مشاهده نسخه کامل
: ریستارت شدن سیستم
MicrosoftH
18-05-2011, 22:29
سلام
من دارم با کامپیوترم کار میکنم یهو سیستم ریستارت میشه رم رو هم چک کردم ولی نتیجه ای نداشت دوستان راه حلی نظری .... دارن ممنون میشم کمک کنن
شما اول باید راه های نرم افزاری مثل تعویض ویندوز و اسکن ویروس و آپدیت درایور ها رو انجام بدین
بعد باید برید سراغ سخت افزار
مثل چک کردن دمای قطعات
حتما با یه رم دیگه باید چک بشه و جای رم عوض بشه
با یه پاور دیگه چک بشه
کمتر این قضیه میتونه از هارد باشه
MicrosoftH
19-05-2011, 07:50
نرم افزاری که چک شده دمای قطعاتم رو هم چک کردم رم رو تعوضی کردم پاور مشکلی نداره ولی احساسم بهم میگه هارد اخه هارد رو عوض کردم جای اتصالش به مین برد خوبتر شد ولی هنوز باز یهو ریستارت میشه نمیدونم حالا هارد باشه باید چیکارش کنم
TREASURES
19-05-2011, 08:21
سلام
اولا آقا مهرداد تبریک میگم فعال شدی بالاخره :31:!
ممکنه از بردشون هم باشه مثلا اسلات رمها بر به مشکل خورده باشه یا......
اول ببینیدمین به بدنه کیس اتصالی نداره بعدش بایوس مین آپدیت کنیدبعد دیدین درست نشد سیستم عامل چنج کنید کلیه درایورهای سیستم آپدیت کنیدبعلاوه کابل هاردکه ازپاوربه هارد میخوره با کابلی که ازمین به هارد میخوره رو تعویض کنیدجوابش بدین بعدا:20:
mohsen1104
19-05-2011, 17:49
با سلام به مدیران سخت افزار
من خودم تو کار خدمات کامپیوتری ام ولی تا الان نتونستم مشکل سیستم خودمو حل کنم
مشکل اینه که وقتی در حال کار با سیستم هستم و پنجره های ویندوز رو باز می کنم تصویر تیک می زنه و همینطوری اگه ادامه بدم یکدفعه تصویر سفید یا یه رنگ دیگه یا راه راه میشه و هیچ کار دیگه غیر از ریستارت نمی تونم بکنم .اما اگه هیچ کاری انجام ندم یا مثلا سیستم در حال کپچر کردن باشه مشکلی پیش نمیاد.
کارت گرافیکو و پاور و رم و ویندوز رو هم عوض کردم. نظر خودم بیشتر اینه که کارت گرافیکم با این مادربورد سازگاری نداره چون قبلی هم 4670 بود و همین مشکل رو داشت. رمها رو هم تک تک امتحان کردم.
با تشکر
مشخصات سیستم
mb:P35ds3L
Cpu:7500
Ram:2*1Gb patriot
Vga:5670 Power Color DDR5
power:435W Green
یا علـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــی
به نظرم ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس اگه وسط نصب ویندوز هم این اتفاق افتاد میتونه این مشکل از مین باشه
بایوس مین رو آپدیت کنید
جای رم رو هم عوض کنید و چک کردن هارد
mohsen1104
19-05-2011, 17:59
به نظرم ویندوز رو عوض کنید و اسکن ویروس اگه وسط نصب ویندوز هم این اتفاق افتاد میتونه این مشکل از مین باشه
بایوس مین رو آپدیت کنید
جای رم رو هم عوض کنید
ممنون ولی اینکارها رو کردم نشده البته در محیط غیر ویندوز این مشکل وجود نداره نمی دونم
ممنون ولی اینکارها رو کردم نشده البته در محیط غیر ویندوز این مشکل وجود نداره نمی دونم
اگه اینکار هارو هم کامل انجام دادین چیزی نمی مونه جز دما
دماها مناسب هست؟
پاورتون هم 500 وات باشه بهتره
resident
19-05-2011, 18:04
نرم افزاری که چک شده دمای قطعاتم رو هم چک کردم رم رو تعوضی کردم پاور مشکلی نداره ولی احساسم بهم میگه هارد اخه هارد رو عوض کردم جای اتصالش به مین برد خوبتر شد ولی هنوز باز یهو ریستارت میشه نمیدونم حالا هارد باشه باید چیکارش کنم
باهات موافقم، منم فک میکنم مشکل از هارد باشه، با یه نرم افزار چک آپ سلامت هارد رو تست کن؛ و سعی کن اگه میتونی حتما با یه هارد دیگه تست کنی.
MicrosoftH
01-06-2011, 04:11
درسته هارد بود خیلی ممنون شانسه منه بابا هاردم داغون بشه کامل بدبختم میشم 70 گیگ فایل و کامپوننت برنامه نویسی دارم چه بدبختی گیر کردیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.