ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی تایپ نستعلیق و شکسته در افترافکت

معصومه123
18-05-2011, 17:57
سلام من مشکلی دارم چگونه می توانم در افتر افکت به خط نستعلیق و شکسته تایپ کنم یا به روش کپی و پیست از نرم افزار دیگری استفاده کنم البته خودم میرعماد دارم ولی با افتر کار نمی کنه و اصلا فونتهایش در لیست فونتهای برنامه افترافکت اضافه نمیشه از برنامه ورد هم استفاده کردم برای کپی و پیست نشد اما از مریم به راحی می توانم به روش کپی و پیست در افتر فارسی وارد کنم لطفا مرا راهنمایی کنید کارم خیلی فوری است.متشکرم

ham88
18-05-2011, 19:18
نرم افزار LeoMoon Persian TTT را از گوگل جستجو كن و به راحتي با اون فارسي بنويس تو افتر من خودم امتحان كردم چند تا فونت داره که شبیه به نستعلیق هست احتمالا کارتون رو راه بیندازه من خودم تست کردم فقط وقتی تو افتر نوشته ات رو پیست کردی فونتش رو عوض کن فکر کنم فونتهاش با حرف f شروع میشه

PaRkOr
19-05-2011, 12:56
PDF اکسپرت کنید و در فتوشاپ ایمپرت کنید و با فرمت PSD ذخیره کنید
سپس در AE فایل PSD رو ایمپرت کنید

lolipop
19-05-2011, 15:25
دوست عزیز برو تو این سایت فارسی تایپ کن بعد فایلی که بهت میده ایمپورت کن تو فوتوشاپ و PSD رو ایمپورت کن تو افتر افکت
نه برنامه نصب کن نه چیزی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

معصومه123
19-05-2011, 17:18
سلام من این راهها را که گفتید بلدم اما مسئله این است که نمی خواهم بصورت psd وارد کنم می خواهم مستقیم در خود افتر کپی و پیست کنم از میرعماد یا در خود افتر نستعلیق تایپ کنم خلاصه هویت متن را می خواهم داشته باشد تا بتوانم آنرا با استفاده از رفتارهای مخصوص متن انیمیت کنم . حالا یک سوال دارم آیا می توانم نستعلیقی که بصورت psd وارد کردم را مانند یک فونت از کارهایی که در افتر افکت با فونت می توان انجام داد و آنرا انیمیت کرد و یا از افکتهای مخصوص متن استفاده کرد مثلا در افتر کارهای خیلی زیاد و زیبایی می توان روی متن انجام داد یا می توان از preset های آماده افتر که برای متن وجود دارد استفاده کرد چگونه می توان این کارها را روی خطی که بصورت psd وارد کردم انجام داد به همان راحتی که برای متن امکان دارد آیا راهی وجود دارد؟یا نه
درضمن نرم افزار فارسی نویسی که معرفی کردید به نظر می آید که با افتر cs5 سازگار نیست چون ارور داد.

masoud71
20-05-2011, 17:04
سلام
دوست من این که دیگه عالیه ====> LeoMoon Persian TTT

معصومه123
20-05-2011, 18:41
سلام این که میگین عالیه من نصب کردم اما افتر ارور داد بعدهم مریم که خیلی بهتره مشکلی هم با افترافکت نداره قفط من مشکلم تایپ مستقیم نستعلیق و شکسته در افترافکت هست همین؟میرعماد با افترافکت سازگار نیست و حتی فوتنهاش رو نمیشناسه چرا؟ راهی داره یا نه؟

ya abbas
20-05-2011, 20:58
شما تا الان با فونت نستعلیق امتحان کردید؟
فکر کنم چون اون یک فونته بشه کاری که شما میخواید رو انجام بده

معصومه123
20-05-2011, 22:14
شما تا الان با فونت نستعلیق امتحان کردید؟
فکر کنم چون اون یک فونته بشه کاری که شما میخواید رو انجام بده
سلام این فونت نستعلیق که می گی یعنی میشه تو افتر مستقیم با آن تایپ کرد یا نه؟ بعد اگر امکان داره لینک دانلودش را برایم قرار دهید متشکرم.

ya abbas
25-05-2011, 16:24
سلام
اینم لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فعلا وقت امتحان کردن ندارم.
خودتون امتحان کنید ببنید کار میکنه یا نه.
ممنون:11:

Simin Secret
26-05-2011, 15:38
دوست عزیز من الان یه ساله دارم با این Leemoon Persian TTT کار می کنم هیچ مشکلی هم با افتر نداره

ya abbas
26-05-2011, 18:16
دوست عزیز من الان یه ساله دارم با این Leemoon Persian TTT کار می کنم هیچ مشکلی هم با افتر نداره

دوست عزیز
لینک دانلود این فایلو اینجا قرار میدی؟

ya abbas
31-05-2011, 10:21
ببخشید در نرم افزار Leemoon Persian TTT فونت نستعلیق داره؟

forgetful
08-02-2013, 08:35
برای تایپ فارسی در این برنامه از فارسی نویس آنلاین استفاده کنید
اینجوری می تونید از هر فونتی که خواستید استفاده کنید و محدود به فونت های فارسی نویس های رایج نیستید.
ساده و قدرتمند
آدرس سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]