ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن کامپیوتر موقع بازی کردن

kamran3dmax
18-05-2011, 21:00
وقتی که دارم بازی میکنم و به جاهای پرگرافیک !! می رسم سیستم کلا هنگ میکنه و مونیتور راه راه سیز سفید و قرمز و مشکی میشه و راهی جز ریستارت کردن ندارم > حتی تاسک منجر هم باز نمیشه

سیستم :
cpu : amd phenom x3 710
m.b : ausus m4n78
ram : 4GiG ddr2 kingeston sivler
hard : 500 segate
VGA : ausus nvida 9600 1.5 gig

:41:

EXTREME
18-05-2011, 21:07
اول از همه ویندوز رو عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید و جزئیات بازی رو کم کنید
ببینید با بازی های دیگه همینطوره
درست نشد باید برید سراغ چک کردن گرافیک
که به احتمال زیاد هم از گرافیکه
دماها همه مناسبه؟

mami_m2
18-05-2011, 21:12
نظر تخصصی نمیدم اما هنگ کردن های که با بهم ریختن تصویر مانیتور همراهن معمولا بر میگرده به مشکله کارته گرافیک ، منم دقیقا 2 سال پیش مشکله شما رو داشتم راستی رمه بیشتر از سه گیگ رو سره ویندوزه 64 بیتی نصب کن:20:

david071
19-05-2011, 08:26
به نظر من بیشتر برمیگرده به دمای قطعات مخصوصا گرافیک

vipnn
19-05-2011, 09:00
قبل عوض کردن ویندوس دمای دستگاه گرافیک و سی پی یو رو موقی بازی چک کن -درایور گرافیک ات رو هم آپدیت کن -
برنامهای اضافی رو هم ببند قبل بازی -

Dj_aghamajid
19-05-2011, 13:47
پاورتون چیه؟
ولی مشکل احنمالی از دمای بالا کارت گرافیک ویا اور کلاک اون و یا کلا خرابی کارت گرافیک هست!

amd>intel
19-05-2011, 14:22
حرارت يكي از قطعات بالاست
علت: درست نبودن گردش هوا و نداشتن فن براي تهويه كيس .
پاور ضعيف هم ميتونه باشه

E.I
19-05-2011, 22:00
اول ازهمه تنظیمات گرافیک ازتو بازی همه رو کم کنید سیستم کلا یک گردگیری کنید البته قبلش که این دو تا مورد قبل انجام بدین به وسیله این برنامه که پایین میزارم وقتی نصبش کردین تپ sensor این برنامه رو انتخاب کنید بعدش تو بازی برین بعد از بازی بیاین بیرون یک عکس ازقسمت نمایش دمای قطعاتتون اینجا بزارین:20:

لینک دانلود برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kamran3dmax
22-05-2011, 20:31
1- ویندوز رو که تازه ریختم ویندوز سون هست
2- آره تو بازی های دیگه هم بعضی وقتها همینجور میشه البته بازی های پر گرافیک مثله کرایسس آلکاترز و مدرن وار فار جدید و ..
3- پاورم گرین 500 هست
4- منم با نظر بیشتر دوستان موافقم که از دمای بالای کارت گرافیک باید باشه الان هم با این برنامه که دوستمون گذاشته عکس میگیرم میزام
5- حالا مسئله اینجاست که چکار کنم که دما بیاد پایین ؟؟؟؟ راه های کم کردن دمای کارت گرافیک چی هست ؟؟؟

Erfan.B
22-05-2011, 20:49
1- ویندوز رو که تازه ریختم ویندوز سون هست
2- آره تو بازی های دیگه هم بعضی وقتها همینجور میشه البته بازی های پر گرافیک مثله کرایسس آلکاترز و مدرن وار فار جدید و ..
3- پاورم گرین 500 هست
4- منم با نظر بیشتر دوستان موافقم که از دمای بالای کارت گرافیک باید باشه الان هم با این برنامه که دوستمون گذاشته عکس میگیرم میزام
5- حالا مسئله اینجاست که چکار کنم که دما بیاد پایین ؟؟؟؟ راه های کم کردن دمای کارت گرافیک چی هست ؟؟؟

ممكنه كارت گرافيك شما آرتيفكت داشته باشه ، نمي دونم اور كردي يا نه ، ولي به مرور زمان هم اين اتفاق مي افته بايد يه تست آرتيفكت بگيري ببيني آرتيفكت داره يا نه.
براي كاهش دماي گرافيك هم اول از همه مي توني يه كيت بگيري كه گرافيكت مي ره توش فن داره كل دماي گرافيكت رو مي ده بيرون بعدش بايد كيست خوب گردش هوا رو به جريان در بياره و هواي گرم رو به خوبي از درون كيس بكشه بيرون كه من پيشنهاد يه فن حلزوني مي دم واسه اين كار. از واتر كولر هم مي شه استفاده كرد كه واسه شما به صرفه نيست و مي توني هيت سينك و فن بهتري براي گرافيكت بگيري.
موفق باشي.

kamran3dmax
22-05-2011, 20:56

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

مدل و قیمت کیت فن گرافیک رو نداری ؟
برا کیس یه فن بگیرم خوبه ؟
فن حلزونی عکسش رو داری ؟ یا طریقه نصبش هم بگی بد نیست قیمت هم بگو قیمت واتر کولر هم بگو اگه عکس واتر کولر هم داری بزاری ممنون میشم :10:

TREASURES
22-05-2011, 20:57
سلام
گرافیک شما برای اجرای بازی ها یی مثل CRYSIS ضعیفه! ممکنه مشکل کم آوردن GPU باشه ! (به رزولوشن و دیتیل های بازی هم بستگی داره)
توصیه میکنم با یه GPU قویتر تست کنید ببینید همون مشکل رو تو بازی ها داره یا نه.........
دمای بالا هم خارج از بحث نیست

kamran3dmax
22-05-2011, 21:11
گرافیکم که مطمئنم ضعیف نیست چون بیش از 130 فریم در ثانیه از بازی میگیرم اصلا هم تا حالا بازی هایی که کردم لاگ نداشتن منم احتمال زیاد میگم از گرمای بیش از حد باید باشه فن حلزونی هم دیدم چیزه جالبیه !! اینم عکسش

EXTREME
22-05-2011, 21:14
سلام
گرافیک شما برای اجرای بازی ها یی مثل CRYSIS ضعیفه! ممکنه مشکل کم آوردن GPU باشه ! (به رزولوشن و دیتیل های بازی هم بستگی داره)
توصیه میکنم با یه GPU قویتر تست کنید ببینید همون مشکل رو تو بازی ها داره یا نه.........
دمای بالا هم خارج از بحث نیست
سلام این گرافیک برای کراسیس 2 جواب میده و مشکلی نداره

TREASURES
22-05-2011, 21:15
گرافیکم که مطمئنم ضعیف نیست چون بیش از 130 فریم در ثانیه از بازی میگیرم اصلا هم تا حالا بازی هایی که کردم لاگ نداشتن منم احتمال زیاد میگم از گرمای بیش از حد باید باشه فن حلزونی هم دیدم چیزه جالبیه !! اینم عکسش

خب این که مشکلی نداره بازی که میگید مشکل داره رو اجرا کنید قبل از اینکه مشکل تو بازی پیدا بشه ازش خارج شید و با نرم افزار HWMONITOR ببینید دماش چنده ! ممکنه دماش بالا نباشه بیخودی هم تو خرج نمیرید.....

kamran3dmax
22-05-2011, 21:21
سلام این گرافیک برای کراسیس 2 جواب میده و مشکلی نداره
:8: منم همینو میگم

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

خب این که مشکلی نداره بازی که میگید مشکل داره رو اجرا کنید قبل از اینکه مشکل تو بازی پیدا بشه ازش خارج شید و با نرم افزار HWMONITOR ببینید دماش چنده ! ممکنه دماش بالا نباشه بیخودی هم تو خرج نمیرید.....

بازی رو که پاک کردم آخه همش هنگ میکرد و تصویر در تصویر میشد مانیتور کلا باید ریسیت میکردم
اما یادمه اون موقعه بازی کردن دمای پشت سیستم به شدت میرفت بالا !! ما هم تو منطقه گرمسیر هستیم کلا الان خودم دارم می نویسم اگه یکم کولر رو خاموش کنیم سریع گرم میشه :37::37:

TREASURES
22-05-2011, 21:45
من که الان دارم اون تصویری رو که گذاشتید نگاه میکنم دمای CPU تون بالاست تا GPU ! :20: حالا اون تصویر تو حالت IDLE بوده یا LOAD ؟

jafarian
22-05-2011, 21:46
شما به وسیله همین برنامه HWMonitorPro نصبش کردین وقتی بعدش درحین اینکه تو بازی هستین بعد از 2 مین سریع از بازی بیاین بیرون یک عکس با همین برنامه بگیرین عکسش همینجا شر کنید لینک دانلودشم پایین میزارم.

لینک دانلود برنامه

لینک دانلود سریال

kamran3dmax
22-05-2011, 21:49
اوکی الان به نظرتون فن سی پی یو رو عوض کنم یا یه فن برا سیستم بگیرم ؟
الان سیستم تو حالت عادی هست و هیچ گیم یا بازی انجام ندادم

TREASURES
22-05-2011, 21:57
اوکی الان به نظرتون فن سی پی یو رو عوض کنم یا یه فن برا سیستم بگیرم ؟
الان سیستم تو حالت عادی هست و هیچ گیم یا بازی انجام ندادم
خب مشکل معلوم شد !!!!!!!
دمای سی پی یو باعث لگ میشه!
اون 64 درجه باید تو لود باشه ! ( تازه حداکثرش )
فن سی پی یو رو غبار گیری کنید .... سیلیکن تازه به سینک و سی پی یو بزنید تا مشکلتون حل بشه اگه دما کم نشد باید کولر سی پی یو چنج بشه!!!!

blue_graphic
30-05-2011, 16:14
مشکل می تونه از Cpu باشه چون دمیج میکنه بهترین راه اینه که vga رو رو یه سیستم دیگه تست کنی که مطمئا نتیجه دیگه ای می گیری شک نکن amd این مشکل ایجاد کرده سیستمی که روش تست میکنی ترجیحا اینتل باشه

kamran3dmax
12-06-2011, 18:11
دوستان می تونن یه فن مناسب برا سیستم بگن ؟
ترجیحاً قیمت بیشتر از 30 ، 35 نباشه

یه فن که مثله کولر باشه !!!