مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در مورد هارد
V.Valizadeh9
18-05-2011, 19:50
سلام
میخوام یک هارد بخرم
به 2 ترابایت هارد نیاز دارم
به نظرتون دو تا 1 باشه بهتره یا یه دونه 2 ؟
نکات مربوطه رو هم بگید
مثل سرعت هارد و ...
راستی هارد هم چند مدله ولی من اطلاعاتی در این زمینه ندارم
مثلا هارد SSD
مرسی
pasargadd
18-05-2011, 19:55
برای ارشیو میخواین یا نصب ویندوز؟
قیمت ها مختلفه یک هارد هم باشه کافیه.
V.Valizadeh9
19-05-2011, 06:26
برای ارشیو میخواین یا نصب ویندوز؟
قیمت ها مختلفه یک هارد هم باشه کافیه.
نصب ویندوز
برای مغازه میخوام ، باید کل فایل های فلش تمام گوشیها رو داشته باشم
سرعت برام مهمه
میتونید دوتا 1 رو رید کنید
اگه مینتیون رید 0 رو ساپورت کنه که این رید فقط سرعت داره
و امنیتی برای اطلاعاتتون وجود نداره
اگه مینتون رید 10 ساپورت میکنه به نظر من 4تا 500 بگیرید رید 10 بکنید هم سرعت بالا دارید هم امنیت در اطلاعات دارید و هارد ها نقش mirror هم بازی می کنند
هارد 1ترا هم دوتا پلاتر داره و سروصداش نسبت به 500 یکیم بیشتره دماش بالاتره و برای رید 500 باز بهتر از 1 تراست
resident
19-05-2011, 18:09
بهترین کار ممکنه باتوجه به کار شما همین RAIDیی هستش که مهرداد جان گفتن:
اگه مینتون رید 10 ساپورت میکنه به نظر من 4تا 500 بگیرید رید 10 بکنید هم سرعت بالا دارید هم امنیت در اطلاعات دارید و هارد ها نقش mirror هم بازی می کنند
هارد 1ترا هم دوتا پلاتر داره و سروصداش نسبت به 500 یکیم بیشتره دماش بالاتره و برای رید 500 باز بهتر از 1 تراست
نکته ی مهمش هم همینه؛ اگه به صورت ساده در نظر بگیریم، موقع دسترسی به اطلاعات، وقتی هارد 2 ترا باشه مثل یه چوپانه توی بیابون؛ اما وقتی دو تا 1 ترا باشه مثل دو تا چوپان ورزیده ست توی بیابون؛ اما اگه 4تا 500باشه مثل 3تا چوپان حرفه ای دوره دیده ست؛ منتها بیشتر از این بخواهی خرد کنی مثل هزارتا چوپان و یه بیابون حرفه ای میشه:5:
فقط نمیدونم اون چوپان ها توی بیابون چیکار میکنن:31: احتمالا دنبال گوسفندهاشونن:27:
Dj_aghamajid
19-05-2011, 19:14
بهترین کار ممکنه باتوجه به کار شما همین RAIDیی هستش که مهرداد جان گفتن:
نکته ی مهمش هم همینه؛ اگه به صورت ساده در نظر بگیریم، موقع دسترسی به اطلاعات، وقتی هارد 2 ترا باشه مثل یه چوپانه توی بیابون؛ اما وقتی دو تا 1 ترا باشه مثل دو تا چوپان ورزیده ست توی بیابون؛ اما اگه 4تا 500باشه مثل 3تا چوپان حرفه ای دوره دیده ست؛ منتها بیشتر از این بخواهی خرد کنی مثل هزارتا چوپان و یه بیابون حرفه ای میشه:5:
فقط نمیدونم اون چوپان ها توی بیابون چیکار میکنن:31: احتمالا دنبال گوسفندهاشونن:27:
قشنگ بود!
در ادامه عرایض دوستمون باید بگم:
اگه تعداد چوپان ها زیاد شه! کارو کاسبی شون کساد میشه:31: و مجبور میشن بیشتر کارکنن تا بتونن خرج زن وبچشونو در بیارن!:16:
و این باعث سرعت وبازدهی بیشتر هارد میشه!:31:
قشنگ بود!
در ادامه عرایض دوستمون باید بگم:
اگه تعداد چوپان ها زیاد شه! کارو کاسبی شون کساد میشه:31: و مجبور میشن بیشتر کارکنن تا بتونن خرج زن وبچشونو در بیارن!:16:
و این باعث سرعت وبازدهی بیشتر هارد میشه!:31:
در ادامه عرایض دوستمون بگم
اگه چوپان ها زیاد بشن غذاشون هم باید زیادبشه پس مصرف میره بالا هواست به غدادونی هم باشه:31:
resident
19-05-2011, 21:34
در ادامه عرایض دوستمون بگم
اگه چوپان ها زیاد بشن غذاشون هم باید زیادبشه پس مصرف میره بالا هواست به غدادونی هم باشه:31:
دوست عزیز حالا من یه مثالی زدم، شما spam نکن دیگه:5:! لطفا از بحث خارج نشید، جواب اون دوستمون هم داده شده.
پایان تایپیک:5:
V.Valizadeh9
20-05-2011, 08:05
ممنون از تمامی دوستانی که راهنمایی کردن
استفاده کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.