتی یه پاور 785 green خریدم دیدم مشکل همچنان پابرجاست! به خاطر همین دل نمیکنم دوباره یه پول انچنانی خرج کنم بد ببینم هنوز...
راستش به کارتم مشکوکم... بنا به توصیه شما با چند تا سیستم دیگه تست میکنم و دوباره مزاحمتون میشم :11:

Vaioman
21-05-2011, 16:24
راستش اان شرایط خرید یه cpu جدید رو ندارم ! جون قبلا فکر میکردم که مشکل از پاور باشه وقتی یه پاور 785 green خریدم دیدم مشکل همچنان پابرجاست! به خاطر همین دل نمیکنم دوباره یه پول انچنانی خرج کنم بد ببینم هنوز...
راستش به کارتم مشکوکم... بنا به توصیه شما با چند تا سیستم دیگه تست میکنم و دوباره مزاحمتون میشم :11:
من نگفتم CPU جدید بخر گفتم همون رو تبدیل کنی به 4 هسته و تا 3.6 هم اور کنی.

EXTREME
21-05-2011, 17:17
دوست عزیز منم نظر خودم رو میگم :
این CPU واقعا قدرت چندانی برای بازی های امروز نداره و بهتره به فکر یه 4 هسته ای با فرکانس بالا باشی
6850 کارت خیلی خوبی هست و برای این بازی ها با این جزئیاتی که شما گفتین محدودیتی ایجاد نمیکنه
سیستم عامل شما 32 بیت هست و 0.5 گیگ از رم شما استفاده نمیشه پیشنهاد میکنم یه 64 بیت نصب کنین ( البته 64 بیت هم رم بیشتری مصرف میکنه ولی به نظرم بهتر از 32 هست )
و این تیک هایی رو که شما میگی من و خیلی از دوستای دیگه که سیستمشون بهتر از شماست داریم . تیک زدن به خیلی از دلایل مربوط هست و لزوما به این معنی نیست که سیستم شما ضعیفه
و اینکه تمام مواردی که Vaioman گفت رو حتما چک کن چون به احتمال زیاد دلیل این مشکل یکی از ایناست
من الان سی پی یوم core 2duo e7500 دارم و همه ی بازی هارو روون با 4850 دارم رو فول اچدی بازی میکنم و هیج مشکلی ندارم تاز این سی پی یو از مال منم یکم قویتره
-

شما میتونید راحت سی پی یو تون رو آنلاک کنید به 4 هسته چون مینتون این قابلیت رو داره با ورژن بایوس جدید
و راحت هم میتونید با یه کولر خوب اور کنید
این سی پی یو در حالت دو هسته ای برای گرافیک شما محدودیت ایجاد نمیکنه مگر برای بازی هایی که 4 هسته ای ساپورت میکنن که اون بازی ها هم زیاد نیست و سی پی یو تونم راحت 4 هسته ای میشه
تیک دار بودن تو بازی اگه سیستمتون برای اجرای بازی قوی باشه این چند علت رو داره
1- ویندوز خراب یا ویروسی بودن سیستم
2-خراب بودن بازی
3- آپدیت نبودن درایور گرافیک که خیلی مهمه
4- بدسکتور داشتن هارد
5- دمای بالای قطعات
6-ضعیف بودن پاور
در آخر گرافیکتون رو روی یه سیستم دیگه چک کنید

Dj_aghamajid
22-05-2011, 20:01
100% بهتون میگم مشکل شما از ضعیف بودن یا نبودن سی پی یو ویا کارت گرافیک نیست!
چون با سخت افزار به مراتب ضعیفتر کارایی بسیار بالاتر از سیستم شما دبدم!
شما مراحلی که دوستان گفتند رو انجام بدید تا ایراد کار مشخص بشه!
اول از همه تعویز ویندوز و بلافاصله ویروس کشی کل هارد و بعد آپدیت درایورها و.....

BZ7
24-05-2011, 11:14
من الان سی پی یوم core 2duo e7500 دارم و همه ی بازی هارو روون با 4850 دارم رو فول اچدی بازی میکنم و هیج مشکلی ندارم تاز این سی پی یو از مال منم یکم قویتره

-
دوست بنده هم E7500 داره و یه GTS250 که کمی هم OC کردیم . تو کرایسیس 2 و COD Blackops بعضی جاها اینقدر فریم ها پایین میاد که رو اعصاب راه میره ( البته میدونم Black ops مشکل داره ولی روی یه Athlon II X4 640 کاملا خوب اجرا میشد )
با اون جریان Unlock هم کاملا موافقم . این دوستمون یه آنلاک کنه و اون کار ها رو انجام بده مشکلش حله

و E7500 در اکثر بنچ مارک ها کمی بهتر از Phenom II x2 550 عمل میکنه

GAMELAIN
24-05-2011, 12:59
سلام
بنده الان 6850 دارم و نسبت قیمتش حرف نداره !!!!!

من که الان راضی هستم !!!!!!

امیدوارم مشکلت حلشه

:46:

EXTREME
24-05-2011, 17:23
-
دوست بنده هم E7500 داره و یه GTS250 که کمی هم OC کردیم . تو کرایسیس 2 و COD Blackops بعضی جاها اینقدر فریم ها پایین میاد که رو اعصاب راه میره ( البته میدونم Black ops مشکل داره ولی روی یه Athlon II X4 640 کاملا خوب اجرا میشد )
با اون جریان Unlock هم کاملا موافقم . این دوستمون یه آنلاک کنه و اون کار ها رو انجام بده مشکلش حله

و E7500 در اکثر بنچ مارک ها کمی بهتر از Phenom II x2 550 عمل میکنه
ولی من نه تو blsck ops و نه تو کرایسیس 2 افت فریم شدید داشتم
تازه سی پی یوم رو هم 200 مگاهرتز اور کردم و 40 مگاهرتز اور core clock گرافیک
تازه گرافیک gts 250 از 4850 بهتره
اون افت فریم شدید یا از بازیه یا از سیستم دوستتون وگرنه نباید اینطوری بشه درضمن
من black ops رو تقریبا رو آخرین حد بازی میکردم به
کرایسیس 2 رو فول اج دی رو advance با 25 الی 30 تا بازی میکردم که روون بود

BZ7
24-05-2011, 21:22
ولی من نه تو blsck ops و نه تو کرایسیس 2 افت فریم شدید داشتم
تازه سی پی یوم رو هم 200 مگاهرتز اور کردم و 40 مگاهرتز اور core clock گرافیک
تازه گرافیک gts 250 از 4850 بهتره
اون افت فریم شدید یا از بازیه یا از سیستم دوستتون وگرنه نباید اینطوری بشه درضمن
من black ops رو تقریبا رو آخرین حد بازی میکردم به
کرایسیس 2 رو فول اج دی رو advance با 25 الی 30 تا بازی میکردم که روون بود

شما درست میگی ولی من شخصا به زیر 50 فریم در بازی های First Person Shooter روون نمیگم
در کل یه آنلاک مشکل این دوستمون رو حل میکنه . همگی موفق باشین :40:

enrique19854
24-05-2011, 21:57
واقعا از همه دوستان به خاطر نظرهاشون تشکر میکنم!
من کارت رو با 2تا سیستم دیگه چک کردم که البته تقریبا سیستمشون از واسه من ضعیفتره!
اونجا هم همین مشکل بود!! خودشون هم 8600 gt و 4350 دارند و با این بازی مشکلی ندارند(با تنظیمات معمولی بازی) ولی 6850 نمیدونم چرا تو بازی گیر میکنه! همش تیک میزنه . کلا رو اعصابه!
امکانش هست کارت گرافیک قویتر پردازنده سریعتری بخواد یا ربطی نداره؟
خواستم پردازندن رو انلاک کنم اما مادربرد این قابلیت رو نداشت :13:
با msi afterburner اور کردم ولی باز ... ولی نمره نهایی تست msi combusterرو که با کارت های دیگه مقایسه کردم چیزی در حد همونها بود .نمره خوبی گرفت! توی دو تا از تستهای همین برنامه combined و Physx cpu واقعا ضعیف بود ! مینیموم فریم 1 و ماکزیموم از 10 بالا نمیرفت با گیرهای شدید!!
اگه امکانش هست برنامه ای برای اور cpu معرفی کنید!
ممنون از کمکتون:40:

BZ7
25-05-2011, 09:14
من کارت رو با 2تا سیستم دیگه چک کردم که البته تقریبا سیستمشون از واسه من ضعیفتره!
اونجا هم همین مشکل بود!! خودشون هم 8600 gt و 4350 دارند و با این بازی مشکلی ندارند(با تنظیمات معمولی بازی) ولی 6850 نمیدونم چرا تو بازی گیر میکنه! همش تیک میزنه . کلا رو اعصابه!
با msi afterburner اور کردم ولی باز ... ولی نمره نهایی تست msi combusterرو که با کارت های دیگه مقایسه کردم چیزی در حد همونها بود .نمره خوبی گرفت! توی دو تا از تستهای همین برنامه combined و Physx cpu واقعا ضعیف بود ! مینیموم فریم 1 و ماکزیموم از 10 بالا نمیرفت با گیرهای شدید!!

آقا یه سوال مسخره میپرسم ناراحت نشو . کابل برق گرافیک رو وصل کردی ؟!!! مطمئنی پاورت اصلا کابل برق PCI E داره ؟ این سوال رو پرسیدم چون خودم دیروز یکی از دوستامو دیدم که 4 ماهه GTS250 داره ولی کابل پاور وصل نکرده و اونم از مشکلات کارتش میگفت ... :31:

happyfeat
25-05-2011, 10:14
آقا یه سوال مسخره میپرسم ناراحت نشو . کابل برق گرافیک رو وصل کردی ؟!!! مطمئنی پاورت اصلا کابل برق PCI E داره ؟ این سوال رو پرسیدم چون خودم دیروز یکی از دوستامو دیدم که 4 ماهه GTS250 داره ولی کابل پاور وصل نکرده و اونم از مشکلات کارتش میگفت ... :31:
اگه برق 6 پین کارت رو وصل نکنید اصلا سیستم بوت نمیشه و برای بعضی کارت ها هم بوق ممتد میکشه
این مورد رو روی چند تا کارت تست کردم و دیدم

Dj_aghamajid
25-05-2011, 12:24
شما بهتره سیستم رو ببری شرکت یا جایی که ازش کارت رو خریدی تا برات تست کنن! شاید اصلا کارتت خرابه!
در مورد کابل 6 پین هم منم شک پیدا کردم چون نباید سیستم هایی که با کارت 4350 یا 8600 کار میکنن کابل 6 پین داشته باشن!
به این عکس دقت کن ببین این پورت رو وصل کردی!

BZ7
25-05-2011, 12:30
من که والا روی GTS 250 و 9800GT دیدم که سیستم بوت شده و ظاهرا مشکلی نداشته
واسه همین شک کردم .
و همین که گفت سیستم دوستشون 4350 داشتن که کابل برق جدا لازم نداره این کارت . ( همین نظر Dj_aghamajid )

BZ7
25-05-2011, 12:39
در ضمن CPU شما BE هست و راحت میشه OC کرد . اورکلاک رو بدون برنامه میتونین توی تنظیمات مین برد انجام بدین ( با دستکاری ضریب فرکانس پردازنده یا همون MP )

enrique19854
25-05-2011, 18:45
سلام مجدد خدمت دوستان عزیزتر از جان
کارت های 4350 و 8500 که اصلا کابل برق لازم ندارند و بازی هارو در حد گرافیک معمولی روان اجرا میکردند!
کابل برق کارت رو هم که وصل نکنم سیستم بالا نمیاد! :20:
سیستم هم فرستادم تهران (گارانتی و فرشنده) گفتن سالمه!
حالا با این مادربرد انلاک هم که نمیتونم بکنم یکم اور کنم ببینم تغییری به وجود مییاد یا نه !:41:

Dj_aghamajid
25-05-2011, 21:40
سلام بر شما
من که دیگه نمیدونم چی بگم! تا خودم از نزدیک نبینم نمیتونم نظربدم!
شما میگی گفتن کارت سالمه! مشکل فریم رو چی گفتن؟
احتمالا مشکل باید از سی پی یو باشه! سی پی یو شکا سالمه؟ ویندوز رو عوض کردی؟ بایوس چی؟
مشخصات سیستم دوستات رو بگو ببینم چطوره؟ اونجا و اینجا دقیقا چقدر فریم داشتی؟

enrique19854
25-05-2011, 22:23
سلام بر شما
من که دیگه نمیدونم چی بگم! تا خودم از نزدیک نبینم نمیتونم نظربدم!
شما میگی گفتن کارت سالمه! مشکل فریم رو چی گفتن؟
احتمالا مشکل باید از سی پی یو باشه! سی پی یو شکا سالمه؟ ویندوز رو عوض کردی؟ بایوس چی؟
مشخصات سیستم دوستات رو بگو ببینم چطوره؟ اونجا و اینجا دقیقا چقدر فریم داشتی؟

راستش میدونم این قضییه واقعا گره خورده! اونایی که گفتن کارت سالمه تست فریم نگرفتن! فقط دیدن که که برنامه ها دارن اجرا میشن و گفتن سالمه! یک بار هم ویندوز رو عوض کردم ولی تغییری دیده نشد! بایوس مادربرد منظورتونه؟ اونم آپدیته! ولی مشخصات سیستم دوستام رو میپرسم تا دقیق بگم! ولی میدونم که از برای من ضعیفترن!

BZ7
25-05-2011, 23:35
یه کار دیگه هم بکن . این دیگه آخرین چیزیه که به ذهنم میرسه

اون قسمتی که نوشته Bus interface رو ببین
نوشته 16X 2.0 @
یکی از دوستام که مشکل گرافیک داشت بعدا فهمیدیم مشکل از مین برد هست ( حالا یا سخت افزاری یا تنظیمات ازش سر در نیاوردم )
رو GPU-Z کارت اون دوستم نوشته بود 1X 2.0 @ !
مین برد رو عوض کرد این مشکلش حل شد
البته احتمالا این یه راه حل نباشه ولی واسه آخرین تست ! اینو هم تست کن نتیجه رو بگو

enrique19854
29-05-2011, 22:22
بله اینم تست کردم! ظاهرا همه چیز درسته! کاملا" گیج شدم! ایشالا یه حالی به cpu میدم تا ببینم درست میشه یا نه!
ازکمک همتون ممنونم :40: