مشاهده نسخه کامل
: c++
babakiyan
19-05-2011, 16:08
چطوری باید برنامه بازی دوز و بنویسم در زبان c++
میخوام بازی دو نفره باشه این یک تحقیق دانشجویی است میتونید در دستورش به من کمک کنید
mohsen_7
20-05-2011, 09:29
باید اول مشخص کنید که میخواهید بازیتون در چه حدی باشه
بازی با موس و به صورت گرافیکی میخواهید باشه یا تحت کنسول و ساده؟
بازی فقط به صورت دو نفره باشه یا یک نفره (بازی با کامپیوتر) هم امکانش باشه؟
اگر به صورت گرافیکی میخواید بسازید باید از کتابخانه های گرافیکی استفاده کنید. اما اگه تحت کنسول مد نظرتون باشه میتونید ساده تر کدش رو پیاده کنید.
اگر بازی دو نفرش رو فقط بخواهید کارتون ساده تره ولی در صورتی که بازی تک نفره رو هم بخواهید پیاده کنید باید یکم بیشتر روش کار کنید و در صورتی که دوست داشته باشید که کامپیوتر انتخاب هوشمندانه داشته باشه نیاز به هوش مصنوعی البته در سطح سادش دارید.
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
البته من تصور کردم که منظورتون از بازی دوز همون "تیک تاک تو" است.
mohsen_7
20-05-2011, 12:03
میتونم کمکتون کنم به شرطی که کامل و دقیق توضیح بدید چی میخواهید.
یعنی کارتون در حد تحقیقه و کد نویسی نداره؟ در مورد گرافیکی بودن یا نبودنش هم توضیحی ندادید. اگر تا الان کدی نوشتید میتونید اینجا قرارش بدید یا به میلم ارسال کنید تا بیشتر راهنماییتون کنم.
در ضمن لطفا پستتون رو ویرایش نکنید و پست جدید بفرستید تا از ایمیل متوجه ارسال جدیدتون بشم.
babakiyan
21-05-2011, 09:53
نه نیازی به گرافیک نیست فقط کدنویسی است من دانشجو رشته کامپیوترم ترم دو زیاد تو برنامه نویسی وارد نیستم
تاحالا هم نتونستم چیزی بنویسم ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز لطف میکنید ایمیلتونم بدید؟
mohsen_7
21-05-2011, 14:07
خب اصلا کار سختی نیست یه خورده وقت گذاشتن لازم داره. من توضیحات اولیش رو میدم شما سعی کنید با این توضیحات شروع کنید به برنامه نویسیش هر جا گیر کردید رفعش میکنیم.
برای مدل کردن بازی نیاز به یک ماتریس سه در سه از کاراکترها دارید. مقادیر خونه های این ماتریس حرف o یا حرف x و یا کاراکتر - به معنی تهی خواهد بود.
یک متغیر کاراکتری به نام turn تعریف کنید برای تعیین نوبت بازی. هر وقت این متغیر مقدار o داشت به معنیه اینه که نوبت o است و هر وقت مقدار x داشت نوبت x میباشد. بعد از انجام هر حرکت نوبت رو باید عوض کنید.
برای کنترل اتمام بازی هر بار که حرکتی انجام میشه تابعی رو فراخوانی میکنید تا شروط اتمام بازی رو چک کنه. شروط اتمام بازی هم که مشخصه.
وقتی بازی شروع میشه میتونید ابتدا از کاربر بخواهید که نوبت شروع رو با وارد کردن حروف x یا o مشخص کنه.
کاربر بعد از اینکه خونه ای رو انتخاب کرد باید به روشی به برنامه اعلام کنه که کدوم خونه رو انتخاب کرده. برای اینکار میتونید از کاربر سطر و ستون رو به صورت مجزا بپرسید و یا اینکه میتونید به هر خونه ای یک شماره اختصاص بدید و از کاربر بخواهید که بر طبق اون خونه ای از جدول بازی رو انتخاب کنه.
بعد از اینکه کاربر خونه ای رو انتخاب کرد با یکی دو تا شرط if کنترل میکنید که خونه وارد شده صحیح هست یا نه. مثلا نباید خونه ای که قبلا پر شده وارد بشه.
اگر خونه انتخابی کاربر صحیح بود اون خونه با کاراکتر صحیح پر میشه و کل صفحه با وضعیت جدید ریفرش میشه و اگر خونه وارد شده درست نبود پیغام عدم صحیح بودن نمایش داده میشه و از کاربر دوباره درخواست وارد کردن خونه صحیح میشه.
شاید توضیحاتش یه کم پیچیده به نظرتون بیاد اما پیاده کردنش کار سختی نیست. شما با کمک یا بدون کمک این توضیحات اگر کار رو شروع کنید حتما انشالله به نتیجه میرسید. موفق باشید.
ایمیل من : mohsenrsd@yahoo.com
namakdooon
22-05-2011, 10:07
من این برنامه رو نوشتم. یه برنامه اسکرین سیور برای دوره کاردانیمه. اون موقع اجرا میشد اما 2-3 تا اررور میده. کسی میتونه کمک کنه؟>
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
babakiyan
22-05-2011, 16:02
ممنون دوست عزیز اگر مشکلی برخوردم حتما ازتون کمکم میگیرم :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.