مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی سرویس ADSL عصرتلکام
Ami R 940
19-05-2011, 07:46
چند روزی هست از این شرکت سرویس 128 رو گرفتم 3 ماه .. ماهی 3 گیگ جمعا 9 گیگ به مبلغ 38 تومن.
3 تا 7 صبح بدون محدودیت حجمی.
هزینه نصب و راه اندازی هم نداره خوشبختانه.. اجباری هم برای خرید مودم نیست.
دان استریم و آپ بسته شد
Line Rate - Upstream (Kbps): 508
Line Rate - Downstream (Kbps): 2044
سرعت دانلود با IDM مابین195 تا 235 متغییره .
آدرس سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فلان که راضیم ببینیم چی میشه.
choomchichi
02-06-2011, 09:06
سلام آقا من میخواستم از این شرکت اینترنت بگیرم زنگ زدم گفتن ۱۰ تومن هزینه پبت نام هست و ۵ تومن هم هزینه نصب جریان چیه؟ در ضمن میخواستم بدونم هنوز سرعتت همونه که گفتی؟ شب هاتو ساعت رایگان هم سرعت همینه؟ ممنون از اطلاع رسانیت در هر حال
Amin.M.1986
03-06-2011, 13:02
خیر ..سرعت اومده شدیدا پایین .. ازشون نگیر که پولتو دور ریختی ... قطعی ها تو بعضی مناطق هر روز چند بار اتفاق میوفته ... من هم از این سرویس قبلا استفاده میکردم... تا یک تاریخی محدودیت سرعت رو از همه سرویس ها برداشته بودند و در اصل اسم سرویس الکی بود و همه 2 مگ بودند که به جهت تبلیغ بود و بعدا هم محدودیت سرعت رو اعمال کردند... پشتیبانی خیلی ضعیفی هم دارند و فقط قسمت فروش خوب جواب میدن و بعد اینکه پول رو بدی و کارت بیوفته گیر پشتیبانی از همون موقع میبینی عجب مکافاتی هست... واسه یه ایراد جزیی 40 دیقه میموندم تو صف انتظار و بعدش هم یهو قطع میکردند تماس رو و دوباره باید میرفتم از اول تو صف انتظار..
من خیلی از سرویس ها رو تا حالا امتحان کردم. و واسه خیلی آموزشگاه ها و جاهای دیگه اینترنتشون رو ست آپ کردم.. همشون یه جوری آدم رو بیچاره میکنند اما تجربه نشون داده که یا از شاتل بگیر یا پارس آنلاین ((در حال حاضر پرسرعت ترین اینترنت تو ایران رو پارس آنلاین میده)) که لااقل یه نفر باشه که وقتی مشکل پیش میاد جوابگو باشه و یا از این شرکت درپیتی ها بگیر که ثبت نشدن و یک نفر نشسته و اینترنت میفروشه و نه تلفن گویا دارند نه سایت و نه این حرف ها... جدی میگم بهت .. اگرم نا محدود میخوای برو از همشهری قسمت اینترنت وایرلس و یک شرکت پیدا کن هرینه نصب حدود 150 تومن و ماهی حذوذ 50 میتونی اینترنت 512 نامحدود بگیری.. سوال بود پیغام خصوصی بده
choomchichi
04-06-2011, 11:00
مرسی امین جان
caepunel
14-08-2011, 01:52
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
mohsen_21p
01-09-2011, 13:25
عصر تلکام کسی منطقه 7 داره؟الان وضعیت سرعت شبانه چطوره
u-cant30me
27-10-2011, 22:32
من 128 دارم در روز سرعتم برای دانلود 230 کیلو بایت هستش...
3 تا 7 رایگان سرعت از 100 بالاتر نمیره...
ماهی 18700 پیاده میشم... (آن لاین پرداخت میکنم 5 گیگ یک ماهه)
پشتیبانیشون یه زمانی بد بودش الان خوبه...
اما من میخوام نا محدود بگیرم... همشون میگن توصیه میکنیم این کارو نکنین...(شکر میخورن)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.