مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد پاور برای بورد asrock 870 exreme3
پاور پیشنهادی واسه بوردasrock 870 extreme3
cpu:X4 955
رم 2گیگ،یا 4
گرافیک8400gs 1gig
pasargadd
18-05-2011, 22:42
برای این سیستم green 430aeu با قیمت 47 تومان مناسبه.
ولی پیشنهاد میکنم که اگر قصد ارتقا گرافیک یا ... دارین 530aeu بردارین با قیمت 67 تومان.
برای این سیستم green 430aeu با قیمت 52 تومان مناسبه.
ولی پیشنهاد میکنم که اگر قصد ارتقا گرافیک یا ... دارین 530aeu بردارین با قیمت 70 تومان.
از مارکایه دیگه هم پیشنهاد بدین ممنون میشم راستی cpu x4 955 (ویرایش شد)
یه 400وات از قبل دارم جواب میده؟
sasan816
19-05-2011, 08:40
از مارکایه دیگه هم پیشنهاد بدین ممنون میشم
Memonex MOD EX 420W=33000
pasargadd
19-05-2011, 19:05
از مارکایه دیگه هم پیشنهاد بدین ممنون میشم راستی cpu x4 955 (ویرایش شد)
یه 400وات از قبل دارم جواب میده؟
برنده دیگه در حد گرین نیست چون کولر مستر که گرونه همینطور انرمکس.میتونین ترمالتیک بگیرین.
در ضمن پیشنهاد میکنم سمت پاورهای memonex نرین.
Ali*Reza
19-05-2011, 20:18
همونطور که گفته شده ، فعلا بهترین برند برای پاور همین گرین هست.
PC_Expert
21-05-2011, 20:41
باز همون داستان قدیمی...
ممونکس چه هیزم تری به بعضی دوستان فروخته نمیدونم!
TREASURES
21-05-2011, 20:45
باز همون داستان قدیمی...
بابا خب مردم حق دارن خرابی ازش زیاد دیدن میترسن پیشنهاد بدن......
یکیش خود من :31:
pasargadd
22-05-2011, 09:18
باز همون داستان قدیمی...
این طور که مشخصه اطلاعی ندارین.
عزیز من هم از روی هوا حرف نمیزنم.
در تاپیک قبلی هم بحثش شد و به نتیجه نرسید.فقط افرادی بودن که به خاطره تبلیغات این پاورو پیشنهاد میدادن.ولی اونجا هم گفتن اینجا هم میگم در قباله سیستمی که پیشنهاد میدیم مسئولیم.
بابا خب مردم حق دارن خرابی ازش زیاد دیدن میترسن پیشنهاد بدن......
یکیش خود من :31:
این پستو ببینین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدارمان هم انقدر سرش شلوغه نمیتونه زیاد سر بزنه.
نزدیک به 200 تومان به من ضرر زد این پاور سره این که تحت تاثیر بعضی از افراد فروم قرار گرفتم و برای مشتری بستم.
تمام ناظرا پیشنهاد این پاورو منع کردن از کاربرای قدیمی هم کسی پیشنهاد نمیده بعد من باید بیام اینجا اینطوری توضیح بدم بعدش اقایون میگن هیزوم تر.
TREASURES
22-05-2011, 14:55
پست آقا آرمان رو دیده بودم قبلا, خب حتما تست کرده که میگه بدرد نمیخوره!
منم که گفتم این برند از پاور نمیدونم چشونه مخصوصا 540 ش مشکل دارن دست خودشون هم نیست :31: (واتاژ ریل نمیدن)
برنده دیگه در حد گرین نیست چون کولر مستر که گرونه همینطور انرمکس.میتونین ترمالتیک بگیرین.
این طور که مشخصه اطلاعی ندارین.
عزیز من هم از روی هوا حرف نمیزنم.
در تاپیک قبلی هم بحثش شد و به نتیجه نرسید.فقط افرادی بودن که به خاطره تبلیغات این پاورو پیشنهاد میدادن.ولی اونجا هم گفتن اینجا هم میگم در قباله سیستمی که پیشنهاد میدیم مسئولیم.
این پستو ببینین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدارمان هم انقدر سرش شلوغه نمیتونه زیاد سر بزنه.
نزدیک به 200 تومان به من ضرر زد این پاور سره این که تحت تاثیر بعضی از افراد فروم قرار گرفتم و برای مشتری بستم.
تمام ناظرا پیشنهاد این پاورو منع کردن از کاربرای قدیمی هم کسی پیشنهاد نمیده بعد من باید بیام اینجا اینطوری توضیح بدم بعدش اقایون میگن هیزوم تر.
کیبرد پارسی را به لیونکس اضافه کردم تا بتوانم خدمت مشاوره گیرندگان عزیز که به این فروم اعتماد دارند عرض کنم صاحب نقل قول فوق اگر قادر به اثبات گفته اش بود در تاپیک زیر این کار را انجام میداد و صبر نمیکرد تا آن تاپیک آرشیو شده مجدد آغاز به پریشان گویی و تملق کند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بحث های غیر منطقی غالبن فرسایشی اند پس با اتکا به اینکه افکار عمومی قادر به تشخیص افرادی که نباید جدی گرفته شوند هستند بنده بیش از این خود را شرمنده ی قلمم نمیکنم.
عزت زیاد
Ultra_Black
22-05-2011, 17:09
سلام
بنده با تستر این پاور رو با تست نکردم و از لحاظ قدرت نظر خاصی راجعبش ندارم ولی بشخصه چندین عدد از پاورهای این برند مخصوصا مدل 540EX سری Low Noise رو دیدم که بعد از مدتی فنشون از کار افتاده و سوختن!
ضمن اینکه الان سایت Memonex رو نگاه میکردم ظاهرا هیچکدوم از پاورهاش گواهی 80Plus ندارن که این کمی بحث بر انگیزه....
منم موافقم
بابک جان وقتی فن پاور از کار میافته یعنی شاخه ی قرمز قطعاتش زود خراب میشه و افت ولتاژ در این قسمت مشاهده میشه
حالا یا فن خراب میشه و ولتاژ میکشه یا قطعه ی دیگه ای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.