ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال به دیتابیس سایت

raminr63
20-05-2011, 01:10
با سلام
اول یه توضیح کوچولو بدم با این پلاگین که برا کنترل بازی (گیم سرور) هستش بصورت php نوشته شده من رو لوکال تست کردم کاربرایی که ایدیشون (XUID , که بصورت عدد 9 رقمی هستش)تو فایل/whitelist.lst هست رو اجازه لوگین به بازی رو میده اونایی هم که نیست از بازی بیرون میندازه یه به اصطلاح kick کنه ولی ولی....

من میخوام که بجای استفاده از فایل مستقیم به دیتا بیس سایتم وصل بشه و با استفاده از اونجا XUID کاربرایی که ثبت نام کردن {که صد البته با XUID که به بازی جوین میشن یکی هستش و هنگام ثبت نام ازشون پرسیده میشه و تو دیتابیس سایت ثبت میشه} بخونه و اجازه دسترسی به بازی رو بده اگه که تو دیتابیس XUID نبود کیک کنه!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته یه چیزایی پیدا کردم مثل این ولی بلد نستیم چطوری استفاده کنم!!

مثل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون

Mehdis87
20-05-2011, 03:50
از رو لوکال میخوای وصل بشه به دیتابیس سایتت ؟ میخوای ریموت وصل بشه ؟
اگه جوابت آره هست , شما جای localhost باید آی پی سرور رو بزنی و همینطور باید بهت سرور اجازه ریموت کانکت شدن رو بده !!

raminr63
20-05-2011, 11:43
از رو لوکال میخوای وصل بشه به دیتابیس سایتت ؟ میخوای ریموت وصل بشه ؟
اگه جوابت آره هست , شما جای localhost باید آی پی سرور رو بزنی و همینطور باید بهت سرور اجازه ریموت کانکت شدن رو بده !!

اره

ولی مشکل اینه که من نمیتونم کد اولی رو که دادم چطوری ادیت کنم که به دیتا بیس وصل بشه اگه میتونید شما ادیتش کنید ممنون

Mehdis87
20-05-2011, 23:47
اها شما سیستمتون بر حسب فایل هست میخواید دیتابیس بشه و ریموت !!
خوب یخورده کار میبره , باید دیتابیس و اینا ایجاد کنید , اگه خودتون پی اچ پی بلد نیستید بدید یکی بسازه !
ولی برا اینجور سیستم ها , بهتر این هست که از فایل استفاده بشه , سریعتر از دیتابیس هستش ,مخصوصا که میخواید ریموت هم بشه!
درضمن شما میتونی اسکریپت رو توی سرورتون نصب کنید و از اونجا اجرا کنید !

raminr63
21-05-2011, 20:33
اره اسکرییپت رو سرور نصب ولی مشکل اینه که هر وقت یکی تو سات ثبت نام میکنه من باید دستی همه چیز رو به فایل اضافه کنم که این خودش هم زمان بره هم بلید 24 ساعته انلاین باشم وای اگر به دیتا بیس وصل باشه مشکل حل میشه؟؟؟

vahid78
21-05-2011, 21:54
اره اسکرییپت رو سرور نصب ولی مشکل اینه که هر وقت یکی تو سات ثبت نام میکنه من باید دستی همه چیز رو به فایل اضافه کنم که این خودش هم زمان بره هم بلید 24 ساعته انلاین باشم وای اگر به دیتا بیس وصل باشه مشکل حل میشه؟؟؟
چرا؟ موقع ثبت نام به انتهای فایل اضافه نمیشه مگه؟