مشاهده نسخه کامل
: hs10 وhs20
amirabasel
18-05-2011, 19:21
سلام میخواستم بدونم دوربین hs10 باhs20 چقدر تفاوت داره؟ 100000 تومن تفاوت قیمت داره. ارزش داره؟
سلام میخواستم بدونم دوربین hs10 باhs20 چقدر تفاوت داره؟ 100000 تومن تفاوت قیمت داره. ارزش داره؟
سوال خوبیه واقعا ! منم داشتم به همین فک می کردم !! hs10 دارا بیان جلو !!!
راهنمایی کنن
دوستان این سایت رو رفتین ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسابی داره تو سر مال میزنه !!! ( hs10 )
HS20 تازه اومده و قیمت واقعی نداره بهتره کمی که گذشت به فکر خریدنش باشید
از طرفی این 16mp شدن هم داستانیه ها
با سلام به دوستان این فروم
اینکه 100000 تفاوت داره باید بگم شایدم بیشتر چون با اومدن hs20 شما hs10 و خیلی راحت تا زیر 400 هم می تونی پیدا کنی
خب شما باید بگی این ملاک ارزش شما چیه
چون این مبلغ کم نیست و شما باید خواسته هاتونو از دوربین بیان کنید
اولین مزیتی که شما تو hs20 به نظرتون میاد نسبت به hs10 با در دست گرفتنشون کاملا تفاوت طراحی و خوش دست بودن و نرمی کلید ها میاد تو دستتون یعنی تو این زمینه hs20 به نظر من گوی سبقت و از بقیه رقیباش برده
2 اینکه سنسور بزرگترش حدود 10% و سنسور اکسمور خیلی به چشم میاد و تفاوت تو رنگ ها و کیفیت کاملا محسوس خب اندازه تصویر 16mp و مد exr و ال سی دی 460dot و ایزو بالاتر و نیز نویزکمتر پانوراما360 و نیز به اینا اضافه کنید
خب شمارو وسوسه می کنه ؟ منو چرا :31:
اینکه 100000 تفاوت داره باید بگم شایدم بیشتر چون با اومدن hs20 شما hs10 و خیلی راحت تا زیر 400 هم می تونی پیدا کنی
اولین مزیتی که شما تو hs20 به نظرتون میاد نسبت به hs10 با در دست گرفتنشون کاملا تفاوت طراحی و خوش دست بودن و نرمی کلید ها میاد تو دستتون یعنی تو این زمینه hs20 به نظر من گوی سبقت و از بقیه رقیباش برده
2 اینکه سنسور بزرگترش حدود 10% و سنسور اکسمور خیلی به چشم میاد و تفاوت تو رنگ ها و کیفیت کاملا محسوس خب اندازه تصویر 16mp و مد exr و ال سی دی 460dot و ایزو بالاتر و نیز نویزکمتر پانوراما360 و نیز به اینا اضافه کنید
بله بیشترش درسته بجز این
s.hossein45
01-06-2011, 10:34
سلام :دوست عزیز منم خیلی منتظر این مدل بودم و خیلی در موردش تحقیق کردم اولا نویز این دور بین خیلی زیاد هست حتی در ایزوهای پایین که بخاطر افزایش رزولوشن به 16mp در یک سنسور 1/2 اینچ هست (نسبت به 10mpدر سنسور 1/2.3 اینچ مدل hs10) دوما بهترین حالت تنظیم در مود exr هست که فقط با رزولوشن 8mp کار میکنه و فقط دراین حالت نویز کمتری دیده میشه(سوال اینجاست که برای دوربینی که بهترین مودش 8mp هست چرا باید قیمت دوربین 16mp رو پرداخت)مشکل دیگه این دوربین عکسبرداری با فورمت RAW هست که زمان بین هر شاتش5 ثانیه هست (عکسبرداری از سوزه های متحرک!!!؟؟؟؟ البته در این فورمت) ایرادات دیگری هم عنوان شده که در مورد امکانات جانبی این مدل هست . باهمه این تفاصیل hs20 از سوپر زومهای خوب موجود در بازار هست که امکانات خوبی هم داره که بقول شما ادم رو وسوسه میکنه . در ضمن سنسور EXMOR که اشاره کردید در دوربینهای سونی استفاده میشه وسنسور hs20 از نوع EXR CMOS هست. موفق باشید
hesam_g59
01-06-2011, 18:58
سلام :دوست عزیز منم خیلی منتظر این مدل بودم و خیلی در موردش تحقیق کردم اولا نویز این دور بین خیلی زیاد هست حتی در ایزوهای پایین که بخاطر افزایش رزولوشن به 16mp در یک سنسور 1/2 اینچ هست (نسبت به 10mpدر سنسور 1/2.3 اینچ مدل hs10) دوما بهترین حالت تنظیم در مود exr هست که فقط با رزولوشن 8mp کار میکنه و فقط دراین حالت نویز کمتری دیده میشه(سوال اینجاست که برای دوربینی که بهترین مودش 8mp هست چرا باید قیمت دوربین 16mp رو پرداخت)مشکل دیگه این دوربین عکسبرداری با فورمت RAW هست که زمان بین هر شاتش5 ثانیه هست (عکسبرداری از سوزه های متحرک!!!؟؟؟؟ البته در این فورمت) ایرادات دیگری هم عنوان شده که در مورد امکانات جانبی این مدل هست . باهمه این تفاصیل hs20 از سوپر زومهای خوب موجود در بازار هست که امکانات خوبی هم داره که بقول شما ادم رو وسوسه میکنه . در ضمن سنسور EXMOR که اشاره کردید در دوربینهای سونی استفاده میشه وسنسور hs20 از نوع EXR CMOS هست. موفق باشید
خوب.. حالا من مخالفت خودم رو با گفته های شما اعلام میکنم...
من خودم این دوربین رو دارم... نمیدونم کی گفته این دوربین نویز داره؟؟؟؟؟؟ فقط در ایزوی 800 به بالا....نویز پیدا میشه ( خود 800 هم نویزش زیاد نیست)
در مود EXR در دو حالتش... 16 مگا عکس میگیره... و بقیه در 8 مگ
سرعت عکاسی در raw 8 فریم هست... ( البته شک بین 6 و 8 دارم)
ضمن اینکه...سایز پروسسور بزرگتر شده... وبه همون نسبت نویز کمتر و کیفیت بالاتری رو میده
این هم نمونه ای از عکسهای بنده باHS20
( 5 عکس آخری البته)
s.hossein45
01-06-2011, 22:31
سلام : دوست عزیز نمونه عکسهای شما که با ایزو 100 ودر نور روز گرفته شده . اگر با ایزو بالای 200 در شرایطی که نور کم باشه عکس دارید لینک بدهید تا ما هم استفاده کنیم . در مورد اینکه کی گفته hs20 نویز زیادی داره و سایر ایراداتی که در پست قبلی عنوان شده توجه شما رو به بررسی های زیر جلب میکنم که با ارایه عکس و دلیل میباشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.