مشاهده نسخه کامل
: راه اندازی بلوتوث در دل 1015
سلام
اگر ممکنه طریقه فعال کردن بلوتوث این مدل رو بگید چون موقع نصب درایور ازم میخواد که با دکمه ترکیبی fn اون رو روشن کنم اما fn کار نمیکنه چون این مدل quickset رو پشتیبانی نمیکنه تو سایت دل هم نداره من از چه طریقی میتونم اون رو فعال کنم خیلی مهمه توروخدا راهنمائی بفرمائید.
اول برو تو setup ببین داره اصلا بعضی هاشونن ندارن بعدش ویندوزت چیه
داشتنش که داره. فرقی نمیکنه هم تو xp هم تو 7 همین مشکل هست.
سلام آقا اگر کسی جواب سوال منو میدونه خواهشا کمک کنه کارم لنگه من تاحالا از 4-5 نفر اینو پرسیدم ولی نمیدونن. از آقا حمید یا هر مدیر دیگه که زحمت میکشند خواهش میکنم کمک کنند حتی تو بایوس هم بلوتوث فعال هست ولی بازم مشکل پابرجاست.
جدیدا 1015 رو xp خوب کار نمی کنه رو 7 از drivergenius استفاده کن ببین درایور گیر میاره
zahra zkh
28-05-2011, 19:03
سلام. من به تازگی لپ تاپ dell خریدم اما نمیتونم بلوتوثشو راه اندازی کنم . لطفا راهنمایی کنید
ArashMiniStar
29-05-2011, 07:59
ویندوز 7 میتونه بلوتوث رو شناسایی کنه.من خودم همین لپ تاپ رو دارم.
ArashMiniStar
29-05-2011, 08:07
موقع خرید فروشنده گفت بلوتوث نداره ولی داره! فقط اون نرم افزار راه اندازش برایمن کار نمیکنه.
هر کی یه چیزی میگه من میگم درایورش رو دارم فقط موقع نصب میگه اول باید فعال بشه این کارو چه جوری انجام بدم چون دکمه fn کار نمیکنه
ArashMiniStar
29-05-2011, 13:21
هر کی یه چیزی میگه من میگم درایورش رو دارم فقط موقع نصب میگه اول باید فعال بشه این کارو چه جوری انجام بدم چون دکمه fn کار نمیکنه
برای من هم درایور نصب نمیشه و همین رو میگه.مگه شما با ویندوز 7 مشکلی دارید؟ من که سون دارم و بلوتوثش خودش فعاله.
teknosys
29-05-2011, 17:37
موقع خرید فروشنده گفت بلوتوث نداره ولی داره! فقط اون نرم افزار راه اندازش برایمن کار نمیکنه.
سلام
لطفا سئوالاتی که کردم رو جواب بدین (دقیق و واضح) تا بررسی بشه. اینجوری بهتر به نتیجه میرسیم.
شما از کجا می دونید که لپ تاپ شما بلوتوث داره؟ منظورم اینه که چه مشخصه ای و در کجا میبینید که نشون دهنده وجود بلوتوث هست؟
کدوم درایور رو دانلود کردین؟ لطفن لینکش رو بزارین.
برای روشن کردن بلوتوث ، دکمه مکمل fn کدوم دکمه هست؟
fn کلا کار نمیکنه یا اینکه فقط برای روشن کردن بلوتوث کار نمیکنه؟
موفق باشین.
ArashMiniStar
29-05-2011, 18:45
سلام
لطفا سئوالاتی که کردم رو جواب بدین (دقیق و واضح) تا بررسی بشه. اینجوری بهتر به نتیجه میرسیم.
شما از کجا می دونید که لپ تاپ شما بلوتوث داره؟ منظورم اینه که چه مشخصه ای و در کجا میبینید که نشون دهنده وجود بلوتوث هست؟
موفق باشین.
اگر مایل هستید میتونم عکس بگذارم.
در موقع خرید فروشنده به من گفت لپ تاپ بلوتوث ندارد.در حالی که در جلوی لپ تاپ (جایی که چند LED دارد مثل وای فای) علامت بلوتوث روشن هست.در زمان نصب درایور ها تنها درایور بلوتوث نصب نمیشد و همین اخطاری را که برای شما میداد به من میداد.در کل بلوتوث لپ تاپم در ویندوز سون کار میکند.به این نشون که علامت بلوتوث در پایین ویندوز بصورت آیکون کوچکی وجود دارد.من با بلوتوث هم میتونم دریافت کنم هم ارسال.حتی در موبایل ها هم بلوتوث لپ تاپ شناسایی میشود.(اسم بلوتوث هم اسمی هست که در نصب ویندوز انتخاب میشود به عنوان نام کامپیوتر فکر کنم).پیشنهاد میکنم با نسخه های دیگر ویندوز سون یا حتی آپدیت شده یا sp1 امتحان کنید.
اگر بازم سوال هست بفرمایید.امیدوارم مشکلتون حل شود.ضمنا کلید fn برای من کار نمیکند و اصلا اثری ندارد.در حالی که دوستم که لپ تاپ دل مدل دیگری دارد برای روشن کردن بلوتوث این کلید رو گفته بود بزنم.همچنین میتونید یک دانگل بلوتوث که 5 10 تومان هست بخرید.
موفق باشید :11:
سلام
موفق باشین.
بلوتوث داره عزیز!مکمل fn هم f11 هست توی xp که fn کلا کار نمیکنه توی 7 هم فقط برای بلوتوث کار نمیکنه
ArashMiniStar
02-06-2011, 10:23
بلوتوث داره عزیز!مکمل fn هم f11 هست توی xp که fn کلا کار نمیکنه توی 7 هم فقط برای بلوتوث کار نمیکنه
والا برای من که کار میکنه.ولی قابلیت فعال شدن با f11 رو نداره.:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.