ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تشخیص مدل مادربورد

jafar_palideh
18-05-2011, 17:04
سلام به همگی
کسی میتونه بگه اسم و مدل مادربورد من چیه؟
میخوام بایوس رو آپدیت کنم ولی مدل و شرکت سازنده رو نمیدونم
از cpuz و SiSoftware SES v2010.1.16.26 هم استفاده کردم ولی فقط نوشته to be filled by o.e.m
عکس هاش رو هم آپلود کردم که براتون میذارم
اگه میشه جواب رو به mail من بفرستید
با تشکر
jafar_palideh@yahoo.com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

water_lily_2012
18-05-2011, 17:08
به System Information نگاهي بياندازيد ببينيد بايد انجا باشه.

Erfan.B
18-05-2011, 17:17
سلام به همگی
کسی میتونه بگه اسم و مدل مادربورد من چیه؟
میخوام بایوس رو آپدیت کنم ولی مدل و شرکت سازنده رو نمیدونم
از cpuz و SiSoftware SES v2010.1.16.26 هم استفاده کردم ولی فقط نوشته to be filled by o.e.m
عکس هاش رو هم آپلود کردم که براتون میذارم
اگه میشه جواب رو به mail من بفرستید
با تشکر
jafar_palideh@yahoo.com

دوست عزيز شما يه سر به اين سايت بزن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از تو سايت Motherboard ID Utility دانلود كن بفهمي مادربردت چيه (فكر مي كنم مادربردت msi باشه‌، مطمئن نيستم!) واسه آپديت كردن هم AMIBIOS Flash Utility دانلود كن.
در ضمن عكس ها رو هم مستقيم بذار آدم عذاب نكشه. اون اي ميلت رو هم بردار چون اين جا مكان عموميه اگه مي خواي جوابت رو بگيري خودت بايد زحمت بكشي بياي تو فاروم! استفاده ي ديگه اي هم ميلت نداره اين جا پس بي خودي ننويس لطفاً !
موفق باشي.

Erfan.B
18-05-2011, 17:22
به System Information نگاهي بياندازيد ببينيد بايد انجا باشه.

ببخشيد جسارت مي كنم بهتون ولي شايد تو system information بشه چيپست رو تشخيص داد ولي مدل مادربرد رو فقط صفحه ي اول بوت و توسط كدهاي حين post مي شه فهميد و از تو بايوس و اگه نرم افزاري باشه هم مثل همين سي سافت و اورست كه كدها رو تبديل مي كنه! بهترين كار براي فهميدن مدل مادربرد بايوس و دفترچه هست.:46:

E.I
18-05-2011, 17:38
شمااین فرمان تومنوی ران تایپ کنیدdxdiag بعدش اینتربزنید تو هم صفحه اول نگاه کنید تو همون شکل پایین که گذاشتم میتونید مدل مین ببینید دیدین ازاین راه هم جواب نداد یا باید دفترچه مین داشته باشین یا کیس باز کنید از روی برد مین مدل مادربورد بخونید یک عکسم از ستاپ سیستم اینجا بزارین بد نیست:20:

Erfan.B
19-05-2011, 11:09
شمااین فرمان تومنوی ران تایپ کنیدdxdiag بعدش اینتربزنید تو هم صفحه اول نگاه کنید تو همون شکل پایین که گذاشتم میتونید مدل مین ببینید دیدین ازاین راه هم جواب نداد یا باید دفترچه مین داشته باشین یا کیس باز کنید از روی برد مین مدل مادربورد بخونید یک عکسم از ستاپ سیستم اینجا بزارین بد نیست:20:

عزيز اصلاً مهم نيست مينش رو بدونه! البته من فكر مي كنم msi باشه ولي مي تونه توسط سايت ami قسمت مادربرد id مدل مادربردش رو تشخيص بده. و اگه دقت كرده باشيد بايوسش مال american megatrends هست كه توسط برنامه ي سايت كدها تبديل مي شه من يه شات از سيستم شركت گذاشتم ببينيد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید