مشاهده نسخه کامل
: مشکل در باز نکردن درایو
سلام
من یه هارد مکستور دارم( اینترنال). قبلا ویندوز xp داشتم. دیروز c رو delete partition کردم و seven نصب کردم. حالا درایو d باز نمیشه. میگه باید فرمت بشه. باید بگم که هیچ کاری با درایو D نکردم. تمام اطلاعاتم هم روی این درایوه. چجوری اطلاعاتم رو برگردونم. فرمتش هم نکردم. اگه مجددا xp نصب کنم درایو باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه هارد مکستور دارم( اینترنال). قبلا ویندوز xp داشتم. دیروز c رو delete partition کردم و seven نصب کردم. حالا درایو d باز نمیشه. میگه باید فرمت بشه. باید بگم که هیچ کاری با درایو D نکردم. تمام اطلاعاتم هم روی این درایوه. چجوری اطلاعاتم رو برگردونم. فرمتش هم نکردم. اگه مجددا xp نصب کنم درایو باز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ممکنه مشکل از ویروس باشه
با یه آنتی ویروس بعد از نصب ویندوز درایور مورد نظر رو اسکن ویورس بکنید
درست نشد رو درایو راست کلیک کنید و open بزنید یا از طریق run سعی کنید که وارد درایو بشین
همچنی از طریق safe mode هم امنحان کنید
اگه نشد از نرم افزار fix drive برای درایوتون استفاده کنید ببینید درست میشه
کار بعدی استفاده از نرم افزار hiren boot cd هست با استفاده از mini xp وارد سیستم بشین ببینید میتونید وارد درایو مورد نظر بشین یانه
در آخر هم اگر جواب نداد میتونید درایو رو فرمت کنید و راحت اطلاعات رو ریکاوری کنید
لطفا از برنامه های بالا لینک بدید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار hiren boot cd حجمش زیاده برین تهیه کنید
شمااسم لیبل درایو که شناخته نمیشه رو ازتو قسمت Disk management تغییر بدین بعد سیستم ریست کنیدبعدببینید باز میشه یا ازاین ویندوز XP تحت فلش استفاده کنید:20:
لینک دانلود windows xp 2009 usb stick
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درقسمت نقطه چین p 3 0 d o w n l o a d نوشته بشه سرهم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.