مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل عجیب و غریب
danesh00
19-05-2011, 22:10
سلام
من یه چند وقتیه سیسیتمم عجیب هنگ میکنه موقع هایی که هنگ نمی کنه ارور های عجیب وغریب میده
و فقط تا چند روز اول پس از نصب ویندوز خوب کار میکنه بعدا یواش یواش میره واسه خودش
ویندوز عوض کردم فرقی نکرد fdisk کردم فرقی نکرد
لازم به ذکره که فقط این هارد این طوریه
لطف کنید راهنمایی کنید
با برنا مه hdsentinel چک کردم میگه بد سکتور داره
سلام
من یه چند وقتیه سیسیتمم عجیب هنگ میکنه موقع هایی که هنگ نمی کنه ارور های عجیب وغریب میده
و فقط تا چند روز اول پس از نصب ویندوز خوب کار میکنه بعدا یواش یواش میره واسه خودش
ویندوز عوض کردم فرقی نکرد fdisk کردم فرقی نکرد
لازم به ذکره که فقط این هارد این طوریه
لطف کنید راهنمایی کنید
با برنا مه hdsentinel چک کردم میگه بد سکتور داره
پس اگه با این هارد اینطوریه این یعنی اینکه از ویندوز یا ویروس نیست البته این مشکل از ویروس هم میتونه باشه پس حتما بعد از اینکه ویندوز عوض کردید و fdisk کردید فلشی رو هم به سیستم میزنید اون رو اسکن ویروس بکنید حتما
به هر حال شما نرم افزار hdd regenerator رو دانلود کنید به صورت بوتیبل روی سی دی رایت کنید
و با اون سیستم رو بوت کنید و روی scan &repair سیستم رو اسکن کنید
این نرم افزار یه راحتی میتونه بدسکتور های فیزیکی هارد رو برطرف کنه اونارو تعمیر کنه
danesh00
21-05-2011, 11:52
بابا به داد من برسین من مثله هاردم دیگه قاطی کردم
نرم افزار hd sentinel میگه هارد بد سکتور داره اما از اون طرف نرم افزار hdd regenerator میگه بد سکتور نداره
شماازبرنامه HDDScan که داخل این سایتم هست به همراه آموزش استفاده کنید ببینید بدسکتورنمایش میده داخل هاردشما:20:
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
danesh00
22-05-2011, 08:20
شیطونه میگه ببرمش وسط حیاط با پتک بزنم روش خیاله خودمو راحت کنم :grrr::grrr::41:
این نرم افزار هم چیزی پیدا نکرد در ضمن میانگین دمای هارد باید چند باشه؟
واسه من عموما 47 هست
دمایی که این پایین گذاشتین تو حالت بیکاری هارد اگر باشه که بالایه دمای هارد 35 تا 33 باید باشه شماازیک فن خنک کننده واسه هارد استفاده کنید بد نیست. شما یکاردیگه هم کنیداگراطلاعات روهارد دارین جابجا کنید رو هارد دیگه بعدش هارد کلا ازنوع پارتیشن بندی کنید 4 تا 6 تا درایو بسازین بعدش یک درایو که ویندوز نصب میشه رو با یکی ازدرایوهای دیگه رو فقط فرمت کنیدبعدش ویندوز xp نصب کنیددرایورهای سیستم کلا نصب کنید نرم افزاردیگه کلا هیچی نصب نکنید بعد با هارد یکم کاربکنید ببینید بازم پیغام میده بعد خبرش بدین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.