ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وارد کردن فایلهای دی وی دی در افترافکت بدون کانورت کردن

معصومه123
20-05-2011, 10:33
سلام من تعدادی فیلم دی وی دی دارم که می خواهم وارد افترافکت کنم اما فرمت آنها را نمی شناسد وقتی هم در ایوس تکه ای را که مدنظرم هست انتخاب کرده و خروجی avi می گیرم کیفیتش خیلی پایین می آید با فرمتهای مختلف خروجی گرفتم نشد لطفا من را راهنمایی کنید که آیا راهی وجود دارد که مستقیما این فایلها را وارد افتر کنم یا اگر راهی نیست آیا نرم افزاری وجود دارد که بتوان قسمتهایی از فیلم را انتخاب کرد و بعد بدون افت کیفیت و سریع کانورت کرد.

masoud71
20-05-2011, 17:02
سلام
برای اینکه افتر فرمت های زیادی رو بشناسه باید کدک هاشو نصب کنی
اما در مورد کیفیت سوالتو متوجه نشدم

یا علی

معصومه123
20-05-2011, 18:27
سلام
برای اینکه افتر فرمت های زیادی رو بشناسه باید کدک هاشو نصب کنی
اما در مورد کیفیت سوالتو متوجه نشدم

یا علی

سلام ممنون از راهنمایتون اما بفرمایید که این کدکها را می توانم از اینترنت دانلود کنم میشه لینک دانلودش را در اختیارم قرار دهید درضمن آیا اگر کدکها را نصب کنم فرمتهای vob , dvd را می توان وارد افتر کنم یا نه ؟ و اینکه منظورم از کیفیت واضحه من فرمتهای vob , dvd را چون نتنوانستم مستقیم وارد افتر کنم در ادیوس بخشهایی از فیلم را انتخاب کرده و خروجی گرفتم و دیدم شارپنس و رزولیشن آن کمتر از ارجینال است و حالت محوی داشت یعنی افت کیفیت قابل ملاحظه ایی داشت در ضمن یک برنامه خوب معرفی کنید که بتوان با سرعت و بدون افت کیفیت و با امکان انتخاب بخشهای دلخواهی از فیلم آنرا کانورت کرد.