مشاهده نسخه کامل
: چه طور گیم پد رو تو ویندوز 7 امتحان کنیم
چه طور میشه گیم پد رو تو ویندوز 7 امتحان کرد ؟
سوال دیگه این که گیم پد من ویبره هم داره ولی نمیدونم چه طوری باید ازش استفاده کنم توی بازی ها اون گزینه رو تیک میزنم ولی کار نمیکنه رو خود ویندوز هم نمیدونم کجا میشه تستش کرد
یادمه تو ویدوز اکس پی هم گزینهای برای تست ویبره گیم پد نداشت
این برنامه Xpadder به شما اجازه می دهد بازی هایی که تنها توسط Mouse و Keyboard طراحی شده اند را به راحتی با جوی استیک بازی کنید در واقع Xpadder به شما توانایی این را می دهد که بازی هایی که برای جوی استیک به خوبی برنامه ریزی نشده اند را به راحتی با جوی استیک خود هماهنگ کرده و بازی کنیداز قابلیت های بسیار جالب دیگر این نرم افزار اینکه می توانید کلید هایی را بر روی جوی استیک خود برنامه ریزی کنید تا در هنگام بازی موزیک برایتان پخش کند یا با یک جوی استیک به صورت چند نفره بازی کنید:20:
لینک دانلود نسخه Retail
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sahel332
10-06-2011, 10:06
با سلام
بنده نیز همین مشکل را دارم یعنی برای تست گیم پد در ویندوز سون چگونه و از چه راهی باید استفاده کرد .
در ویندوز ایکس پی خیلی راحت در کنترل پنل این گزینه تست جهت گیم پد موجود است
با سلام
بنده نیز همین مشکل را دارم یعنی برای تست گیم پد در ویندوز سون چگونه و از چه راهی باید استفاده کرد .
در ویندوز ایکس پی خیلی راحت در کنترل پنل این گزینه تست جهت گیم پد موجود است
مشکله من حل شد درایورگیم پد رو نصب کنین حل میشه توی ویندوز اکس پی احتیاج به درایور نبود ولی 7 حتما باید درایور گیم پد نصب باشه
mohammadjooon
13-08-2011, 03:17
سلام خدمت همه دوستان گرامی . من یه گیم پد دارم که هر کاری میکنم ویبرش کار نمیکنه . درایور هم نداشت . میگید چیکار کنم ؟
سلام خدمت همه دوستان گرامی . من یه گیم پد دارم که هر کاری میکنم ویبرش کار نمیکنه . درایور هم نداشت . میگید چیکار کنم ؟
بدونه درایور که نمیشه / حالا مطمئنی که ویبره داره ؟ من که به هر دری زدم نشد که نشد اخرشم درایورشو نصب کردم /حالا مارکه گیم پدتو بگو شاید بشه درایورشو گیر اورد
ahmadjoon
18-03-2012, 13:58
برای این کار کافیست سری به کنترل پنل زده و گزینه ی Devices and Printers باز کنید خواهید دید با نصب گیم پد گزینه ای شبیه گیم پد در صفحه ظاهر می شود که با کلیک راست بر روی آن و زدن گزینه ی گیم کنترلر ستینگ بقیه ی چیزها دستگیرتان خواهد شد
برای این کار کافیست سری به کنترل پنل زده و گزینه ی Devices and Printers باز کنید خواهید دید با نصب گیم پد گزینه ای شبیه گیم پد در صفحه ظاهر می شود که با کلیک راست بر روی آن و زدن گزینه ی گیم کنترلر ستینگ بقیه ی چیزها دستگیرتان خواهد شد
ُدوست عزیز بدون درایور ویبره کار نمیکنه
E.N.A.Y.A.T
18-03-2012, 15:07
با 3لام.
داش E.I ، اين سايته ميگه كه اين فايل وجود نداره. اگه ميشه يه سايت ديگه معرفي كنيد. من يه چن وقتيه دنبال همچين برنامه اي ميگردم.
با تشكر.
با 3لام.
داش E.I ، اين سايته ميگه كه اين فايل وجود نداره. اگه ميشه يه سايت ديگه معرفي كنيد. من يه چن وقتيه دنبال همچين برنامه اي ميگردم.
با تشكر.
ازین جا بگیرش
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mysterious1375
17-02-2013, 17:39
آقا من درایور دسته پلی استیشن 2 با تبدیل به کامپیوتر زدم رو از کجا بگیرم ویندوز 7 ارور میده usb not recognized تو دیوایس منیجر میگه درایور نداره unknown device هست
Mohammad Yek110
17-02-2013, 17:43
برای امتحان کردن گیم پد توی ویندوز سون توی Run بنویسید joy.cpl و اوکی بزنید ...
mysterious1375
17-02-2013, 19:19
نه آقا جان میگم اصلا ویندوز نمی شناسش که تو گیم کنترلر بیاره
mysterious1375
20-02-2013, 15:57
کسی چیزی بارش نیست؟
ahmad2016
13-05-2013, 21:58
سلام.من یه گیم پد دارم که یه مشکلی داره.وقتی میخوام دونفره بازی کنم قفل میکنه و قاطی میکنه.بعضی اوقات تک نفره هم این مشکلو داره.تو تنضیماتش میرم تست میکنم همچی درسته ولی وقتی میرم تو بازی میخوام بازی کنم کار نمیکنه.مثلا وقتی میخوام pes 2013بازی کنم قفل میکنه.میشه بگید مشکل چیه؟ ویندوزم xp هست.
شیطان مست
09-02-2014, 13:22
سلام گیم پد من تو هربازی بازی میکنم ویبرش کار نمیکنه چه کارکنم:n14:؟؟؟twin usb joystic
سلام دوستان!
دوستان عزیز من دسته winner دارم ولی درایورشو ندارم برای همین کنار لوگوی دسته ام تو قسمت device manger یه علامت زرد که روش یه علامت سواله میندازه !نمیدونم باید چی کارکنم کسی از دوستان اگه درایورشو داره لینک بزاره ممنون میشم!!
و ممنون میشم اگر راهنمایی کنید!:n02::n02:
32645555
02-01-2015, 19:18
سلام خدمت همگی آقا من یه جوی استیک و یه فرمون gfw-851 دارم که هیچکدوم ویبره نمیزنه فرمون سیدی درایور نداشت و واسه دسته هم که نصب کردم باز هم ویبره نمیزنه فقط تو تست جوی استیک ویندوز هست که دیدم ویبره سالمه البته اونجا واسه فرمون ویبره تست نداشت.. ولی فرمون ویبره داره که هیچکدوم کار نمیکنه ویبره هاشون..
اگه کسی درایوری چیزی داره توروخدا کمک کنه والا تو هر انجمنی رفتیم نوشتن نمیشه و نیست و بازی ویبره نداره و گیمپد خرابه و...:n27::n35:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.